#telekungsitikhadijah

Asslamualaikum dan selamat pagi🌞🌸
IGshop kami beroperasi seperti biasa πŸŒΈπŸŒΈπŸ§•πŸ»
.
Telekung FatimahπŸ§•πŸ»πŸ§•πŸ» Tambahkan keselesaan ketika menunaikan ibadat
InshaAllah dapat beribadat dengan khusyuk☺️
.

Material: Cotton
Free Size
Lace di kepala
Sulam mesin di hujung telekung
Malas untuk save number??Tekan terus saja link dekat profile.😁☺️
Whatsapp untuk pilih color (link dekat profile)

Rm100 including postage

#telekungcotton #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijahvietnam #telekung #telekungraya #telekunghantaran #telekunghantarankahwin #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin#hantarankahwinmurah #telekungcotton #telekungsolat #telekungsitikhadijah #telekungsitikhadijahmurah #telekungsitikhadijahvietnam #telekung #telekungraya #telekunghantaran #telekunghantarankahwin #hantaran #hantarantunang #hantarankahwin#telekung #telekungmurah #telekungcantik #telekunglace #telekungsolat #telekungmurah #telekungarafah #

0πŸ’¬

Assalamualaikum dan selamat pagi #FamilySK
_
Sesungguhnya ini adalah sebuah peringatan: Barangsiapa yang menghendaki, biarlah ia mengambil jalan menuju Rabb-nya. Dan tiadalah kamu akan berkehendak (menempuh jalan itu), kecuali jika itu dikehendaki oleh Allah. Sungguh, Allah itu Maha Mengetahui lagi Maha Bijaksana.
Q.S. Al-Insaan [76]: 29-30
_
#Telekung #TelekungSK #TelekungSitiKhadijah #SantapanRohaniSK

1πŸ’¬

🌷 READY STOCK (TH 1.0 - Dusty Pink) 🌷
.
=======================
πŸ’²RM100 FREE POSTAGE πŸ’²
Add RM10 for exclusive blacky box
=======================
πŸ’Œ 1 set berserta kain
πŸ’Œ Tidak melekap pada badan
πŸ’Œ Meterial jersey yang extra superb
πŸ’Œ Lapisan dalam yang extra labuh!
πŸ’Œ Ready stock!
=======================
WHATSAPP : 014-5116621
=======================
Material : Jersey High Quality.
πŸ’Ÿ Renda organza.
πŸ’Ÿ Kain getah
πŸ’Ÿ Tali ikat belakang
πŸ’Ÿ Jahitan kemas - homemade
πŸ’Ÿ Tidak jarang dan tidak panas
πŸ’Ÿ Tidak perlu pakai anak tudung
πŸ’Ÿ Size bukaan muka adalah standard .
πŸ’Ÿ Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
πŸ’Ÿ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit berbeza dengan gambar

#telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungselesa #telekungmurahmalaysia #telekung #telekungsolat #sayajualtelekung #telekungmurah #telekunghabeb #pakaiansolat #telekungumrah #hantaran #hantarantelekung #telekunghaji #telekungcotton #telekungsulam #telekungcustomade #telekungjersey #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungsitikhadijah #tudung #telekungraya #raya2018 #ramadhan2018 #telekungramadhan2018 #telekunglacemurah #telekunglace

0πŸ’¬

Loading...

🌷 READY STOCK (TH 1.0 - Teal) 🌷
.
=======================
πŸ’²RM100 FREE POSTAGE πŸ’²
Add RM10 for exclusive blacky box
=======================
πŸ’Œ 1 set berserta kain
πŸ’Œ Tidak melekap pada badan
πŸ’Œ Meterial jersey yang extra superb
πŸ’Œ Lapisan dalam yang extra labuh!
πŸ’Œ Ready stock!
=======================
WHATSAPP : 014-5116621
=======================
Material : Jersey High Quality.
πŸ’Ÿ Renda organza.
πŸ’Ÿ Kain getah
πŸ’Ÿ Tali ikat belakang
πŸ’Ÿ Jahitan kemas - homemade
πŸ’Ÿ Tidak jarang dan tidak panas
πŸ’Ÿ Tidak perlu pakai anak tudung
πŸ’Ÿ Size bukaan muka adalah standard .
πŸ’Ÿ Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
πŸ’Ÿ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit berbeza dengan gambar

#telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungselesa #telekungmurahmalaysia #telekung #telekungsolat #sayajualtelekung #telekungmurah #telekunghabeb #pakaiansolat #telekungumrah #hantaran #hantarantelekung #telekunghaji #telekungcotton #telekungsulam #telekungcustomade #telekungjersey #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungsitikhadijah #tudung #telekungraya #raya2018 #ramadhan2018 #telekungramadhan2018 #telekunglacemurah #telekunglace

0πŸ’¬

🌷 READY STOCK (TH 1.0 - White) 🌷
.
=======================
πŸ’²RM100 FREE POSTAGE πŸ’²
Add RM10 for exclusive blacky box
=======================
πŸ’Œ 1 set berserta kain
πŸ’Œ Tidak melekap pada badan
πŸ’Œ Meterial jersey yang extra superb
πŸ’Œ Lapisan dalam yang extra labuh!
πŸ’Œ Ready stock!
=======================
WHATSAPP : 014-5116621
=======================
Material : Jersey High Quality.
πŸ’Ÿ Renda organza.
πŸ’Ÿ Kain getah
πŸ’Ÿ Tali ikat belakang
πŸ’Ÿ Jahitan kemas - homemade
πŸ’Ÿ Tidak jarang dan tidak panas
πŸ’Ÿ Tidak perlu pakai anak tudung
πŸ’Ÿ Size bukaan muka adalah standard .
πŸ’Ÿ Sesuai untuk semua bentuk muka besar atau kecil.
πŸ’Ÿ Ira corak dan warna renda telekung mungkin sedikit berbeza dengan gambar

#telekungkanakkanak #telekungdewasa #telekungselesa #telekungmurahmalaysia #telekung #telekungsolat #sayajualtelekung #telekungmurah #telekunghabeb #pakaiansolat #telekungumrah #hantaran #hantarantelekung #telekunghaji #telekungcotton #telekungsulam #telekungcustomade #telekungjersey #telekunghantaran #hantarankahwin #telekungsitikhadijah #tudung #telekungraya #raya2018 #ramadhan2018 #telekungramadhan2018 #telekunglacemurah #telekunglace

0πŸ’¬

PAYUDARA ANJAL TEGANG BOOLAT BESAR IDAMAN PARA SUAMI.. .
.
Seorang suami ni kalau dia tak cakap pun dia SUKA payudara besar, tapi kita sebagai seorang perempuan/isteri mesti nak baginyang terbaik untuk si dia tu.. .
.
Biasanya kalau dia tak komen tu tak bermakna dia tak kisah... .
.
Cuba hadiahkan dia PAYUDARA MANTOP, gerenti tak tidur malam dia.. Termimpi mimpi aje.. Tak habis² memuji.. Dan nak sentuh selalu.. 😍😍😍
.
So ISTERI kena peka tu semua untuk kebahagiaan rumahtangga kita juga
.
.
Guna LOVE POTION 2 kali sehari.. Dalam 2 minggu dah boleh nampak hasil kebaboommm!! .
.
Whatsapp lelaju .di 0199499144
.
#lovepotionbyhushhush #minyakbaby #denim #bajumenyusu#lemonexmurah #bajucouple #sambalhitampahang #bajubayi #bajumuslimahsedondon #jubahmenyusu #bajubabybranded #tudungfareeda #neelofarhijab #tudungaidijuma #chewnglow #tudungfareeda #milkboostermalaysia #kasutkanakkanak #bajukanakkanak #alifbysha#emasmurah#susuibumeriah#giftideas#telekungsitikhadijah#denimmalaysia#suamiisteri#carikerjamalaysia#kerjakosong#bantalhotel#veilpengantin#dulanghantaran

0πŸ’¬

Loading...

PAYUDARA ANJAL TEGANG BOOLAT BESAR IDAMAN PARA SUAMI.. .
.
Seorang suami ni kalau dia tak cakap pun dia SUKA payudara besar, tapi kita sebagai seorang perempuan/isteri mesti nak baginyang terbaik untuk si dia tu.. .
.
Biasanya kalau dia tak komen tu tak bermakna dia tak kisah... .
.
Cuba hadiahkan dia PAYUDARA MANTOP, gerenti tak tidur malam dia.. Termimpi mimpi aje.. Tak habis² memuji.. Dan nak sentuh selalu.. 😍😍😍
.
So ISTERI kena peka tu semua untuk kebahagiaan rumahtangga kita juga
.
.
Guna LOVE POTION 2 kali sehari.. Dalam 2 minggu dah boleh nampak hasil kebaboommm!! .
.
Whatsapp lelaju .di 0199499144
.
#lovepotionbyhushhush #minyakbaby #aydajebat #bajumenyusu#lemonexmurah #bajucouple #sambalhitampahang #bajubayi #bajumuslimahsedondon #jubahmenyusu #bajubabybranded #tudungfareeda #neelofarhijab #tudungaidijuma #chewnglow #tudungfareeda #milkboostermalaysia #kasutkanakkanak #bajukanakkanak #alifbysha#emasmurah#susuibumeriah#giftideas#telekungsitikhadijah#denimmalaysia#suamiisteri#carikerjamalaysia#kerjakosong#bantalhotel#veilpengantin#dulanghantaranuntukdisewa

0πŸ’¬

PAYUDARA ANJAL TEGANG BOOLAT BESAR IDAMAN PARA SUAMI.. .
.
Seorang suami ni kalau dia tak cakap pun dia SUKA payudara besar, tapi kita sebagai seorang perempuan/isteri mesti nak baginyang terbaik untuk si dia tu.. .
.
Biasanya kalau dia tak komen tu tak bermakna dia tak kisah... .
.
Cuba hadiahkan dia PAYUDARA MANTOP, gerenti tak tidur malam dia.. Termimpi mimpi aje.. Tak habis² memuji.. Dan nak sentuh selalu.. 😍😍😍
.
So ISTERI kena peka tu semua untuk kebahagiaan rumahtangga kita juga
.
.
Guna LOVE POTION 2 kali sehari.. Dalam 2 minggu dah boleh nampak hasil kebaboommm!! .
.
Whatsapp lelaju .di 0199499144
.
#lovepotionbyhushhush #minyakbaby #aydajebat #bajumenyusu#lemonexmurah #bajucouple #sambalhitampahang #bajubayi #bajumuslimahsedondon #jubahmenyusu #bajubabybranded #tudungfareeda #neelofarhijab #tudungaidijuma #chewnglow #tudungfareeda #milkboostermalaysia #kasutkanakkanak #bajukanakkanak #alifbysha#emasmurah#susuibumeriah#giftideas#telekungsitikhadijah#denimmalaysia#suamiisteri#carikerjamalaysia#kerjakosong#bantalhotel#veilpengantin#dulanghantaranmurah

0πŸ’¬

PAYUDARA ANJAL TEGANG BOOLAT BESAR IDAMAN PARA SUAMI.. .
.
Seorang suami ni kalau dia tak cakap pun dia SUKA payudara besar, tapi kita sebagai seorang perempuan/isteri mesti nak baginyang terbaik untuk si dia tu.. .
.
Biasanya kalau dia tak komen tu tak bermakna dia tak kisah... .
.
Cuba hadiahkan dia PAYUDARA MANTOP, gerenti tak tidur malam dia.. Termimpi mimpi aje.. Tak habis² memuji.. Dan nak sentuh selalu.. 😍😍😍
.
So ISTERI kena peka tu semua untuk kebahagiaan rumahtangga kita juga
.
.
Guna LOVE POTION 2 kali sehari.. Dalam 2 minggu dah boleh nampak hasil kebaboommm!! .
.
Whatsapp lelaju .di 0199499144
.
#lovepotionbyhushhush #minyakbaby #aydajebat #bajumenyusu#lemonexmurah #bajucouple #sambalhitampahang #bajubayi #bajumuslimahsedondon #jubahmenyusu #bajubabybranded #tudungfareeda #neelofarhijab #tudungaidijuma #chewnglow #tudungfareeda #milkboostermalaysia #kasutkanakkanak #bajukanakkanak #alifbysha#emasmurah#susuibumeriah#giftideas#telekungsitikhadijah#denimmalaysia#suamiisteri#carikerjamalaysia#kerjakosong#bantalhotel#veilpengantin#dulanghantaran

0πŸ’¬

Loading...

Krim lOve potion menjadikan payudara dan punggung anda lebih mampat anjal. dan berisi.
.
Jom guna krim terbaik 100% selamat, bebas paraben, Lulus Pusat racun negara, Lulus KKM.
.
jadi tak perlu risau..
.
Whatsapp 0128379236 / klik link di BIO
.
#lovepotion ltk#lovepotionbyhushhush #giftideas #hadiahuntuksuami #lazadamy #onlineshopping #tuppaware #neelofacardiganmurah #neelofar #fattzura #telekungsitikhadijah #promo #emas999 #hadiahanniversary #powergold #ibuberpantang #ibumengandung #supplementputih #ubatkurus #ubatbesartetek #bajubabybranded #emaskorea #emasmurah

1πŸ’¬

πŸ’•DE' COLORE NEW COLLECTIONπŸ’•
Harga: RM85 ONLY! (NP: RM99)
Postage: RM10 SM/SS
.
De' Colore Telekung:
πŸ’Set Telekung PERCUMA beg travel sedondon
πŸ’ material Cotton berkualiti tidak jarang dan tidak panas, jatuh terletak x mudah mengerbang.
πŸ’Ukuran Dewasa:-
Labuh Telekung dari dagu : 35 inch
Labuh Kain dari Pinggang : 43 inch
Pinggang Bergetah : 22 inch (pinggang bergetah)
.
#minitelekung #telekunghantaran #telekungperempuan #telekungcottan #telekungtravel #telekungsitikhadijah #telekungdewasa #online #telekungcantik #telekungtravelmurah #begkecil #begkecik #begcantik #cun #love #hantaranmurah #hantaranpengantin #telekungbunga2 #telekungbungacantik #telekungmurah

1πŸ’¬

Loading...

πŸ’•DE' COLORE NEW COLLECTIONπŸ’•
Harga: RM85 ONLY! (NP: RM99)
Postage: RM10 SM/SS
.
De' Colore Telekung:
πŸ’Set Telekung PERCUMA beg travel sedondon
πŸ’ material Cotton berkualiti tidak jarang dan tidak panas, jatuh terletak x mudah mengerbang.
πŸ’Ukuran Dewasa:-
Labuh Telekung dari dagu : 35 inch
Labuh Kain dari Pinggang : 43 inch
Pinggang Bergetah : 22 inch (pinggang bergetah)
.
#minitelekung #telekunghantaran #telekungperempuan #telekungcottan #telekungtravel #telekungsitikhadijah #telekungdewasa #online #telekungcantik #telekungtravelmurah #begkecil #begkecik #begcantik #cun #love #hantaranmurah #hantaranpengantin #telekungbunga2 #telekungbungacantik #telekungmurah

0πŸ’¬

πŸ’•DE' COLORE NEW COLLECTIONπŸ’•
Harga: RM85 ONLY! (NP: RM99)
Postage: RM10 SM/SS
.
De' Colore Telekung:
πŸ’Set Telekung PERCUMA beg travel sedondon
πŸ’ material Cotton berkualiti tidak jarang dan tidak panas, jatuh terletak x mudah mengerbang.
πŸ’Ukuran Dewasa:-
Labuh Telekung dari dagu : 35 inch
Labuh Kain dari Pinggang : 43 inch
Pinggang Bergetah : 22 inch (pinggang bergetah)
.
#minitelekung #telekunghantaran #telekungperempuan #telekungcottan #telekungtravel #telekungsitikhadijah #telekungdewasa #online #telekungcantik #telekungtravelmurah #begkecil #begkecik #begcantik #cun #love #hantaranmurah #hantaranpengantin #telekungbunga2 #telekungbungacantik #telekungmurah

0πŸ’¬

🌸 HARMONI DENIM TRAVEL 🌸
_
πŸ“Œ Telekung Denim Travel (telekung tanpa kain) yang sangat ringkas dan selesa dipakai. πŸ“Œ Diperbuat daripada material Denim Lembut berkualiti sangat selesa dan sejuk apabila dipakai. πŸ“Œ Rekabentuk bahagian muka yang dinovasikan terdiri daripada material "full lycra" yang memeri mengikut bentuk muka. πŸ“Œ Design yang ringkas dan minimalis sangat sesuai digunakan semasa musim haji dan umrah πŸ“Œ Memberi keselesaan dan tidak panas.
πŸ“Œ Terdapat dalam pilihan warna Putih, Hitam dan Biru
_
Dapatkan Harmoni Denim Travel berharga RM110 di butik dan online SK πŸ–‹οΈ Alamat butik : @butik.sitikhadijah
πŸ“± Online SK : Whatsapp ke 0193030467
_
#Telekung #TelekungSK #TelekungSitiKhadijah #HarmoniDenimTravel #Hdt

0πŸ’¬

Loading...

πŸ’•DE' COLORE NEW COLLECTIONπŸ’•
Harga: RM85 ONLY! (NP: RM99)
Postage: RM10 SM/SS
.
De' Colore Telekung:
πŸ’Set Telekung PERCUMA beg travel sedondon
πŸ’ material Cotton berkualiti tidak jarang dan tidak panas, jatuh terletak x mudah mengerbang.
πŸ’Ukuran Dewasa:-
Labuh Telekung dari dagu : 35 inch
Labuh Kain dari Pinggang : 43 inch
Pinggang Bergetah : 22 inch (pinggang bergetah)
.
#minitelekung #telekunghantaran #telekungperempuan #telekungcottan #telekungtravel #telekungsitikhadijah #telekungdewasa #online #telekungcantik #telekungtravelmurah #begkecil #begkecik #begcantik #cun #love #hantaranmurah #hantaranpengantin #telekungbunga2 #telekungbungacantik #telekungmurah

1πŸ’¬

πŸ’•DE' COLORE NEW COLLECTIONπŸ’•
Harga: RM85 ONLY! (NP: RM99)
Postage: RM10 SM/SS
.
De' Colore Telekung:
πŸ’Set Telekung PERCUMA beg travel sedondon
πŸ’ material Cotton berkualiti tidak jarang dan tidak panas, jatuh terletak x mudah mengerbang.
πŸ’Ukuran Dewasa:-
Labuh Telekung dari dagu : 35 inch
Labuh Kain dari Pinggang : 43 inch
Pinggang Bergetah : 22 inch (pinggang bergetah)
.
#minitelekung #telekunghantaran #telekungperempuan #telekungcottan #telekungtravel #telekungsitikhadijah #telekungdewasa #online #telekungcantik #telekungtravelmurah #begkecil #begkecik #begcantik #cun #love #hantaranmurah #hantaranpengantin #telekungbunga2 #telekungbungacantik #telekungmurah

0πŸ’¬

πŸ’•DE' COLORE NEW COLLECTIONπŸ’•
Harga: RM85 ONLY! (NP: RM99)
Postage: RM10 SM/SS
.
De' Colore Telekung:
πŸ’Set Telekung PERCUMA beg travel sedondon
πŸ’ material Cotton berkualiti tidak jarang dan tidak panas, jatuh terletak x mudah mengerbang.
πŸ’Ukuran Dewasa:-
Labuh Telekung dari dagu : 35 inch
Labuh Kain dari Pinggang : 43 inch
Pinggang Bergetah : 22 inch (pinggang bergetah)
.
#minitelekung #telekunghantaran #telekungperempuan #telekungcottan #telekungtravel #telekungsitikhadijah #telekungdewasa #online #telekungcantik #telekungtravelmurah #begkecil #begkecik #begcantik #cun #love #hantaranmurah #hantaranpengantin #telekungbunga2 #telekungbungacantik #telekungmurah

0πŸ’¬

Loading...