#youngmillionaire

Blouse BF-FRIENDLY Yang Labuh Berpoket :
.
Blouse Simfoni Kasih Arorra .😍😍😍 3️⃣ Saiz dari saiz S sehingga XXL.
( XXL TAMBAH RM10)
.

4️⃣Premium Quality 100% Satisfaction
Jaminan (High Gred Quality) material dengan kualiti mutu jahitan yang terbaik. .

5️⃣ DIJAMIN Pulangan Wang Dikembalikan!
.
Ya. Anda disertakan dengan JAMINAN sehingga tempoh 3HARI, jika tidak berpuas hati wang anda akan dikembalikan.Tawaran yang tidak pernah dilakukan untuk mana-mana jenama pakaian .

YANG PALING BEST- kan, 😊😊 semua baju READY STOCK. Wajib grab sekarang tau.

Harga NORMAL PRICE : RM129
.
Nak diskaun lagi? Boleh2 ..whatsapp admin laju2.
.

whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira)
whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira)
whatsapp sekarang =+60129345567(cik mira)
_

#starinaamor
#starinaamorlovers
#bazaarpaknil
#pkns
#selangor
#seminar
#akaksado
#bajukurungpahang
#viral
#bisneswoman
#instafamous
#terapiinstagram
#syukurselalu
#like4like
#youngmillionaire
#instadiary
#lokalbrand
#dramamelayu
#meletop
#nakbelajar
#surirumah
#rayaaidiladha
#dropshipwanted
#ajimaura
#mesrawuduk
#lifestyle
#happylife
#muslimah
#anggun

1πŸ’¬

* anak ingin menyusu, ibu tak selesa *

Dengan adanya Melissa masalah para ibu dapat diselesaikan. Ibu selesa, anak nyaman. Selepas ini ibu boleh menyusu dimanaΒ², pakai Melissa tidak perlu ruang untuk menyusu bayi.

Dengan kelabuhan Melissa, sangat bagus. Buka pin di bahu, anak tidur sambil dibelai kelembutan Melissa.

#hayathijab #nah_sg_buloh
#melissamix4point0 #hayathijablovers #ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #dropshipwanted

0πŸ’¬

Sekarang ada promosi set kepam
Feminine wash rm68 (pencuci wanita.. merapatkan faraj..memberi keselesaan ketika priot..merawat keputihan dan kegatalan faraj.) Masker vagina rm 25 (serbuk ajaib 101 kegunaan.merapatkan faraj yg longgar.. buasir..sakit gigi. Merawat luka2 kecil. Menarik keluar keputihan...lebihan air mani...) Sabun anggun persona Rm46(mehilangkan selulit...rekahan perut..tapak kaki.kulit sensetif..ruam...parut luka2...ezema...sabun herba...membuang lemak2 dikwsn badan)

Hanya rm110 sahaja.
Kopi anggun persona rm 57.90(keputihan..sesunggut,dalaman wanita,memegangkn aset wanita,beri tenaga,boleh kuruskan badan sama)

Sabun magic seri cahaya rm38.90(jerawat dan jeragat)

2πŸ’¬

TIPS MEMAKAI LIPSTIK DENGAN BETUL UNTUK BIBIR KERING
Anda mempunyai masalah bibir kering untuk memakai lipstick dengan cara yang betul. Nak tahu apa dia ?
Jom check it out !

1. Hilangkan kulit kering yang ada pada bibir.
2. Anda boleh gunakan madu dan biarkan selama 5 minit.
3. Lapkan dengan menggunakan tisu atau kapas.
4. Time ni bibir pun akan terasa lembut dan kenyal.
5. Letak sikit foundation pada bibir supaya pemakaian lipstick nampak lebih merata.
6.Bibir gelap pun boleh cuba tips ni. Setelah bibir halus, gunakan lipbalm 10 minit sebelum mengenakan lipstik.
Ini akan membuat bibir lebih lembab dan warna lipstik akan lebih melekat.
7. Hindarkan penggunaan warna terlalu terang sebab akan menonjolkan garis bibir pecah-pecah anda. πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„πŸ’„
Mudah je kan ?
Jadi apa lagi?
Jom praktikkan tips ini untuk menampakkan bibir anda lebih menarik dengan memakai lipstick.
Eh kejap ! Kalau uolls nak tahu, Nurraysa juga ada mengeluarkan #PearlMagicLipstick yang boleh merawat bibir kering tau.
Bila pakai rasa berangin dan lembap sepanjang hari.
Nak berkenalan dengan lipstik Nurraysa jom.😍 Lipstik Nurraysa boleh dipakai di bibir, pipi dan mata.πŸ‘ #PearlMagicLipstikNurraysa
#KempenMekapMesraWudukHalal
#TeamAisyahBeautyHebat #lokalah
#3in1 #bazaarpaknil #youcanduit #youngmillionaire #peniagaonline #usahawanmuda #jutawanmuda #mekaphalalwuduk #modvier #moodrepublik #bisnesonline #bisneswomen #eusahawan #ctdk #erezeki #terapiinstagram #zielajalil #ajimaura #instashopmalaysia #instafamous #produkkecantikan #rozitachewan1 #nurraysabeauty #rawatsebelumterlambat #neelofa

2πŸ’¬

Expect nothing and you'll be happier!
.
Love this quote from @garyvee .
⏩ Follow @paulomahony_
⏩ Follow @paulomahony_

16πŸ’¬

PERCUMA
Dgn pembelian timewise repair cleanser, day cream & nite cream sis akan dpt mask ni secara percuma..ianya PERCUMA bkn 1 tp 4 tau. TERHAD UTK BLN OCTOBER shj.
Klik link di bio tuk wssp.😘😘😘 Cik Noor
601139434032
Yr trusted Beauty Consultant
.
#marykaypuncakjalil#botanicaleffect#timewise#seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #tudung #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #produkkesihatan #belajarinstagram #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #halal #bazarpaknil #iphone #lotsoflove

3πŸ’¬

Apa isteimewa Mozfemes Perfume ni?
Istimewa Mozfemes Perfume
1- Bau lain dr yg lain sbb bukan klon manaΒ² perfume luar n dlm negara.
2- Mesra solat
3- Tahan lama
4- Mengikut cita rasa dan suasana
5- Paking cantik
6- Mampu milik
7- Penyediaan botol sesuai untuk di rumah dan di bawa kemana saja
8- Mudah di bawa masa travel
9- Kesesuaian untuk semua peringkat umur dan golongan
10- Wangiannya bukan sekadar ceritaπŸ˜‰

1bag wajib ada 1botol Mozfemes Perfume
Mozfemes Perfume Hari-Hari Wangi, Hari-Hari Buat Duit.😘😘😘😍😍😍 Ready stok bagi yang berminat

Wasap 017-5973093
Wasap 017-5973093

#mozfemesperfume #perfume #realitiwangiantersendiri #produkbumiputera #wangi #cantik #malaysia #bolehdibawasolat #sayajual #bazar #terapiinstagram #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #youngmillionaire #belajarinstagram #jomboomboomajim #muslimah #ajimaurabaru #utm #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers

4πŸ’¬

Repost FROM @ajimaura

Nak berjaya kena Ada mentor
Siapa mentor anda?
Jom jengah Instagram Sifu @ajimaura

Ada video untuk tatapan anda

Komen Alhamdulillah pada Posting tersebut.

Group Akademi Insta
Sempena Penubuhan group ditelegram pada 16/8/2017
.
Kami telah membuat beberapa Siri Program khas bagi membantu seramai mungkin pengguna instagram bersosial secara sihat.
.
Jom celik Instagram bersama Kami.
.
Anda boleh klik link Di Bahagian bio πŸ‘‰ @sifucilik .
.
TAMBAH FOLLOWERS PERCUMA AKTIF
boleh ke instagram πŸ‘‰ @dukunsaka BACA PADA POSTING TERAKHIR
.
Untuk panduan Khas
Sila baca Di πŸ‘‰ @akademi.insta .
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #seminar #testimoni #uitm #bisneswomen #surirumah #niqab #sales #ibutunggal #youngmillionaire #marketing #belajarinstagram #utm #muslimah #malaysia #tambahfollowers #sayajual #wiranegaraku #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #hijab #tambahfollower #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahincome #shaklee

5πŸ’¬