#vscocom

.
.
明日はオフ。だからちょっと夜更かし
お風呂に入ったのにまたはいってみたりバタバタで入るお風呂より確実に心地いい♡⃝⋆
.
生活感のない音に響く
湯船の音が疲れをとってくれたよ
.
#flower #dryFlower #flag #vsco #vscocom #gallery #goodnight #antique #花 #花のある暮らし #コメント欄〆る癖 #とれない #音 #生活音 #朝は6時起床だ早く寝なくちゃ

0💬

Loading...

Desenho realizada por dois ponto de fuga com sombreamento e utilização de lápis de cores.
Desenhista: @liublianacz.Im

1💬

Momentos felizes merecem hora extra!⏰⌚️😝 👉Carnafolia da Bliu👈

2💬

Loading...

Окультуриваюсь, на выставке «Страсти по Фрейду» ... что за выставка?! Никто не может точно описать ее смысл 🤔⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ #vs #vsco #vscocom #vscomoscow #vscomorning #vscophoto #vscotop #vscopic #vscogood #ilikeit #morning #goodmorning #picthephot #yesimmobile #way #фотография #москва #такяснимаю #vscoholiday #iphoneonly #vscocamonly #vscotop #scofollow #vscofollowme #vscoworld #vscotravel #vscobest #vscoblog #vscobestphotos #instavsco

0💬

#street #fashion #magazine #vosco #vscocom #instadays #instagood #instadays #instagood #instalife #instaphoto #likeforlike
________________________
#ollie
っていつみても
好きな雑誌
読む年代じゃないの
わかってるけどな(笑)

0💬

Loading...

Kadang-kadang kita perlu tanya pasangan, "Saya ni ok ke tak? Awak pulak, ok ke tak dgn saya? Saya ada buat silap x, kalau ada, tegur la...kalau awak nk ckp apa2, nak bgtau saya apa2, cakaplah, saya nak dengar." Tak perlu tunggu hubungan ada masalah, kemudian baru nak tanya, apa yg pasangan rasa....Selalunya bila dah ada masalah, mulalah diungkitnya cerita yg 2,3 bulan lepas punya, dah pun jadi, dah pun terasa, tapi dah terlambat utk nak ubati, dah jadi barah dalam hubungan.

Masa hubungan tengah baik dan elok pun kita boleh tanya pasangan kita. Sebab kita tak tahu yg kita mungkin ada buat silap, melainkan org yg nmpk kesilapan tu, tegur kita dan kita kena lah berlapang dada utk menerima teguran dan mengakui silap kita.

Kalau kita nie tak boleh ditegur, itu bermakna kita nie dah sombong, bongkak dan bersifat takabbur. "Wahai saudaraku, jangan engkau berjalan di atas bumi dengan sombong dan bongkak. Kerana sebentar lagi engkau akan masuk ke bumi yang engkau pijak." Imam Asy-Syafie

Semoga Bermanfaat. Selamat malam. 😊

Klik #khimaruniklo #izumiattire for more designs.

2💬

Loading...

Hitting the road with no certain destination with the windows down while your favorite playlist is going on is forever going to be the best therapy.
.
.
#vsco #vscomundo #vscocom #vscobrasil #vscogram #vscography #photo #photography #day

0💬

Loading...

#ThePersonaPlates
Font 11
BN2
Viber 09053617311

1💬

Loading...

#ThePersonaPlates
Font 17
BN2
Viber 09053617311

1💬

#ThePersonaPlates
Font 13
BN2
Viber 09053617311

1💬

.
🔻Member Feature🔻
.
@AS_ARCHIVE PRESNTS
.
Feature Artist of the Day.
.
.
.
@satieee6
.
.
.
おめでとうございます。
Congratulations!
.
🔻Use #as_archive
🔻Member only Tag #as_member
🔻Follow @as_archive
.
Feature Selected by: @sse0055
.
いつも素敵な写真をシェアして頂き有難うございます。
Thank you for following & tagging.
.
Everyday Thanks.
.
#instagramjapan
.
#life #love #awesome #flower #portrait #amazing #webstagram #photo_of_the_day #iphonesia #vsco #moody #vscocom #instagram #vscogood #justgoshot #gramoftheday #as_m #cool_capture_ #makeup #fashion #model #art #Japan
.

6💬

Selagi kita punya nafas, selagi itu dugaan akan datang silih berganti. Cuma perlunya sabar kerana Allah akan berikan ganjaran buat hambaNya yang taat kepadaNya.

Fuhh tgk feedback tuu gais! Jangan cakap hakak tak payung! 😁
_______________________________________

ZUNAIDAH KHIMAR

1 pcs : RM 46
2 pcs : RM 80 (exc pos)
.
✅Ready stock
✅Material : chiffon crepe
✅10 pilihan warna

Boleh request warna lain tapi add RM 10

Ciri-ciri Zunaidah Khimar:
✔️mesra aurat, mesra solat, mesra gaya
✔️kain chiffon crepe
✔️ada zip sembunyi berfungsi
✔️mudah dibentuk mudah digayakan

Kalau nk order whatsapp je hakak okey. Klik je link di bio @izumi.attire mudahhkan. Sepantas kilat hakak respon awak!

Pelaburan menuju syurga Allah😊 In Sha Allah.

Klik #khimaruniklo #izumiattire for more designs.

3💬

.
🔻Atmosphere photography🔻
.
@AS_ARCHIVE PRESENTS
.
Feature Artist of the Day
.
.
@taku_rs
.
.
.
おめでとうございます。
Congratulations!
.
🔻Use #as_archive
🔻Follow @as_archive
.
Feature Selected by: @sse0055
.
明日も皆さんからのご参加お待ちしています。
Thank you for following & tagging.
.
Everyday Thanks.
. .
#life #love #awesome #flower #portrait #amazing #webstagram #photo_of_the_day #iphonesia #vsco #moody #vscocom #instagram #vscogood #justgoshot #gramoftheday #cool_capture_ #多重露光 #film #Japan #art
.

4💬

.
🔻Member Feature🔻
.
@AS_ARCHIVE PRESNTS
.
Feature Artist of the Day.
.
.
.
@saitohyasushi
.
.
.
おめでとうございます。
Congratulations!
.
🔻Use #as_archive
🔻Member only Tag #as_member
🔻Follow @as_archive
.
Feature Selected by: @sse0055
.
いつも素敵な写真をシェアして頂き有難うございます。
Thank you for following & tagging.
.
Everyday Thanks.
.
#instagramjapan
.
#life #love #awesome #flower #portrait #amazing #webstagram #photo_of_the_day #iphonesia #vsco #moody #vscocom #instagram #vscogood #justgoshot #gramoftheday #as_m #cool_capture_ #桜 #tokyo #japan #Spring #landscape
.

14💬

.
🔻Atmosphere photography🔻
.
@AS_ARCHIVE PRESENTS
.
Feature Artist of the Day
.
.
@aixphoto
.
.
.
おめでとうございます。
Congratulations!
.
🔻Use #as_archive
🔻Follow @as_archive
.
Feature Selected by: @sse0055
.
明日も皆さんからのご参加お待ちしています。
Thank you for following & tagging.
.
Everyday Thanks.
. .
#life #love #awesome #flower #portrait #amazing #webstagram #photo_of_the_day #iphonesia #vsco #moody #vscocom #instagram #vscogood #justgoshot #gramoftheday #cool_capture_ #beach #カモメ #bird #landscape
.

19💬

Добрый вечер)) 🌇 всем девочкам приятнее живётся с красивым маникюром 💅🏼 так что все-все на курс «Сам себе Nail-мастер»)) #nail#nailmoscow#moscow#russia#nailrussia#art#disign#naildisign#master#curs#tbt#tb#gn#gm#ge#follow#followrussia#followmoscow#today#vsco#vscocom#vscorussia#like#insta#gram#grammys#grammy#fitstagramm

0💬

Добрый вечер)) 🌇 всем девочкам приятнее живётся с красивым маникюром 💅🏼 так что все-все на курс «Сам себе Nail-мастер»)) #nail#nailmoscow#moscow#russia#nailrussia#art#disign#naildisign#master#curs#tbt#tb#gn#gm#ge#follow#followrussia#followmoscow#today#vsco#vscocom#vscorussia#like#insta#gram#grammys#grammy#fitstagramm

0💬