#rayacollection

Let' start the tradition!
It's an AUTHENTIC RECIPE OF TRADITIONAL COOKIES.....
Rare cookies ⬇️⬇️
The way it's melt on your tongue.
You will feel the sweetness....
The core of sweetness that will surely change your usual thought of this biscuit.... it an unusual taste you'll ever taste !
The taste makes you keep on put it into your mouth without notice 🙄
It's too tasty too be true 🤗
But that's the TRUTH ❤️
.
.
.
Stay tune for more update on the making of TRADITIONAL BISKUT MAKMUR! 🔛🔛
.
.
#raya #syawal #homemade #bakewithlove #traditionalcookies #cookwithlove #traditionrecipe #oldtimerecipe #malaysia #puasa #kudap2 #tasty #biscuit #biskutraya #biskutraya2017 #biskutrayasedap #biskutrayamurah #biskutsedap #rayacollection #readymade #homecooking

1💬

Loading...
Loading...

[NEW ARRIVAL 2018] !!!
.
🌺 KURUNG LUNA 🌺
.
✔️ Kurung Moden Terkini
✔️ Two Layer Sleeves
✔️Berdutt di Belakang
✔️ Material Platinum Pearl Skin (BAJU)/ Dubai Silk (KAIN)
✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Saiz Available dr S-XXL (XS NOT AV)
✔️ Cutting Loose
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
🌸 ❌ kecut
🌸 ❌ berbulu lepas basuh
🌸 ❌ renyuk
🌸 ✅ mudah digosok
🌸 ✅ sejuk & selesa dipakai
🌸 ✅ CONFIRM repeat order 🔴HARGA:
RM125 SM / RM130 SS
.
📌READYSTOCK ‼️
📌NO BOOKING ‼️
.
📍PROCEED ODER 1-3 DAYS

Whatsapp 019-5966373

#bajukurungcorak
#bajukurungmurahmalaysia
#bajukurungmurah
#bajukurungmoden
#bajukurungcantik
#kurungmodencantik
#kurungmodenmurah
#minikurungcantik
#minikurungmurah
#peplummurah
#peplumkurungmurah
#terapiinstagram
#blousemuslimahmurah
#blousemurahmalaysia
#bajuperempuanmurah
#kebarunglabuh
#kebayamurah
#kebarungmurah
#kebayamoden
#kebayamurahmalaysia
#shawlbubblemurah
#shawlmurahmalaysia
#rayacollection
#bajuraya2018
#koleksibajuraya
#instantshawlmurah
#ajimaura
#bajukendurikahwin
#bajukerjamurah

0💬

Loading...

CRAZY SALE ITEM!
=======================
MISS LULU KEBAYA PAHANG - ADULT
1 set for RM199
2 set for RM320
=======================
Normal price : RM299.00
.
=======================
MISS LULU KEBAYA PAHANG - KIDS
NOW ONLY RM100
=======================
Normal price : RM199.00
.
Sila whats app untuk measurement details ya .. Jgn DM tau! sebab cheda tak ada team yg nk check DM 😁✌️
------------------------
PESANAN MELALUI WHATS APP
------------------------
Sila isi maklumat pesanan terlebih dahulu dan kirim. Pengesahan tentang stock & pembayaran akan di beri selanjutnya.
.
Order Via whats app📱 +60143774243
Order Via whats app📱 +60143774243
.
SUPAYA ANDA DILAYAN DENGAN PANTAS, SILA IKUT ARAHAN SEPERTI DI BAWAH‼️
.
STEP 1
-------
Order Via whats app📱 +60143774243
Mulakan whats app anda dengan
#CRAZYSALEITEM
.
STEP 2
-------
Terus hantar details yg lengkap!!
Full Name :
Full Address :
Mobile Number :
Order Item :
Color :
Size :
Quantity :
-hantar gambar design pesanan yg nak di order & details yg di perlukan.
Dan kita akan respond ikut apa stock yg masih ada.
MAAF KALAU INQUIRY, KITA TIDAK DAPAT LAYAN. Kami hanya terima order‼️
.
STEP 3
-------
Tunggu invoice pembayaran. Sila buat pembayaran dalam masa 5 jam dari invoice time ya..SUPAYA ORDER TIDAK DI CANCEL‼️
.
.
-------------------------
.
#raya2017 #subangjaya #online #sayajualbaju #sayajualdress #singapore #malaysia #brunei #rayacollection #raya #kidsraya #sg #sarawak #bajukurungcantik #bajuraya #bajurayasedondon #koleksiraya #onlineshopping #buttonmybuttons #bajuraya #photoshoot #bajukurung #bajucantik #sayajualbajukurung #bajukurungmoden #fashionphotography #boutique #lookbook #fashionphotography #sale #sayajualbaju

26💬

🌸KURUNG ERINA🌸
#rujukkatalogkurungerina
.
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE
- design kurung syarie membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimoni yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY -so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
.
💰HARGA SEPASANG : RM139
💰HARGA COMBO 3 : RM360
.
PM/WA SEKARANG!!
👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurungerinabybutikmuslimah #kurungerinamurah #kurungerina #koleksibajukurungbybutikmuslimah #kurungsongket #rayacollection #butikmuslimah_fitrisya769 #sedondonibuanak #kurungpahang #bazarpaknilmurah #kurungmurah #sayajualpakaianmuslimah #singaporeonlineshop #kurungbridesmaid #sayajualmurah #bajukurungplussize #muslimahfashion #kurungsaizbesar #instafemes #kualalumpur #sayajualbajukurung #niqabis #tranding #bajukebaya #instagoods #majlisperkahwinan #hijabfashion #modenstyle #love

0💬

Loading...

🌸KURUNG ERINA🌸
#rujukkatalogkurungerina
.
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE
- design kurung syarie membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimoni yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY -so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
.
💰HARGA SEPASANG : RM139
💰HARGA COMBO 3 : RM360
.
PM/WA SEKARANG!!
👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurungerinabybutikmuslimah #kurungerinamurah #kurungerina #koleksibajukurungbybutikmuslimah #kurungmuslimah #patuhsyariah #tutupaurat #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #butikmuslimah_fitrisya769 #onlineboutique #onlineshopping #minikurung #kurungmini #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmalaysia #rayacollection #koleksiterbaru2018 #prelaunch #promosi #bazarpaknil #kurungbridesmaid #bisneswomen #pakaianwanita #bajukendurikahwin #ajimaura #terapiinstagram #jubahdress

0💬

🌸KURUNG ERINA🌸
#rujukkatalogkurungerina
.
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE
- design kurung syarie membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimoni yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY -so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
.
💰HARGA SEPASANG : RM139
💰HARGA COMBO 3 : RM360
.
PM/WA SEKARANG!!
👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurungerinabybutikmuslimah #kurungerinamurah #kurungerina #koleksibajukurungbybutikmuslimah #kurungsongket #rayacollection #butikmuslimah_fitrisya769 #bazarpaknilmurah #kurungpahang #bazarpaknilmurah #kurungmurah #sayajualpakaianmuslimah #bazarmalaysiaonline #kurungbridesmaid #sayajualmurah #PLUSSIZEMALAYSIA #bajukurungplussize #muslimahfashion #kurungsaizbesar #instafemes #kualalumpur #sayajualbajukurung #niqabis #tranding #bajukebaya #instagoods #majlisperkahwinan #hijabfashion #modenstyle #love

0💬

🌸KURUNG ERINA🌸
#rujukkatalogkurungerina
.
ERINA DESIGN PREMIUM KURUNG SYARIE
- design kurung syarie membawa kelainan yg sgt unik dan exklusif , hasil dari boder 3 layer tu boleh beri “EFFECT TINGGI” supaya sis nampak lebih “CONFIDENT “ lebih “COPRATE” bila ke pejabat , ke sekolah , or ke mana2 majlis penting. Bukan tu jerrr kalau sis nak gayakan dengan seluar pun bolehh kalau nak nampak lebih santaii.. best kan ?.. dengan satu kurung sis boleh gayakan dengan pelbagai cara.
.
.
METERIAL XKLUSIF DUBAI COMO CREPE- maybe dah ramai yg tahu fabric xklusif ni and dah bersepah testimoni yg kami dapat untuk material premium ni, material yg “MUDAH IRON” , “FLOWY” , “TAK PANAS” dan paling penting material ni mampu beri effect XKLUSIF . sesuai lah sgt untuk sis yang nak kelainan dan ingin nampak “EKSKLUSIF”.
.
.
HIDDEN POCKET KIRI DAN KANAN- kurung erina kami sediakan hidden poket kiri dan kanan.
.
.
7 WARNA DEFULT BUSINESS-pilihan warna kali lebih ke arah warna-warna wanita berkerjaya , warna-warna yg sgt sesuai untuk ke event-event besar ataupun ke tempat kerja korang , so dun worry lah dgn erina kurung syarie ni mampu goyang kan iman Korang untuk rembat 7 warna yg up to date ni.
.
.
WUDHU FRIENDLY AND BF FRIENDLY -so zip ni akan mudah kan korang nak ambik wudhu or nak susu kan anak di mana sahaja pun boleh ..baru lah kaya dunia dan akhirat . berkerjaya tapi tetap beriman.
.
.
💰HARGA SEPASANG : RM139
💰HARGA COMBO 3 : RM360
.
PM/WA SEKARANG!!
👉 📲018-2626 119
@
Tekan je link wasap di bawah 👇👇
www.wasap.my/60182626119
www.wasap.my/60182626119
.
.
📌Booking 24 jam
📌Serious buyer only
📌No cancel Order
.
.
.
#kurungerinabybutikmuslimah #kurungerinamurah #kurungerina #koleksibajukurungbybutikmuslimah #kurungmuslimah #patuhsyariah #tutupaurat #koleksiraya2018 #bajukurungmoden #butikmuslimah_fitrisya769 #onlineboutique #onlineshopping #minikurung #kurungmini #kurungmoden #bajukurung #bajukurungmalaysia #rayacollection #koleksiterbaru2018 #prelaunch #promosi #mycybersale #bazarpaknil #kurungbridesmaid #bisneswomen #pakaianwanita #bajukendurikahwin #ajimaura #terapiinstagram

0💬

Loading...

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

Loading...

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

[ RAYA COLLECTION ]
.
Teringin nak berKebaya. Yang ni sesuai utk si Chuby. Boleh dihiasi dengan Dokoh.
.
KG015/18 KEBAYA MAJEHA II
(Sets Top and bottom)
RM 110 sm / RM 120 ss
.
Top Material Chiffon crepe
Cardigan Style
No buttons
Dokoh Excluded
Gartered Sleeve
Can wear as Cardigan or Kebaya Labuh
Not Selling Separate ‼️
.
Size free size fit up to 6XL
Shoulder 19-21in
Arm Hole 24-26in
Sleeve Length 23in
Bust fit up to 62in
Waist up to 64in
Hips 70in
Length 47in
.
Skirt Made from Soft Cotton Strecthable with Outer French Lace
Skirt fully elastic waist
Label XXL
Waist 32-60in
Hips 48-70in
Skirt Length 43in
.
.
Whatsapp 012 393 9938
.
.
#mikhailcollectionkebaya #kebayamurah #kebayacantik #fashionkebaya #kebayaplussize #bajuraya2018 #rayacollection #kebayamajeha #majehakebayamurah #instafamous #instafashion #likeforlike #chubby #shopping

4💬

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

📣SALE PENGHABISAN STOCK ‼️
*EMBUN RAYA KURUNG*
.
PRICE : RM95 SM / RM100 SS
Free postage
.
🌸Material HEAVY PEARL SKIN yang exclusive dan hiqh quality + kilauan diamond patch
🌸Design MINI KURUNG
🌸Labuh menutupi punggung
🌸Jenis kain A Cut
🌸Pinggang bergetah kiri & kanan
🌸Zip kain sebelah kiri
🌸Saiz XS S M L XL XXL

WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137
WHATSAPP 📲+60182604137

#minikurung #teamqayjannah #giveawaymalaysia #muslimahclothing #malaysiaonlineshopping #onlineshop #igshopmalaysia #bazaaronline #bazaarpaknil #sayajualmurah #kurungmoden #bajurayaonline #rayacollection #rayacollection2018 #meletop #bajurayadesignterkini #peplum #shoppingmall #peplumcantik #peplummoden #kebayamoden #kurungmodensongket #pinjamkanhatiku #kekasihpaksarela #cintahatibatu #kurungmodenlabuh #kurungpahang

0💬

Cantekkknye 😍✨
.
Princess Diamond ♥️Price :Rm120 free postage sem /add rm7 for ss
.
♥️If buy 2 pcs Rm230 free postage sem /add rm14 for ss
.
Material : cotton strechable
✅hidden zip belakang baju. ✅organza di tgn .
✅diamond tabur di depan baju.
✅skirt cotton plus .
organza .
Ukuran Xs to M💋
Bahu :14.5 -15
Dada :34-36/38
Labuh tgn :23
Ketiak : 19
Labuh baju :25.5
Pinggul :36-38
Labuh skirt :41 .
. .
Ukuran L to XL
Bahu :16
Dada :40-42
Ketiak :20
Labuh tgn :23
Labuh baju :26
Pinggul :40-42
Labuh skirt :41
.
(Semua dalam inci )

nk order sila klik
.
www.wasap.my/60198654995

#bajuraya2017
#rayacollection
#bajurayamurah
#bajurayacantik
#kurungraya
#jubahraya
#koleksiraya
#bajukurung
#bajukebarung
#bajukurungmodencantik
#bajupeplummurah
#bajukebaya
#dresscantik
#dress
#clearancesale
#bajumurah
#bajutrendy
#peplum
#princessdiamond

2💬

New collection #neadungarees .
.
Size: S, M, L
Colour : Dark blue , Brown, Black
(Not including white shirt and jacket)
Material: Heavy crepe
Price: RM95
Promo: RM80 + mystery free gift
.
The best thing about #neadungarees
🎈Senang nak ootd bagi cantik feed ig korang
🎈boleh adjust ikut ketinggian korang sbb boleh ikat sendiri dekat ikut kesesuaian
🎈boleh mix and match dengan jaket jeans or any jaket yang nampak korg rasa cool sgt bila pkai (lagi2 jaket tu buat off shoulder) .
🎈selesa and rasa macam pakai loose dress
🎈korang akan feel trendy sgt and confident mcm vivy yusuf nanti. 😍😍
.
📲 Whatsapp now ❤️ :
017-3417371
017-3417371
.
.
#NEALAVISHRAYA #NEAOOTDSTYLE #bajuraya #bajurayamurah #kurungmoden #bajukurungmoden #selangor #terangganu #melaka #pahang #perak #sabah #sarawak #kelantan #perak #malaysia #penang #johor #raya #fashionista #officewear #hijabista #style #casualwear #rayacollection #trustedonlineshopmalaysia

2💬