#stokissarawak

Jom tengok khasiat BE & SNE terutama untuk ibu-ibu berpantang.. 1) Jika anda seorang ibu yang menyusukan bayi anda, Beutskin akan membantu memperbanyakkan susu dan membantu kulit kusam sewaktu mengandung hilang meninggalkan tubuh anda.. 😊

2) Beutskin juga bagus untuk sistem dalaman wanita seluruh badan. Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin. Ibu yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence.

3) Beutskin boleh membantu merawat rahim bagi ibu-ibu selepas melahirkan. ( Gabungkan dengan SNE Kapsul untuk kesan pemulihan yang cepat)

4) Beutskin juga boleh mengetatkan Miss V kita…malah mencantikkan nya seperti anak dara bagi yang dah kawin dan yang dah ada anak.

5) Beutskin boleh membantu menegangkan dan memontokkan payudara. Ia juga mampu mencerahkan puting payudara.

6) Beutskin boleh membantu firmingkan muka, dan tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh..malah pipi akan naik dan gebu seperti dicucuk botox.

7) Beutskin juga mampu menambahkan rangsangan seksual bagi suami isteri.

8) Beutskin boleh membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..malah wajah akn berseri2 dan cantik.

Ready stock!
Whatsapp 0198409518 / 01153529518

#BEUTSKIN #supplement #stokisdrrumah #stokistlasoul #stokisjohor #stokissemenanjung #stokissabah #stokissarawak #1mg #10millionpvinthemaking

0πŸ’¬

Nak cerah ? Nak gebu ? Tapi tak nak makan atau minum supplement πŸ€·πŸ»β€β™€
.
Boleh jerr! Cerah Gebu Body Bar Vasia kan ada 😍 Gentel2 je sabun ni kat badan pun dah boleh putih haaa. Pstu terus dpt hilangkan daki & memutihkan celah2 yg gelap yerr.
.
Jom grab Cerah Gebu Body Bar ni kat @myonlineshopes sebelum kehabisan stock 😊
.
Utk info lanjut boleh whatsapp hotline di 010 840 8600 skrg!
.
#myonlineshopes #shoppingonline #onlineshopping #nakputih
#nakcantik #stokissah #cerahgebubodybar #Vasia #sabunbuangdaki #beautyproducts #stokissmiri #stokissarawak #glowingskin #flawlessskin #seputihputerisalju #masalahjerawat #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Jom tengok khasiat BE & SNE terutama untuk ibu-ibu berpantang.. 1) Jika anda seorang ibu yang menyusukan bayi anda, Beutskin akan membantu memperbanyakkan susu dan membantu kulit kusam sewaktu mengandung hilang meninggalkan tubuh anda.. 😊

2) Beutskin juga bagus untuk sistem dalaman wanita seluruh badan. Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin. Ibu yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence.

3) Beutskin boleh membantu merawat rahim bagi ibu-ibu selepas melahirkan. ( Gabungkan dengan SNE Kapsul untuk kesan pemulihan yang cepat)

4) Beutskin juga boleh mengetatkan Miss V kita…malah mencantikkan nya seperti anak dara bagi yang dah kawin dan yang dah ada anak.

5) Beutskin boleh membantu menegangkan dan memontokkan payudara. Ia juga mampu mencerahkan puting payudara.

6) Beutskin boleh membantu firmingkan muka, dan tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh..malah pipi akan naik dan gebu seperti dicucuk botox.

7) Beutskin juga mampu menambahkan rangsangan seksual bagi suami isteri.

8) Beutskin boleh membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..malah wajah akn berseri2 dan cantik.

Ready stok
#BEUTSKIN #supplement #stokisdrrumah #stokistlasoul #stokisjohor #stokissemenanjung #stokissabah #stokissarawak #1mg #10millionpvinthemaking

0πŸ’¬

Loading...

Jom tengok khasiat BE & SNE terutama untuk ibu-ibu berpantang.. 1) Jika anda seorang ibu yang menyusukan bayi anda, Beutskin akan membantu memperbanyakkan susu dan membantu kulit kusam sewaktu mengandung hilang meninggalkan tubuh anda.. 😊

2) Beutskin juga bagus untuk sistem dalaman wanita seluruh badan. Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin. Ibu yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence.

3) Beutskin boleh membantu merawat rahim bagi ibu-ibu selepas melahirkan. ( Gabungkan dengan SNE Kapsul untuk kesan pemulihan yang cepat)

4) Beutskin juga boleh mengetatkan Miss V kita…malah mencantikkan nya seperti anak dara bagi yang dah kawin dan yang dah ada anak.

5) Beutskin boleh membantu menegangkan dan memontokkan payudara. Ia juga mampu mencerahkan puting payudara.

6) Beutskin boleh membantu firmingkan muka, dan tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh..malah pipi akan naik dan gebu seperti dicucuk botox.

7) Beutskin juga mampu menambahkan rangsangan seksual bagi suami isteri.

8) Beutskin boleh membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..malah wajah akn berseri2 dan cantik.

Ready stok
#BEUTSKIN #supplement #stokisdrrumah #stokistlasoul #stokisjohor #stokissemenanjung #stokissabah #stokissarawak #1mg #10millionpvinthemaking

Wasap 0135577971 nurul

1πŸ’¬

Jom tengok khasiat BE & SNE terutama untuk ibu-ibu berpantang.. 1) Jika anda seorang ibu yang menyusukan bayi anda, Beutskin akan membantu memperbanyakkan susu dan membantu kulit kusam sewaktu mengandung hilang meninggalkan tubuh anda.. 😊

2) Beutskin juga bagus untuk sistem dalaman wanita seluruh badan. Amat sesuai untuk ibu selepas bersalin. Ibu yang berada di dalam pantang juga boleh amalkan Beutskin Essence.

3) Beutskin boleh membantu merawat rahim bagi ibu-ibu selepas melahirkan. ( Gabungkan dengan SNE Kapsul untuk kesan pemulihan yang cepat)

4) Beutskin juga boleh mengetatkan Miss V kita…malah mencantikkan nya seperti anak dara bagi yang dah kawin dan yang dah ada anak.

5) Beutskin boleh membantu menegangkan dan memontokkan payudara. Ia juga mampu mencerahkan puting payudara.

6) Beutskin boleh membantu firmingkan muka, dan tiada lg dagu berlapis n pipi jatuh..malah pipi akan naik dan gebu seperti dicucuk botox.

7) Beutskin juga mampu menambahkan rangsangan seksual bagi suami isteri.

8) Beutskin boleh membantu menghilang/memudarkan kesan jerawat/jeragat..malah wajah akn berseri2 dan cantik.

Ready stok
#BEUTSKIN #supplement #stokisdrrumah #stokistlasoul #stokisjohor #stokissemenanjung #stokissabah #stokissarawak #1mg #10millionpvinthemaking

0πŸ’¬

Hi kak Fiza!! Wahhh tiap2 bulan tak miss singgah Myonlineshopes Lutong 😍 Thankyou kak Fiza sbb sudi datang and grab produk V asia Ladies Collagen & Advance White.. Thankyouu sangat2 πŸ˜˜πŸ’• Hrp pasni akk semakin cun and sihat ye 😍
.
Yg nak cantik2 & sihat tu kene lah singgah outlet @myonlineshopes selalu okay? 😘
.
.
#myonlineshopes #stokissah #ladiescollagen #stokissarawak #original #vasia #nakputih #produkkesihatan #healthyproducts #beautyproducts #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Loading...

Kulit semakin kusam, berjeragat, kendur, berkedut, rambut gugur & kuku rapuh? 😱
.
Jangan risau!! Sbb AURAWHITE TRIPEPTIDE GOLD COLLAGEN memberi tiga kali pencerahan kulit, melembapkan kulit & anti penuaan 😍 Semua masalah boleh diatasi taww uollsss.. Sedap pulak tu 😊
.
Nak nampak muda, baby face, peloles gitew mcm @aydajebat kena try @aurawhiteofficial Tripeptide Gold Collagen di @myonlineshopes or boleh shopping online di www.myonlineshopes.my la uolls!! Rugi tau kalau tak cuba. 😘😘😘
.
Utk byk lagi info boleh whatsapp 010 840 8600 skrg!!
.
#myonlineshopes #shoppingonline #nakputih
#nakcantik #stokissah #AydaJebat #Aurawhite #Aurawhitegoldcollagen #ShakeShakeUolls #stokissmiri #stokissarawak #glowingskin #flawlessskin #seputihputerisalju #kulitkusam #masalahjeragat #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Good morning semua 😘😘 Nak tips cantik pagi nie?? Senang jer uolls... Jangan lupa gunakan emmamaembong Bubble Soap dan Beauty Serum tau ❀️❀️
.
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak
#rahsiakejelitaanemma #embs #goodmorning #emmamaembong #buatanmalaysia #produkkecantikan #sabunjerawat #viral #serumjerawat #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Terdiam Kak Lin tgk video ni dan terus terpanggil utk repost. Such an idol, icon and inspiration to others.
.
Sebut je nama Neelofa semua org kenal. Sgt cantik, comitted, hard work, bijak & succesfull.
.
Oklah..Goodnight kesayangan MOS semua.. Jangan lupa singgah outlet @myonlineshopes selalu ya πŸ˜˜πŸ’•
.
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #chewnglow #youchewyouglow #eczema #antiacne #nealofarhijab #beautyproduct #shoppingonline #neelofa #viral #miri #sarawak #brunei

#Repost @naelofarhijab (@get_repost)
● ● ●
Jom kita tb sikit dengarkan apa yang dua ikon kesayangan ramai ni berkongsi cerita yang mana bukan sahaja wanita malahan menjadi inspirasi kaum adam diluar sana. Bukan senang 2 bosses ini nak duduk semeja bersembang kerana masing masing busy dengan jadual harian. @neelofa bersama chairman kami Datin @noorkartini dalam segment β€œInspirasi Wanita” di TV3 #naelofarhijab2018 #naelofarhijab #whitv3. Terima kasih #whitv3 #naelofarluxe

0πŸ’¬

Loading...

Alhamdulillah! Yg ditunggu2 dah restock uolls!!! 😍 Utk info semua, Emma Maembong Bubble Soap & Beauty Serum skrg dh berwajah baru yerr. Fresh look giteww πŸ˜‚
.
Sape yg dah siap2 booking tu psni akk whatsapp eh 😊
.
Jom singgah mana2 outlet @myonlineshopes berdekatan.. Semua produk kecantikan & kesihatan yg terhangat di pasaran ada tau!! 😍😍
.
Utk info lanjut boleh whatsapp Hotline no 010 840 8600. Blh walk in ke kedai atau shoping di website www.myonlineshopes.my 😘😘
.
#myonlineshopes #restock #stokissarawak #stokismiri #emmamaembongbubblesoap #embsbeautyserum #embs #skincare #beautyproducts #nakcantik #flawlessskin #glowingskin #healthyskin #bestskincare #hotitems #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Ehhh? Betul ke kunyah Qu Puteh VitaSkeenz boleh hilangkan jerawat, jeragat, kulit kusam & byk lagi masalah kulit?? 😱😱 Betul sayanggg 😘 Nyam nyam nyam jerr dah boleh jadi cantik..
.
Sebab apa? Meh akk payung kit apa khasiat QU PUTEH VITASKEENZ GLUTAPLUS ni
.
Khasiat & kelebihannya :
βœ… Mencerah & melembapkan kulit
βœ… menjaga kesihatan kulit
βœ…Mengurangkan kesakitan ketika period
βœ… Menganjalkan kulit
βœ… Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
βœ… Melindungi kulit dari sinar UV
βœ… Anti penuaan
βœ… Mengawal kedutan & menggalakkan penghasilan colagen
.
Hebat tak hebat tu?? Jom sape yg nak kulit seputih mulus seperti Dato Vida boleh dapatkan VitaSkeenz Glutaplus di mana2 outlet MyOnlineShopes yg berdekatan yerr 😊
.
Atau boleh trus whatsapp nombor 010 840 8600
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #beautyproduct #vitaskeenz #whiteningproducts #nakcantik # #quputehbarulahputih #healthyproduct #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei #quputehmiri #vitaskeenzglutaplus

0πŸ’¬

Morning! 😘😘Dah CHEW N' GLOW ke arini uolls?? Chew & Glow banyak kelebihan tau antaranya :
.
❀️Membantu mereka yang ingin mendapatkan Glowing Skin tanpa jerawat 😍
❀️Memberikan nutrisi yang memperbaiki masalah kulit seperti Eczema dan Rashes
❀️Menghasilkan kulit yang cerah dan sesuai dengan iklim Malaysia
❀️ Sesuai untuk semua peringkat usia.
.
.
Jom kita ramai2 Chew & Glow skrg uolls... Tak chew tak glow macam Neelofa uolls!! 😍😍😍
.
Untuk info boleh whatsapp Hotline no 010 840 8600. Walk in ke mana2 outlet myonlineshopes or bli online di www.myonlineshopes.my πŸ˜‰
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #beauty #nealofarhijab #nealofar #cantik #healthy #healthyfood #shoppingonline #sihatdancantikcaraselamat #chewnglow #miri #sarawak #brunei #vitamincserum #beautyproducts #neelofa

1πŸ’¬

Loading...

Alahaiii comel nye gmbar ni!! Kalau korg nak tau ni lah sis Mimie dari Brunei. Pengguna tegar Trudolly uollsss 😍 Patutlah skin mcm baby doll kan? Licin jerrr. Thank you sis.. Lain kali free singgah lah lagi ya ❀️
.
Oklah night uollsss. Esok kite smbung lagi ye. Jgn lupe singgah @myonlineshopes selalu okay? 😍
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #kcolly #skincare #produkkencantikan #nakputih #trudolly #trudollyonline #trudollysarawak #seputihputerisalju #missfazura #fazura #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Thankyou sis Fatimah!! Nak ploles & putih mcm snow white kan sis sbb tu kene rajin amalkan Glutacaps 😍 Tqsm sis. Hrp lepas ni sis makin floles ye sis πŸ˜˜πŸ’• Singgah lagi ye kalau free!!
.
Yg nak sentiasa cantik & sihat tu boleh lah singgah di mana2 outlet @myonlineshopes! Banyak rangkaian produk kecantikan dan kesihatan yg diluluskan oleh kkm anddd yg paling penting uollsss ORIGINAL 😍
.
#myonlineshopes #nakcantik #seputihputrisalju #beautyproducts #stokissah #stokissarawak #glutacaps #skincare #skinwhitening #whiteningbooster #viral #miri #sarawak

0πŸ’¬

Makk aiii!! Harini LAST DAY promo utk Aj De Parfum uolllsss 😱 Rugi sgt2 kalau tak grab dgn harga yg dh cukup WOW tu. Nanti terlepas jgn ckp hakak tak payung ehhhh? πŸ˜‚
.
Kalau nak dptkan Perfume keluaran @ajdeparfum boleh dptkan di semua outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Atau boleh whatsapp nombor hotline 010 840 8600 skrg jugak!!
.
#myonlineshopes #shoppingonline #ajdeparfum #perfume #perfumeedp #stokissah #stokissarawak #perfumetahanlama #perfumeartis #fattahamin #kamaladli #search #khatarsis #wanitaterakhir #lesignore #LASTDAYPROMO #promoprice #nakwangi #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Loading...

Bukan 1 tapi 2 botol Manja Kaseh Coffee uollsss 😍 Patutlah nampak bertenaga & berseri2 kannn? Thank you sis selalu shopping kat MyOnlineShopes Permaisuri..
.
Sape2 yg nak floles dan selalu sihat kene lah singgah MyOnlineShopes. Ada pelbagai produk kesihatan dan kecantikan yg terkini !! Yg penting ORIGINAL uollss πŸ˜˜πŸ’•
.
Oklah goodnight. Esok kita smbung mcm biasa ye 😊
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #produkoriginal #manjakaseh #nakcantik #naksihat #produkkecantikan #minumankecantikan #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Hii Ting!! Wahhhh singgah Myonlineshopes Lutong ye? 😍 Beli Forever Aloe Gel pulak kali ni.. Tqsm Ting. Singgah lagi ye lain kali kalau free πŸ˜ŠπŸ’•
.
Yg nak cantik2 & sihat tu kene lah singgah outlet @myonlineshopes selalu okay? 😘
.
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #original #foreverliving #aloeveragel #produkkesihatan #healthyproducts #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Haaa dgr tak tu uollsss? Semua boleh guna Deeja Skincare tauuu 😍 Dari nenek, mak, kakak, abang, adik, rakan sekerja & jiran sebelah rumah pun boleh giteww kann πŸ˜˜πŸ’•
.
Kalau xsempat nak ber Deeja tadi tu sempat lagi nak touch up uolls!! Maklum la nak jugak peloles macam @sherryibrahim gitew kan?? 😍 Jom singgah Myonlineshopes & website www.myonlineshopes.my semua ada tau!!
.
Utk info lanjut boleh whatsapp 010 840 8600 skrg!!
.
#myonlineshopes #stokissah #beautyproducts #viralskincare #sherryibrahim #luluskkm #nakcantik #flawlessskin #stokissarawak #deejacosmetic #sherryibrahim #skincare #beautyproduct #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei

#Repost @sherryibrahim (@get_repost)
・・・
Hello Chenta2 πŸ–€This is 1 min video dari Sherry sebagai Co Founder Deeja Cosmetic untuk anda yg bertanye pasal #DeejaCosmetic !
Our Official IG : @deeja_cosmetic_hq .
#kehebatanluarbiasa
#deejacosmetic
#sherrybeautytips
.
#NOMAKEUP #KRIMSIANGDEEJA

0πŸ’¬

Loading...

Going back to Miri❀️ nanti kak lin sambung update ya...
.
#myonlineshopes #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #miri #sarawak

0πŸ’¬

#USAHAWAN #KUCHING #SIBU #BINTULU #SARAWAK
.
KAMI MENCARI 3 RAKAN NIAGA SAHAJA!
.
Bagi yang betul-betul serius ingin berniaga pada musim raya tahun ini dan ada modal sekurang-kurangnya 10k, sila wasap http://www.wasap.my/60107907572/AKSARAWAK segera!
.
Kami ingin bekerjasama dengan anda untuk membantu lebih ramai lagi kanak-kanak di Sarawak dapat memakai tudung Aira Kamilia MY Kids Hijab!
.
#kidshijab #tudungkanakkanak #tudungbudak #kidsinstanthijab #stokis #stokissarawak #borong #pemborong

1πŸ’¬

Hai syg2 semua.. 😊 Dah nak masuk tidur dah ke? Jangan lupa kunyah Chew & Glow dulu tau! Barulah kebabom cantik mcm Neelofa uollss 😍
.
Oklah night semua.. Esok kite smbung lagi ya. Chew jgn tak chew uolls!! πŸ˜˜πŸ’•
.
Untuk info boleh whatsapp Hotline no 010 840 8600 skrg!!
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #beauty #nealofarhijab #nealofar #cantik #healthy #healthyfood #shoppingonline #sihatdancantikcaraselamat #chewnglow #miri #sarawak #brunei #vitaminc

#Repost @neelofa with @get_repost
・・・
Chewing on @chewnglow.hq is always a must for me before #MeleTOP, for that healthy glow! Grab a chance for a healthier and glowing skin with @chewnglow.hq ! See you guys at 9pm later!

1πŸ’¬

Terus "orombung itu kirop" kalau org Dusun bilang 😁

Bukan produk kesihatan & kecantikan saja La'soul ada.. Kosmetik pun adaa sudah 😍 Akan datang ada lipstick, eyebrow, eyeliner dll πŸ‘

www.wasap.my/60132482083 #Kerine #snelasoulstokis #StokisSarawak

0πŸ’¬

Ecewahhh. Comel jee gmbar ni kan? 🀭 Thank you sis Lipo selalu singgah outlet permaisuri.. Tak sah tak singgah tiap kali free kan? 😍 Gerenti nak secantik Ayda Jebat ni sbb tu beli diamond sparkle ye? Hehe 🀭 Nanti free singgah lagi ye sis. πŸ˜˜πŸ’• Shake shake uollsss!
.
#myonlineshopes
#stokissah #stokissarawak #aurawhite #aurawhitebeauty #shoppingonline #diamondsparkle #minumancollagen #minumankecantikkan #skincare #viral #miri #sarawak #brunei #beautyproducts

0πŸ’¬

Waahhh wahh sis Jusie singgah MyOnlineShopes Lutong lahhh 😊 Beli Jus Nusantara ye sis? 😍 Thank you Sis.. lain kali boleh la singgah lagi ye.. Grab pulak produk kesihatan dan kecantikan yg lain!! 😘
.
#myonlineshopes #jusnusantaraori #shoppingonline #stokissah #stokissarawak #stokissahalmas #penawarpenyakit #miri #brunei #naksihat #healthyproduct #viral

0πŸ’¬

Alhamdulillah! Mujur ada Pamoga kan? Hebat penangan pamoga ni smpai @datoserivida di jemput ke event peringkat Asia uollsss! 😍
.
Sape sini yg ada masalah sakit sendi, darah tinggi, kencing manis & byk lagi tpi belum jugak try PAMOGA? Alahaiii.. Syg2 semua kene try tau.. Belum cuba belum tau ☺️
.
Kalau nak dptkan pamoga boleh walk in ke mana2 outlet @myonlineshopes atau boleh shopping secara online di www.myonlineshopes.my
.
Atau boleh whatsapp 010 840 8600 utk banyak lagi info 😘
.
#myonlineshopes #shoppingonline #pamoga #datoserivida #pamogadatoserivida #alhamdulillahmujuradapamoga #Naksihat #nakcantik #penawarsegalapenyakit #belumcubabelumtau #miri #sarawak #brunei #pamogasarawak #pamogaonline #pamogaoriginal #stokissah #stokissarawak

#Repost @datoserivida with @get_repost
・・・
Saya dijemput ke program hebat..
Biar betul?? 😱😱😱
Seluruh ASIA ada ni..
Bukan senang peringkat asia
.
.
Bunda suka pamoga katanya..
Yelah dah mmg berkesan pun
Nak amal atau taknak je kan
Kalau amal.. pakej terus banyak sakit bole hilang insha Allah dgn izinNya
Cepat gi beli di kedai2 jamu yerr

0πŸ’¬

Pewiittt. Haaaa Nak share kit gmbar first customer yg beli Vitaskeenz Glutaplus ni. 😍 Mesti akk ni nak kulit putih gebu mcm Dato Seri Vida kan?? Hehe. 🀭Nyam nyam nyam je uollss dah boleh cantik. Akk ni dah, korang bila lagi? πŸ˜˜πŸ’•
.
Ok lah goodnite korg. Esok kite smbung lgi ye? Stay pretty uollss 😊
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #beautyproduct #vitaskeenz #whiteningproducts #nakcantik #quputehbarulahputih #healthyproduct #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei #quputehmiri #vitaskeenzglutaplus

0πŸ’¬

Ewahh 😍 Sis Edu kita singgah lagi lahh. Die nak try K Colly pulak kali ni hehe. Thankyouu sis Edu sbb salu singgah @myonlineshopes.. Semoga sis makin pretty & floles ye lepas ni πŸ˜˜πŸ’•
.
Di MyOnlineShopes banyak tau produk2 kecantikan. Mmg tak rugi
punyalah kalau cuba 😊
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #kcolly #skincare #produkkencantikan #nakputih #kulitkusam #minumancollagen #seputihputerisalju #collagen #viral #shoppingonline #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Good morning uolls!! ❀️❀️
.
Dah kunyah kunyah olicandy ke sblom memulakan tugasan harian??? OLICANDY bukan hanya untuk Penjagaan kulit jer tau tapi untuk POWER BOOSTER agar kekal cergas & bertenaga sepanjang hari!! 😍 Dalam perisa oren plak tuh!!! #Kunyahkunyahelok uolls !!
.

#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #olicandy #khaibahar #gulagulakunyahgebu #selamatpagi #powerbooster #energize #shoppingonline #supplement #tablet #miri #sarawak #brunei #sale #beautyproducts #beauty

0πŸ’¬

Thankyou sis Fazira!!😍 amboii si manis Fazira ni grab Lemonex Advance laa.. Semoga dpt capai berat badan yg diingini ye sis πŸ˜˜πŸ’• Thank you skli lagi sbb dah singgah Myonlineshopes
.
Yg nak cantik2 & sihat tu kene lah singgah outlet @myonlineshopes okay? 😘
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #original #lemonexadvance #lemonexmalaysia #terkurustanpasengaja #lemonexsarawak #slimmingproduct #nakkurus #shoppingonline #viral #miri #sarawak #brunei

0πŸ’¬

Ada tak yg ada masalah :
➑️ SAKIT BUAH PINGGANG ?
➑️ KENCING MANIS ?
➑️ GOUT ?
➑️ DARAH TINGGI ?
.
Jangan risau !! Triple Tea by Dato Dr. Azlan boleh tolong korang tauu.. Sbb TRIPLE TEA merupakan satu-satunya teh herba yg di formulasikan dari herba-herba tempatan yang mana telah menjalani kajian saintifik selama 7 tahun dan hasil kajiannya diiktiraf pada peringkat antarabangsa! 😍
.
Kebaikan Triple Tea ialah:
➑️ Membantu mencuci organ
➑️Membantu memulihkan sel hati & buah pinggang
➑️Membantu menghapuskan sel lemak merbahaya
.
Boleh dptkan Triple Tea by Dato Dr. Azlan di semua outlet @myonlineshopes atau boleh beli secara online di www.myonlineshopes.my
.
Utk info lanjut boleh whatsapp Hotline di nombor 010 840 8600
.
#myonlineshopes #stokissah #stokissarawak #tripleteaoriginal #Shoppingonline #penawarpenyakit #tripletea #datodrazlan #stokissahtripletea #akunaksihat #penawargout #penawarkolestrol #penawarbatukarang #penawardarahtinggi #stokissarawaktripletea #miri #sarawak #brunei

1πŸ’¬