#shahalam

READY STOCK (1-3DAYS) πŸ˜‰
-
πŸ’―sama mcm dalam pic kalau x km pulangkn duit anda balik ☺️ (REAL PITCURE) πŸŒƒ
-
CONFIRM KORANG PUAS HATI PUNYA πŸ˜‰
-
COPY ORI HIGHEST QUALITY πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
-
🌸NMD R1 GUCCI X BEE BLACK
πŸ‘ŸSize 36-40
πŸ’°RM 150 (PROMO) inc post sm πŸ“¦Ss+rm5
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Payment sebelum pukul 2 akan di post harini jgk !! BETUL KE !!! 😱😱 Yups btul tu πŸ˜‰ so klw nak cepat dapat kasut belila sekarang sementra stock size km msih ada 😘
===================================
#mjshpreadystock #kasutmalaysia #kasutmurah #nikemalaysia #adidasmalaysia
#kasutviral #fattahamin #ripndipmurah #lanyardmurah #bagtrendy #bagtrendy #kasutrare #ootd #kasutbranded #shahalam #uitm #unisel #msu #uniten #unikl #kamitakramai #barangkulit #rastaclatmurah #beaniemurah #topimurah #emmamaembong #zizanrazak #yusufiskandar #kamitakramai #hobikamimahal

0πŸ’¬

NAMPAK TAKKK CREAM PUFF GEBU GEBASSS NIIII 😍😍😍 .

CREAM CUSTARD PON MELAMBAK N MELELEH πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ .
SAPE YANG NAK BUAT MAJLIS TUUU
NAK BUAT MAJLIS CUKUR JAMBUL
NAK BUAT MAJLIS FAREWELL
NAK BUAT MAJLIS BEDAY
NAK BUAT POT LUCK
NAK BAGI GIFT OR BUAH TANGAN KAT SOMEONE OR FAMILY
NAK MAKAN PUASKAN HATI SENDIRI PON BOLEEEHH

MEH ORDER MEHHH

PRICE
RM25 - 30 BIJI

SAPE2 YANG NAK ORDER BOLEH DIRECT WHATSAPP KITEE

WHATSAPP
013 502 5562

#creampuff #creampuffsedap #deserttoeat #kualalumpur #puncakalam #shahalam #desertsedap

0πŸ’¬

Loading...

πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’
Jangan lupa sis semua..... diskaun up to 50% masih ada tau! .
.
🏑 Bokitta Subang Jaya
E-04-GF, Garden Shoppe One City, USJ 25/1C
Subang Jaya, Selangor
.
🏑 Bokitta Kuala Terengganu
@bokitta_kualaterengganu .
.
For online order please SMS/WHATSAPP
.
πŸ“² 0146317805 - INTAN (SUBANG JAYA)
.
.
πŸ“²0166179818 - UMMI & NISA (KUALA TERENGGANU)
.
#Bokitta #bokittamalaysia #bokittahijab #bokittalovers #subangjaya #subangparade #putrajaya #putraheights #puchong #sunway #shahalam #cyberjaya #usj25 #unoboutiquecafe #onecityskypark #onecity #onecitymall
#dataranaustin #bokittaterengganu #bokittakualaterengganu #bokittadataranaustin

0πŸ’¬

Assalamualaikum hai semua, Alhamdulillah ramai Whatsapp nak book mini pelamin.
.
Thank you pada siapa dah confirmed kan tarikh semua , pada yang tengah survey tu kita nak bagi sedikit tips ya bagi memudahkan kamu nak berurusan.
.
Bagi tau tarikh tepat, alamat , gambar mini pelamin yang awak suka(kalau ada lagi bagus), if takda tanya lah mini pelamin mengikut bajet korang nak.
.
.
.
.
Korang boleh whatsapp untuk sebarang pertanyaanπŸ’•.
.
.
Whatsapp .
014 627 1581.
014 627 1581.
014 627 1581.
.
www.facebook.com/pelaminbyhadafamie.
www.facebook.com/sewabarangpelaminmurah.
#diy #pelaminsewa #minipelaminklang #minipelaminbudget #decopelamin #murah #sewabarangpelamin #sewahantaran #mua #hantaran #klang #shahalam #selangor

0πŸ’¬

πŸ‘‰ YEAR END SALE KEMBALI LAGI 😍YES! YES!! YES!!! πŸ’ƒ .
15/12/17 SEHINGGA 31/12/2017 AKAN BERLANGSUNG YEAR END SALE 😍 . πŸ‘‰ BELI :- πŸ’ž 3 UTAS TASBIH WANGI - RM15 πŸ’ž

#tasbihwangi #kedaiturki #putrajaya #shahalam #sarawak #sabah #brunei #singapore #kajang #presint3 #presint11 #seksyen9 #seksyen7

0πŸ’¬

Loading...

Assalam.. Promosi katering kawin tahun 2018 dibuka
500pax keatas dengan harga RM8.00 shj
Tawaran ini buka untuk 10 org terawal sahaja
Menu
Nasi minyak / beriani
Ayam merah
Kari daging kentang
Acar buah / acar jelatah
Papedom
Mineral 30%
Minuman sejuk

Menu beradap
Menu asas
2 set ikan
2 set ayam
1 set udang
1 set buahan
Pelayan berunifom
Peralatan majlis

Percuma
Kek pengantin
Bubur kacang

DEPOSIT RM500 SHJ

Pm segera
http://www.wasap.my/01128511503

#kawinkawin #majlisnikah #nikah #seremban #senawang #sungaibuluh #shahalam #petalingjaya #subangjaya #subang #selangor

0πŸ’¬

READY STOCK (1-3DAYS) πŸ˜‰
-
πŸ’―sama mcm dalam pic kalau x km pulangkn duit anda balik ☺️ (REAL PITCURE) πŸŒƒ
-
CONFIRM KORANG PUAS HATI PUNYA πŸ˜‰
-
COPY ORI HIGHEST QUALITY πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
-
🌸ALPHABOUNCE BLACK KNIT
πŸ‘ŸSize 40-44 πŸ’°RM 170 inc post sm πŸ“¦Ss+rm5
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Payment sebelum pukul 2 akan di post harini jgk !! BETUL KE !!! 😱😱 Yups btul tu πŸ˜‰ so klw nak cepat dapat kasut belila sekarang sementra stock size km msih ada 😘
===================================
#mjshpreadystock #kasutmalaysia #kasutmurah #nikemalaysia #adidasmalaysia
#kasutviral #fattahamin #ripndipmurah #lanyardmurah #bagtrendy #bagtrendy #kasutrare #ootd #kasutbranded #shahalam #uitm #unisel #msu #uniten #unikl #kamitakramai #barangkulit #rastaclatmurah #beaniemurah #topimurah #emmamaembong #zizanrazak #yusufiskandar #kamitakramai #hobikamimahal

0πŸ’¬

Loading...

πŸ‘‰ YEAR END SALE KEMBALI LAGI 😍YES! YES!! YES!!! πŸ’ƒ .
15/12/17 SEHINGGA 31/12/2017 AKAN BERLANGSUNG YEAR END SALE 😍 . πŸ‘‰ BELI :- πŸ’ž 3 UTAS TASBIH WANGI - RM15 πŸ’ž

#tasbihwangi #kedaiturki #putrajaya #shahalam #sarawak #sabah #brunei #singapore #kajang #presint3 #presint11 #seksyen9 #seksyen7

0πŸ’¬

Perhatian.!!! πŸ”‰πŸ”ŠπŸ”Š
Khas utk orangΒ² KUALA LUMPUR , SELANGOR dan PUTRAJAYA.!
.
πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή
Dapatkan kereta 🚘 PROTON 🚘 anda sekarang.!
πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή
.
.
πŸ”† Minimum G A J I B A S I C RM 2 500 ( ikut MODEL KERETA )*
.
.
πŸ“Œ PERCUMA servis 5 Tahun
.
.
πŸ”† Pinjaman akan diuruskan
.
.
πŸ“Œ Readystock
.
.
πŸ”† Dokumen EMAIL/WHATSAPP saje
.
.
πŸ“Œ CTOS boleh memohon* (T&C)
.
.
πŸ”† Blacklist PTPTN Boleh* (T&C)
.
.
πŸ“Œ Tiada Lesen Boleh* (T&C)
.
.
πŸ”† KUALA LUMPUR , SELANGOR , PUTRAJAYA shj
.
.
Kepada yg masih tercariΒ² utk membeli kereta PERODUA ATAU PROTON cptΒ² sediakan DOKUMEN anda dan WHATSAPP or EMAIL kpd kami secepat mungkin
.
Jgn maluΒ² utk WHATSAPP kami di :
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
πŸ“² 011 2102 4044 ADRINAZS
.
πŸ“² 018 275 9988 ZAHIR
.
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
.
Nak senang klik je link dkt bio PROFILE utk wassup.! ☝️
.
#proton #protoniriz #protonsaga #protonpersona #protonertiga #protonperdana #protonpreve #protonsuprima #iriz #saga #persona #preve #ertiga #perdana #suprima #peroduaprotononline #sayajualonline #bazaarpaknil

2πŸ’¬

Loading...

READY STOCK (1-3DAYS) πŸ˜‰
-
πŸ’―sama mcm dalam pic kalau x km pulangkn duit anda balik ☺️ (REAL PITCURE) πŸŒƒ
-
CONFIRM KORANG PUAS HATI PUNYA πŸ˜‰
-
COPY ORI HIGHEST QUALITY πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
-
🌸ALPHABOUNCE GRAY KNIT
πŸ‘ŸSize 40-44
πŸ’°RM 170 inc post sm πŸ“¦Ss+rm5
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Payment sebelum pukul 2 akan di post harini jgk !! BETUL KE !!! 😱😱 Yups btul tu πŸ˜‰ so klw nak cepat dapat kasut belila sekarang sementra stock size km msih ada 😘
===================================
#mjshpreadystock #kasutmalaysia #kasutmurah #nikemalaysia #adidasmalaysia
#kasutviral #fattahamin #ripndipmurah #lanyardmurah #bagtrendy #bagtrendy #kasutrare #ootd #kasutbranded #shahalam #uitm #unisel #msu #uniten #unikl #kamitakramai #barangkulit #rastaclatmurah #beaniemurah #topimurah #emmamaembong #zizanrazak #yusufiskandar #kamitakramai #hobikamimahal

0πŸ’¬

Loading...

πŸ“£πŸ“£YEAR END SALE!!
SELFIE RINGLIGHT
.
ORIGINAL PRICE RM 50.
AFTER 10% DISCOUNT ➑️ RM 45.
.
Exclude postage.
.
Whatsapp πŸ“²013 5878005 untuk detail/klik link di bio!
.
Valid on 12-31 Dec 2017!
.
THANK YOU AND HAPPY SHOPPING WITH SHE.CO ❀️

#sale #salemalaysia #beg #yes #yearendsale #handbagsale #handbag #handbagserendahrm30 #newarrival #readystock #online #begmurah #begpalingmurahdiig #onlineshopping #belionline #sapotlokal #sayajualbag #slingbag #slingbagmurah #ringlight #backpack #selfieringlight
#poli #uitm #shahalam #politeknik #student #selangor #kl #ipoh

0πŸ’¬

Happy thursday😍😍 #Minelli square & #fsgtaki baby 🐘. And ofcoz pair it with #magpin to secure and to keep my scarves look nicely.

Cash on delivery today πŸš— shahalam area😊😊
#magnetpin #BROOCHMAGNET #ttcmembers #cod #shahalam #tunjuktunjukonwheels #tunjuktunjukdeals #tunjuktunjuktestimoni #tunjuktunjuktrustedseller #turkishmode #dekatkanjarakkita #minelliscarves

0πŸ’¬

Loading...

READY STOCK (1-3DAYS) πŸ˜‰
-
πŸ’―sama mcm dalam pic kalau x km pulangkn duit anda balik ☺️ (REAL PITCURE) πŸŒƒ
-
CONFIRM KORANG PUAS HATI PUNYA πŸ˜‰
-
COPY ORI HIGHEST QUALITY πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
-
🌸ALPHABOUNCE BLUE KNIT πŸ‘ŸSize 40-44
πŸ’°RM 170 inc post sm πŸ“¦Ss+rm5
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Payment sebelum pukul 2 akan di post harini jgk !! BETUL KE !!! 😱😱 Yups btul tu πŸ˜‰ so klw nak cepat dapat kasut belila sekarang sementra stock size km msih ada 😘
===================================
#mjshpreadystock #kasutmalaysia #kasutmurah #nikemalaysia #adidasmalaysia
#kasutviral #fattahamin #ripndipmurah #lanyardmurah #bagtrendy #bagtrendy #kasutrare #ootd #kasutbranded #shahalam #uitm #unisel #msu #uniten #unikl #kamitakramai #barangkulit #rastaclatmurah #beaniemurah #topimurah #emmamaembong #zizanrazak #yusufiskandar #kamitakramai #hobikamimahal

0πŸ’¬

Salam.. Hai πŸ™‚

TIDAK PERLU RISAU KERANA BODYDREAM NI ;
[βœ”οΈ] Xperlu berlapar atau pantang mkn
[βœ”οΈ] Tiada kesan sampingan
[βœ”οΈ] 100% bahan semulajadi
[βœ”οΈ] Sesuai untuk ibu menyusu

APA YG BEST DGN MINUM BODYDREAM NI? [βœ”οΈ] Turunkan berat bdn
[βœ”οΈ] Kempiskan perut
[βœ”οΈ] Kecilkan lengan & paha
[βœ”οΈ] Runcingkan muka
[βœ”οΈ] Menaikkan seri wajah [βœ”οΈ] SEKALI RASA NAK LAGI
Aroma Swiss Cocoa yg harum memikat. Mesti uolls xkan lupa nak minum, sbb satu2nya minuman kesihatan yg rasa sedap sambil menyahtoxxin dlm bdn & bakar lelemak tanpa sedar. Boleh pilih utk sediakan panas atau sejuk.
.
[βœ”οΈ] MEMBERIKAN TENAGA
Bagus utk para ibu, sambil bakar lelemak pun boleh bertenaga buat keje rumah & jaga anak2 yg aktif!
.
[βœ”οΈ] SWISS COCOA PERTAMA DI MALAYSIA utk Kuruss
Gabungan GARCINIA CAMBOGIA (ASAM GELUGOR) + SWISS COCOA utk detoxss secara pantas! Menyekat selera mkn, Meningkatkan Metabolisma bdn & membantu menyekat penghasilan lelemak secara semulajadi.
.
[βœ”οΈ] 100% BAHAN SEMULAJADI
Tiada bahan terlarang jadi x perlu risau sbb xde kesan sampingan.
.
[βœ”οΈ] PRODUK MUSLIM SELAMAT UTK SEMUA

dikilangkan dari kilang bertaraf GMP. Produk diijamin bersih dan halal.

Yang baru nak try or nak repeat order boleh PM saya yer πŸ˜‰

#jomkurus #bakarlemak #sayajualmurahmurah #halal #kkmapproved #bahansemulajadi #instagood #followme #picoftheday #love #like #healthybeauty #petalingjaya #kualalumpur #shahalam #puchong #putrajaya #tamanmedan #tamandatoharun #selangor #perak #trustedseller

1πŸ’¬

Promosi Akhir Tahun 2017!

Dapatkan Percuma 1 botol Celebritylass dengan tiap pembelian 2 botol Celebritylass😍

Jimat rm35.90🀩

Cepat sebelum promosi tamat

Wassap Fande segera πŸ˜‰
πŸ“²013-7209594
πŸ“²013-7209594
πŸ“²013-7209594
.

#celebritylass #12.12 #PromoYES #yearendsale #penghilanbaubadan #pencerahketiak #perfumemurah #brandedperfume #peluhketiak #zumbamalaysia #zumba #shahAlam #fattzura #stokiscelebritylass #ajimaura #terapiinstagram #dontmesswithmelaka #akusuka #terbaik #lakukeras #agentwanted #janaincome #surirumah #workathomemom #student #utm #uni #ubatketiakmoden #rapidpengerangproject #rapidpengerangjohor

0πŸ’¬

1 rasa dalam 3 size berbeza. Korang pilih yg mana? Yg comel, yg sedang, atau yg besar?
.
Hujung2 tahun ni klu ada plan nak buat makan2 dekat opis, roger je abam
.
Abam akan buat majlis makan korang lbh meriah dan ohsem dgn kesedapan lasagna ngencess πŸ˜‹
.
Jgn lupa sggh ke stall sec.9 okay. Dapatkan lasagna yg plg ohsem dan sedap di shah alam harini! 😊
.
#lasagna #lasagnangencess #lasagnasedap #lasagnamurah #lasagnahomemade #lasagnaonline #lasagnashahalam #delivery #sayajual #sayajualmurah #sayajuallasagna #jjcm #bazaarpaknil #ulangtahun #event #catering #uitmshahalam #msushahalam #uniselshahalam #seksyen9shahalam #shahalamresident #shahalam #subangjaya #petalingjaya #kualalumpur #ajimaura #terapiinstagram #trending #viralmalaysia

0πŸ’¬

READY STOCK (1-3DAYS) πŸ˜‰
-
πŸ’―sama mcm dalam pic kalau x km pulangkn duit anda balik ☺️ (REAL PITCURE) πŸŒƒ
-
CONFIRM KORANG PUAS HATI PUNYA πŸ˜‰
-
COPY ORI HIGHEST QUALITY πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
-
🌸ULTRA BOOTS UNCAGED πŸ‘ŸSize 40-44
πŸ’°RM 170 inc post sm πŸ“¦Ss+rm5
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Payment sebelum pukul 2 akan di post harini jgk !! BETUL KE !!! 😱😱 Yups btul tu πŸ˜‰ so klw nak cepat dapat kasut belila sekarang sementra stock size km msih ada 😘
===================================
#mjshpreadystock #kasutmalaysia #kasutmurah #nikemalaysia #adidasmalaysia
#kasutviral #fattahamin #ripndipmurah #lanyardmurah #bagtrendy #bagtrendy #kasutrare #ootd #kasutbranded #shahalam #uitm #unisel #msu #uniten #unikl #kamitakramai #barangkulit #rastaclatmurah #beaniemurah #topimurah #emmamaembong #zizanrazak #yusufiskandar #kamitakramai #hobikamimahal

0πŸ’¬

Target kakak ni nak makan Dianz nak cerah, nak putih, nak berseri.
So memang dapat la apa yang dia nak.
.
Pakai make up tak tebal pun kak. Sikit je dah nampak melepak. Hihi. Tona kulit sekata 😁
.
Sape nak Dianz tu haa mai sinih!
Ori ori belaka πŸ‘πŸ‘
Whatsapp 011-14309893 skg!
.
.
.
.
#dianzvitamin #sayajual #agendianzpuchong #agendianzvitaminpuchong #dianzvitaminputrajaya #dianzvitaminpuchong #bazaarpaknil #villagepeople #kajang #bangi #serdang #shahalam #klang #damansara #gombak #putrajaya #puchong

0πŸ’¬

Terima ksih bang sebab sudi support kami, lepas pekena mango shake @pelamputor terus mendapat reveiw 5 stars dari abang ni, katanya memg puas hati⭐️⭐️. Nasib baik beli dua hehe.
.
#pelamputor #shahalam #mangga #manggasusu #mangoshake #uitmshahalam #unisel #pelam #pekat #padat #segar #blended #pelamputormangoshake #tanpakordial #terbaik #dariladang #tasik #tasikseksyen7 #fresh #mango #pekatwehh #vitdaily #rotikaya

0πŸ’¬

READY STOCK (1-3DAYS) πŸ˜‰
-
πŸ’―sama mcm dalam pic kalau x km pulangkn duit anda balik ☺️ (REAL PITCURE) πŸŒƒ
-
CONFIRM KORANG PUAS HATI PUNYA πŸ˜‰
-
COPY ORI HIGHEST QUALITY πŸ˜˜πŸ‘πŸ»
-
🌸VANS REVENGE X STORM πŸ‘ŸSize 36&37/40-44
πŸ’°RM 130 inc post sm πŸ“¦Ss+rm5
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
Payment sebelum pukul 2 akan di post harini jgk !! BETUL KE !!! 😱😱 Yups btul tu πŸ˜‰ so klw nak cepat dapat kasut belila sekarang sementra stock size km msih ada 😘
===================================
#mjshpreadystock #kasutmalaysia #kasutmurah #nikemalaysia #adidasmalaysia
#kasutviral #fattahamin #ripndipmurah #lanyardmurah #bagtrendy #bagtrendy #kasutrare #ootd #kasutbranded #shahalam #uitm #unisel #msu #uniten #unikl #kamitakramai #barangkulit #rastaclatmurah #beaniemurah #topimurah #emmamaembong #zizanrazak #yusufiskandar #kamitakramai #hobikamimahal

0πŸ’¬