#spmcandidates

Not everyone will understand your journey. That's okay. You're here to live your life, not to make everyone understand you.
#pepsiblue#casualstyle#backpackers#hikers#spmcandidates

0πŸ’¬

rindu nak pakai baju putih. hm tahun last dah pun , dah jadi hakak senior dah pun omg time flies so fast 😭😭 #lastyear #spmcandidates

0πŸ’¬

Loading...

weekend yg penuh dngn homework πŸ™ŒπŸ»
#spm2018πŸ’ͺ #spmcandidates

0πŸ’¬

Loading...

Merentas desa untuk Thun last guys..
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
#merentasdesa
#spmcandidates

0πŸ’¬

Loading...

Done for extraclass .
Tshirt from @tee.maniac
#spmcandidates

0πŸ’¬

Kawan2 baru di sekolah menengah sultan muhammad shah parit
#sahabatsejati
#spmcandidates

0πŸ’¬

Loading...

Back from tuition

#spmcandidates

0πŸ’¬

Throwback with fav junior..
#spm2k18
#spmcandidates
#stayhumble

0πŸ’¬

Loading...

PREORDER BUKU KINI DIBUKA... YANG DAH ADA STOK PUN ADA. CEPAT REBUT BUKU YG ADA. TIDAK DIJUAL DI MANA2 KEDAI BUKU
.
. βœ…RM20per book
.
πŸ„PHYSIC FOR SPM BUKU HITAM (DWI BHASA)
.
.
πŸ„INTENSIVE NOTES PHYSICS, BUKU KUNING (ENGLISH)
.

BUKU KOMIK ADDMATHS T4 (BM)
.
.
βœ…RM30 per book
β˜„οΈBuku nota sejarah T5
.
.
βœ…RM5 per book
Paper 3 Physic (limited edition) BI only
.
.
βœ…RM22
BIO SKOR TINGKATAN 5(BM/ BI)
BIO SKOR TINGKATAN 4(BM/ BI)
.
.
βœ…RM50
Combo fizik free postage
.
.
Pertanyaan:
Ws 0111 9807322 (miss Ana) //dm

Buku menarik lagi. Check insta @spm_aplus

#bukunotakimia #bukunotaaddmaths #bukunotafizik #fizikspm #fizikA #spmA #spm_aplus #spmcandidates #spm2017 #bukuspm

0πŸ’¬

Assalamualaikum dan hai adik2, admin ada nak jual buku SPM. Ni semua buku teks.
Harga separuh harga sahaja

Admin jual RM5 sebuah.
Cumanya buku last tu admin jual rm15. Sebab memang susah nak cari buku camtu. Hehe

Kalau
Siap ada free gift lg tau. Ada buku2 yang memang takde dah kat kedai buku. Admin akan bagi free saje.
Sape cepat dia dapat.
Kondisi buku memang tiptop. Nak tau lagi, boleh ws admin, nti admin snap gambar ye.
Ha rugi la kalau beli. Mai beli buku adik admin ni.
Ws admin cepat2 01119807322
#bukuspm
#spm2018
#spmcandidates
#calonspm2018
#fizik #kimia #biologi #sejarah #spmcandy

7πŸ’¬

Assalamualaikum dan hai adik2, admin ada nak jual buku SPM. Ni semua buku adik bongsu admin yang belajar kat MRSM. Jadi sape nak boleh pm

Ni buku tebal2 dan berkualiti yg cikgu mrsm pun suruh dorang beli.
Haaaa

Harga separuh harga sahaja
Mostly buku ni hrga rm20 ke atas,

Tapi admin jual RM7 sebuah
Siap ada free gift lg tau. Ada buku2 yang memang takde dah kat kedai buku. Admin akan bagi free saje.
Sape cepat dia dapat.
Kondisi buku memang tiptop. Nak tau lagi, boleh ws admin, nti admin snap gambar ye.
Ha rugi la kalau beli. Mai beli buku adik admin ni.
Ws admin cepat2 01119807322
#bukuspm
#spm2018
#spmcandidates
#calonspm2018
#fizik #kimia #biologi #sejarah #spmcandy

2πŸ’¬

Loading...

Assalamualaikum dan hai adik2, admin ada nak jual buku SPM. Ni semua buku adik bongsu admin yang belajar kat MRSM. Jadi sape nak boleh pm

Ni buku tebal2 dan berkualiti yg cikgu mrsm pun suruh dorang beli.
Haaaa

Harga separuh harga sahaja
Mostly buku ni hrga rm30 ke atas,

Tapi admin jual RM15 sebuah
Siap ada free gift lg tau. Ada buku2 yang memang takde dah kat kedai buku. Admin akan bagi free saje.
Sape cepat dia dapat.
Kondisi buku memang tiptop. Nak tau lagi, boleh ws admin, nti admin snap gambar ye.
Ha rugi la kalau beli. Mai beli buku adik admin ni.
Ws admin cepat2 01119807322
#bukuspm
#spm2018
#spmcandidates
#calonspm2018
#fizik #kimia #biologi #sejarah #spmcandy

0πŸ’¬

Always believe that something wonderful is about to happen ❀️
#ssmsterminator #senioryear #batch01 #spmcandidates

5πŸ’¬

Kmi bukan kunyit hahahahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#insanityDEIZ #spmcandidates

5πŸ’¬

Awkward smile as always πŸ‘… #spmcandidates

6πŸ’¬

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world . ecing boak πŸ˜†πŸ˜‚
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#student #batch01 #spmcandidates #2k18 #okbye

3πŸ’¬

All SPM candidates!!! Please contact me If would like to know more info about course details or Diploma courses ! #SPM #spm2017πŸŽ“
#spmcandidates #schoolfun

0πŸ’¬

Seberat mana pon dumbbell yg aq angkat lgi berat dugaan menjadi budak spm. πŸ˜₯πŸ˜₯πŸ˜₯
#gymday
#spmcandidates

3πŸ’¬