#setbajet

HUBLOT
MATERIAL : HIGH QUALITY RUBBER WRAP
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MAN
Condition : NEW With BOX
GRED : COPY ORI ========================= Spec Ringkas : ✅ 3 Month Warranty
✅ Date Function
✅ All Analog Function ✅ Miyota Engine
✅ Mineral Glass
✅ High Quality Rubber wrap Material
✅ Berat sama Original
✅ Copy Ori ✅ Water Resist
✅ Sesuai untuk Abam2 hansem & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include box & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
✅ADD RM 30 for ORIGINAL BOX

Tekan link wasap saya untuk pertanyaan http://www.wasap.my/+601119954020

#maskulincopy #ladiesmanshop #nqcshop
#sethadiah #bazarpaknilmurah #hadiahbirthday #sethadiahlelaki #setlelaki #sethadiahladies #malaysiasoccer #copyori #setmenmurah #setcantik #sethantaran #setlelaki #setpuleather #setgredAAA #setjeep #jeepmurah #levismurah #settimberland #timberlandmurahmalaysia #malaysiaonline #bazaarpaknil #hantaranbajet #sethantaran #sethantaranmurah #trend #setbajet #jamtangan #jamtanganmalaysia #jamtanganmurah

0💬

👆T1610E JAM GUCCI COUPLE

Material : nylon
Condition : NEW
Gender : couple ================== Spec Ringkas : ✔ 1 month warranty machine
✔ batery watch
✔ gred AAA
✔ Analog function
✔Water resistant (no warranty) ================== Tekan link wasap saya untuk pertanyaan http://www.wasap.my/+601119954020

#maskulincopy #ladiesmanshop #nqcshop
#sethadiah #bazarpaknilmurah #hadiahbirthday #sethadiahlelaki #setlelaki #sethadiahladies #malaysiasoccer #copyori #setmenmurah #setcantik #sethantaran #setlelaki #setpuleather #setgredAAA #setjeep #jeepmurah #levismurah #settimberland #timberlandmurahmalaysia #malaysiaonline #bazaarpaknil #hantaranbajet #sethantaran #sethantaranmurah #trend #setbajet #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #jamtanganmurah

0💬

👆T1410C JAM AIGNER

Material : Steel
Condition : NEW
Gender : Girl ================== Spec Ringkas : ✔ 1 month Warranty mesin
✔ battery watch
✔ gred AAA
✔Analog function
✔️Water resistant (no warranty)

Tekan link wasap saya untuk pertanyaan http://www.wasap.my/+601119954020

#maskulincopy #ladiesmanshop #nqcshop
#sethadiah #bazarpaknilmurah #hadiahbirthday #sethadiahlelaki #setlelaki #sethadiahladies #malaysiasoccer #copyori #setmenmurah #setcantik #sethantaran #setlelaki #setpuleather #setgredAAA #setjeep #jeepmurah #levismurah #settimberland #timberlandmurahmalaysia #malaysiaonline #bazaarpaknil #hantaranbajet #sethantaran #sethantaranmurah #trend #setbajet #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #jamtanganmurah

0💬

👆T1410 JAM ROLEX

Material : stainles steel
Condition : NEW
Gender : Girl ================== Spec Ringkas : ✔ 1 month Warranty mesin
✔ battery watch
✔ gred AAA
✔Analog n date function
✔ waterproof (no warranty)

Tekan link wasap saya untuk pertanyaan http://www.wasap.my/+601119954020

#maskulincopy #ladiesmanshop #nqcshop
#sethadiah #bazarpaknilmurah #hadiahbirthday #sethadiahlelaki #setlelaki #sethadiahladies #malaysiasoccer #copyori #setmenmurah #setcantik #sethantaran #setlelaki #setpuleather #setgredAAA #setjeep #jeepmurah #levismurah #settimberland #timberlandmurahmalaysia #malaysiaonline #bazaarpaknil #hantaranbajet #sethantaran #sethantaranmurah #trend #setbajet #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #jamtanganmurah

0💬

👆T1610B JAM ROLEX

Material : stainles steel
Condition : NEW
Gender : Girl ================== Spec Ringkas : ✔ 1 month Warranty mesin
✔ battery watch
✔ gred AAA
✔Analog n date function
✔ waterproof (no warranty) Tekan link wasap saya untuk pertanyaan http://www.wasap.my/+601119954020

#maskulincopy #ladiesmanshop #nqcshop
#sethadiah #bazarpaknilmurah #hadiahbirthday #sethadiahlelaki #setlelaki #sethadiahladies #malaysiasoccer #copyori #setmenmurah #setcantik #sethantaran #setlelaki #setpuleather #setgredAAA #setjeep #jeepmurah #levismurah #settimberland #timberlandmurahmalaysia #malaysiaonline #bazaarpaknil #hantaranbajet #sethantaran #sethantaranmurah #trend #setbajet #slingbagmurah #slingbagmurahmalaysia #jamtanganmurah

0💬

Semua orang nak cantik dan sihatkan?
Siapa cantik belum tentu sihat. Tapi siapa sihat tentu nampak cantik kan😍
.
Tahu tak ESP terdiri daripada amino asid yang merupakan blok dalam penghasilan setiap sel. .
Ia juga penting untuk menghasilkan otot, kulit, tisu, tulang, sendi, rambut, darah dan pelbagai organ penting badan yang lain.
Ia juga merupakan MAKANAN UTAMA SEL. Jadi jika Sel-sel kenyang dengan makanan yang berkhasiat badan akan lebih bertenaga sepanjang hari 😉.
.
APA LAGI KEBAIKAN ESP???? .
Banyak sangat kebaikan bila anda memilih protein dari ESP :
.
👉 Kulit,otot dan kuku yang lebih sihat
👉 Meningkatkan tenaga, prestasi dan ketahanan badan
👉 Melancarkan peredaran darah. 👉 Meningkatkan kesihatan tulang
👉 Mengekalkan kesihatan payudara dan prostat
👉 Mengawal kestabilan hormon
👉 Melancarkan tempoh peralihan monopaus. .

Klik link http://dillashaklee.wasap.com

#shakleebydilla #shaklee
#shakleemalaysia #igers
#senyumsokmo #vitamin
#codpuchong #halal
#supplementhalal #sayajual
#supplement #awetmuda
#bazaarpaknil #setbajet
#specialgift #putihgebu
#setterlajaklaris #setkecantikan
#esp #vitaminc #vitaminE
#darahtinggi#protein
#tv3malaysia #astroawani
#murahmurah #youcanduit
#awetmuda #shakleepuchong
#freegift#eczema

0💬

5 Tips Bantu Anda Memilih Sumber Protin Yang Betul

1) Protein berasaskan Tumbuhan vs Protein Berasaskan Haiwan?

Kedua-dua protein tumbuhan dan berasaskan haiwan mengandungi kandungan protein yang sama. Walaubagaimanapun sumber berasaskan haiwan seperti daging merah atau bayam mungkin mengandungi bahan kimia berbahaya dan berpenyakit. Protein soya lebih mudah dihadam terutamanya di kalangan warga tua.

2) Kandungan Kolestrol Tinggi vs Kolestrol Rendah?

Protein soya berasaskan tumbuh-tumbuhan mengandungi sifar kolestrol

3) Kandungan Tinggi Lemak vs Rendah Lemak?

Ayam mengandungi lemak tepu dan transfat. Manakala protein berasaskan tumbuh tumbuhan bebas daripadanya. Jadi makanlah kacang,biji bijiran,tauhu dan bijirin penuh yang memberikan anda protein tanpa lemak berlebihan.

4) GMO vs Bukan-GMO?

GMO (Organisma yang diubahsuai secara genetik) ialah tumbuhan,haiwan,mikroorganisma atau organisma lain yang genetiknya telah diubahsuai menggunakan pengubahsuaian genetik atau teknik kejuruteraan. GMO dikaitkan dengan pelbagai risiko kesihtan.

5) Sumber Semulajadi vs Sumber yang Diproses?

Sebolehnya mungkin dapatkan protein anda dalam keadaan semulajadi. Makanan yang diproses mungkin hilang kandungan protein. Apabila anda tidak mendapat protein yang mencukupi daripada diet anda,anda boleh memilih serbuk protein berkualiti tinggi yang memberikan asid amino dan kalsium untuk menguatkan tulang serta gigi.

ESP Soya Shaklee sumber protein yang memenuhi kesemua kriteria pemilihan di atas.

Klik link http://dillashaklee.wasap.com

#shakleebydilla #shaklee
#shakleemalaysia #igers
#senyumsokmo #vitamin
#codpuchong #halal
#supplementhalal #sayajual
#supplement #awetmuda
#bazaarpaknil #setbajet
#specialgift #putihgebu
#setterlajaklaris #setkecantikan
#esp #vitaminc #vitaminE
#darahtinggi#protein
#tv3malaysia #astroawani
#murahmurah #youcanduit
#awetmuda #shakleepuchong
#freegift#eczema

1💬

Selamat petang kesayangan.
Petang2 ni selalunya kita hidangkan kuih muih. Goreng pisang dan macam2 kan. Tapi Nadia tukar menu. .
Kita buat cake. Dengan ESP. Yeah ESP. Percaya tak? Haaa. Betul. Nanti Nadia ajar macamana nak buat. Boleh contact Nadia okay .
Ramai tanya Nadia. Untuk siapa je sesuai ESP ni. Sebenarnya ESP ni sangat sesuai untuk semua orang. .
Protein yang ada dalam ESP bagus untuk anda yg mengalami simpton- simpton berikut :- .
.
💕Lemah dan tidak bertenaga
💕Kulit wajah yang kusam
💕Wajah penuh dengan tompokan bekas jerawat yang hitam.
💕Bekas gigitan nyamuk yang akhirnya menjadi kudis dan meninggalkan kesan.
💕Rambut sering gugur.
.
Kalau anda nak tau, ini semua antara punca kekurangan protien.Protein sangat penting kepada mereka yang inginkan kulit yang cantik dan tona warna yang sekata. Mereka yang mempunyai parut jerawat yang berwarna hitam / gelap adalah disebabkan kekurangan protein untuk membina sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati yang berwarna gelap tersebut.
.
Protein dari ESP @deeya_diary sumber protein terbaik. Protein yang lengkap dan baik akan membantu membaiki, membina sel-sel tubuh yang sihat dan cantik. Sel-sel yang sihat lebih mudah menyerap vitamin berbanding sel-sel yang kurang sihat .
.
Jadi untuk anda yang ingin memiliki kulit yang lebih sihat, cantik dan licin, boleh lah cuba sendiri ESP. Paling penting, semestinya HALAL, SEMULA JADI dan SELAMAT .
.
Nadia
010.412.6828 @ click link on bio.

3💬

Assalamualaikum. Hai 🤗
.
Ade yang berminat nak oder design '' HotAirBalloon " ni. Meh oder dengan saya ! InshaAllah harga boleh bincang . Don't worry 😉 .
.
Jangan lupa follow @suprise2u_byasiah untuk support bisnes saya. .
.
Mana nak oder , tanya harga , book tarikh nak suprise boleh Wasapp 014-8282486. 😎😎
.
.
.
#suprise2u_byasiah
#suprisejengka
#supriserises
#suprisedeliveryjengka
#suprisedeliveryjerantut
#suprisedeliverymurah
#suprisedeliverymalaysia
#setmurah
#setbajet

0💬

KEPUTIHAN DAH TIADA, PAKAI MANJA SIREH! ❗PRODUK INI MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA .

KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.

#faramarketing
#manjasireh
#manjasirehoriginal
#fyqasignature
#manjasirehpencucimissv
#missvbusuk
#missvberbau
#missvberlendir
#keputihanmelampau
#masalahkeputihan
#masalahsenggugut
#senggugutteruk
#haidtaklancar
#masalahwanita
#manjakani
#penjagaanasetwanita
#anakdara
#asetunggulwanita
#asetwanita
#pencucikhaswanita
#missvgatal
#advancewhitecream
#setkombojimat
#setbajet
#missvketat

0💬

KEPUTIHAN DAH TIADA, PAKAI MANJA SIREH! ❗PRODUK INI MENDAPAT KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA .

KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.

#faramarketing
#manjasireh
#manjasirehoriginal
#fyqasignature
#manjasirehpencucimissv
#missvbusuk
#missvberbau
#missvberlendir
#keputihanmelampau
#masalahkeputihan
#masalahsenggugut
#senggugutteruk
#haidtaklancar
#masalahwanita
#manjakani
#penjagaanasetwanita
#anakdara
#asetunggulwanita
#asetwanita
#pencucikhaswanita
#missvgatal
#advancewhitecream
#setkombojimat
#setbajet

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS EKSKLUSIF
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS SET BAJET FREE VEIL
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS SET BAJET FREE VEIL
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS SET BAJET FREE VEIL
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS SET BAJET FREE VEIL
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬

DRESS SET BAJET FREE VEIL
SAIZ S M L XL
BOLEH REQUEST SET COUPLE
WHATSAPP 01119501229
FOLLOW MY IG hanisizni_collection

#dresscantik #dressnikah #bajumurah #bajutunang #bajutunangmurah #kurungmoden #kurungcantik #kurungeksklusif #setcouple #setbajet #setnikah #setpengantin #dresseksklusif

0💬