Menara Felda, Platinum Park, Persiaran KLCC

😉😉😉

0đŸ’Ŧ

0đŸ’Ŧ

.
Penglibatan eksklusif Ustaz Don Daniyal dan Ustaz Nushi Mahfodz didalam pakej umrah terbaru bersama FELDA Travel & KUISCELL memberi kelainan dgn tema "Ibrah Menyingkap Hikmah". Maklumat lanjut boleh layari www.feldatravel.com.my atau hubungi kami melalui aplikasi whatsapp 0192790022. Tempat terhad.
#fgv #feldakuis #ustazdondaniyal #ustaznushi #umrahmurah #musimsejuk

1đŸ’Ŧ

Meriah inai k.ngah..gettew..😂😂😂

0đŸ’Ŧ

Alaaa... Makcik..
Banyak kali dah sy pesan...
Lengan tu pon sebahagian dr aurat la makcik... Tolongla pakai long sleeve... Dah bersepah kedai jual baju lengan panjang.. Dan labuh tau... Jangan la degil... Semalam tayang lengan harini tayang leher pulak... Ah parah... Makcik ni... Buat orang risau je... đŸ˜ĨđŸ˜ĨđŸ˜ĨđŸ˜ĸđŸ˜ĸđŸ˜ĸ

0đŸ’Ŧ

0đŸ’Ŧ

Haaa Siapa yg jauh meh rapat rapat, yg dekat meh lagi dekat 😂 Kami jugak ada Guy Box tau utk akak yang dah tak tau nak bagi apa dekat cik abang tu 🎉🎊 Whatsapp Kami 011-28520185

0đŸ’Ŧ

[Part 2]

My wife, my life. #GodBlessAmerIqa

0đŸ’Ŧ

Thank you to the creative minds that designed this dress, to the hands and fingers that worked on it day and night paying attention to the intricate detail, and most of all to the heart and soul involved, a dress like this is designed with passion. @rizalman71 @faizuluziaf you guys are godsent. I am forever grateful to have entrusted you to be a part of my day #GodBlessAmerIqa â™Ĩī¸đŸ˜˜đŸ˜

12đŸ’Ŧ

Terkejut jumpa ieqa after 4 tahun tak jumpa & dia dah kurus ☚ī¸ bf ieqa pls take note ! Kasi dia makan banyak banyak !! & ofcos i maintain je cam dulu hehehe 😝

4đŸ’Ŧ

IndONEsia 🇮🇩

1đŸ’Ŧ