#viti

💪🇫🇯
NRLPhotos

2💬

SUPER SULI! 🇫🇯⚡️ @suli_vunivalu one more to set a modern day @nrl record

7💬

Loading...

Artista de Concierto este 04 de Mayo El señor #Chucho Nuncira y toda su Orquesta en vivo
La cita es en Paradaise🍀 Plaza de las Américas junto a el #Viti Ruiz #Héctor Rey #Argy Gomez todos con sus Orquestas en vivo
Boletas al 3226316542

0💬

La cita es este Próximo 04 de Mayo en "PARADAISE" plaza de las Américas. #FénixConciertos presenta por Primera vez en Bogotá #Viti Ruiz y #Hector Rey #Chucho nuncira y #Argy Gomez Boletas 30 mil #Preventa
Info y reservas al = 3226316542

0💬

Loading...

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+383 49 298 718
viber&whatsapp

2💬

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+386 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

BËHU BURRË ME SERUM PËR MJEKËRR VITAMINA E

Zbut, ushqen dhe shkelqen Mjekrren
Sasia 30ml

Efektet:
✔️ Nxit daljen e mjekrrës
✔️ Shpeshton
✔️ Ripërtin mjekrrën
✔️ Kundër rënjes
✔️ Zbutë maksimalisht mjekrren
✔️ Jep aromë të mirë ✔️ Shkëlqen pamjen e mjekrrës
✔️ 100% i pastër organik
✔️ Efekti 24orë
✔️ Nuk ka asnjë efekt negativ
Prodhim Tajlandez
Sasia 30ml

Përdorimi:
Pas pastrimit të mjekrrës vendosen disa pika Serum në duar, Filloni duke masazhuar në mjekerr deri sa të absorvohet.
********************************

1💬

Loading...

EXTREME HONEY M+ kundër IMPOTENCËS

Sot shumica e meshkujve vuajn nga impotenca.
Extreme honey M+ është produkti ideal për zgjidhjen e problemit të impotencës tek meshkujt, si dhe rrit kohen gjatë marrëdhënie duke rritur dhe shumuar numrin e spermatozoideve.

Mjalti Extreme honey M+ është plotësisht natyral çdo ditë i përdorshëm dhee pa efekte ansore.

Dobitë:
•Përmirson cilësinë e farave tek meshkujt
•Zgjat ereksionin
•Normalizon dëshirën për marrëdhenie tek Meshkujt
•Rrit numrin e spermatozoideve
•Zgjat kohën e marrëdhenies intime
•Relakson dhe qetëson sistemin nervor
•Forcon muskujt e zemres
•Forcon dhe i jep energji trupit •Forcon Imunitetin

PËRDORIMI:
Çdo ditë nga një lugë e mesme për efekt 24orë.

Të përzihet para përdorimit dhe ruhet në temperaturen 0. ............................................... EXTREME HONEY F+

Extreme honey F+ është produktë femrorë për nxitje e marrëdhenieve dhe rregullomin e jetes seksuale dhe forcimin dhe shtimin e numrit të vezorëve tek ato femra që kanë cilësin e dobët dhe të pakta.

Efektet dhe dobitë:
•Rrit dëshirën për marrëdhenie tek femrat
•Shton efektin dhe suksesin e pjellorisë
•Rrit numrin e qelizave vezë
•Zgjat kohën e marrëdhenies intime
•Relakson dhe qetson sistemin nervor
•Forcon muskujt e zemres
•Forcon dhe i jep energji trupit femëror

Mjalti Extreme honey F+ është plotësisht natyral dhe pa efekte ansore.

PËRDORIMI:
Çdo ditë nga një lugë të mesme nga honey Extreme F+.
Efekti zgjat 24h.

Të përzihet para përdorimit dhe të ruhet në temperatur 0.

Sasia 240gr

1💬

EXTREME HONEY M+ kundër IMPOTENCËS

Sot shumica e meshkujve vuajn nga impotenca.
Extreme honey M+ është produkti ideal për zgjidhjen e problemit të impotencës tek meshkujt, si dhe rrit kohen gjatë marrëdhënie duke rritur dhe shumuar numrin e spermatozoideve.

Mjalti Extreme honey M+ është plotësisht natyral çdo ditë i përdorshëm dhee pa efekte ansore.

Dobitë:
•Përmirson cilësinë e farave tek meshkujt
•Zgjat ereksionin
•Normalizon dëshirën për marrëdhenie tek Meshkujt
•Rrit numrin e spermatozoideve
•Zgjat kohën e marrëdhenies intime
•Relakson dhe qetëson sistemin nervor
•Forcon muskujt e zemres
•Forcon dhe i jep energji trupit •Forcon Imunitetin

PËRDORIMI:
Çdo ditë nga një lugë e mesme për efekt 24orë.

Të përzihet para përdorimit dhe ruhet në temperaturen 0. ............................................... EXTREME HONEY F+

Extreme honey F+ është produktë femrorë për nxitje e marrëdhenieve dhe rregullomin e jetes seksuale dhe forcimin dhe shtimin e numrit të vezorëve tek ato femra që kanë cilësin e dobët dhe të pakta.

Efektet dhe dobitë:
•Rrit dëshirën për marrëdhenie tek femrat
•Shton efektin dhe suksesin e pjellorisë
•Rrit numrin e qelizave vezë
•Zgjat kohën e marrëdhenies intime
•Relakson dhe qetson sistemin nervor
•Forcon muskujt e zemres
•Forcon dhe i jep energji trupit femëror

Mjalti Extreme honey F+ është plotësisht natyral dhe pa efekte ansore.

PËRDORIMI:
Çdo ditë nga një lugë të mesme nga honey Extreme F+.
Efekti zgjat 24h.

Të përzihet para përdorimit dhe të ruhet në temperatur 0.

Sasia 240gr

1💬

EXTREME HONEY M+ kundër IMPOTENCËS

Sot shumica e meshkujve vuajn nga impotenca.
Extreme honey M+ është produkti ideal për zgjidhjen e problemit të impotencës tek meshkujt, si dhe rrit kohen gjatë marrëdhënie duke rritur dhe shumuar numrin e spermatozoideve.

Mjalti Extreme honey M+ është plotësisht natyral çdo ditë i përdorshëm dhee pa efekte ansore.

Dobitë:
•Përmirson cilësinë e farave tek meshkujt
•Zgjat ereksionin
•Normalizon dëshirën për marrëdhenie tek Meshkujt
•Rrit numrin e spermatozoideve
•Zgjat kohën e marrëdhenies intime
•Relakson dhe qetëson sistemin nervor
•Forcon muskujt e zemres
•Forcon dhe i jep energji trupit •Forcon Imunitetin

PËRDORIMI:
Çdo ditë nga një lugë e mesme për efekt 24orë.

Të përzihet para përdorimit dhe ruhet në temperaturen 0. ............................................... EXTREME HONEY F+

Extreme honey F+ është produktë femrorë për nxitje e marrëdhenieve dhe rregullomin e jetes seksuale dhe forcimin dhe shtimin e numrit të vezorëve tek ato femra që kanë cilësin e dobët dhe të pakta.

Efektet dhe dobitë:
•Rrit dëshirën për marrëdhenie tek femrat
•Shton efektin dhe suksesin e pjellorisë
•Rrit numrin e qelizave vezë
•Zgjat kohën e marrëdhenies intime
•Relakson dhe qetson sistemin nervor
•Forcon muskujt e zemres
•Forcon dhe i jep energji trupit femëror

Mjalti Extreme honey F+ është plotësisht natyral dhe pa efekte ansore.

PËRDORIMI:
Çdo ditë nga një lugë të mesme nga honey Extreme F+.
Efekti zgjat 24h.

Të përzihet para përdorimit dhe të ruhet në temperatur 0.

Sasia 240gr

1💬

Loading...

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+383 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+383 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+383 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

Loading...

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+383 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+383 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+383 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

Loading...

Oferte fantastike
SLIM TEA 9+ Qaj për dobësim
Sasia 80gr.

Slim tea 9+ ka dy efekte kryesore për organizëm.
1- Tret ushqimet me shpejtësi.
2- Mban organizmin e ngopur.

Dobitë tjera:
▪️Dobëson me shpejtësi brenda javës.
▪️Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
▪️Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
▪️Largon rrezikun e Hemoroideve.
▪️Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
▪️Mbron trupin nga pranimi i acideve.
▪️Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Vrejtëje:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

contact:
+386 49 298 718
viber&whatsapp

1💬

Slim Tea
1 pako 5,50€
2 pako 7,50€
3 pako 9€
4 pako 12€
TRANSPORTI FALAS
Çaj më i sukseshmi i Dobësimit gjatë vitit 2017..
Sasia 80gr - 1 pako

Dobëson shpejt e shpejt sa qel e mshel syt për vetëm 9 ditë
Specifika:
➞ Dobëson me shpejtësi brenda 9dite.
➞ Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
➞ Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
➞ Largon rrezikun e Hemoroideve.
➞ Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
➞ Mbron trupin nga pranimi i acideve.
➞ Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.
➞ Tret ushqimet me shpejtësi. ➞ Mban organizmin e ngopur.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Shënim:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

Porosit në Viber ose Whatsapp +386 49 298 718
Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.

1💬

Slim Tea
1 pako 5,50€
2 pako 7,50€
3 pako 9€
4 pako 12€
TRANSPORTI FALAS
Çaj më i sukseshmi i Dobësimit gjatë vitit 2017..
Sasia 80gr - 1 pako

Dobëson shpejt e shpejt sa qel e mshel syt për vetëm 9 ditë
Specifika:
➞ Dobëson me shpejtësi brenda 9dite.
➞ Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
➞ Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
➞ Largon rrezikun e Hemoroideve.
➞ Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
➞ Mbron trupin nga pranimi i acideve.
➞ Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.
➞ Tret ushqimet me shpejtësi. ➞ Mban organizmin e ngopur.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Shënim:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

Porosit në Viber ose Whatsapp +386 49 298 718
Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.

1💬

Hand painted ethnographic study #viti #African #ethnography #painting #figi

1💬

Slim Tea
1 pako 5,50€
2 pako 7,50€
3 pako 9€
4 pako 12€
TRANSPORTI FALAS
Çaj më i sukseshmi i Dobësimit gjatë vitit 2017..
Sasia 80gr - 1 pako

Dobëson shpejt e shpejt sa qel e mshel syt për vetëm 9 ditë
Specifika:
➞ Dobëson me shpejtësi brenda 9dite.
➞ Stabilizon tensionin e gjakut (hipertensionin).
➞ Bën largimin e gazrave nga zorrët, i ndalon tërsisht.
➞ Largon rrezikun e Hemoroideve.
➞ Preferohet për personat që ushqehen me ushqime të shpejta që janë kaps.
➞ Mbron trupin nga pranimi i acideve.
➞ Largon toksinat që shkaktojn fryrjen e stomakut.
➞ Tret ushqimet me shpejtësi. ➞ Mban organizmin e ngopur.

PËRDORIMI:
Çdo ditë 15 min para buke – Një lugë të mesme nga SLIM TEA 9+ në një gotë jogurt 100ml, përzihet dhe konsumohet.

Shënim:
Nuk preferohet për shtatëzënat. gjidhënëset dhe të sëmuret me kolit.

Porosit në Viber ose Whatsapp +386 49 298 718
Paguaj vetëm pasi të pranoni porosinë.

1💬

[PROMO] Turboviti, Cappucci, Punte, Inserti e Porta Inserti

Scopri i prodotti al seguente link: www.tecnolegnostore.com
->promozioni
—>promo-turboviti-e-accessori-fissaggio

#turboviti #viti #inserti #portainserti #trapano #avvitatore #posacertificata #sistemadiposa #sostituzioneinfissi #posainopera #posainoperainfissi #infissi #serramenti #infissiinlegno #infissiinpvc #infissiinalluminio #serramentiinlegno #serramentiinpvc #serramentiinalluminio #legno #pvc #alluminio

0💬