AKXLIKE

OwnerΓ—hensem OwnerΓ—jahat Ownermasihsingle:) JGN KECAM MINAT KAMI :(

60 posts 1,199 followers 1,849 following

#peacejgnjatuh ✌ | sori camera faulty skit πŸ˜…

0πŸ’¬

#peacejgnjatuh ✌

0πŸ’¬

Baru blik bro πŸ˜„πŸ‘

0πŸ’¬

Sesape nk beli bleh dm tujuan nk jual sebb dh tk pakai

6πŸ’¬

Tk nk nmpak muke sbnarnye πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

3πŸ’¬

First turn go on or off the road πŸ˜ˆπŸ˜ˆπŸ‘ŠπŸ‘Š

0πŸ’¬

Luar bro πŸ˜ŠπŸ˜„

1πŸ’¬

Aku bosan tkde awek tkde ape totally broke as f#&k πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”

4πŸ’¬

Sape2 yg tahu please zip mulot yg tau rahsie dlm buku ni πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

7πŸ’¬

Salam jumaat πŸ˜ŠπŸ‘

1πŸ’¬

Salam geng harini admin nk share 1 barng admin yg antik jadi untuk orng peminat antik tgk ni admin jual 1=1000 kalau 2=2000 kalau cod admin hantr smpai wangsa maju cas (15) kalau lebih kene meet up ape2 comment πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ok tu saje sekian terima kasih πŸ˜ŠπŸ‘

1πŸ’¬

Baru blik sklah bro πŸ˜ŠπŸ‘
#memberslalubersamaπŸ˜ŠβœŒπŸ‘

5πŸ’¬

Hahaha sori kalau blur skit #firstgameplay πŸ˜‹πŸ‘

3πŸ’¬

#motorkacukan πŸ˜„

1πŸ’¬

Sape kate motor lame tkleh modified #c70bolehπŸ˜ŠπŸ‘

0πŸ’¬

First game guys πŸ˜ŠπŸ‘

3πŸ’¬

Cam nk dkt same kan cam motor lame ni oh 1 lagi game lame cafe racer jgn lupe eehh download game ni boek broπŸ‘ siap ade wheelie style tapi tulah hairan asl tk de fly πŸ˜“

4πŸ’¬

Perrkh lyan habis kalau buat fly atas ni sempoi😎😎

0πŸ’¬

Pagi geng πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„βœŒ

6πŸ’¬

Always there for you πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

5πŸ’¬

Setiap hari ngan ko pon tk pe πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

1πŸ’¬

First time try zilong πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„

4πŸ’¬

Comment di bwh untk memberi pendapat πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

8πŸ’¬

Morning pagi sape nk on skang ???πŸ˜‹πŸ˜‹

1πŸ’¬

Susah kot nk kalah kan AI 😭😭😭😭

7πŸ’¬

I feel dark inside 😈😈😈

1πŸ’¬

Terfikirkan sesuatu yang itu masa depn dlm bidang sukan permotoran :)

2πŸ’¬

Sape nak race ngan R25 aku ??

4πŸ’¬

Made by myself :)

1πŸ’¬

Member dh buat penatnye snang tu je die roskkan perosak btul Γ—_Γ—

0πŸ’¬