#skinsupplement

Supplement yang mudah dibawa ke sana ke sini, sentiasa dalam handbag...jadi, tak miss la kalau makan...cukup sehari 2 biji. Whitening Booster ๐Ÿ˜Š. #SkinSupplement #kulitputih #kulitkusam
#DianzVitamin #terlajaklaris #bazarmalaysia
#SayaMakanSayaJual #hisaphisapteruscantik

0๐Ÿ’ฌ

Hujung minggu ni bila banyak jemputan, kenduri kawen la, besday party la, doa selamat la, jadi kita pon pegi demi memenuhi undangan. Kalau tak pegi apa plak kata tuan rumah kan๐Ÿ˜…
.
Bila ko makan banyak sampai perut sengkak, lepas tu ko rasa bersalah๐Ÿคฆ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ
.
Dun woriiii... makan banyak takdehal punyaaa.. TRUDOLLY kan ada!
.
#trudollyshahalam #trudollybyfazura #trubeauty
#beautybooster #detox #detoxpro #detoxslim
#whiteningtablet #whiteningcandy #putihgebu #letscantik #kulitcantik #cantiksemulajadi #sihatdalaman #kurustanpadiet #sembelit #produkkecantikan #produkkesihatan #bebasjerawat #jerawathilang #parutpudar #supplement #skinsupplement #supplementmalaysia #lotsoflove #titiancinta #bazarpaknil #ajimaura #moodrepublik
#terapiinstagram

4๐Ÿ’ฌ

Keluarga Mary Kay Timewise rangae skincare ni besar tau.
.
Jangan ingat ada 4 ketul tu je. Nak kulit cantik, gebu gebas dan selamat perlulah mary kay.
.
Sis tak nak produk yang merosakkan kulit, so jangn kempen untuk pkai produk yang merosakkan kulit. Sis percaya dengan kulit yang sehat bersih, kita akan kekal cantik semulajadi.
.
Nak beli dengan harga murah? Haaa moh dm atau whatsapp.. sis akan ajar cemane nk beli dengan harga murah ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’‹
Whatsapp 016-6663946
(Whatsapp link di bio)
Nak free consultation pun bole
#botanicalevo #botanicalpink #marykaymurah #marykaykotabharu #lipsticktd #timewise #marykayshahalam #marykaycodshahalam #marykaytimewiseshahalam #marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
#berniagadarirumah #janapendapatan #cantik #buatduitsenang #beautyconsultantmarykay #buatduitdenganmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaykuching #marykayshahalamsek13

0๐Ÿ’ฌ

Hai semua.๐Ÿ˜
.
.
Nama sis Wan Norizan, boleh panggil wan.
Sis iala Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia dan juga Beauty Consultant anda ๐Ÿ™‹.
.
.
Jika you all mempunyai masalah kulit wajah, atau tidak berpuas hati dengan kulit wajah sekarang, nak improve supaya kulit lebih cantik seperti bayi, sis akan bantu untuk menyelesaikan masalah kulit you all ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Ada tak yang berminat nak jadi macam sis berjaya di Mary Kay?
Nak carik extra income di Mary Kay? Mesti ada kan..jangan malu malu jom whatsapp sis.. sis akan guide untuk berjaya di Mary Kay bersama sama dengan sis dan rakan rakan unit yang lain.
.
.
Tak nak ke dapat guide dari Top Personal Sales Malaysia & Singapore?
DM / whatsapp sis sekarang tau.
.
.
@maryk.raihanah
Senior Beauty Consultant Mary Kay
๐Ÿ“ฒ 016-666 3946
(Whatsapp link di profile)
.
#marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
#berniagadarirumah #janapendapatan #cantik #buatduitsenang #beautyconsultantmarykay #buatduitdenganmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaykuching #marykayshahalamsek13 #marykayperak #marykaysarawak #marykaysabah #marykaybintulu #marykaymiri #marykaybeautyconsultant

0๐Ÿ’ฌ

Best Seller Mary Kay

Ramai DM / whatsapp sis tanya samada dorg sesuai ke tak pakai timewise skincare.
๐Ÿ’‹
Kalau contact sis memang sis akan consult kulit dahulu tau.. sebab nak beli skincare bukan macam beli ikan di pasar. ( even beli ikan pun kita cari yang fresh kan)
๐Ÿ’‹
Timewise miracle ni sangat sesuai untuk usia 25 tahun dan ke atas, yang tiada masalah jerawat batu yang teruk, yanh tiada penyakit eczema atau penyakit kulit yang lain2.
๐Ÿ’‹
Even selamat untuk wanita mengandung mahupun dalam pantang sebab marykay products adalah product yang bebas bahan kimia!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’‹
Whatsapp 016-6663946
(Whatsapp link di bio)
Nak free consultation pun bole
#botanicalevo #botanicalpink #marykaymurah #marykaykotabharu #lipsticktd #timewise #marykayshahalam #marykaycodshahalam #marykaytimewiseshahalam #marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
#berniagadarirumah #janapendapatan #cantik #buatduitsenang #beautyconsultantmarykay #buatduitdenganmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaykuching #marykayshahalamsek13

0๐Ÿ’ฌ

Best Seller Mary Kay

Ramai DM / whatsapp sis tanya samada dorg sesuai ke tak pakai timewise skincare.
๐Ÿ’‹
Kalau contact sis memang sis akan consult kulit dahulu tau.. sebab nak beli skincare bukan macam beli ikan di pasar. ( even beli ikan pun kita cari yang fresh kan)
๐Ÿ’‹
Timewise miracle ni sangat sesuai untuk usia 25 tahun dan ke atas, yang tiada masalah jerawat batu yang teruk, yanh tiada penyakit eczema atau penyakit kulit yang lain2.
๐Ÿ’‹
Even selamat untuk wanita mengandung mahupun dalam pantang sebab marykay products adalah product yang bebas bahan kimia!!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’‹
Whatsapp 016-6663946
(Whatsapp link di bio)
Nak free consultation pun bole
#botanicalevo #botanicalpink #marykaymurah #marykaykotabharu #lipsticktd #timewise #marykayshahalam #marykaycodshahalam #marykaytimewiseshahalam #marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
#berniagadarirumah #janapendapatan #cantik #buatduitsenang #beautyconsultantmarykay #buatduitdenganmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaykuching #marykayshahalamsek13

1๐Ÿ’ฌ

๐ŸŒธAssalamualaikum๐ŸŒธ
.
KENAPA BUIH TIDAK BAGUS UTK KULIT MUKA
.
๐Ÿ‘‰
Pernah dengar tak term SLS? SLS adalah water surfactant atau ejen pembuih. (to make the water wetter by reducing waterโ€™s surface tension) Nama penuh SLS adalah SODIUM LAUREL SULFATE or SODIUM LAURETH SULFATE.
.
๐Ÿ‘‰
Ianya di buat dari asid sulfurik, monododecyl ester dan sodium salt. Pendek kata, SLS ni bukan semulajadi, tapi sintetik., dihasilkan dari BAHAN KIMIA.
.
๐Ÿ‘‰
SLS sintetik adalah BAHAN YG MURAH dan menghasilkan baaaaaanyak buih. Sebab tu bahan pencuci yg murah semua buih bukan main banyak.
.
๐Ÿ‘‰
Zaman sekarang orang ingat makin banyak buih, makin bagus kan? Salah tu! Asalnya SLS ni digunakan untuk PENCUCI LANTAI.
.
๐Ÿ‘‰
Bayangkan benda yang asalnya untuk cuci lantai, kita guna kat MUKA kita, boleh bayangkan tak, kesian badan kita. Macam pakai floor cleaner untuk cuci muke
.
Ni la rupa Timewise Cleanser Mary Kay yang digilai ramai.. Kalau tengok pic kat bwh tu, dapat lihat yang cleanser timewise ni ada 2 jenis tau: .
.
1. Normal to dry formula ===================
cleanser yang warna putih susu & ada biji2 halus macam scrub .
.
2. Combination to oily formula ======================
cleanser yang warna jernih/colourless juga ada biji2 scrub halus .

Timewise 3 in 1 cleanser bertindak dalam 3 cara. Membersih, mengelupas & menyegar dalam satu langkah mudah! ๐Ÿ˜๐Ÿ‘ .

Kelebihan timewise cleanser ialah : .

1. Berfungsi sebagai pencuci yang menyental di mana dia mengandungi microbeads yang
bertindak seperti scrub atau mask dan menyegar seperti (toner)

2. Mempunyai formula anti-aging yang sgt penting untuk mengurangkan kesan2 penuaan .

Kelebihan2 lain ialah : .

1. Bila cuci muka, takde buih, utk n/ d manakala buih lembut utk c/o kulit rasa segar dan lembap..
pakai sekali dh boleh rasa kulit lebih lembut.

2. Bukan sekadar pencuci...tetapi mencuci sehingga ke dalam lapisan kulit. ... dan merawat sehingga kedalam..& blh mencegah jerawat yg masih ada di usia lbh matang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜ .

Jom, siapa yang nak kelihatan awet muda, dah boleh la bertukar kepada cleanser timewise ye.

1๐Ÿ’ฌ

Muka Kering atau tarlampau berminyak ?
Terlampau terdedah dengan matahari?
.
Ini MOISTURIZER anda yg terbaik!๐Ÿ‘๐Ÿผ .
.
Oil Free Hydrating Gel atau nama manja dia OFHG!
.
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jgk dalam category supplement.
.
Oil free hydrating gel sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily.
.
Jom kita go through satu-satu.
.
Apa kegunaan & manfaat OFHG ni?
.
๐Ÿ‘‰texture gel yang sangat ringan & cepat meresap
๐Ÿ‘‰ Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
๐Ÿ‘‰dpt mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan pada wajah .
๐Ÿ‘‰blh dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
๐Ÿ‘‰sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
๐Ÿ‘‰membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
๐Ÿ‘‰Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
Anddddd it's my fave supplement! U gais should try it too! ๐Ÿ˜˜
.
Kindly dm or whatsapp me for free consultation.
.
0165096112
Nor
Your Beauty Consultant .
.
.
.
.
#marykaylovers #marykay #marykaysabah #marykaysarawak #marykaytawau #marykaybintulu #marykayskincare #ofhg #oilfree #oilfreehydratinggel #skinsupplement

0๐Ÿ’ฌ

SALAM AHADโ˜€๏ธ๐ŸŒป
.
BILA MANGKIT PAGI DAH FLUSH MESTI LEGA TOKSIN TOKSIK SEMUA KELUAQ KAN.. PASTU DAN DAN PERUT PON RASA LAPAQ NAK MAKAN
.
TAKPA TAKDEHAL NAK MAKAN APA PON TAPI JANGAN LUPA SEBELUM TU KUNYAH KUNYAH SEBIJIK DUA BEAUTY BOOSTER DULU TAU UNTUK KULIT CANTEK MACAM @missfazura
.
PASTU JANGAN LUPA MINUM AYAQ KOSONG SAMA. JANGANLA TEGUK AYAQ KOPI JA.. PADANLA SEMBELIT!๐Ÿคฃ
.
NAK TAU LEBIH LANJUT APA ITU BEAUTY BOOSTER BOLEH JA WASSAP ๐Ÿ“ฒ016 630 7545. FAST REPLY FAST ACTION
.
#trudollyshahalam #trudollybyfazura #trubeauty
#beautybooster #detox #detoxpro #detoxslim
#whiteningtablet #whiteningcandy #putihgebu #letscantik #kulitcantik #cantiksemulajadi #sihatdalaman #kurustanpadiet #sembelit #produkkecantikan #produkkesihatan #bebasjerawat #jerawathilang #parutpudar #supplement #skinsupplement #supplementmalaysia #lotsoflove #titiancinta #bazarpaknil #ajimaura #moodrepublik
#terapiinstagram

2๐Ÿ’ฌ

Looking for radiant, nourished skin? Feed your skin from within. Jane Iredale skincare supplements are the first step in any good skincare regimen. Healthy skin is in! โœจ๐ŸŒธ
.
.
.
#skincareroutine #skincare #skinsupplement #antioxidant #vitamina #janeiredalemakeup #janeiredale #brmystic

0๐Ÿ’ฌ

#Repost @skinade (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Why a liquid and not a pill?
One of the reasons why skinade is in a liquid solution is to ensure the highest absorption rate possible, of 90-95%. If skinade was in tablet format you would only be able absorb up to 40% of the ingredients.
Discover more about skinade in our bio
-
-
-
pic credit: @visobeauty
#skincare #collagen #skinsupplement # nutraceutical #beauty #collagendrink #skincarejunkie #betterskinfromwithin #ukskincare #madeintheuk

0๐Ÿ’ฌ

Why a liquid and not a pill?
One of the reasons why skinade is in a liquid solution is to ensure the highest absorption rate possible, of 90-95%. If skinade was in tablet format you would only be able absorb up to 40% of the ingredients.
Discover more about skinade in our bio
-
-
-
pic credit: @visobeauty
#skincare #collagen #skinsupplement # nutraceutical #beauty #collagendrink #skincarejunkie #betterskinfromwithin #ukskincare #madeintheuk

0๐Ÿ’ฌ

Hai semua.๐Ÿ˜
.
.
Nama sis Wan Norizan, boleh panggil wan.
Sis iala Senior Beauty Consultant Mary Kay Malaysia dan juga Beauty Consultant anda ๐Ÿ™‹.
.
.
Jika you all mempunyai masalah kulit wajah, atau tidak berpuas hati dengan kulit wajah sekarang, nak improve supaya kulit lebih cantik seperti bayi, sis akan bantu untuk menyelesaikan masalah kulit you all ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Ada tak yang berminat nak jadi macam sis berjaya di Mary Kay?
Nak carik extra income di Mary Kay? Mesti ada kan..jangan malu malu jom whatsapp sis.. sis akan guide untuk berjaya di Mary Kay bersama sama dengan sis dan rakan rakan unit yang lain.
.
.
Tak nak ke dapat guide dari Top Personal Sales Malaysia & Singapore?
DM / whatsapp sis sekarang tau.
.
.
@maryk.raihanah
Senior Beauty Consultant Mary Kay
๐Ÿ“ฒ 016-666 3946
(Whatsapp link di profile)
.
#marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
#berniagadarirumah #janapendapatan #cantik #buatduitsenang #beautyconsultantmarykay #buatduitdenganmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaykuching #marykayshahalamsek13

0๐Ÿ’ฌ

Kenapa MARY KAY MELACEP WHITENING SYSTEM sahaja MADE IN KOREA??
.
Okay, dcni sy mau cerita ttg FAKTA produk Mary Kay.. Boleh dikatakan semua produk Mary Kay diformulasikan di Dallas USA..
Tapi, special case utk set PENCERAH WAJAH MARY KAY saja diformulasikan di KOREA! ๐Ÿ‡ฐ๐Ÿ‡ทโ˜บ๏ธ Kenapa KOREA?? Sebab di KOREA ada teknologi yang sangat mantap dan advance. Pakar Dan Saintis Mary Kay yg mencipta formulasi dan pembuatan rangkaian skincare melaCEP ini. So, nampak ka?? ๐Ÿ˜ณ
.
Betapa Mary Kay menjaga kualiti produk skincare dia sampaikan kalau dia rasa negara dia tiada kepakaran mau hasilkan produk pencerah yg mantap, dia akan serahkan kepada yg pakar?
.
Masih ragu-ragu dengan Mary Kay?? Jika kamurang impikan kulit yg cerah sekata sejernih berlian ๐Ÿ’Žโœจ, bukan seputih tepung gomak , bolehlah try set melaCEP yg HOT ๐Ÿ”ฅ ni ya..
.
๐Ÿ“žWan 016-6663946
Independent Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
#berniagadarirumah #janapendapatan #cantik #buatduitsenang #beautyconsultantmarykay #buatduitdenganmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaykuching #marykayshahalamsek13

0๐Ÿ’ฌ

Good night beauty!
.
Thank you #anissefairies for choosing our product.
.
Korg kt luar sana bila lg?
.
Siapa nak kulit cantik? Boleh whatsapp +60193537201 ..
.
RM75 je sebotol. Telan-telan dah cantik! .
.
#aaipearlskin
#pearlskin
#beauty
#skinsupplement
#skinsupport

0๐Ÿ’ฌ

RM185
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Radiance Signatureโ„ข๏ธ .
NEW PACKAGING.
.
Kandungan : 20 sachet x 20
.
KELEBIHAN :
.
Kecantikan Radiance Signature:
.
โœ…Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
โœ…Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
โœ…Menjadikan kulit glowing secara natural.
โœ…Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan berseri.
โœ…Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
โœ…Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
โœ…Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
โœ”๏ธMenstabilkan tekanan darah.
โœ”๏ธMenstabilkan hormon lelaki dan wanita.
โœ”๏ธMerawat ekzema dan Merawat imsonia. โœ”๏ธBertindak sebagai Anti-Body.
Memberikan tenaga serta merta.
โœ”๏ธMemberikan tidur yang nyenyak.
โœ”๏ธMerapatkan alat sulit wanita yang longgar.
โœ”๏ธMerawat rambut gugur dan tidak bermaya.
. .
๐ŸŽˆMengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
๐ŸŽˆBoleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
๐ŸŽˆSesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
๐ŸŽˆ100% natural base.
๐ŸŽˆTanpa Sapuan.
๐ŸŽˆTanpa Bahan Terlarang.
๐ŸŽˆ100% Natural Base.
๐ŸŽˆProduk berstatus GMP dan kelulusan Kementerian Kesihatan KKM
๐ŸŽˆMendapat Kelulusan halal.
.

Cara Pemakanan Radiance Signature:
โžก๏ธHanya koyak dan minum.
โžก๏ธHanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
โžก๏ธ1 sachet di waktu malam sebelum tidur.
.

Dijamin 100% originalโœ…
Money back guaranteeโœ…
Ready stock
.
.
#brillant #brillantbyradiancesignature
#radiancesignaturemurah #radiancesignaturemalaysia
#radiancesignature #radiancesignatureoriginal
#radiancesignatureklcc #radiancesignaturekl
#skinbrighteningenhancement #innerbeautycollection #skinsupplement #collagendrink #whitening #whiteningsupplement #instagood #instabeauty #readystock #collagen #makanansunnah #innerbeauty #viral #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

0๐Ÿ’ฌ

ๆœ€่ฟ‘็š„็ฉบ็ฉบ่ณžๅˆ†ไบซ๐Ÿ™‹
-
่ชชๅˆฐSK-II
็„กไบบไธ็Ÿฅ็„กไบบไธๆ›‰็š„ๆ‡‰่ฉฒๅฐฑๆ˜ฏ้€™็ฝ้’ๆ˜ฅ้œฒไบ†ๅง
ๆˆ‘็ˆนๅœจๅ…็จ…ๅบ—ๅนซๆˆ‘่ฒทไบ†ๅ…ฉ็ฝ330ml็š„
ๆˆ‘ๆ—ฉไนŸๆ“ฆๆ™šไนŸๆ“ฆ
็œŸ็š„่ฎ“ๆˆ‘้žๅธธ้ฉš่‰ท็š„็„กๆ„Ÿ
่ชชๅฅฝ็š„้€ไบฎๅ‘ข๏ผŸ
ๆˆ‘ๅŽปๅš้†ซ็พŽๆˆ–ๆไป้…ธ็…ฅ่†šๆ•ˆๆžœๅฅฝๅƒๅคงไธ€้ปž๏ผŸ๏ผŸ๏ผŸ
๏ผˆ้ป‘ไบบๅ•่™Ÿ๏ผ‰
-
ๅฅงๅ€ซ็ด็ด ็š„็ฒพ่ƒ้œฒ
ๅ…ถๅฏฆๅฐฑๆ˜ฏไฟๆฟ•ๅŒ–ๅฆๆฐดๅ•ฆ
่ณชๅœฐ่ผƒๆŽฅ่ฟ‘็ฒพ่ฏๆถฒ
ไฝ†ๅˆๆฏ”็ฒพ่ฏๆถฒๆธ…็ˆฝ
ไป–ๅƒ็ฉบๆฐฃไธ€ๆจฃ
ๅญ˜ๅœจ็š„ๆ™‚ๅ€™ๅพˆ็„กๆ„Ÿ
ไธๅœจ็š„ๆ™‚ๅ€™ๅพˆๆท’ๆ…˜
็ฉฉๅฎš่‚Œ่†š็š„็ฌฌไธ€ๆญฅๅฐฑ้ ไป–ๅ•ฆ
ๆ˜ฏๆˆ‘้€ฑๅนดๆ…ถๅฟ…ๅ›ค็š„ๅ–ฎๅ“ไน‹ไธ€ๅ–”
ๆŽจ่–ฆ็ตฆๅคงๅฎถ๐Ÿ‘
-
๐ŸŽ€SK-II้’ๆ˜ฅ้œฒ
๐ŸŽ€Erno Laszloๆฅตๆ•ˆไฟๆฟ•็ฒพ่ƒ้œฒ
-
#SKII#facialtreatmentessence#ErnoLaszlo#hydraphel#skinsupplement##้’ๆ˜ฅ้œฒ#็ฒพ่ƒ้œฒ#ๆฅตๆ•ˆไฟๆฟ•#ๅฅงๅ€ซ็ด็ด #ไฟ้คŠๅ“#ไฟๆฟ•็ฒพ่ฏ#ๆ„›่‡ชๅทฑ#็ฉบ็ฉบ่ณž#็พŽ็พŽ็š„

1๐Ÿ’ฌ

Seharian harini sis ada Red Jacket Retreat RJR Mary Kay di Dorset Hotel Subang Jaya.
.
.
Event yang sangat best, dan sis bangga menjadi sebahagian dari keluarga Mary Kay.
.
Siapa nk join unit sis dan berjaya bersama di mary kay? Boleh contact sis.. sis akan guide untuk kita sama-sama berjaya dan mencapai impian.
.
.
Whatsapp/DM
Wan 016-6663946

#marykaymalaysia #marykaykualaLumpur #marykaykl #marypuncakalam #marykaycheras #charcoalmaskmarykay #oilfreehidratinggelmarykay #skinsupplement #lipstickmarykay #marykaybandarpermasuri #botanicalevo #botanicalpink #botanicaleffect #marykaycodshahalam #marykayshahalam #skinvigorate
#berniagadarirumah #janapendapatan #cantik #buatduitsenang #beautyconsultantmarykay #buatduitdenganmarykay #marykaybeautyconsultant #marykaykuching #marykayshahalamsek13

0๐Ÿ’ฌ

Sgt sesuai dipakai skang kerana cuaca panas kering. Paham2 je la kan bila cuaca panas.. kulit pun terasa bahangnya. Jom manjakan kulit anda dgn gel mask ni sbb ia boleh menjaga kelembapan kulit wajah, menganjalkan kulit, melindungi kulit anda dari kedut.

Ni antara suplimen kulit yg wajib ada dlm skincare anda!

Nak cuba? Boleh...free jer ...boleh hubungi saya.

Suzana Jaafar
Beauty Consultant

#marykayshahalam #marykaymalaysia #marykaysubangbestari #malaysiafollowers #intrend #skincareroutine #skinsupplement #gelmask #flawlessskin #foundation #majalahpengantin #hijabstailista

0๐Ÿ’ฌ

From as little as 43p per day (6 x bottle bundle), you can help maintain one of your most visible assets.โ €โ €
โ €โ €
Are you insecure and frustrated about the deteriorating condition of your skin? Do the lines, wrinkles, sagging, dark circles and general blemishes on your skin make you look and feel older than you are? If you dream of super hydrated, plump, younger looking skin, you need to provide your body with the daily nutrients for it to fight your deteriorating collagen levels.โ €โ €
โ €โ €
Get Complexion Rehab today. Link in bio. โ €โ €
โ €โ €
โ€ขโ €โ €
โ€ขโ €โ €
โ€ขโ €โ €
โ€ขโ €โ €
โ€ขโ €โ €
#ComplexionRehab #Skin #BeautifulSkin #SkinSupplement #Luxury #Collagen #Naturalbeauty #GorgeouSkin #ClearSkin #BeautyProduct #SkinCare #OilySkin #Redness #Complexion #Younger #Hydration #LookYoung #FeelYoung #VitaminE #VitaminC #Firmness #MarineCollagen #StayYoung #Wrinkles #DarkCircles #Supplements #Gorgeous #GorgeousSkin #HealthyLookingSkin

1๐Ÿ’ฌ

RepostBy @kopihijau.rahmah: "Assalammualaikum ๐Ÿ˜Š Excited tak dengan testimoni di? U olls yang boleh minum kopi, Jom amalkan kopi hijau #HasnaaKoOpiHijau ni. Rugi kalau minum kopi tapi tak dapat apa2 manfaat pada kesihatan.
.
Adik2 kakak2 yang sedang berdiet, akak nak bagi 1 tip, or peringatan lah (mungkin ramai Yg dah tahu), proses detoks penting sesangat sebenarnya utk loose weight & maintain it. Kalau toksin banyak terkumpul dalam badan, memang payah kita Nak loose weight.
.
Kopi hijau @abby_abadi112 ni, in shaa Allah membantu proses detoks kita berjalan lancar ๐Ÿ˜€ n Banyak lagi nutrisi boleh dapat sebab banyak herba2 berkhasiat dalam #hasnaakoopihijau ni.
.
Nak tahu lebih lanjut.... DM. WA 013.392.6038
.

#HasnaaKoOpiHijau
#kopihijauabbyabadi
#kopihijau #greencoffee
#detoks #looseweight #cholestrolmanagement
#skinsupplement
#hairsupplement
#premiumquality
#KKMCertified #Halal
#UmaimaTeam
#CODKLShahAlam" (via #InstaRepost @AppsKottage)

8๐Ÿ’ฌ

APA ITU DETOX PRO๐Ÿ‹
.
Diperbuat dari
๐Ÿ‹Lemon membantu mengeluarkan toksin dalam badan dan membantu proses detoks
๐Ÿ‹Seabuckthorn membantu sistem pencernaan dan melancarkan peredaran.
๐Ÿ‹Green tea membuang lebihan lemak dalm badan
๐Ÿ‹Spirulina membantu meneutralkan badan dan meningkatkan fungsi hati yang penting untuk detoksifikasi.
๐Ÿ‹Garcinia Combogia mengurangkan pembentukan lemak dan mengurangkan penyerapan karbohidrat
.
Khasiat Detox Pro
๐Ÿ“ŒMembuang toksin di dalam badan
๐Ÿ“ŒMendapatkan berat badan yang ideal
๐Ÿ“ŒMeningkatkan stamina & tenaga di dalam badan
๐Ÿ“ŒMembaikpulih sistem penghadaman .
.
Cara Pengambilan: Kunyah 1-2 tablet DETOX PRO sebelum tidur. Jangan lupa minum air kosong secukupnya untuk kesan yang maksima
.
#trudollyshahalam #trubeauty #trudollybyfazura
#beautybooster #detox #detoxpro #detoxslim
#whiteningtablet #whiteningcandy #putihgebu #letscantik #kulitcantik #cantiksemulajadi #sihatdalaman #kurustanpadiet #sembelit #produkkecantikan #produkkesihatan #bebasjerawat #jerawathilang #parutpudar #supplement #skinsupplement #supplementmalaysia #lotsoflove #titiancinta #bazarpaknil #terlajaklaris #moodrepublik #shahalam

2๐Ÿ’ฌ