#suri

#suri#

0💬

No importa cómo caes, sino cómo te levantas. No importa el fracaso, sino volverlo a intentar. No importa el largo del camino, sino lo que está al final. No importa el sudor que cueste, sino lo que quieres lograr.
Voy a hacer todo para que Cumplas cada uno de tus sueños!! TE AMO ... #MIBAILARINA #SINFILTRO #SURI #BELLA #OLÉ

0💬

Miss DD : i hate that im still hoping for this two 🙃 kenot move on lah.. how? You tell me🙊

#Repost @mrmrsclickclick
・・・
Asal s3lfie mesti ada tak kena. Taw la awak tu Mrcc. Jgn mengalah Mrscc. Pgg je hp tu. Tekan je byk2.
Tq mamarazie kendid.

#throwback #meetngreet #mencintaimumrphotographer
1972017 #quillcity

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@skyloversofficial
@_mydelishasfc

0💬

I cannot get over this amazing little guy! Captain Jack Sparrow, you have such an amazing future in front of you ❤️

1💬

Asal s3lfie mesti ada tak kena. Taw la awak tu Mrcc. Jgn mengalah Mrscc. Pgg je hp tu. Tekan je byk2.
Tq mamarazie kendid.

#throwback #meetngreet #mencintaimumrphotographer
1972017 #quillcity

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@skyloversofficial
@_mydelishasfc

4💬

So much love and cuteness in this pic😘😘
#Brosislove #Arm_Wrestling_Time😝
#Aa_dekhe_jra_kismai_kitna_h_dam😝😂
#Dishapatani😘😘 #khushboopatani #Suri
@dishapatani 😘😍

2💬

She enjoyed with him !!!
#tomcruise #tom #suri #suricruise

0💬

Cute princess with her hero !!!
#tomcruise #tom #suri #suricruise

0💬

Nape la comel sgt ni...😍😍 cian Aira kena potong ayam😉😉lg dgn jemy Cuba tenang kan matahati dia😍😍 #kesayanganku
#JemyAira always!💖💖 Repost @studio5mmp 💕 Lehai comelnya Hannah. Syafiq sweet je nak tenangkan dekcomey eh. 💕
.
#studioMMP #GPRepost #reposter #regram_app @mrmrsclickclick via @GPRepostApp for Android
------------------
Sebenarnya kan kisah disebalik scene ayam tu panjang. X abis lagi. Bukan x pandai potong ayam tapi Mrscc ni mmg animal lover. Siapa tahu kisah dia? Dia ada bela ayam. Kalau ada binatang tepi jalan perlukan bantuan dia akan kutip. Tak pun dia tunggu kalau betul2 takde tuan. Napelah scene ni kena potong ayam. Masak je x boleh ke? Sajeeekann.. tak pasal2 hidup cik Min terganggu dgn kisah ayam ni.

#throwback #bts #scene #potongayam

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@skyloversofficial
@_mydelishasfc

0💬

Ouchhhhhh😢😢😢😢😢..taiyangggg @i.ship.capikhannah.
..sedih😢😢😢 #lansuri
@Regrann from
@i.ship.capikhannah - #lan seru #suri
#terusmencintai
#addicted
.
.
#studioMMP
#SyafiqKyle
#lansuri
#langsuir
.
.
Cr : ig @osmanali_nuansa - #regrann

1💬

#Repost @skyloversofficial (@get_repost)
・・・
#RepostSave @mrmrsclickclick with @repostsaveapp ・・・ Part 4

Dan akhirnya bila Puan Direktor bersuara...... Mrcc pun nampaknya tak boleh tolong tu.. 🤣🤣 Begitulah cerita disebalik scene potong ayam. Sekian, terima kasih.

Episod akhir kan scene ni? So malam ni jam 7 k. Lepas ni mereput la rindu. Kita tunggu filem #Langsuir pulak.

#belakangtabir #throwback scene ayam. Kenyataannya Mrscc ni takkan sakitkan binatang. She is animal lover. Hehe paham2lah ya.
#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@skyloversofficial
@_mydelishasfc

0💬

Sedihnya😭 #studioMMP @Regrann from @i.ship.capikhannah - #lan seru #suri
#terusmencintai
#addicted
.
.
#studioMMP
#SyafiqKyle
#lansuri
#langsuir
.
.
Cr : ig @osmanali_nuansa - #regrann

1💬

❤️🕊: @i.ship.capikhannah #ailepchu #goosebumps #terusmencintai 💕
.
.
RepostBy @i.ship.capikhannah: "#lan seru #suri
#terusmencintai
#addicted
.
.
#studioMMP
#SyafiqKyle
#lansuri
#langsuir
.
.
Cr : ig @osmanali_nuansa" (via #InstaRepost @AppsKottage)

1💬

Mẹ của 2 đứa con
#tít #suri #l4l #sister

7💬

Procession n marching of Suri warrior before the commencement of Tonga Stick Fighting at the remote forest near South Sudan border, South-western Ethiopia
#suri #tribe #tribal #ethiopia #africa #expedition #tonga #travelphotography #travel #nikon

1💬

Cinta tu milik kita dua je❤️❤️❤️ RepostBy @_mydelishasfc: "@Regranned from @mrmrsclickclick - The best Chemistry. Eye contact terbaek. Kalau Cik Min kena tenung, dah jauh terpelanting kemana mana tah bijik mata cik Min lari.
#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@skyloversofficial
@_mydelishasfc - #regrann" (via #InstaRepost @AppsKottage)

0💬

Córki ❤️❤️❤️ #mojemyszki #yorkshireterrier #terrier #york #lovelydog #kidsdog #kiri #suri #ozorki ❤️❤️❤️

2💬

Amiguisimaasss ❤❤ #Suri #Cata @gi_compagnucci

1💬

Dag Dig Dug,
Di dalam dada,
Jantung berdebar,
Hati berbunga,
Amboiii.. .
.
Cc @julhana87 .. Dangdut satu pls yukk 😜😜
.
.
@Regrann from @mrmrsclickclick - Sebenarnya kan kisah disebalik scene ayam tu panjang. X abis lagi. Bukan x pandai potong ayam tapi Mrscc ni mmg animal lover. Siapa tahu kisah dia? Dia ada bela ayam. Kalau ada binatang tepi jalan perlukan bantuan dia akan kutip. Tak pun dia tunggu kalau betul2 takde tuan dia akan volunteer bwk balik. Napelah scene ni kena potong ayam. Masak je x boleh ke? Sajeeekann.. tak pasal2 hidup cik Min terganggu dgn kisah ayam ni.

#throwback #bts #scene #potongayam

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@skyloversofficial
@_mydelishasfc

4💬

Good luck capik n hannah😘
@syafiqkylez as #azlan
@hannahdelisha as #suri
@juliafarhanamarin as #dewi
@shahkimin as #udin
@firdausnadxaman as #zaman
@halimradzi as #kamal
@daaimjailani as #eron
@nazrijohn as #alias
#langsuir #filemlangsuir #lansuri #lansweet #langsweet #ourlittlebarbiedoll #mmp #studiommp #langkawi #capikhannahever #syafiqkyle #hannahdelisha #mydelishas #syafiqkylezone

0💬

Chúc mừng sinh nhật gái yêu của chị ❤️❤️❤️
#suri

0💬

🖤👀 Errmm kalo hantu kat blakang cnfm da 10 baru hakak wheelie dek Alias oii 👻🖤
.
Credir IGs @nazrijohn .
#Alias
@hannahdelisha #Suri
#filemLangsuir
#langsuir
#LanSuri
#studioMMP

1💬

#Repost @_mydelishasfc (@get_repost)
・・・
@Regrann from @mrmrsclickclick - Nice!
Tq #skhdbunny

@Regrann from @the_pemerahpipi - .
'Synonym With The Same Style' 👍💜
.
@hannahdelisha @syafiqkylez .
#jemyaira
#lansuri
#mmp
#langsuir - #regrann
#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha
@skyloversofficial
@_mydelishasfc - #regrann

0💬

#Repost @mrmrsclickclick with @instatoolsapp ・・・
2 diff way of tarik suara 🙈. Mrcc 🤤👻😲. Ye kita faham nak lepas tension jadi Azlan memang lain dari Jemy. Bercinta dengan hantu yang takde rasa, hati dan perasaan tapi hati kau suka dan nak bersama. Kalau Aira dulu Mrcc boleh marah, merajuk, sentap, belah dada bagai sbb itu lumrah manusia. Ni kau nak merajuk, buat muka dgn hantu? Agak2lah weh.. YES! Deep character for both. Be strong. Terus kuat k. Itu baru pasal Character, belum lagi korang kena hadapi cuaca yg tak menentu. Ada kena gigit nyamuk tak? Kami doakan smuanya lancar dan dipermudahkan buat team Langsuir. Kami tunggu hasil yang terbaik. Cik Min standby nak masuk panggung wayang bwk bantal bucuk. ** how Lansuri will show they feeling? Aiyo.. cik Min tak leh bayang. Luar kotak sangat ni.

#filemLangsuir #Langsuir #azlan #Suri #LanSuri
#mencintaimumrphotographer
#mrclickclick
#mrsclickclick
#JemyAira #syafiqkyle #hannahdelisha
#mrmrsclickclick #waveofSyafiqHannah
#misiupkanSyafiqKyle #MisiupkanHannahDelisha

@skyloversofficial
@_mydelishasfc

0💬