#temerloh

--------------------------------------------
TESTIMONI SET TREATMENT MARY KAY ❀️
--------------------------------------------
.
Hai semua...
.
Petang ni sis belanja testimoni pengguna set treatment Mary Kay! Cantik betul skin si adik manis ni sekaranggg.. .
.
Alhamdulillah skinnya dah dah tak breakout mcm dulu lagi! Makin cantik, licin, sihat dan flawlessπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
Set Treatment ni memang sangat2 recommended untuk kulit yang bermasalah akibat daripada penggunan skincare yg mengandungi bahan kimia atau local produk.
.
Ianya digunakan utk membersihkan kulit wajah daripada kekotoran atau chemical dari dalam... kerana kulit wajah kita sudah tercemar dgn pelbagai jenis produk.
.
So yang masih fikir2 nak pakai MK tu jgn fikir lama2 tau..lagi lama fikir lagi lambat kulit nak cantik!πŸ˜† .
.
Whatsapp sis for consultation & order😘 .

lela ☎️ 0194191709
www.wasap.my/60194191709
Mary Kay Beauty Consultant
Fb : Nur Care Centre
ig : maryk_lela
cod : kuantan
#temerloh
#chenor
#maran boleh pm akak ye 😊

0πŸ’¬

TESTIMONI PENGGUNA MRS. IRON

1πŸ’¬

Loading...

Jom Tengok Testimoni Pengguna Kami

1πŸ’¬

JOM TENGOK TESTIMONI PENGGUNA MRS. IRON

1πŸ’¬

.
.
.
Exited sangat katanya
Mula-mula cuba seterika 1 Tudung je
Bila dah menjadi
Terus seterika 1 almari
.
Ada yang nak cuba? .
.
Wasap 0183994344

1πŸ’¬

Loading...

.
.
.
Terima kasih adik manis
Sudi bagi Testimoni
Tudung sekolah cantik berseri
.
.
Jom siapa lagi belum cuba
.
Wasap 0183994344
.

1πŸ’¬

.
.
.
Terima Kasih kakak misi
Puas hati dengan Mrs. Iron
Tudung Kemek dah pulih kembali
.
.
Jom Cuba Mrs. Iron!! .
Wasap 0183994344

1πŸ’¬

Mineral cheek duoπŸ’ž
.
Diperbuat daripada bahan mineral dan semula jadi membuatkan ia sesuai untuk semua jenis kulit. Anda boleh memakai Mineral Cheek Color Duo ni untuk kelihatan natural atau pun untuk tampak lebih berani kerana warna yang ditawarkan sesuai untuk semua warna kulit. .
.
.
Ciri-ciri Mary Kay | Mineral Cheek Color Duo .
πŸ‘‰Kaya, warna yang bertenaga dan sesuai untuk semua warna kulit.
πŸ‘‰Sesuai untuk membuat kesan glowing.
πŸ‘‰Setiap palet mengandungi matte blush dan pearlized highlighting shade.
πŸ‘‰Boleh digayakan secara tipis atau terang untuk tampak lebih berani.
πŸ‘‰Warnanya tahan sepanjang hari..
.
Cepat2 grab mineral cheek duo.. Semua color ready stok.
.
lela ☎️ 0194191709
www.wasap.my/60194191709
Mary Kay Beauty Consultant
Fb : Nur Care Centre
ig : maryk_lela
cod : kuantan
#temerloh
#chenor
#maran boleh pm akak ye 😊

0πŸ’¬

Loading...

Hari2 income mcm ni . Ualls tak nak ke rebut peluang . .
Bangla Nepal Mynmmar pun pandai rebut peluang kat Malaysia ni
.
#Feedback πŸ‘‰ slide kiri
Feedback πŸ‘‰ slide lagi ke kiri .
.
Mudah je *DAPATKAN BONUS CTO POOL***
.
klu boleh nak yang serius ada modal RM1710 shj.πŸ’²
.
Klu nak mula dengan Rm210 pun bolehπŸ’°
.
Sila comment dan dm 🏦
.
yang main2 nak acah2 nak kayaβœ”οΈ
yang pemalas tak payah βœ”οΈ
yang otak eh nak untung je niaga .rugi pun tak boleh terima βœ”οΈ
,
Nie tak diperlukanπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
.Yang Serius Berminat πŸ’―
Main Main Tak Payah πŸŽ‰
.
#buatduitmudah #youcanduit #janaincome #janapendapatan
#onlineshop #buatduitonline #janapendapatanpasif #janapendapatanaktif
#bazzaronline
#putrajaya #cyberjaya #temerloh #shahalam #kotakinabalu #klia #penang
#tawau #miri #bangi #kuching #terengganu #klcc #johorbharu #alorsetar
#msd #bitcoin #cryptocurrency
.
Paling best . Anytime boleh withdraw bonus πŸ’°πŸ’²πŸ¦

3πŸ’¬

πŸ“’πŸ“’πŸ“’untuk adik2x akak yang cantik manis, ada masalah jerawat? ni nk bgtau mary kay ada produk baru utk adik2x manis semua..khas untuk anda😍😍😍 ----------------------------------
NEW BOTANICAL EVOLUTIONS❀️
----------------------------------
.
Sesuai untuk remaja yang berumur 24 tahun ke bawah πŸ˜™πŸ˜™ Kebanyakan kulit remaja berjerawat dan bermasalah disebabkan oleh pencucian dan penjagaan yg tidak sempurna. Jangan biarkan masalah itu menjadi lebih besar πŸ˜‚
.
Jom dapatkan set Botanical Effects yg terbaru ini.. yg sememangnya dicipta khas untuk Gen-Y. .Harga yang mampu dimiliki oleh semua
.
πŸ‘‰οΏ½Cleansing Gel
πŸ‘‰οΏ½Invigorating Scrub
πŸ‘‰οΏ½Refreshing Toner
πŸ‘‰οΏ½Moisturising Gel
πŸ‘‰οΏ½Moisturising Lotion spf15
.
Ada sesiapa lagi nak rawat kulit jadi lebih sihat dan cantik? Boleh wasup sis skgπŸ™‹πŸ» lela ☎️ 0194191709
www.wasap.my/60194191709
Mary Kay Beauty Consultant
Fb : Nur Care Centre
ig : maryk_lela
#temerloh
#chenor
#maran boleh pm akak ye 😊

0πŸ’¬

Loading...

#Langsung #Day2
Kursus How to Become Stylist
20-21 Jan 2018 Sabtu & Ahad

T.p, Cik Norulaini Ramly
T.p, Pn Faraazerin Ab Karem.
.
Jangan lupe follow IG & Fb kami untuk anda dapatkan jadual kursus pendek setiap bulan. Untuk info lanjut call kami 092701559, 1550, 1552.
.
.
AMBILAN MAC2018 dah dibuka untuk lepasan SPM. Program Sijil Fesyen & Pakaian, Sijil Building Maintenance, Sijil Information Technology dan Sijil Furniture Design. Berminat? Info lanjut call 092701557, 1550, 1552
.
#lepasanspm #spm #budakspm #resultspm #kemahiran #yuranmampumilik #20bulan #spm2017 #skills #temerloh #bera #Mentakab #jerantut #lipis #kuantan #maran #jengka #bentong #karak #triang #pahang #hogoh #ikanpatin #revisitpahang2018 #negaraku #soaringupwards

0πŸ’¬

Welcome to #flpteamsyahiran En Marzuki 😊

Welcome New FBO
.
.
🌺🌺🌺 enjoy 15% discount PER ITEM

Contact syahiran
+601137438147

#flpteamsyahiran #forever #foreverliving #foreverlivingproducts #setasasdetoks #detoksusus #aloe #aloevera #aloeveragel #articsea #temerloh #pahang

0πŸ’¬

SECRET CORREA sangat sesuai untuk ibu mengandung. Sebabnya?πŸ‘‡ 🌸 Hilangkan simpul biawak / cramp
🌸 Legakan sakit pinggang / lenguh² badan
🌸 Hilangkan perut buncit lepas bersalin
🌸 Hilangkan stretchmark yang kasar berkedut macam kulit limau purut
🌸 Melawaskan pembuangan
🌸 Hilangkan angin dlm badan

#temerloh#mentakab#pahang#johor#kuantan#klang#titiancinta#terapiinstagram#syukurselalu#usahawanonline #viral#belajarinstagram
#usahawanmuda#freedom#love#lifestyle#instadairy#youcanduit#secretcorrea#shaklee #losyensecretcorrea
#nurraysabeauty
#testimoni#jsd#ukhwahti
#usahawan #bisnesonline #ajimaura #tudung#kurus

0πŸ’¬

Loading...

NAK KURUS TAPI MALAS DIET MALAS BERSENAM.
.
.
Ade ke macamtu?? ade dengan MEGA 3.0 masalah badan besar,gemok,penat kurang tenaga,nak pakai baju cantik hensem bergaya selesai.
.
.
Cuma minum setiap pagi je, rasa pon sedap (mixberries). Tak perlu membuang kerap ke tandas bagai..xde negatif effect. Cuma minum dan tingkatkan Metabolisma jerrrr
.
.
Order sekarang πŸ“² whatsapp 012-9090181
Order sekarang πŸ“² whatsapp 012-9090181
Order sekarang πŸ“² whatsapp 012-9090181

Harga Biasa Rm200. Sekarang Harga offer tau.
.
.
#johorbahru
#pasirgudang
#kuantan
#temerloh
#kualaterengganu
#marang
#kotabharu
#pasirmas
#alorsetar
#sungaipetani
#kangar
#kualakangsar
#ipoh
#butterworth
#shahalam
#subang
#kajang
#serdang
#seremban
#nilai
#putrajaya
#melaka
#kuching
#miri
#kotakinabalu
#fatahamin

0πŸ’¬

HAI πŸ˜˜β—οΈAnda FRESH GRADUATE❓ INTERNSHIP❓Masih tiada RESUME dan COVER LETTER untuk permohonan❓ KESUNTUKAN MASA dan TIDAK MAHIR❓Aishah boleh BANTU anda❗️
.
Hanya tinggal masukkan maklumat anda di RESUME dan COVER LETTER yang diberi dengan Microsoft Word dan send kepada bakal majikan, MUDAHKAN❓
.
⏩ Berminat❓DM sahaja Aishah atau taip RESUME di ruang picture comment RESUME yang anda mahu, Aishah akan hubungi anda SEGERA #aishahresume
.
.
πŸŒ• PAKEJ RM15 TERMASUK πŸŒ•
.
βœ”οΈ Cover Letter (Bahasa Melayu)
.
βœ”οΈ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
.
βœ”οΈ Surat Internship (Bahasa Melayu)
.
βœ”οΈ Surat Internship (Bahasa Inggeris)
.
βœ”οΈ Website Wajib Pencarian Kerja Online 2017
.
βœ”οΈ Teknik Susunan Sijil Temuduga
.
βœ”οΈ Tips Fresh Grad Mudah Dapat Kerja
.
βœ”οΈ Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
.
.
#Pahang #Kuantan #Raub #Bentong #Kualalipis #Bera #Payabesar #Telukcempedak #Kualakrau #Temerloh #Uia #Uum #Ukm #Upm #Uitm #Usm #Unimap #Iukl #Uniten #Mmu #Umk #Um #Unimas #Unimap #Unisza #Uthm #Msu #Unitar #Unikl #Unisel

0πŸ’¬

Loading...

TAWARAN HEBAT❗️❗️❗️
.
COKLAT KUACI VIRAL
.
HARGA SEBENAR RM20 SEBALANG
.
KINI, HARGA PROMOSI HANYA RM15 SAHAJA
.
JADI JANGAN LEPASKAN PELUANG INI. CEPAT ORDER KERANA STOK TERHAD! TAKKAN NAK TENGOK JE KAN? ORDER SEKARANG!!!
.
DM/ WHATSAPP +60145083327 . COD TEMERLOH HARI-HARI
.
CEPAT CEPAT JANGAN LAMBAT LAMBAT!
.
#coklat #coklatkuaci #coklatkuaciviral #coklatkuaciviralmurah #coklatkuacimurahpahang #coklatviral #coklatkuacisedap #coklatkuacijordanviral #coklatkuaciborong #coklatkuacikrappkrupp #viral #pahang #semenanjung #temerloh #doorgift #kerjakahwen #hoshas #hoshastemerloh #like4like #likeforlike #likeforfollow #followforfollow #follow4follow

0πŸ’¬

Wedding of Fariz + Yaya

Hello BRIDE & GROOM to be!! we are OPEN for 2018 BOOKING

For pricing and other inquiries, please sent your event details like :
1. Name
2. Date
3. Venue/Location
4. Type of event

to byikhwananuar@gmail.com
or whatsapp us at 019 - 960 9468
Facebook page : ikhwan anuar photography.

by @ikhwananuar
#kahwin #malayweddingΒ  #malaysiawedding #weddingΒ #gambarkahwin #malaysianwedding #ikhwananuarphotography #weddingportrait #pahangΒ  #asiaweddingmagazine #weddingdiarieskl #weddingideasmalaysiaΒ  #inspirasiperkahwinan #klphotographer #pakejkahwin #sayajual #nikah #sanding #tunang #postwedding #photographermalaysia #akadnikah #malayweddingguideΒ  #sayajualservis #malayphotographer #kerjakahwin #kuantan #temerloh

0πŸ’¬

Ikan patin tambah Tempoyak.

#cubabelajarmakanikansungai
#temerloh
#ikanpatin

0πŸ’¬

Hi Assalamualaikum 😘 -- Sambil mengisi masa hujung minggu dengan keluarga dan anak anak.Settlekan order customer yang repeat order untuK ESP GLA untuk kesuburan .

Semoga terus dapat manfaat dari pengambilan ESP dan Gla nim -- Ok la sambil lepak lepak tu Saubie nak share semula promosi dari Shaklee sepanjang bukan ni.

Ada yang memang consume Omega Guard ?

Ni mungkin berita baik untuk korang yang amalkan pengambulan Omega Guard . πŸ’ŸOmega Guard

Disebabkan promosi Omega Guard buy 3 dengan Less 5% ,set yang ada Omega Guard juga akan ada special promotion sepanjang bulan ini.

Antara Set yang dicadangkan pengambila Omega Guard bersama seperti : 🌼Set Kehamilan
🌼Set Berpantang
🌼Set Kurus

Selain tu kita ada produk baru yang dilancarkan.Sebenarnya bukan produk baru tapi diperbaharui formula produk tu supaya lebih banyak manfaat dan pastinya lebih bagus insyaAllah. πŸ’ŸCoQ Trol Plus 🌼Rata rata feedback mereka yang telah consume produk ni memang kata oart paling senang nak tengok kesannya adalah dari segi membantu badan rasa lebih cergas !! Tapi sebenarnya kebaikan Untuk consume Co Q Trol Plus ni adalah untuk kesihatan jantung kita jugak.

Nanti Saubie share okay. πŸ’ŸVita Lea for Kids !

Yang mana suplemen tambahan buat anak anak yang lengkap dengan dengan vitamin penting untuk anak anak.

Lagi lagi kalau anak kita memang jenis memilih makanan susah makan sayur dan kurang selera makan .

Yang pasti anak akan suka rasa anggur manis manis masam tu 😘

So untuk yang berminat nak dapatkan harha promosi untuk 3 produk di atas boleh hubungi Saubie untuk consultation dan advice tentang pengambilan suplemen mengikut keperluan kita.

Untuk produk lain tak ada harga promosi ?

Ada special price kalau jangan bimbang.

Terus whatsapp Saubie okay.

http://www.wasap.my/60139950661 http://www.wasap.my/60139950661

#saubie_shaklee
#shakleetemerloh
#shakleejengka
#setcantikshaklee
#milkboostershaklee
#espshaklee
#vitamincshaklee
#vivixshaklee
#temerloh
#jengka
#ibuhamil
#ibumenyusu

0πŸ’¬

❀️ Nak tambah tinggi?
❀️ Segan girlfriend lagi tinggi dari korg?
❀️ Nak cari kerja tapi xcukup tinggi?
❀️ Sering dipanggil sipendek?
❀️ X tahan sakit pakai heels tinggi2?
❀️nak putih ??
❀️nak kurus ?? πŸ“žWechat :ubattinggibadan14
πŸ“žWs : +601116640925
#bahau#bidor#taman#sekudai#segamat#senai#semporna#temerloh#apaapajerr#atukpesan#santap.deep#alifchannel#cakapbanyak#ohsem.vidio #mestimanjur #kasutonline #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysia

0πŸ’¬

Dari kita dok kalut pasai jantina Nur Sajat, baik kita tengok bidek akak ni makan tart nenas #bliciousseries ni. .
Aku dah kata semua cookies #bliciousseries ni cair kat mulut. Pasai apa ? Pasai guna bahan2 mahal lah ! .
Nak makan2 boleh order skg. Nak jdi agent utk tambah pendapatan pon boleh. Whatsapp #01121677088 laju2. Bak kata sajat 'cepat2 jgn lambat2'
.

#agent #dropship #pahang #kuantan #gambang #temerloh #beserah #sayajual #bazarpaknil #kuihraya2018 #cookies #premiumcokies #neelofa #eh #batupahat #muar #tangkak #johorean #bliciousseries #bazaarpaknil #sayajual #cookies #sayajualonline #bera #mentakab #bentong #maran #cameronhighland #raub #ansuran #ansurankuihraya #01121677088

0πŸ’¬

New Mary Kay Satin Lips Set! πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Dua langkah mudah utk dpt kan bibir yg sihat , menawan dan sentiasa lembap, cantik #❀️
.
1️⃣Satin Lips Shea Sugar Scrub - mengelupas secara lembut untuk melembut, menghalus dan mengilatkan bibir. .
2️⃣Satin Lips Shea Butter Balm - melembapkan bibir secara mendalam dan meninggalkannya dengan rasa segar. .
.
Sape nk bibir cantik menawanπŸ™‹πŸ»πŸ™‹πŸ» berminat pm akak, ready stok 😍
lela ☎️ 0194191709
Mary Kay Beauty Consultant
Fb : Nur Care Centre
#temerloh
#chenor
#temerloh maran boleh pm akak ye 😊

0πŸ’¬

MARYKAY BAKED CHEEK POWDER 😊
.
Blusher yang sangat best membuatkan muka bertambah seri! Sebesar tapak tangan setahun pun tak habis pakai ni!
.
Kelebihan blusher❀️ ini: .
🌸 Pigmented and silky formula
🌸 Lightweight and highly blendable .
🌸 Two shades: Giving Heart (Pretty soft pink) and Kind Heart (peach) .
🌸 Natural glow no chunky glitters or over the top sparkles.
.
Bagi sesiapa yang suka blusher boleh memberikan effect glowing selepas pakai tapi masih nampak natural .. berminat pm akak, ready stok 😍
lela ☎️ 0194191709
Mary Kay Beauty Consultant
Fb : Nur Care Centre
ig : maryk_lela
#temerloh
#chenor
#maran boleh pm akak ye 😊

0πŸ’¬

Ramai wanita suka pakai lipstick tapi tak semua lipstik bagus untuk bibir kite...πŸ’„
.
.
sis nak share lipstick Mary Kay yang super bessttttt..oles sekali pasti jatuh cinta😍😍😍
.
.
U all pasti ramai nak pilih lipstick yang tahan lama dan selesa..sebab malas nak touch up lagi kannn..jom buat pilihan yang bijakπŸ˜‰ .
.
Let's choose True Dimension Lipstick Mary Kay πŸ’„πŸ‘πŸ˜˜
.
.
Apa yang besttttt sangat dengan True Dimension Lipstic Mary Kay ni ??
🌷Melembapkan bibir
🌷Tahan lama di bibir
🌷Sesuai untuk bibir sensitif
🌷Mengandungi vitamin c & e
🌷Skincare khas utk bibir
🌷No chemical
.
.
Sape nk try.. Pm sis skg...All color ready stock .. lela ☎️ 0194191709
Mary Kay Beauty Consultant
Fb : Nur Care Centre
ig : maryk_lela

#temerloh
#chenor
#maran
boleh pm akak ye 😊

0πŸ’¬

cantik kn cust ni ber OOTD dengan baju kurung cotton
JOM ORDER !esok ada postage ya
Berpuluh Design Tercantik πŸŽ‰
Beratus Testimoni Yang Gembira🎊
Artis pun memakai nya πŸŽ‰
Giveaway kepada Followers Bertuah😍
NEW YEAR SALE!! Kurung Moden Cotton
πŸ“£RM59 SAHAJAπŸ“£ πŸ’RM7 / RM10 POSTAGEπŸ’
019-950-1707 @DM INSTA
.
[BAJU KURUNG MODEN ENGLISH COTTON]
-100% english cotton gred AAA
-size available (XS - XXL)
-loose cutting
-kain Lipat Batik
-zip & dat di belakang, span di bahu
PAT PATΒ  SIKU LIPAT..SAPE CEPAT DIA YG DAPAT
Happy Shopping Online With Us !

#angguncotton #angguncottonmurah #kurungcotton #kurungcottonmalaysia #uitm #uitmshahalam #kurungmodern #bajukurungmalaysia #bajukurungmodern
#bajukurungenglishcotton
#bajuenglishcottonmalaysia #bajukurungenglishcottonmurahΒ  #bajuplussizemalaysia #bajukurungcottonmalaysia #bajukurungcottonmurahmalaysia #fattzura #plussizemalaysia #tudungbidang50 #jubahmuslimah #shopeemalaysia #lazada #kuantan #temerloh

0πŸ’¬