Hanis Zalikha

I loveeee instastory features when editing recipe. Nampak resepi jadi simple dan senang sebab boleh tolong letak perkataan sana sini untuk bagi panduan kat orang. Tapi kalau resepi pendek boleh upload balik sini. Kalau resepi panjang, Keknis upload dekat facebook. JADI JANGAN TANYA LAGI AAAAAAAA. Hehehe www.facebook.com/haniszalikhaFB ❤️ #ChefKeknis (lagu background resepinya punnnn 😂) Pastu terima kasih bila berani cuba, dan bila dah jadi siap hantar gambar. Maigod terharu gila please.

Normal

Loading...
Loading...

❤️33,201

Loading...

💬251

VCO and Chia Seeds

Buat cekodok tak perlu letak air, sebab nanti adunan tu absorb banyak minyak, then jadi muak 😅.. Lenyek2 ja pisang, gaul dgn tepung..& ofcoz sedap bitambah pisang yg potong dadu tu..

sharifah munirah

@_chentaini InsyaAllah akk cuba masak mcm dia...

🐈

Ya nmpk mmg sedapp .. Akk cuba masak . Beli keju sekali jer. @munawarrah_benyahya

sharifah munirah

@_chentaini ptama kali tgk dia masak mcm sedap... tp keju tu mahal

Loading...