The post has been deleted.

MORE YOU MIGHT LIKE

#WCW @officialjulissab for @pleezermag ๐Ÿ’–

41๐Ÿ’ฌ

Who would you choose if you had ONE vote?
@esurance #ASG ballot voting ends TOMORROW at 11:59pm ET: mlb.com/vote #ASGWorthy

5,582๐Ÿ’ฌ

S u m m e r โœง V i b e s

85๐Ÿ’ฌ

Put your money where your makeup is! ๐Ÿ˜‰ #benefit

1,185๐Ÿ’ฌ

I take Crazy as a compliment ๐Ÿ‘‘๐Ÿ˜œ C๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ photo by: @dumangalleryLA #AmandaCerny

935๐Ÿ’ฌ

70๐Ÿ’ฌ

Bestfriends โค๏ธ (tag your besties)

873๐Ÿ’ฌ

August 19th with @makeupbymario #themasterclass in NYC. Will I be seeing you guys there? TheMasterClass.com

2,569๐Ÿ’ฌ

Margo, Gus's birthday is on Friday.
Margo, YOUR birthday is on Saturday. #shewilltakestarbuckscards

98๐Ÿ’ฌ

Hand massages ๐Ÿถ
Video by: @puffie_the_chow
Follow @pups for more ๐Ÿ˜

277๐Ÿ’ฌ

From @riepoyonn: โ€œI see you๐Ÿ’•โ€ #catsofinstagram

119๐Ÿ’ฌ

Beowulf, Alaskan Malamute (3 y/o), Rosie's Dog Beach, Long Beach, CA โ€ข "He's a big brother to a 'non-fur' baby brother. He steals his binkies. He watched my car get stolen and he was like, 'Don't worry guys, she won't be up for another hour.'"

68๐Ÿ’ฌ

#zsrcwfamily #zsrcwraya #3rdsyawal2017 #raya2017 .
.
๐Ÿ‘— @teh_songket .
Baju Melayu @mankajang29 .
๐Ÿ“ท @blackpepperproduction.
.
Terima kasih Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur (@bthkl) untuk tajaan lokasi photoshoot saya bersama keluarga.

@bthkl adalah hotel 5 bintang yang merupakan salah satu mercu tanda Kuala Lumpur. Memiliki 650 bilik dan suite, ia dilengkapi dengan pelbagai kemudahan bertaraf antarabangsa. Untuk tempahan, hubungi +60321178000.
.
Thank you Abel. Follow and share #AVibes @abel.abelnabel

27๐Ÿ’ฌ

@djjohndigweed set at @edc_lasvegas can be heard on the active link that I left in my bio. You'll understand why I call him "The Master Of Disaster"...
#BedrockRecords #SupportTheMusic #JohnDigweed @djjohndigweed

18๐Ÿ’ฌ

One of *those* weeks โ˜”๏ธ Is there anybody that loves #London in the rain?! ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ #NotUs || #thisislondon || ๐Ÿ“ธ @daveburt ๐Ÿ‡ฌ๐Ÿ‡ง

120๐Ÿ’ฌ

The passion.. the explosiveness.. the #WhyNot attitude... @russwest44's 2017 #KiaMVP #NBAMixtape!

628๐Ÿ’ฌ

When @marniethedog tried to kiss me ๐Ÿ˜˜

42๐Ÿ’ฌ

Smoothie reading your comments.

150๐Ÿ’ฌ

๐ŸŽƒ"Those squirrels aren't even going to recognise me after! Day 1 of beach bod mission a GO!" ๐Ÿถ"What about all those breakfast tacos you ate 5 seconds ago?" ๐ŸŽƒ"I needed protein... duh!" ๐Ÿฅ’๐Ÿฅ—โค๏ธ๐ŸŒฎ

94๐Ÿ’ฌ

Kenangan Raya yang paling kelakar dan manis ialah kenangan minat dekat seseorang dan berjauhan pada waktu Raya. Waktu minat dekat dia ni masa tu tingkatan 2, pakai flipphone LG yang Daddy hadiahkan sebab dapat 5A UPSR (Daddy sebenarnya hadiahkan dekat siapa masuk asrama, Kekna yang dapat masuk tapi I kan cute, mestilah dapat jugak LOL). Pastu bila nak balik Raya sepanjang perjalanan jauh tak ku rasa kerna hati ku melonjak sama, balas SMS sambil senyum2 sengih2 pandang ke luar tingkap kereta ya Allah please dong. Bila dah sampai kampung, line teruk susah nak dapat, bertenggek dekat titi (jambatan kecil) atau dekat tangga rumah semata-mata nak sms yang kita hantar tu masuk dalam folder Sent Messages, kalau takde line sms tuh akan duduk leklok dalam folder Outbox. Stress. Pastu malam Raya tuh dah karang pantun sikit punya baik harap-harap dia impressed. Tepat pukul 12malam mesti try nak send send send pastu tertidur pastu eh papelah. Tidur sampai pagi bye.
/
Segan teringat kenangan-kenangan. I really liked you. I am glad you are mine.

526๐Ÿ’ฌ

๐Ÿ‘€ Percocets, molly percocets, represent gotta represent. Aaah ๐Ÿ˜ณbaby did this nigga just hit me with a bike? LOL

7,739๐Ÿ’ฌ

๐Ÿฑ๐Ÿฑ .

ใ†ใชใŽใฏใ€ใ™ใƒผๅ…„ใกใ‚ƒใ‚“ใฎใจใ“ใ‚ใซ่กŒใใŸใใฆใ€ใฎใผใ‚‹ใฎใผใ‚‹(,,๊’ช๊’ซ๊’ช,,) .

ใ†ใƒผใกใ‚ƒใ‚“ใ€ๅฏ„็”Ÿ่™ซใฎใŸใพใ”ใŒใŠ่…นใซใ„ใŸใฎใงใ€ใŠใ‚ฏใ‚นใƒชใจ ็›ฎใ‚„ใซใŒใ™ใ”ใ„ใฎใง็›ฎ่–ฌใ‚‚ใ‚‰ใ„ใพใ—ใŸ( ห™๊’ณโ€‹ห™ )โœจ .

ใฏใ‚„ใ ใ™ใƒผๅ…„ใกใ‚ƒใ‚“ใจใ‚ใในใ‚‹ใ‚ˆใ†ใซใชใ‚‹ใจใ„ใ„ใญ๐Ÿฑ๐Ÿ’• .

Since the examination has not been completed yet, we avoid contact between the two.๐Ÿฑ .

#ใ‚ฑใƒผใ‚ธใซ็Œซใ‚ˆใ‘

#ใ‚ฑใƒผใ‚ธ่ถŠใ—ใฎใŠ่งฆใ‚Šไบˆ้˜ฒ

#ใƒœใ‚นใŒใ‚“ใฐใ‚Šใพใ—ใŸ

217๐Ÿ’ฌ

Good morningโค๏ธโค๏ธ
www.nalacat.com

80๐Ÿ’ฌ

ใใพใŠใฎ็›ธๆฃ’ ใ‚ฆใ‚ฉใƒณใƒใƒƒใƒˆ
.
#ilovecat

31๐Ÿ’ฌ

Love how @nymatang highlights and conceales with our #shapetape contour concealer in mahogany!๐Ÿ˜ป Available in 14 shades on tarte.com & @ultabeauty!
#doubledutybeauty #shapetapenation #vegan

215๐Ÿ’ฌ

1,749๐Ÿ’ฌ

Weight loss cash gain๐Ÿคท๐Ÿพโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ’ธ๐Ÿ’ธ

3,569๐Ÿ’ฌ

ใƒญใƒณใƒ‰ใƒณใƒปใƒ•ใ‚กใƒƒใ‚ทใƒงใƒณใƒปใ‚ฆใ‚ฃใƒผใ‚ฏใงใ‚นใƒˆใƒชใƒผใƒˆใ‚นใƒŠใƒƒใƒ—ใ•ใ‚ŒใŸใƒขใƒ‡ใƒซใฎใƒ‡ใƒดใ‚ฃใƒƒใƒ‰ใƒปใ‚ฎใƒฃใƒณใƒ‡ใ‚ฃใ€‚ใƒ–ใƒฌใ‚คใ‚ทใƒผใ‚บใจใƒ—ใƒชใƒผใƒ„ใƒ‘ใƒณใƒ„ใ€ใƒ„ใƒผใƒ–ใƒชใƒƒใ‚ธใฎใ‚ตใƒณใ‚ฐใƒฉใ‚นใชใฉใƒˆใƒฌใƒณใƒ‰ใฉ็œŸใ‚“ไธญใฎใ‚นใ‚ฟใ‚คใƒชใƒณใ‚ฐใ ใ€‚ใ€€@davidgandy_official

2๐Ÿ’ฌ

This is a disaster for ๐Ÿฆ. What could possibly be the urgency for the quota of 800 lion skeletons for export to Asia. #nonsensical Will the barn door only be shut after the horse has bolted! How much revenue can 800 skeletons generate versus how much damage that can be caused! (LINK CLICKABLE IN BIO - SA's controversial lion bones quota: Home truth of the canned lion life cycle you have to see via @Traveller24_Sa http://www.traveller24.com/Explore/Green/sas-controversial-lion-bones-quota-home-truth-of-the-canned-lion-life-cycle-you-have-to-see-20170628)

112๐Ÿ’ฌ