#tqforsupport

17/10/2017

Done 3 job malam ni

Tq customer dari jempol bukit beruntung dan kapar
Tq Mohd Aizat Al Hafiz Ahh Yiee II
Rm200
#tred in yang lama
#upah pasang

Wasap 0146481905(mat besi)

#cakkanggarage
#iafm
#TQFORSUPPORT
#TQBAGIYANGTERUSBERSAMA

Klick link page di bawah untuk melihat lebih info

https://www.facebook.com/matcakkang/

0πŸ’¬

My live skajp td untk hrine~
InshaAllah krg uplod tutorial video ye😘

Eyelash frm @aznis_collections
Tear potion serum MERVE & using maguc blue lipstick MERVE😍
Eyeshadow RV 25B & kissbeauty white eyeliner frm @dkzeema

For more info about MERVE COSMETIC & MAKEUP SERVICE jst pvt me guys +6737205983

#makeupala2xanimedoll
#menjdiketidok
#tqforsupport
#flmakeover

0πŸ’¬

Thank you @tresportres.es for like photo and follow my accountπŸ˜„πŸ˜„πŸ‘
#tqforfollowme #tqforsupport #thankyou

0πŸ’¬

alhamdulillah barang custmer dah sampai, TQ for support
#theloveianashop#theloveianashopcustmer#tqforsupport

0πŸ’¬

Di LANGKAWI memang ramai orang orang yg POSITIF dan SUPPORTIVE dekat musician... Start jek lagu mesti full house sebab derang smua nak happy happy, menari, chill dan luangkan masa bersama mereka. Tugas kami SHAKA BUSKER adalah memastikan semuanya terhibur dengan lagu lagu yg kami persembahkan dan never forget the moment. TERIMA KASIH indiana cafe Langkawi kerana sentiasa memberi ruang untuk kami berkarya. Enjoy the moment video πŸ€™πŸ» #shakabuskers #sharpshooter #indianacafe #langkawi #singalong #onelove #tqforsupport #malaysia

0πŸ’¬

Throwback catering akad for #fatensyfiqwed #tqforsupport #cateringakad

0πŸ’¬

#repost Contenganku πŸ’„ with my beautiful Princess Tengku Alana πŸ’‹ #contenganku #hairandmakeup #makeupbeauty #instamakeup #freelancemua #housecall #royal #N9 #selangor #tqforsupport #blessed #grateful #alhamdulillah β™₯️🌹

0πŸ’¬

16/10/2017

Job malam raya

Tq Naxaruddin Che Zan dari KLANG
Tq Mohd Aizat Al Hafiz
Rm200
#tred in yang lama
#upah pasang

Wasap 0146481905(mat besi)

#cakkanggarage
#iafm
#TQFORSUPPORT
#TQBAGIYANGTERUSBERSAMA

Klick link page di bawah untuk melihat lebih info

https://www.facebook.com/matcakkang/

2πŸ’¬

She is one of the most loyal princess in my collection....tq so much beautiful for always trusting contengan kaka😘 Lβ™₯️Ve you! #contenganku #hairandmakeup #instahair #freelancemua #housecall #loyalsupporter #royal #N9 #selangor #tqforsupport #blessed #grateful #alhamdulillah β™₯️🌹

0πŸ’¬

Alhamdulillah...setle urusan...moga dipermudahkan..
D more u give.d more u get back #misitunaitanggungjawab
#tqforsupport
#tqforsomebody
#missionimposible

1πŸ’¬

Issskkkkkk kecelaruan identity ni...mana satu yg disokong ni???hahhahahaha 🀣🀣🀣
Xkisahlah janji 3 baju sekali dibelinya...terbaekkk peduli apa org nk kata..:janji hensem..janji puas!

#tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘ #tshirtmotogp -BMW-HONDA-DUCATI-
#gempak #hensem #jiwakelajuan #jiwa2roda #cornerking #bmws1kmalaysia #cbr600rr #cbr1000rr #rs150rmalaysia_official #rider_rider_malaysia

0πŸ’¬

Customer send gambar anak2nya memakai tshirt yg dibeli di kedai sy...Alhamdulilah anak2 ceria bapanya girang xterkira...saya pulak senyum gembira...
#tqforsupport #benrmotorsport #tshirtmotogp #tshirtkanak2

0πŸ’¬

Kadang kadang sy pun terkejut dengan sokongan yg diberikan dari semua orang dan sy percaya... Inilah dinamakan REZEKI dari ALLAH s.w.t dan kita hanya meminjam sementara kenikmatannya. Banyak benda yg sy belajar dkt LANGKAWI dan akan sy gunakan sebaiknya di K.L nanti πŸ˜ŠπŸ€™πŸ» Upcoming function and event 2017:- Shaka Buskers
20-22 October - Grand opening Huggin Hippo

25 October - Antero (Angkara)

26 October - Annual Dinner @ HIPPO
SharpShooter
29 October - Light Bulb Sogo KL (Suria F.m)
18 November - SK Pandan Indah (Suria F.m)
25 November - Launching Album (Pantai tengah)
#sharpshooter #shakabuskers #bz #focused #langkawi #kembara #joinus #album #event #function #alhamdulilah #syukur #tqforsupport #malaysia

2πŸ’¬

Sgt2 puas hati g #bakingclass ari ni.. dh la dpt ilmu dpt kwn2 baru yg lagi dpt lakk bwk blk 2 box d tangan ksu ni hah heheheehe... Tima kasih cikgu @sueraiyasaidi curahkan ilmu gn ikhlas tuk kami..
#alhamdullillah #tqforsupport #khairiana_homebakery #ilovebaking #ilovedessert #cariilmu #caripengalaman

3πŸ’¬

Akustika SURIA FM bersama D.j BOB RINGGO pada 29 oktober 2017 di LIGHT BULB SOGO, KL dan 18 november 2017 di SK PANDAN INDAH, KL. Bole datang ramai ramai meriahkan event nanti dan jangan lupa dapatkan cd album SHARPSHOOTER pelita sang pendeta pada hari tersebut 😊
#sharpshooter #suriafm #akustik #tour #album #jom #comingsoon #sogokl #tqforsupport #malaysia

1πŸ’¬

Kekadang kerja Tanpa rehat...memberi tekanan kpd diri..Lantaran itu abg amik keputusan utk rehat dan tutup kedai selama 4 hari...Harap maklum yer..Apa2 wassap abg yer..
#tqforsupport #benrmotorsport #rest #ride #release #harapmemahami #jiwa2roda

0πŸ’¬

Tq for ur support n trust bro @luqmanisme89
#breax8clan #b8c #tqforsupport

0πŸ’¬

Tq min n pn nadia..harap2 puas hati ye nanti blh order lagiii hehhehehe.. #lemoncoconutcake #brownies #4toppings #tqforsupport #khairiana_homebakery #rezekiallah #rezekimasing2 #selayang #kepong #ppum

1πŸ’¬

Susah betul nk pilih baju..byk sgt pilihan katanya...Honda-Kawasaki-Yamaha-Suzuki-BMW...
Xyah2 susah pilih.. sbb sy jer pilihannya🀣🀣🀣
#kemejamotogp #pelbagaipilihan #xmengecewakan #tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘ #jarangxngam #jarangxbelanja #jarangxngam

1πŸ’¬

Tq sahabat/pelanggan yg dtg ke kedai sy mlm td.. Bukan peminat Rossi/yamaha semata... semua rider, brand apa pun kita ada, Kita layan...janji minat sukan permotoran...✌️✌️✌️
#honda #repsol #rs150 #rs150malaysia_official #rs150rmalaysia_official #tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘

0πŸ’¬