#vscomy

Mereka hanya nampak kesenangan kita, tetapi kesusahan kita untuk senang adakah mereka nampak?
#VSCO #VSCOCam #VSCOdays #VSCOMy #ShotOniPhone

0πŸ’¬

Loading...

Haven't you heard what becomes of curious minds?
Happy Thursday!

1πŸ’¬

Loading...

Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk πŸ˜‰ .
.
@fasttinggi1.co
@fasttinggi1.co
@fasttinggi1.co
.
Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .
πŸ“± Whatsap : 0109404349 .
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. Follow now @fasttinggi1.co
.
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia

@johorbahru @johor @kedah @kelantan @meleka @negerisembiln @pahang @perak @perlis @pinang @selangor @terengganu @putrajaya @sabah @sarawak @labuan @puchong @klang
@kualarompin @kajang

0πŸ’¬

Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk πŸ˜‰ .
.
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
@official.kedai_ubattiggimy
.
Untuk yg bermasalah MATA MINUS & PAYUDARA KECIK pun sesuai tau .. SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN SEAWAL 18 TAHUN
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat .
πŸ“± Whatsap : 0102663808 πŸ“±WeChat: ubattinggisihatmalay
.
.
Cepat follow them now. Diorg ada buat every week give away topup tu. Gilah cuba nasib korang😍. Follow now @official.kedai_ubattinggimy
.
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig

0πŸ’¬

Induce a sense of wanderlust with this pastel minimalist Lushberry Darlington luggage. With its chic and sleek design, this luggage is a MUST-HAVE for globe-trotters like you! Shop Lushberry at Leather Avenue now.
.
.
.
.
#instamy #vscomy #traveler #vacation #luggagemalaysia #lushberry #travel #holiday #journey #instagood #instamood #instadaily #bestoftheday #igdaily #instatravel #travelgram #tourist #tourism #trip #luggage #suitcase #hardcase #LeatherAvenue #Pastel #Wanderlust #travelblogger #travelblog #travelgram #2018

0πŸ’¬

Loading...

That French β€œJe ne sais quoi” ✨ @french__toasts

1πŸ’¬

Loading...

Effortlessly chic and a touch of Parisian vibes ✨ This mother daughter duo brings it, every single time! @scoutthecity

1πŸ’¬

hideaway - geowulf 🎢

5πŸ’¬

Loading...

Fikiran akhir tercelik tersedar
#vsco #vscocam_my #vscomy #instagram

0πŸ’¬

Love can make you happier than you've ever been, sadder than you've ever been, angrier than you've ever been. It can elate you and deflate you almost at the same time.
.
Hubungi kami untuk maklumat lanjut
Call@WhatsApp : 0129808570/0176595172
Follow insta : http://instagram.com/photoculture2009
Follow Facebook : https://www.facebook.com/photoculturemalaysia
.
#photographermalaysia #weddingphotographer
#bridestory #weddingphotography #advertisingphotography
#vsco #weddingdiarieskl #igersmy #igersmalaya #vscomy #singaporeweddingphotographer #singaporewedding #weddinginspirations #malaywedding #malayweddingguide #malayweddingphotographer #pakejperkahwinan #instagood #bruneiwedding #bridestory #muslimweddingideas #gambarperkahwinan #malaysiawedding #gambarkahwin #photoculture #weddingmalaysia #weddingideas #weddingideasmalaysia

0πŸ’¬

Loading...

If you are feeling a little zen, come try our β€œSally Bowles” paired with a hot Chamomile tea from @teadroptea 😌 #wizardsattribeca #tribeca #notyourusualrestaurant

2πŸ’¬

Freedom.

1πŸ’¬