#vendormalaysia

#Paidreview
.
.
.
Alhamdulillah ,. Pendapatan sebulan cecah RM10,000 .. Mcm tuh sje dpat duit dgn jutawan app nie shj kjap2 duit asyukkk .. dulu sy tak pernah terbayang bahawa ada applikasi duit pintar dgn handphone shj

Aplikasi jutawan ini tiada di dalam appstore or google play or playstore

More information lgi⬇️

@rahsia_buat_duit_
@rahsia_buat_duit_ 📲017-3014008
📲017-3014008

Apa2 sebarang pertanyaan , boleh wassap no tuh .. DM tak di layan
.
. (26/40)
.
.
.
#sayajual #paidreview #paidreviewmurah #reviewmyig #reviewmurah #pakejmurah #pakejreview #igshoppers #igbiz #promoteigshop #lokalah #malaysianonline #paidreview #onlinemalaysia #promoteigmurah #swapreviewmalaysia #swapreviewfree #shahalam #promosimerdeka #festivalbelia2015 #festivalshahalam #vendormalaysia #newigshop #bajuraya #bisnessonline #reviewig #reviewtermurah #iklanberbayar #iklanmurah

0💬

Maroon parfum by @schaalyahya has a beautiful feminine with a combination of floral powder notes, some hints of peony and freesia.
It can also be applied while having wudu'.
Ideal for work or a night out as it has an innocent yet sexy charm about it.
"Nothing else"

EDP 30ML

PRICE : RM55
VENDOR : @perfumebyme_kualalumpur

KINDLY WHATAPPS 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

COD/POS

WALK IN:
22B 2nd Floor
Jalan Plumbum Q7/Q
Seksyen 7
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
(atas Imaan Boutique)

#sayajual #unisel #uitmshahalam #onlinestore #onlineshopping #butikvendormalaysia #shahalam #perfume #minyakwangi #maroonbyscha #schaalyahya #schaxawal
#maleqaboutique #butikvendor #vendor #vendorboutique #bisnesonline #bazaarpaknil #sayajual #onlineboutique #visitmyig #shahalam #instaniagamalaysia #igshop #igshopping #kedaionline #vendormalaysia #instashop #instaniaga #bazaarmalaysia #igshopmalaysia #instashopmalaysia

0💬

Loading...

FYN PROFESSIONAL set inclusive All in one radiance enhancing cream, radiance enhancing cleanser, microfiber towel
.
.
All in one radiance enhancing cream as moisturizer, primer, day cream and night cream. Helps to brighten your skin, moisturize and also work as sunblock.
.
All in one radiance enhancing cleanser
Helps to brighten ur skin, tanggalkan makeup yang nipis dan membersihkan kotoran dan sebum berlebihan di muka.
.
.
Microfibre towel as Tuala muka anda, boleh tanggalkan makeup dgn Hanya meletakkan sedikit air di tuala.
.
Jom dapatkan sekarang dengan harga Promosi 💕
Whatsapp 0175866485.
#fynprofessional #skincaremalaysia #cleanser #cleansermalaysia #kosmetikmalaysia #luluskkm #microfibretowel #skincare #malaysia #kualakangsar #perak #fynprofessionalperak #fynprofessionalkualakangsar #fynprofessionalmalaysia #fynprofessionalipoh #ipoh #manjung #kualalumpur #johor #pahang #kuantan #terengganu #vendormalaysia #vendorkualakangsar #kuisas #boosterwhitening #scrubcoffee #bazaarpaknil

0💬

FYN PROFESSIONAL set inclusive All in one radiance enhancing cream, radiance enhancing cleanser, microfiber towel
.
.
All in one radiance enhancing cream as moisturizer, primer, day cream and night cream. Helps to brighten your skin, moisturize and also work as sunblock.
.
All in one radiance enhancing cleanser
Helps to brighten ur skin, tanggalkan makeup yang nipis dan membersihkan kotoran dan sebum berlebihan di muka.
.
.
Microfibre towel as Tuala muka anda, boleh tanggalkan makeup dgn Hanya meletakkan sedikit air di tuala.
.
Jom dapatkan sekarang dengan harga Promosi 💕
Whatsapp 0175866485.
#fynprofessional #skincaremalaysia #cleanser #cleansermalaysia #kosmetikmalaysia #luluskkm #microfibretowel #skincare #malaysia #kualakangsar #perak #fynprofessionalperak #fynprofessionalkualakangsar #fynprofessionalmalaysia #fynprofessionalipoh #ipoh #manjung #kualalumpur #johor #pahang #kuantan #terengganu #vendormalaysia #vendorkualakangsar #kuisas #boosterwhitening #scrubcoffee #bazaarpaknil

0💬

FYN PROFESSIONAL set inclusive All in one radiance enhancing cream, radiance enhancing cleanser, microfiber towel
.
.
All in one radiance enhancing cream as moisturizer, primer, day cream and night cream. Helps to brighten your skin, moisturize and also work as sunblock.
.
All in one radiance enhancing cleanser
Helps to brighten ur skin, tanggalkan makeup yang nipis dan membersihkan kotoran dan sebum berlebihan di muka.
.
.
Microfibre towel as Tuala muka anda, boleh tanggalkan makeup dgn Hanya meletakkan sedikit air di tuala.
.
Jom dapatkan sekarang dengan harga Promosi 💕
Whatsapp 0175866485.
#fynprofessional #skincaremalaysia #cleanser #cleansermalaysia #kosmetikmalaysia #luluskkm #microfibretowel #skincare #malaysia #kualakangsar #perak #fynprofessionalperak #fynprofessionalkualakangsar #fynprofessionalmalaysia #fynprofessionalipoh #ipoh #manjung #kualalumpur #johor #pahang #kuantan #terengganu #vendormalaysia #vendorkualakangsar #kuisas #boosterwhitening #scrubcoffee #bazaarpaknil

0💬

Loading...

🌸NEW COLLECTION 🌸
.
Bell Top .
price top : RM 45 exclude postage
Postage SM : RM 8
Postage SS : RM 11

Measurement:
.
Armhole | 15"
Bust | 38"
Panjang baju 53cm
.
Material : soft crepe .
#blousemurah#bajucantik #ootdmalaysia #ootdmurah #igjualbaju #sellerhandbag #sellerbaju #igsellermalaysia #vendormalaysia #bazaarpaknil #topmurah #topcantik #blousecantik #blousemurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #palazocantik #palazomurah

0💬

Antara barang yang terdapat di butik vendor kami. Hari ni buka ye. Butik buka pukul 10 pagi sehingga 6.30 petang. (Butik buka setiap hari kecuali hari rabu sahaja kami tutup)
Whatsapp 0145062560 jika nk order online

Landmark butik:
Kedai 2 tingkat yang terletak di tengah-tengah antara RED ONE dan KEDAI MAKAN jalan yakubiah. Berdekatan balai islam, masuk ikut lorong pasaraya Salamku
Tak jumpa?
Waze atau maps jer shyra jyha enterprise

Still tak jumpa lagi? Whatsapp jeerr terus ke 0145062560

Waktu operasi: 10 pagi - 6.30 petang

Nak jadi vendor? Boleh whatsapp ke 0145062560

#vendorkb #vendorbutik #butikvendor #vendorwanted #vendorkotabharu #vendorkb #vendorkelantan #vendordiperlukan #vendorbutik #vendormalaysia #vendorneeded #kelantan #kotabharu #kbvendor #butikvendorkb #sayajual #visitmyig #kelatebiz #malaysia #boutiquecafe #uitmkb #ptplkb #umkpc #umkpengkalanchepa #umkkampuskota #husm #usm #kptmkb #kbmall #kelantanese

0💬

Antara barang yang terdapat di butik vendor kami. Hari ni buka ye. Butik buka pukul 10 pagi sehingga 6.30 petang. (Butik buka setiap hari kecuali hari rabu sahaja kami tutup)
Whatsapp 0145062560 jika nk order online

Landmark butik:
Kedai 2 tingkat yang terletak di tengah-tengah antara RED ONE dan KEDAI MAKAN jalan yakubiah. Berdekatan balai islam, masuk ikut lorong pasaraya Salamku
Tak jumpa?
Waze atau maps jer shyra jyha enterprise

Still tak jumpa lagi? Whatsapp jeerr terus ke 0145062560

Waktu operasi: 10 pagi - 6.30 petang

Nak jadi vendor? Boleh whatsapp ke 0145062560

#vendorkb #vendorbutik #butikvendor #vendorwanted #vendorkotabharu #vendorkb #vendorkelantan #vendordiperlukan #vendorbutik #vendormalaysia #vendorneeded #kelantan #kotabharu #kbvendor #butikvendorkb #sayajual #visitmyig #kelatebiz #malaysia #boutiquecafe #uitmkb #ptplkb #umkpc #umkpengkalanchepa #umkkampuskota #husm #usm #kptmkb #kbmall #kelantanese

0💬

Loading...

Antara barang yang terdapat di butik vendor kami. Hari ni buka ye. Butik buka pukul 10 pagi sehingga 6.30 petang. (Butik buka setiap hari kecuali hari rabu sahaja kami tutup)
Whatsapp 0145062560 jika nk order online

Landmark butik:
Kedai 2 tingkat yang terletak di tengah-tengah antara RED ONE dan KEDAI MAKAN jalan yakubiah. Berdekatan balai islam, masuk ikut lorong pasaraya Salamku
Tak jumpa?
Waze atau maps jer shyra jyha enterprise

Still tak jumpa lagi? Whatsapp jeerr terus ke 0145062560

Waktu operasi: 10 pagi - 6.30 petang

Nak jadi vendor? Boleh whatsapp ke 0145062560

#vendorkb #vendorbutik #butikvendor #vendorwanted #vendorkotabharu #vendorkb #vendorkelantan #vendordiperlukan #vendorbutik #vendormalaysia #vendorneeded #kelantan #kotabharu #kbvendor #butikvendorkb #sayajual #visitmyig #kelatebiz #malaysia #boutiquecafe #uitmkb #ptplkb #umkpc #umkpengkalanchepa #umkkampuskota #husm #usm #kptmkb #kbmall #kelantanese

0💬

EMBROIDERED TOP 1.0

Material : Cotton
Size : Free Size fit S until L

Price : RM45
exc pos
Postage 👇🏼 1pcs-3pcs : RM7
4pcs-6pcs : RM12

SS add RM3

Measurement 👇🏼
bahu - 16"
dada - 34"-36"
labuh lengan - 18.5"
labuh top - 21"
lilit lengan - 9.5" ✅Boleh diikat mengikut keselesaan
✅Design trendy dan rare
✅Patches tak mudah tanggal ✅Harga terbaik dari ladang#bajucantik #ootdmalaysia #ootdmurah #igjualbaju #sellerhandbag #sellerbaju #igsellermalaysia #vendormalaysia #bazaarpaknil #topmurah #topcantik #blousecantik #blousemurah #bajukurungmurah #bajukurungcantik #palazocantik #palazomurah #dressmuslim #begcantik #begmurah #trustedseller #instagood #picoftheday #vsco ##seluar #baragmurah

1💬

.
🌷 Handbag Bucket
🌷 RM 50 (NP : RM 60)
🌷 BLACK only
.
#yearendsaleblossom2017
.
🏃🏻WALK IN :
🏠Grd Floor PT 1221,Jln Bendahara 1/36,Tmn Bendahara,Jln Pgkln Chepa,16100,Kota Bharu,Kelantan
👉🏻Berhadapan McD Pgkln Chepa, UMK, bersebelahan Celcom & Kedai Cermin Mata True View Optical.
.
📮ONLINE PURCHASE :
📢 📢Whatsapp/ SMS 011-4022 0660
(Postage RM 8/sm, RM 11/ss)
🌸🎈Thank You #blossomdarlings 🌸🎈
.
#vendorkb #vendorkelantan #vendorkotabharu #butikvendor #vendormalaysia #tamanbendahara #pengkalanchepa #umkpc #kelantan #kelate #kbvendor #kotabharu #butikvendorkb #malaysia ##visitmyig #sayajual #ptplkb #kelatebiz #blossomboutiquecafe #kubangkerian #ktd #usm #umkkampuskota #umkpengkalanchepa #ipgkkb

0💬

Loading...

Jangan lupa Acara Kemuncak Sambutan Ambang Tahun Baru 2018 akan diadakan di Bulatan AmanJaya Meru, Ipoh pada 31 Dec 2017.. Selamat Menyambut Tahun Baru 2018
Tapak Niaga.?? Ada.... Call No kat poster.. #newyear2018 #malamtahunbaru2018
#acarakemuncak #iksmalaysia #pknp #karnivalhalalmalaysia #promosiprodukiks #malaysiavendor #vendormalaysia #tapakniaga #tahunbaru2018

0💬

.
🌷 Handbag Bucket
🌷 RM 50 (NP : RM 60)
🌷 BLACK only
.
#yearendsaleblossom2017
.
🏃🏻WALK IN :
🏠Grd Floor PT 1221,Jln Bendahara 1/36,Tmn Bendahara,Jln Pgkln Chepa,16100,Kota Bharu,Kelantan
👉🏻Berhadapan McD Pgkln Chepa, UMK, bersebelahan Celcom & Kedai Cermin Mata True View Optical.
.
📮ONLINE PURCHASE :
📢 📢Whatsapp/ SMS 011-4022 0660
(Postage RM 8/sm, RM 11/ss)
🌸🎈Thank You #blossomdarlings 🌸🎈
.
#vendorkb #vendorkelantan #vendorkotabharu #butikvendor #vendormalaysia #tamanbendahara #pengkalanchepa #umkpc #kelantan #kelate #kbvendor #kotabharu #butikvendorkb #malaysia ##visitmyig #sayajual #ptplkb #kelatebiz #blossomboutiquecafe #kubangkerian #ktd #usm #umkkampuskota #umkpengkalanchepa #ipgkkb

0💬

.
🌷 Handbag Bucket
🌷 RM 50 (NP : RM 60)
🌷 BLACK only
.
#yearendsaleblossom2017
.
🏃🏻WALK IN :
🏠Grd Floor PT 1221,Jln Bendahara 1/36,Tmn Bendahara,Jln Pgkln Chepa,16100,Kota Bharu,Kelantan
👉🏻Berhadapan McD Pgkln Chepa, UMK, bersebelahan Celcom & Kedai Cermin Mata True View Optical.
.
📮ONLINE PURCHASE :
📢 📢Whatsapp/ SMS 011-4022 0660
(Postage RM 8/sm, RM 11/ss)
🌸🎈Thank You #blossomdarlings 🌸🎈
.
#vendorkb #vendorkelantan #vendorkotabharu #butikvendor #vendormalaysia #tamanbendahara #pengkalanchepa #umkpc #kelantan #kelate #kbvendor #kotabharu #butikvendorkb #malaysia ##visitmyig #sayajual #ptplkb #kelatebiz #blossomboutiquecafe #kubangkerian #ktd #usm #umkkampuskota #umkpengkalanchepa #ipgkkb

0💬

Loading...

.
🎀 Long Champ Inspired
🎀 Size M - RM 40 (NP : RM 45)
🎀 Size L - RM 45 (NP : RM 50)
✅ Colour : Red / Purple / Turqouise
.
🏃🏻WALK IN :
🏠Grd Floor PT 1221,Jln Bendahara 1/36,Tmn Bendahara,Jln Pgkln Chepa,16100,Kota Bharu,Kelantan
👉🏻Berhadapan McD Pgkln Chepa, UMK, bersebelahan Celcom & Kedai Cermin Mata True View Optical.
.
📮ONLINE PURCHASE :
📢 📢Whatsapp/ SMS 011-4022 0660
(Postage RM 8/sm, RM 11/ss)
🌸🎈Thank You #blossomdarlings 🌸🎈
.
#vendorkb #vendorkelantan #vendorkotabharu #butikvendor #vendormalaysia #tamanbendahara #pengkalanchepa #umkpc #kelantan #kelate #kbvendor #kotabharu #butikvendorkb #malaysia ##visitmyig #sayajual #ptplkb #kelatebiz #blossomboutiquecafe #kubangkerian #ktd #usm #umkkampuskota #umkpengkalanchepa #ipgkkb

0💬

VENDOR 😍😍
SHAH ALAM .
.
Bole dapatkan #GaiaSignature dengan Walk in terus ke @vendorsventure
.
E-9-G Jln Serai Wangi M16/m
Alam Avenue 2 Sek 16
Shah Alam
🌸oposite JPJ pdg jawa
🌸masuk lorong Restoran Pelita
.
Waktu Operasi 👇
.
❣️11.00 pagi - 7.00 mlm
.

Follow Ig @vendorsventure
⏩Online order contact #0122642135
.
.
#vendorsventure #alamavenue #gaiasignature #qmhanggunbeauty #belleza#alamavenue2 #shahalam #salekawkaw #linentops #tops #bangisentral #bangi #shahalamresident #vendorneeded #vendorwanted #vendorconcept #vendorboutique #vendormalaysia #vendorshahalam #vendorboutiqueconcept #vendorconceptboutique #bokita #keknis #ctdk #naelofar #tops #blouse #vendorshahalam

0💬

Hurry ladies! Get your Kesooma today!
✨✨Y.ear E.nd S.ale✨✨
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Hurry guys! Get your Kesooma Kebaya TODAY!
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
.
_____________
KESOOMA SALE from 4/12 until 31/12
.
HURRY!
.
🛒 FREE SHIPPING
.
🛒 FREE SHIPPING
.
🛒 FREE SHIPPING
.
🛒 FREE SHIPPING
______________
DM @kesoomakebaya to purchase now
______________

#vendorbangi #kebayalabuh #kebayapahang #kebaya #kebayacotton #kebayakembang #kebayatradisional #rtw #ootd #bajukenduri #bajubridesmaid #bajuwedding #bajukebaya #onlineshoppingmalaysia #visitmyig #kainbatik #vendorconceptboutique #vendormalaysia #igmalaysia #johorbahru #singaporean #nongchikriverside #kesoomakebaya #alamavenue2

0💬

Loading...

.
Shiseido Black Mask (RM 1/pcs) merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitehead
.
CARA PENGUNAAN
-1 pack boleh dipakai 2 ~ 3 kali, jgn guna 1 pack sekali pakai, memadai hanya pakai sederhana tebal sahaja.
- Bersihkan wajah.
- Steam wajah dgn air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
- Bilas sebersihnya
.
🏃🏻WALK IN :
🏠Grd Floor PT 1221,Jln Bendahara 1/36,Tmn Bendahara,Jln Pgkln Chepa,16100,Kota Bharu,Kelantan
👉🏻Berhadapan McD Pgkln Chepa, UMK, bersebelahan Celcom & Kedai Cermin Mata True View Optical.
.
📮ONLINE PURCHASE :
📢 📢Whatsapp/ SMS 011-4022 0660
(Postage RM 8/sm, RM 11/ss)
🌸🎈Thank You #blossomdarlings 🌸🎈
.
#vendorkb #vendorkelantan #vendorkotabharu #butikvendor #vendormalaysia #tamanbendahara #pengkalanchepa #umkpc #kelantan #kelate #kbvendor #kotabharu #butikvendorkb #malaysia ##visitmyig #sayajual #ptplkb #kelatebiz #blossomboutiquecafe #kubangkerian #ktd #usm #umkkampuskota #umkpengkalanchepa #ipgkkb

0💬

.
💜 MAKEUP BOX
.
✔️ READY STOCK
.
💸RM 85.00 exc
Postage RM15 sm / Rm20 ss
.
📝 CARA ORDER :
SKRINSHOT ITEM & WHATSAPP
📲 013-5418800
.
📵NO CALL 🚫NO COD
.#makeupbag #beautytools #makeuplover #makeuptool #malaysianmakeup #vendorsabah #vendormalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualborong #berusmekap #makeupbrushesmalaysia #makeuptoolsmurahmalaysia

3💬

.
💜 MAKEUP BOX
❤️ 32 x 21 x 26 cm .
✔️ READY STOCK
.
💸RM 70.00 exc
Postage RM15 sm
.
📝 CARA ORDER :
SKRINSHOT ITEM & WHATSAPP
📲 013-5418800
.
📵NO CALL 🚫NO COD
.#makeupbag #beautytools #makeuplover #makeuptool #malaysianmakeup #vendorsabah #vendormalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualborong #berusmekap #makeupbrushesmalaysia #makeuptoolsmurahmalaysia

2💬

‼️FESTIVAL MAKAN2 SAMPAI PECAH PERUT AKAN BERAKSI DI AEON PERMAS JAYA JB PADA 22-24 DISEMBER NANTI ‼️ Wooo😱😱 .
Dengar kata terdapat lebih 50 menu makanan, fashion terlaris wow meletop & Coffee Cucu Tok Haji yang PiawwwWww pon ada disana WowwW‼️🎉JOM SEMUA 🎉Bila ??
.
Tarikh : 22-24 DEC 2017 (Jumaat - Ahad)
Tempat : Carpark, (Entrance Pizza Hut) Aeon Permas Jaya JB
Masa : 10 PG - 10 MLM
.
Terdapat pelbagai aktiviti menarik selama 3 hari di sana💃
.
🍩Pesta makan2 terbesar Johor
🎸Busker Challenge 💃🏼Pertandingan Fashion Show Kanak2
🎤Pertandingan Karaoke
🎪Soopa Doopa
🐥Petting Zoo
👗Booth fesyen & Produk terkini
🎁Kids Games
🍜Jom makan challenge
💃Diskaun hebat sehingga 80%
.
& TERDAPAT PELBAGAI HADIAH MISTERI KEPADA PENGUNJUNG YANG HADIR !
.
🎉PLEASE SHARE & KEEP REPOST GUYS !.
.
🎉SEMUA DIJEMPUT HADIR🎊 “ Meh Cuba, PiawWw Punye !!! “
#parkmayafest #foodfiesta #foodfestival #foodlover#callingforvendor #tschentaevent #jbevent #johorevent #CoffeeCucuTokHaji #karnivalmakan#tapakniagajohorbahru#vendorfestival#vendorjohor#vendormalaysia#festivaljohorbahru#festivalvendormalaysia#fashionandfood#foodfestivalmalaysia#colouringcontest#Jdt#fashionfestival#bazarpaknil#streetbazar#tescotebraujb#foodcontest#buskerchallenge

0💬

@Regranned from @skinellehq - #testimonijerawatskinelle #testimoniskinelle .
[JERAWAT HILANG TERUS]
.
Apa rahsia skinelle smpi leh hilangkan jerawat dgn begitu cepat?
.
Dalam SKINELLE ni ada green tea extract yg bantu menghalang pembentukan jerawat.sebab tu ramai cust kami trprnjt jerawat boleh hilang
.
wasap 0199900035 segera 😘
walk in @hrona_topvendorsboutique Kota Fesyen Mitc Ayer Keroh Melaka

#butikvendormelaka #vendormelaka #butikmelaka #vendormalaysia #butikvendorayerkeroh #vendorayerkeroh #shoppingmelaka #bazaarpaknil #skinelleserummelaka
#skinellemelaka #skinellemalaysia - #regrann

0💬

@Regranned from @mai_surah - 🌹MANDIAN YANG MERAWAT SELURUH BADAN DARI HUJUNG RAMBUT HINGGA HUJUNG KAKI🌹

ALHAMDULILLAH, SET BODY CARE Nurraysa ada 4 item yang hebat 😍 🌹Organic Body Wash
Sabun mandi yang sesuai digunakan SEISI keluarga kerana bebas dari PARABEN & SLES. Jangan terkejut kalau lepas guna, kulit anda jadi lembut dan segar. 🌹Habbatus Sauda'Hair Treatment
Dirumus khas dari Minyak Habbatus Sauda dan bebas SLES & PARABEN. Akak2 jangan terkejut ya kalau seharian pakai tudung, bukak tudung saja rambut bau wangi macam baru ja mandi 😉 🌹Stem Cell Feminine Wash

Gabungan Apple Stemcell, Collagen, ekstrak Manjakani, Cengkih dan ekstrak Daun Sireh, Stemcell Feminine Wash keluaran Nurraysa mampu merawat masalah dalaman wanita seperti keputihan, merawat gatal-gatal, menghindari dari jangkitan kuman, merapatkan hubungan suami isteri dan juga sesuai untuk ibu mengandung. 🌹Instant Pearl Glow Body Lotion
Dengan teksture yang pekat tapi tak akan melekit dan bau yang wangi mesti tak cari lotion lain dah lepas nih 😉 Bukan sahaja melembabkan, tapi jugak boleh memutihkan. Wah bestnya!!! Berminat whatsapp :
012 6444179/ 012 9327770
#teamnurraysabeauty
#ummiesyuraenterprise
walk in @hrona_topvendorsboutique Kota Fesyen Mitc Ayer Keroh Melaka

#butikvendormelaka #vendormelaka #butikmelaka #vendormalaysia #butikvendorayerkeroh #vendorayerkeroh #shoppingmelaka #bazaarpaknil #nurraysamelaka #nurraysaayerkeroh #regrann

0💬