#sayajual

#giveaway batch 1

.
HAYFAA SUIT
RM109 SM, RM109 SS
-----------------
Size: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Material: High Quality Polycrepe
✔Kain Lembut
✔Tak Jarang
✔Tidak Luntur
-----------------
Detail:
✔Cutting tak sendat
✔Sulaman benang emas di bahagian bawah baju dan tangan
✔Wudhu friendly

UKURAN BAJU BOLEH REFER PADA GAMBAR.

Untuk maklumat lanjut, whatsapp +6017-5076403.

PERHATIAN!
1) ADD POSTAGE RM3/RM5 UNTUK SETIAP TAMBAHAN BAJU.
2)WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI DALAM GAMBAR AKIBAT LIGHTING EFFECT DAN KAMERA.
3) CORAK AKAN SEDIKIT BERBEZA ATAS FAKTOR JAHITAN SECARA PUKAL

#sayajual #sayajualbajukurung #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #sayajualabaya #agentcolorblast #sayajualkurungmoden #bajuset #setbaju #hayfaasuit

0💬

#DROPSHIP NEEDED. YG SERIOUS !

#Sale »»» RM90sm/RM95ss !
.(Market Price RM130sm-RM135ss)
.
#SALE DARI 26 - 30 SEP 2017
.
AURORA KURUNG
.
✔️ Design Simple Tetapi Menarik Dipandang
✔️ Harga of Course MAMPU MILIK
.✔️ Material Baju dr Platinum Pearl Skin
.✔️ High Quality 100% Gred AAA
✔️ Design Kurung Fishtail
.✔️ Saiz Available dr S-XXL
✔️ Berdutt Belakang dan Cutting Loose
✔️ Dihiasi Diamond Tampal dan Chiffon Flower yg Cute 😘
✔️ Terletak Apabila Dipakai
✔️ Cutting Kain Mermaid
✔️ Pinggang Kain Bergetah Kiri & Kanan
✔️ Zip Sebelah Kiri
.
※ ❌ jarang
※ ❌ kecut
.※ ❌ berbulu lepas basuh
※ ❌ renyuk
※ ❌warna tak luntur selepas dibasuh
※ ✅ mudah digosok
※ ✅ sejuk & selesa dipakai
※ ✅ CONFIRM repeat order
.
READY STOCK ‼️
.
UNTUK ORDER WHATSAPP "019-3880402"
.
KLIK #KoleksiBajuKurungByEffaFashionStyle :Untuk Lihat KOLEKSI BAJU KURUNG YANG LAIN

#bajukurungmoden #alhamdulillah #sayajualbajukurung #bazarpaknil #bazaarpaknil #lokalah #trustedseller #sayajual #pakaianwanita #hijabista #visitmyig #hijabstamalaysia #malaysiaonlineshop #kurungmodenmurah #pakaianwanitamurah #paknilreviewpercuma #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #kurungmoden #modernkurung #kurungmodenmurah #kurungfishtail #fishtailkurung

0💬

🎗Colour yang sweet dan senang match... 🎗
Banyak colour yang available.. Cepat2 whatsapp sis sebelum pilihan colour2 cantik sold out. 😂😂😂😂😂
.
Memang anda akan berpuas hati tau dengan material Lycra ekslusif ni.. 😘😘😘
.
.
📱 011-2564 1136
.
#instantshawl #instantshawlmurah #instantshawllycra #instantshawlmalaysia #instantshawlborong #instantshawlnoiron #instantshawllabuh #instantshawlplain #tudungborong #tudungmurahmalaysia #shawlmurah #shawlmalaysia #shawllabuh #shawllycra #tudungmurah #tudungonline #tudung #muslimah #sayajual #sayajualonline #sayajualonlinemurah #tudungcantik #bangisentral

0💬

BANYAK ANGIN KELUAR, BADAN RINGAN DAN TIADA KEMBUNG PERUT😱
.
✅Dapat keluarkan banyak angin😍
✅ Badan rasa ringan😍
✅Kembung perut tak ada💪🏻
.

Tengok je ke? Jom la sama-sama jaga dalaman dan badan akan ringan 😉.
.

Sementara promosi masih ada ni uols!
.
Whatsapp Admin 019-7390700 sementara PROMOSI KAW2 ‼️
.
@richglow_hq @richglow_gallery #Fenomena99 #sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang #testimoniberjaya #testimoniRPS

0💬

[WANNA ONE] GROUP & MEMBER FULL NAME KEYCHAIN STRAP LANYARD  Colour: Black / Red

Option: WANNA-ONE / Yoon Ji Seong / Ha Sung Woon / Hwang Min Hyun / Ong Seong Woo / Kim Jae Hwan / Kang Daniel / Park Ji Hoon / Park Woo Jin / Bae Jin Young / Lee Dae Hwi / Lai Kuan Lin

Size: about 12cm x 3cm

Price: 25 MYR
Shipping Fee :
10 MYR for one(Flat Rate)
If order more than one will be based on weight. ( Cheaper )
Shipping time : 3-6 weeks
Items are shipped from South Korea.
#wannaone #wannaonemalaysia #wannaonemy #wannaonesabah #wannable #wannablemalaysia #wannablemy #kangdanielmalaysia #parkjihoonmalaysia #ongsungwoomalaysia #yoonjisungmalaysia #hwangminhyunmalaysia #kimjaehwanmalaysia #laiguanlinmalaysia #hasungwoonmalaysia #parkwoojinmalaysia #leedaehwimalaysia #sayajual #kpopmerchandisemalaysia #kpoponlineshopmurah
#kpoponlineshopmalaysia #kpoponlineshopsabah

0💬

Nak wangi pergi kerja tapi nak jimat? Jom whatsapp 0182161142 pasti korang nak beli lebih sebab harga murah gila. 😘😍😍
.
.
Pocket Perfume
20ML
Hanya RM10 sahaja
📱ws-0182161142(izhar)
.
.
#visitmyig
#perfume
#sayajual
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#rollerperfume
#rollon
#lelaki
#perempuan
#sdeast1999
#hujanemas
#noradanish
#rollerball
#babyshark
#tv3

0💬

Keistimewaan #1 Faraa lip butter lipstick ialah bila apply je faraa lip butter, bibir jadi naturally pink & tahan lama walau dah dilap berkali kali..Sebabnya, bibir anda sedang dirawat oleh natural ingredients faraa lip butter.. semestinya nak rawat dan pink kan bibir guna faraa lip butter 💯✔ Warna pink natural je ikut warna darah / suhu badan. 💋
.
. 📲 WA 0179214276 🚘 COD Available
.
.

#farahanimrazak
#faraaantioxidantlipbutter💄💄 #FaraaLipButterpahang #faraalipbuttersquad #sayajual2017 #sayajualmurah #sayajual #makeupartist #makeupmurahborong #makeupmurahmalaysia #lipbutter #lipstikmurahmalaysia #lipstikmurah #lipstick #agentpahang #pahang #jerantut #jengka #maran #temerloh #kuantan #mentakab #kualalipis #birthdaygift #raya2017 #makeupraya2017

0💬

Alhamdulillah nampak sangat perubahan akak Raihan ni😚 Nak jadi macam dia jugak?
.
Awak yang belum ada lagi detox tea viral ni, Jangan risau, if nak kurus dengan cara sihat, yang tak mengambil apa2 risiko, yang tak perlu modal ribu riban, zaza boleh bantu. Stalk ig ni puas puas, kalau tak puas hati jugak, meh whatsapp zaza
.
WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO
.
.
#plussizeblousemalaysia #detoxteamurah #detoxmurah #detoxteamalaysia #tehdetoxmalaysia #kakicantiqtea #kurusselamat #sayajualmurah #buanglemak #trustedseller #kilangkosmetik #jutawanproduk #produkjenamasendiri #kuruscantik #kuruscepat #dietatkins #dietsihat #jomkurus #jomsihat #kurus #kurussihat #kurusmudah #sayajual #slimfittea #produkmuslim #kuruscepat

0💬

#giveaway batch 1

.
HAYFAA SUIT
RM109 SM, RM109 SS
-----------------
Size: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Material: High Quality Polycrepe
✔Kain Lembut
✔Tak Jarang
✔Tidak Luntur
-----------------
Detail:
✔Cutting tak sendat
✔Sulaman benang emas di bahagian bawah baju dan tangan
✔Wudhu friendly

UKURAN BAJU BOLEH REFER PADA GAMBAR.

Untuk maklumat lanjut, whatsapp +6017-5076403.

PERHATIAN!
1) ADD POSTAGE RM3/RM5 UNTUK SETIAP TAMBAHAN BAJU.
2)WARNA AKAN BERBEZA 10% DARI DALAM GAMBAR AKIBAT LIGHTING EFFECT DAN KAMERA.
3) CORAK AKAN SEDIKIT BERBEZA ATAS FAKTOR JAHITAN SECARA PUKAL

#sayajual #sayajualbajukurung #bajukurungmalaysia #sayajualjubah #sayajualabaya #agentcolorblast #sayajualkurungmoden #bajuset #setbaju #hayfaasuit

0💬

CLEARANCE STOCK 🎉🎉
.
KERONGSANG By AQEN
.
Ready stock ✔
.
5pin - RM1
.
🚙 Free COD area PSIS
. ✈ Luar kawasan boleh COD di Sg. Besar, Sabak Bernam, Dataran merdeka KL dan Dataran Atas Shah Alam.
.
📬 Postage Seluruh Malaysia 🇲🇾
.
⚡ BERMINAT ? Meh pm kiter 😉 harga boleh leggo atas budi bicara 😊😘 .
#sayajual #sayajualinai #sayajualinaicelup #sayajualinaicelupmurah #inaimurah #sayajualmakeup #sayajualmakeupmurah #sayajualtudung #sayajualpomade#freecod #tamanmedanpj #tamanmedan #tamandatoharun #tamandatoharunpj #srimanjapetalingjaya #psis #lotsoflove #readytowear

0💬

|The pipi look so YUMMEH! Propolis Honey Gel Liptint as cheek stain 😊|.
.
'Pipi hakak over merah pakai lip tint BAHONEY' - yong .
.
@bahoneymadukeluluttulen #testimonibahoney .
.
_____________________________________________
| Propolis Honey Gel Liptint |.
.
100% Homemade with main ingredients Madu Kelulut Tulen Bahoney & Propolis.
.
🌟Long Lasting🌟Nut & Gluten Free🌟
.
Bahan2 asas utama
👉🏻Madu Kelulut Tulen Bahoney
👉🏻Propolis Ekstrak Bahoney
👉🏻Aloe Vera Gel
👉🏻 Shea Butter.
.
4 Rona warna pilihan .
💋Red
💋Dark Pink
💋Orange Red
💋Base Shimmer Pink.
💋Red Plum (NEW).
. (Bukan water based kerana Propolis tidak boleh bergabung dengan air, harap maklum).
.
Retail Price:
RM 25 each (exclude postage)
✨Promotion RM50 include postage every pair of Gel Liptint Base Shimmer Pink , choose your own pair color Red, Dark Pink, Orange Red or Red Plum✨.
.
✅ 100% HomeMade , ❌ alcohol ❌Paraben ❌Synthetic Color .
www.thebahoney.com .
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
🛍 Open for own branding MOQ 20 pcs .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #produkjenamasendiri #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #liptint #liptinthoney #liptinthomemade #gelliptint #liptintmadukelulut

0💬

Selling Montessori Black And White Infrant Mobile for RM159. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand#montessori#blackandwhite#mobile#handmade

0💬

MASSIMO SUPPLY CO

Pit 22.5 × 28.5 (Size L)

Checkered
Short Sleeve
Single Pocket
Condition 9.8/10 (Like New)

Harga : RM40 Free Postage (s/s + RM5)

DAMA BUNDLE:(KEDAI)
http://www.wasap.my/60193943673
COD: Kedai/Lesuire Mall, Cheras

#originalbundle #bundle #kakibundle #capbundle #murah #bundlemalaysia #bundlekl #damabundle #tamanbukitsegar #cheras #bundlecheras #sales #rare #streetwearmalaysia #murah #bazaarpaknil #brandedbundle #bandlebaju #bundlecap #sayajual #massimo #checkered #instashop #vintage #collectionitems

0💬

Nak wangi pergi kerja tapi nak jimat? Jom whatsapp 0182161142 pasti korang nak beli lebih sebab harga murah gila. 😘😍😍
.
.
Pocket Perfume
20ML
Hanya RM10 sahaja
📱ws-0182161142(izhar)
.
.
#visitmyig
#perfume
#sayajual
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#rollerperfume
#rollon
#lelaki
#perempuan
#sdeast1999
#hujanemas
#noradanish
#rollerball
#babyshark
#tv3

0💬

...
#SuitTiffanyMos
🌺 TIFFANY SUIT 🌺
👉 www.miznaonlineshop.com/tiffany-suit
💘 FB PAGE : Mizna Online Shop 💘
📧 [email protected]
📱 +6013 2435 121 / +6013 230 4899 (WhatsApp/Telegram)
...
CODE : TF001 – TF004
PRICE : RM109
* Free postage
...
Size : S, M, L, XL, 2XL, 3XL
(refer measurement chart)
...
+ Material : Polycrepe
+ Hiasan sulaman benang emas pada lengan & bawah dada
+ Nursing friendly – selak
+ Wudhuk friendly – lengan boleh disinsing
+ Zip dibelakang baju
+ Poket disebelah kanan baju
+ Pinggang seluar hal getah & berzip
+ Poket disebelah kanan seluar & berzip
...
* Actual colour may vary from photo due to lighting & screen settings
...
#miznaonlineshop #crepeblouse #tunicblouse #setblouse #setblousepalazo #longblouse #longblousemalaysia #blouselabuh #iklaninstagram #iklanolshop #instashopmalaysia #malaysiaonlinestore #malaysiaigshop #bazaaronline #bazaarmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #onlineshop #onlineshopping #malaysiainstashop #malaysiaonlineshopping #bazaar #sayajual #bazarpaknil

0💬

:: Plain Cotton Dari Comfy Cosy
4 meter Bidang 58 inci

Kini RM 91.00 setelah diskaun 35%

Postage RM10 SM / RM 15 SS
KAEDAH PEMBAYARAN:
2130 6160 0165 35
RHB ISLAMIC
M&S TEXTILE PLT
ANGGARAN MASA PENGHANTARAN:
2-3 hari bekerja

MAKLUMAT SYARIKAT:
M&S TEXTILE PLT - Comfy Cosy -
LLP0007459-LGN

Sebarang pertanyaan boleh hubungi:

Rina 017 882 1845
http://www.wasap.my/60178821845

#plaincotton #cotton #comfycozy #abstextile #sayajual #kainpasang #bazarpaknil #bazzaronline #igseller #instagramseller

0💬

Nak wangi pergi kerja tapi nak jimat? Jom whatsapp 0182161142 pasti korang nak beli lebih sebab harga murah gila. 😘😍😍
.
.
Pocket Perfume
20ML
Hanya RM10 sahaja
📱ws-0182161142(izhar)
.
.
#visitmyig
#perfume
#sayajual
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#rollerperfume
#rollon
#lelaki
#perempuan
#sdeast1999
#hujanemas
#noradanish
#rollerball
#babyshark
#tv3

0💬

Selamat petang semua ,,tengah buat apa tuu.. Zyan nak belanja Testimoni #hwaiteuvitskin ..
.
Ingat perempuan je nak kulit cantik,bersih
Eh lelaki pun nak jugak, semua #hwaiteuvitskin punya pasal !
.
Yang Mana belum try tu try lah #hwaiteuvitskin ni.. Sampai bila nak tengok kawan²,makcik²,adik²,kakak² kita cantik kan. .
Utk lelaki pun boleh try ya .😉
.
Rugi wooo tak try .
.
Bukan untuk luaran je tau, untuk dalaman pun penting jugak .
.
Pre order ya awak² semua ,stock sampai kita update tracking terus pos yaa. 💙
.
Harga masih lagi PROMO PROMO PROMO!!
1 BOTTLE RM110 ( 2week)
2 BOTTLE RM200 ( 1month)
.
Boleh WhatsApp zyan terus 0143706153
0143706153
0143706153
.
#sayajual #sayajualhwaiteu #hwaiteu #hwaiteuvitskin #igshopmalaysia #hargapromo #jomcantik #hargamurah

0💬

|The pipi look so YUMMEH! Propolis Honey Gel Liptint as cheek stain 😊|.
.
'Pipi hakak over merah pakai lip tint BAHONEY' - yong .
.
@bahoneymadukeluluttulen #testimonibahoney .
.
_____________________________________________
| Propolis Honey Gel Liptint |.
.
100% Homemade with main ingredients Madu Kelulut Tulen Bahoney & Propolis.
.
🌟Long Lasting🌟Nut & Gluten Free🌟
.
Bahan2 asas utama
👉🏻Madu Kelulut Tulen Bahoney
👉🏻Propolis Ekstrak Bahoney
👉🏻Aloe Vera Gel
👉🏻 Shea Butter.
.
4 Rona warna pilihan .
💋Red
💋Dark Pink
💋Orange Red
💋Base Shimmer Pink.
💋Red Plum (NEW).
. (Bukan water based kerana Propolis tidak boleh bergabung dengan air, harap maklum).
.
Retail Price:
RM 25 each (exclude postage)
✨Promotion RM50 include postage every pair of Gel Liptint Base Shimmer Pink , choose your own pair color Red, Dark Pink, Orange Red or Red Plum✨.
.
✅ 100% HomeMade , ❌ alcohol ❌Paraben ❌Synthetic Color .
www.thebahoney.com .
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
🛍 Open for own branding MOQ 20 pcs .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #produkjenamasendiri #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #liptint #liptinthoney #liptinthomemade #gelliptint #liptintmadukelulut

0💬

|The pipi look so YUMMEH! Propolis Honey Gel Liptint as cheek stain 😊|.
.
'Pipi hakak over merah pakai lip tint BAHONEY' - yong .
.
@bahoneymadukeluluttulen #testimonibahoney .
.
_____________________________________________
| Propolis Honey Gel Liptint |.
.
100% Homemade with main ingredients Madu Kelulut Tulen Bahoney & Propolis.
.
🌟Long Lasting🌟Nut & Gluten Free🌟
.
Bahan2 asas utama
👉🏻Madu Kelulut Tulen Bahoney
👉🏻Propolis Ekstrak Bahoney
👉🏻Aloe Vera Gel
👉🏻 Shea Butter.
.
4 Rona warna pilihan .
💋Red
💋Dark Pink
💋Orange Red
💋Base Shimmer Pink.
💋Red Plum (NEW).
. (Bukan water based kerana Propolis tidak boleh bergabung dengan air, harap maklum).
.
Retail Price:
RM 25 each (exclude postage)
✨Promotion RM50 include postage every pair of Gel Liptint Base Shimmer Pink , choose your own pair color Red, Dark Pink, Orange Red or Red Plum✨.
.
✅ 100% HomeMade , ❌ alcohol ❌Paraben ❌Synthetic Color .
www.thebahoney.com .
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
🛍 Open for own branding MOQ 20 pcs .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #homemadefacecream #honeyfacecream #sabunkelulutpropolis #sabunkayumanis #lipbalm #lipcare #lipbalmmadukelulut #produkjenamasendiri #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #bazaarpaknil #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #jenamasendiri #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #liptint #liptinthoney #liptinthomemade #gelliptint #liptintmadukelulut

0💬

BK PEEL OFF NAIL POLISH
======================
.
- dalam botol kecil 7mL (mudah dibawa)
- mudah tanggal untuk ambil wudhu
- 97 jenis warna yang cantik cantik
- tanpa alkohol (halal)
.
Harga:
-------
.
BK peel off:
1 pcs = RM5
.
BK matte top coat = RM10
.

Postage:
Semenanjung = RM8
Sabah dan Sarawak = RM12
.
Combo package:
5pcs + Postage = RM32 (semenanjung)
.
*Sabah dan Sarawak RM36
.
.
Package Borong:
60 pcs + Postage (semenanjung)= RM220
.
*Sabah dan Sarawak RM225
.

Untuk Order sila WhatsApp/SMS ke:
+6 019 7244215
.
Nak free shipping ?? Go to www.prettyduskclub.com
.
.
#bknailpolish #bknailpolishmurah #bknailpolishmalaysia #bknailpolishborong #bknailpolishpeeloffborong #pewarnakuku #pewarnakukumurah #nailpolishmalaysia #sayajualmurah #peeloffnailpolish #bkpeeloffnailpolish #bazaarpaknil #bknailpolishpeeloff #bktopmatte #sayajualnailpolish #bkmattemalaysia #bkpeeloffnailpolishmurah #bknailpolishpeeloffmurah #nailpolishmurah #nailpolishmalaysiamurah #sayajual #peelablenailpolish #nailpolishmuslimah #sayajual #nailpolishmurahmalaysia #sayajualnailpolishmurah #peeloffnailpolishmalaysia #peeloffnailpolishmurah #bkmatte

0💬

SAJAK SEKERAPPPP

Antara 2 cinta body scrub ini,
mak tak tahu nak pilih mana di hati,
wanginya 100% essential oil,
khasiatnye 100% bahan mentah asli naturoil (tolong terima 😂) oilnya 100% pure tiada dilution..
nak buatnya 100% tak de pengawet..
cebisan bunga ori bukan potpuri..
qualitinya very premium, sapu sikit,
terus rasa umphhh!

habisss kalau sume 100% apa yang tak hundret mak?
mah tahu!
dompet korang la 😂 kalau ada rm100 tgl 70% jur
sebab rm30 dah beli scrub mewah mak ni..#TeamiNaturalInfo body scrub guna himalayan salt tau, salah satu fungsinye membantu melancarkan peredaran darah, sebab tu lepas pakai bukan skin je lembut ngat ngat tapi badan pun rasa fresh 😍 mak suke!

#agenteami#teamipantaitimur
#teamipahang#kuantan#maran
#pekan#kuis#sayaminum#sayajual
#murah3#belibanyak#dapatmurah
#hargapromosi#berpatutan
#hargamampumilik#nakkurus
#minumlahteami#nakflawless#mehlahcuba#teamisoap#homemade#confirmcantik##teatoxprogramme#mamavolume1#mamavolume2#rugikalautakcuba#teamibeautyblend#pakatramai3#tahanlamapunyer#

0💬

_
Dianz vitamin C & E adalah supplement untuk kesihatan dan kecantikan kulit yang menjadi pilihan rakyat Malaysia.

Sudah 5 tahun didalam pasaran dan sudah beribu testimoni positif yang kami dapat dari pengguna.

Supplement yang dapat membantu dalam merawat masalah kulit anda.
_
*TRUSTED BRAND SINCE 2012*
_
🍋NEW DIANZ VITAMIN C & E 2017🍋
_
💜Berperisa berry
(boleh dihisap, dikemam, dikunyah @ ditelan)
💜Rasa yang sedap macam gula2
💜Dengan EXTRA ascorbic acid (vitamin C) untuk lebih kuasa penyerapan vitamin dalam tubuh 💜EXTRA gluthathione sebagai antioksida dan menggandakan kesan pencerahan
💜Kuasa penyerapan 5 kali lebih cepat
💜Baik untuk kuku,rambut & tumit

_
Cara Pengambilan
_
🔹1 @ 2 biji sehari selepas sarapan
_
🐟Vitamin ini mengandungi collagen asli berasaskan ikan talapia untuk kulit lembut dan gebu.
_
✔Boleh dimakan oleh mereka yang allergic seafood/makanan laut
_
Merawat:
🍋Jerawat
🍋Parut muka dan badan
🍋Kulit berminyak
🍋Resdung
🍋Eczema
🍋Stretch marks
🍋Membantu melembut, melembab dan menegangkan kulit
🍋Merawat kulit kusam
🍋Merawat tona kulit tidak sekata @ sunburn
🍋Kulit lebih glowy dan berseri
🍋MENCERAHKAN KULIT MUKA DAN BADAN

_
✅Sesuai untuk lelaki dan wanita(16 tahun ke atas)
✅Sesuai untuk ibu mengandung (seawal kandungan 3 minggu) dan menyusu bayi
✅Boleh diambil ketika datang bulan atau dalam masa berpantang
✅Boleh diambil bersama jamu atau ubatan lain ( jarak 3-4 jam)
✅Sesuai untuk mereka yg mempunyai masalah kulit sensitif dan berminyak

_
Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah akta farmasi :
KKM No. MAL16095012NC
Hologram meditag KKM

Tiada gelatin
100% Halal by JAKIM
GMP Certified
_
*Pesakit jantung,kencing manis,darah tinggi, cyst,fibroid dan sedang dalam rawatan/mengambil ubat doktor,diminta dapatkan nasihat doktor anda terlebih dahulu sebelum mengambil suppliment ini*

Harga:
RM50
30 tablets tahan untuk sebulan

Poslaju
RM7 SM
RM12 SS

Thank you & Have a nice day ! 😍

Whatsapp⤵
0⃣1⃣9⃣ 3⃣9⃣2⃣0⃣0⃣2⃣8⃣

#dianzvitamin#dianz#vitaminc#dianzlegacy#testimonidianzvitamin#sayajual#sayajualmurah#sayajualonline#bazaaronline#produkkosmetik#produkkecantikan#sayajualprodukkecantikan#uitm#moodrepublik#nanolightenercr

0💬

Nak wangi pergi kerja tapi nak jimat? Jom whatsapp 0182161142 pasti korang nak beli lebih sebab harga murah gila. 😘😍😍
.
.
Pocket Perfume
20ML
Hanya RM10 sahaja
📱ws-0182161142(izhar)
.
.
#visitmyig
#perfume
#sayajual
#perfumemalaysia
#perfumemurah
#rollerperfume
#rollon
#lelaki
#perempuan
#sdeast1999
#hujanemas
#noradanish
#rollerball
#babyshark
#tv3

0💬

"Iphone King Malaysia trusted ke? 🤔"
.
Haa ni antara customer King ya 👌 So apa tunggu lagi? Dapatkan phone idaman korang dengan harga yang berpatutan! Sekarang! 😆👌
.
Ataupun guna je phone korang yang dah lama tu 😊 biar orang lain pakai phone baru dengan camera yang cun gila ni 👍
.
Whatsapp King
019 8478 123
019 8478 123
Or klik link di bio
.
.
#sayajual #sayajualhandphone #iphonemurah #iphonemalaysia #iphonemalaysiamurah #iphoneclonemalaysia
#sayajualmurah #clonekorea #iphonerefurbished #bazarpaknil #bazaarpaknil #promosi #alifaziz #lawakhambar #iphone6 #iphone6murah #iphone5smurah #iphonesemurah #iphone6smurah #iphone6splusmurah #iphone6plusmurah #igers #iphonecopyori #iphonepalingmurah #hargastudent #phoneclone #phonemurah #fattahaminz #iphoneclone #iphonehargastudent

0💬

:: Plain Cotton Dari Comfy Cosy
4 meter Bidang 58 inci

Kini RM 91.00 setelah diskaun 35%

Postage RM10 SM / RM 15 SS
KAEDAH PEMBAYARAN:
2130 6160 0165 35
RHB ISLAMIC
M&S TEXTILE PLT
ANGGARAN MASA PENGHANTARAN:
2-3 hari bekerja

MAKLUMAT SYARIKAT:
M&S TEXTILE PLT - Comfy Cosy -
LLP0007459-LGN

Sebarang pertanyaan boleh hubungi:

Rina 017 882 1845
http://www.wasap.my/60178821845

#plaincotton #cotton #comfycozy #abstextile #sayajual #kainpasang #bazarpaknil #bazzaronline #igseller #instagramseller

0💬

☀️☀️☀️

1💬

Memperkenalkan Produk Serum Kecantikan Terbaru!!!! Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
~100% Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
~100% HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
~100% produk organik dan natural.
~100% tanpa bahan terlarang.
~100% dijamin selamat.
~100% Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
~100% GMP certified.
~100% buatan tempatan.

Whatsapp: +6014-5449666
Whatsapp: +6014-5449666
Whatsapp: +6014-5449666

#elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #serumeczema #serumantipenuaan
#serumflawless #serummalaysia #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shawlmalaysia #bajukurungcotton #jubahmalaysia #barangbaby #bajubabymalaysia #igshopmalaysia #malaysian #blousemalaysia #contactlensmalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia

0💬