adeliaamgita_12 not exist

MORE YOU MIGHT LIKE

CHECK ME OUT N MIAMI NEXT WEEKEND FOR THE @mlb @electricrun #RunTheNight #ER #ASG

13💬

This month's @sheenmagazine

40💬

August 19th with @makeupbymario #themasterclass in NYC. Will I be seeing you guys there? TheMasterClass.com

1,596💬

Margo, Gus's birthday is on Friday.
Margo, YOUR birthday is on Saturday. #shewilltakestarbuckscards

77💬

Hand massages 🐶
Video by: @puffie_the_chow
Follow @pups for more 😍

195💬

From @riepoyonn: “I see you💕” #catsofinstagram

119💬

Beowulf, Alaskan Malamute (3 y/o), Rosie's Dog Beach, Long Beach, CA • "He's a big brother to a 'non-fur' baby brother. He steals his binkies. He watched my car get stolen and he was like, 'Don't worry guys, she won't be up for another hour.'"

68💬

#zsrcwfamily #zsrcwraya #3rdsyawal2017 #raya2017 .
.
👗 @teh_songket .
Baju Melayu @mankajang29 .
📷 @blackpepperproduction.
.
Terima kasih Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur (@bthkl) untuk tajaan lokasi photoshoot saya bersama keluarga.

@bthkl adalah hotel 5 bintang yang merupakan salah satu mercu tanda Kuala Lumpur. Memiliki 650 bilik dan suite, ia dilengkapi dengan pelbagai kemudahan bertaraf antarabangsa. Untuk tempahan, hubungi +60321178000.
.
Thank you Abel. Follow and share #AVibes @abel.abelnabel

27💬

@djjohndigweed set at @edc_lasvegas can be heard on the active link that I left in my bio. You'll understand why I call him "The Master Of Disaster"...
#BedrockRecords #SupportTheMusic #JohnDigweed @djjohndigweed

18💬

One of *those* weeks ☔️ Is there anybody that loves #London in the rain?! 😩🙌🏼 #NotUs || #thisislondon || 📸 @daveburt 🇬🇧

120💬

The passion.. the explosiveness.. the #WhyNot attitude... @russwest44's 2017 #KiaMVP #NBAMixtape!

628💬

When @marniethedog tried to kiss me 😘

42💬

Smoothie reading your comments.

150💬

🎃"Those squirrels aren't even going to recognise me after! Day 1 of beach bod mission a GO!" 🐶"What about all those breakfast tacos you ate 5 seconds ago?" 🎃"I needed protein... duh!" 🥒🥗❤️🌮

94💬

Kenangan Raya yang paling kelakar dan manis ialah kenangan minat dekat seseorang dan berjauhan pada waktu Raya. Waktu minat dekat dia ni masa tu tingkatan 2, pakai flipphone LG yang Daddy hadiahkan sebab dapat 5A UPSR (Daddy sebenarnya hadiahkan dekat siapa masuk asrama, Kekna yang dapat masuk tapi I kan cute, mestilah dapat jugak LOL). Pastu bila nak balik Raya sepanjang perjalanan jauh tak ku rasa kerna hati ku melonjak sama, balas SMS sambil senyum2 sengih2 pandang ke luar tingkap kereta ya Allah please dong. Bila dah sampai kampung, line teruk susah nak dapat, bertenggek dekat titi (jambatan kecil) atau dekat tangga rumah semata-mata nak sms yang kita hantar tu masuk dalam folder Sent Messages, kalau takde line sms tuh akan duduk leklok dalam folder Outbox. Stress. Pastu malam Raya tuh dah karang pantun sikit punya baik harap-harap dia impressed. Tepat pukul 12malam mesti try nak send send send pastu tertidur pastu eh papelah. Tidur sampai pagi bye.
/
Segan teringat kenangan-kenangan. I really liked you. I am glad you are mine.

526💬

👀 Percocets, molly percocets, represent gotta represent. Aaah 😳baby did this nigga just hit me with a bike? LOL

7,739💬

🐱🐱 .

うなぎは、すー兄ちゃんのところに行きたくて、のぼるのぼる(,,꒪꒫꒪,,) .

うーちゃん、寄生虫のたまごがお腹にいたので、おクスリと 目やにがすごいので目薬もらいました( ˙꒳​˙ )✨ .

はやく すー兄ちゃんとあそべるようになるといいね🐱💕 .

Since the examination has not been completed yet, we avoid contact between the two.🐱 .

#ケージに猫よけ

#ケージ越しのお触り予防

#ボスがんばりました

217💬

Good morning❤️❤️
www.nalacat.com

80💬

Princess peach! 👸🏻@taniawallerx3’s #benefitbrows take the crown with #preciselymybrowpencil in shade 3! #regram #friendswithbenefit

120💬

くまおの相棒 ウォンバット
.
#ilovecat

31💬

Love how @nymatang highlights and conceales with our #shapetape contour concealer in mahogany!😻 Available in 14 shades on tarte.com & @ultabeauty!
#doubledutybeauty #shapetapenation #vegan

215💬

1,749💬

Weight loss cash gain🤷🏾‍♂️💸💸

3,569💬

ロンドン・ファッション・ウィークでストリートスナップされたモデルのデヴィッド・ギャンディ。ブレイシーズとプリーツパンツ、ツーブリッジのサングラスなどトレンドど真ん中のスタイリングだ。 @davidgandy_official

2💬

Oops 😳🙊 @inanna @montanatucker @iamstevenspence @splack @russwitdablazer

674💬

This is a disaster for 🦁. What could possibly be the urgency for the quota of 800 lion skeletons for export to Asia. #nonsensical Will the barn door only be shut after the horse has bolted! How much revenue can 800 skeletons generate versus how much damage that can be caused! (LINK CLICKABLE IN BIO - SA's controversial lion bones quota: Home truth of the canned lion life cycle you have to see via @Traveller24_Sa http://www.traveller24.com/Explore/Green/sas-controversial-lion-bones-quota-home-truth-of-the-canned-lion-life-cycle-you-have-to-see-20170628)

112💬

Slay all day with a subtle smoky eye from our #24Knudes eyeshadow palette ⚡

32💬

#aww #cute #baby #9GAG

26💬

*
@faire_des_bonds でのSa-Rahさんのお洋服の即売会、昨日からはじまりました☺️
シルクのお洋服だけ予約販売なのですが、なんとも言えない美しさがあって、写真で伝わるかなと色々撮っておりました☺️
しかもシルクでも自宅の洗濯機で水洗いが出来るというのがさすがSa-Rahさんだなぁと✨
昨日は帽子さんに久しぶりにお会いできて嬉しかったー😭私も愛媛の大洲にお邪魔しますね😽
#faire_des_bonds #フェールデボン #sarah #サラ #シルク #カシュクールワンピース

0💬