#sarawak

==================
SET PENINGGI TIENS
==================
πŸ‘Set peninggi yang Terbaik di Malaysia
πŸ’ͺTambah ketinggian badan walaupun dah dewasa.
πŸ’ͺTulang anda lebih kuat dan sihat
πŸ’ͺMelurus dan menegakkan struktur tulang
πŸ’ͺMencegah osteoporosis
🌷Diadun dari bahan semulajadi
πŸ’ͺMerangsang perkembangan tumbesaran
πŸ’ͺMenguatkan daya ingatan 🌟Tingkatkan potensi minda
.
===============================
JANGAN TUNGGU LAGI..CEPAT DM KAMI
.
#tipstinggitiensΒ #tiensΒ #sihatΒ #workoutΒ #tinggi #usimΒ #ukmΒ #putrajayaΒ #freetopup #sukanΒ #latepost #kelantanΒ #kuantanΒ #sabahΒ #sarawak#negerisembilanΒ #johorΒ #miriΒ #kuchingΒ #mersing

0πŸ’¬

Loading...

Anda membuat pilihan yang tepat.
.
1st in Malaysia.
.
Ramai yang dah berjaya.

1πŸ’¬

Loading...

Letak tepi dulu perfume yg mahal2...Meh tgok perfume pemikat.
Dapatkan Haruman Pengasih Anda Disini
*Ini bukan Perfume Biase2*

Wangian peransang nafsu wanita.

Pheromances merupakan wangian pemikat wanita terunggul dan termoden.

Dicipta khas utk yg mementingkan penampilan diri.

Pheromances mampu menarik perhatian wanita serta membuatkan mereka lebih tergoda dgn haruman wangian pheromances yg unit buat si pemakai.

Cara order'*
β– AGEN/DROPSHIP/BORONG DIALU-ALUKAN
Taip CES ke 013-3700 607
Taip CES ke 013-3700 607
Taip CES ke 013-3700 607

Kami merupakan Pembekal/Pemborong Produk Pewangi yg Sah

#johor #jdt #melaka #ayerhitam #selangor #shahalam #puchong #kajang #putrajaya #ampang #pahang #kuantan #terengganu #jerteh #kelantan #kota bharu #alorsetar #kedah #perak #ipoh #sabah #sarawak #tahanlama #wangi #pherazone #pheromance #pherox #pherokingmalaysia #pheroking

0πŸ’¬

KEBAYA MONA
.
HARGA RM 120 SM | RM 125 SS
.
🌹 Material mix cotton & moss crepe
🌹 Hidden zip infront ( BF FRIENDLY)
🌹 Hidden zip at sleeve
🌹 Skirt berzip di tepi
.
LABEL M
BAHU 14.5"
DADA 38"
KETIAK 18"
PANJANG LENGAN 23"
PINGGANG 32"
PINGGUL 40"
LABUH DEPAN 29"
LABUH BELAKANG 26"
.
PINGGANG 26"-36"
PINGGUL 36"
LABUH DEPAN 41"
LABUH BELAKANG 50"
.
.

#saree
#anasyaacollection
#bazaarpaknil
#sarawak
#jacket
#dress
#kekasihpaksarela
#newyear
#2018
#kimono
#cikgu
#like4like
#model
#instafamous
#instago
#casual
#mirafilzah
#visitmyig
#fattzura
#mycoffeeprince
#ootdfashion

0πŸ’¬

Loading...

.
Mahu Tinggi Dalam 10 hari sahja?
.
Nutrient Calcium/HI-Cal
Suplement Peninggi Badan PERTAMA Di Malaysia

Rumusan Menambah Pertumbuhan Tulang Serta Menambah Ketinggian Yang Maksima.
.
Hi-Cal Secara Saintifik & Terbukti Rumusan Menambah Ketinggian Ini Boleh Membantu Untuk Meningkatkan Ketinggian Anda Sehingga 15 cm Dalam Masa 1 Hingga 9 Bulan
.

Meningkatkan Ketinggian Sememangnya Mudah, Anda Akan Lihat Keputusan Yang Menakjubkan 😎
.
Minat? Chat me ;)
.
#ubattinggi #suplement #workout #trustedΒ #herbal #jakartaΒ #SelangorΒ #PenangΒ #Terengganu#SarawakΒ #SabahΒ #MalaysiaΒ #BrunaiΒ #Singapore#indonesia #tinggiΒ #dagelan #dubsmash #nakbebel #nakfakta

0πŸ’¬

Loading...

READY STOCK.... .
Longchamp Le pliage Classic Tote(Long Handle)

RM229 for medium saiz 25 cm...
RM237 for large size 31cm. .
.
Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs.
Top zip with snap-flap closure.
- Interior wall pocket.
- Folds flat for storage.
- Nylon with leather trim. By Longchamp; imported. Handbags. Place your order ladies, we are offering πŸ’― Authentic Longchamp Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❀️.
.
πŸ“Place your order ladies.
πŸ‘œAll bag 100% Authentic and comes with care card
πŸ‡«πŸ‡·Longchamp Paris.. Made in france πŸ‡«πŸ‡·.
πŸ›οΈComes with longchamp dustbag/paperbag
πŸ’°The best with afforadble pricesπŸ˜‰
πŸ™…πŸ»Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers.
πŸ“²Place your order now. Wassap me for the fast respon 011-39375396. Click at my bio πŸ‘†πŸ»for the fast wassap respon 😊
.

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #bazaarpaknil #fattzura #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

READY STOCK.... .
Longchamp Le pliage Classic Tote(Long Handle)

RM229 for medium saiz 25 cm...
RM237 for large size 31cm. .
.
Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs.
Top zip with snap-flap closure.
- Interior wall pocket.
- Folds flat for storage.
- Nylon with leather trim. By Longchamp; imported. Handbags. Place your order ladies, we are offering πŸ’― Authentic Longchamp Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❀️.
.
πŸ“Place your order ladies.
πŸ‘œAll bag 100% Authentic and comes with care card
πŸ‡«πŸ‡·Longchamp Paris.. Made in france πŸ‡«πŸ‡·.
πŸ›οΈComes with longchamp dustbag/paperbag
πŸ’°The best with afforadble pricesπŸ˜‰
πŸ™…πŸ»Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers.
πŸ“²Place your order now. Wassap me for the fast respon 011-39375396. Click at my bio πŸ‘†πŸ»for the fast wassap respon 😊
.

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #bazaarpaknil #fattzura #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia

0πŸ’¬

READY STOCK.... .
Longchamp Le pliage Classic Tote(Long Handle)

RM229 for medium saiz 25 cm...
RM237 for large size 31cm. .
.
Durable, water-resistant nylon fashions a right-size tote trimmed in richly embossed leather. Snaps allow the bag to be folded into a small rectangle when not in use, making it perfect for travel or on-the-go needs.
Top zip with snap-flap closure.
- Interior wall pocket.
- Folds flat for storage.
- Nylon with leather trim. By Longchamp; imported. Handbags. Place your order ladies, we are offering πŸ’― Authentic Longchamp Handbag. Comes with dustbag/paperbag free❀️.
.
πŸ“Place your order ladies.
πŸ‘œAll bag 100% Authentic and comes with care card
πŸ‡«πŸ‡·Longchamp Paris.. Made in france πŸ‡«πŸ‡·.
πŸ›οΈComes with longchamp dustbag/paperbag
πŸ’°The best with afforadble pricesπŸ˜‰
πŸ™…πŸ»Strictly NO COD, NO refund NO backout buyer NO for fussy buyers.
πŸ“²Place your order now. Wassap me for the fast respon 011-39375396. Click at my bio πŸ‘†πŸ»for the fast wassap respon 😊
.

#longchamp #authenticlongchamp #longchampmalaysia #longchampmurah #longchamplepliageneo #kotakinabalu #longchamplover #lcjohorbahru #kuching #longchampauthentic #peminatlongchamp #sabah #sarawak #longchamporiginal #longchamporiginalmurah #baglover #bag #bagloverscommunity #sayajualonline #sayajualbegbrandedmurah #sayajualbegoriginalmurah #longchampparis #classiclongchamp #bazaarpaknil #fattzura #longchamplepliageclassic #johorbahru #longchampcantik #handbagmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

Selamat tengah hari πŸ˜€ sambil2 fikir mana nak lunch jum baca testimoni pasal deodorant Adania nie ✌️ .
Ramai yang dah puji deodorant ni dapat hilangkan bau badan & mengekalkan kesegaran tubuh badan sepanjang hari.
.
Ada yang beli sampai 3 botol sekaligus to stock up. That's how good it is 😍
.
Yang paling best it is zero chemical and nasties-free! Dahla badan jadi wangi, kita pun tak payah risau pasal all the chemicals entering our body. .
Interested? This mighty deodorant are priced at RM45 πŸ˜‰ and can last up to 4 months depending on usage.
.
.
❀️
DMor πŸ“±WhatsApp us πŸ‘‡πŸ‘‡
0192632803
0192632803
0192632803 .
.
IG: @thebeautyinside_ea
FB Page: BeautyInside
.
.
#adaniaskincare #adania #adanialovers #adaniatestimoni #rose #limitededition #natural #organic #naturalskincare #beautyinside #organicskincare #enjoyurday #deodorant #thebeautyinsidebyaydah #crueltyfree #teamadaniablossom #deodorantorganic #adaniaxbeautyinside #lime #bergamot #adaniarosedivinemist #borneo #sabahan #zesty #sarawak #brunei #singapore #wednesday #journey

0πŸ’¬

Ruginya sebab Ramai Wanita masih kurang jelas dengan penggunaan FEMININE WASH JSD ni.
.

Dekat sini, saya bertanggungjawab kongsikan kebaikan FW JSD ni pada semua Wanita.
.
.
🌾Remaja / Wanita
πŸ‘‰Boleh menghilangkan keputihan dan kegatalan pada Miss V. Serta juga menghilangkan bau hanyir dan memberi keselesaan semasa datang bulan.
.
🌾Isteri
πŸ‘‰Boleh merapatkan otot Miss V yang longgar, meruang didalam faraj, memberi keselesaan sebelum dan selepas bersama
.
🌾Ibu Hamil
πŸ‘‰Memberi keselesaan Miss V yang lembab dan merawat keputihan yang berlebihan
.
🌾ibu Berpantang
πŸ‘‰Melancarkan darah nifas, memberi keselesaan selepas bersalin, menghilangkan bau nifas, mempercepatkan proses sembuhan luka jahitan bersalin.
.

WhatsApp Sai utk order
πŸ“±0134185781
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷AGEN SAH JSD🌷
.

FEMININE WASH JSD - RM68
. .

#femininewashjsd
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdperak
#agenjsd
#stokisjsd
#igersmalaysia
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich

0πŸ’¬

Selamat tengah hari πŸ˜€ sambil2 fikir mana nak lunch jum baca testimoni pasal deodorant Adania nie ✌️ .
Ramai yang dah puji deodorant ni dapat hilangkan bau badan & mengekalkan kesegaran tubuh badan sepanjang hari.
.
Ada yang beli sampai 3 botol sekaligus to stock up. That's how good it is 😍
.
Yang paling best it is zero chemical and nasties-free! Dahla badan jadi wangi, kita pun tak payah risau pasal all the chemicals entering our body. .
Interested? This mighty deodorant are priced at RM45 πŸ˜‰ and can last up to 4 months depending on usage.
.
.
❀️
DMor πŸ“±WhatsApp us πŸ‘‡πŸ‘‡
0192632803
0192632803
0192632803 .
.
IG: @thebeautyinside_ea
FB Page: BeautyInside
.
.
#adaniaskincare #adania #adanialovers #adaniatestimoni #rose #limitededition #natural #organic #naturalskincare #beautyinside #organicskincare #enjoyurday #deodorant #thebeautyinsidebyaydah #crueltyfree #teamadaniablossom #deodorantorganic #adaniaxbeautyinside #lime #bergamot #adaniarosedivinemist #borneo #sabahan #zesty #sarawak #brunei #singapore #wednesday #journey

0πŸ’¬

Jika aku salah perbaiki lah, jangan memarahi dan meninggalkan, 😰

#sarawak #malaysian #purwodadi #hitspurwodadi #ayodolan

0πŸ’¬

Pernah tak alami situasi sebegini?
.
.
● Miss V mengalami gatal2?
● Miss V berbau yang kurang menyenangkan?
● Miss V sentiasa lembab dan kerap menukar panties?
● Miss V kurang selesa ketika datang bulan?
● Miss V mengalami keradangan kerana pencuci wanita lain?
.

JOM BERTUKAR KEPADA FEMININE WASH KELUARAN JAMU SUSUK DARA!!!
.

Khasiat Produk :
.
β‘  Merawat keputihan
β‘‘ Membunuh kuman dan fungus
β‘’ Mencegah bau vagina
β‘£ Menyamankan vagina, kering dan selesa
β‘€ Berfungsi sebagai anti bakteria
β‘₯ Menghilangkan kegatalan dan pedih akibat luka garu
⑦ Amat digalakkan ketika haid
⑧ Ketika mengandung akibat perubahan hormon yg menyebabkan keputihan melampau
.

WhatsApp Sai utk order
πŸ“±0134185781
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷AGEN SAH JSD🌷
.

FEMININE WASH JSD - RM68
.

#femininewashjsd
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdperak
#agenjsd
#stokisjsd
#igersmalaysia
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich

0πŸ’¬

FABULOUS SALE πŸ‘†πŸ»
.
Bawal Matte Satin Lace Aurora 20 Helai sesuai untuk jual retail or share Bawal Aurora with siblings / friends πŸ’ž
.
.
Pakai bawal satin lasercut lace ni besttt dah la design best, sejuk je rasa, senang bentuk
Cover dada depan dan belakang
.
.
🌸material : matte satin .
🌸measurement : bidang 45
🌸Harga 20 Helai : RM220 SM / RM230 SS (20pcs) .
.
how to order?
.
whatsapp +60136284088
.
#bawalcrepe #pemborongtudung #bawalmurah #bawalsatin #bawalpucci #sayajualbawal #sayajualborongtudung #bawalsquare #shawlsatin #bazaarpaknil #katalogrosminicloset #satinsquare #wideshawlmurah #brunei #instantbawal #shawlkeknis #sayajualborongtudung #singapore #sabah #sarawak #wideshawlmurah #borongshawl #pemborongtudung #borongbawal #borongshawl #borongmurah #bawalbidang50 #bawalcrepe45 #satinsquare #bawaldullsatin #borongbawalsatin #bawalbidang45

0πŸ’¬

#Assalamulaikum 😊😊😊 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
KEPADA WANITA2 YANG DAH BERKAHWIN DAN PERNAH MAKAN #MAAJUNANGGUNBISTARI TAPI ADA MASALAH TAK CUKUP DUIT UNTUK BANTU SUAMI TAMPUNG KEHIDUPAN..
.
.
SILA BACA POST INI...
🌺🌺🌺🌺
.
Allahu ..
Sujud syukur sy pd Allah sbb tak sangka dpt juga miliki kereta sendiri..bergantung hanya pda income #MAB..
Surirumah 4 anak yg sedang membesar..
Mmg tak sangka..
Ianya pemberian Allah dlm keadaan sy pun sendiri pun mcm mimpi..
- Pn Aina, Stokis MAB

Skrg sy dh dpt bantu suami, ambik insuran utk anak2, beli 'perhiasan' sendiri, membantu keluarga dan skrg dh ada 'harta' sendiri. Semua hasil dr MAB
- Pn Julaiha, Junior Stokis MAB Perak

Berminat utk tambah pendapatan seperti mereka? 😍😍😍😍 Jom join pengedar2 #AlifAisyaMABNetwork di bawah:
πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ .
πŸ’œ #KUALALUMPUR / #SELANGOR πŸ’œ

Pn Syifa - 012-690 6078 ( Wangsa Maju / Gombak / Batu Caves)

Pn Marini - 019 2232276 ( Keramat, Setapak, Wangsa Maju, Kuala Lumpur)

Pn Masitah - 019 982 2139 (Serendah, Rawang)

Pn Hayatie - 016-3041757 (Bandar Sunway, Puchong)

Pn Nadirah - 017-3306595 (Seksyen 6 Shah Alam)

Pn Ayu - +60 12-265 0485 (Desa Tun Razak)

Nur Harwani - 011-2636 3812 ( Semenyih, Tasik Kesuma)

Rosfarihan - 019 270 4931(Taman Kobena, Cheras)

Madihah - +60 12-271 7994 (Denai Alam/Kg Subang/Subang Bestari)

Hannan - 012 274 7652 (Puncak Perdana)
.
. πŸ’œ #TERENGGANU πŸ’œ

Ruzellawatey - 019 986 2778 (Jerteh/Besut)

Pn Wani - 0199034596/ 01119313646 (Kuala Besut)

Pn Isma - 013 942 7005 (Kubang Parit, Kuala Terengganu)

Pn Tuty - 012 981 1951 (Paka,Kerteh, Dungun)
.
.
πŸ’œ #PAHANG πŸ’œ

KakTi - 0199114933 ( Bandar Indera Mahkota)

Pn Norharyani - 0142119156 (Temerloh)

Norizan - 01140333140 ( Tanah Rata, Cameron Highlands)

Nurul Munirah - 011 4033 3140 (Cameron Highlands)

Rohana - 0177584072 (Kuala Rompin)
.
.
πŸ’œ #SARAWAK πŸ’œ

Pn Siti - 016 577 2672 (Kuching)
.
.
πŸ’œ#SABAH πŸ’œ
.
.
Ain - +60 11-2687 4961(Kota Kinabalu, Tuaran)
.
NASRIATI - 0128135859/0168805858 (Tawau)
.
.
πŸ’œ #JOHOR πŸ’œ

Fahrizan - 0102452876 (Muar, Batu Pahat)

Saadah - 0133946150 (Kota Tinggi, Johor)

Rosmaniza - +60 12-732 1625 (Johor Bahru)

Utk senarai lanjut sila rujuk bhgn komen πŸ‘‡

2πŸ’¬

πŸ›¬ Alhamdulillah kami selamat mendarat di Sarawak Bumi Kenyalang 😍 Ceria selesa dan penuh keyakinan kami sepakat memakai tudung #bawaltone hari ini πŸ§•πŸ½πŸ’‹
.
.

Jom meriahkan acara Jualan Amal #kpajroadtourcampaign bertempat di Mydin Bandar Samariang pada 25/1 hingga 31/1 bermula dari jam 9.00 pagi - 8.00 malam.
Jangan lupa datang ramai-ramai bawa semua satu kampung #macammacamada di sana rugi kalau tak datang
Jumpa di sana ya πŸ‘‹πŸ½
.
.

Info lanjut sila hubungi hotline 0193003931
.
.

Terima kasih πŸ˜˜πŸ™πŸΎ @aidijuma
@kpaj_ajcbp
@myscarf_org
#aidijumascarf
#kelabpersonaaidijuma
#myscarf
#fundraiser
#charity
#community
#wecare
#sarawak
#agiidupagingelaban
#zonborneo

0πŸ’¬

Luxmatte Lip 😊😊
.
.
πŸ’„Melembabkan bibir
πŸ’„Mengandungi Vit C
πŸ’„ Tidak mengeringkan bibir
πŸ’„ Tidak mudah hilang
.
.
Ws 0198454489 for fast reply
.
.
#lipstickmalaysia #sayapakaisayajual #malaysiamurah #muasarawak #muamalaysia #sarawak

0πŸ’¬

Jangan la kedekut sangat sampai penjagaan miss v pun berkira
Sanggup cuci dengan air suam jer..
Mekap boleh beli sampai beratusΒ²
Produk kurus boleh beli sampai beribuΒ²
Untuk miss v cuci dengan air suam jer??
Cantik kat luar jer tak guna cik kak kalau miss v gatal dan berbau😷
.

Lepas pakai FEMININE WASH JSD ni,kalau tahap KEPUTIHAN kronik,memang ada effect..
.

Kenapa rasa gatal lepas guna FEMININE WASH JSD??😭😏
.
.
🎈Jangan risau...sebab KEPUTIHAN korang sebenarnya dah kronik. .
.
🎈Kalau pertama kali guna FEMININE WASH JSD, akan rasa gatal merenyaammmm sangat kat cik 🌹. .
.
🎈Esoknya, tengok KEPUTIHAN keluar berketul-berketul. .
.
🎈Orang yang ada masalah KEPUTIHAN yang agak kronik, memang akan alami gatal yang teramat sangat pada cik 🌹 bila pertama kali menggunakan FEMININE WASH JSD. .
.
🎈Itu dinamakan HEALING PROCESS.
Proses rawatan. .
.
🎈Teruskan pakai dengan konsisten seperti yang telah diajarkan. .
.
🎈Semakin banyak KEPUTIHAN keluar, semakin bagus dalam proses rawatan
.

Cuba pakai tengok camaner..
.

WhatsApp Sai utk order
πŸ“±0134185781
Atau klik link biru kat bio utk direct wasap.
🌷AGEN SAH JSD🌷
.

FEMININE WASH JSD - RM68
.

#femininewashjsd
#pencuciintimwanita
#farajberbau
#period
#farajgatal
#keputihan
#missvfemininewash
#jamususukdara
#jsd
#sayajual
#sayajualjsd
#jsdperak
#stokisjsd
#agenjsdperak
#igersmalaysia
#like4like
#follow4follow
#freereview
#bazaarpaknil
#sabah
#sarawak
#banting
#jsdrich
#hanistokisjsdbanting
#teamhanirich
#empireaurafidarich

1πŸ’¬

Kecil Kecil cili api, kehebatannya tidak dapat disangkal lagi
.
Beribu testimonial sejak diperkenalkan
.
Lotus Mole Cream : penyelesaian berkesan untuk penderita si ketuat, kutil, tahi lalat & biji kolestrol
.
Tidak perlu diulang guna beberapa kali, cukup dengan 1-2 sapuan & tunggu sahaja ia tertanggal sendiri
.
.
.
πŸ‘‡πŸ» Whatsapp πŸ‘‡πŸ»
.
0167173092
0167173092
0167173092

1πŸ’¬