#twinstalkvendorboutique

Walk in at Butik Twinstalk #twinstalkvendorboutique
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL !
.
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni !
.
Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan !
.
๐Ÿ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
๐Ÿ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab sebelum kehabisan stok.
.
#dexandra
#dexandraperfumes #bazarpaknil #halal #perfume24jam #shahalam #vendorbutik #vendorwantedshahalam #aeonshahalam #kahwinbajet

1๐Ÿ’ฌ

Walk in at Butik Twinstalk #twinstalkvendorboutique
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL !
.
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni !
.
Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan !
.
๐Ÿ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
๐Ÿ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab sebelum kehabisan stok.
.
#dexandra
#dexandraperfumes #bazarpaknil #halal #perfume24jam #shahalam #vendorbutik #vendorwantedshahalam #aeonshahalam #kahwinbajet

0๐Ÿ’ฌ

#Repost @twinstalkvendorboutique (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Harga *JUALAN* ๐ŸŒพSemua jenis Food Mask by Lush Garden 100% pure *(RM38.00)*
1.Oat & Rice
2.Oat & Rice+ Turmeric
3.Oat & Rice+ Arabian beans *(RM58.00)*
4.Oat & Rice + Honey&Almond ๐ŸŒพTrial Pack Food Mask By Lush Garden 100% Pure. *(RM2.50)*
1.Oat & Rice
2.Oat & Rice+ Turmeric
3.Oat & Rice+ Arabian beans *(RM3.50)*
4.Oat & Rice + Honey&Almond
==================== ๐Ÿ“ฎTidak termasuk kos postage.#lushgarden.zon3sabah
#lushgarden
#halalmask
#foodmask
#foodmaskshahalam
#lushgardenshahalam
#maskshahalam
#twinstalkvendorboutique

0๐Ÿ’ฌ

Set Combo Pengantin ๐Ÿ˜
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda ๐ŸŒท

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0๐Ÿ’ฌ

Shawl & Bawal yang boleh didapatkan die TWINsTALK VENDOR BOUTIQUE kami yang beroperasi di Seksyen 9, Shah Alam.
Postage diterima ๐Ÿ˜Š
Kedai dibuka dri 9.30 pagi smpai 6.30 ptg. .
.
#twinstalkvendorboutique #sayajual #tudung #muka #jerawat #putih #shahalam #bloomingbytsa #sayajualtudung #uitm #upm #seksyen7 #seksyen9 #shawl #bawal #instantshawl #murah #sayajualtudung #pucci #satinbawal #butikvendor #butikshahalam #neelofa #emmamaembongshawl #murah #sayajual

0๐Ÿ’ฌ

Inaai inaai inaaaiiii !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya

shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai

1๐Ÿ’ฌ

Inaai inaai inaaaiiii !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya

shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai

1๐Ÿ’ฌ

Kepada sesiapa yang stay di area shah alam tu boleh walk in ke @twinstalkvendorboutique untuk dapatkan bawal saudia, bawal pucci, bawal lamiz dan juga arabic shawl yeee๐Ÿ™†๐Ÿ˜.Butik ni terletak di belakang Concorde Hotel. Boleh tengok dan rasa sendiri material kain tudung tu macam mana dan pilih colour yang berkenan kat hati ๐Ÿ’–โค
#bawallamiz #arabicshawl #shawlarab #bawalsatin #shahalam #murah #satin #bawal #twinstalkvendorboutique #butikvendor #butikshahalam #2017 #shahalam #seksyen9 #selangor
#arabiccrushshawl #arabicshawl #arabuccrushlegend #tudungmurah #viraltudung #tashamanshahar #neelofahijab #hijabista #rayacollection2017

0๐Ÿ’ฌ

Walk in at Butik Twinstalk #twinstalkvendorboutique
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL !
.
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni !
.
Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan !
.
๐Ÿ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
๐Ÿ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab sebelum kehabisan stok.
.
#dexandra
#dexandraperfumes #bazarpaknil #halal #perfume24jam #shahalam #vendorbutik #vendorwantedshahalam #aeonshahalam #kahwinbajet

0๐Ÿ’ฌ

ARGANIA REVIEW by MUA @nursyafinazutagha ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ All In 1 โ—๏ธ 1 botol Argania Oil mempunyai banyak fungsi / kebaikan :- 1) Sebagai make up base 2) Boleh dicampurkan dengan foundation untuk dapatkan smooth texture ๐Ÿ’– 3) Meratakan, melembutkan dan melebatkan bulu kening 4) Pelembap bibir sebelum memakai lipstik. Bila sapu lipstik, bibir akan lebih glossy ๐Ÿ’‹ 5) Mengelakkan bibir kering, hitam dan kusam ๐Ÿ‘๐Ÿผ 6) Merawat penyakit kulit kering 7) Melembapkan kulit & kulit kepala 8) Menghilangkan jerawat & parut (kesan boleh dilihat dalam masa 2minggu) 9) Boleh digunakan seluruh badan,muka & kepala 10) Merawat tumit / tapak kaki yang merekah
1 Botol RM 50 โ—๏ธ
๐Ÿ“ฎ Postage RM 8 (SM) ; RM 12 (SS)

PROMOTION ๐Ÿ“ฃ
Buy 2 Bottle Argania Oil 30ml get 1 FREE Mini Argania 3ml ๐Ÿ“ฑWhatsapp 019 3390 372 ๐Ÿš— COD Shah Alam/Klang/Subang

#arganiawonderoil
#arganiahq
#arganiaoilshahalam
#arganiaoilklang
#arganiaoilsubang
#agentarganiashahalam
#sayapakaisayajual
#twinstalkvendorboutique
#kedaiminisaya
#organicproduct
#naturalbeauty
#jomcantik
#bazarpaknil
#barangbaekk

0๐Ÿ’ฌ

All In 1 โ—๏ธ 1 botol Argania Oil mempunyai banyak fungsi / kebaikan :- 1) Sebagai make up base 2) Boleh dicampurkan dengan foundation untuk dapatkan smooth texture ๐Ÿ’– 3) Meratakan, melembutkan dan melebatkan bulu kening 4) Pelembap bibir sebelum memakai lipstik. Bila sapu lipstik, bibir akan lebih glossy ๐Ÿ’‹ 5) Mengelakkan bibir kering, hitam dan kusam ๐Ÿ‘๐Ÿผ 6) Merawat penyakit kulit kering 7) Melembapkan kulit & kulit kepala 8) Menghilangkan jerawat & parut (kesan boleh dilihat dalam masa 2minggu) 9) Boleh digunakan seluruh badan,muka & kepala 10) Merawat tumit / tapak kaki yang merekah ๐Ÿ’ฐ1 Botol RM 50, 2 Botol RM 100, 3 Botol RM 140
๐Ÿ“ฎ Postage RM 8 (SM) ; RM 12 (SS)

PROMOTION ๐Ÿ“ฃ
Buy 2 or 3 Bottle Argania Oil 30ml get 1 FREE Mini Argania 3ml ๐Ÿ“ฑWhatsapp 019 3390 372 ๐Ÿš— COD Shah Alam/Klang/Subang

#arganiawonderoil
#arganiahq
#arganiaoilshahalam
#arganiaoilklang
#arganiaoilsubang
#agentarganiashahalam
#sayapakaisayajual
#twinstalkvendorboutique
#kedaiminisaya
#organicproduct
#naturalbeauty
#jomcantik
#bazarpaknil
#barangbaekk

0๐Ÿ’ฌ

All In 1 โ—๏ธ 1 botol Argania Oil mempunyai banyak fungsi / kebaikan :- 1) Sebagai make up base 2) Boleh dicampurkan dengan foundation untuk dapatkan smooth texture ๐Ÿ’– 3) Meratakan, melembutkan dan melebatkan bulu kening 4) Pelembap bibir sebelum memakai lipstik. Bila sapu lipstik, bibir akan lebih glossy ๐Ÿ’‹ 5) Mengelakkan bibir kering, hitam dan kusam ๐Ÿ‘๐Ÿผ 6) Merawat penyakit kulit kering 7) Melembapkan kulit & kulit kepala 8) Menghilangkan jerawat & parut (kesan boleh dilihat dalam masa 2minggu) 9) Boleh digunakan seluruh badan,muka & kepala 10) Merawat tumit / tapak kaki yang merekah
1 Botol RM 50 โ—๏ธ
๐Ÿ“ฎ Postage RM 8 (SM) ; RM 12 (SS)

PROMOTION ๐Ÿ“ฃ
Buy 2 Bottle Argania Oil 30ml get 1 FREE Mini Argania 3ml ๐Ÿ“ฑWhatsapp 019 3390 372 ๐Ÿš— COD Shah Alam/Klang/Subang

#arganiawonderoil
#arganiahq
#arganiaoilshahalam
#arganiaoilklang
#arganiaoilsubang
#agentarganiashahalam
#sayapakaisayajual
#twinstalkvendorboutique
#kedaiminisaya
#organicproduct
#naturalbeauty
#jomcantik
#bazarpaknil
#barangbaekk

0๐Ÿ’ฌ

Shawl & Bawal yang boleh didapatkan die TWINsTALK VENDOR BOUTIQUE kami yang beroperasi di Seksyen 9, Shah Alam.
Postage diterima ๐Ÿ˜Š
Kedai dibuka dri 9.30 pagi smpai 6.30 ptg. .
.
#twinstalkvendorboutique #sayajual #tudung #muka #jerawat #putih #shahalam #bloomingbytsa #sayajualtudung #uitm #upm #seksyen7 #seksyen9 #shawl #bawal #instantshawl #murah #sayajualtudung #pucci #satinbawal #butikvendor #butikshahalam #neelofa #emmamaembongshawl #murah #sayajual

2๐Ÿ’ฌ

Admin nak habaq ni !!
Restock isnin seminggu dah habis dah !!๐Ÿ˜ฒ memang #kekbateksedapberhantu . Penangan hebat tak terkata. โœ”Tak manis sangat !!
โœ”Memang tak muak makan !!
โœ”Chewwy chewwy manjaa gituuuww

Restock 20 pieces lagi ๐Ÿ˜

KEK BATEK LAKU KERAS!

Pergh penangan dia memang kena betul dengan tagline diorang "Sedap berhantu!" Lagi satu admin nak inform..diorang ni ada pack lain selain mini pack..RM18 24pcs dengan RM50 84pcs..jadi kalau korang dah jatuh cinta dengan rasa kek batek ni boleh order dengan kami untuk saiz medium atau saiz besar..lepastu boleh self pick up di kedai kami

JOM TRY KEK BATEK SEDAP BERHANTU!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #twinstalkvendorboutique #butikshahalam #shahalam #jalanjalancarimakan #seksyen9 #jjcm #foodvendorshahalam

0๐Ÿ’ฌ

#Repost @twinstalkvendorboutique (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
Woaaa woaaa
Ramai dah vendor restock nih
Wondercheese ni memang admin tk yah ckp la.
Mmg #lakukeras
.
Sedap dia mashaa allah memang nak makan tak berhenti !!! MEMANG JILAAT JARII TAK TIPU
.
๐Ÿ˜Cheese melekat2 di jari jemari iolss
๐Ÿ˜Tak Muak Langsung!
๐Ÿ˜Pedas2 manja gitu !
๐Ÿ˜Cheese melimpah
๐Ÿ˜Rangup .
Life is too short to eat bad food ๐Ÿค—
.
Dah rasa wondercheese? Mai sini rasa dl sebalang dua, confirm nak repeat order, silap2 xnak kongsi dgn org lain ๐Ÿ™Š
.
Kerepek keju yg rangup bercheese dgn rasa pedas2 manja..
.
Dapatkan di butik Twinstalk dgn harga:
.
Balang kecil: RM 18
Balang besar: RM 25
.
Nak join jd agent @wonderfoodbyhmj pun boleh. Benda sedap & digemari ramai ๐Ÿ’ƒ

#wondercheeseshahalam #wondercheesebyhmj #wondercheese #wondercheeselover #wondercheeseselangor #wondercheesesedap #lakukeras #wonderfood #twinstalkvendorboutique #twinstalkboutiquevendor #butikvendor #butikshahalam #seksyen9

3๐Ÿ’ฌ

BELI KEK FREE COFFEE!! Sempena 1st year anniversary kek batek warisan diorang buat promosi kaw2 lah!

48 pcs dengan harga RM34 & FREE Coffee!!Jimat RM2 pulak tu..lebih dari berbaloi-baloi tau!

Last day promo 30hb ni..jangan lepaskan peluang time promo!

#kekbatik #kekbatiksedap #kekbirthday #kekbangi #kekbuahkukus #kekbajet #kekbuah #kek #keklapissarawak #kekcoklatmoist #kekhantaran #kekkahwin #kekbuahasli #keksedap #kekharijadi #kekmurah #kekcoklat #kektunang #keklapis #kekputrajaya #kekviral #kekbateksedapberhantu #kekbatekwarisan #kekbatikwarisanshahalam #twinstalkvendorboutique #vendorwantedshahalam #foodvendorshahalam #shahalam #bazarpaknil #bazaronline

1๐Ÿ’ฌ

STOCK UP!!!
Bawal Chiffon Butterfly ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
New arrival uolss
โคMulticolor
โคChiffon
โคBawal
โคMudah dibentuk

RM28/piece
RM48/2 pieces.

Walk in Butik Twinstalk.
Isnin - Jumaat 9.30 pagi - 6.30 petang
Sabtu 8.30 pagi - 1.00 petang

#butikvendor #shahalam #bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalchiffonplain #bawalchiffonbutterfly #twinstalkvendorboutique #vendorwantedshahalam #vendorbutik #foodvendorshahalam

0๐Ÿ’ฌ

Set Combo Pengantin ๐Ÿ˜
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda ๐ŸŒท

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

1๐Ÿ’ฌ

Set Combo Pengantin ๐Ÿ˜
By Annies Perfume

Percuma Gel Mandian by

#anniesperfume #inspiredperfume
Pelbagai inspired perfume !!
Ingin berbau mahal dgn harga bajet?
Nin diaaa!! Khas untuk anda ๐ŸŒท

#setcombokeluarga #kahwin #setpengantin #setbajet #murah #minyakwangi #shahalam #seksyen9 #twinstalkvendorboutique #berbaloi #halal #selamat #wangi #megasalemalaysia #rcw #bujibu #neelofa #perfumemurahmalaysia #perfumemurah

0๐Ÿ’ฌ

Ni admin nk habaq mai lagii, admin try satu bekas, memang Merah Menyala Sungguh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sebekas RM3 ja

Inaai inaai inaaaiiii !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya

shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #kekpengantin #pengantin #inaimerah #inaibyzmehenna #lakukeras #butikvendor #butikshahalam #seksyen9

0๐Ÿ’ฌ

Ni admin nk habaq mai lagii, admin try satu bekas, memang Merah Menyala Sungguh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Sebekas RM3 ja

Inaai inaai inaaaiiii !! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
Pelbagai warna
Murah
Pekat warnanya

shah alam
Klang ( bukit raja, batu belah)
setia alam

Butik Twinstalk, Seksyen 9, Shah Alam.

#inaicelup
#inaibyzmehenna
#inaipengantin
#inaimurah #butik #twinstalkvendorboutique #shahalam #inaipengantin #inai #kekpengantin #pengantin #inaimerah #inaibyzmehenna #lakukeras #butikvendor #butikshahalam #seksyen9

0๐Ÿ’ฌ

All In 1 โ—๏ธ 1 botol Argania Oil mempunyai banyak fungsi / kebaikan :- 1) Sebagai make up base 2) Boleh dicampurkan dengan foundation untuk dapatkan smooth texture ๐Ÿ’– 3) Meratakan, melembutkan dan melebatkan bulu kening 4) Pelembap bibir sebelum memakai lipstik. Bila sapu lipstik, bibir akan lebih glossy ๐Ÿ’‹ 5) Mengelakkan bibir kering, hitam dan kusam ๐Ÿ‘๐Ÿผ 6) Merawat penyakit kulit kering 7) Melembapkan kulit & kulit kepala 8) Menghilangkan jerawat & parut (kesan boleh dilihat dalam masa 2minggu) 9) Boleh digunakan seluruh badan,muka & kepala 10) Merawat tumit / tapak kaki yang merekah
1 Botol RM 50 โ—๏ธ
๐Ÿ“ฎ Postage RM 8 (SM) ; RM 12 (SS)

PROMOTION ๐Ÿ“ฃ
Buy 2 Bottle Argania Oil 30ml get 1 FREE Mini Argania 3ml ๐Ÿ“ฑWhatsapp 019 3390 372 ๐Ÿš— COD Shah Alam/Klang/Subang

#arganiawonderoil
#arganiahq
#arganiaoilshahalam
#arganiaoilklang
#arganiaoilsubang
#agentarganiashahalam
#sayapakaisayajual
#twinstalkvendorboutique
#kedaiminisaya
#organicproduct
#naturalbeauty
#jomcantik
#bazarpaknil
#barangbaekk

0๐Ÿ’ฌ

Kepada sesiapa yang stay di area shah alam tu boleh walk in ke @twinstalkvendorboutique untuk dapatkan bawal saudia, bawal pucci, bawal lamiz dan juga arabic shawl yeee๐Ÿ™†๐Ÿ˜.Butik ni terletak di belakang Concorde Hotel. Boleh tengok dan rasa sendiri material kain tudung tu macam mana dan pilih colour yang berkenan kat hati ๐Ÿ’–โค
#bawallamiz #arabicshawl #shawlarab #bawalsatin #shahalam #murah #satin #bawal #twinstalkvendorboutique #butikvendor #butikshahalam #2017 #shahalam #seksyen9 #selangor
#arabiccrushshawl #arabicshawl #arabuccrushlegend #tudungmurah #viraltudung #tashamanshahar #neelofahijab #hijabista #rayacollection2017

0๐Ÿ’ฌ

Harga *JUALAN* ๐ŸŒพSemua jenis Food Mask by Lush Garden 100% pure *(RM38.00)*
1.Oat & Rice
2.Oat & Rice+ Turmeric
3.Oat & Rice+ Arabian beans *(RM58.00)*
4.Oat & Rice + Honey&Almond ๐ŸŒพTrial Pack Food Mask By Lush Garden 100% Pure. *(RM2.50)*
1.Oat & Rice
2.Oat & Rice+ Turmeric
3.Oat & Rice+ Arabian beans *(RM3.50)*
4.Oat & Rice + Honey&Almond
==================== ๐Ÿ“ฎTidak termasuk kos postage.#lushgarden.zon3sabah
#lushgarden
#halalmask
#foodmask
#foodmaskshahalam
#lushgardenshahalam
#maskshahalam
#twinstalkvendorboutique

0๐Ÿ’ฌ

Harga *JUALAN* ๐ŸŒพSemua jenis Food Mask by Lush Garden 100% pure *(RM38.00)*
1.Oat & Rice
2.Oat & Rice+ Turmeric
3.Oat & Rice+ Arabian beans *(RM58.00)*
4.Oat & Rice + Honey&Almond ๐ŸŒพTrial Pack Food Mask By Lush Garden 100% Pure. *(RM2.50)*
1.Oat & Rice
2.Oat & Rice+ Turmeric
3.Oat & Rice+ Arabian beans *(RM3.50)*
4.Oat & Rice + Honey&Almond
==================== ๐Ÿ“ฎTidak termasuk kos postage.#lushgarden.zon3sabah
#lushgarden
#halalmask
#foodmask
#foodmaskshahalam
#lushgardenshahalam
#maskshahalam
#twinstalkvendorboutique

0๐Ÿ’ฌ

All In 1 โ— 1 botol Argania Oil mempunyai banyak fungsi / kebaikan :- 1) Sebagai make up base 2) Boleh dicampurkan dengan foundation untuk dapatkan smooth texture ๐Ÿ’– 3) Meratakan, melembutkan dan melebatkan bulu kening 4) Pelembap bibir sebelum memakai lipstik. Bila sapu lipstik, bibir akan lebih glossy ๐Ÿ’‹ 5) Mengelakkan bibir kering, hitam dan kusam ๐Ÿ‘๐Ÿผ 6) Merawat penyakit kulit kering 7) Melembapkan kulit & kulit kepala 8) Menghilangkan jerawat & parut (kesan boleh dilihat dalam masa 2minggu) 9) Boleh digunakan seluruh badan,muka & kepala 10) Merawat tumit / tapak kaki yang merekah
1 Botol RM 50 โ—
๐Ÿ“ฎ Postage RM 7 (SM) , RM 11 (SS) ๐Ÿš—COD Shah Alam/Klang/Subang

#arganiawonderoil
#arganiahq
#arganiaoilshahalam
#arganiaoilklang
#arganiaoilsubang
#sayapakaisayajual
#twinstalkvendorboutique
#kedaiminisaya
#organicproduct
#naturalbeauty
#jomcantik
#bazarpaknil
#barangbaekk
#butik
#butikshahalam
#twinstalkboutiquevendor
#vendorwanted

0๐Ÿ’ฌ

Dexandra restock !!! ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ
Walk in at Butik Twinstalk #twinstalkvendorboutique
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL !
.
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni !
.
Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan !
.
๐Ÿ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
๐Ÿ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab sebelum kehabisan stok.
.
#dexandra
#dexandraperfumes

0๐Ÿ’ฌ

All In 1 โ—๏ธ 1 botol Argania Oil mempunyai banyak fungsi / kebaikan :- 1) Sebagai make up base 2) Boleh dicampurkan dengan foundation untuk dapatkan smooth texture ๐Ÿ’– 3) Meratakan, melembutkan dan melebatkan bulu kening 4) Pelembap bibir sebelum memakai lipstik. Bila sapu lipstik, bibir akan lebih glossy ๐Ÿ’‹ 5) Mengelakkan bibir kering, hitam dan kusam ๐Ÿ‘๐Ÿผ 6) Merawat penyakit kulit kering 7) Melembapkan kulit & kulit kepala 8) Menghilangkan jerawat & parut (kesan boleh dilihat dalam masa 2minggu) 9) Boleh digunakan seluruh badan,muka & kepala 10) Merawat tumit / tapak kaki yang merekah
1 Botol RM 50 โ—๏ธ
๐Ÿ“ฎ Postage RM 8 (SM) ; RM 12 (SS)

PROMOTION ๐Ÿ“ฃ
Buy 2 Bottle Argania Oil 30ml get 1 FREE Mini Argania 3ml ๐Ÿ“ฑWhatsapp 019 3390 372 ๐Ÿš— COD Shah Alam/Klang/Subang

#arganiawonderoil
#arganiahq
#arganiaoilshahalam
#arganiaoilklang
#arganiaoilsubang
#agentarganiashahalam
#sayapakaisayajual
#twinstalkvendorboutique
#kedaiminisaya
#organicproduct
#naturalbeauty
#jomcantik
#bazarpaknil
#barangbaekk

0๐Ÿ’ฌ

Walk in at Butik Twinstalk #twinstalkvendorboutique
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL !
.
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni !
.
Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan !
.
๐Ÿ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
๐Ÿ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab sebelum kehabisan stok.
.
#dexandra
#dexandraperfumes

0๐Ÿ’ฌ

Walk in at Butik Twinstalk #twinstalkvendorboutique
[ SALES AKAK TERKEJUT ] - ADA 37 PILIHAN WANGIAN UTK DICUCI HABIS DGN HARGA YG X MASUK AKAL !
.
Kali pertama dalam sejarah, De'Xandra buat SALES macam nie . Bukan jimat sikit tapi jimat GILER2 tau . Sebab apa, lepasni ada yang kita akan stop production, so kalau tak grab sekarang memg takdela lepasni !
.
Tgok sini LIST yg SALES, kot2 ada FEVRET uols, bolela cuci habis kan !
.
๐Ÿ‘‰ For Men
.
Dark Sandalwood
Armani code
Abir
Black xs
Emblem
Aigner blue
Dexandra men
Le male
Ysl
Creed irish tweed
The one men
A men
.
๐Ÿ‘‰ For Women
.
Petite cherrie
Katty perry
Jo malone pear
Ma vie
Fleur Romance
Jo malone orange
Marry me
Vip women
Bond
Midnight rose
My burberry
Peony
Creed love in white
Issey miyake
Eros women
Body edp
Dexandra her
Signorina
Angel
The one
Narciso pink
Love story
Modern muse
Narciso her
Untold
.
Amacam ade ke yang korang punya FAVOURITE ? Kalau ada cecepat la grab sebelum kehabisan stok.
.
#dexandra
#dexandraperfumes

1๐Ÿ’ฌ