#waterschap

Deze maand is de Bouw van de Reevesluis in het Drontermeer van start gegaan. Het gaat om het Ruimte voor de Rivier project IJsseldelta. Dankzij de maatregelingen in dit gebied, is in 2022 de waterveiligheid op orde. Bestuurders zetten op de foto letterlijk de eerste schop in de grond.

1💬

Loading...

#Warandelezing, woensdag 22 november, #klimaatverandering , Bernice Notenboom, #bernicenotenboom. #TilburgUniversity, aanvang 19.30, DZ 2, Dante Building, Tilburg. Kees Jan de Vet, #dijkgraaf van #waterschap #BrabantseDelta zal de #coreferaat verzorgen over de uitdaging van klimaatverandering voor de #waterschappen

0💬

Vandaag training bij onze collega's van waterschap Drents Overijsselse Delta. #leren #kennis #ontwikkelen

Met veel plezier heb ik afgelopen maand dit account beheerd! Dit is mijn laatste Instagram bericht alweer. Deze week draag ik het stokje over. Nog even spannend wie de nieuwe beheerder wordt.

Ik hoop dat jullie het interessant vonden! Als financieel beleidsadviseur ben ik betrokken bij een grote diversiteit aan onderwerpen. Mooi werk! #werk #passie #waterschap

1💬

Loading...

Gister hebben we onze najaarsschouw uitgevoerd.

Tijdens de schouw controleert het waterschap of het water in de vaarten, tochten, kavelsloten en wegsloten goed kan doorstromen.

Goed onderhouden sloten kunnen makkelijker het water afvoeren, zodat wateroverlast zoveel mogelijk voorkomen kan worden.

#najaarsschouw #waterschap

0💬

Loading...

Trots op dit resultaat! Onze begroting 2018 - 2021 is nu via een toegankelijke website beschikbaar!
Op de website is makkelijk door te klikken naar wat we willen bereiken, welke activiteiten we oppakken en wat het kost. Dit draagt bij aan een #transparant #waterschap!

Bezoek de website op https://zuiderzeeland.begroting-2018.nl
Beschikbaar voor desktop, tablets en smartphone, de website past zich automatisch aan.

Op 28 november besluit onze Algemene Vergadering over de begroting. #begroting #waterschap

0💬

Loading...

Throwback to a festival a few weeks ago from Waterschap Noorderzijlvest.
#photography #festival #music #food #noorderzijlvest #waterschap

0💬

Loading...
Loading...

Gefeliciteerd! Gister is collega Jacob getrouwd met Josien! Jacob is elektrotechnicus en zorgt dat gemaal Collijn en andere technische installaties als een zonnetje draaien. Met hart voor het werk. De trouwambtenaar zei het gister nog in zijn toespraak: Jacob is ook een beetje getrouwd met zijn werk. Het bruidspaar heeft een deel van de trouwfoto's gemaakt in het gemaal Colijn. Zie deze foto van het stralende paar! Josien & Jacob: veel liefde en geluk!! #liefde #trouwdag #waterschap #elektrotechniek (Foto uiteraard geplaatst in afstemming met het bruidspaar!)

6💬