#sraiseksyen19

Loading...
Loading...

Red velvet 10 inci.. Double deck..
Diselimuti cheese power n nutella yang paduuuuu
.
.
.
.
Sedap kan? Jom! Jom! Order ngn akak and
then akak bole antar smpi pintu rumah korang ...
.
Harga kek sama kt kedai and just tambah Delivery Charges aje, ok? πŸ‘Œ

WHATSAPP πŸ’– LYANA πŸ’– 019-5944419

PICKUP PLACE ( SELANGOR )
πŸš™ SEKSYEN 7 SHAH ALAM
πŸš™ BUKIT RAJA ( AEON, PETRON ) πŸš™ MENARA TREND BUKIT RAJA
πŸš™ SELURUH KLANG & SHAH ALAM
πŸš™ INSYAALLAH SELANGOR ( BULK ORDER) #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #agentsabrinabakery #agentmanjung #agentperak #agentpangkor #agentshahalam #mamasabshahalam #mamasabmanjung #sabrinabakerymanjung #sabrinabakeryagent #sabrinabakeryklang #sabrinabakeryshahalam #bukitraja #menaratrend #agentsabrinabakerymanjung #agentsabrinabakerylumut #agentsabrinabakeryklang #bukitraja #petron #mamasab #sraiseksyen19 #srai #sekolahrendahagamaintegrasi #sungaimanggis #sraist #sraism #sraidmys

0πŸ’¬

Red velvet 10 inci.. Double deck..
Diselimuti cheese power n nutella yang paduuuuu
.
.
.
.
Sedap kan? Jom! Jom! Order ngn akak and
then akak bole antar smpi pintu rumah korang ...
.
Harga kek sama kt kedai and just tambah Delivery Charges aje, ok? πŸ‘Œ

WHATSAPP πŸ’– LYANA πŸ’– 019-5944419

PICKUP PLACE ( SELANGOR )
πŸš™ SEKSYEN 7 SHAH ALAM
πŸš™ BUKIT RAJA ( AEON, PETRON ) πŸš™ MENARA TREND BUKIT RAJA
πŸš™ SELURUH KLANG & SHAH ALAM
πŸš™ INSYAALLAH SELANGOR ( BULK ORDER) #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #agentsabrinabakery #agentmanjung #agentperak #agentpangkor #agentshahalam #mamasabshahalam #mamasabmanjung #sabrinabakerymanjung #sabrinabakeryagent #sabrinabakeryklang #sabrinabakeryshahalam #bukitraja #menaratrend #agentsabrinabakerymanjung #agentsabrinabakerylumut #agentsabrinabakeryklang #bukitraja #petron #mamasab #sraiseksyen19 #srai #sekolahrendahagamaintegrasi #sungaimanggis #sraist #sraism #sraidmys

0πŸ’¬

Red velvet 10 inci.. Double deck..
Diselimuti cheese power n nutella yang paduuuuu
.
.
.
.
Sedap kan? Jom! Jom! Order ngn akak and
then akak bole antar smpi pintu rumah korang ...
.
Harga kek sama kt kedai and just tambah Delivery Charges aje, ok? πŸ‘Œ

WHATSAPP πŸ’– LYANA πŸ’– 019-5944419

PICKUP PLACE ( SELANGOR )
πŸš™ SEKSYEN 7 SHAH ALAM
πŸš™ BUKIT RAJA ( AEON, PETRON ) πŸš™ MENARA TREND BUKIT RAJA
πŸš™ SELURUH KLANG & SHAH ALAM
πŸš™ INSYAALLAH SELANGOR ( BULK ORDER) #agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #agentsabrinabakery #agentmanjung #agentperak #agentpangkor #agentshahalam #mamasabshahalam #mamasabmanjung #sabrinabakerymanjung #sabrinabakeryagent #sabrinabakeryklang #sabrinabakeryshahalam #bukitraja #menaratrend #agentsabrinabakerymanjung #agentsabrinabakerylumut #agentsabrinabakeryklang #bukitraja #petron #mamasab #sraiseksyen19 #srai #sekolahrendahagamaintegrasi #sungaimanggis #sraist #sraism #sraidmys

2πŸ’¬

Loading...

Kakak, arinie mama terlupa bagi botol air sudahnya mama kena anta botol air tu ke sekolah πŸ˜‚dapatla tengok kakak makan dengan kawan2..hari nie dan seterusnya mama dah start keja pepandai lah kakak bawa diri yer.. dok leklok umah makwan..makan kenyang2 supaya senang belajar 😍

#qalesyairdina
#kakakdarjah1
#sraiseksyen19

0πŸ’¬

Haishh besaq dah anak mama nie 😭selamat menjalani alam persekolahan kakak... have fun kakak esya 😍
.
#haripersekolahanpertama2018
#sraiseksyen19
#qalesyairdina
#tahunsatu
#allthebestforyou

5πŸ’¬

Hari orientasi sekolah kakak esya πŸ€— semoga yang terbaik untukmu mama dan babah sentiasa doakan kejayaan kakak ❀️ #qalesyairdina
#nakmasukdarjah1
#sraiseksyen19
#hartaduniaakhirat
#alwaysmybaby

13πŸ’¬

Loading...

jom hias kelas... baru 70% siap..
#sraiseksyen19

7πŸ’¬

bersama2 team yg awesome mengerjakan photo booth utk hari anugerah kecemerlangan #sraiseksyen19 .. jgn lupa bergambar disini ye.. 😊

1πŸ’¬

mari sama2 menyokong piala DYTM Raja Muda Selangor esok.. semoga #sraiseksyen19 diberi kejuaraan.. sok turun sini ye...

11πŸ’¬

Loading...

meluangkan masa dgn murid2 masa cuti ni.. 😊
#sraiseksyen19

9πŸ’¬

Hari ni subjek English belajar Sentence Connectors.. kita belajar ikat serban.. 😁😁
#ihes #sraiseksyen19 #islamiclesson

0πŸ’¬

tb ke-2 lawatan Tahun 4 ke Cameron Highlands.. #sraiseksyen19

0πŸ’¬

Loading...

tb lawatan Tahun 4 ke Cameron Highlands.. #sraiseksyen19

0πŸ’¬

Penutup Sambutan Kemerdekaan dan Hari Malaysia peringkat sekolah 2017.. πŸ˜ƒπŸ˜†
#sraiseksyen19 #bajumerdeka

2πŸ’¬

pertandingan nyanyian lagu patriotik tahun 4 #sraiseksyen19 2017..
#4Taubat #4Mahabbah #4Zuhud #4Ikhlas #4Tawakkal #4Sabar

4πŸ’¬

Yayyy! Dah habis examm.
.
700++ candidates today, seat only for 216 students. πŸ˜…Moga ada lah rezeki abg RR & friends pass the exam with flying colors 🌷πŸ’ͺ🏻
.
Dengan cuti raya sakan tahun ni, mlm td lambat blk beraya, x sempat nak last revision buku SRAI, pg td mummy daddy kelam kabut hantar, maka #mummypasrah πŸ˜‚
.
#sraiseksyen19 #ukssrai #abangrrdahdarjah1tahundepan #rayyanrizqinabuzar

3πŸ’¬

Alhamdulillah.

Hari ni sesi perjumpaan dan pengambilan laporan prestasi bagi #hannah

Alhamdulillah hubungan dan komunikasi hannah dengan rakanΒ² sekelas baik dan peramah serya mesra.

Seringin dengan kemahiran akademik, kemahiran sosial dalam bergaul dengan rakanΒ² juga perlu agar anakΒ² tidak terlalu fokus dengan pembelajaran akademik semata-mata.

Semoga Allah permudahkan dan berikan kesihatan yang baik untuk #alhannah.

#sraiseksyen19 #anakanak #alhannah

4πŸ’¬