#vitaminmagic

Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. RAYA kan sebulan, sempat lagi nie nak cantik2 😂😘
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
📮 POSTAGE : 20 july (thurs)
☎ WHATSAPP : 017 - 3485 132
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

Period pain ?
Panadol Menstrual ?
Ponstan ?
Tak yah la..
.
.
Apa kata amalkan makan Coklat Love Habibi je ?
Bukan takat senggugut/period pain je hilang..
Period pun lawas..
Adik2 akak2, sanggup ke tahan sakit senggugut tu ?
sakit tau 😥
meh cuba Coklat Love Habibi
.
Jom dapatkan konsultasi percuma. Wassap :
💄013 456 3428 @jsd.ameera

#JamuSusukDara #dherbs #quputeh #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #AmyrAmar #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan

0💬

Yeayyy #VitaminMagic #OhsemBeauty dah RESTOCK! Jom baca sikit siapa yg boleh consume vitamin c rosehip usa nie 😁
.
WAJIB kpd Lelaki/Perempuan :
⚠ Yang nak KAHWIN
⚠ Yang dah 13tahun ke atas
⚠ Yang berJERAWAT teruk
⚠ Yang berPARUT lekuk
⚠ Yang dah GIVEUP try produk
⚠ Yang ada masalah muka putih TANGAN HITAM
⚠ Yang tak kuat ANTIBODY (senang sakit)
⚠ Yang nak cantik satu badan tapi JIMAT MODAL
.
Lebih 1000++ #testimoni #berjaya. Semuanya bagi feedback positif. Yg pasti makin lawo makin #flawless. Tak perlu berhabis ribuan ringgit. Memang terbaikkkk! 💪💪😘
.
Yang nak order tu, make sure dah stalk ye! 😝
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

.
.
.
Musim raya ni
Agak-agak la berapa kilo naik hasil dari makan lemang,rendang dan segala macam hidangan yang tersedia.

Cewah macam sarikata lagu pulak.

Mesti ada yang pening fikir macam mana nak dapat balik berat ideal macam time bulan Ramadan dulu.

Meh sini Fatin ada jawapannya.

Alfalfa sebagai agen penyerap kolestrol yang bagaikan span serta mampu menyingkirkan lemak yang tidak diperlukan badan.

Lecithin pula membantu memecahkan lemak secara sihat dari tubuh serta dapat membantu dalam pelangsingan.

Dah tahu kan,hai jangan baca je,mesti nak tahu lebih lanjutkan.

Mai Fatin bantu siap free consultation lagi.

#ShakleeMalaysia
#ShakleePerak
#VitaminMagic

0💬

Yeayyy #VitaminMagic #OhsemBeauty dah RESTOCK! Jom baca sikit siapa yg boleh consume vitamin c rosehip usa nie 😁
.
WAJIB kpd Lelaki/Perempuan :
⚠ Yang nak KAHWIN
⚠ Yang dah 13tahun ke atas
⚠ Yang berJERAWAT teruk
⚠ Yang berPARUT lekuk
⚠ Yang dah GIVEUP try produk
⚠ Yang ada masalah muka putih TANGAN HITAM
⚠ Yang tak kuat ANTIBODY (senang sakit)
⚠ Yang nak cantik satu badan tapi JIMAT MODAL
.
Lebih 1000++ #testimoni #berjaya. Semuanya bagi feedback positif. Yg pasti makin lawo makin #flawless. Tak perlu berhabis ribuan ringgit. Memang terbaikkkk! 💪💪😘
.
Yang nak order tu, make sure dah stalk ye! 😝
Whatsapp 017. 3485. 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

Yeayy dah seminggu raya. Ramai jugak yg wish selamat hari raya dekat whatsapp & dm. Thankyouu semua! Mana yg nak selit order, isnin depan dah ada postage tau 😁😘
.
Sempat lagi nak flawless glow2 gituuu. Raya kan sebulan! Hehe
.
#Founder #OhsemBeauty #VitCRosehip #VitaminMagic #PalingJimat #60tablets #RM80only

4💬

Feedback customer yang baru bersalin secara normal.
.
Alhamdulillah, koyakan semasa bersalin tidak terlalu banyak dan luka koyakan tersebut mudah dijahit.
Kebaikan herba dalam Feminine Wash JSD menjadikan kulit Miss V lebih elastik dan kukuh.
.
Impian setiap ibu yang bersalin mestilah nak koyakan perineum itu kecil sahaja kan?
Boleh amalkan Feminine Wash JSD dari awal kehamilan.
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #ImSexyLady

0💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
Esok ada POSTAGE
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
📲 017-6741947 (WA only) .
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
📲 017. 3485. 132 (WA only) .
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

4💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
POSTAGE HARINI BEFORE (12:00pm)
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
Esok ada POSTAGE
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Hri ni akk kngsi skit,ap yg akk mkn..hri2 akk consume VITAMIN MAGIC mmg super la😊..dlu pipi cengkong lpas je dok mkn vitamin magic slera thap hantu😄haha..alhamdulillah serasi ngn akk..
#vitaminmagic

1💬

Pipi akak da babam☺️
#vitaminmagic

0💬

Alhamdulillah, macam nie lah bagus. Tak kedekut nak cantik putih sorang2 👍😁 Kawan tanya kenapa cantik lain macam nie? Terus dea bgtau & #recommend #OhsemBeauty vit. 500% berkesan. Mmg tak rugi cuba! 😘💕
.
Yg ada #jerawat degil beso2 tu, #resdung or #alahan ke WAJIB try beli cepat kalau nak cantik #RAYA nie. Stock #LAKUKERAS! insyaallah kejap lagi sis poskan vit2 awak ye. Esok lusa sampai lei 😊😊
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

#Repost ohsembeautyana: #Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsembeautyana: #Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Biasa tengok perempuan aje yg suka beli #OhsemBeauty kn? 😏 Nie haaa, customer lelaki sis nie beli #6botol #VitaminMagic lepas tengok #banyak gila #testimoni #gempak yg dah berjaya! Lepasni boleh lei makan seafood byk2 yeayyyy 💪👏
.
🔥13TAHUN BOLEH START CONSUME
🔥KESAN SEAWAL 7HARI
🔥200% HALAL & GMP CERTIFIED
🔥MEMUTIHKAN SELURUH BADAN
🔥JUGA SESUAI UTK IBU MENGANDUNG
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 NEXT POSTAGE : ISNIN ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #KulitPutih #Jerawat #HilangParut #Eczema #Sunburn #Resdung #LukaExcident #RambutGugur #SakitSendi #GusiBerdarah #Pregnant #TumitMerekah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan. Tak sangka #vitaminmagic sis nie famous jugak eh, sampai ke #PERTH dah 😱 sebelum nie dah jadi rebutan org #Singapore, #Brunei, #Indonesia, #Egypt. Siap ada yg recommend dekat kawan2, family sedara mara. Telan vit terus cantik 😘🎉🎉
.
================================== .
🔥HIGHLY RECOMMENDED BY DOCTOR🔥
================================== .
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : ISNIN
☎ WHATSAPP : 017 - 6641947

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #KulitPutih #Jerawat #HilangParut #Eczema #Sunburn #Resdung #LukaExcident #RambutGugur #SakitSendi #GusiBerdarah #Pregnant #TumitMerekah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

#Repost ohsem_beauty: Korg WAJIB baca nie. Serious banyak betul kesan & perubahan baik akak nie dapat 😱 Anak akak nie pun dah terjebak try vit nie 😂😂 Consume vit je, terus hilang #bintik2 degil yg #hitam tu dekat leher. #Bersih #cantik je skrg yeayy. #Sinus pun dah kurang alhamdulillah. #Puashati tiptop! 👍👍🙌
.
=====================================.
🔥Nak Hilang #JERAWAT sebelum #RAYA?🔥
===================================== .
.
Promosi dah abes pun still ramai yg berebut beli #2botol. Vit paling terbaikkkk katanya! 👏😁Hehe Moga RAYA nie bertambah ramai yg #flawless #kulit #cantik dengan #VitaminMagic #OhsemBeauty. Insyaallah. Aaminnnnnn 😊😘
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
NEXT POSTAGE KHAMIS!
WHATSAPP 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Alhamdulillah, macam nie lah bagus. Tak kedekut nak cantik putih sorang2 👍😁 Kawan tanya kenapa cantik lain macam nie? Terus dea bgtau & #recommend #OhsemBeauty vit. 500% berkesan. Mmg tak rugi cuba! 😘💕
.
Yg ada #jerawat degil beso2 tu, #resdung or #alahan ke WAJIB try beli cepat kalau nak cantik #RAYA nie. Stock #LAKUKERAS! insyaallah kejap lagi sis poskan vit2 awak ye. Esok lusa sampai lei 😊😊
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !

Whatsapp 017 - 6641947
Whatsapp 017 - 6641947
Whatsapp 017 - 6641947
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

Korg WAJIB baca nie. Serious banyak betul kesan & perubahan baik akak nie dapat 😱 Anak akak nie pun dah terjebak try vit nie 😂😂 Consume vit je, terus hilang #bintik2 degil yg #hitam tu dekat leher. #Bersih #cantik je skrg yeayy. #Sinus pun dah kurang alhamdulillah. #Puashati tiptop! 👍👍🙌
.
=====================================.
🔥Nak Hilang #JERAWAT sebelum #RAYA?🔥
===================================== .
.
Promosi dah abes pun still ramai yg berebut beli #2botol. Vit paling terbaikkkk katanya! 👏😁Hehe Moga RAYA nie bertambah ramai yg #flawless #kulit #cantik dengan #VitaminMagic #OhsemBeauty. Insyaallah. Aaminnnnnn 😊😘
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

1💬

Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan. Tak sangka #vitaminmagic sis nie famous jugak eh, sampai ke #PERTH dah 😱 sebelum nie dah jadi rebutan org #Singapore, #Brunei, #Indonesia, #Egypt. Siap ada yg recommend dekat kawan2, family sedara mara. Telan vit terus cantik 😘🎉🎉
.
================================== .
🔥HIGHLY RECOMMENDED BY DOCTOR🔥
================================== .
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

1💬

Biasa tengok perempuan aje yg suka beli #OhsemBeauty kn? 😏 Nie haaa, customer lelaki sis nie beli #6botol #VitaminMagic lepas tengok #banyak gila #testimoni #gempak yg dah berjaya! Lepasni boleh lei makan seafood byk2 yeayyyy 💪👏
.
🔥13TAHUN BOLEH START CONSUME
🔥KESAN SEAWAL 7HARI
🔥200% HALAL & GMP CERTIFIED
🔥MEMUTIHKAN SELURUH BADAN
🔥JUGA SESUAI UTK IBU MENGANDUNG
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬