#scrub

KEISTIMEWAAN HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM ✔ Membuatkan kulit cerah berseri
✔ Melembapkan & merawat kulit muka kusam
✔ Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
✔ Memudarkan segala jenis parut
✔ Menyembuhkan luka melecur @ melecet
✔ Menghilangkan kesan sunburn (selaran matahari)
✔ Sesuai digunakan utk kulit sensitive
✔ Memudar & menghilangkan stretch mark
✔ Mengawal kulit berminyak
✔ Make up tahan lebih lama
✔ Merawat bibir kering dan sensitif
✔ Meremajakan kulit muka
✔ Memperbaiki kulit yg rosak akibat sinaran UV
✔ Mengganti & memperbaharui sel kulit yang rosak
✔ Kedutan semakin pudar dan hilang (anti penuaan)

COD:
💋Mindef
💋Setiawangsa
💋Keramat
💋Wangsamaju
💋Jalan Semarak
💋Setapak
💋Ampang
💋KLCC

Pos keseluruh Malaysia 🇲🇾. WhatsApp Eid di 0196991837.

#setiawangsa #scrub #sephora #mua #makeupartist #makeupgeek #moisturiser #makeupartistkl #bazaarpaknil #madeinkorea #wangsamaju #aidijuma #brunei #makeupaddict #muawangsamaju #mac #urbandecay #sayajual #honeybeeori #honeybeevenom #KLCC #trueisland #setapak #honeybeemurah #aeonau2 #codwangsamaju #codkeramat #mindef #utmkl #pulapol

0💬

ใครมีสิวเสี้ยน พอกดีท็อคไว้เลยหนาๆ🌚🍀
ล้างหน้าออกมามีสิวหลุดออกมาด้วยดีงามม😂💖
โปร 4 ซอง 100 บ. ตกซองละ 25 บาทคุ้มสุดๆ🙊🌸 »❥พร้อมส่งนะคะ
❤︎ สอบถาม - สั่งซื้อ - สมัครตัวแทน ❤︎ ╬════════════════╬ คลิ๊ก » http://bit.ly/29CyZ3v ᴵᴰ ᴸᴵᴺᴱ : 18091990 ᴵᴳ : cjstyleshop ถ้า ιnвoх ғв ไม่ตอบ #ทักไลน์ตอบไวสุด ╬════════════════╬ 🚚 จัดส่งสินค้า จันทร์ - เสาร์
✎ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ✎
#detoxthreebrand #natural
#mask #skin #cleansing
#scrub #acne #shirahada
#threebrand #beauty #skincare
#skinwhite #detox #detoxing
#shopping #organic #สิว #แก้สิว
#แก้รอยแดง #ขาวใส #มาส์ก
#รับตัวแทนจำหน่าย #รับสมัครตัวแทน
#ตัวแทน #ตัวแทนหลักทรีแบรนด์
#ไนท์เพิร์ล #nightpearl #cjstlyeshop

0💬

So excited... the brand new Like Zen Coffee Magnesium scrub is being released tomorrow.
DM us if you would like more details for wholesale orders or your nearest stockiest.
#magnesiumscrub #likezen #hotnewproduct #australianmade

1💬

Sharing another batch from this weeks #fascrubstender. Groups of #medicalofficers #paediatrics from Hospital Tengku Ampuan Afzan #HTAA
Purple Melongena RM82
Embroidery Name RM5, Name + Position RM8, Name + Position + Other Logo RM33

_
Thank you for choosing #fascrubs ❤️
All of our products are made with an obsessive attention to detail. We'd love to hear your thoughts, or see pictures: tag us @f.asignature
_
feel free to visit www.fasignature.com
link in bio!
#fasignature #fastore #faotcap #fascrubs #falabies #fastethoscopes #famedicalitems #scrub #labcoat #medicalitems #suturekit #otcap #fastetho

0💬

The brow obsession is real! 😬 #biore #bioreaus

1💬

Semakin hari defann scrub semakin menjadi pilihan orang ramai. Sebab apa? Sebab 'The power of greentea' yang buatkan orang ramai yakin dengan defann scrub 😍 Fungsi greentea : ☘️ Bertindak sebagai Antioxidant, yang dapat membantu merawat kulit anda dari dalam. Ia dapat menanggalkan sel kulit mati dan kotoran degil bagi menghilangkan jerawat dan memudarkan parut jerawat. Sesuai untuk kulit sensitive juga.
Jom jadikan defann scrub sebagai produk WAJIB ADA dalam rutin harian anda 😍 "Scrub and Rub"

#dyasxdefann #defann #greentea #vitaminc #scrub #babyG #scrubhulk #greentealovers #lovers #green #defannlovers #testimoni 📲 012-5316606
Ig | defann_official
Fb | Empayar Defann
Page | defann official

0💬

Tips untuk wajah kekal bersih cantik dan sihat 🌹

0193848676
#sendayutinggi #sendayutinggi_mumsgorgeous #scrub

1💬

@dvlanlong loves being flat🤙💨💨#yamaha #whips #scrub
#repostapp
Follow👇👇
@4dirtbikelife @4dirtbikelife @4dirtbikelife @4dirtbikelife
Check out the full video edit of Dylan https://m.youtube.com/watch?v=jg1V9InqRAA

DM us ur sick as photos and videos

1💬

☕️☕️Coffee O' soap scrub ☕️☕️☕️ This soap is suitable to cure freckles on your face. It tightens skin without causing damages. Your face will be bright and radiant after using this natural soap.

Price: RM30
Weight: 50gm
Postage: Free 🔥🔥FREE GIFT IS GIVEN UPON PURCHASE🔥🔥 Pm me now! 0143672028

#coffee #scrub #facial #naturalsoap #beauty #soapbay21 #freckles #brighten #careyourskin #loveyourskin #sabun #soap #toiletries #semulajadi #soapmy

0💬

TENTANG REZEKI
.
Assalamualaikum selamat Tengahari . Ni mesti semua tgh mencari rezeki kan? Tak kisah la keje dr pejabat ke dari rumah ke. Syera ada terbaca tentang rezeki dan nak share dengan korang. .
Allah nak ambik atau nak tarik rezeki kita dengan macam2 cara. Tayar motor pancit lh, kereta rosak, duit kena curi lah, kena tipu lah sebab join bisnes itu ini, kena tipu join skim itu ini, dan macam2 lagi. Itu lah hakikatnya.
.
Kekadang kita berfikir soal rezeki dengan tidak adil.. maka kita cemburukan gaji, elaun dan pendapatan tambahan kawan kita yang bekerja ditempat lain atau bekerja lebih masa dengan berniaga dan sebagainya yang dilihat lebih besar dari kita. Kita rasa resah melihat orang lain. .
Ingat! *REZEKI* itu bukan sahaja di slip gaji atau pada jumlah angka duit semata-mata. .
Kekadang kita lupa..
🔹Dapat bos ditempat kerja yang baik pun rezeki..
🔹Dapat kawan2 tempat kerja yang baik pun rezeki..
🔹Dapat masyarakat sekeliling tempat kerja yang baik pun rezeki..
🔹Kerja tak pressure pun rezeki..
🔹Sambil bekerja tapi banyak masa dengan family pun rezeki..
.
Banyak sangat rezeki yang Allah bagi kepada kita sebenarnya..
. *Jom fikir luasnya rezeki.*
.
Jangan sempitkan hanya pendapatan yang tercatat atas kertas sahaja sebagai rezeki..
.
Kekadang..
.
🔸Ada orang direzekikan cantik & tampan, tapi tak direzekikan cinta.
🔸Ada orang direzekikan harta, tapi tak direzekikan anak-anak.
🔸Ada orang direzekikan anak-anak, tapi tak direzekikan kasih sayang.
🔸Ada orang direzekikan kekayaan, tapi tak direzekikan kebahagiaan.
🔸Ada orang direzekikan makanan yang hebat, tapi tak direzekikan selera.
.
Demikian Allah SWT membahagi kan rezekinya, jangan menyangka kita tidak ada rezeki. Rezeki tu ada dimana mana. Bukan terletak pada manusia, tapi Allah.
.
Share utk sebarkan manfaat.
.
#LAMISA2017
#ResultMatters
#LamisaHQ
#LamisaBeauty #scruborganik #scrub #putih #licin #gebu #scrubmuka
#facescrub #putih #licin #gebu #scrubgreentea #organik #pinkish #glowing #testimoni #agent #dropship #wanted #agentwanted #dropshipwanted #sayajual #naturalproduct #skincare #siscuba #kulitkusam #naturalskincare #LAMISAtestimonials

0💬

"best giler..mencabut sampai ke akar..."
.
alhamdulillah. .feedback dr customer..😊😊
.
HARGA
RM32.90sm/RM35.90ss
.
Postage 👉RM7sm/RM9ss
.
whatsapp 📲018-3997968
whatsapp 📲018-3997968
whatsapp 📲018-3997968
#wawawax #waxing #waxathome #wax #hairremoval #buangbulu #organicwax #organicproduct #love #like #followback #bestproduct #coldwax #hardwax #bestwax #removehairuntilroots #waxingtips #tutorialwax #armpitwaxing #armpit #ketiak #tips #tipsbuangbuluketiak #buluketiak #scrub #scrubforwax #waxingscrub #scrubbeforewax

0💬

Absolutely ! You are beautiful just the way you are 😘 jom yakin dan percaya diri bersama nufa .. kenapa perlu bayar lebih kalau yang murah juga berkualiti ❤️❤️❤️like and follow page fb ; nufa collectionn .. and add official fb nufa ; Cik Ain (nufa collectionn) #nufafoundation #greenteascrub #scrubs #flawless #glow #glowingskin #nufa #nufacollection #nufacollectionn #collection #facemist #foundation #foundationpink #nufafoundation #nufafacemist #silikonspan #alovera #lipsticks #brand #cosmetics #kosmetik #makeup #nufa #nufafacemist #nufafoundation #foundationpinkish #nufacollection #nufacollectionn #aincollection #aincollectionn #aincollections #scrub #scrubs #scrubmurah #scrubmuka #scrubmurahmalysia

0💬

Face Scrub Gold 24k by #thebeautyhacks 💗
.
FACE SCRUB GOLD
🌺GOLD Face Scrub sangat sesuai untuk kulit kusam dan yang menginginkan wajah sentiasa kekal awet muda & tegang🌺
.
Scrub yang mengandungi serbuk emas 24k dan diadun bersama vitamin C & E, collagen dan pure smooth salt membantu mengatasi masalah kulit seperti parut, bekas jerawat, kulit kusam, kulit kering & kasar, tona kulit tidak sekata dan ia membantu mencerahkan, memutihkan serta menganjalkan kulit, menghaluskan kedutan di wajah (anti-aging)
.
JADI TUNGGU APA LAGI? RAWAT KULIT MULAI SEKARANG!
.
Hanya RM33| tahan 2-3 bulan
.
Klik link to enquire/purchase
www.wasap.my/60173343576
.
#stokistbhselangor #TeamTBHIzza #beautycloset #skincare #bodycare #setkunyit #scrub #sabunberas #kunyit #jerawat #gebu #nakcerah #likesforlike #likeforfollows #selfie #kosmetikmurah #jeragat #quputeh #nakputih #dherbs #bazaarpaknil #krim #cream #thebeautyhacks #tipscantik #nakcerah #igshop #sayajualmurah

0💬

Подарки от #ludwig_64
А вы уже ощутили нежность кожи со скрабом от #ludwig_64
#coffee #goodday #beautiful #health #krsk #krasnoyarsk #norilsk #scrub #cosmetic

1💬

สบู่สครับกาแฟ Oab’s Soap 💜
- ลดรอยดำ รอยด้าน รอยกร้าน
- ควบคุมเซลลูไลท์
- กำจัดสิวอักเสบ
- กักเก็บความชุ่มชื้น
- ขจัดสิ่งสกปรกอุดตัน
.
.
สบู่สครับกาแฟ👉🏻ก้อนละ 250.-
สบู่ล้างหน้า 👉🏻ก้อนละ 220.- แอดไลน์ได้เลยที่ @hkt7261t (มี@ด้วย)
ส่งทั่วประเทศเลยค่า
.
.
#soap #coffee #coffeesoap #scrub #beauty #เครื่องสำอางค์ #สบู่ #สบู่โอปอล์ #สบู่โอปโซพ #oabssoap #สบู่ตัวขาว #กากกาแฟ #กากกาแฟขัดผิว #ชี้เป้าโปรถูก #ของดีบอกต่อ #ของดีและถูก #ผิวเนียน #ผิวใส #โอปโซพ #ราคาถูก #รีวิวจากผู้ใช้จริง #หน้าขาว #สบู่ล้างหน้า #honeysoap #สบู่น้ำผึ้ง #moonlighthoneydrop #honey #thaisoap #ดีต่อใจ

0💬

Sữa rửa mặt trị mụn Tofu scrub Mchue
Xuất xứ : Thái Lan
Trọng lượng : 30ml
Thành Phần :Tofu Extract, Salt Scrub, Almond oil, Alovera Extract. Công dụng: Tẩy sạch mụn đầu đen chỉ trong vài ngày, mụn đầu đen sẽ tự hết mà không cần nặn hay lột mũi. Tác dụng nữa là tẩy da chết dành cho mặt. 1 tuần dùng 2- 3 lần
GIÁ 40K
HOTLINE 0933801380 (ZALO/VIBER/SMS/PHONE)
SHIP TOÀN QUỐC !!! #TRIMUNDAUDEN #trịmụnđầuđen #Tofu #scrub #peproshop #mỹ_phẩm

0💬

🌼 ROYAL JELLY BODY COMPLEX 🌼

Krim ini wajib bgt ada di rumah!
Selain bisa mencegah, mengatasi, menyamarkan strechmark, masalah yg lazim menghampiri para Ibu yg pernah hamil dan melahirkan, krim ini juga efektif untuk mengatasi masalah noda di kulit badan.

Hal ini berdasarkan pengalaman banyak konsumen yg menggunakan krim ini untuk bekas cacar, bekas luka, bekas operasi sc, keloid, dll. Hasil akhir tentu tergantung kasusnya dan pemakaiannya.

Dengan teknologi microencapsulated, Royal Jelly Body Complex tak hanya melembabkan tetapi juga membantu meningkatkan kelenturan dan memperindah warna kulit. Selain itu JAFRA Royal Jelly Body Complex juga menyebar secara merata dan meresap dengan cepat loh 😉

Hasil akan terlihat maksimal jika kita melakukannya secara rutin dan teratur... Boleh lakukan pengulangan 4 jam sekali... #jafraindonesia #jafratangerang #jafrakarawaci #jualjafra #jualjafratangerang #jualadvanceddynamicsset #jualskincare #jualskincarejafra #jualskincareherbal #jualskincarehalal #jualserum #jualserumjafra #bodycare #colours #makeup #scrub #masker #bodymassagecreamjafra #jafrahomespa #mudmask #jualmudmaskjafra #jualmaskerlumpur #jualbrightening #jualobatjerawat #jualperawatanwajah #royaljellybodycomplex

0💬

Spring Cleansing Package!
Freshen up for Spring with a Envigorating Cleanse Facial and Brow Wax, to receive a Complimentary Legs and foot scrub with massage to reinvigorate you for the new season! Only $88 call one of our salons now for this great offer 95938449/94396227
#sittingprettyskinandbody #sittingpretty #wellard
#warnbro #portkenedy #Perth #wellardvillage #Perth #perthsalon #perthisok #spa #pamper #package #special #beauty #treatments #waxing #facials #scrub #massage #beautiful #pretty #happy #goals #healthy #relax

0💬

Yuhuuu selamat tengahari. Dah lunch?
.
Harini Admin nak share kebaikan Asam Jawa untuk kulit korang.
.
Haaaa jangan tak tau Asam Jawa ni bagus bukan untuk basuh ikan ayam je tapi nak bilas badan guna Asam Jawa pun boleh. Kulit memang jadi cantik dan flawless tau.
.
Kalau yang ada masalah stretchmark, parut jerawat, hitam di celahan tu memang Admin suggest sangat la guna Asam Jawa.
.
So jom cantik sesama. Nak senang tak payah korek Asam Jawa di dapur mak, meh beli Body Scrub Tamarind jeee dari Admin ❤️
.
RM33 (400gram)
Postage RM8 SM|RM12 SS
Whatsapp 010-2729389
.
#thebeautyhacks #stokis #kualalumpur #thebeautyhackskualalumpur #empireofaten #skincare #beautycare #bodyscrub #facescrub #organicproduct #organicskincare #instabeauty #beautybox #sayajualmurah #bodyshop #bodycare #beauty #scrub

1💬

✨СУХОЙ РАСТИТЕЛЬНЫЙ СКРАБ✨
.......
Он нежно, но тщательно очищает кожу, благодаря добавлению ⚡️каолина и ⚡️рисовой пудры
⚡️Эфирные масла поддерживают упругость и тонус. ⚡️Порошок бамбука мягко массирует, делает кожу чистой, сияющей и свежей.
В зависимости от состояния кожи и ее типа можно разводить скраб не только водой, но и тониками, гидролатами, йогуртом или сливками, смешивать с маслом. ☝🏽☝🏽Не содержит консервантов.
Использование: + ДЛЯ ЛЮБОГО ТИПА КОЖИ ,включая чувствительную при условии более нежного массажа + можно смешивать с различными типами жидкости в зависимости от типа и состояния кожи + идеально для смешанной и жирной кожи, придает сияние и матовость + удобно брать с собой в поездки

#skin #чистаякожа #блог #blog #красота #здоровье #здоровая кожа #чистоелицо #крем #скраб #scrub #skin #clearskin #beauty #like4like #cosmetics #organic

0💬

Memiliki wajah yang lembut, halus , awet muda serta cerah merona itu yang diharapkan hampir semua wanita. Perawatan wajah dengan menggunakan produk Skincare menjadi ritual wajib untuk menjaga kecantikan kulit wajah.
LOVA SKINCARE hadir dalam rangkaian perawatan wajah yg di formulasikan khusus untuk kulit wajah Asia dgn iklim tropis seperti Indonesia. Mengandung bahan2 alami pilihan dan tumbuhan berkualitas tinggi ,diproses menggunakan teknologi mutakhir menciptakan formula skincare dgn Kualitas terbaik sehingga mampu merawat dan menjaga kecantikan kulit wajah secara optimal.
Dengan formula inovatif, LOVA SKINCARE adalah produk perawatan yg memanjakan kulit anda dan mengatasi masalah-masalah yg sering terjadi pada kulit anda seperti kulit kusam, komedo, berjerawat, flek hitam, dan sebagai proteksi untuk melindungi kulit dari bakteri penyebab jerawat serta dari bahaya sinar UVA/UVB.menjadikan kulit wajah halus, kenyal serta memutihkan secara alami.
LOVA SKINCARE Sudah teruji secara klinis aman , alami dan halal untuk digunakan pada kulit, memiliki ijin edar BPOM pada setiap produknya.

Night Cream NA18170101397
Day Cream NA18170101396
Facial Wash NA18171202286
Toner NA1817202285
Acne Solution NA18170101598

Kelebihan LOVA SKINCARE
* LOVA SKINCARE tanpa merkuri, hidroquinone, atau zat kimia berbahaya lainnya.
* bahan pilihan alami, aman serta halal digunakan
* LULUS UJI POM (no abal-abal) bisa di tracking www.bpom.com
* proses yang alami dan bertahap hasilnya tidak instan
* memutihkan dengan hasil yang cerah natural tidak pucat.
Penggunaan dalam jangka panjang akan memberikan efek kulit sehat, bersih, cerah, dan bercahaya.

AMAN SEKARANG DAN SELAMANYA.
#creamwajah#lovaskincare#testi#acne#jerawat#obatjerawat #skincare#kosmetik#bpom#onlinshop#reseller#openendorse#distributor#beauty#skin#cream#selebgram#snapgram#endorse#hits#perawatan#cantik#jerawat#putih#glowing#scrub#lotion#dropship#facecare

0💬

CC Cream adalah singkatan dari Complexion Corrector yaitu pelembab berwarna dengan formula yg *jauh lebih ringan dari alas bedak pada umumnya.* Selain fungsinya untuk menyamarkan perbedaan warna kulit pada wajah, CC Cream juga dapat menutrisi kulit dengan kandungan2 spesialnya. Jadi tidak hanya sekedar untuk mencover wajah ya. Light untuk kulit Kuning langsat. Medium untuk kulit sawo matang. Ga perlu pakai bedak utk hasil glowing ala-ala Korea. CC cream ini bebas minyak dan tahan lama. .
#jafrabandung #skincare #perawatanmuka #mukacerah #womenneeds #kosmetik #rahasiakulitbersih #jafrajawabarat #glowing #Scrub #scrubwajah #Scrubthebest #solusijerawat #wajahglowing #jafralovers #kosmetikbumil #kosmetikbusui #kosmetikhalal #skincareaman#mudmaskbandung#CCcream#foundation#makeup

0💬

SUSU MAEZ !
.
Susu untk putihkan kulit anda
pulihkan penyakit kulit
sekatakan tona kulit
pudarkan parut jerawat

sesuai diamalkan bagi PREGGY MOM sebagai milk booster dan untk semua peringkat umur LELAKI/WANITA
.
RM34
.
pos rm8 sm / 12 ss
.
WhatsApp : +60169357532
.
#sayajual #sayajualmurah #scrub #onlineshopmurah #tabitatrial #studentprice #hargaborong #bvrscrub #bvrcmurah #narskabuki #chubbychubbyweightgainmilk #bvrgoldscrub #bvrgoldscrubmurah #susumaez #susumaezmurah #rollermoistcreamchriszen #scrubpelbagaiguna #bvroriginal #princessbvrc #princessbvrcmurah #Scrubpelbagaiguna #glowglowing4in1 #glowglowingmurah #susuyurilldetox #susuyurill #morpheeyelinermarker #eyelinermurah #eyelinermorphe

0💬

Wowww ternyata Paris et Moi masuk dalam Top 5 Finalis popular women's parfume category dari the Fragrance Foundation loh 👏👏👏 Jangan lupa pakai parfum JAFRA nya biar selalu segar dan wangi sepanjang hari ya dear 😍

Yuk cusss order 😉

#jafra #jafraindonesia #jafratangerang #jafrakarawaci #jualjafra #jualjafratangerang #jualadvanceddynamicsset #jualskincare #jualskincarejafra #jualskincareherbal #jualskincarehalal #jualserum #jualserumjafra #bodycare #colours #makeup #scrub #masker #bodymassagecreamjafra #jafrahomespa #mudmask #jualmudmaskjafra #jualmaskerlumpur #jualbrightening #jualobatjerawat #jualperawatanwajah #jualparfum

0💬