Hanis Zalikha

Trip ke Maldives ni sebenarnya sangat last minute. Selama suami sibuk training untuk filem dia, kita ni sibuklah forward gambar percutian kat dia (ingat korang je tag2 bf / suami kat gambar cecantik ke πŸ˜‚). Tapi Maldives langsung takde dalam list sampailah Keknis nampak pasal resort ni dekat travel guide. Last kitorang bercuti romantik berdua entah bila. So sepatutnya ini jadi romantic getaway kami yang betul-betul. Sepatutnya Yusuf tak ikut. Our family was so ready to have him for a week πŸ˜‚ / Sehari sebelum pergi, kami duduk berdua plan perjalanan. Tiba-tiba terpacul "kan best kalau Yusuf ikut". (Eh tapi lari dari motif asal). "Okay okay saje je cakap" - nervous takut suami bising lol. Pastu dia sambut "kalau ayang dah sebut camtu baik bawak je dia. Nanti asyik teringat je". It's true T_T Yusuf kan suka laut & pantai & aktiviti air & alam sekitar, risau kang setiap sudut terkenang dan bergenang lololol. / Dan kami pun bawak. Dan Yusuf pun ikut. Dan ia adalah keputusan terbaik yang pernah dibuat. A traveller friend of mine selalu cakap, bawak anak kecik ni bukan untuk memori dia. Dia tak ingat pun. Tapi untuk memori kita sebagai husband and wife. Bercuti dengan anak kecik, apa kenangan yang tercipta. / We love you so much Yusuf. Couldn't have imagined what this beach getaway would be like without you and your tummy ke depan ke hulu ke hilir. And to my dear husband, insisting to bring Yusuf along was one of the most romantic thing you have ever done. / (We'll get to that romantic getaway soon okay 😘)

Normal

Loading...
Loading...

❀️162,917

Loading...

πŸ’¬898

illiaNur

pernah terdengar satu segmen motivasi,hadiah terbaik utk anak2 adalah percutian berbanding benda/material .. mll percutian memori anak lebih kuat kerana disitu tercipta byk kenangan ketika mbesar ^_^

nurulainmuniraabdulkarim

Nnti rindu yusuf cmne??

Nurafiqah SH.A

And yaaa. I know tis place. πŸ’“πŸ’• tempat ni mmg best πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Loading...