#wangiantahanlama

WANGI,FRESH JE PERFUME PARADISE NI!!
===========
.
Korang yg dah fobia nak pakai perfume sebab pernah terbeli perfume yg bau peningkan kepala,ni lah masanya korang hilangkan fobia tu,huhu.
.
Caranya dengan cuba perfume paradise ni.Sis jamin,korang pasti akan puas hati dan akan mula jatuh cinta pada perfume paradise kami.
.
Belum cuba belum tahu,
Dah cuba pasti nak repeat order lagi dan lagi <3

#faramarketing
#wangian
#perfume
#perfumemurahmalaysia
#sayajualperfume
#perfumeparadise
#perfumeparadiseexclusive
#perfumemalaysia
#inspiredperfume
#bajetperfume
#bauan
#wangiantahanlama
#perfumebebasalkohol
#halalperfume
#perfumemesrawudhu
#fyqasignature
#perfumelaris
#perfumehantaran
#mesrasolat
#mesrawudhu
#ootd
#motd
#rayahaji2017
#instaartis
#konvokesyen

0πŸ’¬

Haiii... Dak Wahidah tengah buat promosi untuk customer2 yang baru nak cuba RICCO PERFUMES... nak tahu tak kenapa uolss kena ade perfumes ni...??? Sebab... RICCO PERFUMES😍😍 1-Wangi yang tahan lama
2-kotak n botol yang lebih exclusive
3-harga mampu milik
4-mesra solat
5-ramai customer yang dah cuba sangat berpuas hati dengan bauan kita
6-customer yang beli pon ramai yang repeat order
7-so.. Uolss kene cuba sebab 5 orang terawal akan dapat SPECIAL GIFT dari dak Wahidah

Upsss... Ade lagi... Free postage tau... Muaah

Tq sayang2

Wasap iols
www.wasap.my/60136950430/nakspecialgift

#RICCOperfumes #ratuteam #kaklongkawasan #melaka #perfumesmurah #wangi #wangiantahanlama

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

With the Founder.
DeXandra New Image New Style
Agent Distributor Wanted.
0163654745

3πŸ’¬

😱😱😱
OFFER!!! OFFER!!!
OFFER!!!
.
.
BOTOL #35ML
EXCLUSIVE KACA TEBAL
SANGAT BERBALOI2
.
.
WANGIAN SUMBER INSPIRASI ANTARABANGSA.
MESRA SOLAT PERFUME.
WANGIAN TAHAN LAMA.
120 JENIS WANGIAN. .
.
.
BORONG BANYAK LAGI MURAH.
PM : 0162530907

#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangianmurah
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazar
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#sayajual
#trustedseller
#like4like

1πŸ’¬

CHRISZEN ROLLER

senang je pakai foundation jenis roller..roll2 je kasi sampai rata...roll sampai sekata ye...buat macam nak cat rumah gitewww..hehehehe

Rm48 exclude postage.

Whatsapp je

Www.wasap.my/60166155096

#chriszen
#chriszenmoistcake
#chriszenroller
#foundationroller
#kosmetikborong
#kosmetikterlajaklaris
#kosmetikmurah
#hargaborong
#terlajaklaris
#terlajakmurah
#dexandra
#dexandraperfume
#dexandraforher
#dexandraforhim
#wangiantahanlama
#avon
#avonmakeup
#promosiavon
#ahliavon
#coway
#cowaymalaysia
#penapisaircoway

2πŸ’¬

Agent/Distributor Wanted seluruh Malaysia.
0163654745 atau klik di link.

2πŸ’¬

😱😱😱
OFFER!!! OFFER!!! OFFER!!!
.
BOTOL #15 ML
HARGA TERMASUK POS
FREE JENAMA SENDIRI
SANGAT BERBALOI2
.
.
.
WANGIAN SUMBER INSPIRASI ANTARABANGSA.
MESRA SOLAT PERFUME.
WANGIAN TAHAN LAMA.
119 JENIS WANGIAN. .
.
.
BORONG BANYAK LAGI MURAH.
PM : 0162530907

#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangianmurah
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazar
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#sayajual
#trustedseller
#like4like

1πŸ’¬

Agent dan Distributor diperlukan di seluruh Malaysia. Produk penjagaan dan wangian rambut Lysz Hair Perfume, hanya dengan satu semburan!
0163654745 atau klik link di bio.

1πŸ’¬

Agent dan Distributor diperlukan di seluruh Malaysia. Produk penjagaan dan wangian rambut Lysz Hair Perfume, hanya dengan satu semburan!
0163654745 atau klik link di bio

2πŸ’¬

CLASSIC SERIES FOR WOMEN
.
Menjadikan wanita yang memakainya sentiasa mendapat tempat istimewa di hati si jejaka . Wangian yang mencipta kenangan paling indah yang tidak dapat dilupakan .
.
Senarai Wangian dalam Classic Series W
.
+ OLIVIA
+ LADY ROSE
+ MARILYN
.
Bersedia untuk rasai sentuhan Classic Series ?
.
Nantikan 16 Oktober ini...
.
P/S - Rasa teruja ? Sebarkan perasaan anda, klik #SHARE
.
#dexandra
#newdexandra
#inspired #perfume
#dexandraperfumes #perfumesale
#sayajual #sayajualperfume #dexandraoriginalperfume #sayajualmurah #jualmurah #sayajualperfumemurah
#fenomenadexandra #sayajualminyakwangi
#minyakwangi #minyakwangimurah
#wangiantahanlama
#dexandrapasirgudang #dexandrajohor
#dexandrajdt #meletop #promosi
#murah #igshop #visitmyig
#baazarpaknil #titiancinta

0πŸ’¬

Agent dan Distributor Diperlukan di seluruh Malaysia. Produk penjagaan dan wangian rambut. Lysz Hair Perfume, hanya dengan satu semburan!
0163654745 atau klik link di bio.

3πŸ’¬

Assalamualaikum, Selamat Pagi Semua 😊
Happy Sunday 😍

Nak Cari perfume MURAH ?
Perfume TAHAN LAMA ?

PERFUME 5 BINTANG 🌟🌟🌟🌟🌟
Kan Ada !! Jom order sekarang
Wassup perfume Mantap
010 5252528 .
#perfume5bintang
#wangiantahanlama
#terlajaklama
#sayajual
#dailypostage
#halal
#terlajaklaris
#perfume
#wangi24jam
#perfumemalaysia
#murah
#perfumeoriginal
#promosihebat
#wangi
#inspiredperfume
#hantaran

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

DeXandra Agent Dropship Wanted
0163654745

4πŸ’¬

DeXandra Agent Dropship Wanted
0163654745

4πŸ’¬

DeXandra Agent Dropship Wanted
0163654745

6πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬

PEN PERFUME.....
9ML
9ML
.
.
HARGA TERMASUK POSTAGE
.
.

JOMLAH BORONG.
KITA BUAT EXTRA INCOME.
100% KEUNTUNGAN YG ANDA DAPAT. .
.
.
WANGIA SUMBER INSPIRASI ANTARABANGSA.
MESRA SOLAT PERFUME.
WANGIAN TAHAN LAMA.
120 JENIS WANGIAN. .
.
.
BORONG BANYAK LAGI MURAH.
PM : 0162530907
.
.

#penperfume
#pembekalpenperfume
#pemborongpenperfume
#wangianmurah
#wangiantahanlama
#mesrasolat
#perfumecollection
#perfumeone
#dexandra
#dubaiperfume
#sabah
#sarawak
#singapore
#brunei
#murahmurah
#berkualiti
#bazar
#bazarpaknil
#igshop
#onlineshopping
#malaysia
#perfumemalaysia
#sayajual
#trustedseller
#like4like

1πŸ’¬

www.effatihah.com
.
PRECIOUS PERFUME BY RCW
.
🎈🎈🎈🎈🎈
KEBAIKAN DAN MANFAAT .
🎈Wangian yang memikat lagi mengoda
🎈Haruman mewah tahan lama #effatihah 🎈Membangkitkan keyakinan diri 🎈Halal diyakini. boleh bawak solat #effatihah
🎈Inspirasi haruman Rose+ Vanilla + Musk.
.
🎈🎈🎈🎈🎈
CARA PENGGUNAAN .
🎈Spray di bahagian pergelangan tangan dan leher untuk wangian bertahan lama #effatihah
.
🎈🎈🎈🎈🎈
Whatsapp dengan klik link di bawah:
πŸ’Ž http://effatihah.wasap.my
- 010 776 0440
πŸ’Ž http://effatihah1.wasap.my
- 012 939 9009
πŸ’Ž http://effatihah2.wasap.my
- 010 504 5392
for order. Walk in at Effatihah Beauty Seksyen 7 Shah Alam Selangor
#effatihah
🎈🎈🎈🎈🎈
.
#preciousperfume#preciousperfumemurah#preciousperfumerozitachewan#perfumechetamurahborong#preciousperfumeborongmurah#effatihah#perfumerozitamurah
#perfumechetaborongmurah#perfumemurah
#wangiantahanlama
#bazarpaknil#produkbyrcw#byrcw#pencucigoyangsegar#jusgoyangrapat#putihajaibcheta#produkcheta#produkrcwmurah#produkrcwborongmurah#bazarpaknil#pemborongmurahshahalam#pembiringselangor#uitmshahalam

0πŸ’¬