Loading...

Iskandar

Kah kah kah first time aku post gambar rakan sekelas setelah 9 tahun aku bersekolah. Okk Bersama dengan ketua kelas yang paling berfungsi a.k.a @amirnyzam_ yang riang dan sentiasa fokus ke belakang hahahahah kk . And then bersama rakan semeja yakni @aimansamlin_ @aku_laa_hero wa Alifuddin wa @hamba_00 yang tak pernah tak masuk air...ada saja yang diorang nak buat kan...bersama dengan @shahrulnxmii yang sentiasa serius bak kata ustaz hafiz hahah dan bersama dengan @hfzishak & Nurfitri yang dikatakan couple of the year 😂😂 dan tidak lupa juga @aimanferum yang merupakan raja kepada segala jenis besi dan juga @amrsflzm_p2n yang kelantangan suaranya bisa membuatkan jantung gue gugur...oh iya.. tidak lupa juga @izziqbal3012 yang periang sentiasa ... tidak lupa juga Syahmi yang juga merupakan pencinta tandas sedunia hahahaha Maafkan ana....ana terlupa jejaka yang paling cool dalam abad ini iaitu @alifism yang tatkala tsunami pon beliau masih mampu membaca manga Okk cukup la setakat ni je caption ana yang jarang sepanjang ni... #FMberaya #Hafiqberayake? #4Ikhlas #amal 😂😂

Normal

❤️91

💬26

fdaus.j

Hensem

Iskandar

Ahahaha

shahrulnzmii

Cb fiq haha

rukkuman

Aku mana ?

Iskandar

Eh jujur part mana tu 😏😏😏 @amirnyzam_

Loading...