#sayajualmurah

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 36-40

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

0πŸ’¬

Loading...

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 36-40

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

0πŸ’¬

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 36-40

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

0πŸ’¬

Loading...

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 36-40

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

0πŸ’¬

Thank You for keep trusting REAL BENGKUNG. #feedbackrealbengkung #realbengkung
.
JOM GRAB #REALBENGKUNG yg menjadi kegilaan ramai wanita ni😍
β€’
βœ”οΈSesuai untuk yang baru BERSALIN
βœ”οΈMereka yang idamkan curvy SHAPE macam kerengga
βœ”οΈPerut BUNCIT/ MENGGELEBEH .
QUALITY memang bagus πŸ’―bagus!!
βœ”οΈTAK BERGULUNG/ BERLIPAT πŸ’―
βœ”οΈTAK PANAS πŸ’―
βœ”οΈADA TULANG YANG FLEXIBLE πŸ’―
βœ”οΈMATERIAL STRECTHABLE πŸ’―
.
MESTI PUASS HATII !!!Yang penting SELESA & tahan lasak❗️ πŸ’ƒπŸΌ
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!
012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ πŸ“± .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang

0πŸ’¬

Loading...

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 36-40

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

0πŸ’¬

Loading...

Thank You for keep trusting REAL BENGKUNG. #feedbackrealbengkung #realbengkung
.
JOM GRAB #REALBENGKUNG yg menjadi kegilaan ramai wanita ni😍
β€’
βœ”οΈSesuai untuk yang baru BERSALIN
βœ”οΈMereka yang idamkan curvy SHAPE macam kerengga
βœ”οΈPerut BUNCIT/ MENGGELEBEH .
QUALITY memang bagus πŸ’―bagus!!
βœ”οΈTAK BERGULUNG/ BERLIPAT πŸ’―
βœ”οΈTAK PANAS πŸ’―
βœ”οΈADA TULANG YANG FLEXIBLE πŸ’―
βœ”οΈMATERIAL STRECTHABLE πŸ’―
.
MESTI PUASS HATII !!!Yang penting SELESA & tahan lasak❗️ πŸ’ƒπŸΌ
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!
012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ πŸ“± .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang

0πŸ’¬

Agak-agak ni siapa punya cuba angkat tangan πŸ™Œ

Kan dah cakap postage everday hehehe πŸ˜—

Jom ambil Shaklee sebagai supplemet tambahan 😎 Sebab halal, lulus KKM dan paling pentinggggggg... SHAKLEE PRODUCT SEMUA BERASASKAN BAHAN SEMULA JADI. SAFE, PROVEN & EFECTIVE IN SHA ALAH 🌸

Jadi tunggu apa lagi meh ws / dm utk dapatkan best price hanya untuk awaa awaa semua 😘😘 Share dengan kawan dan keluarga ya! Order sekarang!! Contact at #60173188124

#shaklee
#supplements
#cantik
#kulitcerah
#promo
#murah
#shakleemurah
#shakleemelaka
#shakleehargaahli
#promoshaklee
#sayajualmurah
#vitamin
#shakleeeffect
#espshaklee
#espmurah
#vivixmurah
#setjerawat
#setkecantikan
#setmengandung
#setmenyusu
#jerawatbatu
#parutjerawat
#setkurusshaklee
#vitamineshaklee
#testimonishaklee

0πŸ’¬

Loading...

🌹MIKAY MOISTURISER BOTOX 🌹
.
HARGA RM39
ADD POSTAGE SM RM8
SABAH/SARAWAK RM12
.
15 KELEBIHAN BTOX MOISTURIZER 🌷 Melembabkan wajah
🌷 Mencegah kulit wajah menjadi kering
🌷 Melindungi kulit wajah dari sinar UV
🌷 Menutrisi kulit wajah
🌷 Dapat menghilangkan jerawat
🌷 Membersihkan wajah dari kotoran
🌷 Menyegarkan wajah
🌷 Dapat mencerahkan kulit wajah anda dgn kandungan Vit C dan E
🌷 Menjaga kekenyalan kulit wajah
🌷 Menghaluskan kulit wajah
🌷 Mencegah daripada wajah yang kusam
🌷 Mengurangi risiko infeksi atau kuman akibat make up
🌷 Menaikkan pipi seperti botox dgn pelembapan 3x ganda di bahagian tulang pipi
🌷 Merawat jeragat
🌷 Mengurangkan kedutan dan garis usia yang terbentuk di wajah anda akibat stress dan peningkatan usia anda
.
Cara guna :
1.Selepas cuci muka terus pakai bm sekiranya skincare anda tidak mempunyai toner.
2.sekiranya skincare anda ada toner,pkai toner terlebih dahulu kemudian diikuti bm kemudian baru day/night cream anda.
3.Bg yg gemar make up..bm dipakai sebelum apply foundation..
3.pakai bm sekurang kurangnya pg dan mlm...sekiranya ingin dipakai setiap kali selepas cuci muka juga digalakkan
.
#mikaymoisturiserbotox #mikay #mikaybotox #produkviral #instashop #flawless #primermakeup #moisturisermalaysia #bazarpaknil #bazarwanita #bazaronline #sayajualmurah #murah #titiancinta

0πŸ’¬

❀️❀️ OPEN FOR DROPSHIP ! ❀️❀️
Kali ni kita nak increase komisen ! Yeay!
Sebelum ni RM10 je untuk setiap set yg terjual...tapi this time pnya komisen πŸ‘‡
.
πŸ”₯ Single set : RM10
πŸ”₯Queen set : RM15
πŸ”₯King set : RM20
.
Bayangkan kalau setiap hari boleh jual queen set..sebulan boleh dpt berapa?😱
RM15 komisen X 30 hari = RM450
Sape taknak oiii rm450 sambil goyang2 kaki je kat rumah/office tu..tu baru queen..xkira King lagiπŸ˜ŽπŸ’°korang kira sendiri la! πŸ˜‚
.
πŸŽ‰ FREE OF CHARGE / xde yuran utk join
πŸŽ‰Just promote cadar je, xperlu pos barang.
πŸŽ‰ Nama pengirim di slip poslaju,akn letak nama awak.
.
Siapa yg RAJIN ,nak buat side income sambil goyang2 kaki depan tv mkn popcorn kat rumah/office tu,boleh whatsapp 0134162090 ok πŸ˜˜πŸ˜‚
.
#dropshipcadar #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipneededmalaysia #dropshipmalaysia #cadarmalaysia #cadarmurah #cadarmurahmalaysia #naelofarhijab #homedeco #cadarsingle #cadarqueen #cadarking #cadarflamingo #ikeamalaysia #ikeamy #ikea #codshahalam #sayajualcadar #sayajualcadarmurah #sayajualmurah #setcadarmurah #cadarkartun #cadarhellokitty #cadarhellokittymalaysia #cadarpastel #fattzura

0πŸ’¬

Loading...

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 35-39

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

0πŸ’¬

PARANOID TAK PARANOID HAHAHA
β€’
PARANOID CAP
β€’
HARGA : RM 55 SAHAJA!.
[PANDAI ADJUST HARGA KURANG LAGI 😎]
β€’
βœ…LIMITED STOCK
βœ…KUALITI TERJAMIN
βœ…SERAP PELUH
βœ…SENANG PAKAI
βœ…ADJUSTABLE CAP
β€’
HANYA RM 55 SAHAJA!
TERMASUK POSTAGE!
.
BERMINAT? TERUS WHATSAPP 0197750608 (ABANG KACAK 😎) SEKARANG!
.

#cap #caps #capmurah #capmurahmalaysia #capsupreme #capadidas #capnike #capviral #cappalingmurahmalaysia #capstoned #capny #giveaway #sayajualcap #topimurah #sayajualmurah #caprm45 #caprm35

0πŸ’¬

Thank You for keep trusting REAL BENGKUNG. #feedbackrealbengkung #realbengkung
.
JOM GRAB #REALBENGKUNG yg menjadi kegilaan ramai wanita ni😍
β€’
βœ”οΈSesuai untuk yang baru BERSALIN
βœ”οΈMereka yang idamkan curvy SHAPE macam kerengga
βœ”οΈPerut BUNCIT/ MENGGELEBEH .
QUALITY memang bagus πŸ’―bagus!!
βœ”οΈTAK BERGULUNG/ BERLIPAT πŸ’―
βœ”οΈTAK PANAS πŸ’―
βœ”οΈADA TULANG YANG FLEXIBLE πŸ’―
βœ”οΈMATERIAL STRECTHABLE πŸ’―
.
MESTI PUASS HATII !!!Yang penting SELESA & tahan lasak❗️ πŸ’ƒπŸΌ
.
BERMINAT?? Boleh whatsapp sis segera!
012 9775240 atau klik link dekat bio sis ⬆️ πŸ“± .
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmurah #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungmoden #bengkungmalaysia #bengkung16tulang

0πŸ’¬

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 35-39

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

1πŸ’¬

Haii ✨ Ready to post and cod for tmrw haa so ada lg tak yg nak join ? Kalau ada boleh cepat cepat ws sis 0174585840 ❣️
#polaroidmurah #polaroid70sen #polaroidalorsetar #sayajualmurah

0πŸ’¬

Real technique inspired 6pcs brushes
.
READY STOCK!!!
.
πŸ‘‰πŸ»pos 1-2 hari after payment
(πŸ™πŸ½ No rushing/urgent order)
.
Promosi FREE postage. Promo terhad, 1st come 1st serve sementara stok masih ada.. boleh contact sy dgn cara dibawah :- πŸ‘‡
.
.
Facebook : Dyana BearBerry
Instagram : @dyanabearberry
Carousell : dyanabearberry
Whatsapp : 0173122374
❌wechat, ❌ twitter. TQ
.
.
#dupeRTbrushes #makeupbrush #makeupbrushes #brushmurah #6pcsbrush #mixcolor #multicolorbrush #inspired #kabukibrush #berusmakeup #berusmakeupmurah #brushmurahmalaysia #kabukibrush #kabukibrushes #kabukibrushmalaysia #kabukibrushmurah #kabukibrushset #kabukibrushsetmurah #brushset #brushsets #brushsetmurah #brushsetmalaysia #berusmakeup #berusmakeupmurah #berusmakeupmalaysia #makeupbrushset #makeupbrushmurah #sayajualmurah #freepos #freepostage

0πŸ’¬

πŸ‘ŒπŸ‘ŒHARGA TERMURAH DARI @shewslicious πŸ‘ŒπŸ‘Œ
.
Harga pasaran mungkin dah rm130++ . Tak tipu okeyy. Sbb sis sndiri dah rasa beli kat luar sna. Tpi sis nak bagi harga LELONG je kat uolls smua. Free postage pulakk tau! .
πŸ”₯πŸ”₯ Free postage πŸ”₯πŸ”₯ Boleh pilih mana2 kasut sbb kasut semua sama harga
RM70sm RM80ss /1-2pc kasut
RM60sm RM65ss / 3 pc kasut ke atas

Ready stock admin
Limited pcs cepat grab

Size 35-39

#sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bajumurah #bajukorea #handbagkorea #igbiz #igshop #sayajualbaju #malaysiabiz #koreanstyle #lokalbiz #igshopmalaysia #kasutmurah #kasutreadystock #sneakermurah

0πŸ’¬