#sayajualonline

โ€ผ๏ธ PROMOSI โ€ผ๏ธIKA BAGI HARGA BEST PUNYA๐Ÿต๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š
๐ŸŒธHarga ๐ŸŒธ
๐ŸŽ€RM 25.00 ๐ŸŽ€
๐Ÿšš๐Ÿ“ซFREE POSTAGE SM & SS ๐Ÿšš ๐Ÿ“ฆ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฆ POSTAGE ONLY ๐Ÿ“ฆ

#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #sayajuallens #sayajualborong #sayajualretail #selesadanselamat #murah #sayajualcontactlensmurah #sayajualmurah #disneymurah #fantasia
#contactlenskoreanmurah
#goodqualitylens
#sayajualonline
#sayajualonlinemalaysia #sayajualonlinemura

0๐Ÿ’ฌ

GRAFFITI TRENDY CANVAS SNEAKERS ๐Ÿ‘Ÿ
.
.
๐Ÿ”น RM50 INCLUDE POSTAGE ( SM )
๐Ÿ”น ADD RM15 ( SS )
.
.
UPPER MATERIAL : CANVAS
SOLE MATERIAL : RUBBER
MATERIAL : CANVAS .
.
AVAILBLE SIZE :
35 36 37 38 39 40
.
.
๐ŸŒผ STATUS BARANG : READY STOCK .
.
.
๐ŸŒผDELIVERY 15 DAYS .
๐ŸŒผNO URGENT ORDER !
.
.
TO ORDER ? WHATSAPP HERE ๐Ÿ‘‡ .
.
๐Ÿ“ฒ 01111-404944
๐Ÿ“ฒ 01111-404944
๐Ÿ“ฒ 01111-404944
.
.
#sayajualonline #sayajualkasut #sneakermalaysia #bootsmalaysia #kasutmalayasiamurah #bagreadystock #kasutcantik #sayatrustedseller #sayajualmurah2 #kasutmurahmalaysia #preorder #sayajualpreorder #sneaker #sayajualmurah #kasutmurah #bootshoes #highheeled #casualsport #canvas #sportshoes #sportshoesmurah #embroiderysneakers #flatshoes #muffinsandal #bazaarpaknil #sneakermurah #igsneaker #yeezyboots350 #bootshoeswomen #kasutperempuanmurah

0๐Ÿ’ฌ

Loading...
Loading...

RAMBUT NIPIS & KERING?? ๐Ÿ˜•
.
Jangan biarkan masalah ini mengganggu pikiran anda! Selesaikan segera dengan NURUL GOLD SPINACH HAIR TONIC Kehebatan tonik ni memang tak boleh dinafikan lagi. Khasiatnya melebihi sangkaan anda
.
Tonik ni boleh memulihkan semua kerosakan kulit kepala dari akar sehingga ke hujung helaian rambut anda. Tak percaya, try dulu korang mesti takkan menyesal ๐Ÿ‘
.
Dapatkan sekarang dengan harga potongan RM20 โœ‚๏ธ
Harga asal : RM109
Harga promosi : RM 89 (exc postage) .
Postage ๐Ÿš›
SM : RM8
SS : RM11
.
PM/WHATSAPP 0196487856 /syah
. #nurulgoldvegeoilseremban
#nurulgoldvegeoilhairpetalingjaya
#nurulgoldseremban
#nurulgoldpetalingjaya #rambuthitam #rambuttebal #vitaminrambut #serumrambut #rawatanrambutgugur #rambutgugur #rambutkering #rambutbermasalah #kelemumur #rambutbercabang #hairsalon #hairloss #bazaarpaknil #sayajualonline #haircare #rambuthalus #rambutjarang #halal #muslimproduct #produkMalaysia #produkkesihatan #NGVO #nunutim

0๐Ÿ’ฌ

SIAPA NAK JOIN POSTAGE ESOK , SILA BUAT PAYMENT BEFORE 12 MALAM YA ๐Ÿ˜˜
Promotion
Stock baru sampai, EXCLUSIVE LIMITED EDITION
ALL READY STOCK
Kualiti 100% nice , mmg HIGH QUALITY
harga offer sementara tgh promo ni
Harga market rm1++ tapi kita jual murah gila
.
Beli 1 set = RM40
Beli 2 set =RM75 ( jimat rm5)
.
Lagi banyak beli lagi banyak diskaun awk dpt
Cepat ajak kawan2 beli sekali baru dpt murah
Cepat ws admin untuk order - 018 3225 440 (rahim)
Stock kita bawa masuk tak banyak . 1st come 1st serve
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #bazarpaknil #bazaaronline #bazarmalaysia

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

BENGKUNG ZIG ZAG BERZIP
MATERIAL ๐Ÿ€Kain Kasa Belacu (tidak panas)
Kelebihan Bengkung Zig Zag Berzip ๐Ÿ€Mudah dan selesa dipakai ๐Ÿ€Mengikut saiz tubuh anda ๐Ÿ€Diperbuat daripada kain yang tebal dan tahan lama ๐Ÿ€Mudah dibersihkan ๐Ÿ€Mudah untuk ke tandas

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

โ€ผ๏ธ PROMOSI โ€ผ๏ธIKA BAGI HARGA BEST PUNYA๐Ÿต๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š
๐ŸŒธHarga ๐ŸŒธ
๐ŸŽ€RM 25.00 ๐ŸŽ€
๐Ÿšš๐Ÿ“ซFREE POSTAGE SM & SS ๐Ÿšš ๐Ÿ“ฆ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฆ POSTAGE ONLY ๐Ÿ“ฆ

#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #sayajuallens #sayajualborong #sayajualretail #selesadanselamat #murah #sayajualcontactlensmurah #sayajualmurah #disneymurah #fantasia
#contactlenskoreanmurah
#goodqualitylens
#sayajualonline
#sayajualonlinemalaysia #sayajualonlinemura

0๐Ÿ’ฌ

Powerbank makin canggih.

PN951 ada built-in cable. Sesuai untuk Android & iPhone.
Jadi, tiada lagi masalah tertinggal kabel semasa ingin menggunakan powerbank. [PN951]
POWERBANK PINENG ORIGINAL

10,000MAH
3-4 KALI CAS
WARRANTY SETAHUN

PACKAGE INCLUDE
*1 X POWERBANK
*1 X MICRO USB CABLE
*1 X POUCH BAG
*1 X WARRANTY CARD

DUA WARNA PILIHAN

BLACK
WHITE

RM60 SAHAJA

POSTAGE PERCUMA SELURUH MALAYSIA

ORDER?? - 0135904880

DROPSHIP?? - 0135904880

#powerbank #powerbankpineng #pinengmurah #powerbankmalaysia #powerbankmurahmalaysia #pinengmalaysia #dropship #dropshipper #dropshipdiperlukan #dropshipneeded #dropshipmalaysia #sayajual #sayajualonline #sayajualpowerbankmurahoriginal

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

.
.
.

Set Double Cantek
buat kulit lembut gebu pinkish๐Ÿ˜˜
.
๐Ÿ‘Kebaikan Vitamin C
.
.
โค๏ธkecutkan jerawat
โค๏ธputihkan kulit
โค๏ธmembantu pembentukan dan pemeliharaan kolagen di bawah kulit โค๏ธbertindak sebagai antioksidan menghalang sebarang radikal bebas dan kekotoran dari merosakkan kulit
.
.
๐Ÿ‘Kebaikan Vitamin E .
.
โค๏ธMelambabkan kulit dan meratakan warna kulit
โค๏ธmengurangkan parut
โค๏ธmengatasi masalah whitehead dan blackhead
========
*
*

INFO www.wasap.my/60173910809

#nurvitaminshop
#pengedarshakleemelaka #shakleemelaka #shakleemalaysia #shakleemurah #bandarhilir #telokmas #alai #bukitkatil #bukitbaru #bukitberuang #cod #vivixmurah #freepos #aurainsta #hospitalmelaka #codmelaka #sayajualonline #sayajualmurah #igshopmalaysia #instashopmalaysia #sayajual #shaklee #melaka #duyong #merlimau #terlajaklaris #politeknikmerlimau #jerawat#rugitakgrab

0๐Ÿ’ฌ

โ€ผ๏ธ PROMOSI โ€ผ๏ธIKA BAGI HARGA BEST PUNYA๐Ÿต๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š
๐ŸŒธHarga ๐ŸŒธ
๐ŸŽ€RM 25.00 ๐ŸŽ€
๐Ÿšš๐Ÿ“ซFREE POSTAGE SM & SS ๐Ÿšš ๐Ÿ“ฆ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฆ POSTAGE ONLY ๐Ÿ“ฆ

#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #sayajuallens #sayajualborong #sayajualretail #selesadanselamat #murah #sayajualcontactlensmurah #sayajualmurah #disneymurah #fantasia
#contactlenskoreanmurah
#goodqualitylens
#sayajualonline
#sayajualonlinemalaysia #sayajualonlinemura

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Hi semua. Okay semua baju dah upload, so boleh scroll dulu dan jangan segan untuk bertanya. Harga?? InshaAllah klu serius buyer saya boleh kurangkan. Tapi kalau dah bagi kurang, joy buyer itu je sekali kita berjumpa. Bukan nak jadi sombong atau x sayang coustmer. Tapi semua saller mahukan fedback yang serius bila dah bagi kurang. Okay itu saja, saya sambung selam dulu untuk baju next week update yee... saya sayang awk semua, ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
Salam maghrib...
.
#bundlemalaysia #bundlemalaya #bundlemelaka #bundlebaju #bundleseluar #bundlecap #bundlemurah #bundlemy #bundlekita #bundleselect #bundletshirt #vansmalaysia #supremalaysia #sayajualmurah #bundlemelakamurah #bundlemalaysiamurah #bundlekl #bundlerajabot #jalanrajabot #bundlekasut #preloved #sayajual #sayajualonline #sayajualbaju #barangbundle #lokalah #skatemalaysia #skatemelaka

0๐Ÿ’ฌ

@minyaklintah_original
SOALAN:ย 
Bro lgb oil ni untuk panjangkan zakar je ke..?
================================
.
Ehh tak bro..โ—๏ธ
.
LGB OIL juga boleh digunakan kalau bro nak.
โœ”๏ธBesarkan zakar
โœ”๏ธPadukan zakar
โœ”๏ธTambah urat zakar
โœ”๏ธKeraskan macam akar kayu
โœ”๏ธKurangkan nyilu kepala zakar
โœ”๏ธNak henjut bini lebih lama
โœ”๏ธLancarkan kencing x puas
.
.
Bro nak lihat lagi testimony customer kami..? Boleh tengok ig kamiย @minyaklintah_originalย 
______________________________________________________
.
WHATSAPP SEGERA KOD DIBAWAH
.
"NAK" ke +60 16-725 6764
"NAK" ke +60 16-725 6764
"NAK" ke +60 16-725 6764
.
Untuk REBUT PROMO DISKAUN & HADIAH MISTERI..โ—๏ธ
.
followย @minyaklintah_original
followย @minyaklintah_original
.
.
#jualย #jualanmurahย #jualansis#jualankakaย #murah#bazaarpaknil#sayajualonlineย #awekย #awekmelayu
#lawakย #sayajualmurahย #senyum#singapore#bazaaronlineย #minyaklintah#onlineshop#isteripuasย #sayajual#belacakย #lintah#produksuamiisteri
.

#paidreviewmalaysia

14๐Ÿ’ฌ

Nih kita punya peninggi badan terbaik di dunia loh, bahan alami diambil dari sumsum tulang sapi segar, dapat meninggikan badan 2-15 cm hanya dalam 1 bulan. Aman tidak ada efek samping. Dapat digunakan untuk umur 13 thn hingga 40 thn.

Konsultasi Gratis! Deal Pay (Wastern Union, Paypal & Bank transfer) World Wide Shipment #humaninterest #jawabarat #indonesia #hi #peolpe #picture #panorama #landscape #landscapephotography #canon #instagram #initalkshow #sule #pemandangan #andretaulany #ummi #mamakalo #emak #batuk #selsema #bayi #anak #bayibatuk #ayah #bahagiaduniaakhirat #sayajualonline #sayajual #sayajualmakeup #keluargakecilku #sayajualcosmetic

konsultasi lengkap
โ€ขPIN : DD0B0902
โ€ขWA : 0821 1639 1905
โ€ขLINE ID : uai2527i
โ€ขAtau massage via DM.

0๐Ÿ’ฌ

#GhijabTipsGojes : Wajah yang segar, sihat dan berseri-seri memang menjadi idaman setiap wanita. Siapalah yang tak suka cantik kan. Mudah je sebenarnya kita nak โ€˜mantainโ€™ kan kecantikan wajah ni. Salah satunyanya dengan semburan wajah, atau face mist.
_
Face mist atau semburan untuk muka ni dah jadi salah satu regimen penting penjagaan muka. Selain memberi kesegaran, menyejukkan dan menenangkan kulit, face mist boleh memberi kelegaan untuk kulit yang penat atau letih, kulit yang luka atau burn disebabkan sinaran uv yang merbahaya.
_
Sebenarnya, nak buat homemade face mist ni banyak sangat bahan kat dapur boleh guna. Lemon, aloe vera, air ros termasuk timun antara yang boleh dan mudah digunakan. Bahan ni memang menyejukkan kulit. Kita pilih timun sebab mudah, murah dan effect dia sejuk kat kulit. Fefeling damai sentosa lepas sembur kat muka.
_
Timun ni kandungan air dia tinggi. Sesuai sangat untuk kulit yang panas terbakar disebabkan matahari, halang kekeringan pada kulit dan kawal penghasilan sebum. Paling best timun boleh rangsang kolagen kulit, timun bertindak sebagai anti penuaan yang baik, elak kedutan dan garisan halus.
_
Nampak je timun ni biasa-biasakan. Tapi timun ni kaya sangat dengan kandungan vitamin c, vitamin a, vitamin k, kawal melanin, dan tingkatkan kecantikan asli.
_
Jangan lupa tag kawan2 ๐Ÿ˜
.
.
Ghijab Mary Kay
Independent Beauty Consultant
+601123739798 ๐Ÿ˜˜

1๐Ÿ’ฌ

Hii! Come see what I'm selling on Carousell: http://carousell.com/rahmanbundles17/ - See something you like? Chat with me on Carousell to buy it! Get the app for free now, tap the link on @carousell.my have fun! #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #carousellMY #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

1๐Ÿ’ฌ

<---------Swap ke kiri utk lihat pilihan warna yg lain!!! .
.
๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅREADY STOCK๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
๐ŸŽ€Chanel๐ŸŽ€
.
โœ…Size 16(T) x 26(L) cm
.
๐Ÿ”ดBag sahaja
๐Ÿ’ฐRm 123 sm/ Rm 128 ss
.
๐Ÿ”ดBag + box +flower + resit
๐Ÿ’ฐRm 152 sm/Rm 156 ss
.
๐Ÿ“ฎ(Free postage)
.
Cara untuk order :-
๐Ÿ“ทScreenshot
โ˜Ž๏ธwhatshapp/+O1125586896

#sayajualbag #bazarpaknilmurah #dropshipwanted #youcanduit
#bazarpaknil #sayajualhandbag #sayajualonline #handbagmurah #handbaglover #handbagseller #hadiahbirthday #trustedseller #hadiahanniversary #trustedsellermalaysia #terapiinstagram #dukunsaka #ajimaura #sifucilik #eusahawan #muslimah #wanita

2๐Ÿ’ฌ

Palazo Laici (ada poket dua belah)
Free size fit S to small L

Material cotton jersey (sure tak jarang)
Strechable (memeri)

Ukuran inci
Pinggang 26-34 (half getah)
Lilit pinggul 38
Lilit peha 18
Labuh 39

Harga 40
1 helai *5 helai keatas RM35*

Pos 1-2 helai
SM RM8
SS RM12

Stock masuk Jumaat (24/11/2017)
*10helai setiap warna*
No booking..yang dh payment shj diambil kira.
Nk order blh trus klik link dkat bio ig okay.
#bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #lofattah #noradanish #mirafilzah #gedungmurah #bajumurah #kasutmurah #jammurah #jubahmurah #utmawesome #utmsanjunganbangsa #barangmurah

0๐Ÿ’ฌ

โ€ผ๏ธ PROMOSI โ€ผ๏ธIKA BAGI HARGA BEST PUNYA๐Ÿต๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š
๐ŸŒธHarga ๐ŸŒธ
๐ŸŽ€RM 25.00๐ŸŽ€
๐Ÿšš๐Ÿ“ซFREE POSTAGE SM & SS ๐Ÿšš ๐Ÿ“ฆ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
Berminat ws 019-3812437 ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
๐Ÿ“ฆ POSTAGE ONLY ๐Ÿ“ฆ

#sayajual #contactlensmurah #koreanlens #lenscantikmurah #sayajuallens #sayajualborong #sayajualretail #selesadanselamat #murah #sayajualcontactlensmurah #sayajualmurah #disneymurah #fantasia
#contactlenskoreanmurah
#goodqualitylens
#sayajualonline
#sayajualonlinemalaysia #sayajualonlinemura

0๐Ÿ’ฌ

Pemain import Kedah dari negara ASEAN.
.
V. Sundramoorthy - SINGAPURA
.
Kedah merekrut Sundra dari kelab Switzerland, FC Basel selepas beliau mengalami detik sukar di Eropah. Beliau menyarung jersi Kedah selama dua musim dan merupakan antara penjaring gol di Final Piala Malaysia 1990 menentang pasukan negaranya Singapura yang memberikan Kedah kejuaraan pertama Piala Malaysia.
.
Dengan pengenalan Kouta Import Asean pada musim hadapan, hangpa rasa Kedah perlu cari pemain diposisi mana dan dari negara mana?
.
#hijaukuning #pulunkedahpulun #balunkedahbalun #kedahseratarata #thisisdarulaman #thisisaloqstaq #biarjasajadikenangan #kedahpantangkalah #langmerah #redhawk #kedahamanmakmur #kedahfa #ultraskedah #playwithheart #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #igreviewmalaysia #igreview #paidreview #bazaarpaknil #bazarpaknil #terlajakgol #kedah #aloqstaq #kahaqketegaq #discoverkedah

0๐Ÿ’ฌ