Loading...

BODY DREAM ORIGINAL_MYZALGK

Salah satu punca berat badan naik ni adalah body kita susah nak outputkan. . . That's why body kita senang ada spare tyre and muffins. . Kila suka sangat Fibermax ni sebab effect memulas dia tolerable!. . Perut cepat je flat and senang sangat poo poo tanpa kesan cirit birit. . . Yang penting, makanan heavy yang Kila makan the whole day tu tak bergumpul dalam perut jadi lemak. . . Consuming 1 sachet of Fibermax Bodydream sama macam buat sit ups 200 kali, best kan? . Nak cuba fibremax? Wassap me laju2 sekarang 016 3795680 atau nk mudah klik ja link kt bio ig. #igsell #igshop #langkawimurah #codcocoslim #bodydreamlabuan #bodydreamkanada💋 #cocoslimmingmurah #kedah #codkl #codkualalumpur #codkuantan #cocoslim #kedah #fibremaxmurah #fibremax #fibremax - #regrann

Normal

❤️5

💬0

Loading...