#tudungsarungmurah

Eh2..ala da tidoker semua ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Sis belanja pic customer cantik ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Our lovely customer using Anggerik Collection lilac colour๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Promo masih berjalan untuk pembelian 3 helai๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Berminat?
Whatsapp je sis di ๐Ÿ‘‰0189729958
Goodnight dearies semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#whitepetalsworld
#whitepetals
#sarungsarungdahsiap
#tudungsarungmeletups
#tudungsarungmurah

1๐Ÿ’ฌ

Eh2..ala da tidoker semua ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
Sis belanja pic customer cantik ni ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Our lovely customer using Anggerik Collection lilac colour๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Promo masih berjalan untuk pembelian 3 helai๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Berminat?
Whatsapp je sis di ๐Ÿ‘‰0189729958
Goodnight dearies semua๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
#whitepetalsworld
#whitepetals
#sarungsarungdahsiap
#tudungsarungmeletups
#tudungsarungmurah

0๐Ÿ’ฌ

Nuraa dari Chenta qaseh datang lagi.. banyak pilihan corak, banyak pilihan size dan size L ada yang berdagu dan ada yang tidak ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa yang buatkan ramai sukakan NURAA? ๐Ÿค” NURAA Instant Hijab kali ini, awning & body diperbuat dari fabrik Moss Crepe. Material memang BAGUS sebab fabriknya tak ikut bentuk badan & tak payah nak susah2 gosok tau!
.
NURAA Instant Hijab mempunyai awning yang lembut (soft awning). Jadi penjagaan NURAA semestinya akan menjadi lebih MUDAH. Nak basuh guna washing machine? Nak lipat tudung? Ehhh.. jangan risau! Semuanya tak jadi masalah tau ๐Ÿ˜Ž
.
Dahla corak cantik, nak pakai pun tak renyah, nak bawa merata2 pun SENANG.
.
Harga:
S : RM45
M : RM49
L : RM53
L(dagu) : RM57
(Tidak termasuk postage)
** ada harga combo utk yang nak beli lebih sehelai sampai jumaat ni tau..!
.
๐Ÿ“ฑ DM or whatsapp 0163248904 (klik link di bio)
.
#chentaqaseh #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungexpress #tudunglabuh #tudungsenangpakai #tudungsoftawning #tudungawninglembut #tudungekspress #tudungexpress #tudunginstant #printedhijab #tudungantitembam #tudungtakpayahgosok #tudungkerja #tudungmudah #instanthijab #instanthijabmurah #tudungcorak #tudungcantik #muslimahfesyen #hijabfesyen #tudungselesa #tudungcantik #tudungsarungcorak #muslimahmalaysia #tudungsarungprinted

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018๐Ÿ”ฅ.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.๐Ÿ˜.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAHโ‰๏ธ.
.
UNTUK ORDER .
.
.
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
.
.
#teamilala1643#teamilala#tudungsarungmurah#tudunsarungmilala#tudungsarungmoden#tudungsarunglabuh#tudungsarungsenangbentuk#tudungbawalmurah#tudungmilala#tudungsarungkualiti#tudungcantik#tudungviral#tudungtutorial#instantshawl#instantshawlmilala#tudunginstantmoden#modenshawl#viralhijab#tutorialhijab

1๐Ÿ’ฌ

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018๐Ÿ”ฅ.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.๐Ÿ˜.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAHโ‰๏ธ.
.
UNTUK ORDER .
.
.
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
.
.
#teamilala1643#teamilala#tudungsarungmurah#tudunsarungmilala#tudungsarungmoden#tudungsarunglabuh#tudungsarungsenangbentuk#tudungbawalmurah#tudungmilala#tudungsarungkualiti#tudungcantik#tudungviral#tudungtutorial#instantshawl#instantshawlmilala#tudunginstantmoden#modenshawl#viralhijab#tutorialhijab

0๐Ÿ’ฌ

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018๐Ÿ”ฅ.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.๐Ÿ˜.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAHโ‰๏ธ.
.
UNTUK ORDER .
.
.
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
.
.
#teamilala1643#teamilala#tudungsarungmurah#tudunsarungmilala#tudungsarungmoden#tudungsarunglabuh#tudungsarungsenangbentuk#tudungbawalmurah#tudungmilala#tudungsarungkualiti#tudungcantik#tudungviral#tudungtutorial#instantshawl#instantshawlmilala#tudunginstantmoden#modenshawl#viralhijab#tutorialhijab

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

๐Ÿ”ฅTTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018 ๐Ÿ”ฅ
.
Berita baik untuk semua warga #milalalovers ๐Ÿ™†๐Ÿ’ƒLadyboss memang saja bikin hati hampa semua tak berhenti melonjak-lonjak tau ๐Ÿ˜
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH?
.
Berminat? Klik link di bio untuk order dengan segera atau terus whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-4075154 sekarang ๐Ÿ˜Ž
.
#milalalovers #milalaattire #teamilala1611 #teambawal #tudungbawal #tudung #tudungonline #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawalbidang50 #gengbawal #tudungbawalbidang60 #tudungchiffon #tudungsarung #tudunglabuh #tudungsarungmurah

1๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅTTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018 ๐Ÿ”ฅ
.
Berita baik untuk semua warga #milalalovers ๐Ÿ™†๐Ÿ’ƒLadyboss memang saja bikin hati hampa semua tak berhenti melonjak-lonjak tau ๐Ÿ˜
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH?
.
Berminat? Klik link di bio untuk order dengan segera atau terus whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-4075154 sekarang ๐Ÿ˜Ž
.
#milalalovers #milalaattire #teamilala1611 #teambawal #tudungbawal #tudung #tudungonline #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawalbidang50 #gengbawal #tudungbawalbidang60 #tudungchiffon #tudungsarung #tudunglabuh #tudungsarungmurah

0๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ”ฅTTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018 ๐Ÿ”ฅ
.
Berita baik untuk semua warga #milalalovers ๐Ÿ™†๐Ÿ’ƒLadyboss memang saja bikin hati hampa semua tak berhenti melonjak-lonjak tau ๐Ÿ˜
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAH?
.
Berminat? Klik link di bio untuk order dengan segera atau terus whatsapp ๐Ÿ“ฒ 017-4075154 sekarang ๐Ÿ˜Ž.
.
#milalalovers #milalaattire #teamilala1611 #teambawal #tudungbawal #tudung #tudungonline #tudungmurah #tudungcantik #tudungbawalbidang50 #gengbawal #tudungbawalbidang60 #tudungchiffon #tudungsarung #tudunglabuh #tudungsarungmurah

0๐Ÿ’ฌ

Loading...

Tudung instant express ruffle denim
.
Material denim cotton best dan heavy chiffon ruffle
.
Awning di muka selesa
.
Belian 20 helai๐Ÿ˜Š
.
Borong 20helai
SM RM300
SS RM310
.

Hubungi kami di
+60 172291799
.
#tudungsarungmurah #tudungsarungborongmurah #instantborongmurah #tudungborongmurah

0๐Ÿ’ฌ

Loading...
Loading...
Loading...

TTK SALE EXTEND UNTILL 22 FEBRUARY 2018๐Ÿ”ฅ.
.
Berita baik untukk semuaaa warga #milalalovers ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Ladyboss memang saja bikin hati ampaa semua tak berhenti melonjak lonjak.๐Ÿ˜.
.
Semua items TTK SALE kini dipanjangkan sehingga 22 Februari 2018.
.
NAK HARGA TERBABAS MURAHโ‰๏ธ.
.
UNTUK ORDER .
.
.
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
๐Ÿ“ฑ WHATSAPP KE 0196032240
.
.
#teamilala1643#teamilala#tudungsarungmurah#tudunsarungmilala#tudungsarungmoden#tudungsarunglabuh#tudungsarungsenangbentuk#tudungbawalmurah#tudungmilala#tudungsarungkualiti#tudungcantik#tudungviral#tudungtutorial#instantshawl#instantshawlmilala#tudunginstantmoden#modenshawl#viralhijab#tutorialhijab

0๐Ÿ’ฌ

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Banyaknyeee lah pilihan warna.. Berpuluh3.. Tapi yang ni M saje.. Yang pasti warna cun melecun
.
MYRCELLA M
๐Ÿ“ŒTudung Express Hijab Double Layer
๐Ÿ“ŒSoft Awning (kain denim)
๐Ÿ“ŒCara pakai? Alaa sarung je korang.. Dah letopss
.
Measurement:
๐ŸŒป16-17 inch dari bawah dagu
๐ŸŒป25 inch dari belakang
๐ŸŒปSize Muka: 10-10.5 inch

Material Awning: Cotton Denim
๐ŸŒนMacam kain Soft Jeans

Material Tudung: Heavy Chiffon (double layer/dua lapis)
๐ŸŒปTak terlalu jarang
๐ŸŒปSejuk dan beralun

Harga:
๐Ÿ“Œ 1-2 helai = RM59/helai + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ 3 helai less 10% = RM159 + Postage RM8 (SM) / RM10 (SS)
๐Ÿ’‹ FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Minat warna yang mana tu? Jangan takot, beli kompom x mnyesal, memang kualiti superb! Whatsapp akak
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354

Atau korang boleh pegi insta profile saya dan klik pada ayat www.wasap.my/60136289354 tu, boleh terus direct ke whatsapp saya!

#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #tudungsarungmurah #instantshawldenim #shawlcantik #wafiycloset #myrcellamurah #tudungsarungplain #tudungsarungdoublelayer #tudungsarungchiffon #expresshijab #myrcella #bajukurungmurah #tudunginstantlycra #tudungsarungchiffonplain

0๐Ÿ’ฌ

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Banyaknyeee lah pilihan warna.. Berpuluh3.. Tapi yang ni M saje.. Yang pasti warna cun melecun
.
MYRCELLA M
๐Ÿ“ŒTudung Express Hijab Double Layer
๐Ÿ“ŒSoft Awning (kain denim)
๐Ÿ“ŒCara pakai? Alaa sarung je korang.. Dah letopss
.
Measurement:
๐ŸŒป16-17 inch dari bawah dagu
๐ŸŒป25 inch dari belakang
๐ŸŒปSize Muka: 10-10.5 inch

Material Awning: Cotton Denim
๐ŸŒนMacam kain Soft Jeans

Material Tudung: Heavy Chiffon (double layer/dua lapis)
๐ŸŒปTak terlalu jarang
๐ŸŒปSejuk dan beralun

Harga:
๐Ÿ“Œ 1-2 helai = RM59/helai + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ 3 helai less 10% = RM159 + Postage RM8 (SM) / RM10 (SS)
๐Ÿ’‹ FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Minat warna yang mana tu? Jangan takot, beli kompom x mnyesal, memang kualiti superb! Whatsapp akak
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354

Atau korang boleh pegi insta profile saya dan klik pada ayat www.wasap.my/60136289354 tu, boleh terus direct ke whatsapp saya!

#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #tudungsarungmurah #instantshawldenim #shawlcantik #wafiycloset #myrcellamurah #tudungsarungplain #tudungsarungdoublelayer #tudungsarungchiffon #expresshijab #myrcella #bajukurungmurah #tudunginstantlycra #tudungsarungchiffonplain

0๐Ÿ’ฌ

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Banyaknyeee lah pilihan warna.. Berpuluh3.. Tapi yang ni M saje.. Yang pasti warna cun melecun
.
MYRCELLA M
๐Ÿ“ŒTudung Express Hijab Double Layer
๐Ÿ“ŒSoft Awning (kain denim)
๐Ÿ“ŒCara pakai? Alaa sarung je korang.. Dah letopss
.
Measurement:
๐ŸŒป16-17 inch dari bawah dagu
๐ŸŒป25 inch dari belakang
๐ŸŒปSize Muka: 10-10.5 inch

Material Awning: Cotton Denim
๐ŸŒนMacam kain Soft Jeans

Material Tudung: Heavy Chiffon (double layer/dua lapis)
๐ŸŒปTak terlalu jarang
๐ŸŒปSejuk dan beralun

Harga:
๐Ÿ“Œ 1-2 helai = RM59/helai + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ 3 helai less 10% = RM159 + Postage RM8 (SM) / RM10 (SS)
๐Ÿ’‹ FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Minat warna yang mana tu? Jangan takot, beli kompom x mnyesal, memang kualiti superb! Whatsapp akak
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354

Atau korang boleh pegi insta profile saya dan klik pada ayat www.wasap.my/60136289354 tu, boleh terus direct ke whatsapp saya!

#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #tudungsarungmurah #instantshawldenim #shawlcantik #wafiycloset #myrcellamurah #tudungsarungplain #tudungsarungdoublelayer #tudungsarungchiffon #expresshijab #myrcella #bajukurungmurah #tudunginstantlycra #tudungsarungchiffonplain

2๐Ÿ’ฌ

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Banyaknyeee lah pilihan warna.. Berpuluh3.. Tapi yang ni M saje.. Yang pasti warna cun melecun
.
MYRCELLA M
๐Ÿ“ŒTudung Express Hijab Double Layer
๐Ÿ“ŒSoft Awning (kain denim)
๐Ÿ“ŒCara pakai? Alaa sarung je korang.. Dah letopss
.
Measurement:
๐ŸŒป16-17 inch dari bawah dagu
๐ŸŒป25 inch dari belakang
๐ŸŒปSize Muka: 10-10.5 inch

Material Awning: Cotton Denim
๐ŸŒนMacam kain Soft Jeans

Material Tudung: Heavy Chiffon (double layer/dua lapis)
๐ŸŒปTak terlalu jarang
๐ŸŒปSejuk dan beralun

Harga:
๐Ÿ“Œ 1-2 helai = RM59/helai + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ 3 helai less 10% = RM159 + Postage RM8 (SM) / RM10 (SS)
๐Ÿ’‹ FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Minat warna yang mana tu? Jangan takot, beli kompom x mnyesal, memang kualiti superb! Whatsapp akak
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354

Atau korang boleh pegi insta profile saya dan klik pada ayat www.wasap.my/60136289354 tu, boleh terus direct ke whatsapp saya!

#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #tudungsarungmurah #instantshawldenim #shawlcantik #wafiycloset #myrcellamurah #tudungsarungplain #tudungsarungdoublelayer #tudungsarungchiffon #expresshijab #myrcella #bajukurungmurah #tudunginstantlycra #tudungsarungchiffonplain

0๐Ÿ’ฌ

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ูŽู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู…

Banyaknyeee lah pilihan warna.. Berpuluh3.. Tapi yang ni M saje.. Yang pasti warna cun melecun
.
MYRCELLA M
๐Ÿ“ŒTudung Express Hijab Double Layer
๐Ÿ“ŒSoft Awning (kain denim)
๐Ÿ“ŒCara pakai? Alaa sarung je korang.. Dah letopss
.
Measurement:
๐ŸŒป16-17 inch dari bawah dagu
๐ŸŒป25 inch dari belakang
๐ŸŒปSize Muka: 10-10.5 inch

Material Awning: Cotton Denim
๐ŸŒนMacam kain Soft Jeans

Material Tudung: Heavy Chiffon (double layer/dua lapis)
๐ŸŒปTak terlalu jarang
๐ŸŒปSejuk dan beralun

Harga:
๐Ÿ“Œ 1-2 helai = RM59/helai + postage RM5 (SM)/ RM7 (SS)
๐Ÿ“Œ 3 helai less 10% = RM159 + Postage RM8 (SM) / RM10 (SS)
๐Ÿ’‹ FREE POSTAGE untuk pembelian RM200 dan ke atas
.
Minat warna yang mana tu? Jangan takot, beli kompom x mnyesal, memang kualiti superb! Whatsapp akak
๐Ÿ’˜Whatsapp - 0136289354
๐Ÿ’˜Telegram - 0132889354

Atau korang boleh pegi insta profile saya dan klik pada ayat www.wasap.my/60136289354 tu, boleh terus direct ke whatsapp saya!

#tudungexpressplain #tudungsarung #tudunginstant #tudungexpressdenim #tudungdenimmurah #tudungexpress #tudunginstantlabuh #tudunglabuh #tudunginstantdenim #tudunginstantmalaysia #tudunginstantmurah #tudungdenimmurah #tudunglycralabuh #tudungexpressmurah #shawlmurah #shawlmalaysia #shawlraya #tudungsarungmurah #instantshawldenim #shawlcantik #wafiycloset #myrcellamurah #tudungsarungplain #tudungsarungdoublelayer #tudungsarungchiffon #expresshijab #myrcella #bajukurungmurah #tudunginstantlycra #tudungsarungchiffonplain

0๐Ÿ’ฌ