#sugarscarf

Lepas solat zohor kita biarkan muka tanpa secalit bedak, cuma secalit lipstick
.
Sempat tukar tudung, Claudia by @sugarscarf . Saja nak ubah selera tapi masih setia dengan satu brand. Tq lady boss @eyqasulaiman sebab hasilkan claudia yang best sangatttt ❤️
.
Alhamdulillah dapat cover aurah dengan sempurna(memang labuh depan belakang dan kain tak jarang) dan yang penting bila solat tak perlu telekung. Sebab tu aja suka pakai jubah atau kain, ready to wear for solat. Even madison pun aja selalu pakai untuk solat sebab boleh adjust labuh depan belakang. Sebab tu memang setia dengan @sugarscarf sampai sekarang
.
Memula nak ubah citarasa memang rasa kekok sebab dah 4tahun pakai madison tapi cuba juga. Puas pujuk diri untuk confident hahaha Yang penting, Abah approved ummi pakai macam ni! So I think I need more color 😍
.
Aktiviti hari ni bawa irham jalan2 KLCC 👪
.
#sugarscarf #sugarscarflovers #SHSlovestory #SHSjunior #babyMRI #MuhammadRayyanIrham

3💬

Loading...
Loading...

KURUNG MODEN FISHTAIL SONGKET

Material 🍂Sakura + songket tenunan

SIZE: 36.38.40.42.44.46.48
.
🌸tidak panas
🌸tidak Jarang
🌸senang digosok
🌸tidak mudah kedut
🌸zip belakang
🌸zip tangan 🌿sesuai di pakai kemana2 shaja

HARGA:
RM160 FREE POSTAGE

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #fashionvalet #zaloramy #calaqisya #jamuseripengantin #jamususukdara #sugarscarf #dyxygreenteafacemist #dyxy #nurraysa #dianz #mamadil #ajimaura #norahwax #secretcorrea #tupperwaremurah #honeybeevenom #lemonex #furaiha #furmon #dexandra #shaklee #marykaymalaysia #maryjardin

4💬

comfortable scarf ever :)💗 #sugarscarf

8💬

Loading...
Loading...

ESKAY HIJAB WASH MENJADI POJAAN HATI HIJABISTA
.
.
Uolls nak tau, kalau nak penampilan lebih yakin, gunakan #eskayhijabwash. Walaupun berpeluh dan berpanas sepanjang hari, tudung kekal bersih dan suci. .
Sesuci embun pagi ❤️
.
Jom dapatkan sekarang
RM35 sebotol

Postage RM8 SM/ RM13 SS
.
.
#eskayhijabwash #eskayhijabstainspray #hijabwash #sabuntudung #pencucitudung #pencucitudungonthego #duckscarves #duckscarvesholic #duckscarveshunting #duckscarvestoletgo #fareeda #sugarscarf #radiusite #syamputudung #naelofar #naelofarhijab #aidijuma #fareedalovers #bawalexclusive #bawalexclusivelover #theduckgroup #theblurredlinesduck #donutscarves

0💬

[SET PENCUCI TUDUNG ESKAY] - MENGGODA, MENGANCAM DAN MENGUNDANG KEGUNDAHGELANAAN!
.
.
1set RM58
Postage RM10 SM/ RM15 SS

Tak dapat diucapkan dgn kata-kata. Set #sabuntudungterbaikeskay memang susah nak dipisahkan dgn wanita bertudung. Setiap wanita bertudung wajib ada set ni. Mmg rugi besar kalau tak miliki benda halah ni 😍
.
Nak loose item pun boleh. Pilih2 dulu ye..nanti DM/whatsapp utk order/pertanyaan

Hijab Wash RM35
Stain Spray RM23
.
.
#eskayhijabwash #eskayhijabstainspray #hijabwash #sabuntudung #pencucitudung #pencucitudungonthego #duckscarves #duckscarvesholic #duckscarveshunting #duckscarvestoletgo #fareeda #sugarscarf #radiusite #syamputudung #naelofar #naelofarhijab #aidijuma #fareedalovers #bawalexclusive #bawalexclusivelover #theduckgroup #theblurredlinesduck #donutscarve

0💬

Loading...

MELISSA BLOUSE
.
KELEBIHAN MELISSA BLOUSE
.
🌸 Material High Quality Cotton Satin
Material mudah iron, tak mudah renyuk, tak panas.
.
🌸 Lengan mudah lipat untuk berwudhu
.
🌸 Loose Cutting
.
🌸 Ada 6 warna yang letopsss & 5 saiz (S sampai XXL)
.
🌸 Ukuran boleh up lagi +0.5 inch
.
🌸 Corak menegak beri efek selim dan tinggi taw

Whatsapp 019-5966373

#arianilovers #ariani #naelofarhijab #naelofar #aidijuma #aidijumalover #fashionvalet #zaloramy #calaqisya #bellaammara #fareeda #sugarscarf #terapiinstagram #dyxy #nurraysa #dianz #mamadil #projekstg #jamuseripengantin #secretcorrea #tupperwaremurah #honeybeevenom #lemonex #furaiha #jamususukdara #dexandra #shaklee #ajimaura #emasmurah

0💬

Kesayangan sis, jemput cuci cuci mata

Mana tahu ada yang berkenan di hati, boleh pm sis terus yaa ❤️

Berminat?? Klik je link kat bawah ⬇️⬇️⬇️ http://www.wasap.my/60199685046

##arianivietnam #naelofarvietnam #sugarscarf #duckscarves #inspired #sayajual

0💬

Kesayangan sis, jemput cuci cuci mata

Mana tahu ada yang berkenan di hati, boleh pm sis terus yaa ❤️

Berminat?? Klik je link kat bawah ⬇️⬇️⬇️ http://www.wasap.my/60199685046

##arianivietnam #naelofarvietnam #sugarscarf #duckscarves #inspired #sayajual

0💬

Loading...

Makeup nak pi kenduri kawin kawan..😂😂😂 selepas blk kenduri, baru dpt snap pic nih..🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ dah lama x pkai cik madison..kali nih kita pkai pi kenduri noh..😙😙😙 #noedit #nofilter #sugarscarf #sugarscarflovers

4💬

Sugarscarf Madison Classic in Chic Black
Size L
RM50

#sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualpreloved #prelovedmalaysia #sugarscarf

0💬

BUY AND STAND A CHANCE TO WIN UNICORN COIN BANK 😱

Who knows you are the lucky one .
step : buy any listed in picture : snap yr picture with our bag : tag us (ig not private )
Whatsapp : if serious to buy can dm my number
any question ?= DM me

#unicornmalaysia #unicorncake #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #trustedsellermalaysia #flamingomalaysia #quirkybag #bagunicorn #bazaarkl #bazaarpaknil #sugarscarf #bellaammara #tudungruffle #chicnones #fattahfazura #fattzura #noradanish #malaysia #bagmurahmalaysia

3💬