#tudungbidang60murah

Mahu kembali kepada tudung bulat. Jom Whatsapp 011 3511 8141
.
.
[AALIA HIJAB 60"]
.
.
Material:
Heavy Chiffon Georgette

Ciri-ciri:
βœ”οΈTudung bulat jahit tengah
βœ”οΈFabrik yang ringan beralun super flowwy!
βœ”οΈSangat selesa di pakai, tak panas
βœ”οΈJahitan tindih efek dua layer, combo warna istimewa full baby hem rapat kemas!
βœ”οΈTidak jarang (*may need inner neck for very light color)

Size:
Bidang 60
.
.
Nilai Asal (Tidak termasuk postage)
RM 59/pcs

Nilai Promosi (Tidak termasuk postage)
RM 30/pcs
.
.
#tudunglabuh #tudungbulat #tudunglabuhmurah #tudungbidang60murah #tudungbidang60 #jahittengah #tudungjahittengah #tudunglabuhchiffon #chiffongeorgette

2πŸ’¬

Loading...

3 Helai RM 100 free postage untuk 50 pelanggan terawal ! πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜† Ada yang berminat tak ni ? Boleh wassap 0173672029 untuk order okay 😊

#tudungbawal #tudungbawallabuh #tudungbidang50 #tudungbidang60 #tudungbidang50murah #tudungbidang60murah #bawalprintedlabuh #bawalprintedmurah #beaulafemme

0πŸ’¬

Loading...

*Jom Selawat!* Sempena penghulu segala hari ni, jom kita perbanyakkan selawat ke atas nabi Muhammad S.A.W. Semoga bertambah kasih kita kepada baginda nabi 😊

Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#terbangdariegypt
#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore

0πŸ’¬

Loading...
Loading...

BAWAL CHIFFON LILY
.
βœ… Bidang 60
βœ… Mudah bentuk
βœ… Tidak jarang
βœ… RM17 Sahaja
.
#bawalchiffon #bawallabuh #tudungbidang60murah #tudungmurahmalaysia #tudunglabuhmurahmalaysia #love #tudungchiffon

0πŸ’¬

BAWAL CHIFFON LILY
.
βœ… Bidang 60
βœ… Mudah bentuk
βœ… Tidak jarang
βœ… RM17 Sahaja
.
#bawalchiffon #bawallabuh #tudungbidang60murah #tudungmurahmalaysia #tudunglabuhmurahmalaysia #love #tudungchiffon

0πŸ’¬

Morning 😊 hari ni pakai hijab warna ape pergi office or kelas?? Sis pakai SAJDA HIJAB warna dark purple. Warna yang sangat nice dan exclusive. Nampak macam mahal tapi hakikatnya harga sangat2 affordableπŸ€—
.
More details? Meh wasap sis πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #bawallabuh #bawallovers #dropshipdiperlukan #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah

4πŸ’¬

Loading...

*kain lembut je*

Sis rasa semua kain lembut, kain kapan je keras skit πŸ˜‚, nak tau mcm mne lembutnya material tudung kami, jgn lepaskan peluang utk order bila kami dh bukak preorder nnty... stay tuned πŸ˜‰

Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#terbangdariegypt
#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore

2πŸ’¬

Loading...

*Anda suka, kami laagi suka*😊 Dah lama cari tudung selesa, best dipakai, patuh syariah lagi...gituπŸ˜‰..., jgn lupa keep update dgn kami untuk preorder seterusnya.

Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#terbangdariegypt
#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore

0πŸ’¬

.
Closed up Tudung Sarung Chiffon Hanis Manis 🌸
.
Heavy chiffon
.
Awning denim
.
#tudungmurah #tudunglabuh #tudunglabuhmurah #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #tudungsizexxl #muslimah #muslimahfashion

0πŸ’¬

.
Tudung Sarung Chiffon Hanis Manis
.
Tudung labuh saiz xxl
Bidang 60
25” depan
37” Belakang
Material heavy chiffon
Awning denim
.
Rm30
.
InshaaAllah selesa memakainya
.
#tudunglabuh #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #tudungbidang60cantik

0πŸ’¬

*Sebaik-baik perhiasan*

Sis-sis di luar sana, jom kita berusaha menjadi sebaik2 perhiasan di dunia dan di akhirat juga😊. Semoga bermanfaat kepada semua.
Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore

0πŸ’¬

Bismillahirahmanirrahim..
Assalamualaikum.. πŸ€—

Nak bagitahu ni, tudung bawal bidang 60 corak songket masih ada tau!

Kain cotton turki. In Shaa Allah tak jarang, tak melekat di badan dan tak panas bila pakai.

Tak percaya?? Tengok model lar.. πŸ˜‚πŸ˜‚
(Model menggayakan bawal bidang60 kod J) *Psst.. Warna asal mungkin sedikit berbeza disebabkan faktor pencahayaan.

#bawalbidang60
#bawalsongket
#bawalmurah
#tudunglabuhmurah
#tudungbidang60
#tudungbidang60murah

3πŸ’¬

Done sampai postage untuk dear customers 😘😘 Tak sabar nak tahu feedback student student sana 🌹🌹🌹 Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore
#hijabmuslimah
#tudungonlinemurah

0πŸ’¬