#vitaminmagic

Hasil setahun lebih consume #OhsemBeauty vitamin #favourite sis ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ™Œ Puashati sangat. #Parut2 hilang & makin mengecil, #jerawat lesap terus dari pandangan haha. And ofcoz kulit sekarang lagi #cerah drpd dulu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜˜
.
============================ .
๐Ÿ”ฅ PROMOSI LETOPS STILL ON ๐Ÿ”ฅ
============================ .
.
Yg ada masalah kulit, boleh try #vitaminmagic sis nie. Try sekarang supaya boleh tengok hasil letopss #RAYA nie ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช Ramai dah grab #2botol tau. Yg pastinya #HALAL & 200% #BERKESAN. #Doctor pun beli dari sis tau! Awak bila lg? ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜
.
Vitamin favourite doctor. 1 botol 1 bulan โ™ฅ
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
**HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
**PROMOSI @OHSEM_BEAUTY : RM80 SEBOTOL
๐ŸŒธ 2 BOTOL โžก RM140 EXC POST (tahan 2bln)
๐ŸŒธ 3 BOTOL โžก RM210 EXC POST (tahan 3bln)
.
๐Ÿ“ฎ POSTAGE : ISNIN DEPAN (22 MEI)
โ˜Ž WHATSAPP : 017 - 3485 132
โŒSTRICTLY NO DM

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal #Agent #Dropship

0๐Ÿ—จ

Ramadhan yg dinanti 2minggu je lagi. Tak lama dah nie. Uolss dah abes ganti puasa ke tu? Hihi ๐Ÿ˜‚ memandangkan ramai yg tanya & still confuse cara consume #OhsemBeauty nie masa puasa. So sis gtau sini lah ye ๐Ÿ˜˜โ™ฅ
.
CARA CONSUME KETIKA PUASA :
๐ŸŒธ 1 biji selepas sahur. (30Minit lepas makan sahur tu, awak boleh telan sebiji)
๐ŸŒธ 1 biji sebelum tidur. (Kalau takut terlupa sangat, 30minit lepas berbuka boleh makan dh)
.
Consume #vitaminmagic time puasa nie boleh bekalkan awak #tenaga tau ๐Ÿ’ช Takdelah cepat letih. Sesuai untuk student or org yg bkerjaya. Dan yg paling penting, kulit sentiasa #lembut & #glowing walaupun tengah puasa ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0๐Ÿ—จ

Ramadhan yg dinanti 2minggu je lagi. Tak lama dah nie. Uolss dah abes ganti puasa ke tu? Hihi ๐Ÿ˜‚ memandangkan ramai yg tanya & still confuse cara consume #OhsemBeauty nie masa puasa. So sis gtau sini lah ye ๐Ÿ˜˜โ™ฅ
.
CARA CONSUME KETIKA PUASA :
๐ŸŒธ 1 biji selepas sahur. (30Minit lepas makan sahur tu, awak boleh telan sebiji)
๐ŸŒธ 1 biji sebelum tidur. (Kalau takut terlupa sangat, 30minit lepas berbuka boleh makan dh)
.
Consume #vitaminmagic time puasa nie boleh bekalkan awak #tenaga tau ๐Ÿ’ช Takdelah cepat letih. Sesuai untuk student or org yg bkerjaya. Dan yg paling penting, kulit sentiasa #lembut & #glowing walaupun tengah puasa ๐ŸŽ‰๐Ÿ˜
.
๐Ÿ“ฎ POSTAGE : ISNIN DEPAN (15 MEI)
โ˜Ž WHATSAPP : 017 - 3485 132
โŒSTRICTLY NO DM
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal #Agent #Dropship

0๐Ÿ—จ

Baru sehari jadi customer. Terus whatsapp nak jadi #agent ๐Ÿ˜ฑ Bos tempat keje customer sis nie terjebakkk lepas tengok #testimoni2 #gempakk dekat ig sis. Hebat sangat katanya! ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญTerus order #20botol untuk letak kt kedai jamu diorg.
.
Alhamdulillah, tak sampai seminggu vitamin dah nak abes. Tak sempat dea nak promote2 bagai. #Laku #keras weh! Biasanya benda yg #berkesan mmg cepat abes. Betul2 diluar jangkaan sangat.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
P/S : Berminat nak try #VitaminMagic nie or jadi agent? Boleh terus whatsapp sis ye. Jom sama-sama #cantik #putih #RAYA nie ๐Ÿ˜š
.
๐Ÿ“ฎ POSTAGE : ISNIN DEPAN (15 MEI)
โ˜Ž WHATSAPP : 017 - 3485 132
โŒSTRICTLY NO DM
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal #Agent #Dropship

0๐Ÿ—จ

advertisement

Alhamdulillah ๐Ÿ’• Makcik kita pun dah terjebak dengan #vitaminmagic yg satu nie. Umur dah 50an but still amek vitamin untuk kesihatan. Jangan ingat utk org muda je tau ๐Ÿ˜ 3x dah #repeat #OhsemBeauty nie. Siap suami puji2 lagi muka dah makin #cerah, badan pun rasa #cergas je nak buat keje. Yeayy! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
Thankyouuu achekk sudi share feedback. Moga #RAYA nie makin bertambah lawo cun melecun. Kekal sihat! Aamin ๐Ÿ˜š
.
Vitamin favourite doctor. 1 botol 1 bulan โ™ฅ
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
๐ŸŒป HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
๐ŸŒป PROMOSI @thebest.beauty_ : RM80 SEBOTOL
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0๐Ÿ—จ

Alhamdulillah ๐Ÿ’• Makcik kita pun dah terjebak dengan #vitaminmagic yg satu nie. Umur dah 50an but still amek vitamin untuk kesihatan. Jangan ingat utk org muda je tau ๐Ÿ˜ 3x dah #repeat #OhsemBeauty nie. Siap suami puji2 lagi muka dah makin #cerah, badan pun rasa #cergas je nak buat keje. Yeayy! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
Thankyouuu achekk sudi share feedback. Moga #RAYA nie makin bertambah lawo cun melecun. Kekal sihat! Aamin ๐Ÿ˜š
.
Vitamin favourite doctor. 1 botol 1 bulan โ™ฅ
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
๐ŸŒป HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
๐ŸŒป PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
๐Ÿ“ฎ POSTAGE : ISNIN (8MAY)
โ˜Ž WHATSAPP : 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal #Agent #Dropship

3๐Ÿ—จ

advertisement

Alhamdulillah ๐Ÿ’• Makcik kita pun dah terjebak dengan #vitaminmagic yg satu nie. Umur dah 50an but still amek vitamin untuk kesihatan. Jangan ingat utk org muda je tau ๐Ÿ˜ 3x dah #repeat #OhsemBeauty nie. Siap suami puji2 lagi muka dah makin #cerah, badan pun rasa #cergas je nak buat keje. Yeayy! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜
.
Thankyouuu achekk sudi share feedback. Moga #RAYA nie makin bertambah lawo cun melecun. Kekal sihat! Aamin ๐Ÿ˜š
.
Vitamin favourite doctor. 1 botol 1 bulan โ™ฅ
Sebotol ada 60biji. Makan 2biji sehari untuk
kesan paling maksimum & efektif.
๐ŸŒป HARGA PASARAN (60BIJI) : RM120 SEBOTOL
๐ŸŒป PROMOSI @ohsem_beauty : RM80 SEBOTOL
.
๐Ÿ“ฎ POSTAGE : ISNIN (8MAY)
โ˜Ž WHATSAPP : 017 - 3485 132
.
#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal #Agent #Dropship

0๐Ÿ—จ

๐ŸŒป Siapa yang boleh consume #VitaminMagic dari @thebest.beauty_ nie sebenarnya? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Haaaa nie soalan yang biasa ditanya. Start umur #13tahun dah boleh consume dah vitamin nie ๐Ÿ˜ฑ Sesuai untuk semua jenis kulit. #Berjerawat ke normal ke ape ke semua boleh tau. Dan yg paling penting, yg #pregnant / yg tengah #berpantang / or maybe still #menyusukan baby tu pun boleh jugak tau. Sangat2 #disarankan oleh #doctor ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ƒ
.
๐ŸŒป Kandungan berapa bulan boleh consume sis?
.
Alhamdu lillah, so far sis banyak jugak customer yg #pregnant ๐Ÿ˜ #OhsemBeauty nie bagus untuk kesihatan si ibu & baby jugak tau. Start daripada #awal #kandungan dah boleh dah ๐Ÿ‘๐Ÿ™ŒTak kesah lah sebulan ke dua bulan ke ape. Yg penting #"ROSEHIP" tersangatlah bagus untuk #kesihatan. (Boleh google kalau tak percaya๐Ÿ˜‚)
.
Whatsapp/Telegram : 011-51124037
#vitamin #vitamincmurah #vitamincmurahmalaysia #vitamincmalaysia #vitamincmalaysiamurah #vitamincrosehip #vitamincrosehipmurah #vitamincrosehipmurahmalaysia #vitamincrosehipmalaysia #vitamincrosehipmalaysiamurah #vitaminkecantikan #vitaminkecantikanmurah #vitamincroship #vitamincroshipmurah
#vitamincrosehipusa #vitamincrosehipusamurah #vitamincrosehipusamalaysia #vitamincrosehipusaoriginal

0๐Ÿ—จ

๐ŸŒป Siapa yang boleh consume #VitaminMagic dari @ohsembeauty nie sebenarnya? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Haaaa nie soalan yang biasa ditanya. Start umur #13tahun dah boleh consume dah vitamin nie ๐Ÿ˜ฑ Sesuai untuk semua jenis kulit. #Berjerawat ke normal ke ape ke semua boleh tau. Dan yg paling penting, yg #pregnant / yg tengah #berpantang / or maybe still #menyusukan baby tu pun boleh jugak tau. Sangat2 #disarankan oleh #doctor ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ƒ
.
๐ŸŒป Kandungan berapa bulan boleh consume sis?
.
Alhamdu lillah, so far sis banyak jugak customer yg #pregnant ๐Ÿ˜ #OhsemBeauty nie bagus untuk kesihatan si ibu & baby jugak tau. Start daripada #awal #kandungan dah boleh dah ๐Ÿ‘๐Ÿ™ŒTak kesah lah sebulan ke dua bulan ke ape. Yg penting #"ROSEHIP" tersangatlah bagus untuk #kesihatan. (Boleh google kalau tak percaya๐Ÿ˜‚)
.
NEXT POSTAGE SELASA (25 APRIL)
WHATSAPP 017 - 3485 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal

1๐Ÿ—จ

๐ŸŒป Siapa yang boleh consume #VitaminMagic dari @ohsembeauty nie sebenarnya? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Haaaa nie soalan yang biasa ditanya. Start umur #13tahun dah boleh consume dah vitamin nie ๐Ÿ˜ฑ Sesuai untuk semua jenis kulit. #Berjerawat ke normal ke ape ke semua boleh tau. Dan yg paling penting, yg #pregnant / yg tengah #berpantang / or maybe still #menyusukan baby tu pun boleh jugak tau. Sangat2 #disarankan oleh #doctor ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ƒ
.
๐ŸŒป Kandungan berapa bulan boleh consume sis?
.
Alhamdu lillah, so far sis banyak jugak customer yg #pregnant ๐Ÿ˜ #OhsemBeauty nie bagus untuk kesihatan si ibu & baby jugak tau. Start daripada #awal #kandungan dah boleh dah ๐Ÿ‘๐Ÿ™ŒTak kesah lah sebulan ke dua bulan ke ape. Yg penting #"ROSEHIP" tersangatlah bagus untuk #kesihatan. (Boleh google kalau tak percaya๐Ÿ˜‚)
.
NEXT POSTAGE SELASA (25 APRIL)
WHATSAPP 017 - 3485 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal

0๐Ÿ—จ

advertisement

๐ŸŒป Siapa yang boleh consume #VitaminMagic dari @ohsembeauty nie sebenarnya? ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜
.
Haaaa nie soalan yang biasa ditanya. Start umur #13tahun dah boleh consume dah vitamin nie ๐Ÿ˜ฑ Sesuai untuk semua jenis kulit. #Berjerawat ke normal ke ape ke semua boleh tau. Dan yg paling penting, yg #pregnant / yg tengah #berpantang / or maybe still #menyusukan baby tu pun boleh jugak tau. Sangat2 #disarankan oleh #doctor ๐Ÿ’ช๐Ÿ˜ƒ
.
๐ŸŒป Kandungan berapa bulan boleh consume sis?
.
Alhamdu lillah, so far sis banyak jugak customer yg #pregnant ๐Ÿ˜ #OhsemBeauty nie bagus untuk kesihatan si ibu & baby jugak tau. Start daripada #awal #kandungan dah boleh dah ๐Ÿ‘๐Ÿ™ŒTak kesah lah sebulan ke dua bulan ke ape. Yg penting #"ROSEHIP" tersangatlah bagus untuk #kesihatan. (Boleh google kalau tak percaya๐Ÿ˜‚)
.
NEXT POSTAGE SELASA (25 APRIL)
WHATSAPP 017 - 3485 132

#OhsemBeauty #VitCRosehip #VitCRosehipMurah #TerapiInstagram #Promosi #RM80only #60bijiSebotol #TahanSebulan #JimatDanBerbaloi #Lokalah #SapotLokal

0๐Ÿ—จ

EXCLUSIVEKAN DIRI DENGAN PRODUK EXCLUSIVE SHAKLEE
.
.
Bila harga exclusive, mesti lah kita nak selidik dulu ingredients yang ada dalam sesuatu produk tu kan. Apa yang membezakan Produk shaklee ni dengan produk lain. So, 'here' serba sedikit tentang COLLAGEN POWDER .
.
Collagen Shaklee ini di hasilkan daripada apa ?.
.
๐Ÿ’‹ Bahan utamanya ialah sisik ikan merah dari laut dalam. Fungsinya adalah untuk menyokong pembentukan tisu penyambung. Bukan itu saja, Shaklee Collagen Powder ini juga di tambah dengan 7 bahan aktif iaitu ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B meningkatkan keberkesanan collagen RSS dan menyokong kecantikan dari dalam ke luaran.
.
Mengapa Sisik Ikan Merah Laut Dalam ?.
.
๐Ÿ’‹ Ikan merah laut dalam hidup pada paras 5000m di bawah laut. Sisiknya lebih tahan kepada tekanan air yang jauh di dasar laut berbanding ikan biasa. Tambahan pula ia jauh dari pencemaran dan sisa toksik. Jadi kolagen yang dihasilkan dari sisik ikan merah sudah tentulah lebih tahan lasak dan berkualiti tinggi.
.
Apa Kelebihan dan Kebaikan Shaklee Collagen Powder ?.
.
๐Ÿ’‹ Selain daripada kelebihan collagen Shaklee yang tahan lasak, kebaikan lain ialah molekul collagen juga ringan iaitu kira-kira 1000 Dalton sahaja dan mudah diserap oleh badan berbanding kolagen biasa yang beratnya 300,000 Dalton yang sekaligus menyukarkan penyerapan oleh tubuh. Bila mudah diserap, maknanya kesannya juga maksimum. Ada yang mengadu, dia dah makan kolagen jenama lain tapi tak nampak kesan. Mengapa ? Sebab kolagen yang biasa , molekulnya besar dan tidak dapat diserap dengan sempurna. Akhirnya di buang saja. Rugikan ?.
.
๐Ÿ’‹ Collagen Shaklee juga membekalkan 4000mg โ€œkolagen proprietaryโ€ menjadikan kolagen Shaklee jauh lebih unggul dan terbukti berkesan dalam tempoh yang singkat.
.
Itulah lebihnya collagen shaklee dari collagen lain ๐Ÿ˜Ž.
.
.
Your trusted SID Hana | 018.9327113
.
#hanashakleekedah #hanajualshaklee #shakleekedahperakperlis #collagenpowdershaklee #vitaminshaklee #vitaminmagic

0๐Ÿ—จ

SUAMI KOMPLEN MALAM PERTAMA MCM NAK MUNTAH ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Kalau dari anak dara lagi tak menitik beratkan penjagaan dalaman, bila dah kahwin macam ni lah jadinya.
.
MALUNYA ! Mana nak letak muka ๐Ÿ˜‘โ‰
Anak dara hakak nak pesan ni,
jangan nak cantik luar je ye..
Kulit cantik, makeup cun, body solid..
Tapi dalaman berkerak, berlendir, ruam sana sini..
Ish.. tak nak lahh..
Nak cantik, biar cantik luar dalam..
Suami pun hormat kita..
Pandai jaga diri.. Bersih๐Ÿ‘ Kemas๐Ÿ‘
.
Bukan saja - saja nak membebel,
tapi ini peringatan untuk awak - awak semua juga..
Hakak nasihat ni sebab hakak sayang..
Dah malu nanti nak citer kat hakak pun dah segan..
Bagi anak dara yang nak cantik & wangi dalaman meh wassap hakak.
Hakak guide cara - caranya๐Ÿ˜‰
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap hakak :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

0๐Ÿ—จ

ANAK DARA KENA RAHIM KEMBANG?
.
.
Terkejut jugak, semalam dapat satu kes anak dara kena kentut vagina.
.
Tapi tak payah terkejut sangatlah kalau setiap hari minum ais, makan benda-benda yang buat rahim kembang (benda sejuk dan berangin).
.
Bahaya rahim kembang ini untuk wanita harini. Antara kesan buruk:
.
1) Boleh menyebabkan rahim jatuh.
.
2) Boleh jugak penyebab keputihan kronik.
.
3) Faraj becak.
.
4) Rahim jadi tak kuat dan tak subur. Lepas kahwin pula susah nak dpt zuriat.
.
5) Bila rahim mengembang mulalah muncul kes lain mcm kentut vagina.
.
Mulakan penjagaan Miss V dan pengambilan jamu seawal anak dara. Badan nak pakai lama,dik.
.
Adik tanya...Hakak jawab...
Hakak akan consult untuk rawatan...
Insyaallah...
Cegah lebih baik dari merawat..๐Ÿ˜Ž
.
๐Ÿ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
.
#JamuSusukDara #FeminineWashjsd #MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #EllyMazlein #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #Neelofa #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #AmyrAmar #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan

0๐Ÿ—จ

advertisement

LEPAS KAWEN PERIOD MCM CHIPSMORE? KEJAP ADA KEJAP TAKDA ? KALAU KELUAR PUN SIKIT JE ? KENAPA YE ?
.
Fresh testimoni hakak dapat pagi ni. Adik ni baru kawen, lepas kawen period tak normal. Masa anak dara dulu ok je period setiap bulan. Kenapa ye jadi macam tu ?
.
Okay, setiap wanita ada keputihan. Kadang kita rasa takda la keputihan. Tak pernah keluar pun. Paling teruk pun gatal2 je kat tutt.. Hmm.. yeke takda?
.
Keputihan kalau tak keluar, maknanya tersekat kat dalam tutt.. Itu yg rasa gatal je kat Miss V. Keputihan simpanan dari zaman anak dara. Tambahan pula lepas kawen, dgn sisa air mani suami, period tersekat. Tak jumpa jalan nak keluar..
.
Umpama paip tersumbat, kalau tak cuci lama2 berbau kohong. Darah period yg berbulan2 tak keluar tu kemana perginya ?๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ
.
Kalau yg dh kawen tu hakak ajar meruang dgn masker vagina dan feminine wash. Utk anak dara,lain caranya๐Ÿ‘
.
InsyaAllah, lepas saluran tut dh clear. Period kembali normal.
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

0๐Ÿ—จ

BASAH BUKAN SEBAB MANDI, GATAL BUKAN SEBAB KURAP...PAYAH LA NAK CITER๐Ÿ˜ฏ

Testimoni #FeminineWashJsd #MaskerVagina

Nak kahwin tak lama lagi dah..
Entah kenapa dengan saya ni.. Masa tak haid, selalu basah, sampai sehari 4-5 kali tukar seluar dalam, orang kata PANTILINER BAGUS, saya pakai la, bagus la, ia serap, tapi yang lendir keluar tu non stop..geli geleman rasanya..
Kalau g tempat yang panas, mula la rasa risau, GATAL SEBAB BERPELUH, SAMA NAIK DENGAN GATAL SEBAB BASAH..BAU PUN DAH MACAM IKAN BUSUK...
Kalau time haid tu, dah la basah dengan darah haid, GATAL MENJADI2, nak citer lebih2 kat Doktor pun malu, kalau citer tu, sampai memek muka Doktor pun, ikut cerita saya.
.
Kat Tunang,
saya tak citer, tapi ada gak dia tanya, nape selalu g Toilet, saya jawab je, betulkan tudung..tudung la sangat.. Suatu hari ketika melayari instagram,saya terjumpa iklan JSD mengenai pakej bakal pengantin, sesuai sangatlah dengan masalah saya hadapi.
Saya beranikan diri wassap no yang tertera.
Setelah diterangkan masalah, stokis tu pun menyarankan agar saya akhirnya mencuba FEMININE WASH&MASKER VAGINA yg sudah terkenal kerana keberkesanan menghilangkan masalah KEPUTIHAN.
.
Alhamdulillah, tak perlu tunggu sehari, 3 jam dah rasa, GATAL TU KURANG, dan lepas 3 HARI, KEPUTIHAN MULA KERING..
Syukur Ya Allah, bagi kekuatan untuk saya terus berusaha, dan SYUKUR JUGA KERANA REZEKI SAYA DGN FW N MV JSD DI PERMUDAHKAN.. Minta sahabat yang alami masalah seumpama saya, jangan PUTUS ASA, andai belum jumpa penawar, cubalah JSD rezeki Allah bersama usaha kita.

Dapatkan bantuan konsultansi secara PERCUMA drpd hakak @jsd.ameera

#JamuSusukDara #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #SabunAnggunPesona

0๐Ÿ—จ

Kepada anak dara yang ada masalah gatal2 di bahagian intim.
.
.
Soalan:
Assalamualaikum...
Kalau anak dara lagi nak guna produk Jsd boleh ke? Saya umur 22 tahun.. skrg mengalami kegatalan yg agak serius jugak kat Miss V, Bibir Miss V yg selalu kegatalan, merah2..
.
Jawapan:
.
Wsalam..
Boleh guna produk JSD.
1- feminine wash jsd
2- masker vagina jsd.
.
Bila guna masker vagina jsd, sapu dan ratakan dibahagiaan faraj.
Nanti, akan terasa pedih. Dan permukaan faraj akan mengering dan berkuping. Dinasihatkan jangan kopek. Just teruskan pencucian faraj menggunakan feminine wash jsd.
Nanti lama - kelamaan kuping itu akan tanggal dan jatuh sendiri. Kecederaan dan bintik - bintik merah telah baik terus.
.
Saudari tahu tak kenapa permukaan faraj menjadi bintik - bintik merah dan gatal - gatal?
.
1- gatal - gatal berlaku kerana keputihan dan kekotoran air dari rahim dan kadang - kadang perkara ini berlaku sehabis datang bulan atau ketika datang bulan akibat malas tukar pad dimana permukaan faraj terdedah kepada darah haid lama dan dijangkiti kuman.
.
Dinasihatkan;
1- Ketika datang bulan digalakkan rajin tukar pad. Lebih baik setiap kali masuk tandas, tukar pad dan seluar dalam selepas cuci faraj dengan feminin wash jsd.
.
Saya harap, jawapan saya dapat membantu saudari dengan penggunaan produk Jsd untuk merawat masalah gatal - gatal dan bintik merah.
.
Semoga saudari dapat manfaat dan kebaikan herba produk JSD.
.
Whatsapp +6013 456 3428 @jsd.ameera

#JamuSusukDara #MaskerVaginaJsd #femininewashjsd #jsdkuantan #dherbs #quputeh #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #JamuMah #JamuSeriPengantin #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLadyLotion #maharani

0๐Ÿ—จ

Best pakai Feminine Wash Jsd ni tambah2 time period kan..
Wangi ja, gatal2 pun hilang, selesa & segar๐ŸŒธ๐ŸŒธ
bau darah pun tiada..
baru la yakin nak duduk dalam kelompok yg ramai....
Masalah settle dengan Feminine Wash Jsd ni..
Alhamdulillah..
.
Meh hakak nak cerita apa yang specialnya #FeminineWashJSD
.
โœ” pekat dan wangi
โœ” jimat. penggunaan sehingga 2-3 bulan
โœ” dijamin berkesan
โœ” kandungan bahan yang berkualiti
โœ” sesuai digunakan untuk merawat kulit yang cedera
โœ” rasa dingin dan sejuk
โœ” mudah dibawa kemana saja
.
Tahu tak apa fungsi Feminine Wash JSD?
.
โœฟ menghilangkan bau dan membunuh bakteria
โœฟ menghilangkan masalah kegatalan
โœฟ membantu mengetatkan otot faraj
โœฟ memberikan kesegaran ketika didatangi haid
โœฟ membantu menstabilkan Ph dikawasan alat sulit wanita
โœฟ membantu melembapkan kawasan miss v
โœฟ memberikan haruman yang segar di kawasan miss v
.
Jom cuba! ๐Ÿ˜
.
DM/Whatsapp +6013 456 3428 @jsd.ameera
.
๐ŸŒน Manis. Mantap. Penuh Rahsia ๐ŸŒน

#JamuSusukDara #MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

1๐Ÿ—จ

advertisement

Urat2 rahim yg sudah dimasuki angin dan tak dijaga akan menyebabkan faraj tidak sihat.

Apabila wanita kentut faraj , maksudnya farajnya longgar. Bila bersama suami, dah tak grip. Masa baru kawin macam lubang kunci. Lepas bersalin macam lubang jamban. Longgar dan berair.

Apabila wanita kentut faraj, maksudnya urat faraj dah tak sihat macam dulu. So mulalah masalah kedinginan. Suami buat apapun, si isteri macam takde nafsu. Siap sound "Cepat2lah sikit habisnya bang. Saya dah tak larat dah ni". Apabila wanita kentut faraj, rahimnya dah tak sihat. Keputihan mula melanda. Ada yang berbau ada yang berwarna. Masa tu suami nak dekat pun mula rasa loya.

Itulah dia apa dan mengapa berlakunya kentut faraj. Kena ingat ya.. Yg keluar dari faraj kalian adalah bayi ya...Bukan guli.. Mungkin dari luaran lepas dijahit boleh nampak cantik. Tp tak akan mampu kalian tipu bila ada yang meleleh keluar dari rahim, atau ketika bersama suami mula rasa longgar, atau ketika faraj sudah mula keluar angin pus-pusss๐Ÿ˜ฑ

Masa baru kawin pun sanggup tahan kentut. Baru anak pertama, siap kentut depan lagi bila bersama suami. Tetapi masalahnya...kentut ini jenis tak boleh dikawal. So tahan saja lah malu itu ya !

Jgn ambil mudah ! Jgn malu ! Jgn segan, saya sedia membantu๐Ÿ˜˜
.
Utk konsultasi percuma boleh wassap :
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

2๐Ÿ—จ

ANAK DARA KENA RAHIM KEMBANG?
.
.
Terkejut jugak, semalam dapat satu kes anak dara kena kentut vagina.
.
Tapi tak payah terkejut sangatlah kalau setiap hari minum ais, makan benda-benda yang buat rahim kembang (benda sejuk dan berangin).
.
Bahaya rahim kembang ini untuk wanita harini. Antara kesan buruk:
.
1) Boleh menyebabkan rahim jatuh.
.
2) Boleh jugak penyebab keputihan kronik.
.
3) Faraj becak.
.
4) Rahim jadi tak kuat dan tak subur. Lepas kahwin pula susah nak dpt zuriat.
.
5) Bila rahim mengembang mulalah muncul kes lain mcm kentut vagina.
.
Mulakan penjagaan Miss V dan pengambilan jamu seawal anak dara. Badan nak pakai lama,dik.
.
Adik tanya...Hakak jawab...
Hakak akan consult untuk rawatan...
Insyaallah...
Cegah lebih baik dari merawat..๐Ÿ˜Ž
.
๐Ÿ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
.
#JamuSusukDara #FeminineWashjsd #MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #EllyMazlein #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #Neelofa #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #AmyrAmar #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan

1๐Ÿ—จ

KENTUT VAGINA petanda LONGGAR? Betul ke ? Memang betul !
.
.
๐Ÿ“Œibu-ibu tau tak ape itu *KENTUT VAGINA??*
.
๐Ÿ“ŒIa adalah dimana angin yg keluar dari faraj, bukan dari dubur.
Angin ni keluar terutama ketika sedang bergerak, bangun atau duduk ketika solat..
Tapi paling memalukan..
Bila bersama suami tetiba angin kentut ni keluar..
Uiiih segan x payah cakap๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
.
Sebabnya..!!!
bagi kebanyakan wanita yang pernah melahirkan anak,
otot2 kemut dibahagian vagina menjadi lemah.... atau faraj sudah jadi longgar...
Ouchhh malunye๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข
.
Anak dara pun tak terlepas dari kentut faraj.
Yang mana suka minum ais..
Kerap membasuh Miss V dgn masukkan air dlm Miss V pun boleh ada kentut faraj.
Ini kerana otot pelvik menjadi tidak kuat dan mengumpul udara disitu..
.
๐ŸŒบMulakan ikhtiar dgn feminine wash jamu susuk dara masalah boleh selesai, insyaallah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
Feminine wash Jamu Susuk Dara
๐Ÿ’‹tahan 2 hingga 3 bulan.
.
Jom dapatkan bantuan konsultansi secara PERCUMA drpd sy
.
๐Ÿ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #FeminineWashJsd
#MaskerVagina #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #ImSexyLady #AnggunPesonaSoap

0๐Ÿ—จ

LETIH ? TAK BERTENAGA ? MENGANTUK ?RASA LEMAH & LESU ?MALAS NAK PEGI KEJA ?
.
Cuba amalkan makan Coklat love habibi. Coklat love habibi sesuai utk lelaki dan wanita.
.
1 bj slps sarapan & 1 bj slps mkn mlm.Blh beri anda 3x ganda tenaga dari biasa. Bukan utk 'tut' je tau.
.
********************************
.
( COKLAT LOVE HABIBI )
.
* tidak mgandungi bahan2 herba utk merapatkan faraj, tiada bhn utk kesihatan rahim.
.
* TETAPI Coklat love habibi Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain.
.
* Coklat love habibi dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
.
* Untuk melancarkan peredaran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.
.
Cara makan yg sgt mudah. Ambil & gentelkan kecil2. Kunyah & minum air.
.
Jom dapatkan konsultasi percuma.
Wassap : ๐Ÿ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#CoklatLoveHabibi #JamuSusukDara #JamuJalinanCinta #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #EllyMazlein #NoraDanish #codkuantan #HanisZalikha #SitiSarah #Neelofa #jsdkuantan #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #Kuantan #Pekan #maharani #gambiremas #KopiAnggunPesona

3๐Ÿ—จ

advertisement

Mengapa Rahim Menjadi Sejuk?
.
.
.
Terdapat Ramai Wanita Yang Tidak Mengambil Berat Tentang Sejuk Mempengaruhi Badan Mereka. .
Ini Memberi Kesan Kepada Akil Baligh, Haid, Dan Kadang2 Akan Menyebabkan Kesukaran UNTUK Mengandung.
.
Sebagai contoh : ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
1) Duduk Di Atas Lantai Sejuk Terlalu Kerap (Lantai Terutama Basah). Kesejukan Yang Datang Melalui Bawah Ke Abdomen. Adalah Lebih Mudah Untuk Abdomen Terjejas Oleh Kesejukan Dalam Tempoh Haid Atau Apabila Seseorang Itu Letih.
.
2) Sesetengah Wanita Memakai Pakaian Yang Tidak Menutup Pusat Dan Pinggang Di Belakang, Memakai Selipar Dan Seluar Pendek Tidak Kira Apa Cuaca Seperti Angin, Sejuk Dan Lembap.
.
Menurut Perubatan Tradisional Cina, Saluran Yang Terletak Di Bahagian Dalam Kaki Dan Betis Akhirnya Akan Membawa Kepada Kawasan Abdomen Dan Menyebabkan Kesukaran Mengandung.
.
3) Berenang Semasa Haid.
Badan Menjadi Sensitif, Perubahan Sistem Endokrin Dan Serviks Akan Terbuka Dalam Tempoh Haid.
Seseorang Mudah Mendapat Selesema Pada Masa Ini. Apabila Wanita Berenang Pada Masa Ini, Kesejukan Akan Masuk Ke Dalam RAHIM Secara Langsung Atau Tidak Langsung
.
4) Sejuk Dari Hujan.
.
5) Minuman Sejuk Terlalu Banyak.
Ini Bukan Sahaja Tidak Baik UNTUK Tenaga PERUT, Ia Juga Menyebabkan RAHIM Sejuk.
.
Begitu Juga Dengan Ais Krim Dan Makanan Beku Sari Peti Sejuk. Pengumpulan Sejuk Dalam RAHIM Akan Menyebabkan *Dysmenorrhoea*, Tempoh Haid Yang Tidak Teratur Dan Ia Boleh Membawa Kepada Kesukaran Mengandung..
.
Di Jamu Susuk Dara saya syorkan makan Coklat Love Habibi sebagai amalan seharian ๐Ÿ˜€
.
๐Ÿ’Œ Kandungan Coklat Love Habibi Jamu Susuk Dara
๐ŸŒธLada Pahit
๐ŸŒธTongkat Ali Hitam
๐ŸŒธMata Pelanduk
๐ŸŒธMahkota Dewa
๐ŸŒธBelut
๐ŸŒธSarsi
๐ŸŒธMadu
.
013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #coklatlovehabibi #jsdkuantan #dherbs #quputeh #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #jsdkuantan #ImSexyLadyLotion #maharani

1๐Ÿ—จ

COKLAT LOVE HABIBI membantu melancarkan haid โ™กโ™กโ™กโ™ก
.
.
.
Testimoni demi testimoni membuktikan keberkesanan COKLAT LOVE HABIBI ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™๐Ÿ˜™
.
Kepada wanita2 yg mempunyai masalah yg sama rawatlah sebelum melarat....
.
#coklatlovehabibi lawaskan period dan hilangkan sengugut.
.
Jom dapatkan konsultasi percuma.
Wassap : ๐Ÿ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #maskervaginajsd #femininewashjsd #jsdkuantan #dherbs #quputeh #stacyvitaminc #SitiNordiana #NoraDanish #HanisZalikha #SitiSarah #ImSexyLadyLotion #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #kuantan #gambiremas #pekan #codkuantan #susukkekaldara2 #intimgeljsd #jsdkuantan #ImSexyLadyLotion #maharani

0๐Ÿ—จ

Kenapa penting bagi wanita yg tidak mengandung pastikan haid lancar datang setiap bulan?

Kenapa?
Kenapa?
Kenapa?

Tahu tak anda darah kotor yg terperam dalam rahim lama2 tak elok?
Boleh jadi cyst, fibroid.

Darah kotor makanan barah.
Jgn buat main.

Mcmna nk pastikan haid lancar every month?
Kunyah #CoklatLoveHabibi setiap hari.
.
Bantu haid smooth keluar, kurang senggugut..
.
๐Ÿ’„013 456 3428 @jsd.ameera
.
#JamuSusukDara #JamuJalinanCinta #dherbs #quputeh #sariyanti #stacyvitaminc #SitiNordiana #EllyMazlein #NoraDanish #codkuantan #SitiSarah #Neelofa #jsdkuantan #JamuSeriPengantin #JamuMah #DianzVitC #VitaminMagic #JanganMengata #Pamoga #almas #jusnusantara #perlaking #tabitaori #Kuantan #Pekan #maharani #gambiremas #KopiAnggunPesona

0๐Ÿ—จ