#shawlmurah

Secure and amazingly comfortable, it's no wonder that our svanescarves inners are popular! When you have a good svanescarves inner, you can easily style your scarf any way you like! There'll be a lot of colors for you to match with your scarf. Price RM 10 Only!

1πŸ’¬

Ariani Luxe u olzz... With eyelash hem.

RM60 sahaja!!! Exclude postage.

DM kite cepat2!!! #eyelash #brandedinspired #dendamaurora #fattzura #shawlinspired #shawlmurah

3πŸ’¬

Warna² terbaru hybrid shawl..berminat boleh whatsapp husna 0193157025 😍
#sayajualshawl#shawlmurah#shawlpelbagaibidang#shawlpelbagaibidang#shawlbidangbesar

1πŸ’¬

Loading...

CATALOG SHAWL KEKNIS 4
Shawl Keknis
Heavy Chiffon
Senang bentuk
Senang iron
Lebar & panjang
Warna2 menarik
Jahitan kemas
87 pilihan warna kesukaan korang 🎊

RM10 shj
Boleh lah singgah jenguk² intai² lamar² risik² pinang² Shawl Keknis kami eh. Pape roger 😝

Okay tak, berminat nak beli tekan je link dekat bio, nanti terus je direct pd whatsapp kami. Jimat masa jimat masa tak payah save number πŸ˜‰ okay sayangΒ² silalah tengok. hehe

#jualamakhirtahun #yearendsales2017 #jualanmurah2017 #jualangedung #jualmurah #shawlkeknis #haniszalikha #shawlchiffon #shawlmurah #wideshawlmurah #bazaarpaknil #fattzura #moodrepublik

0πŸ’¬

CATALOG SHAWL KEKNIS 3
Shawl Keknis
Heavy Chiffon
Senang bentuk
Senang iron
Lebar & panjang
Warna2 menarik
Jahitan kemas
87 pilihan warna kesukaan korang 🎊

RM10 shj
Boleh lah singgah jenguk² intai² lamar² risik² pinang² Shawl Keknis kami eh. Pape roger 😝

Okay tak, berminat nak beli tekan je link dekat bio, nanti terus je direct pd whatsapp kami. Jimat masa jimat masa tak payah save number πŸ˜‰ okay sayangΒ² silalah tengok. hehe

#jualamakhirtahun #yearendsales2017 #jualanmurah2017 #jualangedung #jualmurah #shawlkeknis #haniszalikha #shawlchiffon #shawlmurah #wideshawlmurah #bazaarpaknil #fattzura #moodrepublik

0πŸ’¬

CATALOG SHAWL KEKNIS 2
Shawl Keknis
Heavy Chiffon
Senang bentuk
Senang iron
Lebar & panjang
Warna2 menarik
Jahitan kemas
87 pilihan warna kesukaan korang 🎊

RM10 shj
Boleh lah singgah jenguk² intai² lamar² risik² pinang² Shawl Keknis kami eh. Pape roger 😝

Okay tak, berminat nak beli tekan je link dekat bio, nanti terus je direct pd whatsapp kami. Jimat masa jimat masa tak payah save number πŸ˜‰ okay sayangΒ² silalah tengok. hehe

#jualamakhirtahun #yearendsales2017 #jualanmurah2017 #jualangedung #jualmurah #shawlkeknis #haniszalikha #shawlchiffon #shawlmurah #wideshawlmurah #bazaarpaknil #fattzura #moodrepublik

0πŸ’¬

Loading...

CATALOG SHAWL KEKNIS 1
Shawl Keknis
Heavy Chiffon
Senang bentuk
Senang iron
Lebar & panjang
Warna2 menarik
Jahitan kemas
87 pilihan warna kesukaan korang 🎊

RM10 shj
Boleh lah singgah jenguk² intai² lamar² risik² pinang² Shawl Keknis kami eh. Pape roger 😝

Okay tak, berminat nak beli tekan je link dekat bio, nanti terus je direct pd whatsapp kami. Jimat masa jimat masa tak payah save number πŸ˜‰ okay sayangΒ² silalah tengok. hehe

#jualamakhirtahun #yearendsales2017 #jualanmurah2017 #jualangedung #jualmurah #shawlkeknis #haniszalikha #shawlchiffon #shawlmurah #wideshawlmurah #bazaarpaknil #fattzura #moodrepublik

0πŸ’¬

Loading...
Loading...

TQ SYG pakai @shawlbyayuneeazmee and maxi @byayuneeazmee πŸ’‹
.
Untuk warna shawl yg ready stock bole whatsapp/PM/DM kite tauπŸ’‹
.
.
.
.
Shawl ByAyuneeAzmee 😘😘 RM25 aje! Harga kasih sayang yg mampu milik.. 100% di jahit dengan penuh teliti dan penuh kasih sayang.
βœ…Wide shawl (approximate 1.7m wide)
βœ…Material heavy chiffon
βœ…High Quality
βœ…Baby seam (jahit kelim) face side only
βœ…RM25 exc postage RM7
βœ…Buy 3 RM70 + FREEGIFT exc postage
βœ…0194367622 @ 0135833600
βœ…IG @shawlbyayuneeazmee &
@byayuneeazmee
βœ…FBPAGE : Shawl ByAyuneeAzmee

#shawl #shawlmurah #byayuneeazmee #highquality #goodquality #chiffonwideshawl #shawlbyayuneeazmee #chiffonwideshawlmurah #tudungmurah #highquality #wideshawl #shawlmurahgila #shawllover #hijabista #shawlterlajakmurah #shawlquality #readystockshawl #bridemaidshawl

0πŸ’¬

Loading...

TQ SYG @wrfatinfarhanah beli @shawlbyayuneeazmee πŸ’‹
.
Untuk warna shawl yg ready stock bole whatsapp/PM/DM kite tauπŸ’‹
.
.
.
.
Shawl ByAyuneeAzmee 😘😘 RM25 aje! Harga kasih sayang yg mampu milik.. 100% di jahit dengan penuh teliti dan penuh kasih sayang.
βœ…Wide shawl (approximate 1.7m wide)
βœ…Material heavy chiffon
βœ…High Quality
βœ…Baby seam (jahit kelim) face side only
βœ…RM25 exc postage RM7
βœ…Buy 3 RM70 + FREEGIFT exc postage
βœ…0194367622 @ 0135833600
βœ…IG @shawlbyayuneeazmee &
@byayuneeazmee
βœ…FBPAGE : Shawl ByAyuneeAzmee

#shawl #shawlmurah #byayuneeazmee #highquality #goodquality #chiffonwideshawl #shawlbyayuneeazmee #chiffonwideshawlmurah #tudungmurah #highquality #wideshawl #shawlmurahgila #shawllover #hijabista #shawlterlajakmurah #shawlquality #readystockshawl #bridemaidshawl

0πŸ’¬

TQ SYG beli @shawlbyayuneeazmee πŸ’‹
.
Untuk warna shawl yg ready stock bole whatsapp/PM/DM kite tauπŸ’‹
.
.
.
.
Shawl ByAyuneeAzmee 😘😘 RM25 aje! Harga kasih sayang yg mampu milik.. 100% di jahit dengan penuh teliti dan penuh kasih sayang.
βœ…Wide shawl (approximate 1.7m wide)
βœ…Material heavy chiffon
βœ…High Quality
βœ…Baby seam (jahit kelim) face side only
βœ…RM25 exc postage RM7
βœ…Buy 3 RM70 + FREEGIFT exc postage
βœ…0194367622 @ 0135833600
βœ…IG @shawlbyayuneeazmee &
@byayuneeazmee
βœ…FBPAGE : Shawl ByAyuneeAzmee

#shawl #shawlmurah #byayuneeazmee #highquality #goodquality #chiffonwideshawl #shawlbyayuneeazmee #chiffonwideshawlmurah #tudungmurah #highquality #wideshawl #shawlmurahgila #shawllover #hijabista #shawlterlajakmurah #shawlquality #readystockshawl #bridemaidshawl

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

1πŸ’¬

Loading...

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

1πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

1πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#jubahsatin#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬

DRESS NAZNEEN

dijahit sekali tapi nampak elegan macam pakai cardigan gitu

jom tengok apa yang menarik tentang Dress Nazneen πŸ’˜ Material PREMIUM SOFT CREPE. sesuai dipakai seharian. mudah digosok dan diurus πŸ’˜NURSING FRIENDLY dengan zip depan. Kami memahami 'bf' mommies yang pastinya nak tampil cantik selalu. πŸ’˜ Dress yang dijahit sekali dengan cardigan di bahagian hadapan untuk tampil UNIK. πŸ’˜ POKET di bahagian hadapan baju memudahkan letak barang2 kecil, so tak tercicir lagi πŸ’˜ RIBEN COMEL dijahit pada poket dan lengan bagi effect feminin. tak gitu πŸ˜‰ πŸ’˜ potongan LONGGAR DAN SOPAN. sesuai dipakai formal mahupun santai.

stok sangat limited. jom order hari ini 😊 #bajukurungmurah#ukm#politeknik#kurungsongket#jubah#blousemurah#kebarungbatik#dressmurah#kurungcotton#unisza#cardiganmurah#kurungplain#sabah#serawak#putrajaya#kebarung#kebaya#terengganu#kebaya#kebarungmalaysia#jubahplain#kurungmoden#peplum#rcw#bawalchiffon#shawlmurah#fattzura#purdahmurah

0πŸ’¬