#rijeka

Polijećemo! 🚀 Ri Rock upalio je svoje pogonske motore i sprema se ispaliti vas visoko prema gore. Leti se u drugu dimenziju svemira, uz fantastične bendove, trodupla doza nemira.
Napokon nam u riječki Palach stiže zagrebački duo, Plastic Knives slažu sjajan electro rock ako nisi čuo. Svojim izuzetnim talentom i vanzemaljskim zvukovima, lako tjeraju da se mrda kukovima.
Kako bi večer ostala u duhu bezumlja pobrinut će se najbolji frikovi riječkog podzemlja. Flip Flop Fatality je njihovo ime, a glazbeno se bave pitajbogavišečime. Za podgrijavanje motora prži nas Broken Lock, slovenski putnici kroz pomaknuti rock. Večer je ovo kada će te se držat' za gaće i odletiti negdje slušajući ove brijače. :) Nezaboravi povesti i frenda, jer putovati sam je šteta uz ova tri benda.

Lokacija: Omladinski Kulturni Centar Palach
Datum: 29.03.2018.
Karta u jednom smjeru 20kn
Vidimo se u svemiru ;) Ugodno putovanje želi vam svemirska postaja Ri Rock. @plastic.knives
#okcpalach #rijeka #plasticknives #flipflopfatality #brokenlock #rirock #electrorock #stonercore #psymathrock #music #livevenents #concert #livemusic #rock #event #alternative

0💬

SUBOTA 24.3.2017. OKC PALACH - Ove subote, u Ormaru se družimo, oblačimo i jedemo. I pijemo kavu. I vježbamo slobodu i solidarnost. :) Sve je to džaba. Dva autonomna riječka kolektiva (Buvljak bez novca i Hrana, ne oružje), i ovaj put zajedno sa vama pokazuju kako se može živjeti bez države i humanitarnih organizacija. Tak nam je kak si sami napravimo! Svi za jednoga, jedan za sve! Siromasi, radnici, pankeri i hipiji svih zemalja, ujedinite se! Vidimo se :* Ulaz je slobodan jer je i sloboda slobodna.

#okcpalach #buvljakbeznovca #hranaaneoruzje #kružna #rijeka #croatia #fair #freedom #food #happy #local

0💬

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Kakva kombinacija! Maraska Pelin PARTY i hitovi Miše Kovača! By DJ #Partynet
@maraska_zadar #kodsvetogvida #rijeka #rijekanightlife

0💬

Najdraža Rijeko, pružam ti ruku, spustit ću sidro u tvoju luku.
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem.❤️ #rijeka #korzo #croatia #volimhrvatsku #croatiafulloflife #kvarner #somuchlove❤️

0💬