#vitaminmagic

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Anak dara lagi sebulan nak kawen baru kalut 😱😱
.
Nak bebas keputihan la...
Nak bagi cerah celah peha ketiak siku
lutut buku lali tengkuk...
Nak period teratur la...
Nak subur la...
.
Awal2 duk shopping sakan...
Scroll laju2 post hakak jamu ni takmo layan...
Cebik2 je cakap jijik lucah😏
.
Ape awak ingat masalah hormon boleh elok dlm masa seminggu?
Ape awak ingat keputihan awak 20tahun hidup tu tak berkerak?
Ape awak ingat daki kerak hitam awak biar tu boleh hilang seminit?
Ape awak ingat rahim subur boleh dapat dalam masa dua minggu?
.
Pikir pikir kan lah. 😊
Jangan sebab nak kesan cepat awak abai ingredients produk tersebut yang diragui✌
Hakak pesan je, tindakan atas awak sendiriπŸ’ͺ
.
DM/Whatsapp +6013 456 3428 @jsd.ameera
.
🌹 Manis. Mantap. Penuh Rahsia 🌹

#JamuSusukDara #FeminineWashJsd #MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Pernah tak ? Nak tukar pad datang bulan tapi bau sangat meloyakan ? Bau tu busuk sampai 1 bilik air. Bau tu melekat kat jari. Kat peha. Bila pakai kain, bau tu melekat kat kain atau baju. Duduk kat sofa pon bau tu melekat.
.
Pernah tak Datang bulan gatal - gatal ?
Pernah tak Datang bulan terasa di cucuk - cucuk kat situ ?
Pernah tak Datang bulan dan tempat tu berjerawat ?
.
Emmm kesiannya .
.
Awak... awak cuci lah bersih2 dengan feminine wash .
Awak... awak kerap kan lah tukar pad.
Awak... awak elakkan lah minum ais.
.
Okay awak ?
.
DM/Whatsapp +6013 456 3428 @jsd.ameera
.
🌹 Manis. Mantap. Penuh Rahsia 🌹

#JamuSusukDara #FeminineWashJsd #MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Best pakai Feminine Wash Jsd ni tambah2 time period kan..
Wangi ja, gatal2 pun hilang, selesa & segar🌸🌸
bau darah pun tiada..
baru la yakin nak duduk dalam kelompok yg ramai....
Masalah settle dengan Feminine Wash Jsd ni..
Alhamdulillah..
.
Meh hakak nak cerita apa yang specialnya #FeminineWashJSD
.
βœ” pekat dan wangi
βœ” jimat. penggunaan sehingga 2-3 bulan
βœ” dijamin berkesan
βœ” kandungan bahan yang berkualiti
βœ” sesuai digunakan untuk merawat kulit yang cedera
βœ” rasa dingin dan sejuk
βœ” mudah dibawa kemana saja
.
Tahu tak apa fungsi Feminine Wash JSD?
.
✿ menghilangkan bau dan membunuh bakteria
✿ menghilangkan masalah kegatalan
✿ membantu mengetatkan otot faraj
✿ memberikan kesegaran ketika didatangi haid
✿ membantu menstabilkan Ph dikawasan alat sulit wanita
✿ membantu melembapkan kawasan miss v
✿ memberikan haruman yang segar di kawasan miss v
.
Jom cuba! 😍
.
DM/Whatsapp +6013 456 3428 @jsd.ameera
.
🌹 Manis. Mantap. Penuh Rahsia 🌹

#JamuSusukDara #MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Ada orang tanya hakak..
#FeminineWashJSD boleh pakai masa period ke ?
.
Time period laa paling sesuai pakai sayang ...Time period laa bnyak bakteria boleh melekat kt situu ...
Bakteria lah yg menyebabkan bau yg sangat kuat & membuatkan kita merasa ketidak selesaan ..rasa merenyam - renyam.. Pastu mula la tangan gatal nak menggaru..
.
Feminine wash ini bukan sahaja memberi kita kesegaran dan menghilangkan bau hanyir darah tapi sebagai penawar 1001 kepada cik bunga kita ☺
.
Bahan utama yg digunakan adalah dari sumber alam semulajadi..
.
Kami telah banyak menerima feedback yg positif ..
.
Alhamdulilah Feminine Wash JSD tiada keraguan malah telah menjadi bualan serta kegilaan org ramai.
.
Ianya berfungsi :
πŸ‘‰Merawat miss v
πŸ‘‰Menyegarkan miss v
πŸ‘‰Mencegah bau miss v
πŸ‘‰Melegakan gatal miss v
πŸ‘‰Memberi efek 'cool' pd miss v
.
Repeat order dr customer setiap 2bulan...
Kenapa 2bulan ?
Kerana ianya menjimatkan..
Penggunaan stp hari tahan selama 2bulan. Bahkan ada yg tahan 3 bulan !
Formulanya yg pekat lg menjimatkan.
.
Rugi tak cuba.
.
Jom dapatkan bantuan konsultansi secara PERCUMA daripada saya😊
.
πŸ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

BOLEH KE?
.
.
.
.
JANGAN! JANGAN CUCI MAHKOTA ANDA DENGAN SABUN MANDI.
.
Formula sabun mandi tidak sesuai dengan pH Miss V anda. Ianya boleh membunuh bakteria baik pd miss V. Bahkan, kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang boleh menimbulkan kerengsaan dan kegatalan. Penggunaan sabun atau pelembut kain yang terdpt dlm sabun dan feminine wash dipasaran secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan.
.
pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic).. Feminine Wash JSD, pH dlm range ni dan berubat.. Boleh digunakan hari2.. Kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal ye..
.
Bagaimana penjagaan pada kulit wajah anda?? Pasti anda menggunakan pencuci yang bersesuaian untuk kulit wajah...
.
Begitu juga dengan Miss V.. Memerlukan pencuci yang bersesuaian serta memberi kesegaran sepanjang hari..
.
Saya cadangkan anda mencuba
Feminine Wash by Jamu Susuk Dara.

Ianya berfungsi :
πŸ‘‰Merawat miss v
πŸ‘‰Menyegarkan miss v
πŸ‘‰Mencegah bau miss v
πŸ‘‰Melegakan gatal miss v
πŸ‘‰Memberi efek 'cool' pd miss v
.
Repeat order dr customer setiap 2bulan...
Kenapa 2bulan ?
Kerana ianya menjimatkan..
Penggunaan stp hari tahan selama 2bulan. Bahkan ada yg tahan 3 bulan !
Formulanya yg pekat lg menjimatkan.
.
Rugi tak cuba.
.
Jom dapatkan bantuan konsultansi secara PERCUMA daripada saya😊
.
πŸ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Dulu2 tak suka pakai awak ni...
dulu2 alergik tengok awak ni.
dulu2 kata awak ni bahaya.
dulu2 kata tak elok pakai...
Ada yang tak pernah guna feminine wash. betul, kan?
Ada yang tak suka cuci pakai feminine wash. kan?
.
.
Hello.. awak makan pun pastu kena cuci tangan bersih2 pakai sabun..bagi hilang bau2 kari.
Inikan pulak bunga sekuntum tu 🌼, mestilah cuci bagi bersih, wangi dan yang penting bebas keputihan dan jangkitan fungus.
Tapi yang pasti, bukan dengan sabun sebarangan tau.
.
Time merenyam gatal main taram je garu kan?
Meh gunakan feminine wash jsd yang berubat ni..
Supaya cik bunga harum kembang mekar sentiasa 🌹🌹🌹
.
Jom dapatkan bantuan konsultansi secara PERCUMA daripada saya😊
.
πŸ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

C : "Awak saya nak beli SKD.."
.
S : Dah kahwin ke??
.
C : "Belum lagi, bukan nak ketat tapi cuma nak bersihkan dalaman.."
.
Krik...krik...krik....
Anak dara nak guna produk insert ?
.
Sebab tu gunanya konsultan JSD jd polis penyiasat semasa konsultasi sebab tak nak jadi kes macam nilah gamaknya...
.
ANAK DARA TAK BOLEH INSERT MAHUPUN MERUANG!!
.
Nota kaki : jangan pm saya untuk terus nak dapatkan produk tapi pm saya untuk share masalah awak dulu, baru saya boleh bantu step seterusnya...
.
Jom dapatkan bantuan konsultansi secara PERCUMA daripada saya😊
.
πŸ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

SALE! SALE! SALE!
.
.
.
Miss V berbau, gatal- gatal, berjerawat dan keputihan? Dah tak tahu nak rawat macam mana? Jangan risau, Feminine Wash Jsd kan hadooπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ.
.
Offer : 2 Botol Feminine Wash Jsd RM100 + free postage !
.
Normal price RM 56 sebotol tak termasuk kos pos laju!
Anda jimat RM20 !
.
NOTA KAKI : OFFER SEHINGGA 22/01/2017. TAMAT OFFER, HARGA FEMININE WASH NAIK RM68. ARAHAN DARI HQ.
.
2 botol Feminine Wash Jsd utk kegunaan 4bulan.
.
Cepat dapatkan sekarang sehingga stok masih ada!

013 456 3428 @jsd.ameera

#FeminineWashJsd #JamuSusukDara #maskervaginajsd #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLadyLotion

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

KENTUT VAGINA petanda LONGGAR? Betul ke ? Memang betul !
.
.
πŸ“Œibu-ibu tau tak ape itu *KENTUT VAGINA??*
.
πŸ“ŒIa adalah dimana angin yg keluar dari faraj , bukan dari dubur. angin ni keluar terutama ketika sedang bergerak,bangun atau duduk ketika solat..
tapi paling memalukan..bila sedang berjimak tetiba angin kentut ni keluar..
uiii segan x payah cakap😩😩😩
.
πŸ“Œsebabnya..!!!
bagi kebanyakan wanita yang pernah melahirkan anak,
otot2 kemut dibahagian
vagina menjadi lemah.... atau faraj sudah jadi longgar...Ouchhh malunye😒😒
.
🌺🌺Jom mulakan ikhtiar dgn feminine wash jamu susuk dara masalah boleh selesai,insyaallah😊😊
.
Feminine wash
Jamu susuk dara
πŸ’‹tahan 2 hingga 3 bulan.
.
Jom dapatkan bantuan konsultansi secara PERCUMA drpd sy
.
πŸ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Ada yang tanya hakak... keputihan semasa mengandung, macamana nak atasi?
.
Tips :
.
.
✍🏻 Shave Cik 🌷bagi terang benderang.
✍🏻️ Kerap tukar panties.
✍🏻 ️Jangan pakai panty liner. (mengundang bakteria membiak dgn jayanya)
✍ 🏻️ Lap kering Cik 🌷 selepas ke tandas.
✍🏻️ Pakai feminine wash JSD supaya Cik 🌷sentiasa nyaman. .
okey tak?
.
Pokok pangkal, Cik 🌷 mesti kering dan bersih. zassss
.
selamat mencobaaπŸ‘Œ
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Urat2 rahim yg sudah dimasuki angin dan tak dijaga akan menyebabkan faraj tidak sihat.

Apabila wanita kentut faraj , maksudnya farajnya longgar. Bila bersama suami, dah tak grip. Masa baru kawin macam lubang kunci. Lepas bersalin macam lubang jamban. Longgar dan berair.

Apabila wanita kentut faraj, maksudnya urat faraj dah tak sihat macam dulu. So mulalah masalah kedinginan. Suami buat apapun, si isteri macam takde nafsu. Siap sound "Cepat2lah sikit habisnya bang. Saya dah tak larat dah ni". Apabila wanita kentut faraj, rahimnya dah tak sihat. Keputihan mula melanda. Ada yang berbau ada yang berwarna. Masa tu suami nak dekat pun mula rasa loya.

Itulah dia apa dan mengapa berlakunya kentut faraj. Kena ingat ya.. Yg keluar dari faraj kalian adalah bayi ya...Bukan guli.. Mungkin dari luaran lepas dijahit boleh nampak cantik. Tp tak akan mampu kalian tipu bila ada yang meleleh keluar dari rahim, atau ketika bersama suami mula rasa longgar, atau ketika faraj sudah mula keluar angin pus-pusss😱

Masa baru kawin pun sanggup tahan kentut. Baru anak pertama, siap kentut depan lagi bila bersama suami. Tetapi masalahnya...kentut ini jenis tak boleh dikawal. So tahan saja lah malu itu ya !

Jgn ambil mudah ! Jgn malu ! Jgn segan, saya sedia membantu😘
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

#bismillahirrahmanirrahim
#assalamualaikum
#alhamdulillah
JERAWAT dah MAKIN PUDAR selepas consume 3 botol Dianz Vitamin.. Kulit dah makin bersih & makin pulih dari masalah jerawat..syoknya.. #dianzvitamin
#agendianzvitamin
#agensahdianzvitamin
#vitaminmagic
#lemarikosmetik
#teamfareha
#readystok
0183750239

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

shida_akma92

ALHAMDULILLAH POSTAGE DONE TODAYπŸ˜—

Traking no Kakma dah send sorang2 ea syg😌

So,mcm biasa everyday yg bekerja kita memang wat postage ea..,sape2 nak ber #Magic jum rojer2 Kakma taw..😍 Try sebotol repeated berbotol2 ala2 cafe eat n repeated 2πŸ˜‚

#MMR
#VitaminMagic
#ProdukImportUkOkeyhh

shida_akma92

EC_BeautyShineβ„’

ALHAMDULILLAH POSTAGE DONE TODAYπŸ˜—

Traking no Kakma dah send sorang2 ea syg😌

So,mcm biasa everyday yg bekerja kita memang wat postage ea..,sape2 nak ber #Magic jum rojer2 Kakma taw..😍 Try sebotol repeated berbotol2 ala2 cafe eat n repeated 2πŸ˜‚

#MMR
#VitaminMagic
#ProdukImportUkOkeyhh

EC_BeautyShineβ„’

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

#bismillahirrahmanirrahim
#assalamualaikum
#alhamdulillah

CIK PEPEL😲😲😲
Apa yg best pasal Dianz Vitamin EXTRA PEARL ni?? 🌸 mengecutkan jerawat
🌸 menghilangkan parut di muka & badan
🌸 mengatasi masalah kulit berminyak
🌸 mengatasi masalah resdung
🌸 merawat eczema
🌸 merawat strech mark
🌸 membantu menegangkan kulit
🌸 merawat kulit kusam
🌸 mengatasi tona tidak sekata
🌸 mencerahkan kulit muka & badan 😨😨😨
#readystok
#agensahdianzvitamin
#agendianzvitamin
#teamfareha
#hisaphisapteruscantik
#vitaminmagic
#lemarikosmetik
0183750239

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Mak-mak dara yang ada anak dara tu, ajar tak anak-anak jaga kebersihan cik BUNGA dia?

Kesian kat anak-anak dara kepada mak-mak dara kalau tak ajar dari awal😒 duk gatal-gatal tergaru-garu. Dah garu, pedih pulak.. Last-last tinggal parut, kesian anak dara😷

Nanti anak dara nak kahwin, malunye dia dekat bakal imam dia. Dengan gatal lagi, dengan bau-bau yang dia sendiri boleh pengsanπŸ˜‚. Nak pesan jer😘 nasihat lah anak dara mak dara deh.

Boleh jer nak guna feminine wash dan masker vagina kita ni😝 seawal 2 tahun dah blh guna dah.. Tak kan untuk anak sendiri pun, nak berkira sangat duit tu kan😁

P/s: nak jaga kebersihan cik bunga tu, bukan lepas dah kawen je..dari anak dara lagi dah kene jaga.
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Beli produk JSD ni jangan la asyik fikir pasal 18sx saja. Kita sharing & kita beli sebab nak mencegah dan merawat.
.
β€˜Alah, makcik ni dah tua. Tak payah la nak jaga jaga sangat ni.’
.
Mencegah dan merawat ni bukan untuk orang muda je tau. Orang tua pun kena jugak. Siapa kata orang tua tak perlu cegah & rawat ?
.
Cuba bayangkan makcik-makcik semua ada masalah kentut vagina. Nak solat pun terganggu tau. Keluar angin ikut depan, bukan boleh ditahan-tahan.
.
Itu belum lagi kes seluar dalam berselirat lendir. Tak selesa satu hal, ada pulak bau ! Isyh malu la kat anak menantu.
.
Ini realiti ya. Bukan rekaan. Nak ambil mudah ke nak ambil berat?
Jom ambil berat.
.
Sharing is caring kan?
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Perempuan mengandung, KEPUTIHAN memang banyak dari biasa, itu normal. Cuma ada KEPUTIHAN yang terkena jangkitan kuman, sebab tu KEPUTIHAN Jadi berbau Dan menyebabkan kegatalan.
.
Boleh effect kandungan tau..
.
Yang bestnya feminine wash JSD ni untuk perempuan mengandung, untuk sesiapa sahaja yg guna fw jsd ni, ianya boleh digunakan untuk meruang.

Yup, meruang. Guna untuk bersihkan pada bahagian dalam. No worry, tak bahaya sebab dah ramai jsdians yang buat experiment meruang dengan feminine wash JSD ni..
.
pH dia sama dengan pH original V Kita. Tak bersabun OK. Kalau anda pernah guna fw lain sebelum ni, try guna jsd & anda akan tahu perbezaannya..
.
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap hakak :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

KHAS TUK ISTERI2 TERSAYANG.. πŸ’πŸ’ Jgn peram keputihan lama lama sampai 1 tahap nanti akan bau kohong tahap org lalu sebelah pon boleh bau ! .
Awak jgn tak percaya kes ni benar benar terjadi sampaikan suami tak sanggup nak duduk dekat2 dengan isteri sendiri sanggup tidoq berasingan berbulan2...ada suami tp xboleh nk manja2 ruginyaaaa... Sayang sgt kan dgn duit drpd syg poet sendiri. Suami dah tahu isteri macamtu jgn lupa pesan n bantu isteri awak.
Jangan dok buat alasan semata pulak! 😎😎
.
JANGAN LUPA PROMO MASIH ADA TAU..
JOM GRAB CEPAT SBB LEPAS NI HARGA SEUNIT FW ADALAH ~RM68
BENDA HARI2 GUNA LA AWK JGN FIKIR2 LG....
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap hakak :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

#bismillahirrahmanirrahim
#assalamualaikum
#alhamdulillah
BANGUN..BANGUN..HARI DAH CERAH..CIK PEPEL DAH READY NI...πŸ‡πŸ‡πŸ‡
PAS BEKPES NANTI CIK PEPEL MENYERAH DIRI UTK DI KORBANKANNN..
#nyumm #nyumm
#hisaphisapteruscantik #peloles #vitaminmagic
#dianlovers
#dianzvitamin
#agendianzvitamin
0183750239

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

πŸ’„Jamu Susuk Dara

3 TIPS ATASI K.E.P.U.T.I.H.A.N
.
.
.
● Minum air masak secukupnya.
.
● Elakkan memakai seluar ketat.
.
● Kurangkan makanan manis.
.
Tapi kalau dah memang ada, nak buat macam mana?
.
● Guna cucian dari air asam keping.
.
● Cucian air garam juga membantu.
.
● Paling senang, guna Feminine wash dan Masker Vagina JSD.
.
Penggunaan harian bukan sahaja mengurangkan, tetapi dapat merawat.
.
Anda jadi lebih :
.
❀ SELESA
❀ GEMBIRA
❀ YAKIN SENTIASA

Tolong jangan biarkan sampai dah teruk baru nak merawat... πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™…πŸ™…
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap hakak :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Bila feminine wash naik harga RM68 daripada RM56....
.
.
Customer hakak yang beli 2 botol Feminine Wash Rm100 dapat free postage dan auto agen terkejut tengok harga pada kotakk.. Wah banyaknya saya untung sis😍
.
Agak - agak kan....set auto agen sekarang ni...2 botol feminine wash RM100 dan free postage tu.. Boleh dapat lagi tak lepas ni ??..
.
Feminine Wash Jsd mahal ye ? Sebab awak dah biasa pakai yang harga RM1x kot.. Tak pun tak pakai langsung kot kan..dulu pun hakak rasa macam tu. Tapi sekali hakak dah cuba memang umpphhπŸ‘
.
Tekstur pekat, berangin, berubat, wangi, segar.
.
Paling best kalau yang dah kawin, siap boleh buat tangas & meruang lagi!
.
Awak...kalau awak nak cuba umpphhh tak umphhhh produk Jamu Susuk Dara ni, ini la masa terbaik...jom..😊
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap hakak :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

#bismillahirrahmanirrahim
#assalamualaikum
#alhamdulillah
Hi #mommies..
Tahu tak selain drpd #dianzvitamilk #dianzvitamin nie pun boleh menambahkan susu ibu??
.
Macam tu jugak jadi dekat saya,susu makin melimpah ruah..yeayyy..pada mula amalkan #vitaminmagic ni nak merawat mslh kulit wajah dr dalam..tup2 tgk blh jd #milkbooster pulak.. #syukur

#dianzvitamin
#hisap2teruscantik
#agendianzvitamin
#agensahdianzvitamin
#lemarikosmetik
0183750239

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

#bismillahirrahmanirrahim
#assalamualaikum
#alhamdulillah

NAK TANYA NI..
SAPA MUKA DIA ADA JERAGAT MACAM SAYA??? Saya lah tu,tapi dah berkurang sekarang...kalau orang dekat mesti perasan pasal muka saya,huhu..
.
Jom tengok #testimonidianzvitamin nie, jeragat sudah hilang uoolls..jeragat memang antara paling degil nak hilang, it takes time sket, bukan sebulan dua dah hilang tau, hukhuk..tapi sapa yang konsisten memang akan nampak hasil tu..berbaloi kalau setia,kennn??hihi..
.
#dianzvitamin
#hisap2teruscantik
#vitaminmagic
#agensahdianzvitamin
#agendianzvitamin
#lemarikosmetik
0183750239

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Kalaulah awak semua boleh nmpak keputihan yg bersarang..
Berkerak...
Tersumbat..
Sampai jadi penyakit.
Mesti awak2 akan jaga Miss V awak elok-elok kan ?
.
Disebabkan awak awak tak nampak.. Awak tak jaga dan tak amik peduli pun. Cuci pakai air, pakai shower gel je. Awak takut nak kuarkan budget bulanan utk mahkota terpenting awak ni.
.
Awak sanggup pakai pantyliner hari-hari.. Awak sanggup keluarkan duit beli benda yang tak perlu.. Sebab ikut nafsu / kehendak yang tinggi.. Awak sanggup biarkan miss v awak berbau.. longgar.. gatal.. siap kentut puttt puttt lagi. Sampai hati awakkkk..
.
Jgn biarkan Miss V awak tak dirawat.. yg tu ada 1 je awakk..
.

#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Bagaimana Keputihan Mengganggu Kesuburan?
.
.
Bakteria atau kulat yang menyebabkan keputihan akan menyerap masuk ke dalam faraj seterusnya menyerang kawasan penghasilan ovum. Apabila kawasan atau kilang ini terganggu, sudah pasti ovum yang terhasil mempunyai masalah dari segi keabnormalan. Ovum yang tidak normal tidak akan mampu bertahan lama atau boleh dikategorikan sebagai cacat. .
Yang keduanya, keputihan yang terhasil menyebabkan penyumbatan berlaku pada leher faraj. Sperma akan berhadapan kesukaran untuk menembusi leher faraj sekiranya terdapat keputihan yang banyak. Selain itu, kulat atau bakteria yang ada di sekitar faraj juga boleh mengganggu kualiti sperma yang memasuki faraj.

#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina
#AnggunPesonaSoap #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Hakak ni pakai ANGGUN PESONA SOAP dan FEMININE WASH.. Alhamdulillah..2 items ni dah settle kan beberapa masaalah dia.. Siapa lagi ada masaalah seperti hakak ni meh la try items yang hot ni.. Sampai bila nak biarkan badan kita tak selesa.. Ye dop? 😊😊😊
β—‹
β—‹
πŸ’“ 013 456 3428 @jsd.ameera
β—‹
β—‹
β—‹
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina
#AnggunPesonaSoap #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady

πŸ’„Jamu Susuk Dara

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

#bismillahirrahmanirrahim
#assalamualaikum
#alhamdulillah

Perempuan dan kecantikan memang tak dapat dipisahkan...... 😘😘😘 Cantik bukan mengharapkan pujian manusia lain,
tapi pujian dari diri sendiri.
Penghargaan untuk diri sendiri.. Jom reward diri sendiri dgn mengamalkan #dianzvitamin
Cantik dalam cantik juga luaran... #hisaphisapteruscantik
#vitaminmagic
#agendianzvitamin
#agensahdianzvitamin
#lemarikosmetik
0183750239

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

#bismillahirrahmanirrahim
#assalamualaikum
#alhamdulillah
MINUM APA SEMUA PAGI TADI...
SAYA MINUM AIR PUTIH JERR...UNTUK JAGA KESIHATANπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
Tak suka air putih? Tawar?? Air putih ni sebenarnya penting untuk badan kita
Kalau tak makan supplement sekali pun memang perlu minum air putih
Minum sekurang-kurangnya 3 liter sehari

Macam mana nak tau badan kita kurang air?
Air kencing warnanye tak jernih tu tanda badan tak cukup air
Lagi satu, air putih ni kurangkan healing crisis bila makan apa shj supplement

Tak rugi minum air putih kesihatan pun terjagaπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
#dianzvitamin
#agensahdianzvitamin
#agendianzvitamin
#hisap2teruscantik
#vitaminmagic
#lemarikosmetik
0183750239

THEPOWEROFFTUNETALKTONEEXCEL

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Gandingan hebat !

Bila Feminine Wash JSD sudah selesai mengeluarkan keputihan/lendir2..
So, masker vagina akan menyerap pulak lendir dan keputihan.. Mereka bekerjasama untuk bebaskan uolls dr masalah keputihan, gatal2 & bau busuk !! Sangat sesuai dengan pH miss v kite.. Tiada masalah untuk anak dara dan mak dara guna tau !

Feminine wash rm56
Masker vagina rm25

Macam mane nak guna?
Wasap 013 456 3428 @jsd.ameera
*Konsultasi percuma

#FeminineWashJsd #MaskerVaginaJsd #JamuSusukDara #maskervagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Keputihan akan menyebabkan bau dan masalah gatal-gatal kat Cik Munge.
.
.
Cara nak cegah?
.
Guna Feminine Wash & Masker JSD.
.
Kalau guna Masker je boleh tak?
.
Boleh, tapi keputihan tu akan berkerak kat dalam lubang faraj. Dia tak keluar habis. Sebab tu Kena pakai Feminine Wash.
.
Sebenarnya kalau pakai Feminine Wash sahaja dan rajin meruang pun boleh buatkan keputihan hilang tau.
.
Bukan setakat tu je, bagi yang dah berkahwin atau dah beranak. Feminine Wash berfungsi menganjalkan kelopak Cik Munge.
.
Masker ialah Aksesori tambahan bila digunakan bersama Feminine Wash dan gabungan dua produk ni memang akan meletup. πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
.
Cenggini haπŸ‘πŸΌπŸ˜†
.
Sebab Masker ni dia ada fungsi lain jugak. .
Fungsi dia, boleh hilangkan gatal-gatal. Boleh hilangkan bau badan (tepek kat tiak)
.
Boleh cerahkan pelipat-pelipat dengan tepek Masker dan kemudian scrub.
.
Kita faham.
Bagi yang tak berapa nak ada bajet.
Memang akan ambil masker.
Tujuannya adalah untuk rapatkan dinding faraj.
.
Tapi sayang... Kalau rapat sahaja, tapi dalam bekerak.
Keputihan beketul pun tak best jugak kan? 😊
Kalau rapat tapi berbau pun x sedap jugak kan?
.
Biarlah kita jaga Cik Munge kita seperti kita jaga muka kita.
Sebab Cik Munge tu lah mahkota kita selain rambut.
Faham ke faham?
.
013 456 3428 @jsd.ameera

#FeminineWashJsd #MaskerVaginaJsd #JamuSusukDara #maskervagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady

πŸ’„Jamu Susuk Dara

πŸ’„Jamu Susuk Dara

Hakak tanya je ni tau, jgn tacingΒ² ..
Ade ke diantara korang ni alami benda yg sama mcm kwn kita ni?
Ada ke ada?
Jangan risau..bukan diaorang je..korang pun sama, kan kan kan?
Tak payah maluΒ² (nakΒ² lg yg duk hostel or duk rumah sewa tuu)

Korang..
Jangan simpan lamaΒ² masalah korang tu..
Buangkan sifat ego tu...
Meh wassap hakak..
Hakak bantu korang supaya keluar dari zon spender berLobanggg..😱😱
β—‹
INGAT!!
keputihan adalah acid.
Sebab tu spender boleh koyak 😜

013 456 3428 @jsd.ameera

Wassap hakak ok...ala tak payah risau org tak tau pun..hakak bantu selesaikan... πŸ˜‰
β—‹
β—‹
#FeminineWashJsd #JamuSusukDara #maskervaginajsd #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady

πŸ’„Jamu Susuk Dara