#shaklee

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . .
Yuk cek IG kami seputar program kehamilan dengan tingkat keberhasilannya 95%, ayo tunggu apalagi sudah banyak yang berhasil mengikuti promil kami.
menghubungi kami:
PIN: 5D590C11
WA: 085331426792

1πŸ’¬

SEANDAINYA TAHU CARA YANG TEPAT..? Banyak orang yang merencanakan kehamilanya dengan berbagai cara tanpa mengetahui sebab dan akibatnya,
Sudah berbagai cara dilakukan..! Sudah kemana mana tapi belum berhasil juga.
Apakah Anda telah cukup lama menikah namun belum kunjung diberikan momongan?
Atau Anda sudah pernah melahirkan namun sulit hamil lagi?

Apakah Anda sudah berbagai macam suplemen tapi tidak kunjung berhasil?
Apakah Anda ingin bisa hamil dalam satu, dua atau tiga bulan seperti Ibu-Ibu dalam testimoni di atas?

Bila jawaban Anda semuanya adalah β€œIYA”, maka Anda membutuhkan CARA CEPAT HAMIL.
Sebuah metode yang sdh teruji selama 6 tahun dgn hasil yang sangat luar biasa. " SEGERA BERGABUNG dengan PROMIL kami, kami akan bimbing hingga berhasil " " Hamil Dalam 60 Hari "
Follow:
@my.hamile
@my.hamile
@my.hamile
@my.hamile πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person πŸ“±BBM: 5D49ACD2
πŸ“±WA: 082266034201

#like yuuk jika ini bermanfaat
atau #share jika ini bermanfaat buat teman.
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#pilihantepat_promilcepat03
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimauraΒ  #terapiinstagram
#syukurselalu

0πŸ’¬

Most of us do not reach success because we quit working toward our goals when we don’t see big results in the first 3 months. The flowers will boom, keep working toward your dreams and don’t give up. Shaklee - to learn more about Shaklee and working from home go to Keo.myshaklee.com #shaklee

0πŸ’¬

Loading...

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya.
Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... يَ رَ Ψ¨Ω‘ΩŽΩ„Ω’ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’.
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
METODE PROMIL PRAKTIS DAN SEHAT DALAM WAKTU YANG RELATIF SINGKAT
PIN: DC9F28CF
WA: 083134901831

1πŸ’¬

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti.
Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau.

JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... #regrann

Follow:
@mybaby_program
@mybaby_program
@mybaby_program
@mybaby_program
@mybaby_program πŸ₯info kesehatan, medis,
Program hamil & kewanitaan
οΈπŸ“²PIN; DB69BE2B
οΈπŸ“²WA; 081327768280
οΈπŸ“²Line; ️081327768280

2πŸ’¬

.
.
Mengantuk dah..
Jom tidoπŸ˜‚
.
.
Esok kalau panjang umur kita jumpa lagi..
Assalamualaikum😊

34πŸ’¬

Loading...

Perghhhh!!!!
Murah gile ig @dalizgrafix ni jual
BUSINESS CARD!
==============
⚑️ Harga Mampu milik dari serendah RM10/Box!
⚑️Jenis KALIS AIR pulak tu. πŸ™€
⚑️ Tak de design? Jgn risau, Kak Daliz boleh tolong designkan.
⚑️ Yang FREE Design pon ade!
β€’
Jom la cepat2 follow ig ni :-
@dalizgrafix @dalizgrafix @dalizgrafix
@dalizgrafix @dalizgrafix @dalizgrafix
β€’
STICKER murah2 pon ade. Mmg terlajak murah. Dari RM20 untuk 120 keping!
.
πŸ“² Whatsapp : 010 228 4805 (no call)
. #kadnama #kadnamamurah #businesscard #businesscardmurah #mininamecard #dalizfreedesign
#urgentnamecard #urgentbusinesscard #kadsegera #kadnamasegera #urgentjob #kajang #cheras #ampang #print #sticker #stickermurah #stickerkahwin #lable #tag #labletag #tagging #ajimaura #terapiinstagram #spotuv #shaklee

1πŸ’¬

Rasakan menjadi ibu. Rasakan menjadi bagian dr kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan. Kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa Tuhan, tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah, pasti Tuhan akan memberikannya. . Ψ’Ω…ΩŠΩ† Ψ’Ω…ΩŠΩ† ΩŠΨ§Ψ±Ψ¨Ω‘ Ψ§Ω„ΨΉΨ§Ω„Ω…ΩŠΩ†
Yuk bun, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikatnya kecilnya terlalu lama untuk menunggu bunda
Yuk konsultasikan penghambat kehamilannya dgn kami ================================ γ…€γ…€
BBM : DD49481A
WA/SMS : 082247196263 ================================ γ…€γ…€γ…€γ…€
γ…€γ…€
#terapiinstagram
#syukurselalu
#usahawanonline
#viral
#belajarinstagram
#usahawanmuda
#freedom
#gainpost
#love
#lifestyle
#instadairy
#youcanduit
#powergold
#shaklee
#dms360
#nurraysabeauty
#toneexcel
#testimoni
#jsd
#ukhwahti
#instagood
#eusahawan
#instafamous
#ukhwahti
#usahawan
#bisnesonline
#seminar
#ajimauraΒ  #terapiinstagram
#syukurselalu

0πŸ’¬

Loading...

Today is as good as any other to start. Start on the road to making your dreams a reality. #Shaklee #LoveYourLife2018
.
.
.
.
#LiveYoungerLonger #LiveLookLove #TheShakleeEffect #TheShakleeDifference #PresidentsDay #BeYourOwnBoss #mondaymotivation

0πŸ’¬

Kapan ya bisa ada dia dalam rahimku karna sdh cukup lama aku menunggu ... Loh kok di tunggu ? Di jemput dong dengan usaha yg Tepat
Jangan menunggu Keajaiban, sebab keajaiban sebenarnya itu datang melalui Doa dan dengan usaha yang tepat .. Jangan menunda terlalu lama atas dasar ketakutan dan kecurigaan tanpa pengetahuan dan pemahaman yang benar .. #regrann
Semoga yang like dan πŸ‘‰ mengikuti promil kami bisa hamil di thn ini Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... Ψ’Ω…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’... يَ رَ Ψ¨Ω‘ΩŽΩ„Ω’ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩ…ΩΩŠΩ‘Ω†Ω’. ============================= Follow:
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi

JANGAN RAGU
KONSULTASI GRATIS οΈβœ”οΈ contact person :
οΈπŸ“² BBM : M4UHAMIL
πŸ“²WA: 0852 3238 7949

Kami bimbing step by step sampai berhasil

2πŸ’¬

Proses Pembuahan, merupakan awal Cara Terjadinya Kehamilan pada Manusia, Saat Hubungan Suami Istri terjadi, seorang suami rata-rata mengeluarkan air mani sebanyak 3 cc, dan setiap 1 cc air mani yang normal akan mengandung sekitar 100 juta hingga 120 juta buah sel sperma..Setelah air mani ini terpancar (ejakulasi) ke dalam rahim istri, jutaan sel sperma ini akan berlarianmelintasi rongga rahim, saling berebut untuk mencapai sel telur matang yang ada pada saluran tuba di seberang rahim..Setelah sebagian sel sperma sudah bisa sampai ke tempat pembuahan. dari sekian juta sel sperma yang ada, ternyata hanya sebuah sel sperma yang lebih dahulu menyentuh sel telur saja yang dizinkan membuahi. ️ ️
Follow:
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY
@MY.PREGNANCY.MOMY πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi

JANGAN RAGU
KONSULTASI GRATIS οΈβœ”οΈ contact person :
οΈπŸ“² BBM : M4UHAMIL
πŸ“²WA: 0852 3238 7949

Kami bimbing step by step sampai berhasil

2πŸ’¬

Loading...

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn

Anak adalah karunia Allah yang harus kita jaga sebaik mungkin, karena anak anugerah yang tidak dapat dinilai dengan apapun. Oleh karena itu mulailah menjaga si kecil dari sejak dalam kandungan hingga ia lahir, beranjak besar hingga ia dewasa nanti.
Tugas orang tua tidak hanya memberi anak semua kebutuhan dunianya semata, tapi wajib bagi orang tua untuk memberikan anak semua kebutuhan rohaninya. Mengajarinya iman yang benar, mengenal Tuhan dan melaksanakan semua perintah dan larangan-Nya. Anak ibarat kertas putih yang siap dicorat-coret oleh orang tuanya. Oleh karena itu, orang tua ibarat sebuah pena yang akan menuliskan apa saja yang orang tuanya mau.

JANGAN TUNDA KEHAMILAN SELAGI USIA FISIK DAN MATERI MASIH MAMPU..... #regrann

Follow:
@HEALTHY.PREGNANCYSOLUTION
@HEALTHY.PREGNANCYSOLUTION
@HEALTHY.PREGNANCYSOLUTION
@HEALTHY.PREGNANCYSOLUTION
@HEALTHY.PREGNANCYSOLUTION πŸ₯info kesehatan, medis,
Program hamil & kewanitaan
οΈπŸ“²PIN; DB69BE2B
οΈπŸ“²WA; 081327768280 οΈπŸ“²Line; 081327768280

3πŸ’¬

BAHAGIA adalah ketika mendengar suara TANGISAN BAYI yang telah kita KANDUNG SELAMA 9 BULAN, dan kini hadir di tengah-tengah kita... bagi seorang wanita, tidak ada yang dapat menggantikan KEBAHAGIAAN ini.. Salah satu KODRAT WANITA adalah dapat MELAHIRKAN BAYI dari RAHIMnya sendiri... Tidak ada yang tidak mungkin jika TUHAN menghendaki... apapun PENGHAMBAT KEHAMILAN nya akan TERTUNTASKAN!! Bagi bunda yang belum berkesempatan HAMIL dan MEMILIKI MOMONGAN, jangan pesimis bunda... kami punya SOLUSI CEPAT HAMIL!! Aman mudah dan tanpa efek samping..
Tetap semangat dan optimis bunda..pasti ada jalan untuk bisa hamil... Follow:
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant
@my.pregnant πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person πŸ“±BBMD6C06E11
πŸ“±WA: 082247197177
πŸ“±LINE: happypregnantmamy19
πŸ“±LINE@: @idv1602m
️ ️

2πŸ’¬

Cina mana pulak ni.... Lepas ambil set Detox + Vit C + Vivix

Dah macam anak cino plak muko ehhhh.kannnn!!!! Encem

Apalagi yg KB nk buktikan dgn korang lagi lepas consume Shaklee

Kb merayu kat korang jgn beli produk yg ada merkuri tu...kojap yo putih bilo ko bogonti... hahhhh muko ko terbakar lah, menggelupas lah, bertambah jerawat lah sebab kulit muko dah nipis

Tak cuba tak tahu, dah cuba nak selalu
Wasap KB cepat tau. 01126150682

#Shaklee #shakleeworldwide
#abe #abg #teruna #jerawat #cantikalami #shakleensembilan #shakleelover #ajl32 #zulariffin #remyishak #produk #pro #cun #filem #groomtobe #kulitcantik #kulit #suppliment #vitamins #detox #vivix

0πŸ’¬

Loading...

Looking for a skincare line that is vegan, gluten free, and gets your skin glowing? Look no further! YOUTHℒ️ will not only dramatically improve the health of your skin, but it’s 100% guaranteed to shift your skin to a younger age. Go ahead.. treat yoself.. ;)
.
.
.
.
.
#Shaklee #TheShakleeEffect #TheShakleeDifference #AntiAging #GlutenFree #Vegan #Skincare #Beauty #YouthByShaklee #YouthSkincare #SkincareSunday #LookYoungerLonger @shakleehq πŸ“· @olyacreative

1πŸ’¬

Siang tadi cust ni baru je order
1 botol Vivix , 1 Omega Guard , 1 Herb Laxβœ…βœ…βœ…
.
Skrg cust ni tambah lagi 2 botol Vivix.
Zai blm reply cust ni terus berdesup bayar zap zap zap.πŸ’ͺ
.
Ya Allah, nak menangis happy jumpa customer mcm ni 😭
.
Tq laa sebab order dengan zai & percayakan zai 😘
.
#teamzinniaaura
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
#vivixshaklee
.
😘

0πŸ’¬

Siang tadi cust ni baru je order
1 botol Vivix , 1 Omega Guard , 1 Herb Laxβœ…βœ…βœ…
.
Skrg cust ni tambah lagi 2 botol Vivix.
Zai blm reply cust ni terus berdesup bayar zap zap zap.πŸ’ͺ
.
Ya Allah, nak menangis happy jumpa customer mcm ni 😭
.
Tq laa sebab order dengan zai & percayakan zai 😘
.
#teamzinniaaura
#belakangtabirsbz
#shakleebest
#sayajual
#sayajualshaklee
#shaklee
#shakleemalaysia
#codshaklee
#codshakleejb
#codshakleejohorbahru
#shakleejohorbahru
#shakleejohor
#shakleejb
#shakleesingapore
#shakleebrunei
#bazaarpaknil
#vivixshaklee
.
😘

1πŸ’¬

Loading...

Vitamin C dikenal sebagai Sustained Release Vita-C Plus (500mg)

Apa yang menyebabkan Vitamin C Shaklee ini BERBEZA dengan Vitamin C jenama lain?

1. Vitamin C Shaklee BUKAN vitamin sintetik!
- Suplemen yang ada di Shaklee semuanya terdiri daripada vitamin natural-termasuklah Vitamin C. Tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik mempunyai kesan antioksidan dan pro-oksidan dalam masa yang sama! Bermakna walaupun ia menghapuskan radikal bebas dalam tubuh, pada masa yang sama ia juga menghasilkan radikal bebas!

2. Vitamin C Shaklee bersifat
'Sustained Release'/pelepasan masa
- Apabila anda memakan Vitamin C Shaklee (500mg), anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti!

3. 1 tablet Vitamin C Shaklee (500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren!
- Bayangkan dengan hanya memakan 1 biji tablet Vitamin C Shaklee, anda mendapat manfaat sebanyak anda memakan 7 setengah biji oren setiap hari! Hebat kan?

4. Vitamin C Shaklee mengandungi "bioflavonoids".
- Tahukah anda bahawa vitamin C sintetik tidak mempunyai bioflavonoids? Ianya cuma semata-mata asid askorbik sahaja. Bermakna ia tidak mampu bertindak seperti vitamin C yang sebenar. Bioflavonoids adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. Dan ya, Vitamin C Shaklee ada bioflavonoids!

5. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
- Semuanya natural!
.
Jadi, sekiranya anda mahukan Vitamin C yang natural dan benar-benar bermanfaat untuk anda, maka Vitamin C Shaklee adalah pilihan yang paling tepat sekali!
.
.Sebarang pertanyaan atau order bolehlah menghubungi Liyana. .
.
.Liyana / 0148181310
.TRUSTED SID SHAKLEE

1πŸ’¬

Vitamin C dikenal sebagai Sustained Release Vita-C Plus (500mg)

Apa yang menyebabkan Vitamin C Shaklee ini BERBEZA dengan Vitamin C jenama lain?

1. Vitamin C Shaklee BUKAN vitamin sintetik!
- Suplemen yang ada di Shaklee semuanya terdiri daripada vitamin natural-termasuklah Vitamin C. Tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik mempunyai kesan antioksidan dan pro-oksidan dalam masa yang sama! Bermakna walaupun ia menghapuskan radikal bebas dalam tubuh, pada masa yang sama ia juga menghasilkan radikal bebas!

2. Vitamin C Shaklee bersifat
'Sustained Release'/pelepasan masa
- Apabila anda memakan Vitamin C Shaklee (500mg), anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti!

3. 1 tablet Vitamin C Shaklee (500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren!
- Bayangkan dengan hanya memakan 1 biji tablet Vitamin C Shaklee, anda mendapat manfaat sebanyak anda memakan 7 setengah biji oren setiap hari! Hebat kan?

4. Vitamin C Shaklee mengandungi "bioflavonoids".
- Tahukah anda bahawa vitamin C sintetik tidak mempunyai bioflavonoids? Ianya cuma semata-mata asid askorbik sahaja. Bermakna ia tidak mampu bertindak seperti vitamin C yang sebenar. Bioflavonoids adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. Dan ya, Vitamin C Shaklee ada bioflavonoids!

5. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
- Semuanya natural!
.
Jadi, sekiranya anda mahukan Vitamin C yang natural dan benar-benar bermanfaat untuk anda, maka Vitamin C Shaklee adalah pilihan yang paling tepat sekali!
.
.Sebarang pertanyaan atau order bolehlah menghubungi Liyana. .
.
.Liyana / 0148181310
.TRUSTED SID SHAKLEE

1πŸ’¬

Vitamin C dikenal sebagai Sustained Release Vita-C Plus (500mg)

Apa yang menyebabkan Vitamin C Shaklee ini BERBEZA dengan Vitamin C jenama lain?

1. Vitamin C Shaklee BUKAN vitamin sintetik!
- Suplemen yang ada di Shaklee semuanya terdiri daripada vitamin natural-termasuklah Vitamin C. Tahukah anda bahawa Vitamin C sintetik mempunyai kesan antioksidan dan pro-oksidan dalam masa yang sama! Bermakna walaupun ia menghapuskan radikal bebas dalam tubuh, pada masa yang sama ia juga menghasilkan radikal bebas!

2. Vitamin C Shaklee bersifat
'Sustained Release'/pelepasan masa
- Apabila anda memakan Vitamin C Shaklee (500mg), anda akan mendapat manfaatnya berterusan lebih kurang selama 5 jam! Ini adalah kerana, ia akan dilepaskan sebanyak 100mg bagi setiap 1 jam. Bermakna anda akan mendapat manfaatnya selama 5 jam tanpa henti!

3. 1 tablet Vitamin C Shaklee (500mg) bersamaan dengan 7 setengah biji oren!
- Bayangkan dengan hanya memakan 1 biji tablet Vitamin C Shaklee, anda mendapat manfaat sebanyak anda memakan 7 setengah biji oren setiap hari! Hebat kan?

4. Vitamin C Shaklee mengandungi "bioflavonoids".
- Tahukah anda bahawa vitamin C sintetik tidak mempunyai bioflavonoids? Ianya cuma semata-mata asid askorbik sahaja. Bermakna ia tidak mampu bertindak seperti vitamin C yang sebenar. Bioflavonoids adalah pigmen tumbuhan-tumbuhan yang dijumpai banyak di dalam buah-buahan sitrus. Ia membantu dalam penyerapan vitamin C sepenuhnya dan memelihara vitamin C itu sendiri daripada oksidasi. Dan ya, Vitamin C Shaklee ada bioflavonoids!

5. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.
- Semuanya natural!
.
Jadi, sekiranya anda mahukan Vitamin C yang natural dan benar-benar bermanfaat untuk anda, maka Vitamin C Shaklee adalah pilihan yang paling tepat sekali!
.
.Sebarang pertanyaan atau order bolehlah menghubungi Liyana. .
.
.Liyana / 0148181310
.TRUSTED SID SHAKLEE

1πŸ’¬

Semoga yang like dan komen amin bulan ini bisa cepat mempunyai momongan.,. Amiinn
. . . . . β€œYaa Allah, maafkan saya dan suami/istri. Beri kami yaa Allah, keturunan seperti mereka yang lebih dulu mempunyai keturunan. Bila kami ada kesalahan hingga doa terhalang, mohon dimaafkan, dan kabulkan doa kami yaa Allah. Kami janji akan memperbaiki dan menambah segala ibadah wajib dan sunnah-sunnah kami. Akan memperbanyak dan membesarkan sedekah kami. Engkau teramat mampu dan kuasa membuat kami mempunyai keturunan, tidak ada halangan sama sekali.” Yuk Bunda amin kan like dan share doa ini bunda. agar bunda yang belum dberikan keturunan segera dberikan keturunan yang soleh/solehah. AAMIIN ===================================================
Tekan β™₯️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! .
Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian
Follow:
@my.babyprogram
@my.babyprogram
@my.babyprogram
@my.babyprogram
@my.babyprogram πŸ₯Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, Program hamil & hiburan bayi
οΈβœ”οΈ contact person :
οΈπŸ“² BBM : D93FDE3A
πŸ“²WA; 081331763696
πŸ“²LINE; 081331763696

2πŸ’¬

πŸ”₯MIX IT UP MONDAYπŸ”₯

If you are a cherry fan, this is a great one!! Drop a picture in the comments of your shake after you make it - we love reading reviews of what you think!

#burnbootcamp #burnbootcampfrisco #mixitupmonday #shaklee #lifeshake

0πŸ’¬

Large studies have linked magnesium deficiency to high blood pressure, while some have shown an association between magnesium supplements and a decreased risk of death from heart disease.
"Some researchers say that, as a nation, we could cut our rate of heart disease by one-half if we took more magnesium," says City Island, N.Y.-based Carolyn Dean, MD, ND, author of The Miracle of Magnesium. "Magnesium is the body's natural calcium channel blocker. It balances out the excess calcium that is associated with the heart going into muscle spasm, which equals a heart attack." #shaklee #vitalmag #magnesium #hearthealth #supplements #health

0πŸ’¬

Anda sedang mencari produk #shaklee seperti :
.
βœ… #espshaklee
βœ… #vitacplusshaklee
βœ… #omegaguardshaklee
βœ… #setberpantangshaklee
βœ… #setmenyusushaklee
.
Dan lain-lain produk? Uni boleh bantu 😊. Uni sediakan free consultation dan harga produk yang Uni jual amat berpatutan dan menjimatkan.❀️
.
.
Jom buat pesanan Shaklee dengan Uni hari ini πŸ‘Œ
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shakleejohor #shakleetamanrinting #shakleebandarserialam #shakleepasirgudang #bcomplexshaklee #shakleepermasjaya #shakleepermasjaya #setslimmingshaklee #setmenyusushaklee

0πŸ’¬

Anda sedang mencari produk #shaklee seperti :
.
βœ… #espshaklee
βœ… #vitacplusshaklee
βœ… #omegaguardshaklee
βœ… #setberpantangshaklee
βœ… #setmenyusushaklee
.
Dan lain-lain produk? Uni boleh bantu 😊. Uni sediakan free consultation dan harga produk yang Uni jual amat berpatutan dan menjimatkan.❀️
.
.
Jom buat pesanan Shaklee dengan Uni hari ini πŸ‘Œ
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shakleejohor #shakleetamanrinting #shakleebandarserialam #shakleepasirgudang #bcomplexshaklee #shakleepermasjaya #shakleepermasjaya #setslimmingshaklee #setmenyusushaklee

0πŸ’¬

Anda sedang mencari produk #shaklee seperti :
.
βœ… #espshaklee
βœ… #vitacplusshaklee
βœ… #omegaguardshaklee
βœ… #setberpantangshaklee
βœ… #setmenyusushaklee
.
Dan lain-lain produk? Uni boleh bantu 😊. Uni sediakan free consultation dan harga produk yang Uni jual amat berpatutan dan menjimatkan.❀️
.
.
Jom buat pesanan Shaklee dengan Uni hari ini πŸ‘Œ
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shakleejohor #shakleetamanrinting #shakleebandarserialam #shakleepasirgudang #bcomplexshaklee #shakleepermasjaya #shakleepermasjaya #setslimmingshaklee #setmenyusushaklee

0πŸ’¬

Anda sedang mencari produk #shaklee seperti :
.
βœ… #espshaklee
βœ… #vitacplusshaklee
βœ… #omegaguardshaklee
βœ… #setberpantangshaklee
βœ… #setmenyusushaklee
.
Dan lain-lain produk? Uni boleh bantu 😊. Uni sediakan free consultation dan harga produk yang Uni jual amat berpatutan dan menjimatkan.❀️
.
.
Jom buat pesanan Shaklee dengan Uni hari ini πŸ‘Œ
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shakleejohor #shakleetamanrinting #shakleebandarserialam #shakleepasirgudang #bcomplexshaklee #shakleepermasjaya #shakleepermasjaya #setslimmingshaklee #setmenyusushaklee

0πŸ’¬

Anda sedang mencari produk #shaklee seperti :
.
βœ… #espshaklee
βœ… #vitacplusshaklee
βœ… #omegaguardshaklee
βœ… #setberpantangshaklee
βœ… #setmenyusushaklee
.
Dan lain-lain produk? Uni boleh bantu 😊. Uni sediakan free consultation dan harga produk yang Uni jual amat berpatutan dan menjimatkan.❀️
.
.
Jom buat pesanan Shaklee dengan Uni hari ini πŸ‘Œ
.
www.wasap.my/60187669798
.
#shakleejohor #shakleetamanrinting #shakleebandarserialam #shakleepasirgudang #bcomplexshaklee #shakleepermasjaya #shakleepermasjaya #setslimmingshaklee #setmenyusushaklee

0πŸ’¬