#vitamin

Kedai Shaklee Sya bukak macam biasa . Sapa nak whatsapp lekas
.
@sya.madeena
019.621.6890

1💬

Anak sering demam, batuk, selsema... Ibu runsing? Jom Ganti ubat anak anda dengan biokare!
Info lagi... Wasap Kak Mila 📲 0192662745

#biokare #1rumah1biokare #gantiubatanak #gstarbiokare #kualaterengganucod #marangcod #chenderingcod #supliments #makanantambahan #vitamin #vitaminc #anaksihatibugembira #gstarkualaterengganu

0💬

Loading...

Lets cantik with Magical C White Pure 🌹
🌸Hanya Rm39.90
LUNCH DENGAN MAGICAL C WHITE PURE 1000 MG VITAMIN C ...
💕MASAM2 MANIS Jeee 🤤
🌸MENCERAHKAN MUKA DAN BADAN
🌸MENCANTIKKAN RAMBUT DAN KUKU 👱🏻‍♀️💅🏻
🌸Menjaga kecantikan badan 🏃🏻‍♀️
🌸Menurunkan BERAT BADAN 💃🏻
🌸Menutup liang PORI Uollss 🙆🏻
🌸Merawat MASALAH kulit
🌸Mengecutkan jerawat 4-5 HARI 😍
#BEAUTY #MAGICAL #MAGICALCWHITEVITAMINS #VITAMIN #Women

0💬

Sunday activity with 🐠 and ☀️..... ถ้ากิจกรรมโปรดของคุณเป็นกิจกรรมกลางแดดเปรี้ยงงงง ทำให้ผิวเสียหนักมาก ให้ทางเราช่วยดูแลนะคะ
#fabvitthailand#fabvit#vitamin#supplement#acerolacherry#grapeseedextract#อาหารเสริม#วิตามิน#วิตามินซี#อะเซโรล่าเชอร์รี่#สารสกัดจากเมล็ดองุ่น#สารสกัดจากธรรมชาติ#scubadiving

0💬

Loading...

Nutrisi dalam Shake ini sangat membantu dalam program penurunan berat badan dan menjaga berat badan karena dengan minum 1 gelas Shake :

1. #Kenyang lebih lamaa

2. Rasanya #enak, ada berry/coklat/vanilla. Ga perlu tutup hidung waktu minum karena rasanya enak bgt seperti ice cream 🍦

3. Ga bikin ngantuk karena rendah #GlikemikIndeks. Badan jadi lebih segar dan ga lemas.

4. Sangat rendah #kalori. Hanya 80 kal per sajian. Ice cream mana coba yang kalorinya serendah ini 😆

5. Kaya #nutrisi #vitamin #serat untuk perbaikan sel dan regenerasi sel.

0💬

แน่ใจแค่ไหนว่า “วิตามินซี” ที่ได้รับ
เพียงพอกับที่ร่างกายต้องการ?
.
โดยปกติแล้วร่างกายคนทั่วไป แนะนำให้กินวิตามินซี
วันละอย่างน้อย 60-100 มิลลิกรัม
แต่สำหรับคนทำงาน พักผ่อนน้อย เครียด
การได้รับวิตามินซีอย่างน้อยวันละ 500 มิลลิกรัม
จะช่วยให้รู้สึกผ่อนคลาย ลดความวิตกกังวลได้มากขึ้น
โรเซ่ บูอิ้ง แบ่งทานได้ตลอดวัน
ทำให้ได้รับวิตามินแบบเต็มที่ .
<-•´¯`•.¸¸.•´¯`•._.•`•.¸¸.•´¯`•._.•`•.¸¸.•´¯`•._.•´¯`•.¸><((((º>
.
👉🏻📱❥สนใจสอบถามหรือสั่งซื้อได้ที่แม่ค้า
#เล็กกี้ใจดี 🙆🏻ทุกช่องทางเลยนะจ๊ะ ยินดีให้คำปรึกษาค่า 💋
👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼
Page Facebook ==> www.facebook.com/jjlekyshop
Instagram ==> jjleky_skinista
🅛🅘🅝🅔 🆔==> lekuleku .
<-•´¯`•.¸¸.•´¯`•._.•`•.¸¸.•´¯`•._.•`•.¸¸.•´¯`•._.•´¯`•.¸><((((º>

#rosebueing #skinista #skinistad #vitamin #grapeseed #pinebark #rosehip #pomegranate #shisandra #gummy #healthy #antioxidant #beautyskin #jjlekyskinista #supplement

0💬

Loading...

ROGAINE
.
Rogaine ini sangat cook buat yg ga sabaran yg pengen progress brewoknya lebih cepet. Rogaine juga terbilang lebih mahal dibandingin kirkland krn kualitasnya lebih baik.
.
Tapi kalau buget kalian memang terbatas ga perlu dipaksain harus pake rogaine bro, kalian cukup pake kirkland liquid aja, walaupun kualitasnya masih kalah dibandingin rogaine, tapi bukan berarti kirkland liquid jelek, kirkland liquid juga punya kualitas yg sangat bagus buat numbuhin brewok, kebotakan rambut atau alis.
.
MINOXIDIL 60 ML
.
Kirkland liquid : IDR 140 Ribu
Rogaine liquid : IDR 310 Ribu
Rogaine foam : IDR 350 Ribu
.
BIOTIN 100 TABLET
.
Puritans 7500mcg 50 tab : IDR 150 Ribu
Puritans 7500mcg 100 tab : IDR 190 Ribu
Puritans 10.000mcg : IDR 190 Ribu
Natrol 10.000mcg : IDR 190 Ribu
.
BIOTIN SHAMPO : IDR 230.000
SUNNY ISLE BEARD OIL 118 ML : IDR 360 Ribu
.
.
Cara Order Chat Melalui Whatsapp 087877123443 atau Line
Tulis Pesanan dan Jumlah Barang - Nama Penerima - Alamat ( disertakan kecamatan) - No Hp
.
#brewokoriginalid #vitamin #suplement #minoxidil #minox #biotin #rogaine #kirkland #brewok #bewok #penumbuhbrewok #penumbuhbewok #penumbuhjenggot #penumbuhjambang #penumbuhkumis #penumbuhalis #penumbuhrambut #penumbuhbulu #obatbrewok #obatbewok #obatjambang #obatjenggot #obatkumis #obatbotak #obatalis #beardoil #biotinshampoo #shampoo

0💬

"Kulit Semakin Cerah"
.
Assalamualaikum, hi 😉
.
Kulit wajah selalu kusam? Puas dah cuba pelbagai produk?

Kesan macam hampeh je 😩.
.
Eh eh jangan give up dulu awak, awak belum cuba VITAMIN C shaklee lagi kan.

Haaa tengok kakak 👆, lepas je dia cuba VITAMIN C kulit dah tak kusam lagi.

Best ke best VITAMIN C ni? Ada pula tu baru ambil beberapa hari kulit dah semakin cerah 😍.
.
Nak lagi power? Tengok 👇
.
🌸 merangsang pembentukan kolagen
🌸 memperbaiki simptom pendarahan seperti gusi berdarah, lebam
🌸 membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman
🌸 membantu mengurangkan kolestrol dan tekanan darah
🌸 membantu meningkatkan sistem imun
🌸 membantu memperbaiki masalah insomnia stress
🌸 membantu mengurangkan simptom demam dan selsema
🌸 membantu mencerahkan kulit, melambatkan penuaan
🌸 merangsang penuaan T-cells untuk membantu melawan kanser
🌸 membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang baik
🌸 mengurangkan keguguran rambut, mencegah uban, merawat ketidaksuburan rambut, melebatkan rambut
🌸 memudarkan parut dan jeragat
🌸 meningkatkan tekstur kulit
🌸 mempercepatkan penyembuhan luka
🌸 anti oksidan yang tinggi
🌸 melindungi dari cahaya matahari
🌸 melawan katarak
🌸 mengurangkan/mengekalkan berat badan
🌸 mengurangkan toksin dalam badan
🌸 bukaan salur darah yang sempurna
.
Nak cuba VITAMIN C ni? Wasap je sis @shaklee_segamat tau⠀⠀
⠀⠀
Whatsapp/sms⠀⠀
📱 6 0 1 7 7 2 3 9 4 2 7⠀⠀
⠀⠀⠀
#shaklee #shakleejb #shakleemalaysia #segamat #segamatjohor #segamatbaru #uitmsegamat #kakakshakleesegamat #shakleesegamat #shakleesegamatbyyati #vitamin #vitaminc #vitamincshaklee #vitamincantik #vitamins #vitaminsea #vitaminshop #sayajualmurah #bazarpaknik #sayajual

0💬

Loading...
Loading...

JOM KENALI PRODUK G STAR
😉😉😉 GSTAR KIDS
===========
🌻 Sesuai untuk kanak² (seawal 6 bulan ke atas hingga dewasa)
🌻 Penggalak minda & meningkatkan imuniti.
🌻 60 biji tablet kunyah berperisa buah²an dan coklat (Boleh Pilih)

GSTAR VTEEN
============
🌻 Diformulasikan khas untuk remaja (seawal 11 tahun ke atas hingga dewasa)
🌻 Penggalak minda dan Kesihatan
🌻 Merawat / mencegah jerawat
🌻 Mengurangkan stress
🌻 60 biji tablet kunyah berperisa strawberi

GSTAR BIOKARE
==============
🌻 Untuk Kesihatan. Pengganti ubat anak anda.
🌻 Mengatasi Masalah Resdung, Ekzema,Asma, Selsema, Batuk dan lain-lain
🌻 Untuk kanak² (seawal 1 tahun ke atas dan dewasa)
🌻60 biji tablet kunyah berperisa double layer oren & vanilla

#GStarKids #gstarbiokare #Vitamin #supliment #anakbijak #anakpintar #vitamins #vit

0💬

Loading...

Carambola or starfruit is rich in #antioxidants#potassium , and #vitamin C ; and low in sugar, sodium, and acid. It is also a potent source of both primary and secondary #polyphenolic antioxidants.
~source :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Carambola
.
.
from my #kitchen : #starfruit 🌟🌟🌟
.
.
#carambola #belimbing #fruit #fruits #vitamins #behealthy #healthylife #healthyfood #healthylifestyle #happylife #sunday #weekend #happysunday #happyweekend #instagood

0💬

15 HARI JERRR DAH CLEAN & PELOLES. WOW 😍

Bahagianya rasa kalau makan suplemen terus nampak kesan seawal 15 hari mcm ni.😘 Macam sis ni, baru makan dianz vitamin 15 hari je sunburn & jerawat halus dah takde. Kulit muka dah clean,makin cerah gitew 😍

Bukan setakat tu je,kulit dulunya berminyak kini tiada lagi. Perghh! Kesan yg berganda.

Psttt! #FREE Dianz Tote Bag masih ON ye. Dengan setiap pembelian RM100 produk dianz uolls akan dapat tote bag dari kak Fa taw. Limited & ekslusif😍

Whatsapp kak Fa okey
http://www.aifaa.wasap.my/60134294786

#DealerDianz
#TeamAuraDianz #vitamin #vitamilk #nanolightener

0💬

Herbs aren’t just plants. They are mineral & vitamin banks. Get you some and stop playing with your life. 🎋🎋🎋DM #mrGRIP for more tips on fitness and nutrition #Grip4Life #GripWorkGear
Follow us @gripworkgear 💯🔑🎋👊👺☝️🔥💪💥👑🤓👑

1💬

Nutrisi dalam Shake ini sangat membantu dalam program penurunan berat badan dan menjaga berat badan karena dengan minum 1 gelas Shake :

1. #Kenyang lebih lamaa

2. Rasanya #enak, ada berry/coklat/vanilla. Ga perlu tutup hidung waktu minum karena rasanya enak bgt seperti ice cream 🍦

3. Ga bikin ngantuk karena rendah #GlikemikIndeks. Badan jadi lebih segar dan ga lemas.

4. Sangat rendah #kalori. Hanya 80 kal per sajian. Ice cream mana coba yang kalorinya serendah ini 😆

5. Kaya #nutrisi #vitamin #serat untuk perbaikan sel dan regenerasi sel.

0💬

Selamat hari minggu. Salam segar ala buah Semangka!!
.
.
.
#watermelon #sexybeard #fresh #vitamin #sunday #bear #bulk

0💬

SIHAT + CANTIK + KURUS + KENYANG 😀
.
Kenapa ESP ni hot selling?
.
.
🌸 NAK KURUS ➡️ ESP dapat mengawal selera makan dan rasa kenyang yg lebih lama sehingga beberapa jam
.
🌸 NAK RASA BERTENAGA KETIKA BERPUASA ?
➡️ ESP mmbekalkan tenaga yg lebih lama sepanjang berpuasa dan kurang rasa lapar
.
🌸 NAK CANTIK ➡️ ESP dapat mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit SATU BADAN !
.
🌸 NAK KAWAL PENYAKIT ➡️ ESP dapat mengawal kolestrol,kencing manis & gastrik
.
🌸 NAK TAMBAH SUSU IBU ➡️ ESP dapat mmbntu dalam production susu ibu agar lebih banyak,ibu bertenaga dan menyihatkan badan
.
.
No wonder la ESP ni sentiasa menjadi rebutan & pilihan customer kat luar sana 👍
.
.
Nak dapatkan Special Price? Whatsapp ima segera ya
.
@sarimah.beauty
019.899.6711
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia

0💬

SIHAT + CANTIK + KURUS + KENYANG 😀
.
Kenapa ESP ni hot selling?
.
.
🌸 NAK KURUS ➡️ ESP dapat mengawal selera makan dan rasa kenyang yg lebih lama sehingga beberapa jam
.
🌸 NAK RASA BERTENAGA KETIKA BERPUASA ?
➡️ ESP mmbekalkan tenaga yg lebih lama sepanjang berpuasa dan kurang rasa lapar
.
🌸 NAK CANTIK ➡️ ESP dapat mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit SATU BADAN !
.
🌸 NAK KAWAL PENYAKIT ➡️ ESP dapat mengawal kolestrol,kencing manis & gastrik
.
🌸 NAK TAMBAH SUSU IBU ➡️ ESP dapat mmbntu dalam production susu ibu agar lebih banyak,ibu bertenaga dan menyihatkan badan
.
.
No wonder la ESP ni sentiasa menjadi rebutan & pilihan customer kat luar sana 👍
.
.
Nak dapatkan Special Price? Whatsapp ima segera ya
.
@sarimah.beauty
019.899.6711
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia

1💬

SIHAT + CANTIK + KURUS + KENYANG 😀
.
Kenapa ESP ni hot selling?
.
.
🌸 NAK KURUS ➡️ ESP dapat mengawal selera makan dan rasa kenyang yg lebih lama sehingga beberapa jam
.
🌸 NAK RASA BERTENAGA KETIKA BERPUASA ?
➡️ ESP mmbekalkan tenaga yg lebih lama sepanjang berpuasa dan kurang rasa lapar
.
🌸 NAK CANTIK ➡️ ESP dapat mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit SATU BADAN !
.
🌸 NAK KAWAL PENYAKIT ➡️ ESP dapat mengawal kolestrol,kencing manis & gastrik
.
🌸 NAK TAMBAH SUSU IBU ➡️ ESP dapat mmbntu dalam production susu ibu agar lebih banyak,ibu bertenaga dan menyihatkan badan
.
.
No wonder la ESP ni sentiasa menjadi rebutan & pilihan customer kat luar sana 👍
.
.
Nak dapatkan Special Price? Whatsapp ima segera ya
.
@sarimah.beauty
019.899.6711
#shaklee #shakleemalaysia #shakleesabah #shakleesandakan #shakleemurah #shakleehargaahli #sayajual #sayajualmurah #sayajualshakleemurah #shakleeeffect #esp #espshaklee #vitamin #minumankesihatan #shakershaklee #shakleesarimah #shakleemalaysia

0💬

Harga dia memang lain macam 😉yang tak sempat nak grab Vivix sebelum ni boleh whatsapp Airah terus buat order okay.
.
Kebaikan Vivix Shaklee
.
😵 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan.Melambatkan pembentukan proton AGE ( melambatkan penuaan – awet muda)
.
😵 Meningkatkan kesihatan imum badan
.
😵 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
😵Melindungi dan membaiki sellular DNA
.
😵 Menggalakkan pembentukan mitochondria (sumber tenaga dari sel)
.
Vivix™️ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
Vivix ni all in one la.kalau nak tau apa vivix ni boleh buat boleh terus pm airah. Panjang lebar airah boleh cerita okay 🤗
.
Airah 017 563 0516
.
#airahshaklee #shakleeindependentdistributor #shakleejohor #codshakleejohor #vivixshaklee #shakleevivix #vivix #kesihatan #kecantikan #beauty #health #shakleemurah #sayajual #isell #sayajualshaklee #isellshaklee #vitamin #supplement #cerah #gebu #antioksidan #penuaan #awetmuda

2💬

Harga dia memang lain macam 😉yang tak sempat nak grab Vivix sebelum ni boleh whatsapp Airah terus buat order okay.
.
Kebaikan Vivix Shaklee
.
😵 Menggalakan penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan.Melambatkan pembentukan proton AGE ( melambatkan penuaan – awet muda)
.
😵 Meningkatkan kesihatan imum badan
.
😵 Menggalakan kesihatan keseluruhan
.
😵Melindungi dan membaiki sellular DNA
.
😵 Menggalakkan pembentukan mitochondria (sumber tenaga dari sel)
.
Vivix™️ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
Vivix ni all in one la.kalau nak tau apa vivix ni boleh buat boleh terus pm airah. Panjang lebar airah boleh cerita okay 🤗
.
Airah 017 563 0516
.
#airahshaklee #shakleeindependentdistributor #shakleejohor #codshakleejohor #vivixshaklee #shakleevivix #vivix #kesihatan #kecantikan #beauty #health #shakleemurah #sayajual #isell #sayajualshaklee #isellshaklee #vitamin #supplement #cerah #gebu #antioksidan #penuaan #awetmuda

0💬