#shaklee

. .

Assalamualaikum dan hye dearies 😘
.
Majority of customer aini yang under badget biasanya akan tanya yang mana 1 suplement yang penting untuk mereka consume..
.
Jawapan nya ialah VITAMIN C yang paling penting dan paling SUPER JIMAT jugak sebenarnya😘 1 botol ada 180 biji dan boleh tahan sehingga 6 bulan penggunaan yee :)
.
Apakah kebaikan VITAMIN C SUSTAINED RELEASE?
.
😍 Mencerahkan kulit secara semulajadi
😍 Baik untuk sistem imunisasi badan
😍 Perlindungan dari sinar UV
😍 Mengurangkan simptom demam dan selesema.
😍 Melembapkan kulit dari dalam.
😍 Menjadikan kulit lebih gebu
😍 Mengurangkan kesan SUNBURN
😍 Mengurangkan kedutan dan juga tanda penuaan.
😍 Mengurangkan minyak di muka
😍 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
😍 Melindungi badan daripada radikal bebas
😍 Tona kulit menjadi lebih sekata
😍 Memastikan saluran darah mengembang dengan baik.
😍 Membantu untuk kelihatan lebih muda
😍 Merendahkan tekanan darah tinggi
😍 Merendahkan paras insulin.
😍 Meransang pembentukan kolagen
😍 Membantu penyerapan iron
😍 Mengelak katarak
😍 Mengurangkan asid untuk pesakit gout
😍 Mengecilkan pori muka 😍 Meningkatkan metabolisma dan membantu mengekalkan berat badan yang ideal.
.
.
.
Aini Ibrahim
010-4150974 ☎️
Aini Ibrahim
0104150974 ☎️
Aini Ibrahim
0104150974 ☎️

#ainisidshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#shakleejohor
#shakleefeedback
#shakleebatupahat
#shakleeterengganu
#vitamincshaklee
#vitaminC

0πŸ’¬

Apa itu ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

ESP adalah makanan nutrisi. Ia adalah protein soya yang berkuliti tinggi yang diproses dengan suhu rendah bagi menjaga kualiti protein dalam kacang soya

Siapa perlu ambil ESP Shaklee?
β–ͺ️Ibu mengandung – membantu kehamilan dan perkembangan fetus dengan lebih baik
β–ͺ️Ibu menyusu – milk booster
β–ͺ️Kanak-kanakΒ 1 tahun ke atas – untuk tumbesaran yang sempurna β–ͺ️Pelajar/pekerja/warga emasΒ - energy booster
β–ͺ️Wanita ingin menguruskan badan

Kebaikan dan Kelebihan ESP
βœ…Mengelakkan kerapuhan tulang
βœ…Membekalkan tenaga berpanjangan
βœ…Memberi rasa kenyang
βœ…Membantu menjadikanΒ kulit lebih berseri βœ…Membantu menghilangkanΒ parut jerawat
βœ…Rendah lemak, tanpa kolestrol
βœ…Membantu mengurangkan risiko kanser, βœ…Menguatkan sistem imun tubuh
βœ…Memelihara kesihatan jantung βœ…Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua
βœ…MeningkatkanΒ kualiti memori
βœ…Membantu pembentukan sel-sel baru.
βœ…Membantu menyembuhkan gastrik
βœ…Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan

Order & pertanyaan
FARAH πŸ“² 014 533 9557
Trusted Shaklee Distributor

#shaklee #shakleemalaysia #shakleekualalumpur #shakleemurah #promoshaklee #setkecantikanshaklee #setparutshaklee #setkulitshaklee #espshaklee #shakleeesp #espshakleemurah #setkecantikanmurah #vitaminc #vitamincshaklee #vitamincmurah

0πŸ’¬

HERBALBLEND MEMBANTU SI KECIL πŸ‘ΆπŸ‘Ά
.
Hati ibu mana yang tak runtun pilu melihat si kecil terkena ruam or gatal-gatalπŸ˜‚ .
Si kecil menangis kerana gatal, sakit, pedih, dan sebagainya... .
Oleh kerana HEEBALBLEND ni sesuai untuk kulit si kecil kerana ianya BEBAS PARABEN, maka si ibu ambil keputusan untuk IKHTIAR dengan pengambilan CREAM MAGIC Shaklee ni. .
Alhamdulillah! .
Dengan izin ALLAH, kulit yang terukkkkkkkk boleh jadi LICIN & PARUT PUN HILANG! .
Si kecil semakin sihat dan tersenyum girang 😊 .
Alhamdulillah, bersyukur amal dapat bantu customer Amal untuk masalah si kecil beliau :) .
Nak dapatkan HERBALBLEND hari ini boleh click link di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60177447353
.
Your beauty & healthy consult
Amalina Bakari | 017-7447353
.
#Shakleemalaysia
#shakleejohor #shakleemelaka
#shakleeselangor #shakleenegerisembilan
#shakleepahang #shakleepenang
#shakleeperak #shakleekelantan
#shakleeterengganu #shakleeperlis
#vitaminshaklee
#shakleemurah
#shakleepower
#omegaguardshaklee
#vivixshaklee
#shakleesingapore
#shakleehargagiler
#shaklee
#meletop
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#ubatresdung

0πŸ’¬

Loading...

HERBALBLEND MEMBANTU SI KECIL πŸ‘ΆπŸ‘Ά
.
Hati ibu mana yang tak runtun pilu melihat si kecil terkena ruam or gatal-gatalπŸ˜‚ .
Si kecil menangis kerana gatal, sakit, pedih, dan sebagainya... .
Oleh kerana HEEBALBLEND ni sesuai untuk kulit si kecil kerana ianya BEBAS PARABEN, maka si ibu ambil keputusan untuk IKHTIAR dengan pengambilan CREAM MAGIC Shaklee ni. .
Alhamdulillah! .
Dengan izin ALLAH, kulit yang terukkkkkkkk boleh jadi LICIN & PARUT PUN HILANG! .
Si kecil semakin sihat dan tersenyum girang 😊 .
Alhamdulillah, bersyukur amal dapat bantu customer Amal untuk masalah si kecil beliau :) .
Nak dapatkan HERBALBLEND hari ini boleh click link di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
www.wasap.my/60177447353
.
Your beauty & healthy consult
Amalina Bakari | 017-7447353
.
#Shakleemalaysia
#shakleejohor #shakleemelaka
#shakleeselangor #shakleenegerisembilan
#shakleepahang #shakleepenang
#shakleeperak #shakleekelantan
#shakleeterengganu #shakleeperlis
#vitaminshaklee
#shakleemurah
#shakleepower
#omegaguardshaklee
#vivixshaklee
#shakleesingapore
#shakleehargagiler
#shaklee
#meletop
#shakleemuar
#shakleebatupahat
#shakleeparitsulong
#ubatjeragat
#ubatjerawat
#ubatresdung

0πŸ’¬

Loading...
Loading...

.
VITAMIN C SHAKLEE
.
Meh Wanja share kebaikan Vitamin C yg Ohsemmm nie😍
.
βœ”οΈMenguatkan antibodi badan
βœ”οΈDemam & selsema cepat baik
.
βœ”οΈMerawat resdung/sinus
βœ”οΈMerawat elergi & eczema
.
βœ”οΈMerangsang pembentukan kolagen dalam kulit
βœ”οΈKulit jadi tegang & cerah
.
βœ”οΈMembantu mengecutkan jerawat
βœ”οΈMenghilangkan jerawat
.
βœ”οΈmenghilangkan jerawat
βœ”οΈMengatasi masalah gusi berdarah.
βœ”οΈMengecilkan lubang pori wajah
.
Banyak kan kebaikan Vitamin C nie
.
Wassap wanja untuk info lanjut dan order ❀️
.
www.wasap.my/60179779756
www.wasap.my/60179779756
www.wasap.my/60179779756
.
#shaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleeterengganu #shakleekualaterengganu #shakleekualanerus #vitaminc #vitamincshaklee #parutjerawatpudar #setkulitcantikshaklee #setkulitcantik #aurainsta #ig

0πŸ’¬

Loading...

PILIH OMEGA GUARD SHAKLEE. .
.
MENGAPA​ ​MESTI​ ​PILIH​ ​OMEGAGUARD ​SEBAGAI​ ​SUPLEMEN​ ​HARIAN .
.
● OmegaGuard bukan dari hati minyak ikan, tetapi ia diekstrak dari ikan laut
sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun. .
.
● OmegaGuard adalah 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan hati minyak ikan. .
.
● OmegaGuard merupakan minyak ikan paling tulen yang mengandungi
rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk
EPA, DHA, ALA, dan banyak lagi. .
.
● Satu sajian OmegaGuard membekalkan 905mg asid-lemak Omega 3 EPA dan
DHA. .
.
● Shaklee menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseuktikal teknologi
terkini untuk menghasilkan OmegaGuard dan Shaklee bukan menggunakan
kaedah penyulingan tekanan tinggi kerana kaedah ini hanya memusnahkan
sesetengah nutrisi dan ia tidak mampu menapis logam yang berbahaya kepada
kesihatan kita. .
.
● OmegaGuard dihasilkan dengan proses penyulingan proprietari tiga molekule
untuk mengekstrak asid lemak Omega 3 yang paling tulen dan semulajadi.
Dalam masa yang sama juga, proses ini menyingkirkan bahan-bahan berbahaya
seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin dan PCB (polychlorinated
biphenyl)
.
.
Dapatkan sekarang! .
http://tanyacikeva.wasap.my
Or
Pm 013.818.7984

#PengedarShakleeKotaBelud
#PolluxBiz
#TeamBonusGemuk

1πŸ’¬

Loading...

ESP MINUMAN PROTEIN YANG MENGENYANGKAN, MENYIHATKAN & MENCANTIKKAN πŸ˜€
.
.
Kepada yang mencari supplement yang sesuai untuk diri anda, ima sangat mencadangkan untuk anda start dengan ESP. Esp ni Sumber Protein dimana #protein memang sangat penting utk kesihatan badan. Lebih-lebih lagi, #espshaklee dirumus khas daripada soya Non-GMO yang bermaksud soya yang tak disuntik dan tak ditukar genetiknya
.
.
πŸƒNAK CANTIK - Esp membantu untuk mencantikkan kulit, memberi keanjalan, gebu, pudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kusam & berminyak serta mencerahkan kulit satu badan
.
.
πŸƒNAK KURUS - Esp bantu untuk mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang tahan lebih lama sehingga beberapa jam. Bila selalu rasa kenyang, nafsu makan akan mulai berkurangan
.
.
πŸƒNAK KAWAL PENYAKIT - Esp bantu mengelakkan risiko kanser, mengawal paras kolesterol, kencing manis serta bantu mengatasi masalah gastrik
.
.
πŸƒ NAK KEKAL BERTENAGA & BERPUASA - Sifat Esp yang mengenyangkan itu sendiri membantu memberikan rasa kenyang lebih lama agar anda yang berpuasa lebih bertenaga dan tak mudah lapar
.
.
πŸƒIBU HAMIL - Sesuai untuk mengambil Esp bagi membantu menguatkan otot rahim. Bantu bg perlekatan lebih mudah dan mengelakkan risiko gugur
.
.
πŸƒIBU MENYUSU - Esp bantu untuk memperbanyakkan dan pekatkan air susu. Penting untuk anak anda mendapatkan khasiat secukupnya. Apa yg dimakan oleh si ibu inshaAllah anak anda juga turut mendapatkan khasiatnya sekaligus dapat bagi kulit baby cerah dan gebu
.
.
πŸƒIBU BERPANTANG - Esp bantu untuk mempercepatkan dan memulihkan luka bersalin. Pengambilan Esp secara konsisten dapat menghilangkan parut luka bersalin
.
.
Wanita bekerjaya, Surirumah & Lelaki aktif juga sesuai untuk mengamalkan minum Esp secara konsisten. Bantu memberikan rasa kenyang lebih lama & kekal bertenaga sepanjang hari serta membantu mengelakkan gastrik
.
.
.
@sarimah.shakleedistributor
πŸ“² 019-8996711 .
πŸ”Ήfast action fast result!
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia

1πŸ’¬

Loading...

HujungΒ² taun ni banyak kerja di plant! Shutdown time.! .
Kaki busukk! Kasut hapak! Tiak masam! Baju busuk! GaraΒ² peluh lencun.
.
Macam nak atasi?? HariΒ² spray #celebritylass. Okay? πŸ‘πŸ˜˜
.
CelebrityLass akan membantu nyah bau & badan akan bebas kurang menyenangkan selama 24jam. Begitu jugak dengan kaki. Tiada bau busuk kaki lagi walaupun sehari dengan 'safety shoes.'
.
Pelanggan saya ada jer di kalangan engineer! Itulah kata mereka. Sebelum start job kat site, awal2 lagi dah ambik stock #CL. Padu! πŸ‘πŸ‘
.
Jom πŸ“² whatsapp 0133282699 .
HANYA RM26/10ml. Anggaran kegunaan selama sebulan lebih.
.
#cl #celebritylass #CelebritylassMelaka #nyahbaubadan #nyahbaukaki #kepam #tengik #busuk #jurutera #safetyshoes #termurahseinstagram #terapiinstagram #murah #muslimah #abamsado #bajumurah #kkm #bazarpaknil #produkkecantikkan #nakkurus #tipskurus #kurus #hilangkanjerawat #hijabstylista #tudunglabuh #instantshawlmurah #dexandra #shaklee

0πŸ’¬

ESP MINUMAN PROTEIN YANG MENGENYANGKAN, MENYIHATKAN & MENCANTIKKAN πŸ˜€
.
.
Kepada yang mencari supplement yang sesuai untuk diri anda, ima sangat mencadangkan untuk anda start dengan ESP. Esp ni Sumber Protein dimana #protein memang sangat penting utk kesihatan badan. Lebih-lebih lagi, #espshaklee dirumus khas daripada soya Non-GMO yang bermaksud soya yang tak disuntik dan tak ditukar genetiknya
.
.
πŸƒNAK CANTIK - Esp membantu untuk mencantikkan kulit, memberi keanjalan, gebu, pudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kusam & berminyak serta mencerahkan kulit satu badan
.
.
πŸƒNAK KURUS - Esp bantu untuk mengawal selera makan dan memberi rasa kenyang tahan lebih lama sehingga beberapa jam. Bila selalu rasa kenyang, nafsu makan akan mulai berkurangan
.
.
πŸƒNAK KAWAL PENYAKIT - Esp bantu mengelakkan risiko kanser, mengawal paras kolesterol, kencing manis serta bantu mengatasi masalah gastrik
.
.
πŸƒ NAK KEKAL BERTENAGA & BERPUASA - Sifat Esp yang mengenyangkan itu sendiri membantu memberikan rasa kenyang lebih lama agar anda yang berpuasa lebih bertenaga dan tak mudah lapar
.
.
πŸƒIBU HAMIL - Sesuai untuk mengambil Esp bagi membantu menguatkan otot rahim. Bantu bg perlekatan lebih mudah dan mengelakkan risiko gugur
.
.
πŸƒIBU MENYUSU - Esp bantu untuk memperbanyakkan dan pekatkan air susu. Penting untuk anak anda mendapatkan khasiat secukupnya. Apa yg dimakan oleh si ibu inshaAllah anak anda juga turut mendapatkan khasiatnya sekaligus dapat bagi kulit baby cerah dan gebu
.
.
πŸƒIBU BERPANTANG - Esp bantu untuk mempercepatkan dan memulihkan luka bersalin. Pengambilan Esp secara konsisten dapat menghilangkan parut luka bersalin
.
.
Wanita bekerjaya, Surirumah & Lelaki aktif juga sesuai untuk mengamalkan minum Esp secara konsisten. Bantu memberikan rasa kenyang lebih lama & kekal bertenaga sepanjang hari serta membantu mengelakkan gastrik
.
.
.
@sarimah.shakleedistributor
πŸ“² 019-8996711 .
πŸ”Ήfast action fast result!
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia

0πŸ’¬

"Jenama lain tak best lah sis.Confirm akan repeat order"
.
.
"Jenama XXX tu tak merawat macam CFSW lah dear."
.
.
"Menyesal tak jumpa CFSW sebelum ni super best. OMG, menyesal tak guna CFSW sebelum ni"
.
.
"CFSW lah Feminine Wash paling best saya pernah guna dear.Confirm takkan tukar jenama lain"
.
.
"Takde Feminine Wash boleh lawan kepantasan CFSW rawat masalah Cik Bunga"
.
.
Yup ! Ini antara kata-kata pengguna CFSW lepas sekali penggunaan. Ramai dah obsess dgn CFSW. .
Guna dulu CFSW lepastu nilai. Mmg superbbbbb. Bukan kami cakap, tapi pengguna yang cakap. Mmg mcm-mcm lagi lah kata mereka nak list tak muat di ruang caption ni. Korang sendiri cuba Pembersih Wanita Scrub Lembut & Halus Pertama di Malaysia ni. πŸ˜„
.
.
.
wassap 012-2285935 πŸ“²
.
.
POSTAGE: RM8 (S,M) RM11 (S,S)
.
.
.
#skinstories #celebrityfemininescrubwash #femininewash #pencuciwanita #hygienewash
#tatiskincare #glowglowing #nurkasih #vasia #manjekasih #terlajaklaris #quputih #jamususukdara #nurani #perlaking #dnasskincare #shaklee #susukkekaldara #dms360 #pamoga #kosmetikmurah #glowingspeed #bodyscrub #olicandy #Askosmetik #princessbvrc #dtrim #tabitaskincare #honeybeevenom #sexyladies

0πŸ’¬

Kenapa yang ni jadi pilihan sekarang 😎

Jom check it out! "Sains pembebasan berterusan secara semulajadi" vitamin C telah direka oleh Shaklee

Setiap tablet Vitamin C mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulitnya (500mg)

Pembebasan 1.5 vitamin C buah tersebut kedalam tubuh kita setiap jam

Ujian klinikal telah membuktikan vitamin C didalam 2 tablet Vitamin Shaklee (didalam jurang masa 5 jam) mampu kekal didalam plasma darah kita selama 24 jam

Setiap tablet mengandungi 120mg bioflavonoid (25% dari bioflavonoid, diekstrak dari kulit buah) yang juga dikenali sebagai vitamin C Complex

Mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C didalam tubuh kita, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas .

Manfaat utama:
Menolong/membantu/menjaga/memelihara
βœ… membentuk kolagen
βœ… memperbaiki simptom pendarahan
βœ… peningkatan sistem imun
βœ… memerangi kenser
βœ… mencantikkan kulit
βœ… memperbaiki insomnia
βœ… mengekalkan kolesterol sihat
Nak try ikhtiar jugak?

Bagitau ya! πŸ˜‰

#shaklee
#supplements
#detox
#kurus
#cantik
#ideal
#sihat
#sayamakansayajual
#sharingiscaring
#healthylifestyle
#healthy
#lifestyle
#motivasi
#motivation
#selfreminder
#positivequote
#vitaminc
#imun
#kolagen
#kulitsihat
#dailyroutine
#rutinharian
#promoNovember

0πŸ’¬

πŸ“Œ KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

32. Kecantikan kulit dan rambut

Berminat? Meh pm atau whatsapp Fiza!! Your most wanted SID
Ana Afiza

#shakleefreegift #shakleehargapromosi #shakleeutm #shaklee

0πŸ’¬

πŸ“Œ KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

32. Kecantikan kulit dan rambut

Berminat? Meh pm atau whatsapp Fiza!! Your most wanted SID
Ana Afiza

#shakleefreegift #shakleehargapromosi #shakleeutm #shaklee

0πŸ’¬

πŸ“Œ KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

32. Kecantikan kulit dan rambut

Berminat? Meh pm atau whatsapp Fiza!! Your most wanted SID
Ana Afiza

#shakleefreegift #shakleehargapromosi #shakleeutm #shaklee

0πŸ’¬

πŸ“Œ KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

32. Kecantikan kulit dan rambut

Berminat? Meh pm atau whatsapp Fiza!! Your most wanted SID
Ana Afiza

#shakleefreegift #shakleehargapromosi #shakleeutm #shaklee

0πŸ’¬

πŸ“Œ KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

32. Kecantikan kulit dan rambut

Berminat? Meh pm atau whatsapp Fiza!! Your most wanted SID
Ana Afiza

#shakleefreegift #shakleehargapromosi #shakleeutm #shaklee

0πŸ’¬

πŸ“Œ KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

32. Kecantikan kulit dan rambut

Berminat? Meh pm atau whatsapp Fiza!! Your most wanted SID
Ana Afiza

#shakleefreegift #shakleehargapromosi #shakleeutm #shaklee

0πŸ’¬

πŸ“Œ KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ESP

1. Dilengkapi dengan unsur kalsium untuk elakkan kerapuhan tulang kerana serbuk soya yang tidak bersifat keasidan.

2. Membekalkan tenaga berterusan yang bertahan selama beberapa jam
3. Memberi rasa kenyang bagi individu yang dalam proses mengurangkan berat badan

4. Membantu menjadikan kulit lebih berseri danmenganjalkan kulit/awet muda kerana protein penting untuk kulit.

5. Meransang regenerasi kulit dan otot, mengurangkan kedutan,
6. Memberi ton warna kulit yang sekata

7. Membantu menghilangkan parut jerawat di muka, menjadikan kulit muka halus-mulus, gebu

8. Protein yang lengkap (mengandungi 9 asid amino yang penting untuk fungsi badan)

9. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin dan 4 sumber mineral

10. Rendah lemak, tanpa kolestrol

11. Diproses pada kadar suhu rendah dan menjaga kualiti protin yang tinggi

12. 1tin 850g dihasilkan dari 30kg kcg soya

13. Diproses menggunakan air bukannya alkohol untuk memelihara kandungan isoflavone

14. Protein soya(tumbuhan )lebih mudah dihadam berbanding protein haiwan

15. Membantu mengurangkan risiko kanser,
16. Bertindak sebagai antioksidan,
17. Menguatkan sistem imun tubuh,
18. Mempertingkatkan tahap kolestol baik,
19. Memelihara kesihatan jantung
20. Membaiki pigmentasi – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, pigmentasi, kedutan dan kesan tua

21. Membaiki memori – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan

22. Pembekal tenaga – membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan

23. Baik untuk hormon – kacang soya kaya dgn isoflavones.
24. Membantu merendahkan paras kolestrol,
25. Mencegah osteoporosis
26. Membantu pembentukan sel-sel baru.

27. Membantu menyembuhkan gastrik.
28. Memberi kekenyangan, sesuai untuk diet menguruskan badan.

29. Mempercepatkan pemulihan luka selepas pembedahan.

30. Memudarkan parut

31. Membantu pembinaan tubuh kanak-kanak

32. Kecantikan kulit dan rambut

Berminat? Meh pm atau whatsapp Fiza!! Your most wanted SID
Ana Afiza

#shakleefreegift #shakleehargapromosi #shakleeutm #shaklee

0πŸ’¬