#tqforsupport

Nahhhh cod lg mlm ni...
Hoodies ni mmg tgh hot sale...
Rugi lah sape yg membeli ya..
Sbb murah sgt...
#cod #hoodies #tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘

1πŸ’¬

Pepagi dah COD hoodies n tshirt...
Alhamdulilah..Rezeki dariNya..
Abg mesti layan kehendak pelanggan...
Janji sama2 puas hati..
#tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘

0πŸ’¬

assalamualaikum..πŸ˜€ delicious BUTTERSCOTCH cake utk AKAK POLIS πŸ˜πŸ˜πŸš” anda berminat nk order..? www.wasap.my/60174533143 effa

boleh COD area ipoh dan sekitarnye.. boleh juga pergi ke page fb/EA CAKE House utk melihat pelbagai lg jenis kek dan dessert serta design kek yg lebih menarik..jgn lupe like page fb/EA CAKE House yer..tqvmπŸ˜€πŸ˜πŸ˜˜ #eacakehouse #bestinipoh #bestintownπŸ’― #belajaruntukberjaya #viralkek #kekviral #kekipoh #kekmurahipoh #keksedapipoh #ipoh #ipohcake #ipohcakes #ipohfood #ipohcakehunter #ipohcityawesome #ipohbakery #ipohbakers #bestcakeipoh #homemadecakes #homemadecakeipoh #bazaarpaknil #butterscotchcake #birthdaycake #sayajualkek #sayajualkekonline #sayajualkeksedap #sayajualkekipoh #sayajualkekmurahipoh #tqfororder #tqforsupport

1πŸ’¬

Loading...

Cod lagiii...pukul bape pun abg sanggup layan customer..:
Tq bro dr Kajang dia dtg...
#tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘

0πŸ’¬

12/12/2017

Done job
Job pertama selepas cuti dekat 2 minggu
Yang ready stock buat masa sekarang dah habis tinggal untuk SAGA FLX sahaja

Kena tggu sat nak restock dulu dalam 5 6 biji baru amek booking

Tq for support

Rm200
#tred in yang lama
#upah pasang

Wasap 0146481905(mat besi)

#cakkanggarage
#iafm
#TQFORSUPPORT
#TQBAGIYANGTERUSBERSAMA

Klick link page di bawah untuk melihat lebih info

https://www.facebook.com/matcakkang/

0πŸ’¬

Nahhhh COD lagiiiii...
Hoddies ni mmggg tiptoppppp...
Terima kasih adik2 dtg dr Sungai Buloh..
Jgn lupa πŸ“Έ..Tag #benrmotorsport tauu
#benrmotorsport #benterbaekπŸ‘ #tqforsupport

0πŸ’¬

Loading...

Nahhh COD mlm ni... Hoddies yg menjadi buruan rider2 Malaysia....
#tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘ #cod #postage #servisterbaik

0πŸ’¬

upstair or staircase?? Do you have any questions for our realtor or anyΒ negotiation orΒ want more information or do you want to make an appointment to view our property?
Please, feel free to visit our bloger : www.lydshariffempire.blogspot.com or contact us via Β email : lydshariffempire@gmail.com
Please feel free to LIKE, FOLLOW and place order at our pAGE
https://www.facebook.com/diananoAsia/ #tqforsupport#investinyou#architecture #building #investing #investment #investinart #investimentos #investigator #investinyourself #investors #investinyourfuture #invest #books #business #startup #entrepreneurship #entrepreneurs #busines #finance #goodreads #s#readinglist #newbook #readers #businesscoach #marketingtips #marketingonline

1πŸ’¬

Loading...

alhamdullilah
order full smpai esok,
msh open order utk khamis dan jumaat.
berminat pm2 sy insyaallah puas hati, klik link di bwah lbh mudah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» https://api.whatsapp.com/send?phone=601126103242
https://api.whatsapp.com/send?phone=601126103242 β€œSEKALI RASA PASTI REPEAT BERKALI2”

#sehakitchen
#syjualmurah

#tqforsupport
#tqfororder
#sandwichmurahdansedap
#donutgebugebas
#newproductcomingsoon

2πŸ’¬

Alhamdulilah..Rezeki dariNya...
♦️Kpd pelanggan abg2..hoodies telah dipos...
🏁Tunggu dpn pintu yer...😘😘
πŸ“ΈJgn lupa bila dah pakai baju tu up gambar n #benrmotorsport tau..TQVM
#tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘

1πŸ’¬

Loading...
Loading...
Loading...

Assalamualaikum selamat petang salam sejahtera

Baru sempat nak update
Sori lama tak bersiaran
Admin mintak maaf kepada semua yang call/wasap/inbox di page atau sebagainya 2 minggu lepas atas sebab2 tertentu

INSYA ALLAH admin slow2 untuk restock stock intake manifold
Yang dah ready stock buat masa sekarang hanya ada 2 biji sahaja

1) Saga FLX ##(BELOM ADA YANG BOOKING)

2 ) PERSONA/SAGA BLM/ SAGA FL ##(ADA YANG DAH BOOKING DARI SEBELUM ISTERI ADMIN)

Harga
Rm200(siap pasang)

Bermula minggu depan on job seperti biasa
Di
Tasik biru kundang
48050 rawang selangor

Waktu
Selepas isyak

Segala pertanya boleh inbox admin di page
https://www.facebook.com/matcakkang/
Atau wasap 0146481905(mat)

#TQFORSUPPORT
#TQBAGIYANGTERUSBERSAMA

0πŸ’¬

assalamualaikum..πŸ˜€ delicious PANDAN LAYER cake for birthdayπŸ˜πŸ˜€..anda berminat nk order..? www.wasap.my/60174533143 effa

boleh COD area ipoh dan sekitarnye.. boleh juga pergi ke page fb/EA CAKE House utk melihat pelbagai lg jenis kek dan dessert serta design kek yg lebih menarik..jgn lupe like page fb/EA CAKE House yer..tqvmπŸ˜€πŸ˜πŸ˜˜ #eacakehouse #bestinipoh #bestintownπŸ’― #belajaruntukberjaya #viralkek #kekviral #kekmurahipoh #keksedapipoh #ipoh #ipohcake #ipohcakes #ipohfood #ipohcakehunter #ipohcityawesome #ipohbakery #ipohbakers #homemadecakes #homemadecakeipoh #bestcakeipoh #bazaarpaknil #sayajualkek #sayajualkekonline #sayajualkekmurahipoh #sayajualkeksedap #sayajualkekipoh #birthdaycake #pandanlayercake #tqfororder #tqforsupport

4πŸ’¬

Bismillah 😊 saya open order untk 15/12 hari jumaat niyy... Nasi kukus, ayam masak merah dgn sayur kacang buncis... Kalau ada yg tak nak ayam msak merah, nak request ayam goreng berempah pun bolehh... Boleh pesan awal2, saya delivery waktu mkn tengahari yaa... Tapi kali ni saya akan delivery waktu yg customer request yaa, apa2 boleh wksap saya trus 0174690497 πŸ€—

#TqForSupport

0πŸ’¬

SELANGOR CUTI!!!
Abg xcuti dik...
Walau baru smpi ke KL from Sarawak..penat..abg tetap tunaikan tgjwb utk mengirim barangan customer...
Ben Motorsport servis tiptop!!πŸ‘πŸ‘
#tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘

0πŸ’¬

Tattoo... This what we call culture..
Ride..relax..release ...
#tqforsupport #benrmotorsport #benterbaekπŸ‘ #sibubikeweek2017 #supportlocal

0πŸ’¬

Thanks @c4h2017 jemput kami untuk lead Zumba... btw congrats korang awesome habis event tu... okay next event zumba lepas ni huhuhu
Tq @faris_ayishhh for being zumba partner to me
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
#comingsoon
#tqforsupport
#zumbaforlife

2πŸ’¬

Alhamdulilah
Syukur2 proses utk difrozen kan.terima kasih pada yg support saya dlm bisnes kecil2 lan saya.insyaallah semua homade.. #tqforsupport
#sisjualmurahjerr
#sandwichmurah
#donutgebugebas
#newproductscoming
#sehakitchen

0πŸ’¬