Hanis Zalikha

Trip ke Maldives ni sebenarnya sangat last minute. Selama suami sibuk training untuk filem dia, kita ni sibuklah forward gambar percutian kat dia (ingat korang je tag2 bf / suami kat gambar cecantik ke 😂). Tapi Maldives langsung takde dalam list sampailah Keknis nampak pasal resort ni dekat travel guide. Last kitorang bercuti romantik berdua entah bila. So sepatutnya ini jadi romantic getaway kami yang betul-betul. Sepatutnya Yusuf tak ikut. Our family was so ready to have him for a week 😂 / Sehari sebelum pergi, kami duduk berdua plan perjalanan. Tiba-tiba terpacul "kan best kalau Yusuf ikut". (Eh tapi lari dari motif asal). "Okay okay saje je cakap" - nervous takut suami bising lol. Pastu dia sambut "kalau ayang dah sebut camtu baik bawak je dia. Nanti asyik teringat je". It's true T_T Yusuf kan suka laut & pantai & aktiviti air & alam sekitar, risau kang setiap sudut terkenang dan bergenang lololol. / Dan kami pun bawak. Dan Yusuf pun ikut. Dan ia adalah keputusan terbaik yang pernah dibuat. A traveller friend of mine selalu cakap, bawak anak kecik ni bukan untuk memori dia. Dia tak ingat pun. Tapi untuk memori kita sebagai husband and wife. Bercuti dengan anak kecik, apa kenangan yang tercipta. / We love you so much Yusuf. Couldn't have imagined what this beach getaway would be like without you and your tummy ke depan ke hulu ke hilir. And to my dear husband, insisting to bring Yusuf along was one of the most romantic thing you have ever done. / (We'll get to that romantic getaway soon okay 😘)

Normal

❤160,981

💬892

Nurafiqah SH.A

And yaaa. I know tis place. 💓💕 tempat ni mmg best 👍👍👍👍👍👍

Syuhada A. Rais

@afiqgrm jadi moh lerr kita bawak Hadu

SURPRISE DELIVERY PERAK

So true @haniszalikha Mmg kami pun kengkonon nak honeymoon berdua je tp bila fikir anak2 oh oh tidak kalau tak bawak. Mmg angkut diaorg jgk walau ke mane pergi 😅😅😅😅

aliff syukri stokis: S-ASK010

Terharu....yesss....anak tu rezeki. Sayang klu x bawa bersama.tahniah dgn keputusan yg superb hebat💖💪

🌟AIDA MAHDZIR🌟TRUSTED SELLER🌟

Bestnya yusuf g maldives! 😍

Natrah Zainal

@theyusufiskandar ingt bila besar..mommy @haniszalikha mmng syg..mak mna nk berenggang dgn ank...so bila nanti mommy kamu pokpek ingt dia bnyk korban demi kamu..tugas seorng mak takkn pernah ada erti rehat..penat kdng2 tapi bila tngk org yg dia syg..hilnh rsa penat..I can see because I have a beautiful mother too :')