#skincaremalaysia

ANDA INGINKAN KULIT YANG FLAWLESS TANPA PERLU BERMAKEUP TEBAL?

MAI CUBA PRODUK NOURAIN SKINCARE YANG SUDAH BERADA DI PASARAN SELAMA 10 TAHUN DAN DIPERCAYAI RAMAI!

MANA TAHU SET NOURAIN SESUAI UNTUK KULIT MUKA ANDA!

Sesuai untuk kulit muka yang : 💁kusam
💁berminyak
💁jerawat degil
💁bintik hitam & bintik putih
💁masalah pori2 terbuka
💁jeragat

Nourain skin care ni mesra wuduk dan senang cuci sangat2!
First time user sangat bagus untuk bermula dengan SET 5 in 1..
Original SET SKINCARE from HQ!
Hati2 jangan beli yg fake sebab nak murah punya pasal 😁.
Free consultation 😉
Wasap sis laju2 👇
http://www.wasap.my/60132760320
#skincare #skincaremalaysia #sayajualskincare #sayajual #bazaarpaknil #mukaflawless #cantik

0💬

Hi Gojes💋💋💋 Naked Face without make up👸👸👸👸 Day 1 dah rasa perubahan.
.
🔴PUTIH
🔴GEBU
🔴MERECIK💦💦💦💦
.
#sayapakaisayajuai
#bffbeauty
#dropshipagentstokiswanted
#skincaremalaysia

0💬

Yang mana satukah jenis kulit anda? 🤔
.
Mengapa pentingnya untuk anda ketahui jenis kulit anda? Ini kerana anda boleh membezakan jenis produk penjagaan kulit samada ianya sesuai ataupun tidak untuk kulit anda ✔️
.
Cuba anda periksa dengan merujuk gambr di bawah 👇
.
Jika anda ingin ketahui lebih lanjut, jangan segan untuk bertanya kepada team beauty consultant kami! Kami sentiasa sedia untuk membantu 😄❤️
.

#g ☎️ Glamora Beauty Consultant 👇
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583
📱www.wasap.my/60199851583

STOKIS/AGENT/WANTED ‼️✅ lamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

0💬

Kaum hawa sila jangan jeles..! brother ni hanya pakai 2 jenis produk shj, zinnia radiance perfection + gorgeous serum.. hasilnya anda nilaikan sendiri seperti di bawah. pandai beliau memilih produk berasaskan habbatus sauda organik dan natural based. dan paling penting bebas bahan kimia berbahaya seperti merkuri dan hidroquinone. biar lambat asalkan selamat. berminat nak order 2 produk ni? sila komen nak di bawah @ boleh laa cepat2 wassap 📲0147090717
#kulitflawless #petuakulitcantik #petuakecantikan #produkkecantikan #kecantikkankulitwajah #meletop #bvrc #skincaremurah #gegarvaganza #bazarpaknil #skincaremalaysia #inshaallahberkesan #bawalborongmurah #shawlborongmurah #igshopmalaysia #goshop #kosmetikmurah #moodrepublik #susukambingmurah #naelofarhijab #vitamincrosehip #milocubemurah #kulitcantik #dressmurah #blousemurah #assalamualaikum #selamatmalam

4💬

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

0💬

Yang mana satukah jenis kulit anda? 🤔
.
Mengapa pentingnya untuk anda ketahui jenis kulit anda? Ini kerana anda boleh membezakan jenis produk penjagaan kulit samada ianya sesuai ataupun tidak untuk kulit anda ✔️
.
Cuba anda periksa dengan merujuk gambr di bawah 👇
.
Jika anda ingin ketahui lebih lanjut, jangan segan untuk bertanya kepada team beauty consultant kami! Kami sentiasa sedia untuk membantu 😄❤️
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

0💬

8 SEBAB KENAPA PERLU CUBA DOLLYSTA BTOX SERUM

1) Mudah
Tak perlu pakai toner,moisturizer,krim siang/malam..
Hanya #DollystaBtoxSerum

2) JIMAT🏻
Gantikan Krim Siang/malam uols..
Boleh tahan 4-6minggu..
Pakai nipis2 pon dah nampak kesan

3) SISTEM NANOTECHNOLOGY
#DollystaBtoxSerum menggunakan sistem nanotechnology..
Bersifat WATER BASED,
Ia mudah meresap dan bertindak lebih pantas menyerap ke dalam kulit tanpa melekit dan berminyak

4) BOLEH gantikan PRIMER / MOISTURIZER uols..
Pakai #DollystaBtoxSerum kulit muka uols RINGAN bila pakai foundation

5) BAU yang sangat WANGI
SWEET & FRESH

6) Memberi effeck GLOWING pada kulit muka, makeup tahan lama,tak bercapuk dan tak perlu touch up sehingga 8jam!

7) #DollystaBtoxSerum bebas kimia terlarang/merbahaya dan tiada side effect pada jangka panjang
Selamat digunakan

8) LULUS KKM
HALAL & MESRA WUDHUK
.
#DollystaBtoxSerum #Produkkecantikan #produkmalaysia #serum #serumviral #serumwajah #serummuka #serumjerawat #serumjeragat #serumpemutih #serumajaib #serumbotox #serummalaysia #serumorganik #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #parutjerawat #poriporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #kulitglowing #kulitflawless #kulitcantik #kulitlicin #skincaremalaysia #skincarebebaskimia #skincareviral
#glowing #flawless

0💬

.
.
Kelebihan Elysian Booster Serum

1- Mencerahkan kulit gelap dan kusam
2- Menghilangkan masalah kulit kering dan berminyak
3- Menjadikan kulit lembap dan anjal
4- Mengurangkan jeragat/ Melasma
5- Menghilangkan masalah kulit tak sekata
6- Menghilangkan semua jenis jerawat( jerawat nanah,jerawat pasir)
7- Menghilangkan semua jenis parut (parut jerawat berkesan untuk dihilangkan)
8- Mengurangkan eye bag bawah mata
9- Menghilangkan oil seed/ kolestrol bawah mata.
10- Menghilangkan garis halus bawah mata,muka,kulit kendur.
11- Mengurangkan blackhead, whitehead (pakai secara konsisten untuk hilangkan terus)
12- Mengecilkan liang roma/pori2 terbuka
13- Eczema,ruam,nappy rash (baby)
14- Kulit sensitif
15- Kawah/lubang pada muka
.
=================
Info Booster Serum
=================
✔ pembuatan dengan teknologi nano Germany
✔ mendapat pengiktirafan HALAL
✔ mempunyai kelulusan KKM NOT150902912K
✔ sesuai untuk bayi/ibu mengandung
✔ Produk dari bahan semulajadi

Hanya Rm85 untuk semua kebaikan Elysian Booster Serum ni

1💬

Yang mana satukah jenis kulit anda? 🙇🙇🙇
.
Mengapa pentingnya untuk anda ketahui jenis kulit anda? Ini kerana anda boleh membezakan jenis produk penjagaan kulit samada ianya sesuai ataupun tidak untuk kulit anda ✔️
.
Cuba anda periksa dengan merujuk gambr di bawah 👇
.
Jika anda ingin ketahui lebih lanjut, jangan segan untuk bertanya kepada team beauty consultant kami! Kami sentiasa sedia untuk membantu 😄❤️
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

0💬

Kakcha, muka saya berminyak je. Ada tak krim yang ringan kat muka dan jenis yang tak melekit?

Opkos lah ada. Nah, FACE MUSK HONEY TBH. Krim ala ala jelly berasaskan madu untuk mengurangkan minyak dimuka dan melembapkan kulit.

Berapa harganya tu? Wangi tak?
RM45 saja awak. Tahan 3 bulan tao. Baunya pehh wangi sangat tao. Bau wangi tapi lembut. Kakcha jamin, awak mesti jatuh cinta punya.
Sebab kakcha pun dah jatuh jatuh jatuh cinta dengan produk THE BEAUTY HACKs ni tao. 😘

#kulitberminyak #kulitkusam #kulitkering #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitsunburn #tipskulitcantik #skincaremurah #sabunberas #sabunkunyit #facescrubmalaysia #facemusk #facecream #scrubmuka #skincaremalaysia #elysianbeauty #shakleeutm #marykaymalaysia #furaihaskincare #nurraysaskincare #meeraclecleanser #nourainskincare #cosmoderm #charmstarglow #maryjardin #sayajualskincare #codskudaijohor #codutmskudai #codtamanu #codpulaiindah

0💬

Jom COMEL + CANTIK bersama Wowskin 💋 .
.
Senyuman awak membuatkan jejaka2 di luar sana bergegar tulang rusuk! .
.
Dah la senyum manis, chantiksss, berseri2. Terpancar Wowskin kat muka awak tu 😍 .
.
Dah chantiksss nanti, jgn lupa Wowskin tau! Kulit dah cantik pon kena jaga. Kalau tak jaga, hmm sekejap je la flawless awak tu. Pastu jadi tak cantik balik .
.
Nak camtu?? .
.
Kalau taknak, pastikan terus berWowskin .
.
Umo dah 40 pon org ingat baru umo 20 😄 .
.
.
HARGA PROMOSI
DISKAUN 50%
SEPARUH HARGA .
+ FREE BEG MAKEUP KIT 😍 .
.
.
------------------------
Awak sorang STUDENT? SURI RUMAH? PENGANGGUR? BEKERJA tp NAK CARI DUIT LEBIH?? .
.
Jom join DROPSHIP!
Masuk FREE jeee
FREE Tips Bisnes
FREE Coaching .
.
Dan mcm2 kelebihan!
Whatsapp segera 😘 .
-------------------------
-
#serum #serumvitamin #vitamin #vitaminserum #serummalaysia #vitaminmalaysia #vitaminbooster #wowskin #wowskinmalaysia #wowskinserum #wowskinserumvitamin #wowskinvitaminserum #skincare #skincaremalaysia #feedback #customerfeedback #visitmyig #visitmyigmalaysia #promosi #hargapromosi #seles #salesmalaysia #sayajualserum #sayajualvitamin #sayajualvitaminserum #sayajual #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted

0💬

RM64
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
K DOLL BEAUTY SKIN
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
💥Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori.
💥Mengimbangi minyak berlebihan.
💥Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata.
💥Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💥Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
💥Menganjalkan kulit wajah
💥Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah.
💥Melindungi wajah daripada sinar UV
💥Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam.
💥Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
💥Mencerah dan menaikkan seri wajah.
.
.
CARA PENGGUNAAN
.
🌼Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih
🌼Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
🌼Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
🌼Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah .
.
.
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal
#kdollbeautytestimony #kdollbeauty#skincare
#asyallie #sayajualkdoll #sayajualkosmetik
#koreaskincare #igkosmetik #igkosmetikmurah
#kdoll #visitmyig #bazarpaknil #skincaremalaysia #supportlocal #kdoll #kdollmurah #kdolloriginal #kdollbeautyskin #tatiskincare #tatimurah
#kdollbeautyskinmurah
#kdollbeautyskincareborong #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

0💬

👑BLACKHRAD DAN WHITEHEAD TERAPI dgn SKINVIGORATE DAN BOTANICAL EFFECT MASK👑
.
Pakai skincare tapi lambat nampak kesan? Sel kulit mati banyak bertempek kt muka, whitehead & blackhead pon banyak macam mana serum, moisturiser nak bg kesan kt kulit kita?

Nasib baik laa ada berus ajaib,keluar semua whitehead blackhead..Kulit dah makin lembut,rasa nak sentuh je sentiasa hee.Tinggal lagi parut2 jerawat..InshaaAllah boleh hilang. Konsisten saja dengan set skincare Timewise miracle ni, kulit makin muda!

Bayangkan ek, cuci muka guna jari dengan cuci muka guna berus ajaib, ibarat gosok gigi guna jari dengan gosok gigi guna berus gigi.

Mana lagi bersih? ;) :-p
Start guna skinvigorate + botanical effect mask utk kesan lbh effektif.
+601124167318
.
📌YOUR ONLINE MARY KAY BEAUTY CONSULTANT
💉INJECTION SUPPLIER
.
#marykaymalaysia #skincaremalaysia #shakleemalaysia #beautyconsultantmarykay
#skinvigorate

0💬

Yang mana satukah jenis kulit anda? 🤔
.
Mengapa pentingnya untuk anda ketahui jenis kulit anda? Ini kerana anda boleh membezakan jenis produk penjagaan kulit samada ianya sesuai ataupun tidak untuk kulit anda ✔️
.
Cuba anda periksa dengan merujuk gambr di bawah 👇
.
Jika anda ingin ketahui lebih lanjut, jangan segan untuk bertanya kepada team beauty consultant kami! Kami sentiasa sedia untuk membantu 😄❤️
.
#glamora #glamoraskincare #glamoratips #skincaremalaysia #skincare #luminate #rosesecretwater #freshglowseries #lifestyle #life #toner #moisturiser #kulitcantik #kulit #bebeautysmart #tv3 #tv1 #mediaprima #astro #malaysiahariini #wanitahariini #segmenkecantikan #hydroquinone #paraben #merkuri #glamwhite #perfectbeautyshot #beautytransformation

0💬

Hye gojes😘😘😘
.
Putih.Gebu.Merecik💦💦💦 ✅Organik
✖ mengelupas
🚫 mekuri
.
#sayapakaisayajuai
#bffbeauty
#dropshipagentstokiswanted
#skincaremalaysia

0💬

Nampak x??
.
*Fungsi Elanish Beauty SERUM* 📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Menghalus dan melembutkan kulit.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur. 📌Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
. .
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp +60145449666
Whatsapp +60145449666
Whatsapp +60145449666
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #umt #ump

0💬

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
📱📱Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

0💬

Kalau ada masalah sunburn jangan lupa sapu serum RLS .
👉Active ingredient di dalam RLS iaitu Argan Oil berfungsi untuk soothe dan cool down sunburn syg2
.
👉Manakala Marula Oil di dalam RLS pulak membantu melawan kerosakan kulit akibat pancaran sinaran matahari.
.
👉🏻👉🏻Tips : Untuk mendapatkan cooling effect ❄️❄️simpan RLS dlm peti sejuk. Dapat membantu mengurangkan rasa sakit/pedih pada kulit dan rasa best 👍🏻 /nyaman ❄️❄️aje...
.
👉👉👉Pesanan: Ambil bersama dengan Dr White Plus untuk mendapat perlindungan diri daripada sinaran UV dan sunburn CONFIRM TIADA LAGI!!!😁
.
#beautycodemdwanieymansor
#teamwanieymansor

1💬

Assalamualaikum selamat malam
.
Buah tomato adalah diantara buah yang mempunyai banyak khasiatnya yang tersendiri. Kajian pakar telah membuktikan bahawa buah tomato adalah sangat baik untuk kesihatan sama ada untuk kecantikan dalaman atau pun luaran .
Tomato 🍅 yang berwarna merah mempunyai vitamin A dan C yang tinggi. Jadi Nurul nak share petua yang berkesan untuk cerahkan kulit bukan muka sahaja tapi satu badan tau
.
BAHAN : TOMATO & SUSU .
1️⃣Basuh tomato sehingga bersih
2️⃣Kisar tomato sekali dengan susu segar.
3️⃣Boleh terus minum. Amalkan setiap pagi. Bukan setakat mencerahkan, tapi boleh atasi masalah kulit muka seperti tona kulit tak sekata, jerawat, sunburn. Eh kalau nak kurus pun boleh amalkan selalu tau .
.
Rasanya mungkin tak berapa nak sedap sangat. Tapi kalau nak mudah dan senang calit je WD dekat nadi tu. Sebab dalam kandungan WD ada Gluthathione & Arbutin untuk cerahkan kulit bukan untuk muka tapi satu badan. Hahh senang kan camtu tak yah telan telan pun calit2 je kat nadi
.
.
.
#skincaremalaysia
#jerawat#jeragat#mervecosmetic#diyskincare
#openpores#organicskincare#skinbreakout
#kulitkusam#skincareorganik#nurraysa#khasiattomato #terapiinstagram
#flawlessskin#glowingskin#ajimaura
#homemadeskincaremalaysia #igers#instafamous#dianzvitamin#tipscantikbynuruljannah#bebasmerkuri#seribella#espshaklee#jerawat#glowglowing#mylea#homemadeskincare #jerawatkronik#herbalife

7💬

DAPUR GAS MELETOPPPP😱😱😱😱
Syukur sis ni dipertemukan dgn Charms..mmg Tahap kesabaran dia salute la..Biasanya org kt ni nak cpt cantik..nak cpt putih melepak sampai nampak urat..nak gebu dlm tempoh 24 jam😂😂 padahal wajah x bermslh sgt pun..
.
. .
Tahniah sis kerana berjaya sabar dan mengambil tindakan pantas dan memilih Charms sbg bff baru sis..kami di Charms doakan sis terus dpt kulit cantik yg diidamkan dan terus serasi..
.

Nak tau cara nak beli atau nak bertanya2?
Click sini 👇🏻
☎www.wasap.my/60107769361
☎www.wasap.my/60107769361
☎www.wasap.my/60107769361
. .

NAK MENANG RM10,000?? Serius mmg senang gile..Terus click sini👉🏻👉🏻www.charms.my
. .
#charmsbynisaa #sgbuloh #selangor #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatjerawat #ubatjeragat #makeupmalaysia #skincaremalaysia #kosmetik

0💬

.
=======================
TAK BASUH TANGAN, BIAR BETUL
=======================
.
Tengah syok apply Ulyaa tiba-tiba baby nangis minta susu. Terus angkat baby dan susukan.
.
Eh eh eh tak basuh tangan dulu ke? Karang termasuk mulut baby ke terkena kulit baby yang masih lembut tu...
.
OOhhh tak payah risau lah. Ulyaa selamat. Non-toxic product. Sebab itulah ia dinamakan SKIN FOOD. Termasuk mulut, tak usah jolok nak bagi muntah. Kita relex relex je. Jadi kalau lepas apply Ulyaa, tetiba ada orang hulur makanan ambil je.
.
Let change to natural produk. Cik Ras dah, kalian bagaimana?
.
#changetonatural
#ulyaanaturalskinfood #organic #ajimaura
#allnatural #organikskincaremalaysia #organicakincare #healthyskin #skincaremalaysia
#businesswomen #menskincare #womenskincare #nontoxicskincare #naturalbeauty #ulyaapromo #oktoberpromo #ulyaadimanamana

2💬

Hanya 1jam  FACIAL wajah km langsung putih glowing .. Facial aja ditamaracskin dijamin wajah km putih halus glowing tanpa dipencet2
Facial hanyaa 250rb lohhh.. #############################

Tamaracskin pusat
081222223227 dan 081584032208
 Bbm 2C0D9F9C n 2BE2E8AF n D6DF1648
02159402547
jl.verdi 1 Blok H8 no.19 citra raya cikupa,tangerang

Tamara C Skin Palem Jakarta
08128111039
Pin : 5B7BD086.
Telp : 021 55954869

Tamaracskindepok
Tlp. 0217702793
pin BB : D186C277 .
wa : 081222223226

Tamaracskin palembang
081929300065
Pin BB : 7EB175A4
 Telp. 0711 -819653.
#########################
Tamaracskin BSD tangerang
Venny 081314543603
Pin BB : 512FFAB3
 No tlp : 021-75875484
#########################

Tamaracskin Bandar Lampung
Tlp or WA.  081272777985
Pin bbm DA4973A1
.
Agen TCSKIN Bali dan pekan baru
BB. 7C29C0A1 .  2AC4867E
WA 081339540328
#creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis#skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #serumpemutih #paketwajah #skincareaman
 #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang

0💬

Hanya 1jam  FACIAL wajah km langsung putih glowing .. Facial aja ditamaracskin dijamin wajah km putih halus glowing tanpa dipencet2
Facial hanyaa 250rb lohhh.. #############################

Tamaracskin pusat
081222223227 dan 081584032208
 Bbm 2C0D9F9C n 2BE2E8AF n D6DF1648
02159402547
jl.verdi 1 Blok H8 no.19 citra raya cikupa,tangerang

Tamara C Skin Palem Jakarta
08128111039
Pin : 5B7BD086.
Telp : 021 55954869

Tamaracskindepok
Tlp. 0217702793
pin BB : D186C277 .
wa : 081222223226

Tamaracskin palembang
081929300065
Pin BB : 7EB175A4
 Telp. 0711 -819653.
#########################
Tamaracskin BSD tangerang
Venny 081314543603
Pin BB : 512FFAB3
 No tlp : 021-75875484
#########################

Tamaracskin Bandar Lampung
Tlp or WA.  081272777985
Pin bbm DA4973A1
.
Agen TCSKIN Bali dan pekan baru
BB. 7C29C0A1 .  2AC4867E
WA 081339540328
#creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis#skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #serumpemutih #paketwajah #skincareaman
 #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang

0💬

Hanya 1jam  FACIAL wajah km langsung putih glowing .. Facial aja ditamaracskin dijamin wajah km putih halus glowing tanpa dipencet2
Facial hanyaa 250rb lohhh.. #############################

Tamaracskin pusat
081222223227 dan 081584032208
 Bbm 2C0D9F9C n 2BE2E8AF n D6DF1648
02159402547
jl.verdi 1 Blok H8 no.19 citra raya cikupa,tangerang

Tamara C Skin Palem Jakarta
08128111039
Pin : 5B7BD086.
Telp : 021 55954869

Tamaracskindepok
Tlp. 0217702793
pin BB : D186C277 .
wa : 081222223226

Tamaracskin palembang
081929300065
Pin BB : 7EB175A4
 Telp. 0711 -819653.
#########################
Tamaracskin BSD tangerang
Venny 081314543603
Pin BB : 512FFAB3
 No tlp : 021-75875484
#########################

Tamaracskin Bandar Lampung
Tlp or WA.  081272777985
Pin bbm DA4973A1
.
Agen TCSKIN Bali dan pekan baru
BB. 7C29C0A1 .  2AC4867E
WA 081339540328
#creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis#skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #serumpemutih #paketwajah #skincareaman
 #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang

0💬

Hanya 1jam  FACIAL wajah km langsung putih glowing .. Facial aja ditamaracskin dijamin wajah km putih halus glowing tanpa dipencet2
Facial hanyaa 250rb lohhh.. #############################

Tamaracskin pusat
081222223227 dan 081584032208
 Bbm 2C0D9F9C n 2BE2E8AF n D6DF1648
02159402547
jl.verdi 1 Blok H8 no.19 citra raya cikupa,tangerang

Tamara C Skin Palem Jakarta
08128111039
Pin : 5B7BD086.
Telp : 021 55954869

Tamaracskindepok
Tlp. 0217702793
pin BB : D186C277 .
wa : 081222223226

Tamaracskin palembang
081929300065
Pin BB : 7EB175A4
 Telp. 0711 -819653.
#########################
Tamaracskin BSD tangerang
Venny 081314543603
Pin BB : 512FFAB3
 No tlp : 021-75875484
#########################

Tamaracskin Bandar Lampung
Tlp or WA.  081272777985
Pin bbm DA4973A1
.
Agen TCSKIN Bali dan pekan baru
BB. 7C29C0A1 .  2AC4867E
WA 081339540328
#creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis#skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #serumpemutih #paketwajah #skincareaman
 #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang

0💬

Hanya 1jam  FACIAL wajah km langsung putih glowing .. Facial aja ditamaracskin dijamin wajah km putih halus glowing tanpa dipencet2
Facial hanyaa 250rb lohhh.. #############################

Tamaracskin pusat
081222223227 dan 081584032208
 Bbm 2C0D9F9C n 2BE2E8AF n D6DF1648
02159402547
jl.verdi 1 Blok H8 no.19 citra raya cikupa,tangerang

Tamara C Skin Palem Jakarta
08128111039
Pin : 5B7BD086.
Telp : 021 55954869

Tamaracskindepok
Tlp. 0217702793
pin BB : D186C277 .
wa : 081222223226

Tamaracskin palembang
081929300065
Pin BB : 7EB175A4
 Telp. 0711 -819653.
#########################
Tamaracskin BSD tangerang
Venny 081314543603
Pin BB : 512FFAB3
 No tlp : 021-75875484
#########################

Tamaracskin Bandar Lampung
Tlp or WA.  081272777985
Pin bbm DA4973A1
.
Agen TCSKIN Bali dan pekan baru
BB. 7C29C0A1 .  2AC4867E
WA 081339540328
#creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis#skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #serumpemutih #paketwajah #skincareaman
 #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang

0💬

Hanya 1jam  FACIAL wajah km langsung putih glowing .. Facial aja ditamaracskin dijamin wajah km putih halus glowing tanpa dipencet2
Facial hanyaa 250rb lohhh.. #############################

Tamaracskin pusat
081222223227 dan 081584032208
 Bbm 2C0D9F9C n 2BE2E8AF n D6DF1648
02159402547
jl.verdi 1 Blok H8 no.19 citra raya cikupa,tangerang

Tamara C Skin Palem Jakarta
08128111039
Pin : 5B7BD086.
Telp : 021 55954869

Tamaracskindepok
Tlp. 0217702793
pin BB : D186C277 .
wa : 081222223226

Tamaracskin palembang
081929300065
Pin BB : 7EB175A4
 Telp. 0711 -819653.
#########################
Tamaracskin BSD tangerang
Venny 081314543603
Pin BB : 512FFAB3
 No tlp : 021-75875484
#########################

Tamaracskin Bandar Lampung
Tlp or WA.  081272777985
Pin bbm DA4973A1
.
Agen TCSKIN Bali dan pekan baru
BB. 7C29C0A1 .  2AC4867E
WA 081339540328
#creamaman #skincareaman #kosmetikaman #creamartis#skincareartis #creamkecantikan  #creamwajah #creampemutihwajah #creamwajahaman #creamglowing #creamwajahpemutih #creamamanbpom #serumpemutih #paketwajah #skincareaman
 #skincaretangerang #skincarelampung #skincarejambi #skincarebandung #skincarejakarta #skincarebogor #skincaredepok #skincaresingapore #skincaremalaysia #skincarepalembang #creambandung #creambpom #skincareserang

0💬