#shahalam

#TestimoniEshalPerfume .
===========================
WOW SATU SEKSYEN SATU AGEN???
===========================
.
❗️Anda nak berniaga tetapi tidak mempunyai modal,tercari-cari produk yang sesuai untuk dijual?
❗️Takut ingin memulakan perniagaan?
❗️Tidak tahu macam mana nak bermula?
.
Abg nak bantu korang yang ada masalah seperti diatas . Pengambilan Agent/Dropship Eshal Inspired Perfume kini dibuka. Abg nak kongsi rezeki bersama korang semua. Abg nak OFFER kepada sesiapa yang berminat nak jana pendapatan sampingan RM500-2000k sebulan. .
========================
JOIN TEAM ESHAL SHAH ALAM
========================
.
Abg nak OFFER setiap AGEN pegang satu seksyen. Okay x? Senang kerja kan? Jual dkt seksyen masing2 je. .
Modal kecik jer…….RM300 jer dah boleh start BUAT DUIT.
Kalau tak cukup duit….PINJAM LA SESIAPA.......Alhamdulillah kalau buat betul-betul dalam masa seminggu dah balik modal.
Bila modal rendah….risiko rugi pun jadi rendah. Jadi kita buat bisnes pun tak stress.
.
.
=========================
KELEBIHAN YANG ANDA DAPAT ?
=========================
✅ Bahan iklan disediakan (Testimoni dan Gambar)
✅ Modal sangat minimum
✅ Mudah untuk dijual
✅ Tak perlu modal yang besar
✅ Beli dengan harga Murah
✅ Group & full support (Whatsapp)
.
.
Anda tak perlu risau dan pening jika anda rasa tak boleh nak menjual produk Eshal ni sebab perfume ni bukan ikut trend. Semua orang sukakan wangian. So, demand akan sentiasa ada dan berterusan, InsyaAllah.
.
Sekiranya anda serious menjana pendapatan sila komen .
Komen " NAK DAFTAR"
Komen " NAK DAFTAR"
Komen " NAK DAFTAR"
.
atau .
www.wasap.my/60192788851
www.wasap.my/60192788851
www.wasap.my/60192788851
.

Visit facebook page Eshal Perfume Shah Alam 👈🏻 .
#perfumeinspired
#eshalperfume
#topquality
#eshalperfumeshahalam
#fyshop
#sayajual
#trustedseller
#sideincome
#ff #instafollow #l4l
#perfume #onlinebusiness
#shahalam #shahalamresidents

0💬

Perhatian. Nak jimat RM40?
BERITA BAIK UNTUK ANDA. Padu Knee Support dan Prokas akan dijual pada harga kombo. Jimat RM40. Ya jimat RM40. STOCK TERHAD UNTUK SET KOMBO. 😊

WhatsApp sekarang ke 013-336 8770 untuk mendapatkan prokas dan padu knee support anda. 😊

#ProKas #paduknee #padukneesupport #guardlutut #sakitlutut #sayajual #prokasmalaysia #sakitsendi #sakitotot #stokisdiperlukan #prokashq #paduwin #fitness #agenprokas #agendiperlukan #futsal #harimaumalaya #gym #prokasmurah #futsalmalaysia #ligamalaysia #prokaspaduknee #ligapremier #kakifutsal #ligasuper #pialamalaysia #kneeguard #shahalam #tourmaline #prokasgold

0💬

COMEL NYA SI MANJA BERMAIN!
-
-
-
🌸Boleh susun mainan
🌸Simpan buku
🌸Menulis dan mewarna
🌸Meja laptop
-
-
Harga: RM 60
Postage: RM 10 (SM)/ RM 22 (SS)
-
-
📲0182845985

1💬

Chocolate Lava Cake hasil peserta kelas Lava Cake harini di Bakingroom by Ainie Syeema.

Bulan Nov ada ulangan kelas ni. Ada yang terpengaruh tak nak join?

#bakingclass #bakingroom #kelasbaking #telukpanglimagarang #shahalam #klang #bakingroombyainiesyeema #lavacake #keklava

0💬

Dimana kah anda sewaktu azan berkumandang.

#shahalam
#masjidshahalam
#mia1
#duallens
#xiaomi

0💬

[ COUNTDOWN 4 JAM!!! ] TIKET PROMO PEJUANG AKAN TAMAT TEPAT 11.59PM MALAM NI! CEPAT CEPAT CEPAT!!! Begitulah kisahnye. Tinggal 4 jam je lagi! Tahniah kepada 400 yg dah REBUT CEKUP CEKAU PUKAT tiket program hartanah paling lejen MPH: Mega Pejuang Hartanah pada harga GILERR rm60 bila beli bundle 3 tiket terus!

Jangan marah ye bile dah naik harga lepas 11.59pm malam ni. Siapa yg CEPAT PANTAS LAJU bertindak diaorang dapat offer terbaeks!

ADA 4 JAM JE LAGI! PUKAT JE DULU BUNDLE 3 TIKET TU. MURAH GILERR! ADA BANYAK MASA NAK CARI ORANG LAGI UTK CUKUPKAN 3 NANTI!

#BERTINDAKSEKARANG!
#SELAMATBERJUANG! >> https://mphnewbies.com << #mph #megapejuanghartanah
#newbieshartanah
#idcc #shahalam
#18november2017
#hidupsatuperjuangan
#dimanakahpejuangterakhir
#apakahperjuangananda
#aayapejuang
#pejuanghartanah

0💬

8HARI !! ..8 HARI !!..
.
baru 8 hari tak jumpa tapi terkejut tengok perubahan pada kulit muka mia .. seblum ni kusam dgn jeragat je ..
.
Lps pakai pewiit 8 hari je ..terus 70% hilang jeragat .. tunggu lagi 1minggu insyallah makin glowing la..
.
Pewiiiitttttttt .. janji 100% bahan semulajadi ..
.
Order sekarang sbb nk bgi FREE 3ITEM
.
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

0💬

😱asb loan terbaik untuk yang berminat buat pelaburan🎉🎉🎉🎉🎉 🕹️keistemewaan📣📣📣📣 🏦 wujudkan wang kecemasan berupa bonus setiap tahun mengikut % yang kerajaan umumkan setiap tahun dari jumlah pinjaman👍🏻 🏦contoh loan asb rm 200,000 jika diumumkan keuntungan asb pada tahun tersebut 7% keuntungan bonus dan dividen , rm 14,000 telah wujud pada peserta...boleh diguna utk kecemasan atau simpanan 🏦wujudkan simpanan serta merta utk rm200,0000 🏦contoh tempoh bayaran 360 bulan , akan memperolehi rm 200,000 simpanan tak termasuk keuntungan ☎️cepat call whatsap cik nur asyiqin pegawai perunding asb loan bsn hq untuk penyertaan.. 😱cepat , siapa yg ada loan asb memang untung tu, dan yg belum ada rugi tu 📞cepat buat appointment sekarang , setiap tahun dah ada keuntungan , ada dana kecemasan , bonus dan dividen dari jumlah rm 200,000 telah wujud melalui loan asb 👈🏻 ☎️sms whatsap cepat ya...untuk penyertaan dan penerangan selanjutnya
0172678695👈🏻 🔥🔥🔥🔥jng tunggu lama lama , rugi tu x ada loan asb🔥🔥🔥🔥 #cheras,selangor
.
#bangi
.
#gombak
.
#selayang
.
#kepong
.
#cheras,kualalumpur
.
#putrajaya
.
#kl
.
#balakong
.
#kajang
.
#sungaibesi
.
#bandartasikselatan
.
#ampang
.
#bukitjalil
.
#seripetaling
.
#kualalumpur
.
#serikembangan
.
#serdang
.
#selangor
.
#petalingjaya
.
#shahalam
.
#setapak
.
#gombak
.
#kepong
.
#batucaves
.
#selayang
.
#punchong
.
#cyberjaya
.
#serikembangan .
#yatiproniaga

0💬

TOYOTA VIOS 1.5 J (AT)
=================
Rm77,400
=======
.
[+]DISKAUN REBATE RM6000
[+]DOWNPAYMENT RM2050
[+]MONTHLY RM816
[+]FREE GIFT MENARIK
.
ocument yang perlu untuk menyemak kelayakan:-
1) IC
2) Lesen
3) Payslip latest 3 bulan
4) Penyata KWSP atau Bank Statement 3 bulan
5)3 copy ssm & bank statement 6bulan (Own Bisnes)
.
Contact : 📲012-6328932
📲012-6328932
📲012-6328932
.
.
#saleadvisortoyota #toyotagmart #gmarttoyota #toyotasubang #toyotashahalam #belikereta #jualkereta #saleadvisorkereta #bazaarpaknil #subangbestari #kgmelayusubang #denaialam #bukitsubang #kotadamansara #subangairport #shahalam #damansara #shahalam #belikeretamurah #toyotamurah #toyotasubang #toyotashahalam #bestservice #tradeinkeretasubang #tradeinkereta #toyotamalaysiapromotion #toyotarecond #tradeinkereta #promotionbelikereta

0💬

Assalamualaikum semua. 😊
Haaa. Tak mampu nak pakai gopro hero5? Nak spec hampir sama tapi dengan harga jauh lebih murah? Yes! Ni dia eken V8s. Apa yang best? Kamera dengan 14mp dan video rakaman 4k tau. Then penambahan stabilizer supaya video korang stabil dan tidak bergoyang. Gambar cantik, spec tinggi, harga berpatutan, padu beb. 😀 Jom grab sekarang! Rajin2 slide sebelah tau. 😊

Harga: RM 500

Postage: Free. Tak perlu fikir kos postage lagi. 😆

Warna: Hitam.

Nak order? Whatapps 011-2940 6759 👍

#eken #ekenh8r #ekenmalaysia #yicammurah #yicammalaysia #yicamera #gopro #gopromalaysia #igshop #actioncameramurah #uitm #shahalam #klang #telesindomemalaysia #telesindomemurah #telesindome #malaysia #igshopiphone #igshop #yicambattery #yicamtwislock #yicampole #waterprofcase #accesories #yicammurah #yicamendsale #yicamgadget #yicam #sportcam

0💬

We’re sure that there’s a CJT cake that’s just perfect for you to bring home. Our cakes come in 5”, 7” and 9” sizes. For whole cakes send us a WA in advance to inquire and order.
And pop by again tomorrow at CJT in Menara Naza TTDI Seksyen 13 Shah Alam for new weekly cakes ☺️ #cakejalantiung #shahalam #menaranazattdi

0💬

Pengakuan terbuka. Asalnya member sekolah saya ni, ada rakan dia nasihatkan tak payah beli roti golok viral yang orang dok jual tu. Tak berbaloi. Biasa je rasanya. Rugi je nanti. Kata rakan member saya ni. Tapi member saya ni tekad juga nak beli dan rasa. So dia order dari saya. Dulu, member ni jugak yang pernah beli Kek Gula Hangus saya dan maknya suka sangat. 😘 Roti Golok ni dia order terus 2 boxes n COD kat Tesco, tengah2 sbb dia kat TTDI. Dan lepas makan, dia whatsapp saya tunjuk box yg kosong dan kata Sedap !!!☺️ Jadi, conclusion nya... belum rasa belum tahu. Produk serta air tangan org berbeza2 walaupun guna resipi yg sama. Alhamdulillah...semua ilmu datang dari Allah. .
.
#testimoni #rotigolokviral🍞🍞🍞 #sayajual #sayajualroti #meru #kapar #bukitkapar #bukitraja #setiaalam #amanperdana #shahalam #bandarbukitraja #bbr #saujanautama #puncakalam

0💬

Bye2 abg haziq @ankmokhlis ... Kejap je cuti dah nk balik..Jaga diri dik kat sana.. Luv u 😍..dah rindu. 😭😭
#dahrindu
#myson#myinfinity
#takecare#jagasolat
#belajarrajin2#usm#penang#shahalam

3💬

Assalamualaikum semua. 😊
Ada yang cari eken H8r kan? Haa. Ni dia, dengan packaging baru tau. Stock terhad. Jom grab cepat. 😝

Pakej A
Harga: RM 340
Camera+basic accesories

Pakej B
Harga: RM 390
Camera+basic accesories+8gb memory card+twistlock monopod

Pakej C
Harga: RM 430
Camera+basic accesories+8gb memory card+twistlock monopod+Extra battery+charger+bobber

Postage: Free

Warna: Black, silver and gold.

Nak order? Whatapps 011-2940 6759 👍

#eken #ekenh8r #ekenmalaysia #yicammurah #yicammalaysia #yicamera #gopro #gopromalaysia #igshop #actioncameramurah #uitm #shahalam #klang #telesindomemalaysia #telesindomemurah #telesindome #malaysia #igshopiphone #igshop #yicambattery #yicamtwislock #yicampole #waterprofcase #accesories #yicammurah #yicamendsale #yicamgadget #yicam #sportcam

0💬

Save more when you purchase #vnjpaduset *while stock lasts ‼️‼️Triplets Combo Promo ‼️
💥💥
RM 35 ejuices x 3 = RM90 (save rm15)
RM 40 ejuices x 3 = RM 100 (save rm20)
RM 45 ejuices x 3 = RM 110 (save RM25)
US ejuices x 3 = save rm30 ------------------------------------------------------- 🏚️R2 (upstairs), Jalan Bazaar U8/99, suria jelutong , Bukit Jelutong , Shah Alam.
----------------------------------------------- 📌 Inside Pokok Cafe
📌Opposite Nasi Kandar Zubair Bistro
📌Masjid Tengku Ampuan Jamaah -----------------------------------------------
🕰️Monday to Saturday 4pm till 12midnight
📞Contact : Zick +60123318431 ✉️✈️ Shipping nationwide and worldwide!
-----------------------------------------------
#vapenestjelutong
#vapekl #jelutong #shahalam #vapeshahalam #shahalamvapers #jelutongvapers #bukitjelutong #sunsuria #suriajelutong #malaysianvape #sayajual #jualvape #ejuicemalaysia #kedaivapeshahalam #kedaivapemalaysia #kedaivapor #kedaivape #malaysianvape #VNJ #ttdivape #ttdijaya #denaialam #puncakalam #cahayaspk #kampungsubang

1💬

😘MASKER VAGINA_JSD😘

SEKALI sapuan jerrr... perghhhh
👉dari longgar dah merapat
👉dari berbau dah bersih berseri
👉dari berkedut dah tegang kembali
👉dari kehitaman dah cerah 👉Dari ternganga dah malu2 nk senyum..
👉keputihan pun tiada lagi
.
.
💖Kata si suami macam anak dara you.
Tak menyesal cuba MASKER VAGINA BY JSD
Percaya?
..dah terbukti ..pasti cari lagi
.
.
Set Basic JSD Rm100 sahaja
FEMININE WASH
MASKER VAGINA
.
Whasap Rara k😘
📲0138114483
💓Stokist Sah JSD Anda💓
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#jamu
#masker
#kentutvagina
#ketat
#farajberbau
#longgar
#femininewashjsd
#maskervaginajsd

0💬

Save more when you take #vnjpaduset . ‼️‼️Triplets Combo Promo ‼️
💥💥
RM 35 ejuices x 3 = RM90 (save rm15)
RM 40 ejuices x 3 = RM 100 (save rm20)
RM 45 ejuices x 3 = RM 110 (save RM25)
US ejuices x 3 = save rm30 ------------------------------------------------------- 🏚️R2 (upstairs), Jalan Bazaar U8/99, suria jelutong , Bukit Jelutong , Shah Alam.
----------------------------------------------- 📌 Inside Pokok Cafe
📌Opposite Nasi Kandar Zubair Bistro
📌Masjid Tengku Ampuan Jamaah -----------------------------------------------
🕰️Monday to Saturday 4pm till 12midnight
📞Contact : Zick +60123318431 ✉️✈️ Shipping nationwide and worldwide!
-----------------------------------------------
#vapenestjelutong
#vapekl #jelutong #shahalam #vapeshahalam #shahalamvapers #jelutongvapers #bukitjelutong #sunsuria #suriajelutong #malaysianvape #sayajual #jualvape #ejuicemalaysia #kedaivapeshahalam #kedaivapemalaysia #kedaivapor #kedaivape #malaysianvape #VNJ #ttdivape #ttdijaya #denaialam #puncakalam #cahayaspk #kampungsubang

0💬

Assalamualaikum dan selamat malam 😄

VR BOX! Nak layan movie memang syok! Real rasa keluar skrin. 😆 ✔️fit for 3.5-6 inch phone ✔️material abs+pc
✔️sesuai untuk android dan ios

Harga: RM 39

Postage: Free sm / RM 7 ss
Whatapps 011-2940 6759 👍

#yicammalaysia #vrboxmurahmalaysia #gajetmurahmalaysia #klang #shahalam #uitmshahalam #uitmpuncakalam #ekenmalaysia #bazarpaknilmurah

0💬

CARA MENJAGA BIKINI LINE SUPAYA SENTIASA BERSIH DAN CERAH 💋
.
Ikut step di bawah ye
👇👇👇👇👇
.
Semasa mandi, cuci sekitar miss v dan bikini line utk merawat masalah keputihan sekaligus membunuh bakteria dan fungus yg boleh menyebabkan gatal² di kwsn tersebut. .
.
Lap miss v dengan kain bersih. Ambil masker dan sapu di area bikini line. Scrub (gosok) sehingga daki² hitam keluar. .
.
Penggunaan yg konsisten dapat mengelakkan gatal yg mengakibatkan ketidakselesaan yg menyebabkan kita menggaru. .
.
Garu akan menyebabkan kawasan bikini line akan menjadi hitam dan hodoh. .
.
Jangan berkira ye utk penjagaan intim kita.
Selamat mencuba

Set Basic JSD
FEMININE WASH
MASKER VAGINA

RM100 sahaja
.
.
ORDER?
.

Whsap Rara k😘
📲0138114483
Stokist Sah JSD
.
.
#jsd
#kualalumpur
#shahalam
#sabah
#sarawak
#jerawat
#milkbooster
#setberpantang
#bengkung
#setbersalin
#vitaminc
#barutbaby
#bedungbaby
#collagen
#parutmuka
#pengantin
#anakdara
#sethamil
#sembelit
#keputihan
#senggugut
#ikhtiarhamil
#esp
#shakleeshahalam
#daftarahlishaklee
#sakitlutut
#buasir

0💬

Don’t forget to share your convocation photos. [Wearing code: caramel] 😌
Boleh join postage besok ye jangan lupa untuk whatsapp boleh tekan link dekat profile ig
#sayajual #sayajualtudung #sayajualtudungraya #tudungsatin #giftbox #shahalam #klang #puncakalam #tudungraya #puncakalam #msushahalam #giveawaymalaysia #satinsilkshawl #tudung #uitmpuncakalam

0💬

PROMO BANDUNG 4H3M
.
NORMAL RM799
.
RM699 PER ADULT (>12Y/O)
RM650 CHILD (2-12Y/O)
RM200 PER INFANT (<2Y/O)
.
DEPOSIT RM350/PERSON
.
TRIP PADA :
23-26 APRIL 2018
.
PAKEJ TERMASUK :
.
✈️ Tiket KUL-BDO-KUL (MALINDO)
💼 30 KG pergi balik
🏡 Penginapan 3 Malam di hotel bertaraf 2-3 ⭐️
🏙️ Tour in Bandung
👨🏻 Driver cum tour guide
🚐 Air-conditioned transport
.
TAK TERMASUK :
❌ Makan dan minum
❌ Entrance ticket
❌ Travel insurans
.
#bandung #indonesia #travel #kualalumpur #malaysia #kedah #perlis #penang #terengganu #kelantan #negeriabilan #seremban #melaka #selangor #johor #sabah #sarawak #brunei #kuching #miri #damansara #bangsar #ampang #shahalam #bangi

2💬

Ada masalah KULIT KUSAM, JERAWAT, PARUT JERAWAT, BREAKOUTS akibat PERNAH TERSALAH PAKAI PRODUCT SKINCARE??
.
.
Kalau pernah mengalami breakouts dekat muka akibat tersalah pakai skincare yang mengandungi bahan kimia, Amal SUPER DUPER recommend SET KECANTIKAN SHAKLEE yang awesome ni.
.
.
Amal highly recommend SHAKLEE'S BEST SELLER SET KECANTIKAN ni utk rawat dalaman dulu bila dah try macam macam tapi still tak nampak effect. Bila dalaman sihat dan clean , inshaaAllah luaran pun akan terserlah dan kulit akan nampak sihat, cantik dan flawless je tau.
.
.
KELEBIHAN VITA-C PLUS
💖 Perlindungan daripada sinar UV
💖 Mengurangkan kesan sunburn
💖 Membantu prevent masalah jerawat degil
💖 Tona kulit lebih sekata
💖 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
💖 Mencerahkan kulit secara semula jadi (bukan muka sahaja tau)
💖 Membantu masalah kulit sensitif seperti resdung dan eczema
💖 Mengatasi masalah jerawat nasi dan pasir
💖 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan
💖 Membantu menghasilkan kolagen dalam badan
💖 Kulit lebih glowing dan radiant
.
KELEBIHAN VITA-E COMPLEX (🍇GRAPESEED🍇)
🍇Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas
🍇 Mengurangkan parut dan masalah jerawat
🍇 Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat
🍇 Mengatasi masalah whiteheads & blackheads
🍇 Mengatasi masalah jeragat
🍇 Boleh buat sebagai masker
🍇 Melambatkan proses penuaan
.
Tambahan ESP akan rawat kulit KUSAM, KECUTKAN jerawat, bukan tu sahaja lebih bertenaga dan takkan cepat penat. MULTIFUNCTION SANGAT kan. Untuk further consultation serta details boleh whatsapp amal ya 😉
.
.
Amalyna
0193261289
.
.
#shakleewangsamaju #wangsamaju #shakleesetiawangsa #setiawangsa #shakleekl #codkl #shakleeklcc #klcc #shakleeshahalam #shahalam

0💬

Tom Brady in his own custom made beats by dre If you ever had the time do check the website or type "beats" on instagram.🌼🌼❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #malaysia #djkhaled #miami #southside #sg #brunei #miami #fashionvalet #nuritaharith #shals #shahalam #petalingjaya #subangjaya #selangor #dre #beatsbydre #terengganu #paramatta #tokyo #westernsydney

1💬