#sendayutinggi

Shimmer Cream ni bukan sahaja boleh dipakai di bahagian tulang pipi, tapi boleh juga pakai sebagai eyeshadow base. Siapa yang pernah cuba pakai sebagai eyeshadow base mesti suka dengan finishing eyeshadow lepas tu
.
πŸ’š SHIMMER CREAM RM28.60
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order πŸ“²016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#shimmercream #highlightercream

1πŸ’¬

Kulit kering ? Bila mekap tak smooth kan ? Sapukan Argan Oil Primer dahulu sebelum Color Correctykod Yellow utk meratakan warna kulit. Ia jg memberikan efek kulit sihat natural. Terakhir, sapukan tipis Tinted Hydrating Sunscreen SPF50. Dengan 3 langkah shj kulit kering tampil segar & lembap
.
πŸ’š Argan Oil Makeup Primer RM36
πŸ’š Color Corrector Makeup Base RM35.30
πŸ’š Hydrating Tinted Sunscreen SPF50 + Whitening RM37.20
.
🌸Whatsapp Pertanyaan/Order πŸ“²016-562 5881 hayati (Agen Semenanjung M'sia)
#sendayutinggi #jrm #jrmkedah #jamuratumalaya #jrmmurah #jamuratumalayakedah #sendayutinggikedah #sendayutinggimalaysia #dealersendayutinggi #sendayutinggimurah #sendayutinggionline #agensendayutinggi #sendayutinggionlinedealer #sayajualmurah #sayajual #onlinedealersendayutinggi
#makeupbasecolorcorrect #makeupprimer #tintedsunscreen

1πŸ’¬

Teruja bila someone makeup kn kita...
klo x, keje kita selalu makeup kan cust siap kan cust πŸ˜†
Anyway tq so much dear @lianahalil @lianahalil_sendayutinggi.jrm sudi ambik iolls jdi model u 😍😍 iolls mmg pantang nmpak πŸ“ΈπŸ“ΈπŸ“Έ πŸ˜…
Repost from @lianahalil
Tq @azyezickry sebab sudi jadi model class makeup by @myasyamyra . 😘
. +60182768083
@lianahalil_sendayutinggi.jrm
.
#makeupnikah #makeupreception #makeupbridesmaid #makeuppengantin #makeuptunang #muamurah #muakl #muabmc #makeupservicecheras #muacheras #malayweddingguide #narssist #potd #motd #fotd #vscocam #narscosmetics #maccosmetics #urbandecay #sephora #sendayutinggi

6πŸ’¬

Loading...

Masalah kulit kombinasi ?
Ini 4 produk utk anda.

Dm or wa for more info tq 0198835136

#sendayutinggi

0πŸ’¬

#Reposting @sendayutinggi.bruneirza
β€’
Slimmax hi-fibre cereal $15 1 pack 15sachets

Tengah pikir nak minum breakfast apa? Inginkan minuman yang mampu bantu turunkan berat badan? Inginkan minuman pagi yang mengenyangkan, tidak payah makan banyak? Ingin cuba kontrol kalori intake?
Minum Slimmax hi-fibre cereal drink. 🌸berkalori rendah dan mengenyangkan.
🌸Menurunkan berat badan jika diambil konsisten dengan diet yang sehat.
🌸Menurunkan paras kolesterol.
🌸Membuang serta menyingkirkan lemak dan toksin di dalam badan.
🌸Melancarkan pembuangan sesuai bagi yang mempunyai masalah konstipasi(constipation)
🌸Membantu dan Menggelakkan gastrik dan pedih ulu hati.
Mengandungi gandum, beras perang, oat, tepung jagung, serbuk kacang soya, fiber, berperisa vanilla. Jumlah Kalori sepaket 156kal sahaja. βœ…Bagus untuk bantu turunkan kolesterol.
βœ…dengan slimmax drink mampu menggurangkan 5-10kg jika diambil secara konsisten.
βœ…bagus sebagai pengganti makan pagi untuk kurangkan pengambilan makanan berlemak, tinggi gula dan minuman kurang khasiat.
βœ…juga bagus sebagai Gantian minuman lewat malam bagi kerja shift atau yang suka lewat tidur.
βœ…juga bagus sebagai kudapan diambil jika ingin diet untuk elakkan binge eating.
βœ…Sangat bagus semasa berpantang untuk menambahkan tenaga serta elakkan makanan tidak sehat.
Whatsapp order: +6737311637 +6737311637 +6737311637 +6737311637
Business hours
Monday-Saturday: 10am-9pm
Sunday: Closed
Expect delay reply. For urgent need can drop by to our nearest cubes. Look at previous cube posts to see location.

#sendayutinggibruneirza #sendayubruneirza #sendayutinggi #sendayubrunei #stbruneirza #bruneiPromo #brunei_igseller #brunei_seller #bruneiseller #bruneionlinestore #bruneionlinesellers #bruneishop #bruneiiklan #businesspromotebrunei #bruneipromote #bruneiadvert

0πŸ’¬

Ada yg nak join tak kalau @sendayu.tinggi_hq buat contest utk FREE DTox ? Kalau ramai nak join kami buat ☺️ #sendayutinggi #dtox #bestseller

135πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum
.
❗️ TESTIMONI ORIGINAL BC CREAM
❗️ TESTIMONI ORIGINAL BC CREAM
❗️ TESTIMONI ORIGINAL BC CREAM
.
❗️RIBUAN TESTIMONI BERKESAN BC CREAM #bccreambydyana SEMUANYA SANGAT BERPUAS HATI DENGAN KESAN MAGIC TOUCH BC CREAM
.
.
✨ Ni la rahsia nye muka nmpk glowing mowingg dan nampak licin mcm awek KOREA ☺️😘
.
😱 MAGIC TOUCH BC CREAM 😱
.
.

BC CREAM #bccream original dari Korea mmg MAGIC TOUCH sgt2 sapa2 yg pakai confirm ❀️❀️❀️ JATUH CINTA dengan sekali sapuan sahaja .
.
πŸ’‹ Tak payah nak tepek BEDAK , CONCEALER, FOUNDATION atau ape2 krim nak TUTUP ape2 yang kite tak suke dekat muka kite .
.
πŸ’‹ Muka Berjerawat , berparut , berjeragat sume HILANG macam magic tau dalam masa 3 SAAT lepas pakai BC CREAM ni .
.
10000 set DAH TERJUAL dengan testimoni harian yang sangat2 berkesan dari customer yang sangat2 puas hati dengan BC CREAM Banyak lagi testimoni boleh tengok di
.
#bccreambydyana
#bccreambydyana
#bccreambydyana
.
.
Berminat❓whatsapp πŸ“²0147156557
.
#dyxymelaka #dyxycosmeticsviral #Teamfl #teamIKAiS #foundationajaib #flawless #glowing #kosmetikmurah #borongkosmetik #brushgemok #promosidyxy #mascaradyxy #lipstikdyxy #bibirmunggil #sexylips #sendayutinggi #facemistwapnano #facemistdyxy

0πŸ’¬

BRS WHITENING & MOISTURISE CLEANSER sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering dan tona tidak sekata. Ia akan membantu mencegah pigmentasi disamping melembap dan melembutkan wajah.
.
BRS WHITENING & MOISTURISE CLEANSER RM35.00 (ahli RM31.50)
.
Belian Online wssp +60107071218
.

#sendayutinggi #brscleanser

0πŸ’¬

Masalah kulit kombinasi ? Ini 4 produk utk anda
.
.
1. Golden Herbs Soap
2. Xne Spray
3. Serum HA
4. Whitening acne cream
.
.
Yg ni memang top 4 favorite nurul! Setiap hari tak pernah miss guna dan tak pernah skip 😘

1πŸ’¬

Loading...

KESAN BERGANDA !πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Hadiah buat yg trsayang penat tengok diet tak kurusΒ² ! .
.
Diskaun Set Kurus! Yang dinantikan ramai org πŸ˜‹. Jom kita Cantik kurus sebelum raya jom !! Raya tahun ni boleh pakai saiz S πŸ”₯

1. Dtox Natural Γ— 3
2. Body Contour Cream
.
Tak rugi buang toksin dlm bdn sebab mencantikkan kulit akan putih semulajadi dan melangsingkan BADAN! SIHAT + PENYAKIT PUN SUSAH NAK HINGGAP πŸ€—
.
Ws kaksa untuk harga diskaun!πŸ˜‹πŸ˜‹ πŸ“ž017-5626-783 @ click link kat Bio @sendayu.tinggi.my
.
#sendayutinggi #dtox #bestseller #stokmakinsusut #lakukeras #demicaubatkurus #demica #sendayutinggimurah #rippedfreak #sajat02 #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusselamat #bengkungnursajat #sufiansuhaimi #elfiraloy #fattzurafairytale

1πŸ’¬

KESAN BERGANDA !πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Hadiah buat yg trsayang penat tengok diet tak kurusΒ² ! .
.
Diskaun Set Kurus! Yang dinantikan ramai org πŸ˜‹. Jom kita Cantik kurus sebelum raya jom !! Raya tahun ni boleh pakai saiz S πŸ”₯

1. Dtox Natural Γ— 3
2. Slimmax Hi-fibre Cereal
.
Tak rugi buang toksin dlm bdn sebab mencantikkan kulit akan putih semulajadi dan melangsingkan BADAN! SIHAT + PENYAKIT PUN SUSAH NAK HINGGAP πŸ€—
.
Ws kaksa untuk harga diskaun!πŸ˜‹πŸ˜‹ πŸ“ž017-5626-783 @ click link kat Bio @sendayu.tinggi.my
.
#sendayutinggi #dtox #bestseller #stokmakinsusut #lakukeras #demicaubatkurus #demica #sendayutinggimurah #rippedfreak #fattzurafairytale #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusselamat #bengkungnursajat #sufiansuhaimi #elfiraloy

0πŸ’¬

KESAN BERGANDA !πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
Hadiah buat yg trsayang penat tengok diet tak kurusΒ² ! .
.
Diskaun Set Kurus! Yang dinantikan ramai org πŸ˜‹. Jom kita Cantik kurus sebelum raya jom !! Raya tahun ni boleh pakai saiz S πŸ”₯

1. Dtox Natural Γ— 3
2. Body Contour Cream
.
Tak rugi buang toksin dlm bdn sebab mencantikkan kulit akan putih semulajadi dan melangsingkan BADAN! SIHAT + PENYAKIT PUN SUSAH NAK HINGGAP πŸ€—
.
Ws kaksa untuk harga diskaun!πŸ˜‹πŸ˜‹ πŸ“ž017-5626-783 @ click link kat Bio @sendayu.tinggi.my
.
#sendayutinggi #dtox #bestseller #stokmakinsusut #lakukeras #demicaubatkurus #demica #sendayutinggimurah #rippedfreak #sajat02 #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusselamat #bengkungnursajat #sufiansuhaimi #elfiraloy #fattzurafairytale

0πŸ’¬

Loading...

Dari anak dara sampai mak² pun boleh pakai makeup st ni mmg selamat dan berkualiti selain packaging yg comel² 😍
.
SIMPLY GORGEOUS - PERFECT FINISH COMPACT POWDER SPF50 PA++πŸ’— Bedak kompak dgn kemasan ringan gilerrr dan hasilnya matte seharian
.
HIJABI DOLL COLLECTION - DARLING DOLL LIP TINTπŸ’— Yg ni lip tint tau. Mmg long lasting & ada Hyaluronic Acid sekali utk elak bibir lebam atau gelap
.
HIJABI DOLL COLLECTION - CC WHITENING COMPACT POWDER SPF50++ πŸ’— Bedak ni special selain dari SPF, ia jg ada whitening formula. Pakai selalu makin cerah natural & elak jeragat menebal juga
. .
#sendayutinggi #makeup #new #fattzurafairytale

0πŸ’¬

Jangan risau ibuΒ² berpantang ke tak berpantang ke . selamat ambil Dtox Natural @sendayu.tinggi.my kulit bertambah cantik pinggang pun ramping πŸ˜‹
.
Jangan lupa berdetox malam nie!
.
DTox tidak menyebabkan cirit birit. Ia melancarkan pembuangan sahaja. Mereka yg tak pernah detox mmg akan kerap ke tandas masa pertama kali mencuba. Toksin yg dikeluarkan bukan sahaja membantu menurunkan berat, mengempiskan perut tetapi membuang racun dalam badan punca kulit berjerawat.
.
Ws kaksa untuk harga diskaun!πŸ˜‹πŸ˜‹ πŸ“ž017-5626-783 @ click link kat Bio @sendayu.tinggi.my
.
#sendayutinggi #dtox #bestseller #stokmakinsusut #lakukeras #demicaubatkurus #demica #sendayutinggimurah #rippedfreak #sajat02 #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusselamat #bengkungnursajat #sufiansuhaimi #elfiraloy
#sendayutinggi
#sendayutinggionline
#sendayutinggibangi #sendayutinggikajang
#sendayutinggiputrajaya
#dtox #dtoxsendayutinggi #dtoxst #detoxwater #coloncleanse #fattzurafairytale

1πŸ’¬

TREND KENING 2018 ! ✨
Ala ala natural lebat gitu β€œBangunkan” kening uols dgn teknik simple ni. Tag kawan uols yg memerlukan kening bushy & natural πŸ˜‰
.
Ws kaksa untuk harga diskaun!πŸ˜‹πŸ˜‹ πŸ“ž017-5626-783 @ click link kat Bio @sendayu.tinggi.my
.
#sendayutinggi #dtox #bestseller #stokmakinsusut #lakukeras #demicaubatkurus #demica #sendayutinggimurah #rippedfreak #sajat02 #kuruscepat #kurussebelumraya #kurusselamat #bengkungnursajat #sufiansuhaimi #elfiraloy
#sendayutinggi #youtuber #eyebrowtutorial #bushyeyebrows

2πŸ’¬

Loading...

PUNGGUNG BULAT, PADAT TERANGKAT!
.
Siapa kata Love Potion khas utk payudara saja? Guna dekat punggung pun mantop uols
Pernah tak kena tegur punggung leper dan rata je? Pakai seluar pun longgar je tang situ.
Love Potion adalah penyelesaian terbaik untuk kekakak semua. Boleh bagi punggung jadi bulat dan berisi aum aum. Krim love potion ni cepat meresap, tak melekit dan bau pun wangi mcm aiskrim gituuu.
Kulit instant soft, menghaluskan kulit dan stretchmark pun hilang, Best ke Best????
Love Potion TERBUKTI berkesan untuk:
.
✴️Membesarkan saiz payudara dan punggung
✴️Menegangkan payudara dan lurah
✴️Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
✴️Mengurangkan stretch mark dan selulit ✴️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
✴️Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
✴️Menaikkan semula punggung yang jatuh
✴️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

Khas untuk kekakak yang masih nak memiikat hati encik somi tu

WhatsApp 0124447239 atau Klik link di Bio ye😊

#produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek #inaicelupmurah #niqabmalaysia #tudungariani #cetaphilMy #sendayutinggi

1πŸ’¬

PUNGGUNG BULAT, PADAT TERANGKAT!
.
Siapa kata Love Potion khas utk payudara saja? Guna dekat punggung pun mantop uols
Pernah tak kena tegur punggung leper dan rata je? Pakai seluar pun longgar je tang situ.
Love Potion adalah penyelesaian terbaik untuk kekakak semua. Boleh bagi punggung jadi bulat dan berisi aum aum. Krim love potion ni cepat meresap, tak melekit dan bau pun wangi mcm aiskrim gituuu.
Kulit instant soft, menghaluskan kulit dan stretchmark pun hilang, Best ke Best????
Love Potion TERBUKTI berkesan untuk:
.
✴️Membesarkan saiz payudara dan punggung
✴️Menegangkan payudara dan lurah
✴️Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
✴️Mengurangkan stretch mark dan selulit ✴️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
✴️Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
✴️Menaikkan semula punggung yang jatuh
✴️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

Khas untuk kekakak yang masih nak memiikat hati encik somi tu

WhatsApp 0124447239 atau Klik link di Bio ye😊

#produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek #inaicelupmurah #niqabmalaysia #tudungariani #cetaphilMy #sendayutinggi

2πŸ’¬

Jgn lupa DTox sblm tidur ya. Utk yg tak ada masalah pembuangan, ambil 4 kali sebulan sudah memadai. Jika sukar ke tandas, toksin byk atau sembelit sebaiknya ambil setiap hari. Jika berhenti tiada side effect. Badan kembali pada keadaan asal. Remaja, wanita berpantang dan menyusu bdn blh ambil mengikut dos di tetapkan
.
Belian Online www.wasap.my/60182953064 utk khidmat cod & postage setiap hari .
#sendayutinggi #dtox#bestseller

1πŸ’¬

Loading...

PUNGGUNG BULAT, PADAT TERANGKAT!
.
Siapa kata Love Potion khas utk payudara saja? Guna dekat punggung pun mantop uols
Pernah tak kena tegur punggung leper dan rata je? Pakai seluar pun longgar je tang situ.
Love Potion adalah penyelesaian terbaik untuk kekakak semua. Boleh bagi punggung jadi bulat dan berisi aum aum. Krim love potion ni cepat meresap, tak melekit dan bau pun wangi mcm aiskrim gituuu.
Kulit instant soft, menghaluskan kulit dan stretchmark pun hilang, Best ke Best????
Love Potion TERBUKTI berkesan untuk:
.
✴️Membesarkan saiz payudara dan punggung
✴️Menegangkan payudara dan lurah
✴️Menguatkan semula tisu payudara dan punggung
✴️Mengurangkan stretch mark dan selulit ✴️Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
✴️Mengatasi masalah payudara leper kerana menyusu
✴️Menaikkan semula punggung yang jatuh
✴️Seimbangkan saiz kedua2 payudara

Khas untuk kekakak yang masih nak memiikat hati encik somi tu

WhatsApp 0124447239 atau Klik link di Bio ye😊

#produkkecantikanmurah #ubatbesartetek #produkpayudara #produkbesarkanpunggung #jamudara #ubatbesarkanpayudara #krimpayudara #awekcun #putihgebu #hushhush #lovepotionbyhushhush #tipscantik #krimpembesarpayudara
#breastenlargement #breastcream #kosmetikmalaysia #krimpayudara #seksiuntuksuami #rahsiawanita #nakpayudarabesar #montok #mantap #krimtetek #inaicelupmurah #niqabmalaysia #tudungariani #cetaphilMy #sendayutinggi

0πŸ’¬

Celak pensil antara kegemaran wanita. Yg suka pakai sbg eyeliner blh cuba kod 01 hingga 04. Utk waterline kod 05 & 06 sangat sesuai. Ia memberikan efek mata bundar dan segar. Materialnya waterproof, pekat, mudah disapu dan tidak cair walaupun menangis. Serius tak cair, kak liana dah try. 😘 .

#sendayutinggi #pencilliner #smudgeproof #lianahalilsendayutinggijrm #sendayutinggimurah #agenst #st #lianast #lianaJRM #dealersendayutinggi #sendayutinggicheras #stbmc #stbandarmahkotacheras #sendayutinggicheras #stbtho #stalamdamai #stbt9cheras #agenjrm jamuratumalaya #dealerjrm #jrmbmc #jrmalamdamai #jrmbatu9 #jrmbtho #jrmbandarmahkotacheras
.
pertanyaan dan detail WhatsApp kak Liana!! πŸ“’πŸ“’
.
.
www.wasap.my/+60182768083
.
πŸ“² Liana 0182768083
🚩Page : LianaHalil_SndayuTinggi_JRM (LIKE)
πŸ“· IG : @lianahalil_sendayutinggi.jrm πŸ“₯ Email : nlianahalil@gmail.com

0πŸ’¬

Tq @sendayutinggistokisgombak utk banner ni. 😘😘😘.
.
Esok ada cod. Sapa nk join cod wassap ye. Sekitar simpang & pekan taiping je. πŸ˜….
.
.
Nk pos pn bleh submit order sebelum pukul 11.30 pagi. .
Barang ready stock byk jenis. Tp limited je setiap item sbb ada yg dh nk habis jual kt zoo td. πŸ˜…
.
Whatsapp ye. Link wassap di bio. 😘😘😘
.
.
#sendayutinggi #sendayutinggitaiping #sendayutinggiperak #sisgigih #sayajual #codtaiping #codsimpang #taiping #perak #taipingzone

3πŸ’¬

Proses mengandung, bersalin dan berpantang hampir 1 tahun bukan mudah. Fizikal & mental semuanya berubah. Berpantang selama 60 hari adalah tempoh sekejap sebenarnya. Tambahan lagi yg bersalin secara ceaser. Perhatian adalah lebih dari bersalin normal
.
Amme Complete sesuai utk wanita yg bersalin normal & pembedahan. Ia merapatkan luka dgn cepat, menambah air susu, melancarkan peredaran darah, melangsingkan badan & mengecutkan peranakan dgn pantas. Sapukan Body Contour Cream pada kes berlemak & selulit semasa berpantang
.
πŸ“² Naz 03-3620656
.
#sendayutinggi #setbersalin

0πŸ’¬

First time buat sfx makeup πŸ˜… tapi video part letak body paint hilang pulakk 😭😭
.
.
Product use:
Tissue
Cotton pad
Paper glue
Body paint from @mrdiy2u and @daiso_official
Fake blood from @mrdiy2u
Sponge
Foundation (that match ur skin tone)
Brush and scissor
.
.
#makeupbyEykaAbuHassan #halloween #sfxmakeup #opencut #untrimmedeyebrows #makeuplover #makeupjunkie #makeupartist #teknikgamkening #bridalmakeup #makeuptunang #makeup #makeuppengantin #muautara #muamalaysia #muakedah #muaperlis #eventmakeup #sephoramy #sleekmakeup #maccosmetics #sendayutinggi #divasecret #lakme #maybelline #giffarine #hudabeauty

8πŸ’¬

Jerawat ni tumbuh pada bahagian tertentu di wajah adalah signal utk kesihatan dalamanmu. Selain mengamalkan skincare yg betul, DTox blh mengatasi masalah jerawat yg berpunca dari pembuangan tak lancar. ST Clear Tablet sangat bagus mengawal jerawat dari terus merebak selain merawat parut jerawat
.
ST Clear Tablet RM38.70 (ahli RM34.80)
DTox RM47.70 (ahli RM45.30)
.
Facial Scrub With Collagen RM30.75 ( ahli RM27.65 )
X-Ne Facial Spray RM30.75 ( ahli RM27.65 )
Acne Bar Soap RM19.10 (ahli RM17.15)
Scar Toner RM35 (ahli RM33.25)
Acne Cream+Whitening RM37.10 ( ahli RM33.40 )
.
.
********************************************
Belian Online dan COD | whstpp 0122959081 utk khidmat runding percuma
.
.
Dealer Sendayu Tinggi KL
Meqla
www.wasap.my/+60122959081
cod sri rampai, melati, setiawangsa, bkt bntg, klcc, sek16 pj dan sekitar KL.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #mekap #mekapmurah #produkkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #onlineshopping #muamalaysia #bestseller #dealersendayutinggikl #sayajualmekapmurah #sayajualonline #sayajualonlinemurah #mekapmurahmalaysia #onlineshoppingmurah #shoppingonline #acnecare #bestseller #setjerawatmurah #jerawat #kulitberjerawatdanberminyak #rawatankulitberjerawat #acnescars #acneproduk #produk #produkjerawatmalaysia #produkberkesanhilangkanjerawat

1πŸ’¬

Regrann from @sendayu.tinggi_hq - Malam ni mula lah berdendang perut tu lapar kan. Sebelum nak tasa masak mee segera tu ambil dulu secawan Easyfull. Mesti terbantut nak makan mee segera tu. Lemak pun tak jadi bertambah 😁
.
.
Easyfull RM59.35 (ahli RM53.40)
.
Whstp Hana πŸ’š +6016 689 5569 πŸ’š

#sendayutinggi #sendayutinggijrmhana #easyfull #bestseller #restock - #regrann

0πŸ’¬

🌸LUCIMAX 🌸
.
Amalkan Lucimax 2 biji 2 kali sehari. Kecergasan badan meningkat, melancarkan darah terutama yg sering kebas kaki tangan, menurunkan kolestrol serta meningkatkan sistem imun badan
.
Sebarang Pertanyaan bleh Whatsapp Kak Elly
.
.
http://wasapp.me/60192685913
.
πŸ“²πŸ“² Kak Elly 0192685913
πŸ“· IG : @bellareenashoppe
πŸ’Œ email : ellyfnd07@gmail.com
.
#sendayutinggi #lucimax #ganorderma

0πŸ’¬

Siapa ada ambil salah satu ni ?? Siapa yang pernah cuba pasti tahu kehebatan produk ni. Sis pun tak boleh tinggal produk ni. Kalau tak ada rasa tak lengkap seharian. Sangat membantu dalam mengawal berat badan kita tau. .
.
Boleh whatsapp sis 😘 0125688374
.
#sendayutinggi #easyfull #dtox #bestseller

2πŸ’¬

> JERAGAT?? NAK CERAHKAN WAJAH?? <
🌺 Pearl & Yogurt Soap by @sendayu.tinggi_hq boleh bantu ada 🌺
.
.
#FastRepost from @sendayu.tinggi_hq by @fastrepost_app
β€’β€’β€’
Cuci wajah 2 kali sehari dengan menggunakan Pearl & Yogurt Soap untuk membuang lebihan minyak pada wajah sekaligus membantu mencerah dan melembutkan kulit wajah.
.
.
πŸ“²πŸ“²πŸ“² Whatsapp Sis, 0182273515 utk order
.
>> Ready stock at :-
~ Super Box, Centre Point Kota Kinabalu
~ @butik_syuhanis , Tuaran
~ @ae_vendor_keningau_mall , Keningau
.
.
#sendayutinggi #pearlandyogurtsoap #bestseller
#sendayutinggimynetworks
#sendayutinggimalaysia
#sendayutinggisabah
#sendayutinggimiri
#sendayutinggisibu
#sendayutinggibrunei
#sendayutinggisingapore
#sendayutinggiaustralia
#sendayutinggihq
#sendayutinggimy
#sendayutinggiputatan
#sendayutinggipapar
#sendayutinggikk
#sendayutinggituaran
#sendayutinggikeningau
#sendayutinggitawau
#sendayutinggicentrepointkk
#dealersahsendayutinggi
#dealersendayutinggisabah
#ILoveST
#SyPakaiSyJual
#SihatBersamaCantikBersama
#CantikDanSihatBersamaST
#JommmTransformDiriDgnST

0πŸ’¬

Celak kening dengan mascara dalam satu untuk kemasan terbaik. Ia memberikan kesan bushy dan full pada kening anda
.
#sendayutinggi #sendayutinggikuantan #dualbrowkitmascarapencil

0πŸ’¬

We are so excited to annouce latest Ritazaf product!
Lip & Cheek Tint
Ada 3 pilihan warna
Jane - Pink
Belle - Merah
Lilo - Oren

Dapatkan skrg dengan harga pengenalan RM20 sahaja

1πŸ’¬