#testimoninucifera

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS
.
๐Ÿ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
๐Ÿ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
๐Ÿ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa
.
๐Ÿ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
.
๐Ÿ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. .
๐Ÿ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
๐Ÿ“ฑHow to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0๐Ÿ’ฌ

NUCIFERA BERTINDAK DARI SEGI SAINS
.
๐Ÿ›‘ Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
๐Ÿ›‘ arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
๐Ÿ›‘ tidak sama langsung dengan arang biasa
.
๐Ÿ›‘ proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
.
๐Ÿ›‘ nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. .
๐Ÿ›‘ penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
๐Ÿ“ฑHow to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0๐Ÿ’ฌ

Apa kesan kalau kita merokok pada mulut, gigi dan gusi?
โœ”๏ธ gigi kuning
โœ”๏ธ mulut berbau
โœ”๏ธ gigi berkarat
โœ”๏ธ Penyakit gusi
โœ”๏ธ kanser mulut
.
salah satu tips berhenti merokok apedia? .
GOSOK GIGI LEBIH KERAP
Salah satu daripada kesan segera yang anda boleh dapat apabila berhenti merokok adalah bau mulut yang lebih baik. Gosok gigi lebih kerap. Ini dapat mengurangkan tabiat merokok dan merosakkan kebersihan dan bau mulut yang telah elok.
.
dengan mengunakan nucifera teeth whitening kesan2 rokok dapat membantu menghilangkn kerak rokok, mulut berbau, gigi kuning. .
apa fungsi nucifera teeth whitening ni?
โœ… Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
โœ… Detoks mulut dan gigi
โœ…ย  balance pH mulut
โœ… Mencegah kaviti
โœ… Menghalang mulut berbau
.
Whatsapp 01112912495 ๐Ÿ˜
http://www.wasap.my/601112912495/BerapaHargaPromosiNuciferaTeeth
Instagram : sya_nucifera
.
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #gigiputih #caraputihkangigi #putihkangigi #ubatputihgigi #pemutihgigiberkesan #pemutihgigi #kecantikkanwajah #gigi #serbukarangputihkangigi #gigicantik #karanggigi #membuangplakgigi #plakgigi #mulutberbau #testimoninucifera #nuciferateeth #arangaktif #detoks #gigisensitif #arangnucifera #promosi #tipsnucifera

0๐Ÿ’ฌ

*7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera*

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna
4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti

Berminat? Jom order dgn kami
.
๐Ÿ“ฑHow to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong#codmasjidtanah

0๐Ÿ’ฌ

Lagi satu, macam mana ia bertindak pada gigi? ๐Ÿ›‘ Gigi kita kuning/berplak/karang adalah disebabkan oleh bahan2 food chemical seperti fast food, jeruk, air kopi, teh nescafe, pengambilan nicotine (perokok) dll ๐Ÿ›‘ Kebanyakan produk/makanan/minuman kita dimalaysia dah banyak menggunakan food chemical. ๐Ÿ›‘ Punca mulut berbau disebabkan asid yg dah lama berada pada dinding mulut yg perlu didetoks untuk mengurangkan seterusnya menghilangkan ๐Ÿ›‘ Mulut, gigi dan gusi yg bebas dari asid, food chemical serta bakteria akan menyebabkan gigi menjadi lebih kuat, sihat dan tidak terancam pada sakit2 dan kerosakan gigi. ..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0๐Ÿ’ฌ

Jaga pemakanan

Bukan sahaja waktu pemakanan mesti tepati dan dijaga, apa yang penting juga ialah cuba kurangkan makanan yang agak manis dan melekit kerana ia akan menyebabkannyaย melekat di celah-celah gigi. Bukan dilarang makan, cuma kurangkan pengambilannya sahaja.

Contohnya coklat atau apa-apa sahaja makanan yang melekit yang menyebabkan anda tercungkil-cungkil gigi menggunakan lidah selepas makan. Seeloknya, minum air putih dan berkumur-kumur setiap kali lepas makan. Ini dikatakan penjagaan atau pembersihan gigi sementara. ..
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0๐Ÿ’ฌ

Sapa cakap orang pakai braces tak bole guna. sis ni elok jaaa pakai putih bersih lg tu haa, makin chingg chingg gigi dia ๐Ÿ˜โœจ Awak awak awak semua bila lagi? Meyh laa sini risikยฒ dgn kita kalo berkenan. ๐Ÿ˜‰
.
๐Ÿ“ฑHow to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0๐Ÿ’ฌ

1. Bersihkan Berus Gigi Anda SETIAP HARI.

Tujuan memberus gigi ialah untuk menyingkirkan bakteria dari mulut. Sudah tentu berus gigi tersebut mempunyai bakteria yang melekat padanya. ย Jadi,ย cuciย berus gigi dengan sempurna setiap kali lepas menggunakannya.
2. Ganti Berus Gigi Selepas Anda Pulih Dari Sakit.

Tiada bukti yang mengatakan anda akan kembali sakit jika tidak mengganti berus gigi sebaik pulih. Namun lebih baik amalan begini untuk kesihatan dan kebersihan.

3. Ganti Berus Gigi Setiap TIGA Atau EMPAT Bulan

Malah, anda mungkin perlu lebih awal menukarnya jika berus tersebut sudah rosak atau lunyai.ย Itu tandanya berus gigi tersebut sudah tidak berkesan lagi untuk menanggalkan plak dari gigi dan gusi anda. (Kanak-kanak biasa mengunyah berus gigi mereka โ€“ berus gigi mereka harus ditukar lebih kerap)

4. Jangan letakkan Berus Gigi Anda Berdekatan ย Dengan Jamban.

Sekiranya anda tiada pilihan, tutup dahulu lubang toilet sebelum anda flush dan jauhkan berus gigi anda dari sinki semasa anda membasuh tangan.

Saya sentiasa meletakkan berus gigi di luar bilik air.

5. ย Juga, Jangan Simpan Berus Gigi Di Dalam Bekas Kedap Udara (Travel Case). Atau mana-mana tempat yang lembap dan sempit. ย Tempat sebegini adalah kondusif untuk pembiakan mikrorganisma.

Sebaiknya, berus gigi di tegakkan dan simpan di ruang yang luas cukup untuk mengeringkannya sebelum digunakan semula.

6. Jangan Berkongsi Berus Gigi

Pasangan yangย berkongsi berus gigi menanggung risiko mendapat jangkitan. Setiap orang mempunyai jumlah bakteria yang berbeza. Jadi, jangan ambil risiko. Dalam kes ini, ย not sharing is caring. ..
..
..
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0๐Ÿ’ฌ

Haish korang ni, muka boleh lawa2, gigi jangan lah kuning macam tu. Makan macam2, minum macam2, dah kuning gigi. Nak suggest guna #NuciferaTeethWhitening ni dari @sya_nucifera ni. Lawa lah sikit senyum tu nanti ๐Ÿ˜
.
Whatsapp 0111- 2912495๐Ÿ˜
http://www.wasap.my/601112912495/BerapaHargaPromosiNuciferaTeeth
Instagram : @sya_nucifera
.
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #gigiputih #caraputihkangigi #putihkangigi #ubatputihgigi #pemutihgigiberkesan #pemutihgigi #kecantikkanwajah #gigi #serbukarangputihkangigi #gigicantik #karanggigi #membuangplakgigi #plakgigi #mulutberbau #testimoninucifera #nuciferateeth #arangaktif #detoks #gigisensitif #arangnucifera #promosi #tipsnucifera

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ 1. Letakkan bulu sikat gigi pada permukaan gigi dekat tepi gusi dengan posisi membentuk sudut 45 derajat. Mulailah menyikat gigi geraham atas atau gigi belakang di salah satu sisi mulut. Sikatlah dengan gerakan melingkar dari atas ke bawah selama sekitar 20 detik untuk setiap bagian.

2. Sikat setiap bagian gigi, mulai dari bagian gigi yang biasa dipakai untuk mengunyah, gigi yang dekat dengan pipi dan lidah. Pastikan semua permukaan gigi sudah disikat, sehingga plak atau sisa makanan yang menempel di gigi bisa hilang.

3. Untuk membersihkan permukaan dalam gigi depan, pegang sikat gigi dalam posisi vertikal atau gunakan ujung kepala sikat gigi, lalu sikat dengan gerakan melingkar dari tepi gusi sampai atas gigi. Lakukan gerakan ini berulang sebanyak 2-3 kali.

4. Ubah pola menyikat gigi jika diperlukan. Kadang, menyikat gigi dengan cara yang sama membuat ada bagian gigi lain terabaikan.
5. Jika menyikat gigi dimulai dari bagian geraham atas, maka sikatan akhir pada gigi geraham bawah. Durasi waktu untuk menyikat gigi seluruh bagian sekitar 2-3 menit dan baru setelah itu kumur-kumur hingga gigi bersih.
6. Jangan menyikat gigi terlalu keras atau terlalu memberi tekanan pada gigi karena ini akan menyakitkan gigi dan gusi. Terlalu keras menyikat gigi sebenarnya tidak membantu membersihkan gigi lebih baik juga. Justru, hal ini dapat menyebabkan permukaan luar gigi (enamel) terkikis dan ini adalah asal mula dari gigi sensitif.

7. Menyikat gigi dengan gerakan lurus (bukan melingkar) bukanlah cara yang efektif dalam membersihkan gigi. Menyikat gigi dengan gerakan lurus dalam waktu yang lama dapat menyebabkan kerusakan permanen pada gusi. .
.
#codmantin #codsemenyih #codkajang #codbangi #codnilai

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#Nucifera #NuciferaTeethWhitening #agentsahnucifera #codbangi #codkajang #codnilai #codsemenyih #codmantin #TestimoniNucifera #Kesanterbaik #produkhot

#preciousbyrcw #gorgoeusbyrcw #perfumecheta #byrcw #produkcheta #perfumemurah #bauexclusivecheta

0๐Ÿ’ฌ

Nucifera Teeth Whitening Powder โžก๏ธ KKM ( NOT160303473K )
โžก๏ธ Tiada kesan sampingan
โžก๏ธ 100% organik
โžก๏ธ Serbuk arang aktif farmaseutikal
โžก๏ธ Saiz 200 mash (sangat halus)
โžก๏ธ Tidak sama dengan arang biasa
โžก๏ธ Tiada kesan sampingan
โžก๏ธ Tiada flourida
โžก๏ธ Bukan ubat gigi biasa

Berminat? Jom order dgn kami
.
๐Ÿ“ฑHow to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong#codmasjidtanah

0๐Ÿ’ฌ

Kenal tak?๐Ÿ˜ Ni salah seorang drpd artis Malaysia yg guna #nucifera tau. Rmai lg artisยฒ lain yg guna๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
Nak tengok tahap keberkesanan nucifera?? Boleh la klik . ๐Ÿ‘‡
#testimoninucifera .
ada pelbagai feedback positif dari cust ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Š Tunggu apa lg? Meh cuba๐Ÿ˜˜ PM 01131423945
.
#codjerteh
#CODbesutdankgraja
#nucifera #Nuciferateethwhitening
#infonucifera
#testimoninucifera

0๐Ÿ’ฌ

Tips Mengontrol dan Mencegah Karang Gigi
.
Karang gigi menempel dengan sangat kuat pada gigi, sehingga proses pengangkatan karang gigi harus dilakukan oleh dokter/ahli gigi profesional. Namun ada beberapa hal yang bisa anda lakukan untuk mengontrol dan mencegah pembentukan karang gigi.
.
๐Ÿ‘‰ Gunakanย dental flossย secara reguler
Dental floss adalah benang gigi yang digunakan untuk membersihkan sela-sela gigi. Walaupun anda rajin mengosok gigi, dental floss adalah satu-satunya cara untuk membersihkan plak di sela-sela gigi anda dan mencegah pembentukan karang gigi di tempat tersebut.
.
Jika anda tidak terbiasa melakukan flossing, maka gambar diatas boleh anda jadikan panduan. ๐Ÿ˜Š
.
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #gigiputih #caraputihkangigi #putihkangigi #ubatputihgigi #pemutihgigiberkesan #pemutihgigi #kecantikkanwajah #gigi #serbukarangputihkangigi #gigicantik #karanggigi #membuangplakgigi #plakgigi #mulutberbau #testimoninucifera #nuciferateeth #arangaktif #detoks #gigisensitif #arangnucifera #promosi

0๐Ÿ’ฌ

Hilangkan Gigi Kuning seawal 3 Hari.
.
Dengan penggunaan yang betul dan berterusan, gigi mampu putih dalam masa 3 hari jerrr. .
Sebotol mampu digunakan sebanyak 450 kali bersamaan 7 bulan. Saaaangat menjimatkan berbanding rawatan pemutihan di klinik dan produk lain.
.
Dijamin halal dan mendapat pengesahan kelulusan dari KKM (NOT160303473K)
.
Kandungan 100% organik terdiri daripada serbuk arang aktif gred pharmaseutikal dari Coconut Shell terpilih.
.
Harga asal rm85, kini dapatkan harga promosi untuk 100 yang terawal. .
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada ๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€
.
#nuciferateethwhitening .
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferapemutihgigi #nuciferateethwhitening #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #testimoninucifera #codklangvalley #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #janganmengata #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #TestimoniNucifera

0๐Ÿ’ฌ

*Nucifera Teeth whitening Powder*
*KKM - ( NOT160303473K )*
.
Apa yang Anda Dapat Jika Menggunakan Nucifera :)
.
*Nucifera 5 dalam 1 :-*
โžก๏ธย  Memutihkan gigi serta membuang plak
โžก๏ธย  Detoks mulut dan gigi
โžก๏ธย  pH Balance mulut
โžก๏ธย  Menghalang kaviti
โžก๏ธย  Menghalang mulut berbau
.
*Berapa lama ambil masa untuk gigi putih?*
โžก๏ธ Kesan Perubahan Awal dalam 7 hari ***_Bergantung pada keadaan gigi semasa_
.
*Ada Kesan sampingan?*
โžก๏ธ Tiada
.
*Apa Kandungan Nucifera?*
โžก๏ธ 100organik Coconut Shell
โžก๏ธ Serbuk Arang Aktif gred pharmaseutikal
.
*Bagaimana Cara Guna?*
โžก๏ธ Guna berus gigi (basahkan berus) โžก๏ธ Celup / sentuh berus pada serbuk dan gosok gigi mcm biasa, secara perlahan-lahan.
โžก๏ธ Boleh Guna dengan ubat gigi.
***_Kenapa berus gigi secara perlahan-lahan - supaya serbuk arang dapat menyerap baik serta bertindak balas pada gigi & mulut (lagi baik jika biarkan 2-4 minit)_
.
Jadi syarikat ni daripada mana ?
Produk ni keluaran bumiputera
Syarikat beroperasi di klang selangor
.
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #gigiputih #caraputihkangigi #putihkangigi #ubatputihgigi #pemutihgigiberkesan #pemutihgigi #kecantikkanwajah #gigi #serbukarangputihkangigi #gigicantik #karanggigi #membuangplakgigi #plakgigi #mulutberbau #testimoninucifera #nuciferateeth #arangaktif #detoks #gigisensitif #arangnucifera #promosi #tipsnucifera

0๐Ÿ’ฌ

ARANG NUCIFERA VS ARANG BIASA
.
๐ŸŒธ Nucifera merupakan serbuk arang aktif bergred pharmaseutikal.
.
๐ŸŒธ Nucifera tidak bertindak dengan menghakis, ia bertindak dengan menyerap food chemical, bakteria, poison, asid. Ini telah terbukti dengan kajian dari US dimana arang aktif merupakan agen penyerap terbaik untuk chemical, bacteria serta poison. .
๐ŸŒธ Kerajaan Malaysia juga telah mengambil langkah awal dimana telah diperkenalkan ubat activated charcoal untuk merawat penyakit keracunan makanan.
.
.
๐Ÿ“ฑHow to order? .
Kindly Whatsapp +60133307532 / +60176742609
.
#Nucifera
#nuciferateethwhiteening
#nuciferalovers
#nuciferaagentpuchong
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#codpuchong
#codmasjidtanah

0๐Ÿ’ฌ

Bagaimana karang gigi terbentuk?
.
Walaupun anda sangat menjaga kebersihan gigi dan mulut, tetap saja ada bakteri di mulut anda. Bakteri tersebut akan bercampur dengan protein dan sisa-sisa makanan, membentuk lapisan yang menempel di gigi, yang disebut plak gigi (plaque).
.
Plak gigi adalah awal mula dari banyak masalah gigi dan gusi, yang bisa mengarah pada kerusakan gigi, gigi berlubang,ย gusi bengkak dan bernanah, danย bau mulut. Namun jika anda rajin membersihkan plak gigi, anda bisa mencegah kerusakan gigi yang permanen.
.
Sebaliknya, masalah tersebut akan semakin memburuk jika plak gigi dibiarkan, yang lama kelamaan akan mengeras dan membentukย karang gigi. Walau terbentuknya sangat lambat, sedikit setiap hari, namun hanya dokter gigi yang bisa mengangkan karang gigi yang menempel di gigi anda.
.
Karang gigi yang menempel akan semakin mempersulit anda membersihkan gigi. Sikat gigi dan floss tidak cukup untuk membersihkan karang gigi yang menempel di gigi anda.
.
Jika karang gigi terbentuk di garis gusi, maka bakterinya dapat menginfeksi gusi anda, membuatnya iritasi dan bengkak, yang dapat mengarah pada banyak gangguan pada gusi anda.
.
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #gigiputih #caraputihkangigi #putihkangigi #ubatputihgigi #pemutihgigiberkesan #pemutihgigi #kecantikkanwajah #gigi #serbukarangputihkangigi #gigicantik #karanggigi #membuangplakgigi #plakgigi #mulutberbau #testimoninucifera #nuciferateeth #arangaktif #detoks #gigisensitif #arangnucifera #promosi #tipsnucifera

0๐Ÿ’ฌ

Morning everyone ๐ŸŒธ
.
Senyuman tu kn satu kecantikan. Jgn lupa senyum dgn yakin ye๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ .
Masih ragu? ada byk testimoni NUCIFERA tauu๐Ÿ˜๐Ÿ˜ tengok la๐Ÿ˜
. ๐Ÿ‘‡
#testimoninucifera .
1botol tahan sampai 7 bulan๐Ÿ˜ฑ. Rugi xrugi?๐Ÿ˜‰ PM 01131423945
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#infonucifera
#CODbesutdankgraja
#codjerteh

0๐Ÿ’ฌ

Apa itu karang gigi?
.
Karang gigi (kalkulus gigi) adalah deposit yang terbentuk dari plak pada gigi. Umumnya karang gigi akan menyerupai kerak yang keras, menempel dan menyelimuti beberapa area pada gigi.
.
Karang gigi yang menempel di gigi dan garis gusi
.
Karang gigi cukup mudah dikenali pada gigi, karena warnanya yang kuning hingga cokelat. Bahkan bisa menghitam jika dipengaruhi oleh kebiasaan seperti merokok danย minum kopi.
.
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #gigiputih #caraputihkangigi #putihkangigi #ubatputihgigi #pemutihgigiberkesan #pemutihgigi #kecantikkanwajah #gigi #serbukarangputihkangigi #gigicantik #karanggigi #membuangplakgigi #plakgigi #mulutberbau #testimoninucifera #nuciferateeth #arangaktif #detoks #gigisensitif #arangnucifera #promosi #tipsnucifera

0๐Ÿ’ฌ

Wauuu๐Ÿ˜ "baru 1 hari pakai, bau mulut dh berkurang". Bukan sy yg ckp, tpi cust๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Berbaloi ke tak?๐Ÿ˜‰ .
Masih ragu? dan ramai yg tanya, x bahaya ke guna #nucifera ni??๐Ÿ˜ฑ
.
Ni sis nak bagitau korang. NUCIFERA ni merupakan serbuk arang aktif dimana ia bertindak dgn menyerap bukan menghakis๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .

So, nak ragu sampai bila?๐Ÿ˜‰ Maii la cuba dulu๐Ÿ˜˜ PM 01131423945

#nucifera
#nuciferalovers
#infonucifera
#testimoninucifera
#codbesutkgraja
#codjerteh

0๐Ÿ’ฌ

7 SEBAB anda perlu dapatkan nucifera

1) Berat 100g(banyak)

2) Anggaran 450x penggunaan = 7 bulan (2x sehari gosok gigi)

3) Pilihan pengguna kerana ia amat berkesan

4) Lebih berbaloi berbanding caj rawatan gigi di klinik swasta/kerajaan

5) 100% Organik ia menyerap bukan menghakis

6) Lulus KKM

7) harga sepadan dengan kuantiti & kualiti
.
.
.
Berminat pm @nieyarashid 0142504631

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

2๐Ÿ’ฌ

"guna nucifera untuk gigi putih dan perubahan yang sangat ketara"๐Ÿ’‹ Jangan risau NUCIFERA 100% organik selamat tanpa bahan kimia yang menghakis dan berkelulusan KKM.โค๏ธ Gigi putih berseri tanpa hakisan yang bahaya!

Jom cuba Nucifera! ws 0173480237 ๐Ÿค 

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#nuciferamalaysia
#nuciferamelaka
#nuciferapemutihgigi
#nuciferaorganik
#nuciferalulusKKM

0๐Ÿ’ฌ