#testimoninucifera

MAKLUMAT RINGKAS

Fungsi Nucifera 5 dalam 1 ✅ Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
✅ Detoks mulut dan gigi
✅  balance pH mulut
✅ Mencegah kaviti
✅ Menghalang mulut berbau

Nucifera Teeth Whitening Powder ➡️ KKM ( NOT160303473K )
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ 100% organik
➡️ Serbuk arang aktif farmaseutikal
➡️ Saiz 200 mash (sangat halus)
➡️ Tidak sama dengan arang biasa
➡️ Tiada kesan sampingan
➡️ Tiada flourida
➡️ Bukan ubat gigi biasa ✅Nucifera teeth whitening bertindak secara MENYERAP BUKAN MENGHAKIS ✅ Tidak sama seperti arang biasa
✅ Bukan ubat gigi
.
Atau klik link pada profile utk order

#nucifera
#testimoninucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#agentnucifera
#NuciferaTeethWhitening #nuciferateethwhiteningpowder
#teeth #gigi #teethwhitening #pemutihgigi

0💬

Putihkan gigi anda dengan Nucifera Teeth Whitening Powder. Ada PROMOSI sekarang tau!
Dm sis utk order dan pertanyaan
Takpun, boleh ws 01117825643
#nucifera #nuciferawhiteningteeth #infonucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire

0💬

[CIRI CIRI ORANG YANG TAK KESAH PASAL KESIHATAN GIGI]
.
1- Gigi kelihatan Kuning
2- Plak dan karang pada gigi sukar hilang
3- Nafas Berbau walaupun sering gosok gigi
4- Karat pada gigi kesan merokok
5- Sering sakit gigi
.
Korang tau tak?
.
Segala makanan yang masuk dalam mulut kita mempunyai food chemical dan jika tidak dibersihkan dengan betul akan menyebabkan bakteria membiak dalam mulut . Ubat gigi biasa hanya membersihkan pada luaran sahaja .
.
Nucifera Teeth Whitening -Arang Aktif dari Tempurung Kelapa Membantu Membersih dengan cara menyerap bakteria dan food chemical secara menyeluruh ! .
Dapatkan gigi yang sihat tanpa chemical dengan menggunakan bahan semulajadi dari arang pemutih gigi . .
Harga masih promo!! JANUARI SAHAJA TAW!! STOK LIMITED!!
www.wasap.my/0136072519
Jom like
@nucifera_gigiputih
@nucifera_gigiputih
@nucifera_gigiputih
.
#nucifera
#nuciferateethwhitening
#teethwhitening
#gigikuning
#gigisihat
#giguputih
#promo
#freegift
#alfinucifera
#viral
#artis
#vsco
#infonucifera #nuciferateethwhitening #nucifera #nuciferachallenge #testimoninucifera

0💬

Loading...

SoalanKerapNucifera
.
Jika saya perokok atau penggemar kopi ? Sesuai ke?
.
Sesuai sangat Cik . Tapi kalau cik nak dapatkan kesan yang cepat dan pantas cik perlu kurangkan pengambilan caffein dan merokok ,atleast nanti gigi takdela sekuning macam dulu 😊 . Baru la senyuman makin menawan 😉
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera#testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera#teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi#arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik#codklangvalley #pemutihgigimalaysia#pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi#gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks#pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #codshahalam #codklang#codgombak

0💬

#fahiyanucifera .
.
.
BERITA MENARIK!!!!.
.
.
Haaaa!! Untuk para ibu-ibu mengandung. Anda jangan risau untuk menggunakan Nucifera Teeth Whitening dalam keadaan anda mengandung. 😊😊😊
.
.
Sebabnya kadungan yang terdapat dalam Nucifera Teeth Whitening ni selamat dan tidak membahayakan kandungan anda. 😍😍😍 .
.
Jadi hiduplah dalam keadaan penuh keyakinan untuk berhadapan dengan masyarakat 😘😘😘. .
.
Dapatkan segera DM atau tekan sahaja link di bio @fahiya.official
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #merokok #rokok #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #fahiyaofficial

0💬

Loading...

Lagi testimoni Nucifera 💓👇 .
Baru pakai hari 3 .
Nucifera 1 botol Tahan penggunaan 7 Bulan
Bersamaan 450kali
.
Ada KKM!
.
Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap kak ann 😁😀
.
Kak ann 💓
📲017 9032210
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#teethwhiteningnucifera

0💬

Jgn lupa berus gigi dengan NUCIFERA TEETH WHITENING. 💖 SERBUK ARANG AJAIB TERBAIK MASA KINI. PASTI KESAN YANG MENAKJUBKAN 😍
Dah byk berpuas hati dan bagi feedback positif selepas menggunakan NUCIFERA TEETH WHITENING 💖
#infonucifera

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga:
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut.
❤️ Membunuh bakteria.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Biasanya berapa lama kesan yang diperolehi apabila menggunakan Nucifera ini?
J: Untuk kesan gigi putih anda akan dapat merasai perbezaan pada warna gigi selepas 3 ke 7 hari pemakaian, harus diingat ianya hanya perbezaan warna, bukan kesan putih serta merta kerana untuk mendapatkan gigi putih perlu dilihat beberapa faktor lain. Bagaimanapun, anda pasti merasai perbezaan pada warna gigi anda. Perlu diingat juga, gigi putih sahaja belum tentu sihat dan bersih.

JGN TUNGGU LAMA LAMA AWAK2 SEMUA. TAK PERLU LAGI COVER GIGI LEPAS NI! GIGI PUTIH BERSERI 😁😁😁 🔥DM SIS CEPAT UNTUK HARGA PROMO.🔥
BESOK ADA POSTAGE YAAAA. SIAPA2 NK JOIN ORDER CEPAT DM SIS OR JUST KLIK WS LINK DI BIO 💋💋 #nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisetiawan #pemutihgigiseriiskandar
#codmanjung #codsetiawan
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_

0💬

Loading...

DAH RESTOCK! DAH RESTOCK! DAH RESTOCK! NUCIFERA TEETH WHITENING 💕💕💕 Sedikit info Nucifera sis share kat awak semua tau 😘

S: Apa kesan menggunakan Nucifera ini?
J: Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga: ❤️ Meneutralkan PH dalam mulut. ❤️ Membunuh bakteria. ❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi. ❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.

S: Adakah Nucifera ini boleh merosakkan enemal gigi?
J: Tidak, kerana serbuk Nucifera ini sangat halus sehingga 200 mesh dan berasaskan 100% bahan organik.

S: Bagaimana jika saya ada gigi sensitif ?
J: Anda boleh menggunakan Nucifera kerana ianya 100% organik dan tidak merosakkan gigi. Dapatkan nasihat doktor gigi anda jika anda meraguinya.

S: Jika saya perokok & penggemar kopi ? Sesuai ke?
J: saya syorkan anda patut mencuba Nucifera.

Hah nak info lagi DM la sis or just klik link ws sis kt bio ig! Harga Promo + Free Gift lg sis nak bagi tau! Nak tak? 😍😍 #nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder
#infonucifera
#nuciferamurah #teethwhitening
#nuciferaperak #nuciferamalaysia
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigicantik
#gigikaratrokok
#gigikarathilang
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigiperak
#pemutihgigi
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat
#serbukpemutihgigi #rahsiagigicantik #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknil #nuciferaclean

0💬

Ramai yang dah miliki GIGI CANTIK & MENAWAN dengan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER
.
.
NUCIFERA yang dikuasakan dengan Active Charcoal adalah pilihan tepat untuk mengatasi MASALAH GIGI KUNING 😁
.
.
Pengambilan yang konsisten akan membuatkan gigi terasa lebih bersih, bersinar dan putih sekata secara berperingkat dan semulajadi selain membantu mengelakkan masalah KARANG GIGI 🙋
.
.

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#nuciferachallenge
#arangaktifpemutihgigi
#testimoninucifera

#arangaktif #pemutihgigi #activatedcharcoal #whiteningteeth #charcoal
#coconutcharcoal #bahansemulajadi #organic #charcoalpowder #whiteningpowder #putih #gigiputih #pemutihgigi #nuciferalovers #nuciferatestimoni #nuciferalover #ilovenucifera

13💬

Selamat malam😘
.
.
Nucifera Teeth whitening Powder bertindak dari segi sains.
.
.
😍 Bahan nucifera adalah dari bahan semulajadi iaitu tempurung kelapa - yang dipilih/dijaga.
.
.
😍arang aktif bergred pharmaseutikal bersaiz -200 mash (sgt halus)
.
.
😍 tidak sama langsung dengan arang biasa
.
.
😍proses pembuatan dibakar dalam oven menggunakan gas tanpa oksigen dengan suhu yg tinggi untuk membuka liang liang pori pada tempurung kelapa seterusnya menjadi arang aktif.
.
.
😍nucifera bertindak dengan menyerap bukan menghakis. Cara penyerapan adalah dari liang liang pori yg telah terbuka. .
.
😍penyerapan adalah kepada bahan2 chemical, poison dan bakteria. Hal ni dah terbukti dari kajian universiti dan lab2 luar negara seperti US, Canada dll. (Boleh buat rujukan/carian dalam laman sesawang) banyak projek dan lab test yg dh di pdf kan.
.
.
Bukan menghakis tau tapi menyerap🤗

#nucifera
#nuciferateethwhitening
#testimoninucifera
#nuciferachallenge

0💬

Loading...

Hai Uolls 🙋🏻‍♀️😊
Okay act sis dapat banyak pertanyaan dimana, :
❓Nucifera ni boleh tahan berapa lama?
❓Boleh share pakai dengan Family ke tak?
❓Takut cepat habis kalau share pakai ramai2?
.
Ha okay, dekat sini saya akan beri penerangan serba sedikit ye. Kalau untuk yang lebih lanjut, boleh terus Whatsapp jek sis okay? 😉👌🏼
✅ Act sebotol Nucifera ni boleh tahan berbulan2 lama tau. Anggaran sehingga 450 kali penggunaan bersamaan 7 Bulan lamanya. 👍🏼
✅ Untuk nak share pakai dengan Family tu, sangat2 la dialu alukan. Jimat pun Jimat, tahan lama pun tahan. Betul tak? 😊
✅ Apa lagi rasa takut Nucifera cepat habis bila pakai share2. Sama sekali tidak ye En. / Pn. 😊
.
💖 So, U guys rasa berbaloi and menjimatkan tak sebotol Nucifera ni? Tahan sehingga 7 Bulan pulak tu, tambahan boleh share pakai dengan Family lagi tau. Syok tak rasa ?
.
Tak percaya ?
“Cubalah. Belum cuba belum tahu kan” 😉
.
Berminat ?
Hubungi : 📲 017-3693356
Hubungi : 📲 017-3693356
Hubungi : 📲 017-3693356
.
#nucifera
#nuciferajb
#nucifera_jb
#nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder
#agentnuciferajb
#pemutihgigi
#100%organic
#arangaktifnucifera
#TestimoniNucifera
#teamhazadi
#hazadiempire
#CodJB
#CodJohorBahru
#CodJohorBahru0173693356

0💬

Loading...

Pemutih gigi no 1 di Malaysia.👍🏻Gigi kuning dan nafas berbau? 🤮Kami ada jalan penyelesaian. Psttt kami ada promosi gila gila hujung bulan. Klik link kat bio atau komen “saya nak free gift” dekat gambar. 😚😚😚#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #infonucifera #tipsgigiputih #viral #arangpemutihgigi #aranggigi #gigicantik
#cumicumi #hafizmahamad #fattzura #fattahamin #gigicantik #gigiputih #putih
#tipscantik #lawa #flawless#cumicumiphotography #abangnaktegur #sayajualmurah #iqramdinzly

1💬

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo untuk 50 terawal.

Jom DM or tekan je link di bio.
Atau whatsapp 0183177883
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang

0💬

Fakta yang anda kena tahu tentang #NUCIFERATEETHWHITENING
1. 100% organik semulajadi
2. Ianya menyerap bukan menghakis gigi
3. Sebotol tahan 7 bulan
4. Utk kesan pantas. Guna 2 kali sehari
5. Mengandungi serbuk arang aktif yg digred tinggi (bukan arang bbq)
6. Kesan dlm masa seminggu. Tp ramai dpt kesan seawal 3 hari
7. Boleh digunakan untuk yg guna braces
8. Harga berbaloi dengan kuantiti.
9. Kami ada pengesahan KKM. GMP dan 100% halal
10. Harga promo untuk 50 terawal.

Jom DM or tekan je link di bio.
Atau whatsapp 0183177883
.
.
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire
#nuciferachallenge #infonucifera #tipsnucifera #teamhazadi
#nuciferawhiteningteeth #nuciferapemutihgigi #arangaktifpemutihgigi #pemutihgigi #gigicantik #codklangvalley #pemutihgigimalaysia #pemutihgigicepat #pemutihgigisemulajadi #gigiputih #gadiscantik #codklangvalley #cantiks #pemutihgigimurahmalaysia #pemutihgigiarangaktif #armayofficial #codshahalam #codklang

0💬

Loading...

"SERPIHAN KARANG GIGI TERTANGGAL"
Nucifera bertindak menyerap tidak menghakis jadi anda tidak perlu risau, 100% organic .

Satu botol boleh guna 450 kali 😊
Tahan 7 bulan Tau!
www.wasap.my/0136072519
Jom like
@nucifera_gigiputih
@nucifera_gigiputih
@nucifera_gigiputih
.
#nucifera #arangaktif
#nuciferateethwhitening
#teethwhitening
#gigikuning
#gigisihat #kuterlajakputih
#gigiputih#terlajakputih
#promo #ubatgigi
#freegift #putihnya
#alfinucifera
#viral #sinar #viral
#artis #
#vsco
#NuciferaTeethWhitening
#TestimoniNucifera
#nucifera

0💬

Biasa Coffee three in one Kan? 😀
.
Tapi Nucifera 5 in 1!
Padu bebbb😘
.
Fungsi Nucifera 5 dalam 1😘
.
✅ Memutihkan gigi serta membuang plak & karang
.
✅ Detoks mulut dan gigi
.
✅  balance pH mulut
.
✅ Mencegah kaviti
.
✅ Menghalang mulut berbau 😎Jom dapatkan nucifera sebelum freegift licin💞 .

Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂

Whatsapp sis sekarang, sementara promosi belum tamat!
.
📲018.2998.760
AGENT SAH NUCIFERA
.
#nuciferateethwhitening #nucifera #testimoninucifera #teamhazadi #hazadiempire

0💬

@pemutih.gigi.organik - Boleh cek di website KKM✌️
.
Kenapa perlu sebotol Nucifera?😁😁
.
Ia merupakan serbuk arang yang mencapai tahap gred pharmaseutikal. Diyakini selamat dan mendapat kelulusan KKM.

Nak Gigi Putih dalam masa 3 hari tak ? 😃
Mesti nak kan 😉
Yang besnya ianya bukan je boleh putihkan gigi tapi ianya juga boleh
✅Membuang dan menanggalkan plak,
✅Detoks mulut dan gigi,
✅Ph balance mulut,
✅Menghalang kaviti,
✅Menghilangkan bau mulut.

Dengan sebotol anda mampu menggunakan sebanyak 450 kali, kalau anda guna sorang, boleh pakai selama 7 bulan tau.
Xtipuuu
.
Botolnya besar dan seberat 100gm tau.
Saangat menjimatkan.
.
1 botol Rm80 sahaja
.Nak gigi putih berseri2 bagaikan MUTIARA?
Jum Whsap Iman😁😀
.
Nurul Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
DROPSHIP NEEDED✅
.
.
#gigiputih
#nucifera
#putihkangigi
#teethwhitening
#flos
#gigikuning
#merokok
#caraputihkangigi
#brace
#rawatangigi
#ubatgigi
#aranggigi
#arang
#testimoninucifera
#yes
#gigiberkerak
#gigiputih secara semulajadi
#gigiputihsecaraalami
#kulitputih
#testimoninucifera

0💬

Seminggu dah nampak result ketara.. Kalau pakai 2 kali sehari bertambah2 lah bersinar gigi tu kan 😉
.
.
Nucifera ini bukan sekadar memutihkan gigi tetapi ianya juga memastikan gigi anda putih, bersih dan sihat.Selain itu Nucifera juga
.
❤️ Meneutralkan PH dalam mulut
.
❤️ Membunuh bakteria
.
❤️ Berkesan dalam mencegah dalam kerosakan gigi
.
❤️ Menyerap kotoran pada gigi seperti kesan kopi, teh, rokok dan lain-lain.
.
BBERMINAT?

BERMINAT?
Pm Or Whatsapp 0175248479 atau klik link wassap di profile 📭 Postage Setiap Hari 😉
.
.
#nuciferateethwhitening
#nucifera
#testimoninucifera
#agentnucifera #pemutihgigi #pemutihgigimurah #pemutihgigicepat #pemutihgigimalaysia #pemutihgigino1 - #regrann - #regrann

0💬

*UPDATE TERKINI*

AMARAN!
Gambar ini akan membuatkan *wanita yang gemar memakai lipstick berlumba nak DAPATKAN NUCIFERA HARINI TAK KIRA MACAM MANA PON* ----------------------------------- Gambar 1
Update: selepas 4 hari menggunakan *NUCIFERA*

Bertarikh: 17 march 2017

Gambar 2
update terbaru: selepas 16hari menggunakan *NUCIFERA*

Wow! Terbaik lah nucifera ni ❤️ Sekarang ni, customer ni dah tak segan nak menggayakan gincu merah mak ngah😘
Yelah kalau gigi kuning pakai gincu merah mesti ketara kan kuning nya :( Awak-awak bila lagi nak berani menggayakan gincu merah menyala bersama gigi putih berseri? 😘
.
Order?
.
Whsap Iman💓
📲0182998760
Agent Sah Nucifera
.
.
#gigiputih
#putihkangigi
#testimoninucifera

0💬

"THE BEST PRODUCT FOR THE BEST PERSON ONLY"
.
Memperkenalkan produk NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER khusus untuk perawatan mulut anda! 😉
.
Diformulasikan dengan menggunakan bahan semulajadi iaitu ARANG TEMPURUNG KELAPA BERGRED FARMASEUTIKAL yang semestinya suci & berkesan! 😚
.
.
Tidak menggunakan bahan-bahan yang berbahaya seperti MERCURY dan HYDROQUINON. 🤚🤚
.
Penggunaan berpanjangan NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER berupaya merawat masalah berkaitan mulut seperti :
✔️GIGI KUNING
✔️KARANG GIGI
✔️KAVITI
✔️BAU MULUT
.
Dan yang paling penting, ia mengembalikan warna gigi asal lebih pantas dari biasa 👸
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
.
Satu botol RM75
2 botol RM138
(exclude postage)
.
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang sebelum kehabisan stock! 🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaagentshahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded

0💬

30 SEN JE SEHARI untuk dapatkan gigi yang putih berseri! 😱
.
.
Memang tersangat lah JIMAT! Nak jimat lagi? Beli 2 botol ke atas untuk lebih DISCOUNT! 😘
.
.
P/s: Bukan setakat gigi je putih tau, nafas pun bau segar je. Karang gigi, kaviti semua HILANG! 😍
.
NUCIFERA WHITENING TEETH POWDER akan menjadikan SENYUMAN ANDA BERTAMBAH SERI 💕
.
.
Satu botol RM75
2 botol RM138
(exclude postage)
.
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang sebelum kehabisan stock! 🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaagentshahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded

0💬

“Bertahun tahun cuba putihkan gigi dgn bermacam macam produk tapi belum berhasil. Guna nucifera 3hari ja dah ada perubahan pada warna gigi, bau nafas pun dah hilang”. #testimoninuciferabydyg #testimoninucifera
.
Beli #Nucifera sebab nak putih kan gigi yang kekuningan, tapi dalam masa yang sama nucifera dapat bantu hilangkan nafas berbau. Berbaloi sangat jika dibandingkan dengan rawatan di klinik swasta dan hospital. Hanya dengan sebotol ni
.
Nucifera 5 dalam 1 :-
➡️ Memutihkan gigi serta membuang plak .
➡️ Detoks mulut dan gigi .
➡️ pH Balance mulut .
➡️ Menghalang kaviti .
➡️ Menghalang mulut berbau
.
DM atau klik wasap link di bio profile untuk order dan pertanyaan. .
#agentnuciferasabah #agennuciferasabah #nuciferateethwhitening #nuciferasabah #nuciferakotakinabalu #teamhazadi #pemutihgigiviral #pilihancelebrity

0💬

GIGI MAKIN PUTIH, SANGAT EFFECTIVE😍😍
.
.

Sudah ramai rakyat Malaysia yang berpuas hati menggunakan NUCIFERA WHITENING TEETH ni

Tak perlu ragu--ragu kerana kesemua testimoni nucifera 100% daripada pengguna NUCIFERA sendiri!

Tiada google2, tiada ciplak gambar! Semua nya REAL
.
.
Satu botol RM83 sm, RM85 ss
DISCOUNTED + FREE POSTAGE + FREE GIFT
.
.
.
BELI BANYAK UNTUK LEBIH DISCOUNT! JOM PAKAT DENGAN KAWAN2, SATU KELUARGA SAUDARA MARA 😍🤗
.
Whatsapp Mira 012-3592489 sekarang! STOCK TERHAD!🎊🎁🎈
.
.
Nak lebih pantas click link whatsapp kat bio 😘
.
.
#nucifera
#nuciferashahalam
#nuciferaklang
#nuciferawhiteningteeth
#nuciferateethwhitening
#nuciferacodshahalam
#nuciferacodklang
#nuciferacodportdickson
#sapotlokal
#putihkangigi
#pemutihgigiarang
#arangpemutihgigi
#putihkangigimurah
#gigiputih
#gigiputihbersih
#gigisihat
#gigicantik
#testimoninucifera
#nuciferachallenge
#dropshipwanted
#dropshipneeded
#dramadia
#kekasihpaksarela
#mrbossmrsstalker
#jadikanakuyangkedua
#cintahatibatu

0💬

Ada yang tertanya-tanya, Nucifera ni apa? Apa kesan dia? Baik untuk apa?
Nucifera ialah Arang aktif bertindak pantas dengan MENYERAP kotoran & sisa makanan yang melekat di permukaan dan celah-celah gigi. Punca gigi kuning! 😍. Kebersihan gigi total bermula dari rumah! 🚩
.
✅Ia mudah, selamat, dan 100% Organik
✅Kehalusan sehingga -200 untuk Detoks Mulut yang Berkesan!
✅Penggunaan sehingga 450 kali pada harga yang sangat berbaloi-baloi..
.
Nak dapatkan produk gigi yang hebat ni?? 🙂
DM sis sekarang, sementara promosi belum tamat! Free Gift Terhad sis nak bagi tau! Siapa nak cepat DM 😍😍 atau klik trus di link ws di ig bio okay?
#nucifera
#TestimoniNucifera #nuciferateethwhitening
#nuciferateethwhiteningpowder #infonucifera
#nuciferamurah
#nuciferamalaysia
#teethwhitening #nuciferaperak #nuciferamanjung #nuciferasetiawan
#nuciferaseriiskandar
#nuciferaipoh
#charcoalpowder
#gigiputih
#gigikarathilang
#pemutihgigiperak
#pemutihgigimalaysia
#pemutihgigimanjung
#pemutihgigiipoh
#pemutihgigisetiawan #pemutihgigiseriiskandar
#codmanjung #codsetiawan
#gigicantik #pemutihgigimurah #pemutihgigikarat #rahsiagigicantik #pemutihgigi #beautyhunters_

0💬