#skincaremalaysia

ABAIKAN jika anda takda Jeragat, Jerawat dan Pori Terbuka..!!!
.
Pakar kami bantu anda sampai pulih..
.
Nak g pakar kulit mahal beratus-ratus, beribu-ribu habis...
Kena tunggu berjam-jam lamanyaaa...
Dapat tahu produk pakai takda kelulusan KKM pulak tu...
Duit habis duk cuba produk baru hari-hari...
Akhir sekali kulit muka kena KANSER kulit...
Muka semakin naik tompok-tompok merah...
Esok lusa nak tunang pastu kahwin lagi...
Tapi kulit muka habis rosak...
.
Kini hanya buat sendiri je kat rumah..
Hanya sapu 2X sehari.. Tidak melekit, tidak berminyak, wangi jer
.
Kesannya jeragat dan pori terbuka hilang tanpa disedari...
.
Lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (NOT170801676K)
Boleh digunakan dalam Solat...
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr akak.
.
RESPON PANTAS CLICK!!
wasap.my/60194547899/ORAS
wasap.my/60194547899/ORAS
wasap.my/60194547899/ORAS

#oribelleserum #testimoniorasserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia

0💬

Loading...

Believe + Wonder Collection ❤️
.
Terbaru dari Mary Kay Product.
.
Jom wangikan diri anda dgn set penjagaan badan yg terdiri daripada : .
. 🌸 Shower Gel
🌸 Body Lotion
🌸 Fragrance Mist
.
Ada 3 pilihan utk anda : .
🌸 Sail To The Moon
🌸 Paint The Sky
🌸 Chase A Rainbow
.
Semua wangi2 dan fresh dan sgt sesuai utk dijadikan hantaran atau hadiahkan kpd yg tsayang..😍
.
Beli 1set ni, uollss berpeluang dpt discount 10% drpd harga jualan tau, berbaloi bukan??
.
Jom wangi2 bersama Mary Kay. Dapatkan sekarang..😘
.
@mk.zetinorani
013-3579215
.
.
#marykaymalaysia #marykayshahalam#marykayskincare #skincareerbaik#skincareselamat #skincaremalaysia#skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia#sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat#makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia#putihgebu #flawlessskin #kulitkusam#skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah#denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush#poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah#sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu#nakcantik #kulitcantik

0💬

Hello uollss, mcm mana hari uollss, stress dgn beban kerja? Uollss boleh rilek2ka minda bersama berscrub dgn COFFEESCRUB🙈
Ia berfungsi👇🏻✨👍🏻
-
✔️mencerahkan kulit
✔️melembapkan kulit
✔️mengurangkan selulit
bertindak sebagai anti stress
✔️di gunakan 2-3 kali seminggu sahaja
✔️menghilangkan parut baru dan lama
✔️menjadikan kulit lembut dan glowing
-
Cara untuk scrub menggunakan scrub coffee 👇🏻✨👍🏻
-
Basahkan bahagian yang hendak di scrub , jika badan eloklah di buat sebelum mandi. Jika muka teruskan basahkan muka dan gosok secara membulat secara perlahan-lahan. Biarkan sekejap dan basuh. Nanti tengok hasil nya. Best sangat uols. 😍😍💯✔️☺️
-
Temyracle, freshly made for you. Bebas bahan kimia, 100% homemade dan natural. ❤️😋.
-
For fast response📲 +60105068886
.
#produktemyracle #coffeescrub #scrubmuka #sayajualscrub #detoxmask #tumericmask #skincaremalaysia #skincare #product #likeforlike #lfl #like4like #homemadescrub #temyracle #maskmurah #sheetmask #ricesoap #facescrubmurah #facescrub #codkelantan #bodyscrub #bodyscrubtemy #freshop #lotionbody #lipscrub #coffeescrubmurah

1💬

Believe + Wonder Collection ❤️
.
Terbaru dari Mary Kay Product.
.
Jom wangikan diri anda dgn set penjagaan badan yg terdiri daripada : .
. 🌸 Shower Gel
🌸 Body Lotion
🌸 Fragrance Mist
.
Ada 3 pilihan utk anda : .
🌸 Sail To The Moon
🌸 Paint The Sky
🌸 Chase A Rainbow
.
Semua wangi2 dan fresh dan sgt sesuai utk dijadikan hantaran atau hadiahkan kpd yg tsayang..😍
.
Beli 1set ni, uollss berpeluang dpt discount 10% drpd harga jualan tau, berbaloi bukan??
.
Jom wangi2 bersama Mary Kay. Dapatkan sekarang..😘
.
@mk.zetinorani
013-3579215
.
.
#marykaymalaysia #marykayshahalam#marykayskincare #skincareerbaik#skincareselamat #skincaremalaysia#skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia#sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat#makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia#putihgebu #flawlessskin #kulitkusam#skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah#denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush#poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah#sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu#nakcantik #kulitcantik

0💬

Loading...

[MEKAP DAH TEBAL TAPI JERAWAT & PARUT MASIH NAMPAK? 😣 PAKAI MAKEUP TP LAMA-LAMA BERCAPUK?]
.
Siapa ada masalah mcm tu? angkat tgn🙋🏼🙋🏼‍♂ Harini sis nak bgtau produk yg comfirm mslh di ats tak de lagi lepsni.
.
Lynscosmetics glowing serum ialah serum yg diformulasikan khas utk mslh jerawat, jeragat, kulit kering, kusam & lain2. Tahu kalau korang hanya dgn guna serum ni, dlm masa 1 bulan kulit insyaAllah mmg bersih! dan tamat dah kisah makeup npk tak rata sbb jerawat apa semua.
.
Korang tahu tak makeup juga kalau tak pakai base yg betul mmg bercapuk nk2 kulit kering. That's why kami keluarkan serum ni khas utk korang!

AWAS❗️Anda mungkin akan kekal dgn serum ni shj selepas sekali menggunakan nya!
Hebat lah sis! sy nk order satu, eh nak 2 utk kwn sy juga😃 .
.
Tulis pm kt bawah nanti kita terus pm anda.
.
sekarang juga atau anda akn terlepas sbb serum ni stock mmg dh tak byk uols! nk tggu restock nnt lama.
.

Mesti mahal kan produk ni, yelaa dah semua feedback sy tgk di ig @lynscosmetics_feedback power2 ‼️😱 Mahal ke? Hanya RM40 shj!!!!
.
.
TAPI!! TAPI...NANTI DULU !!! Mmg harga asal RM40, tp ada offer korang hanya prlu byr RM37 shj ‼️ tak termasuk postage.
.
.
Ingat! utk 100 kotak terawal je... Lps habis 100 kotak tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga serum pun akn DINAIKKAN.....seyes!!😃
.
Kalau taknak terlepas PROMO ni, tulis pm kt bwh atau terus cari sy .
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

[MEKAP DAH TEBAL TAPI JERAWAT & PARUT MASIH NAMPAK? 😣 PAKAI MAKEUP TP LAMA-LAMA BERCAPUK?]
.
Siapa ada masalah mcm tu? angkat tgn🙋🏼🙋🏼‍♂ Harini sis nak bgtau produk yg comfirm mslh di ats tak de lagi lepsni.
.
Lynscosmetics glowing serum ialah serum yg diformulasikan khas utk mslh jerawat, jeragat, kulit kering, kusam & lain2. Tahu kalau korang hanya dgn guna serum ni, dlm masa 1 bulan kulit insyaAllah mmg bersih! dan tamat dah kisah makeup npk tak rata sbb jerawat apa semua.
.
Korang tahu tak makeup juga kalau tak pakai base yg betul mmg bercapuk nk2 kulit kering. That's why kami keluarkan serum ni khas utk korang!

AWAS❗️Anda mungkin akan kekal dgn serum ni shj selepas sekali menggunakan nya!
Hebat lah sis! sy nk order satu, eh nak 2 utk kwn sy juga😃 .
.
Tulis pm kt bawah nanti kita terus pm anda.
.
sekarang juga atau anda akn terlepas sbb serum ni stock mmg dh tak byk uols! nk tggu restock nnt lama.
.

Mesti mahal kan produk ni, yelaa dah semua feedback sy tgk di ig @lynscosmetics_feedback power2 ‼️😱 Mahal ke? Hanya RM40 shj!!!!
.
.
TAPI!! TAPI...NANTI DULU !!! Mmg harga asal RM40, tp ada offer korang hanya prlu byr RM37 shj ‼️ tak termasuk postage.
.
.
Ingat! utk 100 kotak terawal je... Lps habis 100 kotak tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga serum pun akn DINAIKKAN.....seyes!!😃
.
Kalau taknak terlepas PROMO ni, tulis pm kt bwh atau terus cari sy .
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

1💬

[MEKAP DAH TEBAL TAPI JERAWAT & PARUT MASIH NAMPAK? 😣 PAKAI MAKEUP TP LAMA-LAMA BERCAPUK?]
.
Siapa ada masalah mcm tu? angkat tgn🙋🏼🙋🏼‍♂ Harini sis nak bgtau produk yg comfirm mslh di ats tak de lagi lepsni.
.
Lynscosmetics glowing serum ialah serum yg diformulasikan khas utk mslh jerawat, jeragat, kulit kering, kusam & lain2. Tahu kalau korang hanya dgn guna serum ni, dlm masa 1 bulan kulit insyaAllah mmg bersih! dan tamat dah kisah makeup npk tak rata sbb jerawat apa semua.
.
Korang tahu tak makeup juga kalau tak pakai base yg betul mmg bercapuk nk2 kulit kering. That's why kami keluarkan serum ni khas utk korang!

AWAS❗️Anda mungkin akan kekal dgn serum ni shj selepas sekali menggunakan nya!
Hebat lah sis! sy nk order satu, eh nak 2 utk kwn sy juga😃 .
.
Tulis pm kt bawah nanti kita terus pm anda.
.
sekarang juga atau anda akn terlepas sbb serum ni stock mmg dh tak byk uols! nk tggu restock nnt lama.
.

Mesti mahal kan produk ni, yelaa dah semua feedback sy tgk di ig @lynscosmetics_feedback power2 ‼️😱 Mahal ke? Hanya RM40 shj!!!!
.
.
TAPI!! TAPI...NANTI DULU !!! Mmg harga asal RM40, tp ada offer korang hanya prlu byr RM37 shj ‼️ tak termasuk postage.
.
.
Ingat! utk 100 kotak terawal je... Lps habis 100 kotak tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga serum pun akn DINAIKKAN.....seyes!!😃
.
Kalau taknak terlepas PROMO ni, tulis pm kt bwh atau terus cari sy .
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

Loading...

Kalau nak cantik kena bermula dari sekarang, jangan nanti semua org dah flawless awk masih bergantung pd produk berkimia smpai hancur muka lps stop. .
.
Serum ni mende wajib utk skincare harian kita, tapi bukan semua serum yg dpt menghasilkan kesan yg terbaik, serum lynscosmetics satu nya serum yg dirumus khas dri bahan2 yang sgt mujarab & berkesan iaitu argan oil, vitamin e, vitamin c, 24k gold flakes, aloe vera and extract honeydew vanila. Bahan2 yang mahal dan sangat berkesan pd kulit, tp kini dimasukkan di dalam satu serum. .
.

So kalau pakai memang sah2 laa kesan nya terbaik, siapa nak awet muda & putih dengan selamat cepat pm utk order .
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

JRAWAT TIADA D WAJAH AKN LEBIH CANTIK & MENAWAN!! ============================ . . 💖💖 pewiit skincare 5in1 💖💖 PEWIIT 5in1 sesuai untuk digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit bermasalah seperti JRAWAT , resdung , kulit berminyak , jeragat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap dibawah mata.

Kebaikan PEWIIT 5IN1 :- ☆ OIL CONTROL ☆ Memudarkan kesan parut.
☆ Kulit lebih halus
☆ Mencerahkan kulit ☆ Menghapuskan bintik hitam dan jeragat. .

1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun) .
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma: ✔️ Free Postage
✔️ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
✔️ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38) .
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN? 📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941
📱📱Whatsapp @ +60111 695 2941 ---------------------------------------------------- #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

0💬

Kalau nak cantik kena bermula dari sekarang, jangan nanti semua org dah flawless awk masih bergantung pd produk berkimia smpai hancur muka lps stop. .
.
Serum ni mende wajib utk skincare harian kita, tapi bukan semua serum yg dpt menghasilkan kesan yg terbaik, serum lynscosmetics satu nya serum yg dirumus khas dri bahan2 yang sgt mujarab & berkesan iaitu argan oil, vitamin e, vitamin c, 24k gold flakes, aloe vera and extract honeydew vanila. Bahan2 yang mahal dan sangat berkesan pd kulit, tp kini dimasukkan di dalam satu serum. .
.

So kalau pakai memang sah2 laa kesan nya terbaik, siapa nak awet muda & putih dengan selamat cepat pm utk order .
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

Loading...

Haish.. smakin hri smakin rmai yg bgi fedbck positif dan jatuh cnta dgn produk ni 😍 😍
.
Tgk la hsilnya. ckup berkesan. dlu muka berjerawat, parut2 jerwat, kulit berminyak dan. skrg, tgk la. smuanya sdh hilng,flawless gitu!! Alhamdullillah.. ☺️
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. 😉 😉
Anda pasti berpuas hati.. 😃
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap (kulit kayu manis+bunga cengkih)
👉 Day Cream (uv protection SPF50)
👉 Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
👉 Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
👉 Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔️ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔️ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
📱📱Whatsapp @ 016 9313439
📱📱Whatsapp @ 016 9313439
📱📱Whatsapp @ 016 9313439
----------------------------------------------------
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

0💬

Kalau nak cantik kena bermula dari sekarang, jangan nanti semua org dah flawless awk masih bergantung pd produk berkimia smpai hancur muka lps stop. .
.
Serum ni mende wajib utk skincare harian kita, tapi bukan semua serum yg dpt menghasilkan kesan yg terbaik, serum lynscosmetics satu nya serum yg dirumus khas dri bahan2 yang sgt mujarab & berkesan iaitu argan oil, vitamin e, vitamin c, 24k gold flakes, aloe vera and extract honeydew vanila. Bahan2 yang mahal dan sangat berkesan pd kulit, tp kini dimasukkan di dalam satu serum. .
.

So kalau pakai memang sah2 laa kesan nya terbaik, siapa nak awet muda & putih dengan selamat cepat pm utk order .
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

Kalau nak cantik kena bermula dari sekarang, jangan nanti semua org dah flawless awk masih bergantung pd produk berkimia smpai hancur muka lps stop. .
.
Serum ni mende wajib utk skincare harian kita, tapi bukan semua serum yg dpt menghasilkan kesan yg terbaik, serum lynscosmetics satu nya serum yg dirumus khas dri bahan2 yang sgt mujarab & berkesan iaitu argan oil, vitamin e, vitamin c, 24k gold flakes, aloe vera and extract honeydew vanila. Bahan2 yang mahal dan sangat berkesan pd kulit, tp kini dimasukkan di dalam satu serum. .
.

So kalau pakai memang sah2 laa kesan nya terbaik, siapa nak awet muda & putih dengan selamat cepat pm utk order .
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

Loading...

Kalau nak cantik kena bermula dari sekarang, jangan nanti semua org dah flawless awk masih bergantung pd produk berkimia smpai hancur muka lps stop. .
.
Serum ni mende wajib utk skincare harian kita, tapi bukan semua serum yg dpt menghasilkan kesan yg terbaik, serum lynscosmetics satu nya serum yg dirumus khas dri bahan2 yang sgt mujarab & berkesan iaitu argan oil, vitamin e, vitamin c, 24k gold flakes, aloe vera and extract honeydew vanila. Bahan2 yang mahal dan sangat berkesan pd kulit, tp kini dimasukkan di dalam satu serum. .
.

So kalau pakai memang sah2 laa kesan nya terbaik, siapa nak awet muda & putih dengan selamat cepat order
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

[MEKAP DAH TEBAL TAPI JERAWAT & PARUT MASIH NAMPAK? 😣 PAKAI MAKEUP TP LAMA-LAMA BERCAPUK?]
.
Siapa ada masalah mcm tu? angkat tgn🙋🏼🙋🏼‍♂ Harini sis nak bgtau produk yg comfirm mslh di ats tak de lagi lepsni.
.
Lynscosmetics glowing serum ialah serum yg diformulasikan khas utk mslh jerawat, jeragat, kulit kering, kusam & lain2. Tahu kalau korang hanya dgn guna serum ni, dlm masa 1 bulan kulit insyaAllah mmg bersih! dan tamat dah kisah makeup npk tak rata sbb jerawat apa semua.
.
Korang tahu tak makeup juga kalau tak pakai base yg betul mmg bercapuk nk2 kulit kering. That's why kami keluarkan serum ni khas utk korang!

AWAS❗️Anda mungkin akan kekal dgn serum ni shj selepas sekali menggunakan nya!
Hebat lah sis! sy nk order satu, eh nak 2 utk kwn sy juga😃 .
.
Tulis pm kt bawah nanti kita terus pm anda.
.
sekarang juga atau anda akn terlepas sbb serum ni stock mmg dh tak byk uols! nk tggu restock nnt lama.
.

Mesti mahal kan produk ni, yelaa dah semua feedback sy tgk di ig @lynscosmetics_feedback power2 ‼️😱 Mahal ke? Hanya RM40 shj!!!!
.
.
TAPI!! TAPI...NANTI DULU !!! Mmg harga asal RM40, tp ada offer korang hanya prlu byr RM37 shj ‼️ tak termasuk postage.
.
.
Ingat! utk 100 kotak terawal je... Lps habis 100 kotak tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga serum pun akn DINAIKKAN.....seyes!!😃
.
Kalau taknak terlepas PROMO ni, tulis pm kt bwh atau terus cari sy .
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

Loading...

[MEKAP DAH TEBAL TAPI JERAWAT & PARUT MASIH NAMPAK? 😣 PAKAI MAKEUP TP LAMA-LAMA BERCAPUK?]
.
Siapa ada masalah mcm tu? angkat tgn🙋🏼🙋🏼‍♂ Harini sis nak bgtau produk yg comfirm mslh di ats tak de lagi lepsni.
.
Lynscosmetics glowing serum ialah serum yg diformulasikan khas utk mslh jerawat, jeragat, kulit kering, kusam & lain2. Tahu kalau korang hanya dgn guna serum ni, dlm masa 1 bulan kulit insyaAllah mmg bersih! dan tamat dah kisah makeup npk tak rata sbb jerawat apa semua.
.
Korang tahu tak makeup juga kalau tak pakai base yg betul mmg bercapuk nk2 kulit kering. That's why kami keluarkan serum ni khas utk korang!

AWAS❗️Anda mungkin akan kekal dgn serum ni shj selepas sekali menggunakan nya!
Hebat lah sis! sy nk order satu, eh nak 2 utk kwn sy juga😃 .
.
Tulis pm kt bawah nanti kita terus pm anda.
.
sekarang juga atau anda akn terlepas sbb serum ni stock mmg dh tak byk uols! nk tggu restock nnt lama.
.

Mesti mahal kan produk ni, yelaa dah semua feedback sy tgk di ig @lynscosmetics_feedback power2 ‼️😱 Mahal ke? Hanya RM40 shj!!!!
.
.
TAPI!! TAPI...NANTI DULU !!! Mmg harga asal RM40, tp ada offer korang hanya prlu byr RM37 shj ‼️ tak termasuk postage.
.
.
Ingat! utk 100 kotak terawal je... Lps habis 100 kotak tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga serum pun akn DINAIKKAN.....seyes!!😃
.
Kalau taknak terlepas PROMO ni, tulis pm kt bwh atau terus cari sy .
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

[MEKAP DAH TEBAL TAPI JERAWAT & PARUT MASIH NAMPAK? 😣 PAKAI MAKEUP TP LAMA-LAMA BERCAPUK?]
.
Siapa ada masalah mcm tu? angkat tgn🙋🏼🙋🏼‍♂ Harini sis nak bgtau produk yg comfirm mslh di ats tak de lagi lepsni.
.
Lynscosmetics glowing serum ialah serum yg diformulasikan khas utk mslh jerawat, jeragat, kulit kering, kusam & lain2. Tahu kalau korang hanya dgn guna serum ni, dlm masa 1 bulan kulit insyaAllah mmg bersih! dan tamat dah kisah makeup npk tak rata sbb jerawat apa semua.
.
Korang tahu tak makeup juga kalau tak pakai base yg betul mmg bercapuk nk2 kulit kering. That's why kami keluarkan serum ni khas utk korang!

AWAS❗️Anda mungkin akan kekal dgn serum ni shj selepas sekali menggunakan nya!
Hebat lah sis! sy nk order satu, eh nak 2 utk kwn sy juga😃 .
.
Tulis pm kt bawah nanti kita terus pm anda.
.
sekarang juga atau anda akn terlepas sbb serum ni stock mmg dh tak byk uols! nk tggu restock nnt lama.
.

Mesti mahal kan produk ni, yelaa dah semua feedback sy tgk di ig @lynscosmetics_feedback power2 ‼️😱 Mahal ke? Hanya RM40 shj!!!!
.
.
TAPI!! TAPI...NANTI DULU !!! Mmg harga asal RM40, tp ada offer korang hanya prlu byr RM37 shj ‼️ tak termasuk postage.
.
.
Ingat! utk 100 kotak terawal je... Lps habis 100 kotak tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga serum pun akn DINAIKKAN.....seyes!!😃
.
Kalau taknak terlepas PROMO ni, tulis pm kt bwh atau terus cari sy .
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

[MEKAP DAH TEBAL TAPI JERAWAT & PARUT MASIH NAMPAK? 😣 PAKAI MAKEUP TP LAMA-LAMA BERCAPUK?]
.
Siapa ada masalah mcm tu? angkat tgn🙋🏼🙋🏼‍♂ Harini sis nak bgtau produk yg comfirm mslh di ats tak de lagi lepsni.
.
Lynscosmetics glowing serum ialah serum yg diformulasikan khas utk mslh jerawat, jeragat, kulit kering, kusam & lain2. Tahu kalau korang hanya dgn guna serum ni, dlm masa 1 bulan kulit insyaAllah mmg bersih! dan tamat dah kisah makeup npk tak rata sbb jerawat apa semua.
.
Korang tahu tak makeup juga kalau tak pakai base yg betul mmg bercapuk nk2 kulit kering. That's why kami keluarkan serum ni khas utk korang!

AWAS❗️Anda mungkin akan kekal dgn serum ni shj selepas sekali menggunakan nya!
Hebat lah sis! sy nk order satu, eh nak 2 utk kwn sy juga😃 .
.
Tulis pm kt bawah nanti kita terus pm anda.
.
sekarang juga atau anda akn terlepas sbb serum ni stock mmg dh tak byk uols! nk tggu restock nnt lama.
.

Mesti mahal kan produk ni, yelaa dah semua feedback sy tgk di ig @lynscosmetics_feedback power2 ‼️😱 Mahal ke? Hanya RM40 shj!!!!
.
.
TAPI!! TAPI...NANTI DULU !!! Mmg harga asal RM40, tp ada offer korang hanya prlu byr RM37 shj ‼️ tak termasuk postage.
.
.
Ingat! utk 100 kotak terawal je... Lps habis 100 kotak tersebut, bukan jer offer ni ditamatkan TAPI harga serum pun akn DINAIKKAN.....seyes!!😃
.
Kalau taknak terlepas PROMO ni, tulis pm kt bwh atau terus cari sy .
.
.
#trendingmalaysia #gadiscantik #modelmalaysia #dropship #dropshipwanted #agentwanted #stokistwanted #brunei #indonesia #singapura #skincaremalaysia #jomjadicantik #letscantikjanganmengata #lynscosmetics #produkkecantikan #packagingmurah #kulitcerah #lynscosmetics #lynscosmeticsresellers #kulitkorea #foundationroutine #foundationmalaysia #makeuplynscosmetics #makeuptutorial #serum #serummuka

0💬

Memalam sis dapat feedback happy sangat bila customers trust dan suka #adoreskincare ...Alhamdulilah...
#testimonial
Sis nak bagi tahu tak rugi mencuba #adoreskincare ni sebab 100% organik selamat ...melaburlah kecantikan anda dengan Adore skincare .. Whatsaap sis untuk mengetahui lebih lanjut tentang #adoreskincare 📱📲 01123607069

#skincaremalaysia
#skincarenatural
#pinktroopers
#bebaskimia
#blackheads
#whiteheads
#bahanorganik
#kulitsihat
#mukamengelupas
#naturalskincare
#babyface
#setpenjagaankulit
#organicskincare
#makeupremover
#letscantik
#setpenjagaanwajah
#makeupbase
#toner
#flawless
#pencucimuka
#cantikmeletop
#tonerwajib
#kulitkering
#oilyskin
#pigmentation
#kulitkusam
#skincarebebasmerkuri

1💬

KELEBIHAN
🌹MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat dan parut diwajah
🌹SPF 50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters,meratakan tona warna kulit muka dan nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATAN & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa utk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yang unik ,tak berminyak dan tak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai dan tidak tebal
🌷Sesuai utk semua jenis kulit dan KULIT SENSITIF

DM or tekan je link kat bio 😉

1💬

K DOLL BEAUTY SKIN 💝HARGA SPECIAL : RM63
💌POSTAGE : RM7 SM/RM10 SS
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
DM/Whatsapp kami di :
📲 0135791271
👉http://bondabeauty.wasap.my/
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
KEBAIKAN DAN MANFAAT PRODUK :
💙Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat. didalam liang pori.
💙Mengimbangi minyak berlebihan.
💙Membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata.
💙Membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
💙Mengimbangi minyak berlebihan di wajah.
💙Menganjalkan kulit wajah
💙Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah.
💙Melindungi wajah daripada sinar UV
💙Memudarkan untuk jeragat, parut, bintik-bintik hitam.
💙Mengatasi masalah lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya.
💙Mencerah dan menaikkan seri wajah.
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
CARA PENGGUNAAN PRODUK :
1️⃣Cuci muka 1-2 kali sehari menggunakan K'DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke muka dan leher selama 1-2 minit sebelum dibilas dan keringkan dengan tuala bersih/tisu bersih
2️⃣Sapu K'DOLL TONER dengan menggunakan kapas/tangan dan usap  pada kulit wajah secara perlahan-lahan. Diikuti dengan tepukan perlahan
3️⃣Untuk siang, sapu K'DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh wajah. Kemudian boleh sapu bedak.
4️⃣Untuk malam, sapu K'DOLL NIGHT CREAM dengan rata pada muka dan leher untuk rawatan muka yang efektif. Sapu secara nipis untuk lapisan kedua di bahagian kulit muka yang bermasalah .
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
#kdollbeautyskincare #kdollbeautyoriginal 
#kdollbeautytestimony#kdollbeauty#skincare
#asyallie #sayajualkdoll #sayajualkosmetik 
#koreaskincare #igkosmetik#igkosmetikmurah
#kdoll #visitmyig #bazarpaknil#skincaremalaysia #supportlocal
#kdollbeautyskinmurah
#kdollbeautyskincareborong

0💬

DEEJA COSMETIC 💝HARGA SPECIAL : RM53
💌POSTAGE : RM7SM/RM10 SS
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
DM/Whatsapp kami di :
📲 0135791271
👉http://bondabeauty.wasap.my/
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
KEBAIKAN DAN MANFAAT PRODUK :
💙Membantu membersihkan kulit wajah dengan mendalam
💙Membantu menyinkirkan sel2 kulit yg mati
💙Membersih kulit sehingga ke dalam dengan partikel nano.
💙Mengatasi masalah jerawat, jeragat, kulit gelap & berminyak.
💙Melembabkan kulit sepanjang hari
💙Mengecilkan liang pori yang besar
💙Menjadikan kulit lebih segar, bersih seharian .
💙Mengimbangi pH kulit
💙Mencerahkan kulit secara optimum semulajadi .
💙Mengandungi SPF 35 untuk perlindungan dari UV
💙Memberikan tona kulit yang sekata & seimbang
💙Membantu merawat kulit yang rosak
💙Membantu mencegah jerawat & memudarkan jeragat
💙Memulihkan cela pada kulit agar kulit kembali berseri & remaja
💙Memberi nutrisi dan memulihkan struktur kulit pada waktu malam selepas seharian kulit terdedah dengan sinaran matahari dan juga kotoran
💙Berfungsi mengembalikan keanjalan kulit
💙Memberi kelembapan kulit
💙Menjadikan kulit sehalus kulit bayi ◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
CARA PENGGUNAAN PRODUK :
➡️cuci muka dgn sabun pembersih
➡️pakai toner nano (jika perlu) .
➡️sapu night cream dan nano cream pada waktu malam .
◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️◻️
#deejacosmetic #deejacosmeticmurah
#deejacosmeticborong#deejacosmeticborongmurah#deejacosmeticoriginal#deejacosmeticmalaysia#deejacosmeticproduct#supportlocalproduct
#skincaremurah #skincaremalaysia
#bazarpaknil #onlineshop
#skincareborongmurah #deejamurah#deejaborongmurah #deejamalaysia
#sayajual #sayajualmurah#deejacosmeticmalaysia#sayajualprodukkesihatan#sayajualprodukkosmetik#produkkecantikan#produkkecantikanmurah#produkkesihatan #trustedseller#jualborong #kosmetikmalaysia#igkosmetikmurah #igshopmalaysia#bondabeauty

0💬

JANGAN TAK TAU..ELANISH SERUM NI PUN SESUAI UTK LELAKI TAU! 😘😘😘
TAKKAN PEREMPUAN JE KENA JAGA MUKA..LAKI PON SAMA..BARULA SERASI 👫
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
Whatsapp +6014 544 9666
Whatsapp +6014 544 9666
Whatsapp +6014 544 9666
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

0💬

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. .
.
✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔️ Semua msalah akn hilang
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ Berseri2
✔️ 100% ramuan herba semulajadi
✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔️ Muka bertambah licin
✔️ Parut pon main jauh2
✔️ Jeragat bukan main senang lagi hilang
✔️ Jerawat nak naik pun tak berani
✔️ HOMEMADE (TIADA BAHAN KIMIA) .
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
.
➽CARA ORDER Untuk fast respon dan harga PROMOSI taip kod dan terus wasap..
Whatsapp 016 9313439
Whatsapp 016 9313439
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

0💬

Siapa yg berada di kota damansara jangan lupa singgah booth kami boleh cari sumber ayu trading kami di sini..sis nk bg harga kasih sayang ni..cepat dtg tau..semua produk farhatskincare ada di sini...😊😍
.
.
.
#sabuncantik #sabunmalaysia #uptownkotadamansara #letscantik #skincaremalaysia #serummalaysia #serumcantik #serumjerawat #serumkulitkering #serumantipenuaan #farhatskincaredamansara #Farhatskincare

0💬