#sunwayputramall

Nak COD ke PUTRAJAYA nie. .
Nak OFFER something.
Each product if u buy 2, will get harge kasih sayang Che Ta eh ❀️🌹
.
** SMELL LIKE A STAR **
.
COD #preciousbyrcw #gorgeous PWTC & KL area, PM πŸ“²sy ok. .
#precious #gorgeous #jusgoyangrapat #pencucigoyangsegar
#sunwayputramall #collegelife #um #kolej #pwtc #byrcw #bazaarpaknil #lexeepad #afmegastar #kl #artist #perfume #cikaylaprecious #klcc #hotels #apple #um #ukm #unikl #kelanajaya #convo #umconvocation #gv4 #unisexperfume

3πŸ’¬

Nostagia
#sunwayputramall

0πŸ’¬

Hye semua... Dah setahun sy pkaI DD CREAM by @rich_fabulous_beauty 😘
Kulit muka sy semakin pulih dan semakin ok... Sebelum ni kulit sy kusam sebab bnyk sangat pakai product yg chemical... Tp Alhamdulillah... Dengan ada nya DD Cream ni kulit sy dah kurang kusam walaupun sy tak pakai make up... Yg bagus nya cream ni sbb dia mesra solat (Tiada paraben & wax), cream yg berasaskan mineral yg sememangnya kulit muka kita memerlukan mineral... Kalau korang nak tau, DD CREAM ni anti-aging...sejujur nya masa sebulan sy pakai dd cream ni, masa cuci muka kulit muka sy rasa tegang.... Tudiaaaaaa.... Happy la time tu... Hehhhe... Lpas tu kan, cream ni boleh minimize kan kita punya pores... So, mmg ssh dah lpas tu jerawat nk kluar.. 😊dan pling MAGIC, JERAWAT CEPAT KECUT... 😁😁😁😁 haaaa... Sy bg testimoni ni bkn sbb suka2 sbb sy kje sini... Tapi sbb mmg DD Cream ni bagus.... 😘. Love it so much....! Perbezaan sy dulu dgn skrg sgt ketara.... πŸ˜€ spe yg berminat dgn dd cream ni boleh pm sy.... 😘 .
#dndbeautyspa #dndbeautyhouse #spapilihananda #spakualalumpur #sunwayputramall #instabeauty #instafamous #instadaily #instalike #saloon #saloonkualalumpur #spapilihanartis #tv3malaysia #astro #ddcreamByRichnFabulousBeauty #ddcream #DDcream #pevoniamalaysia

0πŸ’¬

EVERYDAY IS HAPPY HOUR!!
.
Grab the chance! Every Monday to Sunday 12.00 p.m. to 4.00 p.m. Only.
.
*Terms & Conditions Apply.
.
Contact 03-40511981 / Whatsapp 013-2578999 for more information.
.
#dndbeautyhouse #sunwayputramall #happyhour #spaandwellness #beautyandwellness #spapilihan #spamelayu #releasestress #familyspa #german #uk #spakualalumpur #dndspaandwellness #naturalorganicproduct #facialtreatment #footmassage #saloonkualalumpur #instalondon #instadaily #instalike #instabeauty #instagram #instafamous #malaysianspa

0πŸ’¬

Family outing at karnival usahawan desa2017 semata mata nak cari telekung Adelia , selamat mommy dapat capai #lipmatenude from @fame_cosmetics .. πŸ˜—πŸ˜—πŸ˜— #boatnoodle #sunwayputramall #pwtc #karnivalusahawandesa2017 #telekungnurhidayah

8πŸ’¬

Sunway Putra Mall, complete shopping mall in the middle of Kuala Lumpur. Variety of shop, cinema, hotel and others. Come and enjoy!! Rating:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ #sunwayputramall #malaysiatourism #malaysiamall

0πŸ’¬

Yeayyyy masih ada SALE!! Kalini sempena #LadyBossBirthdaySale 😍 Extend Sale until 7/11/2017 😱 Bestnyaaaa!! Jangan lepas peluang tauu πŸ’•
.
Code in MANGOSTEEN πŸ’œ (AVAILABLE NOW) .
❀️ SQUARE SCARF RM41 (NP:RM60).
❀️ BAWAL BASIC RM21 (NP:RM35).
.
exc postage 😊
.
COD AREA πŸš—.
πŸ“Œ Shah Alam
πŸ“Œ Subang
πŸ“Œ Kota Damansara
πŸ“Œ Ara Damansara
πŸ“Œ Damansara Damai
πŸ“Œ TTDI
πŸ“Œ Sunway Putra Mall
πŸ“Œ KL Sentral .
.
πŸ“² Whatsapps me for order #0123052050 (sya)
.
#TrustedAgentMaleena #bawalbasicmaleena #BawalBasic #feedbackmaleenamy #maleenaootd #Agenmaleenaexclusive #trustedseller #hijab #squarescarf #satin #bawalsatin #sayajualtudung #sunwayputramall #subang #subangbestari #subangperdana #subangjaya #subangmurni #kotadamansara #usj #titiancinta #awaksukasayatak #meletop #tombiruo #redvelvetdrama #LadyBossBirthdaySale #maleena1stanniversarysale

0πŸ’¬

Last dayyyy Last dayyyy..!!! Hari ni adalah Hari terakhir untuk y'all dapatkan Voucher DISCOUNT #ddcreambyrichnfabulousbeauty dan juga *FREE HENNA DRAWING jommmm.. serbu kami di Concourse Area (G Floor) Sunway Putra Mall KL (berhadapan PWTC) atau HQ kami terletak di Level 5..!!! #followforfollow #follow4follow #like4like #dd #ddcream #beautyCream #instabeauty #kl #dnd #dndbeautyspanwellnesscentre #sunwayputramall

0πŸ’¬

EXPRESS MANICURE !! @ D&D Spa & Wellness Centre
.
ONLY RM25 !!
.
.
Every Monday to Sunday 12.00 p.m. to 4.00 p.m. Only.
*Terms & Conditions Apply.
.
Contact 03-40511981 / Whatsapp 013-2578999 for more information.
.
#dndbeautyhouse #sunwayputramall #happyhour #spaandwellness #beautyandwellness #spapilihan #spamelayu #releasestress #familyspa #german #uk #spakualalumpur #dndspaandwellness #naturalorganicproduct #facialtreatment #footmassage #saloonkualalumpur #instalondon #instadaily #instalike #instabeauty #instagram #instafamous #malaysianspa

1πŸ’¬