#vitaminmagic

🌻 Siapa yang boleh consume #VitaminMagic dari @ohsembeauty nie sebenarnya? 😱😏
.
Haaaa nie soalan yang biasa ditanya. Start umur #13tahun dah boleh consume dah vitamin nie 😱 Sesuai untuk semua jenis kulit. #Berjerawat ke normal ke ape ke semua boleh tau. Dan yg paling penting, yg #pregnant / yg tengah #berpantang / or maybe still #menyusukan baby tu pun boleh jugak tau. Sangat2 #disarankan oleh #doctor πŸ’ͺπŸ˜ƒ
.
🌻 Kandungan berapa bulan boleh consume sis?
.
Alhamdu lillah, so far sis banyak jugak customer yg #pregnant 😍 #OhsemBeauty nie bagus untuk kesihatan si ibu & baby jugak tau. Start daripada #awal #kandungan dah boleh dah πŸ‘πŸ™ŒTak kesah lah sebulan ke dua bulan ke ape. Yg penting #"ROSEHIP" tersangatlah bagus untuk #kesihatan. (Boleh google kalau tak percayaπŸ˜‚)
.
NEXT POSTAGE SELASA (25 APRIL)
WHATSAPP 017 - 3485 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal

1πŸ—¨

🌻 Siapa yang boleh consume #VitaminMagic dari @ohsembeauty nie sebenarnya? 😱😏
.
Haaaa nie soalan yang biasa ditanya. Start umur #13tahun dah boleh consume dah vitamin nie 😱 Sesuai untuk semua jenis kulit. #Berjerawat ke normal ke ape ke semua boleh tau. Dan yg paling penting, yg #pregnant / yg tengah #berpantang / or maybe still #menyusukan baby tu pun boleh jugak tau. Sangat2 #disarankan oleh #doctor πŸ’ͺπŸ˜ƒ
.
🌻 Kandungan berapa bulan boleh consume sis?
.
Alhamdu lillah, so far sis banyak jugak customer yg #pregnant 😍 #OhsemBeauty nie bagus untuk kesihatan si ibu & baby jugak tau. Start daripada #awal #kandungan dah boleh dah πŸ‘πŸ™ŒTak kesah lah sebulan ke dua bulan ke ape. Yg penting #"ROSEHIP" tersangatlah bagus untuk #kesihatan. (Boleh google kalau tak percayaπŸ˜‚)
.
NEXT POSTAGE SELASA (25 APRIL)
WHATSAPP 017 - 3485 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal

0πŸ—¨

Advertisement

🌻 Siapa yang boleh consume #VitaminMagic dari @ohsembeauty nie sebenarnya? 😱😏
.
Haaaa nie soalan yang biasa ditanya. Start umur #13tahun dah boleh consume dah vitamin nie 😱 Sesuai untuk semua jenis kulit. #Berjerawat ke normal ke ape ke semua boleh tau. Dan yg paling penting, yg #pregnant / yg tengah #berpantang / or maybe still #menyusukan baby tu pun boleh jugak tau. Sangat2 #disarankan oleh #doctor πŸ’ͺπŸ˜ƒ
.
🌻 Kandungan berapa bulan boleh consume sis?
.
Alhamdu lillah, so far sis banyak jugak customer yg #pregnant 😍 #OhsemBeauty nie bagus untuk kesihatan si ibu & baby jugak tau. Start daripada #awal #kandungan dah boleh dah πŸ‘πŸ™ŒTak kesah lah sebulan ke dua bulan ke ape. Yg penting #"ROSEHIP" tersangatlah bagus untuk #kesihatan. (Boleh google kalau tak percayaπŸ˜‚)
.
NEXT POSTAGE SELASA (25 APRIL)
WHATSAPP 017 - 3485 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal

0πŸ—¨

PART 1 - BAKAL JUTAWAN MUDA πŸ˜πŸ’•
.
Dah lama jual #VitaminMagic nie tapi ramai lagi yg taktau siapa sebenarnya #Founder #OhsemBeauty nie kan? 😭 Asek panggil kak ohsem je. Melekat dah nama tu dengan kita Hahaha. Ada yg kenal tu alhamdulillah thankyouu. Yg tak kenal lagi meh nak tayang muka sikit πŸ˜‚πŸ˜
.
Nama diberi #NienaOthman. Muda lagi baru nak masuk #22tahun this year πŸ‘Έ (Yg atas kita tu janganlah panggil akak tau hahaha) Alhamdu lillah sudah #berkahwin. Ramai kata bestnya muda-muda dah buat bisnes. Yup, mula berjinak-jinak online bisnes time sekolah lagi πŸ”₯πŸ™Œ 18Tahun masatu. #Bermula dengan #dropship je pun. Pernah jual tudung, jual jam. Tapi time tu tak fokus sangat sebab saje2 cuba haha. Tolong kawan lah katakan 😱
.
Dah lepas kawen barulah fokus & maintain sampai sekarang. Sampailah berjaya buat #BRANDING sendiriπŸ’ͺπŸ’ͺ Naik turun untung rugi tu biasa. Nak maintain sesuatu biz tu memang perlukan kesabaran weh! Alhamdu lillah semuanya berjalan lancar sebab adanya #suami selalu #support. Kami wat kerja bahagi2 tugas 😍 So takde lah rasa berat nak buat sorg kan? Tambah seronok lagi ada. I buat marketing, u uruskan postage. Haaa gituuu? Sweet tak hahah 😝😝
.
Haaa cukuplah cite sampai sini. Korg bukan baca pun tulis panjang-panjang mcm nie 😏

#SyukurAlhamdulillah #FounderOhsemBeauty #KejayaanTakDatangBergolek #NakSomethingKenalahUsaha #TolongDoakanSamaSama

11πŸ—¨

Memang best consume #VitCRosehip nie. Selamat tanpa bahan kimia, 100% #berkesan πŸ‘ Biasanya customer boleh nampak perubahan antara 2-4 minggu penggunaan 😁😍 Alhamdu lillah, tapi ramai yg bertuah dapat kesan seawal seminggu je πŸ’ͺπŸ™Œ
.
Persediaan awal untuk yg bakal berkahwin. Mestilah nak #cantik2 masa #wedding nanti kan? Nasib baik jumpa awal #vitaminmagic nie πŸ˜‚ #Jerawat #pasir biji biji yg degil tu takde lagi. #Muka dah tak #berminyak. And ofcoz dah semakin #cerah! Yeayy πŸŽ‰πŸŽ‰
.
P/S : HARGA ADA DI PREVIOUS POST YE!
.
KHAS utk org yg nak cantik je! 😝
Whatsapp 013 9227934

#vitcrosehip #vitamincrosehipusa #vitcrosehipmurah #vitamincrosehipmurah #NakPutih #HilangJerawat #eczema #resdung #kulitgatal #keputihan #tumitmerekah #rambutgugur #pregnant #lokalah #sapotlokal #promo #sale #feedbackvitamincrosehipco

0πŸ—¨

Start your day right with a hearty bowl of BUB #vitaminmagic #BUBreakfast #lilbub @iamlilbub #cats #catslove #instacats #instagramcats #cat #lovecats

0πŸ—¨