#sem7

If you don't jump on the new, you don't survive. #qotd #sem7 #lastchapter #countdown23days

4💬

Kenangan yg ingt smpi bila2 dua org dh intern, dn brhrap dua lgi bakal intern blan 2, dapat juga la jmp pinat, kak mas dan Husna. Gonna miss you guys.... #ipbians
#dphu
#dpzw
#sem7

0💬

Barakallah Hasyimah dan Ebby moga mendpt sakinah dalam bahtera perkahwinan.

#syariahmumtaz
#sem7

0💬

Loading...

Labour may be a burden and a chastisement, but it is also an honour and a glory.. Without it, nothing can be accomplished.. #sem7 #4year #4K1S2 #FKA #UTM #volunteer #kgorgasli #mybeautifulnewhome #civilengineer #engineering

2💬

Last meeting before facing final. 🤯🤯#sem7 #15m4

0💬

Loading...

Ritual with the squad #sem7 #latebutfabteam

2💬

My team superchange❤️ 第一份毕业🎁属于你们 第一份感动永远放在心里😊 真的很感动你们的用心 ✨
Super厉害吃● 吃穷烧烤店
Super超多人● 气势压倒你
Super超暖心● 永远爱你们

#eon #super #change #love #sem7 #unilife

2💬

SIMPLICITY TO FORGITIVITY AND FORGITIVITY TO VICTORY!
#sem7 #college #collegelife #campus #december #blacktowhite #winters #lastdays #endgame #lit
Pic credits - ABHISHEK SANGANI.

8💬

Loading...

So, yg kita lakukan hari ini hanya sebatas buat seneng2 aja
Yaa kaliii,, tiap hari harus brburu proposal😢
Dan yg kita dapat kan hari ini adalah " Bahwa perpedaan itu mutlak ada, tapi perpecahan itu mutlak di larang"
#damai
#cintadamai
#uinmaliki
#sem7
#7desember'17

2💬

gambar ada muka sendiri jarang lebih 10 kalau kau unit media dan publisiti program haha..
#ismdakwah #sem7 #dakwahmerentasibudaya

0💬

Loading...

what a greats event yesterday....thank you minna 😊😊😊 #presentation #fyp2 #sem7 #iart #unikl #mfi

0💬

Done presentation for fyp2... thanks to all that helped me to finish my project.... now focus for final exam #fyp2 #sem7 #iart

1💬

Loading...

Together, we can serve humanity with our unique passions, gifts and abilities.

#sem7 #year4 #fyp #volunteer #4K1S2

1💬

拼奏已经过了两天, 但是感觉真的有点不真实, 好像还没过似的! 再过一个月, 我就即将离开这里! 时间都去哪了~
#拼奏 #rhythdrum2017 #lastchapter #sem7 #prepareforfinalandinternship #さようならUUM

5💬

Done Presentation and overall is good response from Dr.Shikin. 2 missing in this picture... #hardcoresubjek
#youngaccalecturerinthemiddle
#finalyear
#sem7

0💬

Loading...

Friend since foundation.. tinggal lagi setahun je kite belajar same2.. 🤧🤧 kenal dari kurus sampai lha besar mcm skrg nih.. 😂😂 harap nnti boleh hang out sesame lagi walaupun dah habis belajar n time tu kau pung mgkin dh berkereta.. jangan lupe bawak aku bersiar siar keliling keyyel.. 😂😂 #ypc #ljmu #accounting #finance #sem7 #taksabarnakgrad #countingdays #career

2💬

请记住我们, 我们是5️⃣代北方大学廿四节令鼓鼓手! 这次真的是最后一场表演!
#拼奏rhythdrum #dmas #sem7 #lastchapter #gen5

9💬

Sometimes the smallest step in the right direction ends up the biggest step of your life.Tip toe if you must but take a steps🙇🏼‍♀️#sem7 #wishmeluck 👩🏻‍🎓

0💬

Can I spend Sundays with you?

12💬

Disaat lagi kumpul kudu aja mama harus pergi#kuliahmager#sem7#setaunlagi#lovefamily

0💬

Do what is right, not what is easy. Every step forward is the step towards achievement.
#sem7

Photographer 🎥 @____________rose___________

0💬

I think it is all about finding ways to challenge yourself.. #sem7 #year4 #RIPyes4G #fyp

0💬