#tambahincome

Hai dearies..Sape yg nak CANTIK, PUTIH,GEBU,FLAWLESS, GLOWING, yg ada mslh JERAWAT, JERAGAT, SUNBURN, semua blh pm akk ye..belum cuba belum tau, dah cuba pasti tak akan menyesal!! dijamin tidak akan menyesal! .
.
DIAMOND GOLD SKINCARE dirumus khas berasaskan tumbuhan2 sesuai utk semua jenis kulit lelaki dan perempuan..Tiada bahan kimia berbahaya dan selamat digunakan..
.
.
Tiada pengelupasan juga tanpa menipis dan mnghakis kulit anda!! yang paling penting ada kelulusan dari KKM.. jadi x perlu ragu2 dgn DGSkincare..
.
. .
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

0💬

DIAMOND GOLD SKINCARE ORIGINAL
=================================
.
.
HARGA DIKAWAL KETAT OLEH PIHAK HQ.PASTIKAN ANDA MELALUI STOKIS/AGENT SAH KAMI SAHAJA.
.
.
JIKA ADA YANG MENAWARKAN HARGA LEBIH RENDAH,IA ADALAH PRODUK TIRUAN.JGN TERPENGARUH DENGAN PIHAK2 YANG JUAL MURAH!! SAYANGI WAJAH ANDA.PESANAN DARI PIHAK HQ✌️
.
.
🚫BERWASPADA🚫
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

Loading...

Serum Vit E ini mengandungi nutrien dan antioksiden dalam bentuk yang paling tulen..
.
.
Vit E ini mengandungi bahan yang sangat bermanfaat untuk penjagaan kulit muka kita terutama digabungkan dengan antioksiden yang lain di dalam set lengkap.
.
.
Vit E ini juga dapat membantu kulit muka kita dari radikal bebas dan kerosakan sel kulit mati yang lain.
.
.
Kelebihan selepas menggunakan secara konsistan dan teratur setiap hari
.
.
💎Kulit selembut bayi
💎Menghilangkan bekas jerawat
💎Menghalang jerawat naik
💎Menghalang bintik2 hitam
💎Mengecilkan pori2 di wajah
💎Merawat, memulihkan serta mengembalikan keremajaan kulit
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

2💬

♥️KELEBIHAN BARBIE DOLL FOUNDATION ♥️ .
.
✅SPF 30 untuk membantu membaiki sel rosak akibat sinaran matahari ✅Membantu mengurangkan kulit berminyak
✅Mesra solat ✅Membantu pudarkan JERAGAT
✅Membantu menutup parut JERAWAT ✅Membantu menegangkan dan melembutkan kulit .
.
📞📞 whatsapp 0182366051
📞📞 whatsapp 0182366051
📞📞 whatsapp 0182366051 .
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

TREATMENT CREAM Diamond Gold Skincare
berasaskan ALOE VERA
.
.
Aloe Vera sejenis tumbuhan yang kaya dengan air bertindak sebagai pelembap untuk menyegarkan kulit dan membantu memulihkan kulit kering dan rosak serta melambatkan proses penuaan.
.
.
Ia sangat berkesan untuk melegakan kulit yang terbakar (Sunburn) jika sering terdedah dengan sinaran matahari.
.
.
Bukan itu sahaja malah banyak lagi khasiat Aloe Vera. Ia dapat memudarkan parut bekas jerawat, jeragat, kesan luka ringan dan juga parut terkena air panas.
.
.
Untuk lebih mudah gunakan Aloe Vera yang terkandung di dalam TREATMENT CREAM Diamond Gold Skincare.
.
.

5g RM30
10g RM50
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

0💬

Loading...

FUNGSI SABUN EPAL HIJAU DIAMOND GOLD SKINCARE 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
.
.
🍏 Pembersih wajah dengan extrak apel hijau 🍏 Membersihkan wajah dari sisa-sisa minyak yang berlebihan 🍏 Mengekalkan zat mineral kulit wajah
🍏 Menghilangkan sel-sel kulit Mati 🍏 Menghaluskan dan mencerahkan kulit 🍏 Anti baktiria penyebab jerawat 🍏 Anti iritasi dengan penggunaan kosmetik yang tidak sesuai 🍏 Dengan wangian apple yang menyegarkan 🍏 💯 Halal dan mengandungi pH yang terkawal untuk kulit wajah
.
.
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

0💬

Saya jual GULA GULA AJAIB AL FATEH ! awak semua jual apa 😄 hehehe mesti jual AL FATEH juga kan, TENTERA AL FATEH CER KOMEN SIKIT KAT BAWAH HEHE 😉👇
.
Ada sesiapa berminat nak jadi dropship tanpa bayar apa2 yuran/modal (free) tak? Geli2 je duit masuk dalam acc 2 k - 5 k seminggu/sebulan😍, dapat reward kereta Myvi baru pula tu! 😀 berminat?
.
Meh pm Sarah cepat 👉🏻 019 6129869 , untuk 150 terawal sahaja 😙

DROPSHIP WANTED!!
Tak perlu MODAL PUN KAK! Tak perlu simpan STOK! JUAL SANTAI SAMBIL MAKAN KEREPEK PISANG JE TAU!
.
Tolong ! Tolong !
Bantuan diperlukan
#Permintaan pelanggan amat tinggi, tapi kami kekurangan pengedar.
Produk Masuk TV AL HIJRAH! HARIAN METRO!! DAN BAKAL BERSIARAN DI TV 3!!
Meh join kami. Sambil tu dapat tambah income !!
#produk genius
#kami yang akan bayar anda atas setiap produk yang terjual
#DROPSHIP terhangat dipasaran
#sebulan geli2 dpt rm2k-rm5k
#free group coaching
#Training intensif disediakan kpd yg tiada asas online
#Reward/intensif disediakan setiap bulan

Milik siapakah MYVI BARU ini, cepat2 jangan lambat2, sila lah tinggalkan no whatsapp anda jika berminat atau whatsapp no Sarah nun di atas 😎👆 AWAS FAST ACTION FAST RESULT !!
.
#bangkitsurirumah
#dropship
#tambahincome
#alfatehjunior
#GulaGulaAjaib

0💬

Tolong !! Tolong !!🔊🔊
👉Bantuan diperlukan👈
#Permintaan pelanggan amat tinggi, tapi kami kekurangan pengedar😥
Produk dah masuk TV AL HIJRAH..
Meh join kami. Sambil tu dapat tambah income !!
#kami yang akan bayar anda atas setiap produk yang terjual
#anda pilih nak Dropship atau Agent
#sebulan beribu ribu dapat(4-5 Angka)
#free group coaching
#Training disediakan kpd yg tiada asas
#Reward disediakan
#Sila tinggalkan no whatsapp anda jika berminat
#bangkitsurirumah
#bangkitpenganggur
#tambahincome
#alfatehjunior

3💬

Loading...

🌹🌹TERBUKTI BERKESAN🌹🌹 Kami menawarkan produk penjagaan kulit yang amat berkesan menangani pelbagai masalah kulit wajah. .
.
🌹Merawat parut 🌹Melembabkan kulit 🌹Tona kulit sekata 🌹Memutihkan 🌹menganjalkan
🌹Mencerahkan 🌹Melicinkan
🌹Melambatkan penuaan 🌹Hilangkan kedutan 🌹Merawat jerawat & bekas jerawat 🌹Menyerikan wajah anda 🌹Membuang sisa kulit mati 🌹Membaiki kulit dari dalam .
Dengan pengunaan DIAMOND GOLD SKINCARE secara berterusan.. wajah akan kelihatan lebih muda, putih, licin & gebu..
.
.
❤️ Halal & GMP
❤️ 100% Muslim Produk
❤️ Bebas bahan kimia berbahaya
❤️ Terbukti Berkesan
.
.
Produk yang sangat sesuai utk semua peringkat umur.
Mudah, Murah, Senang untuk di Pakai dan paling penting TERBUKTI BERKESAN…tanpa sebarang kesan sampingan.
.
.
Dah semakin ramai mempercayai produk ini…
Anda, bila lagi???
.
.
Whatsapp 0182366051 .
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

🌹🌹TERBUKTI BERKESAN🌹🌹 Kami menawarkan produk penjagaan kulit yang amat berkesan menangani pelbagai masalah kulit wajah. .
.
🌹Merawat parut 🌹Melembabkan kulit 🌹Tona kulit sekata 🌹Memutihkan 🌹menganjalkan
🌹Mencerahkan 🌹Melicinkan
🌹Melambatkan penuaan 🌹Hilangkan kedutan 🌹Merawat jerawat & bekas jerawat 🌹Menyerikan wajah anda 🌹Membuang sisa kulit mati 🌹Membaiki kulit dari dalam .
Dengan pengunaan DIAMOND GOLD SKINCARE secara berterusan.. wajah akan kelihatan lebih muda, putih, licin & gebu..
.
.
❤️ Halal & GMP
❤️ 100% Muslim Produk
❤️ Bebas bahan kimia berbahaya
❤️ Terbukti Berkesan
.
.
Produk yang sangat sesuai utk semua peringkat umur.
Mudah, Murah, Senang untuk di Pakai dan paling penting TERBUKTI BERKESAN…tanpa sebarang kesan sampingan.
.
.
Dah semakin ramai mempercayai produk ini…
Anda, bila lagi???
.
.
Whatsapp 0182366051 .
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

🌹🌹TERBUKTI BERKESAN🌹🌹 Kami menawarkan produk penjagaan kulit yang amat berkesan menangani pelbagai masalah kulit wajah. .
.
🌹Merawat parut 🌹Melembabkan kulit 🌹Tona kulit sekata 🌹Memutihkan 🌹menganjalkan
🌹Mencerahkan 🌹Melicinkan
🌹Melambatkan penuaan 🌹Hilangkan kedutan 🌹Merawat jerawat & bekas jerawat 🌹Menyerikan wajah anda 🌹Membuang sisa kulit mati 🌹Membaiki kulit dari dalam .
Dengan pengunaan DIAMOND GOLD SKINCARE secara berterusan.. wajah akan kelihatan lebih muda, putih, licin & gebu..
.
.
❤️ Halal & GMP
❤️ 100% Muslim Produk
❤️ Bebas bahan kimia berbahaya
❤️ Terbukti Berkesan
.
.
Produk yang sangat sesuai utk semua peringkat umur.
Mudah, Murah, Senang untuk di Pakai dan paling penting TERBUKTI BERKESAN…tanpa sebarang kesan sampingan.
.
.
Dah semakin ramai mempercayai produk ini…
Anda, bila lagi???
.
.
Whatsapp 0182366051 .
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

Loading...

READYSTOCK

FLOWER DESIGN CASES
.
*iPhone 5 & 6 have 4 Design Only*

iPhone 5(1,2,3,5)
iPhone 6(1,2,3,5)
iPhone 6 Plus
iPhone 7/8
iPhone 7 Plus/8 Plus
iPhone X

J2 Prime
S7 Edge
S8
S8 Plus
Note 8

R9s
F1s
.
💰 RM 25
📦 POS: RM 7 SM / RM 11 SS
.
CLICK THE LINK IN BIO FOR ORDER📲
.
#flowerdesigncases #softcases #hardcases #sistrustedsellertau #iphoneusers #samsungusers #oppousers #ajimaura #terapiinstagram #onlinebiz #onlineshopping #support #tambahfollowers #tambahincome #samsungj2prime #samsungs7edge #samsungs8 #samsungs8+ #samsungnote8 #oppor9s #oppof1s #bazarpaknil #jombelidengansaya

2💬

Loading...

Dropship Wanted❗️❗️ Raya dah dekat ❓
Duit tak cukup❓
Anda nak tambah pendapatan keluarga❓

Siti mencari 10 orang Dropship untuk produk AL FATEH.
Keuntungan Berbaloi-baloi 🤑🤑 Jangan risau,InshaAllah Situ SEMESTINYA akan guide anda sehingga berjaya. Dari A sampai Z akan Siti bantu. 💖PRODUK AL FATEH 💖
• DROPSHIP WANTED!!! Macam mana nak jadi DROPSHIP AL FATEH? 🦋💮Tak perlu pergi pos
🦋💮Tak perlu simpan stok
🦋💮Tak perlu fikir nak 'restock'
🦋💮Tak perlu buat 'stock listing'
🦋💮Tak perlu photoshoot produk

Dah semua tak perlu, habis apa yang dropship dapat?
Ini yang korang akan dapat : 🌸 Komisen KAW KAW
🌸 Group 'coaching' whatsapp FREE
🌸 Ilmu asas bisnes FREE
🌸 Gambar dan butiran produk secara FREE
🌸 Peluang memulakan perniagaan CERAH

Saya memerlukan Dropship yang betul sungguh² nak Jana pendapatan sampingan dan nak berjaya. Saya akan guide anda sampai dapat hasilnya! 💋
Berminat? ❣️WHATSAPP NO DIBAWAH SEBELUM KUOTA PENUH👇❣️ 0123437663
0123437663
0123437663

PELUANG HANYA SEKALI

#bangkitsurirumah
#dropship
#tambahincome
#alfatehjunior

0💬

#tuesday DO SMALL THINGS WITH GREAT LOVE .. .
.
#Jeunesse #produkkesihatan #TambahIncome .
Boleh whatsapp 0197146801.
Boleh bagi harga kasih sayang. Boleh jadi ahli lagi better.. Harga murah + dapat income lagi.. 👍👍
Product kesihatan yang terbaik untuk kita semua..

0💬

DROPSHIP WANTED!!
Tak perlu MODAL..Tak perlu simpan STOK!! Tolong !! Tolong !!
Bantuan diperlukan
#Permintaan pelanggan amat tinggi, tapi kami kekurangan pengedar.
Produk Masuk TV AL HIJRAH..HARIAN METRO!!
Meh join kami. Sambil tu dapat tambah income !!
#produk genius
#kami yang akan bayar anda atas setiap produk yang terjual
# DROPSHIP terhangat dipasaran
#sebulan geli2 dpt rm2k-rm5k
#free group coaching
#Training intensif disediakan kpd yg tiada asas online
#Reward/intensif disediakan setiap bulan

Sila tinggalkan no whatsapp anda jika berminat atau whatsapp📲 +60192809869

#bangkitsurirumah
#dropship
#tambahincome
#alfatehjunior

0💬

Loading...

FOSSIL SOFT PU
.
3 in 1 set .
Bag with zip closure .
Gred:3A . -m size pouch can be sling -small pouch can be dangle .
PRICE:RM80sm/RM85ss
Free Pos
.
Ada 4 kaler : brown, maroon, black, dark chocolate
.
WhatsApp 0183555803
.
#handbagsupermurah
#sakarantai7 #perlis
#bag #totebagmalaysia
#niqabis #bisnesonline
#sayajualbag #bagmurah
#unisel #uitmpuncakalam
#handbags #shopingbag
#tambahincome #ajimaura

36💬

Misi Pencarian Agen Dropship Qaseh
==========================
syarat kelayakan:
√ suka bidang jualan (sales)
√ minat berniaga tapi tiada modal √ serius & bersungguh nk cari side income
√ rajin usaha & tak mudah putus ada

ada ciri-ciri di atas? anda yg sy cari... Skop kerja SANGAT MUDAH!!! ● tak perlu modal
● tak perlu simpan stok
● tak perlu uruskan pengeposan

ANDA BUAT ANDA DAPAT... apa yg perlu sy buat utk dapatkan side income?

TINGGALKAN NO PHONE ANDA SEKARANG👇👇👇 Or wasap di .
.
http://www.wasap.my/60132947634/dropshipQasehJunior
.
.
#AnakSihatAnakHebat
#penambahtenaga
#konsultanqasehgold
#sayaamalsayajual #stokisqaseh #Produkmuslim #Makanansunnah
#bazaarpaknil #KgMelayuSubangU6 #KgSubangU6 #SubangPermaiU3 #SubangPerdana #DenaiAlam #GlenmarieShahAlam #USJSubangJaya #kekalsihatbertenaga
#SajaKongsi
#tambahincome
#jihadbisnes
#realbisnes

0💬

FORMULA BARU ROYAL V
Jamu Ratu Malaya
.
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.

Kelebihan
➡️Menstabilkan hormon wanita
➡️Menegang dan mencantikkan kulit
➡️Kulit muka berseri
➡️Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡️Menyuburkan kulit & rambut
➡️Mengurangkan berat badan berlebihan
➡️Mencergaskan badan
➡️Menstabilkan emosi
.

Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan 
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182366051
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

FORMULA BARU ROYAL V
Jamu Ratu Malaya
.
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.

Kelebihan
➡️Menstabilkan hormon wanita
➡️Menegang dan mencantikkan kulit
➡️Kulit muka berseri
➡️Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡️Menyuburkan kulit & rambut
➡️Mengurangkan berat badan berlebihan
➡️Mencergaskan badan
➡️Menstabilkan emosi
.

Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan 
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182366051
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

FORMULA BARU ROYAL V
Jamu Ratu Malaya
.
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.

Kelebihan
➡️Menstabilkan hormon wanita
➡️Menegang dan mencantikkan kulit
➡️Kulit muka berseri
➡️Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡️Menyuburkan kulit & rambut
➡️Mengurangkan berat badan berlebihan
➡️Mencergaskan badan
➡️Menstabilkan emosi
.

Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan 
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182366051
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

1💬

Assalamualaikum WBT & Selamat Pagi... .
.
Jangan lupa amik 2 sudu ROYAL V setiap pagi tau.. ROYAL V adalah JUS HORMON no 1 Malaysia.. .
.
Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!! .
.
Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )... .
.
Sebab tu hormon kena dipertingkatkan dan dijaga sejak awal
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

3💬

Assalamualaikum WBT & Selamat Pagi... .
.
Jangan lupa amik 2 sudu ROYAL V setiap pagi tau.. ROYAL V adalah JUS HORMON no 1 Malaysia.. .
.
Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!! .
.
Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )... .
.
Sebab tu hormon kena dipertingkatkan dan dijaga sejak awal
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

0💬

Assalamualaikum WBT & Selamat Pagi... .
.
Jangan lupa amik 2 sudu ROYAL V setiap pagi tau.. ROYAL V adalah JUS HORMON no 1 Malaysia.. .
.
Wanita yang berusia Miss V kering... bila makan produk Royal V Alhamdulillah akan ada pelincir semula.. untuk mereka jadi sangat muda balik macam umur 30 tahun memang itu satu benda yang mustahil...!! .
.
Tetapi dalaman dan kesihatan menjadi lebih segar dari sebelumnya selepas mengamalkan Royal V ( sedangkan sebelumnya hormon mereka sudah sangat jatuh dan kekeringan )... .
.
Sebab tu hormon kena dipertingkatkan dan dijaga sejak awal
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

0💬

Sy buat Choc Fibre life sbb nak usus bersih ..turunkan kolestrol..buang toksin dalam badan..Baguskan sistem pencernaan..Bkn utk kurus semata2..Ramai yg x tau -Tanda Usus atau Kolon tak bersih antaranya
.
.
Sembelit..badan byk angin..byk kentut..kerap sakit kepala..Susah nak hadam makanan..kerap lesu dan tak bertenaga..Mood x menentu, mudah marah..Nafas dan najis berbau sgt buruk..Perut buncit..kerap lapar..muka kusam..Gastrik..Radang hati..
.
.
Makan choc fiber life dia punya fungsi macam sponge pada dinding usus ..Bila buang air besar beza najis masa awal2 makan tu..(kalau badan banyak angin atau gastrik kurma dhuha paling cepat kesannya membantu sgt2..mcm bom atas bawah depan belakang kelaur )
.
.
Bagaimana tanda-tanda itu boleh berlaku?
Semasa proses penghadaman, sebahagian besar makanan yang kita makan membentuk bahan bendalir dalam saluran usus. .
Kebanyakan bahan ini akan dikeluarkan daripada badan melalui proses pembuangan yang normal, tetapi ada sebahagian darinya yang melekat di dinding usus dan menjadi plag. .
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

0💬