#vitaminmagic

🌼Alhamdulillah selepas insert SKD dua kali baru keluar barang dari faraj macam kantung telur busuk dan berdarah😣😢😢
.
Bertahun2 mengalami masalah period tidak menentu... Mujur puan ni bertindak bijak memilih SKD2 sebagai jalan penyelesaian..
SKD2 ni utk wanita yang sudah berkahwin sahaja...
.
Apa fungsi Susuk Kekal Dara ni?
❤ Merapatkan faraj serta merta dan berpasir.
❤ Mengumpul dan menyerap keputihan.
❤ Membersih faraj.
❤ Menyempitkan dan merapatkan faraj lebih kurang 3-7 hari.
.
💋 Info‬ 👄

1. Skd II ini amat sesuai untuk rawatan dalaman.
2. Ianya berfungsi hanya sebagai 'gam' untuk merapatkan demi kualiti hubungan intim suami isteri.
3. Menyerap dan mengeluarkan lebihan lendir atau keputihan dgn banyak.
4. Mampu menarik cyst keluar dari rahim.
5. Untuk wanita yg sukar hamil amat digalakan untuk pembersihan dalaman ini.
.
Whatsap📲013 456 3428 @jsd.ameera
.
#SusukKekalDara #JamuSusukDara #dherbs #quputeh #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #JamuViral #Pamoga #almas #jusnusantara #perlashine #tabitaori #CoklatLoveHabibi

0💬

Ada diantara isteri2 sekarang tertekan bila suami cakap..
.
.
"Tak payah la awak pakai bedak ke makan jamu ke kalau dah branak pinak memang tak boleh macam anak dara balik"
.
Pedas, tersentap, mkn hati bila ada suami kata mcm tu...
Mula bimbang suami2 cari lain
Cari yg baru,cari pucuk muda...
Jangan risau jangan bimbang para wanita sekalian...
Meh kita bangkit dari kelemahan, kita rawat...
Jamu Susuk Dara insyaallah blh tlg akak adik semua..
Jamu2 dari jsd tiada bahan pengawet Tiada bahan campuran hanya 100% herba semulajadi...
Kita kasi suami kita terbeliak biji mata..
Yg nak bagi rumahtangga lagi bahagia mantap manis...
Jom berjamu dgn jsd...
.
P/s: ramai dh wanita menggunakan jsd... Yang belum cuba tuu.. Cepat sebelum terlambat.
.
📱013 456 3428 @jsd.ameera

#JamuSusukDara #dherbs #quputeh #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #gambiremas #ViralMalaysia #viral #jamuViral

0💬

Hakak nak share salah satu kandungan special dalam feminine wash jsd
😍😍😍😍😍
.
♨CENGKIH

Cengkih ternyata mempunyai pelbagai kegunaan untuk kesihatan tubuh badan manusia. Ia kaya dengan kalsium yang berkesan mencegah osteoporosis dan mengecutkan otot, serta magnesium yang berperanan mengurangkan kekejangan dan keletihan otot, serta melegakan masalah sindrom pra haid.

Cengkih juga berperanan membasmi bakteria, mencegah kanser terutamanya pada kulit, paru-paru dan saluran pencernaan. Cengkih malahan mengandungi Eugenol yang bersifat anti-kulat dan berupaya mengatasi masalah penyakit kulit.
.
💎 Patut la bile kite gune Feminine Wash Jsd ni.. Masaalah gatal - gatal dan bau kurang enak dah tak da kan..😉
Sebab kelebihan cengkih adalah membasmi bakteria & bersifat anti kulat❤

Utk konsultasi percuma boleh wassap hakak :
013 456 3428 @jsd.ameera

#JamuSusukDara #dherbs #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #gambiremas #viral #ViralMalaysia

2💬

Posto Posto 📦🚚💨 .
"Welcome to the club cantik" yang join postage hari ini 😝 Nantikan abang posmen hantar "superhero" ni dekat awak ye. Siapa nak order lagi #vitaminmagic #vitamincrosehipusa #sayanakcantik #putih .
Mai pakat serbu sis dekat whatsapp okay 💕🦋😌

0💬

DAH GAJI. Patutlah banyak order masuk! 😏Vitamin terbaik in the world. Mmg ramai gile org carik. Dah byk kali dah sis restock tau! Bagus utk #mencerahkan kulit, menghilangkan #jerawat, termasuk parut2 yg dah sekian lama tu pun boleh. Customer sis yg doctor siap kata vitamin nie bagus utk rawat #KEPUTIHAN tau! Yeay 😍😘
.
========================================
POSTAGE ESOK ! POSTAGE ESOK ! POSTAGE ESOK !
========================================
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia cantik putih gebu ?
Mestilah #vitaminmagic ! 😘
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. RAYA kan sebulan, sempat lagi nie nak cantik2 😂😘
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

1💬

DAH GAJI. Patutlah banyak order masuk! 😏Vitamin terbaik in the world. Mmg ramai gile org carik. Dah byk kali dah sis restock tau! Bagus utk #mencerahkan kulit, menghilangkan #jerawat, termasuk parut2 yg dah sekian lama tu pun boleh. Customer sis yg doctor siap kata vitamin nie bagus utk rawat #KEPUTIHAN tau! Yeay 😍😘
.
========================================
POSTAGE ESOK ! POSTAGE ESOK ! POSTAGE ESOK !
========================================
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia cantik putih gebu ?
Mestilah #vitaminmagic ! 😘
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

DAH GAJI. Patutlah banyak order masuk! 😏Vitamin terbaik in the world. Mmg ramai gile org carik. Dah byk kali dah sis restock tau! Bagus utk #mencerahkan kulit, menghilangkan #jerawat, termasuk parut2 yg dah sekian lama tu pun boleh. Customer sis yg doctor siap kata vitamin nie bagus utk rawat #KEPUTIHAN tau! Yeay 😍😘
.
========================================
POSTAGE ESOK ! POSTAGE ESOK ! POSTAGE ESOK !
========================================
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia cantik putih gebu ?
Mestilah #vitaminmagic ! 😘
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. RAYA kan sebulan, sempat lagi nie nak cantik2 😂😘
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
📮 POSTAGE : 20 july (thurs)
☎ WHATSAPP : 017 - 3485 132
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

Period pain ?
Panadol Menstrual ?
Ponstan ?
Tak yah la..
.
.
Apa kata amalkan makan Coklat Love Habibi je ?
Bukan takat senggugut/period pain je hilang..
Period pun lawas..
Adik2 akak2, sanggup ke tahan sakit senggugut tu ?
sakit tau 😥
meh cuba Coklat Love Habibi
.
Jom dapatkan konsultasi percuma. Wassap :
💄013 456 3428 @jsd.ameera

#JamuSusukDara #dherbs #quputeh #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #AmyrAmar #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan

0💬

Yeayyy #VitaminMagic #OhsemBeauty dah RESTOCK! Jom baca sikit siapa yg boleh consume vitamin c rosehip usa nie 😁
.
WAJIB kpd Lelaki/Perempuan :
⚠ Yang nak KAHWIN
⚠ Yang dah 13tahun ke atas
⚠ Yang berJERAWAT teruk
⚠ Yang berPARUT lekuk
⚠ Yang dah GIVEUP try produk
⚠ Yang ada masalah muka putih TANGAN HITAM
⚠ Yang tak kuat ANTIBODY (senang sakit)
⚠ Yang nak cantik satu badan tapi JIMAT MODAL
.
Lebih 1000++ #testimoni #berjaya. Semuanya bagi feedback positif. Yg pasti makin lawo makin #flawless. Tak perlu berhabis ribuan ringgit. Memang terbaikkkk! 💪💪😘
.
Yang nak order tu, make sure dah stalk ye! 😝
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Yeayyy #VitaminMagic #OhsemBeauty dah RESTOCK! Jom baca sikit siapa yg boleh consume vitamin c rosehip usa nie 😁
.
WAJIB kpd Lelaki/Perempuan :
⚠ Yang nak KAHWIN
⚠ Yang dah 13tahun ke atas
⚠ Yang berJERAWAT teruk
⚠ Yang berPARUT lekuk
⚠ Yang dah GIVEUP try produk
⚠ Yang ada masalah muka putih TANGAN HITAM
⚠ Yang tak kuat ANTIBODY (senang sakit)
⚠ Yang nak cantik satu badan tapi JIMAT MODAL
.
Lebih 1000++ #testimoni #berjaya. Semuanya bagi feedback positif. Yg pasti makin lawo makin #flawless. Tak perlu berhabis ribuan ringgit. Memang terbaikkkk! 💪💪😘
.
Yang nak order tu, make sure dah stalk ye! 😝
Whatsapp 017. 3485. 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

Yeayy dah seminggu raya. Ramai jugak yg wish selamat hari raya dekat whatsapp & dm. Thankyouu semua! Mana yg nak selit order, isnin depan dah ada postage tau 😁😘
.
Sempat lagi nak flawless glow2 gituuu. Raya kan sebulan! Hehe
.
#Founder #OhsemBeauty #VitCRosehip #VitaminMagic #PalingJimat #60tablets #RM80only

4💬

Feedback customer yang baru bersalin secara normal.
.
Alhamdulillah, koyakan semasa bersalin tidak terlalu banyak dan luka koyakan tersebut mudah dijahit.
Kebaikan herba dalam Feminine Wash JSD menjadikan kulit Miss V lebih elastik dan kukuh.
.
Impian setiap ibu yang bersalin mestilah nak koyakan perineum itu kecil sahaja kan?
Boleh amalkan Feminine Wash JSD dari awal kehamilan.
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #ImSexyLady

0💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
Esok ada POSTAGE
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
📲 017-6741947 (WA only) .
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
📲 017. 3485. 132 (WA only) .
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

4💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
POSTAGE HARINI BEFORE (12:00pm)
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
Esok ada POSTAGE
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Pipi akak da babam☺️
#vitaminmagic

0💬

Alhamdulillah, macam nie lah bagus. Tak kedekut nak cantik putih sorang2 👍😁 Kawan tanya kenapa cantik lain macam nie? Terus dea bgtau & #recommend #OhsemBeauty vit. 500% berkesan. Mmg tak rugi cuba! 😘💕
.
Yg ada #jerawat degil beso2 tu, #resdung or #alahan ke WAJIB try beli cepat kalau nak cantik #RAYA nie. Stock #LAKUKERAS! insyaallah kejap lagi sis poskan vit2 awak ye. Esok lusa sampai lei 😊😊
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

#Repost ohsembeautyana: #Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsembeautyana: #Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Biasa tengok perempuan aje yg suka beli #OhsemBeauty kn? 😏 Nie haaa, customer lelaki sis nie beli #6botol #VitaminMagic lepas tengok #banyak gila #testimoni #gempak yg dah berjaya! Lepasni boleh lei makan seafood byk2 yeayyyy 💪👏
.
🔥13TAHUN BOLEH START CONSUME
🔥KESAN SEAWAL 7HARI
🔥200% HALAL & GMP CERTIFIED
🔥MEMUTIHKAN SELURUH BADAN
🔥JUGA SESUAI UTK IBU MENGANDUNG
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 NEXT POSTAGE : ISNIN ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #KulitPutih #Jerawat #HilangParut #Eczema #Sunburn #Resdung #LukaExcident #RambutGugur #SakitSendi #GusiBerdarah #Pregnant #TumitMerekah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan. Tak sangka #vitaminmagic sis nie famous jugak eh, sampai ke #PERTH dah 😱 sebelum nie dah jadi rebutan org #Singapore, #Brunei, #Indonesia, #Egypt. Siap ada yg recommend dekat kawan2, family sedara mara. Telan vit terus cantik 😘🎉🎉
.
================================== .
🔥HIGHLY RECOMMENDED BY DOCTOR🔥
================================== .
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : ISNIN
☎ WHATSAPP : 017 - 6641947

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #KulitPutih #Jerawat #HilangParut #Eczema #Sunburn #Resdung #LukaExcident #RambutGugur #SakitSendi #GusiBerdarah #Pregnant #TumitMerekah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

#Repost ohsem_beauty: Korg WAJIB baca nie. Serious banyak betul kesan & perubahan baik akak nie dapat 😱 Anak akak nie pun dah terjebak try vit nie 😂😂 Consume vit je, terus hilang #bintik2 degil yg #hitam tu dekat leher. #Bersih #cantik je skrg yeayy. #Sinus pun dah kurang alhamdulillah. #Puashati tiptop! 👍👍🙌
.
=====================================.
🔥Nak Hilang #JERAWAT sebelum #RAYA?🔥
===================================== .
.
Promosi dah abes pun still ramai yg berebut beli #2botol. Vit paling terbaikkkk katanya! 👏😁Hehe Moga RAYA nie bertambah ramai yg #flawless #kulit #cantik dengan #VitaminMagic #OhsemBeauty. Insyaallah. Aaminnnnnn 😊😘
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
NEXT POSTAGE KHAMIS!
WHATSAPP 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬