#sayajualonline

Jom tengok ni cepat jam jenama yang tip top dan dikenali ramai ๐Ÿ˜
.
Gshock ๐Ÿ“ฃ
Gshock ๐Ÿ“ฃ
Gshock ๐Ÿ“ฃ
.
G-SHOCK DW6900
.
โœ”๏ธ Gender : L/P
โœ”๏ธ Gred 3A
โœ”๏ธ Display : All function
โœ”๏ธ Movement : Battery
โœ”๏ธ Style : Casual
โœ”๏ธ Water resistant
โœ”๏ธ Warranty : 1 Bulan
โœ”๏ธ Packing : Gshock Box
.
RM 70 siap pos ๐Ÿ’
.
Murah kan? Cepat pm utk order
Atau whatsapp 011-10561838

#gshock #style #sayajualjam #sayajualmurah #sayajualonline #terustedseller #bazaarpaknil #bazaar #assalamualaikum #streetfashion #malaysiaonlineshop #onlineshop #shopping #carirezeki #rezekisaya #hargakasihsayang #murah

0๐Ÿ’ฌ

New arrival!! ๐Ÿ†•Kurung Ferossa
๐Ÿ’ฐRetail: Rm120
๐Ÿ“ฎPostage: Rm: 8/12ss
.
๐ŸŒธHanya available utk postage bermula 26/2/2018
.
Size S,M dan L
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**zip dipergelangan tangan, friendly wudhuk
**potongan kurung moden dan kebaya yg anggun dan exclusive
**Hujung lengan baju dan bahagian bawah baju dihiasi manik / batu permata tabur yg cantik dan kemas.
**potongan skirt yg unik ditambah lapisan kain net / tutu dan nampak beralun bila berjalan
**pinggang skirt full getah dan ada lining
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
โ€ผ๏ธNota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
.
#closetcravingbyliz
.
#jampi #ajl32 #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajumurahbanget
#visitmyig #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #instagram #instalike #fashion #fashionista #malaysia #malaysiaonlineshop #hijab #hijabers
.

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

New arrival!! ๐Ÿ†•Kurung Ferossa
๐Ÿ’ฐRetail: Rm120
๐Ÿ“ฎPostage: Rm: 8/12ss
.
๐ŸŒธHanya available utk postage bermula 26/2/2018
.
Size S,M dan L
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**zip dipergelangan tangan, friendly wudhuk
**potongan kurung moden dan kebaya yg anggun dan exclusive
**Hujung lengan baju dan bahagian bawah baju dihiasi manik / batu permata tabur yg cantik dan kemas.
**potongan skirt yg unik ditambah lapisan kain net / tutu dan nampak beralun bila berjalan
**pinggang skirt full getah dan ada lining
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
โ€ผ๏ธNota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
.
#closetcravingbyliz
.
#jampi #ajl32 #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajumurahbanget
#visitmyig #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #instagram #instalike #fashion #fashionista #malaysia #malaysiaonlineshop #hijab #hijabers
.

0๐Ÿ’ฌ

New arrival!! ๐Ÿ†•Kurung Ferossa
๐Ÿ’ฐRetail: Rm120
๐Ÿ“ฎPostage: Rm: 8/12ss
.
๐ŸŒธHanya available utk postage bermula 26/2/2018
.
Size S,M dan L
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**zip dipergelangan tangan, friendly wudhuk
**potongan kurung moden dan kebaya yg anggun dan exclusive
**Hujung lengan baju dan bahagian bawah baju dihiasi manik / batu permata tabur yg cantik dan kemas.
**potongan skirt yg unik ditambah lapisan kain net / tutu dan nampak beralun bila berjalan
**pinggang skirt full getah dan ada lining
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
โ€ผ๏ธNota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
.
#closetcravingbyliz
.
#jampi #ajl32 #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajumurahbanget
#visitmyig #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #instagram #instalike #fashion #fashionista #malaysia #malaysiaonlineshop #hijab #hijabers
.

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

New arrival!! ๐Ÿ†•Kurung Ferossa
๐Ÿ’ฐRetail: Rm120
๐Ÿ“ฎPostage: Rm: 8/12ss
.
๐ŸŒธHanya available utk postage bermula 26/2/2018
.
Size S,M dan L
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**zip dipergelangan tangan, friendly wudhuk
**potongan kurung moden dan kebaya yg anggun dan exclusive
**Hujung lengan baju dan bahagian bawah baju dihiasi manik / batu permata tabur yg cantik dan kemas.
**potongan skirt yg unik ditambah lapisan kain net / tutu dan nampak beralun bila berjalan
**pinggang skirt full getah dan ada lining
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
โ€ผ๏ธNota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
.
#closetcravingbyliz
.
#jampi #ajl32 #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajumurahbanget
#visitmyig #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #instagram #instalike #fashion #fashionista #malaysia #malaysiaonlineshop #hijab #hijabers
.

0๐Ÿ’ฌ

New arrival!! ๐Ÿ†•Kurung Ferossa
๐Ÿ’ฐRetail: Rm120
๐Ÿ“ฎPostage: Rm: 8/12ss
.
๐ŸŒธHanya available utk postage bermula 26/2/2018
.
Size S,M dan L
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**zip dipergelangan tangan, friendly wudhuk
**potongan kurung moden dan kebaya yg anggun dan exclusive
**Hujung lengan baju dan bahagian bawah baju dihiasi manik / batu permata tabur yg cantik dan kemas.
**potongan skirt yg unik ditambah lapisan kain net / tutu dan nampak beralun bila berjalan
**pinggang skirt full getah dan ada lining
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
โ€ผ๏ธNota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
.
#closetcravingbyliz
.
#jampi #ajl32 #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajumurahbanget
#visitmyig #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #instagram #instalike #fashion #fashionista #malaysia #malaysiaonlineshop #hijab #hijabers
.

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

New arrival!! ๐Ÿ†•Kurung Ferossa
๐Ÿ’ฐRetail: Rm120
๐Ÿ“ฎPostage: Rm: 8/12ss
.
๐ŸŒธHanya available utk postage bermula 26/2/2018
.
Size S,M dan L
(Ukuran rujuk gambar carta)
.
Material: Moss Crepe
**tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**zip dipergelangan tangan, friendly wudhuk
**potongan kurung moden dan kebaya yg anggun dan exclusive
**Hujung lengan baju dan bahagian bawah baju dihiasi manik / batu permata tabur yg cantik dan kemas.
**potongan skirt yg unik ditambah lapisan kain net / tutu dan nampak beralun bila berjalan
**pinggang skirt full getah dan ada lining
.
๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท๐ŸŒท
.
โ€ผ๏ธNota:ย Warna akan berbeza sedikit dalam 10% dari gambar disebabkan lighting effect.
.
Just comment down below "nak" & we will DM you ๐Ÿ“ฉ
โ€ข
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
WA/ TELEGRAM : 012.208.7486
.
#closetcravingbyliz
.
#jampi #ajl32 #kurungmoden #bajukurungmurah #bajukurungmoden #bajukurung #bajumurahbanget
#visitmyig #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #bazar #bazarpaknil #bazaarpaknil #onlineshop #igshop #igshopmalaysia #instagram #instalike #fashion #fashionista #malaysia #malaysiaonlineshop #hijab #hijabers
.

0๐Ÿ’ฌ

Tudia tudia tudiaaa ๐Ÿ˜
-
*Bawal Chiffon Basic โค๏ธ*
.
. *BIDANG 45*
.
.

Harga : RM18 exclude delivery .
. โœ”๏ธCOMBO 6 PCS RM100 WITH POSTAGE (jimat RM18!) *Ss tambah RM10 .
. ................................ .
. *BIDANG 55*
.
.

Harga : RM27 exclude delivery .
. โœ”๏ธCOMBO 6 PCS RM160 WITH POSTAGE (jimat RM12!) *Ss tambah RM10
.
.

Postage :
1-3 pcs : RM8
4-6 pcs : RM10
7-10 pcs : RM12
.
.
#bawalchiffonbasic #bawaldiamond #bymiranoor #beyoudoyouforyou #bawalchiffonmurah #bawalchiffonmalaysia #sayajual #bawalchiffon #bawalchiffoncantik #sayajualbawalchiffon #shawlonline #shawlmuslimah #borongshawl #shawlborong #jualshawl #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #tudung #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #jualtudung

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

.
Cap design Terkini , Meletop
Kualiti memang tiptop
=======================
Harga : RM 40
+ postage SM RM 7
+ postage SS RM 10
=======================
.
Berminat Nak tnya details or order boleh whataspp kmi
- 012 4717639
- 012 4717639
Nk cepat click link bio whataspp di atas
.
=======================
#capmurah
#capmalaysia
#capmurahmalaysia
#capslawa
#bazaarpaknil
#caplelaki
#capperempuan
#bazaarmalaysia
#bazaaronline
#sayajualonline
#kedaionline
#malaysiaonlineshop
#malaysiaonlineshopping
#paidreview ( j )

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

โ˜…HEIGHT CALCIUM & ZINCโ˜…
FREE POSTAGE !! DIJAMIN 100ORIGINAL.
FAST DELIVERY !! SAYA JUAL MURAH !! For order : .
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami โœ†โœ‰๏ธโ˜
๐Ÿ“ฑWechat Id : storetherbal
๐Ÿ“ฑWhatsapp : +601151534698
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------
.
#hijabista #hijabers #hijabtutorial #shawl #instantshawl #hijabmalaysia #bazarmalaysia #muslimahfashion #muslimah #ootdmalaysia #igersmalaysia #bazarpaknil #sayajual #sayajualmurah #tudung #shawlmurah #shawllabuh #sayajualonline #tudungmurah #bazaarpaknil #bazaaronline #lokalah #bengkung #kosmetikmurah #ligamalaysia #pahang
#ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

0๐Ÿ’ฌ

Selamat Malam Semua...๐ŸŒ™ ๐ŸŒ™ .
JOM, CETAK BAJU ANDA DENGAN KAMI...!!!๐Ÿ˜˜
.
Hantar design anda hari ini dan biar kami realisasikannya untuk anda...๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
Nak tahu lagi??
.
Whatsapp ๐Ÿ“ฒ017-3886708
.
Malas nak save nombor??
.
Tekan link di bio @cons.premium sekarang....๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž
.
#hoodies #tshirtprinting #bajumurahmalaysia #instashopmalaysia #sayajual #sayabeli #bazaaronlinemalaysia #bazaarpaknilmurah #baju #kualalumpur #bajuhipster #assasincreed #bajulawa #sweatshirt #consgmc #sayajualonline #instashopmalaysia #igshoponlinemalaysia #bajuswag #bajucantik #sayajualmurah #hoodiesmalaysia #silkpress #heatpress #silkscreen #printing

4๐Ÿ’ฌ

Loading...

.
Cap design Terkini , Meletop
Kualiti memang tiptop
=======================
Harga : RM 40
+ postage SM RM 7
+ postage SS RM 10
=======================
.
Berminat Nak tnya details or order boleh whataspp kmi
- 012 4717639
- 012 4717639
Nk cepat click link bio whataspp di atas
.
=======================
#capmurah
#capmalaysia
#capmurahmalaysia
#capslawa
#bazaarpaknil
#caplelaki
#capperempuan
#bazaarmalaysia
#bazaaronline
#sayajualonline
#kedaionline
#malaysiaonlineshop
#malaysiaonlineshopping
#paidreview ( j )

0๐Ÿ’ฌ

Selling JUBAH YUMNA PLAIN TERMURAH for RM55. Chat with me on Carousell to get it! Download the free app now by tapping the link on @carousell_my have fun! #carousell #carousellMY #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

0๐Ÿ’ฌ

HEIGHT UP (NATRIUM HIGH CALCIUM POWDER) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
Scientifically Researched& Proven Height Formula

NUTRISI SEMULAJADI.
100BERKESAN.
100 SELAMAT.
100 HALAL

Dirumus dpd bahan2 semulajadi dan guna kaedah Nano(Korea Bio Advanced Bone Development Techniques) Terbukti memberi kesan ketinggian 2-15 cm keatas Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. Mendapat sijil halal, sijil result positive dari makna KKM, FDA dan HACCP bagi Jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesana Cara-cara nak order Hantarkan SS kepada ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikejap_kl

#saya jual #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpakna #sayanakputih #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline#bazarpaknil#bazaronline #trustedsellermalaysia #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefat burner #elites7fat burnerurnermurah #supplement tinggi YANG LALU #taksukajangantengok

0๐Ÿ’ฌ

HEIGHT UP (NATRIUM HIGH CALCIUM POWDER) adalah supplement nutrisi SEMULAJADI yang sangat membantu lelaki dan wanita yang terbantut ketinggian serta yang ingin menambah ketinggian lagi.
Scientifically Researched& Proven Height Formula

NUTRISI SEMULAJADI.
100BERKESAN.
100 SELAMAT.
100 HALAL

Dirumus dpd bahan2 semulajadi dan guna kaedah Nano(Korea Bio Advanced Bone Development Techniques) Terbukti memberi kesan ketinggian 2-15 cm keatas Kesan seawal sebulan bergantung kpd tahap usia dan metabolisme badan pengguna. Mendapat sijil halal, sijil result positive dari makna KKM, FDA dan HACCP bagi Jaminan pengambilan tanpa was2, diuji selamat dan berkesana Cara-cara nak order Hantarkan SS kepada ๐Ÿ“ฑWechat Id : tinggikejap_kl

#saya jual #bazaarmurah #instagrammalaysia #bazaarpakna #sayanakputih #sayanaksihat #sihatdalaman #jamumurah #sayajualmurah #sayajualonline #bisnesonline#bazarpaknil#bazaronline #trustedsellermalaysia #heightup #heightupmurah #elites7 #elitefat burner #elites7fat burnerurnermurah #supplement tinggi YANG LALU #taksukajangantengok

0๐Ÿ’ฌ

WAHEEDA BUTTON TOP 2.0
.
.
Whatsapp 01119312887
Promo Price: RM39
.
.

Postage: RM8 to SM or RM12 to SS and add another RM2 for every item added .
.

Material : Premium Textured Crepe
.
.

Size : S, M, L and XL
.
.

Features : -Nursing friendly (button)
-Round shaped neck line
-Model wears S size and is 160cm tall
.
.

Note: Different material from previous version.
.
.
#sayajualblouse #bymiranoor #beyoudoyouforyou #blousemurah #blousemalaysia #sayajual #seluarpalazzo #blousecantik #sayajualblouse #blouseonline #blousemuslimah #borong #blouseborong #jualblouse #sayajualonline #instabazar #instabazarmalaysia #palazzo #modvier #venduerfestival #persada #bazarpaknil #moodrepublik #tudungmurah #jualtudung #palazzo #seluarpalazzo #shirt #baju #blouse

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅIP 2ND / Used.
๐Ÿ”ฅORIGINAL GRED A.
๐Ÿ”ฅ1 MONTH SELLER WARANTY.
.
https://www.facebook.com/lisamrsgadget/posts/250957958768495.
.
๐Ÿ”ฅIP 5 16GB.
๐Ÿ’ฅโšซ๏ธโšช๏ธ ๐Ÿ‘‰๐ŸปRM489.
.
๐Ÿ”ฅIP 5 32GB.
๐Ÿ’ฅโšซ๏ธโšช๏ธ ๐Ÿ‘‰๐ŸปRM529.
.
๐Ÿ”ฅIP 5 64GB
๐Ÿ’ฅโšซ๏ธโšช๏ธ ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM599.
.
Harga termasuk:.
๐Ÿ‘๐Ÿป1Set Phone.
๐Ÿ‘๐Ÿป1Set Battery.
.
๐Ÿ’žAksesori tambahan(Bergantung kepada permintaan cust).
.
๐Ÿ‘๐ŸปUSB Cable (ORI) ๐Ÿ‘‰๐ŸปRM40.
๐Ÿ‘๐ŸปCharger (ORI) ๐Ÿ‘‰๐Ÿป RM40.
๐Ÿ‘๐ŸปUSB+CHARGER (AP) ๐Ÿ‘‰๐ŸปRM10.
๐Ÿ‘๐ŸปSkrin Protector ( Glass)๐Ÿ‘‰๐ŸปRM5.
๐Ÿ‘๐ŸปCase( back case/ 360 case)๐Ÿ‘‰๐ŸปRM10.
๐Ÿ‘๐ŸปEarphone Set(AP) ๐Ÿ‘‰๐ŸปRM6.
๐Ÿ‘๐Ÿป POS RM8SM/RM15SS.
.
Tawaran2 lain: ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ1 Month seller waranty (ORI 2Nd Set Only).
.
๐Ÿ‘Œ๐ŸผCOD (Cash On Dellivery) Area Bandar Kuantan.
.
๐Ÿ‘Œ๐ŸผPembelian Tunai.
.
๐Ÿ‘Œ๐ŸผPembelian Ansuran Tunai.
.
**Deposit RM50 utk cust COD.
**Ilutrasi/Pic hak milik admin.
**Gambaran sebenar ip5 64GB(Black)
tq๐Ÿ˜˜
#SayaJualSmartsphone
#AnsuranTunai
#HargaMampuMilik
#PayFullGetPhone
#HabisBayarDptPhone
#BolehCOD
#BolehPos
#Trusted.
#SelfPickUp
#IPhone
#IphoneMalaysia
#IphoneMurah
#LeagooMalaysia
#PhoneMurah #asusmalaysia #lenovomalaysia #nokiamalaysia #gajetmurahmalaysia #gajetmurah #original #zizanrajalawakmega #igmarketmalaysia #bazarpaknil #zizanmaharajalawak #sayajualonline #Erezeki
#Eusahawan #samsungmalaysia
.

0๐Ÿ’ฌ

.
.
Mary Kay Botanical Effect Evolution ada 5 item :
.
1๏ธโƒฃ Gel Cleanser
2๏ธโƒฃ Invigorating Scrub
3๏ธโƒฃ Refreshing Toner
4๏ธโƒฃ Moisturizing Gel
5๏ธโƒฃ Moisturizing Lotion SPF 30
.
BE Evo adalah untuk semua jenis kulit.
.
Botanical Effect Evolution bahan utamanya adalah Dragon Fruit & Aloe Vera!
.
Woww! Dua-dua bahan ni of course kaya dengan anti-oksida tapi ada tambahan iaitu SOOTHING & COOLING.
.
Sebab ada Aloe Vera kan? Sangat bagus untuk kekalkan keremajaan & ada effect kulit jadi pink-pink lepas guna secara konsisten. Kulit muda Uols.
.
Botanical Effect Evolution sesuai untuk semua peringkat usia, boleh digunakan seawal 12 tahun!
.
Jadi kalau anda mencari skincare terbaik tanpa bahan kimia berbahaya untuk anak-anak, inilah pilihan yang tepat!
.
Kulit pun kena jaga dari kecil tau supaya kekal sihat & muda bila usia meningkat dewasa.
.
.
#vitamincrosehip #bellezacollagen #arganoil #vitamincmurah #jomshopping #shaklee #muamalaysia #bazaarmalaysia #naturalbeauty #jamumoden #cantikgebu #putih #kulitkusam #parut #malaysiainstashop #kulitcantik #sayajualonline #sayajualonlinemurah #sayajual #sayajualmurah #ignizmalaysia #igersmalaysia #sarawak #sabah #upmserdang #unikl #unisel #ukm #upm #uiam

0๐Ÿ’ฌ