#youngmillionaire

💕 Set COMBO offer *Discount SEHINGGA RM55* per set 💕 STOK TERHAD SANGAT LAKU KERAS 💕 HARGA PROMOSI *SANGAT TERHAD* 🙋🏻 ORDER NOW👇🏼 😍 FAVOURITE COMBO 🔥 *SET PERFECT LADY D* 🔥
☇☇☇☇☇☇☇☇☇
RM185 ( Harga asal : RM230 )
1 Bc cream
1 Face mist
1 Lipmatte Dyxy
1 Berus Gebu
🎲 4 Free gift best gile 🔥 *SET BASIC LADY D*
☇☇☇☇☇☇☇☇☇
RM150 ( Harga asal : RM180 )
1 BC cream
1 Face mist
1 Berus Gebu
🎲 4 Free gift 🔥 *BEAUTY LADY*
☇☇☇☇☇☇☇☇☇
RM205 ( Harga asal RM245)
1 BCcream
1 Face mist
1 Berus Gebu
1 Maskara
🎲 4 Free gift best gile 🔥 *COMPLETE LADY*
☇☇☇☇☇☇☇☇☇
RM245 ( Harga asal RM290)
1 BCcream
1 Face mist
1 Berus Gebu
1 Lipmatte Dyxy
1 Maskara
🎲 5 Free gift best gile *LOOSE ITEM*
BCCREAM RM90
FACEMIST RM55
BERUS GEBU RM45
LIPMATTE DYXY RM50
MASCARA RM65
ALL PRICE ARE POSTAGE INCLUDED.
ADD RM5 POSTAGE FOR SABAH SARAWAK .
.
.
#seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #belajarinstagram #greenfacemist #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #lipstik #bazarpaknil #muslimah #belajarmakeup
#maskara #dyxycosmetic #produkmuslim #senyum #dyxypenang #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dyxytestimoni #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit

2💬

Ini juga adalah punca mengapa usahawan gagal mendapatkan pinjaman bank. Ramai orang memandang remeh terhadap penyimpanan rekod. Seperti invois, resit , bank statement dan sebagainya. Ini ada rekod - rekod yang akan diminta oleh pihak bank jika anda ingin membuat proses peminjaman dengan mereka. #TipsSihatAkaun #urusakaun #uruscukai #urusgst #taxation #cukai #akaun #freelanceakaun #SetiausahaSyarikat #CompanySecretary #seminar #erezeki #giveaway #review #terapiinstagram #youngmillionaire #ebook #bazarpaknil #wiranegaraku #produkmuslim #senyum #eusahawan #malaysia #sayajual #halal #tambahfollowers #ajimaura #usahawan #youcanduit

0💬

Loading...

Ramai rakyat malaysia yang berusia 35 tahun menjadi bankrap dalam tempoh 5 tahun. Kerana apa? Kerana kegagalan mereka membayar semua pinjaman mereka. Jangan sesekali lari dengan orang bank, kerana setiap kali mereka mengejar anda , nama anda menjadi buruk . Silap - silap diumumkan muflis. Jika anda seorang pemegang kad kredit, anda perlu mengenal pasti jumlah hutang dan kadar faedah pada setiap kad. Maka jangan la mudah lalai dgn perkara begini. #TipsSihatAkaun #urusakaun #uruscukai #urusgst #taxation #cukai #akaun #freelanceakaun #SetiausahaSyarikat #CompanySecretary #seminar #erezeki #bisneswomen #surirumah #giveaway #review #terapiinstagram #youngmillionaire #ebook #bazarpaknil #muslimah #wiranegaraku #dropshipwanted #produkmuslim #senyum #eusahawan #malaysia #sayajual #dropshipwanted

0💬

SET WELLIN ORTHOTRIL..
-Sakit Sendi
-Sakit Lutut
-Sakit Saraf
-Sakit Gout

Jom Ikhtiar Untuk Sembuh! Atasi masalah anda sebelum sakit anda makin melarat.
Dapatkan dengan harga promosi sekarang.

Hubungi nombor +60172780287
Whatsapp www.wasap.my/60172780287

#seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #belajarinstagram #jutawan #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #sahabat #dropshipwanted #halal #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #shaklee

1💬

My favourite form of exercise is a cross between a lunge and a crunch.

I call it LUNCH.

#lunch
#indonesianfood
#endahdotco
#youngentrepreneur
#youngmillionaire
#ilovemyjob
#kualalumpur
#malaysia

0💬

Loading...

Best kan kalau kulit cepat sembuh?😌
.
Kulit yang dulu kasar dan bersisik, sekarang dah mula lembut dan kulit makin cantik! Baru 5 hari consume Susu Maaez tau. Belum habis sekotak lagii.
.
Alhamdulillah, kita ikhtiar sembuhkan masalah kulit dengan Susu Maaez ye.
.
Whatsapp syaza 0142602939😙😙
.

#followme #igshopmalaysia #klcc #aurainsta #giveaway #review #belajarinstagram #klsentral #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #styleoftheday #likeforlike #dropshipwanted #bodypositivity #produkmuslim #senyum #fattahaminz #eusahawan #azizanosman #malaysia #sayajual #dropshipwanted #halal #tambahfollowers #ajimaura #klsentral

1💬

[PIS 👏🏽👏🏽 Ole]
.
Cheer by SY PIS and facilitators 😎😍🔥 + 1student dri PTSN 😂 (supp pis mayb) 🎊 Last dah ni 😘
.
For business purpose only :
011 5141 1007 [Mohd Syafiq]📱
011 5141 1007 [Mohd Syafiq]📱
011 5141 1007 [Mohd Syafiq]📱
#KQPoliteknikSelatan #PoliteknikSelatan KasiGegar #SahabatYadim #SYPIS #SYOfficial #KemQiyadiZonSelatan18 #polimersing #polikotamelaka #polimerlimau #politunsyednasir #polipagoh #polipremieribrahimsultan #youngmillionaire #syafiqlifestyle #earnwhileyoulearning #rbs

0💬

TAK SANGKA,
BIBIR yang kusam, mengelupas, kering pun boleh merawat sekali
Selama ni sangka Sabun AuraNilam ni merawat Muka ya g bermasalah
satu sabun pelbagai kegunaan memang Jimat Dan berkesan

baru 3/4 kali guna, bibir yang merekah semakin Lembap dan cerah

0103660287
#seminar #testimoni #malaysia #bisneswomen #surirumah #niqab #youcanduit #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #belajarinstagram #jutawan #muslimah #anggun #lokalah #sayajual #produkmuslim #wanita #erezeki #eusahawan #azizanosman #ajimaura #sahabat #dropshipwanted #halal #bazarpaknil #iphone #irfankhairi #tambahfollowers #shaklee

2💬

Loading...

#丢回 #throwback

2018年iTeam表扬大会圆满结束!
真的很感谢iTeam让我这个机会当活动的“金牌”主持人 🥇 🎤
虽然笑话的确有点冷,但是还是有人笑,所以还不错啦😂

很开心,在iTeam里,付出多少就有多少回报,而且所付出的努力都会被肯定❤️ 上次我自己被表扬,这次不只自己被表扬,而且还帮助了我的伙伴被表扬,这真的只能说……爽!

接下来的目标就是再帮助更多人表扬,而且还要帮助我的伙伴在3年内成为百万富翁! 我们分多人都做到了,所以你想不想成为我们一份子呢? 😁

一个决定,决定太久的话,就会浪费时间了!我们欢迎你!😁😁 #国际第一团队 #爱team #iteamworld #国际事业 #3年 #成为百万富翁 #youngmillionaire #ecommerce #international #business

0💬

[SY PIS TEAM]
.
The strongest team in quantity, physical, softskill and a vast of knowledge 😎 with daebak facilitator (abe sya,abg bobie,abg ad,kak gojes,kak pau,abg nik sado etc) 👍🏽 Penghulu & Penghuluwati come from this team (SYPIS)🔥Combo with Ustz Hashim (GuruPengiring) yg hebat, cool dan sempoi gitu 😅
.
For business purpose only :
011 5141 1007 [Mohd Syafiq]📱
011 5141 1007 [Mohd Syafiq]📱
011 5141 1007 [Mohd Syafiq]📱
#PoliSelatanKasiGegar #KQPoliteknikSelatan #SahabatYadim #syafiqlifestyle #youngmillionaire #rbsfans #gbecsapok #earnwhilelearning #polipremieribrahimsultan #sgrambai #johorbahru #melaka #homestay #kembinadiri #kemjatidiri #pendakwahmuda #pemimpinislam #khalifah

0💬

Loading...

Happy lunch ladies! 😍

____ .
Makan elok elok , jangan gelojoh 🙊

___ .
On a side note, Alhamdulillah our team #SeriAllstar , dah settle COD for today at Tesco Ampang 💃. Yang belum cod tu meh la kita whatsapp okay? Tekan link kat our bio 💯 .

3💬

Assalamualaikum. Inilah salah seorang Sifu KakLis dalam berinstagram . kata dan nasihat beliau memang padu dan padat. Dari teraba raba dalam gelap. Beliau suluh kasi terang. Dari bersyok sendiri. Beliau ajar cara bersosial dengan betul bila berniaga di instagram. Jom follow beliau. Banyak ilmu emas. Harus diingat ilmu wajib digali. Wajib diamalkan @Regranned from @ajimaura - Pesan Cikgu Saya, Rozman Shafie @lybaiduri
.
masa tu tingkatan 2, sekolah Menengah Majidi Baru, Johor Bahru. keadaan kelas yang panas. kelas sementara guna zink je masa ni.
.
Cikgu beri kami semangat
katanya dia teringin nak ada motor besar, tapi tak dapat-dapat. Jadi setiap kali naik motor, dia akan buat seperti naik motor besar. layan corner, muka bangga. Walaupun naik motor kapcai je
😅😅😅
.
Walaupun kelas kami panas, dia suruh bayangkan ada air-conditioning yang baik. nyaman dan menyegarkan
.
MENIKMATI APA YANG ADA ITU LEBIH BAIK, DARIPADA MENGHARAPKAN SESUATU YANG TAK PASTI
.
anda faham?
kalau faham jom follow cikgu saya @lybaiduri dan isterinya @norkhayati_baiduri @kelaraisakti
.
semoga anda semua sentiasa bersyukur dan lebih kretif untuk menghadapi 2018 yang dijangka lebih mencabar selepas 1998 dan 2008 zaman kejatuhan ekonomi
.
bersedialah untuk dekatkan diri pada Allah, bukan semakin mengejar duniawi
.
in shaa Allah semuanya akan lebih mudah. amin

#terapiinstagram #ajimaura

3💬

Loading...

FAUX CROC TOTE BAG 2 in 1 😍
.
✅READY STOCK
✅BAG + PURSE
✅MATERIAL: PU leather
✅ADA 3 COLOUR (Dark Blue, Wine Red, & Black)
✅BAG: 35cm X 33cm X 25cm
✅PURSE: 19.5cm X 13cm X 0.3cm
.
💰 RM65 SM // RM70 SS
📦 FREE POSTAGE
.
CLICK THE LINK IN BIO FOR ORDER📲
.
#handbagbynadz #handbagmurah #fashionbag #iphone #sabah #malaysia #youngmillionaire #eusahawan #erezeki #azizanosman #tambahfollowers #likeforlike #followforfollow #sistrustedseller #wanita #remaja #ajimaura #instafamous #sayajual #sarawak #bazarpaknil #salesgempak #sale #sales #testimoni #realcustomer #realfeedback #support #onlinebiz #handbagsetmurahmalaysia

1💬

ELEGANT PREMIUM NYLON 3 in 1 😍
.
✅READY STOCK
✅BAG + SLING BAG + PURSE
✅MATERIAL: Nylon
✅ADA 6 COLOUR (Blue, Dark grey, Brown, Black, Light grey & Pink)
✅BAGPACK: 27.5cm X 13cm X 25cm
✅SLINGBAG: 24cm X 7cm X 21cm
✅PURSE: 15cm X 2cm X 8cm
.
💰 RM70 SM // SS
📦 ️FREE POSTAGE
.
CLICK THE LINK IN BIO FOR ORDER📲
.
#handbagbynadz #handbagmurah #fashionbag #iphone #sabah #malaysia #youngmillionaire #eusahawan #erezeki #azizanosman #tambahfollowers #likeforlike #followforfollow #sistrustedseller #wanita #remaja #ajimaura #instafamous #sayajual #sarawak #bazarpaknil #salesgempak #sale #sales #testimoni #realcustomer #realfeedback #support #onlinebiz #handbagsetmurahmalaysia

1💬

Loading...

2 in 1 DUAL TONE TOTEBAG 😍
.
✅READY STOCK
✅BIG BAG + PURSE
✅MATERIAL: PU leather
✅ADA 6 COLOUR (Blue, Dark grey, Brown, Black, Light grey & Pink)
✅BIG BAG: 52cm X 29cm X 18cm
✅STRAP LENGTH: 66cm
.
💰 RM47 SM // SS
📦 ️FREE POSTAGE
.
CLICK THE LINK IN BIO FOR ORDER📲
.
#handbagbynadz #handbagmurah #fashionbag #iphone #sabah #malaysia #youngmillionaire #eusahawan #erezeki #azizanosman #tambahfollowers #likeforlike #followforfollow #sistrustedseller #wanita #remaja #ajimaura #instafamous #sayajual #sarawak #bazarpaknil #salesgempak #sale #sales #testimoni #realcustomer #realfeedback #support #onlinebiz #handbagsetmurahmalaysia

0💬

Assalamu'alaikum w.b.t., Saya Adilah hashim.😊 Nama panggilan Kak D
Kak D tinggal di Changloon, Kedah

Kak D jual minyak zaitun al ard keluaran Palestin.

Kalau berminat, jangan lupa cari Kak D ya 😉😉😉 0194954270 .... .....
🍏 *Projek BALKiS*
#Balkis2018
#BinaKewanganLebihkanSimpanan
#BadanSihatPoketLebat

#nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #seminar #erezeki #surirumah #giveaway #belajarinstagram #wanita #irfankhairi #niqab #senyum #ajimaura #bazarpaknil #dropshipwanted #syukur #selangor #kualalumpur #johor #remaja #cantik #suplemen #adilahhashim

2💬

LEATHER TOP HANDLE BAG 😍
.
✅READY STOCK
✅ADA 4 COLOUR (Black, Red, Light blue & Dark blue)
✅MATERIAL: Pu leather
✅SIZE: 30cm X 12.5cm X 20cm
.
💰 RM50 SM // RM55 SS
📦 ️FREE POSTAGE
.
CLICK THE LINK IN BIO FOR ORDER📲
.
#handbagbynadz #handbagmurah #fashionbag #iphone #sabah #malaysia #youngmillionaire #eusahawan #erezeki #azizanosman #tambahfollowers #likeforlike #followforfollow #sistrustedseller #wanita #remaja #ajimaura #instafamous #sayajual #sarawak #bazarpaknil #salesgempak #sale #sales #testimoni #realcustomer #realfeedback #support #onlinebiz #handbagsetmurahmalaysia

0💬

GYM DUFFEL BAG WITH SHOES COMPARTMENT 😍
.
✅READY STOCK
✅ADA 4 COLOUR (Rose Red, Dark blue & Green)
✅MATERIAL:
✅SIZE: 50cm X 23cm X 25cm
.
💰 RM55 SM // RM60 SS
📦 ️FREE POSTAGE
.
CLICK THE LINK IN BIO FOR ORDER📲
.
#handbagbynadz #handbagmurah #fashionbag #iphone #sabah #malaysia #youngmillionaire #eusahawan #erezeki #azizanosman #tambahfollowers #likeforlike #followforfollow #sistrustedseller #wanita #remaja #ajimaura #instafamous #sayajual #sarawak #bazarpaknil #salesgempak #sale #sales #testimoni #realcustomer #realfeedback #support #onlinebiz #handbagsetmurahmalaysia

1💬

Assalamu'alaikum w.b.t.

Saya Adilah hashim.

Panggilan Kak D.

Menjual al quran pelbagai jenis dan keluaran 😊 ...... SPESIFIKASI:
• 5 Jilid Kulit Keras, 6 Juzuk 1 Jilid (Hard cover)
• Setiap jilid Kertas khusus Al-Quran
• Ukuran: 21.3 cm x 30.3 cm (saiz A4)
• Khat Resam Uthmani dan Terjemahan dalam Bahasa Melayu
• Diluluskan Lajnah Tasheh Al-Quran Kementerian Dalam Negeri (KDN) Malaysia
• Panduan Tanda Waqaf & Tanda Bacaan
• Doa Khatam al-Quran

KEISTIMEWAAN:
• Reka bentuk esklusif, lebih ringan dan mudah dibawa.
• Kaedah Tajwid berwarna beserta panduan.
• Dilengkapi Panduan Waqaf Ibtida’ (cara berhenti dan memulakan bacaan dengan blok warna)
• Terjemahan secara perkata pada setiap kalimah.
• Penjelasan Hukum & Kaedah Tajwid.
• Mu’jam (kamus Bahasa Al-Quran)
• Perbahasan Tafsir Jalalain
• Indeks Tematik (mengikut klasifikasi tema) • Perbahasan dan huraian daripada tafsir muktabar seperti Tafsir Jalalain, Tafsir Ibnu Kathir dan Tafsir al-Tabari
• 7 Klasifikasi Tema Al-Quran.

Ibadah
Muamalah 
Aqidah
Kisah Nabi & Rasul
Sirah Nabawi
Asmaul Husna
Terapi Qurani • Kupasan Menarik :

Riyad al-Salihin
Doa dari Al-Quran & Hadis
Hadis al-Arbain Imam Nawawi
Doa Asmaul Husna
Syamail Muhammadiyah
Asmaul Husna
Hadis Qudsi
Hadis Kesihatan
Tibbun Nabawi
Tazkiyatun Nafs
Sirah Nabawi
Asbab al-Nuzul
Nasihat & Pengajaran .....
🍏 *Projek BALKiS*
#Balkis2018
#BinaKewanganLebihkanSimpanan
#BadanSihatPoketLebat

#nurraysabeauty #terapiinstagram #youngmillionaire #neelofa #ebook #bazarpaknil #muslimah #seminar #erezeki #surirumah #giveaway #belajarinstagram #wanita #irfankhairi #niqab #senyum #ajimaura #bazarpaknil #dropshipwanted #syukur #selangor #kualalumpur #johor #remaja #cantik #suplemen #adilahhashim

0💬

READYSTOCK!! FLOWER DESIGN CASE
.
*iPhone 5 & 6 have 4 Design Only*
.
iPhone 5(1,2,3,5)
iPhone 6(1,2,3,5)
iPhone 6 Plus
iPhone 7/8
iPhone 7 Plus/8 Plus
iPhone X
.
J2 Prime
S7 Edge
S8
S8 Plus
Note 8
.
R9s
F1s
.
💰 RM25
📦 POS: RM7 SM // RM11 SS
.
CLICK THE LINK IN BIO FOR ORDER📲
.
#flowerdesigncase #highquality #fashioncase #likeforlike #sistrustedseller #sales #ajimaura #terapiinstagram #testimoni #tambahincome #instafamous #onlinebiz #support #bazarpaknil #samsungj2prime #samsungs7edge #samsungs8 #samsungnote8 #oppor9s #oppof1s #iphoneusers #iphone #youngmillionaire

0💬

Repost @ajimaura (@get_repost)
・・・
FOKUS SATU NICHE SAHAJA
Lebih kecil niche anda, lebih mudah anda berniaga di Instagram .
Anda mungkin fikir jual banyak produk akan ada banyak pilihan kepada prospek anda. Jadi andalah yang mereka cari
.
Tapi hakikatnya bukan produk semata-mata yang mereka mahukan
.
Menjadi pakar lebih mudah menyalurkan maklumat yang tepat dan berinfomasi, ia membuatkan anda menjadi tumpuan
.
Berniaga bukan berkaitan jual dan beli sahaja. Ada banyak lagi yang anda kena belajar dan lakukan
.
Jika anda jual satu produk pada harga RM80, customers anda hanya dapat produk dan free postage ianya merugikan customers anda
.
Berbanding dengan harga yang sama, dia boleh dapat lebih jika beli dengan pesaing anda yang "PAKAR", bukan sekadar dapat produk sahaja Malah free consultation dan lebih efficient .
Jika customers terpaksa menanggung charge postage pun mereka masih rasa sangat berbaloi-baloi
.
Faham ke tak ni?😁✌️
. . .
Jom join group PERCUMA Di telegram.
Klik link Di bio 👉 @sifucilik

Untuk Tambah followers
Klik follow 👉 @dukunsaka

Untuk group support khas Di instagram
Klik 👉 @akademi.insta

Like dan share
#terapiinstagram #ajimaura

2💬