#vitaminmagic

Feedback customer yang baru bersalin secara normal.
.
Alhamdulillah, koyakan semasa bersalin tidak terlalu banyak dan luka koyakan tersebut mudah dijahit.
Kebaikan herba dalam Feminine Wash JSD menjadikan kulit Miss V lebih elastik dan kukuh.
.
Impian setiap ibu yang bersalin mestilah nak koyakan perineum itu kecil sahaja kan?
Boleh amalkan Feminine Wash JSD dari awal kehamilan.
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #ImSexyLady

0💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
Esok ada POSTAGE
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
📲 017-6741947 (WA only) .
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

Baiknya hati adik nie. Buat suprise belikan kakaknya #VitaminMagic nie. Kesian tengok kakak try mcm2 produk tp kulit jadi makin teruk. Jerawat mencanak naik 😭😠
.
Nasib baik ada #OhsemBeauty vitamin. Dea jd bertambah yakin nak beli lepas stalk ig sis. Sbb dh #beribu #org yg share #feedback bagus 👍 Makan vit je segala mak nenek parut beransur hilang. Dah alang2 #promosi terus jela grab #4botol! 😍🙌
.
Utk jerawat kronik yg sudah bertahun, anda WAJIB :
💋Konsisten sekurang2nya 3bln ke atas utk nampakkan perbezaan.
💋Banyakkan minum air masak .
💋Supaya toksin2 boleh disingkirkan thru urine.
💋Elakkan pengambilan kafein yg byk .
💋Lain org lain kesannya & tidak sama.
💋Ada yg cepat ada yg lambat. Bergantung pd tahap metabolism masing2.
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
So far yg beli dgn sis mmg totally puashati. Alhamdulillah. Yg nak kulit cantik masa raya nie still sempat utk order. LAST postage isnin depan!
.
📲 017. 3485. 132 (WA only) .
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

4💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
POSTAGE HARINI BEFORE (12:00pm)
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

Excited betul dea whatsapp sis 😭 Happy tak terkata! Dulu selalu #stalk tgok #feedback2 org lain, tak sangka harini dea sendiri dapat rasa #KESAN #TERBAIK tu mcm #beribu #customer sis yg lain 😍💕 Kejap lg sis sambung part2 ye! Tak abes sebotol dh bermacam kesan dea dapat. Bertuah sangat. Makan #VitaminMagic je! 🙌
.
💋 Kesan seawal botol pertama #OhsemBeauty
💋 Tangan semakin cerah
💋 Family & friends puji makin putih
💋 Keputihan makin berkurang
💋 Takde lagi senggugut bila period
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
.
🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI ! 🔴 PROMOSI .
➡ 2 botol RM167 SM / RM171 SS (Tahan 2bln)
➡ 3 botol RM227 SM / RM231 SS (Tahan 3bln)
.
Ada #DISKAUN menanti anda!
Esok ada POSTAGE
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Taknak cite banyak. Korang bacalah sendiri feedback customer nie. Paling mengejutkan, tak sampai 2minggu kot dea dapat rasa perubahan best mcm nie 😱😱
.
Jgn ingat #OhsemBeauty vitamin nie utk #putihkan kulit je. Haaa banyak lg benefits lain boleh dapat lepas consume! 😍😁 LEBIH #1000 #TESTIMONI berjaya ok. Ofcoz lah ori 😝 awak yg hari2 usha tp takut nak beli tu, gigit jari jela tengok org lain cantik masa #RAYA nanti! Hahahahahaa 🔥😏
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Hri ni akk kngsi skit,ap yg akk mkn..hri2 akk consume VITAMIN MAGIC mmg super la😊..dlu pipi cengkong lpas je dok mkn vitamin magic slera thap hantu😄haha..alhamdulillah serasi ngn akk..
#vitaminmagic

1💬

Pipi akak da babam☺️
#vitaminmagic

0💬

Alhamdulillah, macam nie lah bagus. Tak kedekut nak cantik putih sorang2 👍😁 Kawan tanya kenapa cantik lain macam nie? Terus dea bgtau & #recommend #OhsemBeauty vit. 500% berkesan. Mmg tak rugi cuba! 😘💕
.
Yg ada #jerawat degil beso2 tu, #resdung or #alahan ke WAJIB try beli cepat kalau nak cantik #RAYA nie. Stock #LAKUKERAS! insyaallah kejap lagi sis poskan vit2 awak ye. Esok lusa sampai lei 😊😊
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

#Repost ohsembeautyana: #Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsembeautyana: #Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Biasa tengok perempuan aje yg suka beli #OhsemBeauty kn? 😏 Nie haaa, customer lelaki sis nie beli #6botol #VitaminMagic lepas tengok #banyak gila #testimoni #gempak yg dah berjaya! Lepasni boleh lei makan seafood byk2 yeayyyy 💪👏
.
🔥13TAHUN BOLEH START CONSUME
🔥KESAN SEAWAL 7HARI
🔥200% HALAL & GMP CERTIFIED
🔥MEMUTIHKAN SELURUH BADAN
🔥JUGA SESUAI UTK IBU MENGANDUNG
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 NEXT POSTAGE : ISNIN ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #KulitPutih #Jerawat #HilangParut #Eczema #Sunburn #Resdung #LukaExcident #RambutGugur #SakitSendi #GusiBerdarah #Pregnant #TumitMerekah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan. Tak sangka #vitaminmagic sis nie famous jugak eh, sampai ke #PERTH dah 😱 sebelum nie dah jadi rebutan org #Singapore, #Brunei, #Indonesia, #Egypt. Siap ada yg recommend dekat kawan2, family sedara mara. Telan vit terus cantik 😘🎉🎉
.
================================== .
🔥HIGHLY RECOMMENDED BY DOCTOR🔥
================================== .
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : ISNIN
☎ WHATSAPP : 017 - 6641947

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #KulitPutih #Jerawat #HilangParut #Eczema #Sunburn #Resdung #LukaExcident #RambutGugur #SakitSendi #GusiBerdarah #Pregnant #TumitMerekah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

#Repost ohsem_beauty: Korg WAJIB baca nie. Serious banyak betul kesan & perubahan baik akak nie dapat 😱 Anak akak nie pun dah terjebak try vit nie 😂😂 Consume vit je, terus hilang #bintik2 degil yg #hitam tu dekat leher. #Bersih #cantik je skrg yeayy. #Sinus pun dah kurang alhamdulillah. #Puashati tiptop! 👍👍🙌
.
=====================================.
🔥Nak Hilang #JERAWAT sebelum #RAYA?🔥
===================================== .
.
Promosi dah abes pun still ramai yg berebut beli #2botol. Vit paling terbaikkkk katanya! 👏😁Hehe Moga RAYA nie bertambah ramai yg #flawless #kulit #cantik dengan #VitaminMagic #OhsemBeauty. Insyaallah. Aaminnnnnn 😊😘
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
NEXT POSTAGE KHAMIS!
WHATSAPP 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS ☎ WHATSAPP : 017 - 6641947
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬

#Repost ohsem_beauty: Alhamdulillah, macam nie lah bagus. Tak kedekut nak cantik putih sorang2 👍😁 Kawan tanya kenapa cantik lain macam nie? Terus dea bgtau & #recommend #OhsemBeauty vit. 500% berkesan. Mmg tak rugi cuba! 😘💕
.
Yg ada #jerawat degil beso2 tu, #resdung or #alahan ke WAJIB try beli cepat kalau nak cantik #RAYA nie. Stock #LAKUKERAS! insyaallah kejap lagi sis poskan vit2 awak ye. Esok lusa sampai lei 😊😊
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !

Whatsapp 017 - 6641947
Whatsapp 017 - 6641947
Whatsapp 017 - 6641947
Whatsapp 017 - 6641947
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

0💬

Korg WAJIB baca nie. Serious banyak betul kesan & perubahan baik akak nie dapat 😱 Anak akak nie pun dah terjebak try vit nie 😂😂 Consume vit je, terus hilang #bintik2 degil yg #hitam tu dekat leher. #Bersih #cantik je skrg yeayy. #Sinus pun dah kurang alhamdulillah. #Puashati tiptop! 👍👍🙌
.
=====================================.
🔥Nak Hilang #JERAWAT sebelum #RAYA?🔥
===================================== .
.
Promosi dah abes pun still ramai yg berebut beli #2botol. Vit paling terbaikkkk katanya! 👏😁Hehe Moga RAYA nie bertambah ramai yg #flawless #kulit #cantik dengan #VitaminMagic #OhsemBeauty. Insyaallah. Aaminnnnnn 😊😘
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

1💬

Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan. Tak sangka #vitaminmagic sis nie famous jugak eh, sampai ke #PERTH dah 😱 sebelum nie dah jadi rebutan org #Singapore, #Brunei, #Indonesia, #Egypt. Siap ada yg recommend dekat kawan2, family sedara mara. Telan vit terus cantik 😘🎉🎉
.
================================== .
🔥HIGHLY RECOMMENDED BY DOCTOR🔥
================================== .
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

1💬

Biasa tengok perempuan aje yg suka beli #OhsemBeauty kn? 😏 Nie haaa, customer lelaki sis nie beli #6botol #VitaminMagic lepas tengok #banyak gila #testimoni #gempak yg dah berjaya! Lepasni boleh lei makan seafood byk2 yeayyyy 💪👏
.
🔥13TAHUN BOLEH START CONSUME
🔥KESAN SEAWAL 7HARI
🔥200% HALAL & GMP CERTIFIED
🔥MEMUTIHKAN SELURUH BADAN
🔥JUGA SESUAI UTK IBU MENGANDUNG
.
#VitCRosehip favourite doctor. 1 botol 1 bulan ♥
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0💬

Alhamdulillah, macam nie lah bagus. Tak kedekut nak cantik putih sorang2 👍😁 Kawan tanya kenapa cantik lain macam nie? Terus dea bgtau & #recommend #OhsemBeauty vit. 500% berkesan. Mmg tak rugi cuba! 😘💕
.
Yg ada #jerawat degil beso2 tu, #resdung or #alahan ke WAJIB try beli cepat kalau nak cantik #RAYA nie. Stock #LAKUKERAS! insyaallah kejap lagi sis poskan vit2 awak ye. Esok lusa sampai lei 😊😊
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Rahsia Cantik Putih sebelum raya?
Mestilah #vitaminmagic !
Whatsapp 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

5💬

Korg WAJIB baca nie. Serious banyak betul kesan & perubahan baik akak nie dapat 😱 Anak akak nie pun dah terjebak try vit nie 😂😂 Consume vit je, terus hilang #bintik2 degil yg #hitam tu dekat leher. #Bersih #cantik je skrg yeayy. #Sinus pun dah kurang alhamdulillah. #Puashati tiptop! 👍👍🙌
.
=====================================.
🔥Nak Hilang #JERAWAT sebelum #RAYA?🔥
===================================== .
.
Promosi dah abes pun still ramai yg berebut beli #2botol. Vit paling terbaikkkk katanya! 👏😁Hehe Moga RAYA nie bertambah ramai yg #flawless #kulit #cantik dengan #VitaminMagic #OhsemBeauty. Insyaallah. Aaminnnnnn 😊😘
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
NEXT POSTAGE KHAMIS!
WHATSAPP 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

2💬

Dahsyat sungguh penangan #VitaminMagic nie eh. Sampai customer dok beriye whatsapp sis 2 3pagi, sebab takut stock abes. Nanti tak sempat pulak nak cantik2 masa #RAYA 😭
.
✅Alhamdulillah 99.9% berjaya cerah seluruh badan! .
✅Positive feedbacks seawal 7hari penggunaan! .
✅Beribu testimoni berjaya & puas hati! .
✅Parut yg dah lama pun boleh rata, pudar & licin! .
✅Jerawat cepat kecut & kering! .
✅Mengatasi masalah resdung kronik & alergik!
.
Dan macam2 lagi. Tahniah utk yg dah #berjaya #cantik. Moga #RAYA nie makin berseri-seri comey hendaknya. Next postage KHAMIS nie tau 😚💕
.
🔥DOCTOR RECOMMEND #VitCRosehip 🔥
1 botol = 1 bulan ♥ Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk kesan paling maksimum & efektif.
🌻 HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
🌻 PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
Misi #CANTIKPUTIH utk #RAYA!
📮 POSTAGE : KHAMIS (8 JUN)
☎ WHATSAPP : 017 - 3485 132
❌STRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #Lokalah #SapotLokal

1💬