#smksrikurau

finally huu mang awsome ah ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ™†๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #merentasdesa2018
#sriau
#smksrikurau
#form5student
#raklupaperoger โค๏ธ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ’ฏ

10๐Ÿ’ฌ

Bersiap untuk bersanding ๐Ÿ˜‚
#2016
#smksrikurau

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Alhamdulillah. Done BBQ bersama 4 Ikhlas~๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
.
.

#bbq #UPSI #smksrikurau #4ikhlas

4๐Ÿ’ฌ

Loading...

Mencanting batik anjuran PSV SMK Sri Kurau. Kira boleh la utk pertama kali~ ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
.
.
.

#smksrikurau #batik

1๐Ÿ’ฌ

Dribble well , trying hard , shot to the pose , hit the crossbar ,no luck , and lose the game . Yeahh๐Ÿ˜นโšฝ๏ธ๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ. ๐Ÿ“ธ:@anakmawicucuishak
#harisukannegara2017 #smksrikurau #likeastars #futsal #futsalOnRumput

0๐Ÿ’ฌ

Highlight Hari Sukan Negara SMK Sri Kurau 2017. Gambar penuh dalam FB~
.
.
.

#smksrikurau #harisukannegara

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Alhamdulillah siap. Mampu takat ni ja. Boleh dah sambung tidur petang2 dengan aman lepas ni~ ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
.
.

#demi64jam #gapyear #UPSI #smksrikurau #mural

3๐Ÿ’ฌ

Menggamit kenangan~
.
.
.

#smksrikurau #5sc2012 #throwback

6๐Ÿ’ฌ

Bergambar bersama peminat. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
.
.

#smksrikurau #majlisgraduasi

1๐Ÿ’ฌ

Loading...

Al kisahnya pagi tadi waktu kelas lepas habis mengajar, aku tayangkan video kelas aku dulu2. Berbangga dengan kejayaan kawan2. Acah2 ingt ja setiap sorg sambung bljr kt mana. Hahaha. Good times~ .
.
.

#smksrikurau #5sc #throwback

7๐Ÿ’ฌ

Kelas x pernahnya diam. X blh ckp bnyk, budak2 ni dh follow aku kt ig. Wakakaka~ .
.
.

#upsi #smksrikurau #4ikhlas

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Team cikgu praktikal SMK Sri Kurau
.
.
.

#upsi #smksrikurau #rayasebulan

7๐Ÿ’ฌ

Hari ni first time pakai baju batik selama aku hidup. Hiks~ .
.
.

#at46Multimedia #UPSI #smksrikurau

17๐Ÿ’ฌ

Hari ni cikgu bawak laptop, boleh la nak buat download anime ka layan movie ka photoshop ka. Hiks~
.
.
.

#at46Multimedia #UPSI #smksrikurau

4๐Ÿ’ฌ

Loading...

kan....xde dah rase benda melainkan sambung belajar...tp dah umo gini malas dah nk sambung xlarat dah...
#skmatanggerdu
#smksrikurau
#smktekniktaiping
#ktc
#upsi

1๐Ÿ’ฌ

SUATU KETIKA DULU 4CT2 2010 SMKSK DALAM KENANGAN..ADA YANG DAH KWIN DAH PON๐Ÿ˜…๐Ÿ‘๐Ÿ’œ
#SMKSRIKURAU

2๐Ÿ’ฌ

Time tadika dulu tak sabar nak masuk sekolah rendah, bila masuk sekolah rendah,tak sabar pulak nak masuk sekolah menengah sebab nak rasa jadi otaii/senior sekolah ๎’ Time form 1,2,3 tak sabar nak habis sekolah, sebab nak kerja,nak beli itu ini, time uh berangan bersungguhยฒ macam orang dah ada kerjaya padahal hanya berangan je lebih,xde usaha pon,makan minum pon mak ayah tanggung lagi hahahhahah ๎’ Baru nak kenal dunia remaja time uh, bila naik form 4 form 5 baru sedar yang aku "dah besar" "dh nak abis sekolah" "dah mactured" time tu ada jugak rasa SAYANGNYA nak tinggalkan sekolah,Sayangnya nak tinggalkan kawan2,sayangnya nak tinggalkan kelas and baru sekarang rasa semua uh. Rasa sebaknya sgt bila dikatakan "berakhirlah sudah gelaran sebagai seorg pelajar" ๎Š lepas ni takde dah nak nyayi lagu sekolah,nak gelak sama2,nak kne marah dgn cikgu.Semuanya akan jadi kenangan ๐Ÿ’• Even lepas nii semua akan buat haluan masing masing . Takde nak rapat macam dlu,takde nak berkumpul ramai2 dahh . Tula dikatakan "pengalaman mendewasakan kita" . Sebab tu lha zaman paling indah adalah zaman persekolahan [ๅพฎ็ฌ‘] Dan selamat menempuhi kehidupan yang lebih mencabar ๐Ÿ˜˜ #FriendShipGoll โŠ™๏น ๐Ÿ’• #Smksrikurau ๐Ÿ’•
#5Nilai โค๏ธ @ana_alianas @nr.adlyna99 @aidasharan

5๐Ÿ’ฌ

Throwback #graduation #smksrikurau #form5 #taipingperdanahotel
lepas ni fokus utk pecutan akhir saja lagi..#roadtospm #2k16๐ŸŽ“

2๐Ÿ’ฌ

selamat berpraktikal b_______. goodluck. nantikan kehadiran kami di sekolah-sekolah yang berhampiran dengan anda.
#maahadeyhaassyariff #smksrikurau #smkusj12
#smkpuchongperdana

6๐Ÿ’ฌ

pagi tdi punya gmbaq , hari kantin...
#smksrikurau
#HEBAT

2๐Ÿ’ฌ