#supportlocals

ADUHHH DUHH DUHH!!!
SERONOKNYA TENGOK KULIT ORANG CANTIK DAN GLOWING😍😍 TAK KIRA PEREMPUAN LELAKI😍
.

Gila tak seronok. Pakai #facemistgreenteadyxy je dah boleh cantik. Ye lah kan.. Face mist green tea ni banyak tau kelebihan.. .

KELEBIHAN FACE MIST GREEN TEA
❤Melembapkan kulit muka
❤Finishing spray (digunakan selepas makeup)
❤Mengandungi zat mineral
❤Mengecutkan jerawat
❤Ekstrak green tea & lemon
❤Mengurangkan alahan pada kulit sensitif
❤Sesuai untuk lelaki & perempuan
.
Suka sangat mekra dengan face mist ni tau😘❤
.

Rugi kalau korang tak cuba. Sebab face mist ni bukan je boleh guna masa makeup sebelum tidur pon boleh untuk nampak muka glowing secara semulajadi bau pon wangi sesegar gitewww. 😚😚😚
.

Jom order DM atu whatsapp 8958449 sekarang. Cepattt. Beli yang set dapat banyak free gifts. Boleh book untuk payday jua. Siapa suka? ❤️❤️❤️
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

Since opening Palm Studio I have met so many wonderful individuals. One of these rays of light was Andrea aka the Fun Conscious Super mom. She wrote about us and we wanted to take the time to say Thank you! @deer.mommy https://deermommy.weebly.com/blog
PS. She's Peruvian like me and she also has great delicious recipes. Check them out: http://www.twofoodieseating.com #communitylove #supportlocals #Palmstudioberlin #deer.mommy #bloggertips #conciousbuying #consciousliving #consciousmovement #supermoms #thank-you

0💬

Breakfast at Peace N' Hominy followed by window-shopping at Catawba River Antique Mall? Hello, perfect day! | Picture of @secondappreciation

1💬

My Christmas Hamper is underway! 1-2 items every week in your grocery shop and look what you can do 🙌🎄🎁 #yourbasketforcharity
#donation #giving #love #Christmas #helpingthoseinneed #supportlocals #weareone #ifonehurtswealldo #support
#bekind #doourbit

0💬

KELEBIHAN BCCREAM 🙂 🌹 MAGIC FOUNDATION mampu menutup segala cela, jeragat & parut diwajah
🌹SPF50++ melindungi kulit muka dari sinaran UV
🌹KESAN 3D tidak perlu filters, meratakan tona warna kulit muka & nampak natural
🌹TEKSTUR SEKATA & MUDAH MERESAP ke dalam kulit serta jimat masa untuk bersiap
🌹ANTI MINYAK tekstur krim yg unik, tidak berminyak & tidak melekit
🌹TAHAN LAMA tahan lebih dari 8 jam
🌹 TEKSTUR RINGAN selesa bila dipakai & tidak tebal
🌹Sesuai untuk semua jenis kulit & KULIT SENSITIF
.

Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958449 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Beli 2 set, dapat free poslaju 😍😍😍 Suka? Apa lagi, jommm 😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

"Msalah saya paling besar, time nak bersiap pegi keje❗️ Nak mandikan ank lg, bt sarapan untuk husben lg. Ya Tuhan, stress rasa bila x sempat nk siapkan diri sendiri. Bersyukur sgt bila menggunakan DYXY COSMETIC, 5 minit jeee bersiap 😚😚😚 paling best bila husben tegur.
.

Kejap je siap? tp lain laa nampak seri awak harini 😳😳😳" Puan Hamidah- Kuala Lumpur
. "Seriously❗️ i jatuh chenta dh dgn DYXY sis. DAP DAP DAP. Muka ringan. hehe -WAWA, Subang Jaya
.

Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958449 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Suka? Apa lagi, jommm.barang instock sdh ni.pa lgi order th sis😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

"Msalah saya paling besar, time nak bersiap pegi keje❗️ Nak mandikan ank lg, bt sarapan untuk husben lg. Ya Tuhan, stress rasa bila x sempat nk siapkan diri sendiri. Bersyukur sgt bila menggunakan DYXY COSMETIC, 5 minit jeee bersiap 😚😚😚 paling best bila husben tegur.
.

Kejap je siap? tp lain laa nampak seri awak harini 😳😳😳" Puan Hamidah- Kuala Lumpur
. "Seriously❗️ i jatuh chenta dh dgn DYXY sis. DAP DAP DAP. Muka ringan. hehe -WAWA, Subang Jaya
.

Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958449 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Suka? Apa lagi, jommm.barang instock sdh ni.pa lgi order tah sis😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

"Msalah saya paling besar, time nak bersiap pegi keje❗️ Nak mandikan ank lg, bt sarapan untuk husben lg. Ya Tuhan, stress rasa bila x sempat nk siapkan diri sendiri. Bersyukur sgt bila menggunakan DYXY COSMETIC, 5 minit jeee bersiap 😚😚😚 paling best bila husben tegur.
.

Kejap je siap? tp lain laa nampak seri awak harini 😳😳😳" Puan Hamidah- Kuala Lumpur
. "Seriously❗️ i jatuh chenta dh dgn DYXY sis. DAP DAP DAP. Muka ringan. hehe -WAWA, Subang Jaya
.

Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958449 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Suka? Apa lagi, jommm.barang instock sdh ni.pa lgi order tah sis😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

Alhamdulillah. Sis dah restock yang baru. 😍😍😍
.

Nak glowing dan cantik semudah ABC?😍
.

Pakailah DYXY COSMETIC!!
.

Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. InshaAllah kita akan reply sepantas kilat. Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958448 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Free poslajua dengan pembelian 2 set keatas. Suka? Apa lagi, jommm 😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

"MUKA KUSAM, NAK MEKAP TAK RETI" 😭😭
.

Semudah ABC jee nak pakai DYXY BC CREAM ni.. 😍 Pastu BELI 3 ITEM PERCUMA 3 ITEM TAU! 😍
.

Dah tak payah duduk bersiap depan cermin lama2 setiap kali nak keluar rumah. Beruban janggut cik abang tunggu awak bersiap.
.

Ramai yg suka pakai Dyxy BC Cream ni sebab dia ALL IN ONE. Awak pakai Dyxy BC Cream ni sahaja, dah tak payah pakai 👇👇👇
. ❌CONCEALER
❌SUNBLOCK
❌DAY CREAM
❌COMPACT POWDER
.

Pakai Dyxy BC Cream sahaja awak dah boleh cover 👇👇👇
. ✅JERAGAT
✅PARUT
✅DARK CIRCLE
✅SUNBURN
✅MERAH2 DI MUKA
.

Yg best nya, sekali beli boleh tahan sampai 3-5 bulan. Jimat! .

Dah lah jimat masa, jimat duit pulak tu..
.
.Paling seronok, sambil melawa, sambil merawat tau. Jangan terkejut lah kalau tiba2 jerawat yg berkampung kat muka awak tu hilang. 😉
.

Boleh tengok lambakan feedback di page kita. 😉
.

Dah2, jangan tunggu lama2 lagi..
.

Fuhhh.. Dah lah jimat masa, jimat duit sebab tahan berbulan bulan, boleh merawat kulit, pastu banyak benda freeee pulak tu.. 😱😱
.

Jom whatsapp kita dengan kadar berdesup.. InshaAllah kita akan reply sepantas kilat. Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958459 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Suka? Apa lagi, jommm 😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

50's Rock n roll party today!

2💬

A boot load of Barossa wines, after a full day of wine touring. Thanks to our local driver, Alan for putting these big smiles on these three (3) ladies faces. A big thanks also to, Artisans of the Barossa, St. Hugo, Turkey Flat Vineyards, Two Hands & Hentley Farm for looking after our guests...
For the best priced wine tours in the Barossa guaranteed, give us a call on Ph. 0400631631 or Ph. 131008 CABLOCAL.
barossacabs.com
#barossa
#barossavalley
#mybarossa
#barossadirt
#barossamag
#tanunda
#nuriootpa
#artisansofthebarossa
#sthugo
#turkeyflatwines
#turkeyflat
#twohands
#hentleyfarm
#hentleyfarmresturant
#131008
#winetours
#keepitlocal
#localssupportlocals
#localbusiness
#seppeltsfield
#supportlocals
#seppeltsfieldroad

0💬

SATURDAYS are for strolls around the 'hood, especially on @garagesaletrail day! This bromeliad beauty joined our plant family after a visit to the super team @superlocalstudio! Cupcakes, communjty spirit, big smiles + toe-tapping tunes. I recommend a visit! 🌿🌈 (open tomorrow). #communityspirit

6💬

[ TERBUKTI ] . ✔ Tahan Lama Dan JIMAT
.
.
Bukan jimat jer, banyak lagi..
➡ Struktur ringan dan & lembut, tidak berminyak dan tidak melekit.
➡ Pakai je dah rata dan cepat kering
➡ Senang nak cuci. Bilas jer(mesra wudhuk)
➡ Bau wangi sangat
➡ Hanya DYXY, tak perlu bedak dah pon .
.
[ Paling Best Glowing Jer Muka ]
"Best ja pakai DYXY. paling best glowing ja muka. Untuk kulit muka saya la. Dan cream dia tak buat jerawat timbul macam sebelum ni. " -Suraidah
.
.
Gunakan DYXY Cosmetics tanpa was². ✔ Lulus KKM
✔ Halalan Thoyyiban
.
.
Jom cuba DYXY yang terbukti terbaik.
.
Nak lagi TESTIMONI?
Nak juga DYXY pada harga JIMAT?
.

Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958449 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Beli 2 set, dapat free poslaju 😍😍😍 Suka? Apa lagi, jommm 😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

[ TERBUKTI ] . ✔ Tahan Lama Dan JIMAT
.
.
Bukan jimat jer, banyak lagi..
➡ Struktur ringan dan & lembut, tidak berminyak dan tidak melekit.
➡ Pakai je dah rata dan cepat kering
➡ Senang nak cuci. Bilas jer(mesra wudhuk)
➡ Bau wangi sangat
➡ Hanya DYXY, tak perlu bedak dah pon .
.
[ Paling Best Glowing Jer Muka ]
"Best ja pakai DYXY. paling best glowing ja muka. Untuk kulit muka saya la. Dan cream dia tak buat jerawat timbul macam sebelum ni. " -Suraidah
.
.
Gunakan DYXY Cosmetics tanpa was². ✔ Lulus KKM
✔ Halalan Thoyyiban
.
.
Jom cuba DYXY yang terbukti terbaik.
.
Nak lagi TESTIMONI?
Nak juga DYXY pada harga JIMAT?
.

Siapa mau order cepat cepat DM atau whatsapp 8958449 sekarang. Laju laju. BELI 3 BARANG, DAPAT 3 FREE GIFT. Beli 2 set, dapat free poslaju 😍😍😍 Suka? Apa lagi, jommm 😍😍😍
#bruneidarussalam #iklanbruneipost #iklanbruneibusiness #instabrunei #bruneionlineshopping #bruneionlinestore #bruneidarussalam #bruneimuara #kualabelait #tutong #temburong #instabru
#instabruneipromotes #bruneifm #brunei #brunei_ig #follow #bruneishop #supportlocal #supportlocals #bmd #onlineshopping #bruneidaily #iklanbrunei_murah #iklan #iklanig #iklanbrunei #bruneiig #bruneiadvert_4u

0💬

I’m sure we all have that 1 friend or family member that gets ‘those texts’ Girlfriend you know who you are.
#envokecandles #4680region #supportlocals #friendshipgoals #bffs

0💬

Remnants of time..

1💬