#twinstalkvendorboutique

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

1πŸ’¬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

1πŸ’¬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

1πŸ’¬

Loading...

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai

0πŸ’¬

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai

0πŸ’¬

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai

0πŸ’¬

Loading...

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

1πŸ’¬

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

0πŸ’¬

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

0πŸ’¬

Loading...

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0πŸ’¬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0πŸ’¬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0πŸ’¬

Loading...

Walk in at Butik Twinstalk seksyen 9 Shah Alam
RM 10 sahajaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰ Black mask purifying peel-off mask
.
.
- menegangkan kulit wajah
- memudarkan bekas jerawat
- mengecilkan pori
- membuang sel kulit mati
.
.
Cara penggunaan
1. Bersihkan muka, dan keringkan
2. Sapukan BLACK MASK pada seluruh wajah (hindari dari kawasan mata,bawah mata 2-3cm, bulu mata dan kening)
3. Biarkan kering (23-30 minit)
4. Buka black mask dari bawah ke atas secara perlahan.
5. Bersihkn lebihan mask dengan pencuci muka sehingga bersih
6. Apply moisturizer until melumbabkan kulit wajah
7. Untuk kesan yang pantas guna kan 2kali seminggu
.
.
*peringatan
Hati-hati untuk kulit sensitif, di saran kan untuk memakai mask pada hidung,dahi dan dagu sahaja.
.
.
Harga
RM 10 sahaja
.
.
#blackmask #purifyingpeeloffmask #makeup #makeuptutorial #makeupartis #aloevera #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #butikvendor

1πŸ’¬

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose

0πŸ’¬

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai

0πŸ’¬

Loading...

Inaai inaai inaaaiiii !! 😍😍
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya .
πŸ–’inai celup (instant)
πŸ–’inai serbuk pure
πŸ–’inai tube
πŸ–’inai multicolor
.
shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai

0πŸ’¬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0πŸ’¬

Loading...

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0πŸ’¬

Set Combo Pengantin 😍
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda 🌷

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0πŸ’¬

Walk in Butik Twinstalk, seksyen 9 shah alam.
TUMERIC Scrub by Beauty Hacks

Khasiat Kunyit untuk Kecantikan Wajah dan Kulit .
πŸ‘ΈSejak beratus tahun yang lalu kunyit sudah banyak digunakan oleh orang Asia sebagai bahan rempah yang digunakan sebagai rempah untuk masakan dan juga sebagai bahan pengobatan secara herbal (tradisional). .
πŸ‘ΈKunyit telah banyak digunakan sebagai obat dari berbagai macam penyakit seperti penyakit alergi, bisul, muntaber dan penyakit-penyakit lainnya. .
πŸ‘ΈMenurut ccrc.farmasi.ugm.ac.id kunyit mengandung berbagai kandungan zat-zat diantaranya zat warna kurkuminoid adalah sebuah senyawa diarilheptanoid 3-4% yang terdiri dari dihidrokurkumin, curcumin, desmetokskurkumin dan bisdesmetokssikurkumin. .
πŸ‘ΈSelain itu kunyit mengandung minyak atsiri 2-5%, arabinosa, fruktosa, glukosa, pati, tanin, dammar, dan juga mineral (Sudarsono et.al, 1996) lain.

#thebeautyhacks #thebeautyhacksshahalam #maskermukakunyit #cantikalami #fattahfazura #twinstalkvendorboutique #seksyen9 #shahalam #bazaarmalaysia #onlineshopmurah #bazarpaknil

0πŸ’¬

Walk in Butik Twinstalk, seksyen 9 shah alam.
TUMERIC Scrub by Beauty Hacks

Khasiat Kunyit untuk Kecantikan Wajah dan Kulit .
πŸ‘ΈSejak beratus tahun yang lalu kunyit sudah banyak digunakan oleh orang Asia sebagai bahan rempah yang digunakan sebagai rempah untuk masakan dan juga sebagai bahan pengobatan secara herbal (tradisional). .
πŸ‘ΈKunyit telah banyak digunakan sebagai obat dari berbagai macam penyakit seperti penyakit alergi, bisul, muntaber dan penyakit-penyakit lainnya. .
πŸ‘ΈMenurut ccrc.farmasi.ugm.ac.id kunyit mengandung berbagai kandungan zat-zat diantaranya zat warna kurkuminoid adalah sebuah senyawa diarilheptanoid 3-4% yang terdiri dari dihidrokurkumin, curcumin, desmetokskurkumin dan bisdesmetokssikurkumin. .
πŸ‘ΈSelain itu kunyit mengandung minyak atsiri 2-5%, arabinosa, fruktosa, glukosa, pati, tanin, dammar, dan juga mineral (Sudarsono et.al, 1996) lain.

#thebeautyhacks #thebeautyhacksshahalam #maskermukakunyit #cantikalami #fattahfazura #twinstalkvendorboutique #seksyen9 #shahalam #bazaarmalaysia #onlineshopmurah #bazarpaknil

0πŸ’¬

Walk in Butik Twinstalk, seksyen 9 shah alam.
TUMERIC Scrub by Beauty Hacks

Khasiat Kunyit untuk Kecantikan Wajah dan Kulit .
πŸ‘ΈSejak beratus tahun yang lalu kunyit sudah banyak digunakan oleh orang Asia sebagai bahan rempah yang digunakan sebagai rempah untuk masakan dan juga sebagai bahan pengobatan secara herbal (tradisional). .
πŸ‘ΈKunyit telah banyak digunakan sebagai obat dari berbagai macam penyakit seperti penyakit alergi, bisul, muntaber dan penyakit-penyakit lainnya. .
πŸ‘ΈMenurut ccrc.farmasi.ugm.ac.id kunyit mengandung berbagai kandungan zat-zat diantaranya zat warna kurkuminoid adalah sebuah senyawa diarilheptanoid 3-4% yang terdiri dari dihidrokurkumin, curcumin, desmetokskurkumin dan bisdesmetokssikurkumin. .
πŸ‘ΈSelain itu kunyit mengandung minyak atsiri 2-5%, arabinosa, fruktosa, glukosa, pati, tanin, dammar, dan juga mineral (Sudarsono et.al, 1996) lain.

#thebeautyhacks #thebeautyhacksshahalam #maskermukakunyit #cantikalami #fattahfazura #twinstalkvendorboutique #seksyen9 #shahalam #bazaarmalaysia #onlineshopmurah #bazarpaknil

0πŸ’¬

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

0πŸ’¬

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

0πŸ’¬

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!😲 memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. βœ”οΈTak manis sangat !!
βœ”οΈMemang tak muak makan !!
βœ”οΈChewwy chewwy manjaa gituuuww
RM3 /4 pieces. πŸ“£πŸ“£ Restock 20 pieces lagi 😍

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs. jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

0πŸ’¬

Walk in at Butik Twinstalk
PROMOSI DOSE MATTE LIPSTIK
HANYA RM 10
.
.
High quality
Made in usa
long lasting,waterproof , water resistant
.
.
Promo price
Rm 10
.
.
#doseofcolor #dosemattelipstik #dose #makeup #makeupartis #makeuptutorial #makeupforlife #aloeveragel #represent2612 #twinstalkvendorboutique #lipstikdose

0πŸ’¬