#smklepar

Ni ketua rmh sukan kami (yg pegang piala).
Semangat sebesar badan katanya.
Dpt la naik johan kejohanan merentas desa thn ni.
Jgn pandang badan okies.

#kejohananmerentasdesa2018
#rumahneptune
#rumahkuning
#ketuakamihebat
#smklepar
#pekan
#pahang
#majulahsukanuntuknegara

0💬

Cerita pagi td
Majlis persaraan 'Mak Long'
Pembantu Am sekolah kami.
Jasa n budi mu tetap kami kenang.
Xde da la ejen nasi lemak RM1 😆

#majlispersaraan
#smklepar
#pekan
#kamiyangceria
#kamigurumalaysia
#acaraselepasmerentasdesa

0💬

Tumpang jap...
Alamak, npak rotan la plak 😁
Bukan buat merotan budak tau.. No no no

#selamatbersara
#36thndahberkhidmat
#pembantupss
#buggy
#smklepar

0💬

Loading...

Masih lagi dgn partner yg sama.
Setia sungguh la kan.
Kami penjaga check Point 4 dah bsiap sedia bkhidmat.

#merentasdesa2018
#peringkatsekolah
#kamicikgusekolah
#sediaberkhidmat
#senyumsokmo
#majulahsukanuntuknegara
#smklepar
#pekan
#terbaik

2💬

Kamu yg ceria.
Kami penjaga pusat semak pg ni.
Merentas desa peringkat sekolah

#kamicikgusekolah
#ceriasokmo
#smklepar
#merentasdesa2018

0💬

Loading...

Sebelum merentas desa kita posing dulu.. #kamicikgusekolah
#ceriaselalu
#smklepar

0💬

Meeting plak
Masih lg ceria.

Kami mmg ceria sokmo

#kamicikgusekolah
#smklepar
#ceriasokmo

0💬

Loading...

Cerita pg td.
Kami yg hijau hehe

Bz ngat x sempat nak update.
Ceria sungguh kan di hari pertama sekolah

#kamiyangceria
#kamicikgusekolah
#smklepar

0💬

Meeting panitia BM 1/2018
Masih lg ceria

#kamicikgusekolah
#smklepar

0💬

Pendaftaran 2018
Kami guru kelas 2B thn depan.
Siap la uolls.. hehehe

#kamicikgusekolah
#smklepar

0💬

Loading...

Cuba senyum walaupun result dh nak keluar😌. Doakan #batch02 dapat capai result yg terbaik dan dptkn naik gps sklh ou not forget to dpt banggakn parent and teacher .
#smklepar #chillproduction #pt32017 #1dayleft

4💬

Loading...

rindu this time 💞🌸
#smklepar

0💬

Loading...

Cerita siang td.
Penuh meja ngan makanan.

Jamuan akhir tahun 1Cemerlang

#jamuanakhirtahun
#1cemerlang
#smklepar

0💬

Sulaman kasih, junjungan budi
Majlis perpisahan pengetua.

Setiap tahun sekolah kami dpt pengetua baru.
Sekolah yg hebat.

#majlisperpisahan
#perpisahanpengetua
#smklepar

0💬

Churros in da house... Chef lelaki ni. Bdk form 3 mmg A la
#karnivaljualan
#smklepar

0💬

Jom kita pakat2 buat baju sama2..marilah menempah dengan kami.. Khidmat printing disediakan.. .
.
Nak buat baju family day, baju kelas, baju batch, baju bersama staff2,baju sukan.. Dan macam2 lagi😊..
.
.
Nak design korang sdiri je sbb nk nmpk special? X ada masalah.. Htrkan kpd kami.. .
Kami juga ada pelbagai design, boleh pilih2 nak yg mcm mna. .
Dm saya atau pm ws saya:
Sis aimi:
http://www.wasap.my/601125770650
.
.
#bajufamili
#familyday
#proevotionprintingagent
#bajumurah#bajulawa#beli#bajukelas#bajubatch#iiumk#isecekuipsas#kuipsas#sklepar#smklepar
#aimi_ayuni23

0💬

Jom kita pakat2 buat baju sama2..marilah menempah dengan kami.. Khidmat printing disediakan.. .
.
Nak buat baju family day, baju kelas, baju batch, baju bersama staff2,baju sukan.. Dan macam2 lagi😊..
.
.
Nak design korang sdiri je sbb nk nmpk special? X ada masalah.. Htrkan kpd kami.. .
Kami juga ada pelbagai design, boleh pilih2 nak yg mcm mna. .
Dm saya atau pm ws saya:
Sis aimi:
http://www.wasap.my/601125770650
.
.
#bajufamili
#familyday
#proevotionprintingagent
#bajumurah#bajulawa#beli#bajukelas#bajubatch#iiumk#isecekuipsas#kuipsas#sklepar#smklepar
#aimi_ayuni23

0💬

alhamdulillah.. 23 tempahan dari sk lepar.. Budak2 darjah 6..kalau ala2 gini bolela standard rm32 ke bwh.. .
JOM TEMPAH BAJU
.
Jom kita pakat2 buat baju sama2..marilah menempah dengan kami.. Khidmat printing disediakan.. .
.
Nak buat baju family day, baju kelas, baju batch, baju bersama staff2,baju sukan.. Dan macam2 lagi😊..
.
.
Nak design korang sdiri je sbb nk nmpk special? X ada masalah.. Htrkan kpd kami.. .
Kami juga ada pelbagai design, boleh pilih2 nak yg mcm mna. .
Dm saya atau pm ws saya:
Sis aimi:
http://www.wasap.my/601125770650
.
.
#bajufamili
#familyday
#proevotionprintingagent
#bajumurah#bajulawa#beli#bajukelas#bajubatch#iiumk#isecekuipsas#kuipsas#sklepar#smklepar
#aimi_ayuni23
#sklepar
#smklepar
#sekolahpahang
#smataf #iiumk #kuipsas #beli2

0💬

Jom kita pakat2 buat baju sama2..marilah menempah dengan kami.. Khidmat printing disediakan.. .
.
Nak buat baju family day, baju kelas, baju batch, baju bersama staff2,baju sukan.. Dan macam2 lagi😊..
.
.
Nak design korang sdiri je sbb nk nmpk special? X ada masalah.. Htrkan kpd kami.. .
Kami juga ada pelbagai design, boleh pilih2 nak yg mcm mna. .
Dm saya atau pm ws saya:
Sis aimi:
http://www.wasap.my/601125770650
.
.
#bajufamili
#familyday
#proevotionprintingagent
#bajumurah#bajulawa#beli#bajukelas#bajubatch#iiumk#isecekuipsas#kuipsas#sklepar#smklepar
#aimi_ayuni23

1💬

Jom kita pakat2 buat baju sama2..marilah menempah dengan kami.. Khidmat printing disediakan.. .
.
Nak buat baju family day, baju kelas, baju batch, baju bersama staff2,baju sukan.. Dan macam2 lagi😊..
.
.
Nak design korang sdiri je sbb nk nmpk special? X ada masalah.. Htrkan kpd kami.. .
Kami juga ada pelbagai design, boleh pilih2 nak yg mcm mna. .
Dm saya atau pm ws saya:
Sis aimi:
http://www.wasap.my/601125770650
.
.
#bajufamili
#familyday
#proevotionprintingagent
#bajumurah#bajulawa#beli#bajukelas#bajubatch#iiumk#isecekuipsas#kuipsas#sklepar#smklepar
#aimi_ayuni23

0💬