#susukmodenterkini

Dah settle blend foundation BGM jgn lupa untuk makeup naik seri apply susuk moden Bgm ni tau..
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

1💬

SUSUK MODEN NI bukan cream tau, susuk modeN ni adalah HIGHLIGHTER BGM. .
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

1💬

Loading...

Budak sekolah pun pakai susuk moden BGM/ highlight bgm
.
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR #susukmoden

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

Loading...

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

Loading...

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

Loading...

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
.
.
❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT BGM 🌸
. ❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

3💬

Loading...

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

4💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja.
Sebekas tahan setahun .
WAsap 📲 01133304916 (Sarah)
.

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

Penangan susuk moden BGM. Glowing habis muka.

Macam muka patung..muka akan nampak berseri2 kalau apply highlight BGM..
Even u makeup nipis, wajib apply susuk moden untuk makeup nampak lebih menyerlah♥️ #highlightBGM #susukmodenBGM .
🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

0💬

Loading...

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss
Sebekas tahan setahun

Berminat WAsap 📲 011-33304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

3💬

🌸APA KEGUNAAN HIGHLIGHT🌸
. ❤️utk nampak muka kelihatan lebih glowing terutama di bahagian pipi, dahi, dagu, batang hidung
❤️ Pendek kata yg Tak pandai makeup pun, kalau pakai Highlight BGM ni, makeup nampak sgt2 professional
❤️ Muka berubah mcm patung lilin sgt gebu glowing ja, lepas pakai HIGHLIGHT BGM ni❗️❗️😍😍 Ready stock

RM 69 sahaja
Add on Rm 7 sm / Rm 12 ss

WAsap 📲 01133304916 (Sarah)

#HighlighterBGM #SUSUKMODENBGM
#highlighterbgm #BihangirlyMakeup
#viralbihangirlymakeup #viral
#mukaglowingfresh #glowing4batu
#glowingdarijauh #mukapersisdolly
#glowglow #muabellazreviewproducts
#dollyglowhighlighterbgm #cikguseo
#selfie #welfie #sendayutinggi
#gojesglow #susukmodenterkini
#BGMKEDAH #teambgmbest
#CODSEKITARALORSETAR

2💬