#vitaminmagic

Kepada anak dara yang ada masalah gatal2 di bahagian intim.
.
.
Soalan:
Assalamualaikum...
Kalau anak dara lagi nak guna produk Jsd boleh ke? Saya umur 22 tahun.. skrg mengalami kegatalan yg agak serius jugak kat Miss V, Bibir Miss V yg selalu kegatalan, merah2..
.
Jawapan:
.
Wsalam..
Boleh guna produk JSD.
1- feminine wash jsd
2- masker vagina jsd.
.
Bila guna masker vagina jsd, sapu dan ratakan dibahagiaan faraj.
Nanti, akan terasa pedih. Dan permukaan faraj akan mengering dan berkuping. Dinasihatkan jangan kopek. Just teruskan pencucian faraj menggunakan feminine wash jsd.
Nanti lama - kelamaan kuping itu akan tanggal dan jatuh sendiri. Kecederaan dan bintik - bintik merah telah baik terus.
.
Saudari tahu tak kenapa permukaan faraj menjadi bintik - bintik merah dan gatal - gatal?
.
1- gatal - gatal berlaku kerana keputihan dan kekotoran air dari rahim dan kadang - kadang perkara ini berlaku sehabis datang bulan atau ketika datang bulan akibat malas tukar pad dimana permukaan faraj terdedah kepada darah haid lama dan dijangkiti kuman.
.
Dinasihatkan;
1- Ketika datang bulan digalakkan rajin tukar pad. Lebih baik setiap kali masuk tandas, tukar pad dan seluar dalam selepas cuci faraj dengan feminin wash jsd.
.
Saya harap, jawapan saya dapat membantu saudari dengan penggunaan produk Jsd untuk merawat masalah gatal - gatal dan bintik merah.
.
Semoga saudari dapat manfaat dan kebaikan herba produk JSD.
.
Whatsapp +6019 2314022 @kaklongjsd

#JamuSusukDara #MaskerVaginaJsd #femininewashjsd #jsdbukittinggi #quputeh #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #VitaminMagic #JanganMengata

0πŸ—¨

PART 1 - BAKAL JUTAWAN MUDA πŸ˜πŸ’•
.
Dah lama jual #VitaminMagic nie tapi ramai lagi yg taktau siapa sebenarnya #Founder #OhsemBeauty nie kan? 😭 Asek panggil kak ohsem je. Melekat dah nama tu dengan kita Hahaha. Ada yg kenal tu alhamdulillah thankyouu. Yg tak kenal lagi meh nak tayang muka sikit πŸ˜‚πŸ˜
.
Nama diberi #NienaOthman. Muda lagi baru nak masuk #22tahun this year πŸ‘Έ (Yg atas kita tu janganlah panggil akak tau hahaha) Alhamdu lillah sudah #berkahwin. Ramai kata bestnya muda-muda dah buat bisnes. Yup, mula berjinak-jinak online bisnes time sekolah lagi πŸ”₯πŸ™Œ 18Tahun masatu. #Bermula dengan #dropship je pun. Pernah jual tudung, jual jam. Tapi time tu tak fokus sangat sebab saje2 cuba haha. Tolong kawan lah katakan 😱
.
Dah lepas kawen barulah fokus & maintain sampai sekarang. Sampailah berjaya buat #BRANDING sendiriπŸ’ͺπŸ’ͺ Naik turun untung rugi tu biasa. Nak maintain sesuatu biz tu memang perlukan kesabaran weh! Alhamdu lillah semuanya berjalan lancar sebab adanya #suami selalu #support. Kami wat kerja bahagi2 tugas 😍 So takde lah rasa berat nak buat sorg kan? Tambah seronok lagi ada. I buat marketing, u uruskan postage. Haaa gituuu? Sweet tak hahah 😝😝
.
Haaa cukuplah cite sampai sini. Korg bukan baca pun tulis panjang-panjang mcm nie 😏

#SyukurAlhamdulillah #FounderOhsemBeauty #KejayaanTakDatangBergolek #NakSomethingKenalahUsaha #TolongDoakanSamaSama

11πŸ—¨

Memang best consume #VitCRosehip nie. Selamat tanpa bahan kimia, 100% #berkesan πŸ‘ Biasanya customer boleh nampak perubahan antara 2-4 minggu penggunaan 😁😍 Alhamdu lillah, tapi ramai yg bertuah dapat kesan seawal seminggu je πŸ’ͺπŸ™Œ
.
Persediaan awal untuk yg bakal berkahwin. Mestilah nak #cantik2 masa #wedding nanti kan? Nasib baik jumpa awal #vitaminmagic nie πŸ˜‚ #Jerawat #pasir biji biji yg degil tu takde lagi. #Muka dah tak #berminyak. And ofcoz dah semakin #cerah! Yeayy πŸŽ‰πŸŽ‰
.
P/S : HARGA ADA DI PREVIOUS POST YE!
.
KHAS utk org yg nak cantik je! 😝
Whatsapp 013 9227934

#vitcrosehip #vitamincrosehipusa #vitcrosehipmurah #vitamincrosehipmurah #NakPutih #HilangJerawat #eczema #resdung #kulitgatal #keputihan #tumitmerekah #rambutgugur #pregnant #lokalah #sapotlokal #promo #sale #feedbackvitamincrosehipco

0πŸ—¨

Start your day right with a hearty bowl of BUB #vitaminmagic #BUBreakfast #lilbub @iamlilbub #cats #catslove #instacats #instagramcats #cat #lovecats

0πŸ—¨

- Hakak #nurse kita nie selalu #repeat order #VitCRosehip. Sekarang dah makin #lawo dah kulit dea. Problem #jerawat hilang terus! Hasil #konsisten few months dengan #vitaminmagic nie lah. #Doctor pun biasa beli & ofcoz 100% #HALAL, Selamat diamalkan.
.
Vitamin favourite doctor β™₯ Sebotol ada 30 biji.
Sehari makan 2 biji utk kesan paling maksimum.
Nak TAHAN SEBULAN & KESAN CEPAT disarankan amek 2 botol πŸ‘πŸ˜
.
Harga PASARAN RM60 SEBOTOL.
PROMO :
2 botol RM87 SM / RM91 SS
3 botol RM120 FREE POS SM (+RM6 SS)
4 botol RM150 FREE POS SM (+RM6 SS)
.
Silakan scroll down ig hakak ye?
More details about vitamin.
WHATSAPP : 013 9227934

#vitcrosehip #vitamincrosehipusa #vitcrosehipmurah #vitamincrosehipmurah #NakPutih #HilangJerawat #terapiinstagram #eczema #resdung #kulitgatal #keputihan #tumitmerekah #rambutgugur #pregnant #lokalah #sapotlokal #promo #sale

2πŸ—¨