Hanis Zalikha

I loveeee instastory features when editing recipe. Nampak resepi jadi simple dan senang sebab boleh tolong letak perkataan sana sini untuk bagi panduan kat orang. Tapi kalau resepi pendek boleh upload balik sini. Kalau resepi panjang, Keknis upload dekat facebook. JADI JANGAN TANYA LAGI AAAAAAAA. Hehehe www.facebook.com/haniszalikhaFB ❤️ #ChefKeknis (lagu background resepinya punnnn 😂) Pastu terima kasih bila berani cuba, dan bila dah jadi siap hantar gambar. Maigod terharu gila please.

Normal

❤31,406

💬226

NAAN

😋🤤

Noomy369

dah try .. cuma tak garing macam yg ini.

Wani Raduan

Dah try semalam. Tapi sedikit durhaka. Hehe. Umah akak Takde cheese, & susu tepung. Akak try ganti susu cair & butter yg keras tu. Sedap. Satgi balik nak beli cheese. Nak buat lagi. Baby hannah suka