#tudungbidang60murah

🎈Bawal Turki Qaseh 🎈Bawal Turki Sweety
🎈Bidang 60
🎈Material cotton emboss
🎈Mudah bentuk 🎈Anti kedut
🎈RM15
Postage rm8/1-3helai sm

Boleh direct click link ni..
www.wasap.my/60136181369

#bawalbidang60murah
#bawalbidang60corak
#bawalbidang60cantik
#bawalbidangbesar
#bawalbidangbesarmurah
#bawallabuhmurah
#bawallabuhprinted
#tudunglabuhmurah
#tudunglabuhcantik
#tudungbidangbesar
#tudungbidang60murah
#tudungbidang60cantik
#tudungbidang60corak

0πŸ’¬

Selamat berhujung minggu😊
.
Bawal Lamiz satin bidang 60
.
Senang bentuk dan tak jarang
.
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada
.
Whatsapp 013 7972878
.
#tudungbawal #tudungsatin #tudungsatinmurah #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #tudungsatinmurah #tudungbawallabuh

2πŸ’¬

BUAT PERTAMA KALINYA DLM SEJARAH, IMANIS LANCARKAN KEMPEN "CHONG2 DAY", KHAS UTK HAKAK2 CIKGU MELARAM PD HARI AHAD...
.
(SHARE BYK2 & TAG RAKAN2 SKLIAN)
.

Bkn tu je tau, sempena kempen "Chong2 Day" ni, ada LUCKY DRAW jgk ye!! BESTTT KE BEST SGTTT?? Korang nk thu apa hadiah lucky draw kali ni ? Teruskan scroll & baca bawah ni tau klau korg nk dptkan angpao best dr Imanis.
-----
CHONG2 DAY LUCKY DRAW
-----
.
1. Premium prize : 3 HELAI TUDUNG IMANIS PERCUMA!
2. Gold Angpao : RM80
3. Silver Angpao : RM50
.
.
Haa, mcm mna nk dptkan semua ni..Kami thu korg xcited kn nk dptkan Angpao dr Imanis kan?? .
-----
APA YG BEST CHONG2 DAY NI??
-----
--> KHAS UTK 3 HARI SHJ. Kempen ni brjln dr 16/2 - 18/2 shj. .
--> BELI SHELAI LAYAK MASUK LUCKYDRAW. Yes! Korg beli shelai pun, automatik nama korg masuk dlm kotak lucky draw.
.
--> NAMA DIKIRA ATS SHELAI TUDUNG. Okay mcm ni, yg ni kalau korg beli 5 helai, ada 5 nama korg dlm kotak luckydraw. .
--> FREE POSTAGE. Korg kena percaya, kempen ni mmg postage kami tanggung! Korg tunggu je posmen smpai dpn pintu rumah. .
--> BOLEH BELI SELAIN WRNA MERAH. Haa, tak kisahlah korg nk grab warna apa, nama korg tetap layak join tauuuu..
.
.
--> PEMENANG DIPILIH 20/2/2018. Imanis dan team akan buat live di page Hijabmanis Boutique & akn cabut nama pemenang.. Pd jam 3.30 ptg. hari selasa, jgn lupaaa!
.
p/s : terbuka kepada semua.yg bukan cikgu pun boleehh
.

#imanishijab #imanisboutique #tudungimanis #bawalmanik #shawllabuh #shawlsuperwide #shawlmaniklabuh #bawalinstant #bawalreben #bawalshawl #tudungbudakmurah #tudungbidang60murah #tudunglabuhmurah

0πŸ’¬

Loading...

Solat itu ibadat, pahala itu urusan Allah.
.
.
Belajar itu ibadat, faham itu urusan Allah.
.
.
Bekerja itu ibadat, rezeki itu urusan Allah.
.
.
Janganlah kita mencampuri urusan Allah.
.
.
[Ibn Al-Muari]
.
.
#salammaghrib #blouselunatakpayahgosok #blousetravel #mudahcepatsiap
#purdahmurah #tudungbidang60murah #senangbentuk #bawalaisyasakura #bawalmurah #bawalkosongmurah

0πŸ’¬

NEW STOCK!!!! ‡️
BAWAL TURKEY LAMIZ BIDANG 60
. . .
Stock baru dh masuk uolls!! borong serendah RM10.50 SEHELAI
Dapatkn segera dari kami harini.. . . . . ‡️

LESS RM20 UTK PEMBELIAN 40PCS TUDUNG😍😍😍
‡️ . .
BAWAL LAMIZ TURKEY 60 ‡️
‡️ πŸ“Œ material cotton viscose
πŸ“Œ bidang 60 ‡️
πŸ“Œ borong min 20pcs setiap design
πŸ“Œ color random . . . ‡️
www.wasap.my/60173494800

#bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidangbesar #tudungbawalmurah #borongbawal #bawalmuslimah #pemborongbawalcrepe #bidang60 #tudunglabuhmurah #tudunglabuhinstant #tudunglabuhlover #tudungbidang60 #tudungbidang60murah #bidangbesar #bidang60murah #borongbawal #bawalsatinmurah #bawalsatinpucci #bawalsatinborong

0πŸ’¬

Loading...

Boleh SIMPAN IRON awak...JIMAT ELEKTRIK dan TENAGA .
.
sebab..material tunic medina TAK PAYAH IRON
.
.
ALLAH... seronoknya, selesai madalah kalau terlambat ke kelas atau office.
.
.
Kan? .

#teamintanyusophg088 #tunic #tunicmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunik #tunikmurah #tuniklabuh #tuniklabuhmurah #blouse #blouselabuh #blouselabuhmenyusu #blouselabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudungonline #tudungbawal #tudungmurah #tudungbudak #tudungbaby #tudungbidang60 #tudungbidang60murah

1πŸ’¬

.
Assalamualaikum,
.
Buat peminat2 shawl labuh...
kami bawakan kpd anda dari yaman :
.
SHAYLA LABUH YAMAN
.
NORMAL PRICE : RM79.00
( EXCLUDE POSTAGE )
.
πŸ’Panjang : 70 inchi
πŸ’ Lebar : 33 inchi
πŸ’ Material : Kain yaman yang lembut dan ringan.
πŸ’ Warna : Hitam
πŸ’Warna manik tepi : Gold & Coklat.
--
Whatsapp cikda :
0199772918
0199772918
0199772918
#shawllabuh #shawllabuhyaman #tudunglabuh #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah #shawlmurah #niqabyaman #niqabmurah #niqabviral #niqabyemen #niqabsaudi #niqabhitam #shawl #shawlchiffon #shawlbesar #shawlbrunei #shawllabuhplain

1πŸ’¬

Tinggi model 164cm..pakai saiz S
.
.
Kalau tengok depan depan..warna ni lawa sangat!
.
.
.
Jaga jaga...jangan beli sehelai, nanti menyesal :)
.
.
Tunic medina rm39 (tak termasuk postage) tau awak
.
.
Lekaihhh place order sebelum habisss
.
.
.
.
#teamintanyusophg088 #tunic #tunicmurah #tuniclabuh #tuniclabuhmurah #tunik #tunikmurah #tuniklabuh #tuniklabuhmurah #blouse #blouselabuh #blouselabuhmenyusu #blouselabuhmurah #tudunglabuhkoshibo #tudungonline #tudungbawal #tudungmurah #tudungbudak #tudungbaby #tudungbidang60 #tudungbidang60murah

1πŸ’¬

Loading...

ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

Loading...

ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

Loading...

[SILA SKROL GAMBAR KALAU XNAK MENANGIS DIBUCU KATIL]
.
ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

ELQAMAR CNY SALE! Syok woahhh 😍
.
Sale bermula dari 9 - 28 Februari ini sahaja!
Untungkan customer bakal customer ELQAMAR, selalu ada sale untuk anda semua. Suka ke suka? πŸ™ˆ
.
Waktu sale ni, grab laaa peluang yang ada untuk beli dengan HARGA MURAH TAK MASUK AKAL. Harga postage tak bertambah kalau anda nak beli banyak mana pon. Jimat berganda! Haaa bertambah suka tak? πŸ˜‚
.
Dapatkan tudung/purdah/niqab & set bridal kami dengan agent & dropship kami yang berada di seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura & Brunei. Penghantaran antarabangsa juga disediakan.
.
Whatsapp online admin: www.wasap.my/60122494732
Follow Instagram: @hfcloset
.
Postage RM8 (SM)/RM12 (SS)
Setiap pembelian RM100 ke atas: *Free Gift*
Setiap pembelian RM150 ke atas: *Free Postage*
.
Happy shopping girlsssss 😘

#cnysale #tudunglabuhmurah #tudungikutsyariat #tudungbidang60murah #shawllabuhmurah

0πŸ’¬

Loading...

Tak risau dah tudung kemek comot tiap kali nak amik angin petang πŸ˜‚

Sebab material chiffon sakura ni jenis tegap walaupun kain ringan. Jahitan memang Kak Nafisah make sure tahan buat pakai bertahun !
Berpuluh warna #MNCbawalaisya boleh pilih tau dan ramai dah repeat sampai kita dok ulang restock kali ke berapa ntahh dah hehe

Full katalog @mnc_hijabmag
Berminat laju-laju klik link di Bio atau whatsapp/telegram 0199120526

#bawallabuh #bawalplain #bawalbidang50 #bawalbidang60 #tudunglabuhcantik #tudungbidang60murah #tudungakel #tudungturki #uswahagent #hijabmagazine #muslimahfashion #muslimahootd #bawalmudahbentuk #tudungplain #stylishmuslimah #tutorialhijab

2πŸ’¬

This post was reposted using @the.instasave.app #theinstasaveapp
・・・
"Pilihan lebih 30 warna! 🀩
.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 60 @salidaexclusive 😍
.
Harga cuma RM25 πŸ”₯
.
Komen β€˜pm’ atau tekan link whatsapp di atas untuk order, πŸ“²0196345736 πŸ˜‰
.
Untuk lihat kod warna, gunakan # ‡️
#SE_bawalchiffon60

CODE:
(1) BLACK
(2) DARK GREY
(3) GREY
(4) LIGHT GREY
(5) BROWN WALNUT
(6) WOODY BROWN
(7) BROWN MEDIUM PEARWOOD
(8) BROWN PEANUT
(9) DUSTY PURPLE
(10) PURPLE LILAC
(11) PURPLE RADIANT ORCHID
(12) PURPLE MULBERRY
(13) DARK PURPLE
(14) GREEN GRASS
(15) LIGHT GREEN
(16) SKY BLUE
(17) BLUE
(18) DARK BLUE
(19) ORANGE
(20) SOFT YELLOW
(21) PINK
(22) DARK GREEN
(23) OLIVE
(24) DUSTY PETAL
(25) BROWN CINNAMON
(26) LIGHT BROWN
(27) PINK ROSE
(28) PINK FLAMINGO
(29) PURPLE BUBBLE GUM
(30) DEEP RUBY
(31) PURPLE GRAPE .
.

Boleh lihat juga di katalog kami ➑️ @salidacatalogue πŸ€—
.
#bawalreben #bawalreben60 #bawalrebenbidang60 #bawalrebenmurah #tudunglabuhmurah #tudungchiffon #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonreben #chiffonribbon #tudungmurah #tudungrm25 #tudunglabuh #tudungbidang60murah #tudungbidang60"

1πŸ’¬

Pilihan lebih 30 warna! 🀩
.
Bawal Chiffon Ribbon bidang 60 @salidaexclusive 😍
.
Harga cuma RM25 πŸ”₯
.
Komen β€˜pm’ atau tekan link whatsapp di atas untuk order, πŸ“²0196345736 πŸ˜‰
.
Untuk lihat kod warna, gunakan # ‡️
#SE_bawalchiffon60

CODE:
(1) BLACK
(2) DARK GREY
(3) GREY
(4) LIGHT GREY
(5) BROWN WALNUT
(6) WOODY BROWN
(7) BROWN MEDIUM PEARWOOD
(8) BROWN PEANUT
(9) DUSTY PURPLE
(10) PURPLE LILAC
(11) PURPLE RADIANT ORCHID
(12) PURPLE MULBERRY
(13) DARK PURPLE
(14) GREEN GRASS
(15) LIGHT GREEN
(16) SKY BLUE
(17) BLUE
(18) DARK BLUE
(19) ORANGE
(20) SOFT YELLOW
(21) PINK
(22) DARK GREEN
(23) OLIVE
(24) DUSTY PETAL
(25) BROWN CINNAMON
(26) LIGHT BROWN
(27) PINK ROSE
(28) PINK FLAMINGO
(29) PURPLE BUBBLE GUM
(30) DEEP RUBY
(31) PURPLE GRAPE .
.

Boleh lihat juga di katalog kami ➑️ @salidacatalogue πŸ€—
.
#bawalreben #bawalreben60 #bawalrebenbidang60 #bawalrebenmurah #tudunglabuhmurah #tudungchiffon #bawalchiffonbidang60 #bawalchiffon #bawalchiffonplain #bawalchiffonreben #chiffonribbon #tudungmurah #tudungrm25 #tudunglabuh #tudungbidang60murah #tudungbidang60

1πŸ’¬

🌸BAWAL STRIPES BIDANG 60🌸
.
βœ… Material polyester .
βœ… Bidang 60
βœ… RM 27 (exc. postage)
.
1. Black ❌
2. Blueblack
2. Royal blue
4. Cobalt blue ❌
5. Soft grey ❌
6. Maroon
7. Red ❌
8. Salmon Red
9. Deep dusty pink ❌
10. Lilac ❌
11. Dark chocolate
12. Soft brown
13. Cream
14. Offwhite
15. White
.
πŸ“² wasap : 0177981353 (kakza) for more info 😘
.
#akelstripes60 #bawallabuhmurah #tudungbidang60murah #tudungmurah #akel #akelmurah

1πŸ’¬

Pagi cantikss sekalian alam πŸ€—πŸ˜˜
.
Alhamdulillah syukur masih diberi kesempatan meneruskan kehidupan atas muka bumi ni😊
.
Jom sama2 cari rezeki. Moga segalanya diberkati.
.
Biasa pagi2 macam ni kami reply satu2 wassap dari customer. Paling penting soalan dari kami pada customer nak bawal square or curve? Bawal ye bukan shawl☺️ kadang ade customer keliru. Tapi xpe kami akan bantu semampu boleh. So far alhamdulillah customer sangat2 berpuas hati dengan service dan material tudung dari kami. Material tudung ni sooo exclusive taw. Xpercaya cuba try test satu πŸ˜‹ confirm akan repeat order. Nak lebih yakin lagi or ade ape2 nak tanya meh pm kami cepat sementara stock masih ade. .
for more details πŸ‘‰πŸ»πŸ“²0172394947
#bawalsaudia #bawal #jubahkurungelegant #jubahexclusive #bawallabuh #bawallovers #kurungpeplum #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalbidang55
#bawalmurah #muslimah #blouselabuh #pallazo #kainpasang #studentipt#kuis #usim #uia #muslimahstyle #tudungbidang60murah #tudunglabuh #blousemoden #bawalviral #bawalborongmurah
#comocrepe #kainpasangmurah #bawalratulovers #budakkolej #veilnikah #bawalviral

1πŸ’¬

Bawal Raisya Rm35? 😫
.
Biar betul ?? 😭
.
Cepat2 jgn lambat2 (sajat2017) hahahahaha
.
Cepat whatsapp 0179879926 skg!
.
Stok terhad!
.
#imanishijab #imanisboutique #tudungimanis #bawalmanik #shawllabuh #shawlsuperwide #shawlmaniklabuh #bawalinstant #bawalreben #bawalshawl #tudungbudakmurah #tudungbidang60murah #tudunglabuhmurah

0πŸ’¬

Orang sabah dah borong second trip 10 helai, korang dah grab belum ? 😍😍😍😍 Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore

1πŸ’¬

Postage untuk harini 😍😍😍 Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore

1πŸ’¬

Postage untuk harini 😍😍😍 Follow/contact us :
http://Fb.com/nilestorepage
http://Instagram.com/nile_store
http://nilestore.wasap.my/

#productegypt
#coklatmesir
#coklatgalaxy
#produkmesir
#tudungbidang60
#tudungmesir
#maduhabatussaudamesir
#tudungplainmurah
#tudungmurah
#tudungbidang60murah
#stokinsilvymesir
#stokinsandymesir
#nilestore

1πŸ’¬